a101 aktüel 30 haziran / A 30 Haziran Perşembe indirimli ürünler -A aktüel kataloğu listesi haberi

A101 Aktüel 30 Haziran

a101 aktüel 30 haziran

BUG&#;N RAFLARDA: A 22 Haziran Aldın Aldın kataloğunda bu hafta hangi &#;r&#;nler var? D&#;d&#;kl&#; Tencere, Sal&#;a ve Kıyma Makinesi, Bı&#;ak bileyici

A mağazalarında bu hafta Perşembe günü satışa çıkacak ürünlerin listesi belli oldu. Bu Perşembe A mağazalarında satışa çıkacak ürünler arasında Akülü Araba, Buzluk Termos, Mangal, Yatak, Elektrikli Bisiklet, Boya, Motorlu Testere, Bıçak Bileme Makinesi, Düdüklü Tencere gibi ürünler satışta olacak. İşte 22 Mayıs A Aldın Aldın aktüel kataloğu

• 22 Haziran - • Son Güncelleme:

• 22 Haziran - • Son Güncelleme:

1BUGÜN RAFLARDA: A 22 Haziran Aldın Aldın kataloğunda bu hafta hangi ürünler var Düdüklü Tencere, Salça ve Kıyma Makinesi, Bıçak bileyici
222 HAZİRAN A ALDIN ALDIN KATALOĞU

A'e bu hafta neler geldi? A 30 Haziran aktüel ürünler kataloğu

A aktüel kataloğundaki fırsat ürünleri satışa sunuldu. A'de bu hafta için hazırlanan indirimli ürünlerde elektrikli ev aletleri öne çıkıyor. A aktüel ürünlerde bu hafta Fakir Kaave Mono Türk Kahvesi Makinesi, Schafer Tosthaus Tost Makinesi, Master Chef Karnıyarık Tencere, Stanley Kulplu Termos ve 8 Parça Tencere Seti indirimli olarak satışa sunulacak. Peki A'de bu hafta başka neler var? İşte A 30 Haziran aktüel ürünler kataloğu

A AKTÜEL ÜRÜNLERDE BU HAFTA NELER VAR?

A'in 30 Haziran perşembe günü için hazırlanan aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. A aktüel ürünler kataloğunda bu hafta Kurban Bayramı için et dövme demiri, satır, bıçak çeşitleri, tencere çeşitlerinde sürpriz indirimler var.

A'de bu hafta; Teknoloji ürünleri, Beyaz Eşya, Elektrikli Ev Aletleri, Televizyon çeşitleri, mini döküm ürünler, cep telefonu, Mutfak ürünleri, Züccaciye, Ev Tekstili ve giyim ürünleri indirimli olarak satışa sunulacak.

A'de bu hafta Sportif faliyetler, gezi, balıkçılık ve günlük kullanıma uygun olan üretim yılına sahip CE belgeli ve avrupa standartlarına uygun olan İsatek Aras Metre Fiber Tekne 21, TL'den sipariş bekliyor.

Ayrıca Li-İyon Bataryalı, km menzilli, güçlü gövde tasarımı led far ve Lcd göstergeli Volta VS5 Max Elektrikli Bisiklet 34, TL'den satışa sunulacak.

A 30 Haziran aktüel ürünler kataloğunda yer alan elektronik ürünlerin başında televizyonlar geliyor.

Philips 65" 4K UHD Led Smart Tv TL, Toshiba 65" Ultra HD Android Tv TL, Toshiba 32" Uydulu HD Smart Tv TL, HI-LEVEL 43" Full HD Android Smart Led Tv TL'den geliyor.

A aktüel ürün kataloğuyla birlikte bu hafta klima çeşitleri geliyor. Konforal BTU Duvar Tipi Split Klima 7, TL, Konforal BTU Duvar Tipi Split Klima 4, TL, Konforal BTU Duvar Tipi Split Klima 12, TL, SEG markası ile Vestel tarafından 2 yıl garantili SEG Inverter R32 Klima 7, TL, SEG Inverter R32 Klima 10, TL, SEG Inverter R32 Klima 12, TL'den satılacak.

A Aktüel 30 Haziran kataloğundaki elektronik ürünler bu kadarla da sınırlı kalmıyor. Yüz tanıma ve parmak izi okuyucu, 4 GB Ram ve 64 GB dahili hafıza &#; ekrana sahip olan Realme C21Y Cep Telefonu TL olarak satışa sunulacak.

A'de bu hafta için hazırlanan elektronik ürünlerin devamında; Phılıps Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık 69,95 TL, Linex Şarj Kablosu 12,95 TL, Elitled Uzaktan kumandalı Led Ampül 37,95 TL, QCY Bluetooth Kulaklık TL,

Singer Overlok Makinesi TL, Kiwi Airfryer Yağsız Fritöz TL, Schafer Chef Mix El Blender Seti TL, Schafer Tosthaus Tost Makinesi TL, Fakir Kaave Mono Türk Kahvesi Makinesi TL, Sarex Fiona Saç Kurutma Makinesi TL, Polosmart Yüz Temizleme Seti 34,95 TL, Aprilla Şarjlı Saç ve Sakal Düzeltme Makinesi TL'den yer alıyor.

A'de Bu Hafta Beyaz Eşya grubunda 4 adet fırsat ürünü yer alıyor. SEG BM Bulaşık Makinesi TL, Çift kapılı litre iç hacimli Flavel No-Frost Buzdolabı TL, Flavel 7 KG Çamaşır Makinesi TL, Değişebilir kapı yönü özellikli REGAL 3 Çekmeceli Derin Dondurucu TL'den sipariş bekliyor olacak.

A'de Aldın Aldın sloganıyla hazırlanan aktüel kataloğunda bu hafta Züccaciye ve Mutfak Ürünleri grubundaki fırsat ürünleri ise; Beliva Katmer ve Gözleme Sacı TL, Master Chef Karnıyarık Tencere ,95 TL, Tava ,95 TL, Derin Tencere ,95 TL, Sahan ,95 TL, Düdüklü Tencere 7 Litre ,95 TL, Izgara Tava Çeşitleri ,95 TL, Çok Amaçlı El Rondosu 59,95 TL, Manuel El Rondosu 59,95 TL, Şef Bıçağı 99,95 TL, Soğan Bıçağı 89,95 TL olarak raflarda yerini alacak.

A'de bu hafta Tekstil ve Giyim grubundaki ürünler; Çift Kişilik Yatak Örtüsü TL, Çift Kişilik Nevresim Takımı TL, Runner Amerikan 2'li Servis 39,95 TL, Kaymaz Mutfak Taban Halısı 99,95 TL, Bulaşık Altlığı 9,95 TL, Nakışlı Mutfak Peçetesi 9,95 TL, Sılk&Blue Bayan 2'li Fitilli Slip 24,95 TL, Bayan Fitilli Bustiyer 49,95 TL'den satışa sunulacak.

ŞOK'ta bu hafta neler var? ŞOK 29 Haziran aktüel ürünler kataloğu

BİM 28 Haziran aktüel ürünler satışta!

BİM 1 Temmuz aktüel ürünler kataloğu yayınlandı!

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası