pubg oyuncu izleme / PUBG Mobile: Kazanmak için önemli ipuçları| Pasaj Blog

Pubg Oyuncu Izleme

pubg oyuncu izleme

PUBG Tekrar İzleme Düzenleyicisi Rehberi: Kısayol tuşları ve daha fazlası

PUBG Tekrar İzleme Düzenleyicisi hakkında ne biliyorsunuz? Karşılaşmalarınızı yeniden izlemenize olanak tanıyan bu sistem için PUBG’nin resmi internet sitesi üzerinden bir rehber paylaşıldı. Hemen aşağıdan görebilirsiniz.

Tekrar İzleme Düzenleyicisini etkinleştirmek için, tekrar dosyasını oynatmanız gerekiyor; sağ alt kısımda bulunan Düzenle simgesine tıklayarak tekrar izleme düzenleyicisi moduna girin.

1. Anahtar Kare

Anahtar Kare, düzenleyeceğiniz aksiyonun başlangıcını belirler.

Mevcut kamera konumu, bir anahtar kare oluşturulduğunda kaydedilir. Ayrıca oynat düğmesine bastığınızda, kamera, kamera kaydı oluşturmak için kaydedilmiş anahtar kareler arasında da hareket edecektir.

Kullanıcının anahtar kareleri kolaylıkla arayabilmesi için, anahtar karelerin zaman çizelgesine eklendiği işaretçiler ve küçük resimler oluşturulur.

(Zaman çizelgesinin sol alt tarafı, soldan sağa doğru: Anahtar Kare ekleme, Anahtar Kare silme, Kamera Yolu Açma/Kapama)

Kameranın anahtar kareler arasındaki hareket yolu, anahtar kareler oluşturulduktan sonra kamera yolu seçeneğinin etkinleştirilmesiyle görsel olarak gösterilir.

(Kamera yolu şeklinin, kamera hareket ayarına bağlı olarak değişme şekli)

Anahtar Kare özellikleri, detaylı hareketler üzerinde ince ayar yapmaya yardımcı olmak için atlama, hedef oyuncu belirleme, kavisli/doğrusal kamera hareketi uygulama vb. seçenekler içerir.

Geç / Skip

  • Video oynatımından çıkartmak için bir anahtar kare kısmı belirler.

Kamera (Serbest / Oyuncu / Takip)

  • Ayar, Oyuncu Kamerası veya Takip Kamerası seçeneklerinden biri olarak belirlenmişse, anahtar kareler arasında ayarlanan kamera yolu yok sayılır.

FOV/Kamera Açısı (5~) 

Hedef Oyuncu

  • Kameranın hedef alacağı oyuncuyu seçer. Hedef oyuncu ayarlanmamışsa, kamera, hedef olmadan hareket edecektir.

Kamera Hareketi (Doğrusal / Kavisli)

  • Doğrusal veya kavisli kamera kaydından birini seçin.

Kamera Yönü (Karışık / Sabit / Yola Ayarlı)

  • Kameranın baktığı 3 yön vardır:
    • Karışık: anahtar kare eklendiğinde, kameranın göstermekte olduğu yöne bakar.
    • Sabit: anahtar kare eklendiğinde, ayarlanmış olan yönü korur.
    • Yola Ayarlı: Kamera yolu yönüne bakar.

Tekrar İzleme Hızı (0,25X ~ 2X)

  • Bu öğe, kullanıcının değer üzerinde değişiklik yapıp uyguladığı her seferde hemen anahtar kare özelliğine yansıtılacaktır

 

2. Efekt

Efekt, tekrar kamera kaydı üzerinde rötuşlar yapmak için kullanılır.

Efekt, Anahtar Kare Ayarlarının alt kısmında bulunur ve ok simgesine tıklandığında, detaylı ayarların yer aldığı bir liste açılır.

Alan Derinliği

  • Kamera alan derinliğini taklit eder.

Gaussian / Bokeh


Bokeh ile bazı alanları alan derinliğinden çıkarabilir, focusu kaybettirebilirsiniz.


Gaussian ile dilediğiniz alana blur efekti verebilir, detayları saklayabilirsiniz.

Renk Geçişleri (Beyazlatma/Sıcak/Kış/Sonbahar/Kasvetli/Korku/Gün Batımı/Ay Işığı)

  • Ekranın renk tonunu ayarlar.

Bloom (1~)

  • Aydınlatmaya, parlamaya benzer bir efekt ekleyerek güneş ışığının veya diğer güçlü ışıkların daha canlı görünmesini sağlar.

Vignette (1~10) 

  • Ekranın ortasında yer alan bir noktanın etrafındaki alanı karartır.

Bu işlev, video düzenleme yazılımda genellikle bulunan çok sayıda ayarı içerir ve yukarıda yer alan efektlere ilişkin önceden bilgi sahibi olmayanlar dahi bu efektleri, arayüz aracılığıyla kolayca uygulayabilir.

Efekt ayarları, tıpkı diğer anahtar kare ayarlarında olduğu gibi, Uygula seçeneğine tıklandığında uygulandıkları anahtar kareye kaydedilir ve anahtar kare oynatıldığında etkinleşir.

Aşağıdaki görseller efektten önce ve sonra görselleridir:


(Efekt yok)


(Tüm efektler etkin: DoF, ColorGrading, Bloom, Vignette)

3. Dışa Aktar / Export

Dışa aktarma, oluşturulan Anahtar Karenin başlangıç ve bitişine bağlı olarak görselleri doğrudan oyundan dışarı aktaran bir işlevdir.

Görselleri, kullanıcı bilgisayarının teknik özelliklerinden bağımsız olarak, sabit kare ve kaliteli görüntü özellikleriyle dışa aktarma avantajı sunar ancak kullanıcı daha yüksek kalite ve kareler seçerse, dışa aktarma işlemi, kullanıcının ortamına bağlı olarak daha uzun sürebilir.

Çözünürlükler (Oyun Ayarı / HD / FHD / 4K)

  • Çözünürlük ne kadar yüksek olursa, dışa aktarım süresi o kadar uzun ve kapasite o kadar büyük olur.

Kare Hızı (18 / 24 / 30 / 60 / / )

  • Genellikle kare kullanılır. Kare ne kadar küçük olursa, dışa aktarım o kadar hızlı ve kapasite o kadar küçük olur.

Kalite (Düşük / Orta / Yüksek)

  • Kaydettiğiniz videonun kalitesini ayarlayabilirsiniz.

Video Uzunluğu

  • Videonun toplam uzunluğunu gösterir.

Dosya Adı

  • Dosyanın adını görüntüleyip, düzenleyebilirsiniz.

4. Kısayol Tuşları

Tekrar izleme düzenleyicisi, düzenlemeyi kolaylaştırmak için aşağıdaki kısayol tuşlarını sunuyor.

Kaydet  B
Serbest Kameraya Geç 

PUBG MOBILE Güncelleme Duyurusu

PUBG MOBILE, güncellemeyi 4 Ocak saat 'de (UTC+0) yüklemeye başlayacaktır.  Hızlı ve sorunsuz bir güncelleme için lütfen iyi bir ağ ortamında güncellemeyi gerçekleştirin ve cihazınızda yeterli alan bulunduğundan emin olun.

Güncelleme Ödülü: BP, AG ve Pan Pan Başlık (3g) almak için Ocak (UTC+0) tarihleri arasında oyunu güncelleyin.

 

 

Önemli Güncellemeler

1.  Yeni tema Savaş Sanatları Hesaplaşması: Doğunun savaş sanatlarını ve kültürünü yeni oynanış unsurları ve temalı mekânlar ile yaşayın! Bu festival sezonunu doyasıya yaşamanız için Dans Eden Aslan gibi ögeler eklendi!

2.  Ön Cephe geri dönüyor: Daha derin stratejiler için 2 muhteşem beceri daha eklendi. 15 Şubat tarihinde oynanabilir!

3.  Silah ve araç iyileştirmeleri: Honey Badger ve 2 Kişilik Bisiklet eklendi! Bu ögeler 14 Şubat tarihinden itibaren Sevgililer Günü boyunca benzersiz bir temalı tasarıma sahip olacak!

4.  Metro Royale Güncellemeleri: Yeni harita, Meşhur ekipmanlar, bolca malzeme ve yepyeni PvE deneyimleri eklendi!

 

Yeni Tema: Savaş Sanatları Hesaplaşması

Doğunun savaş sanatlarını ve kültürünü yeni oynanış unsurları ve temalı mekânlar ile yaşayın!

Oynanabileceği tarih: Sürümüyle yayınlanacaktır

Desteklenen haritalar: Erangel ve Livik

 

 

funduszeue.info Manzaralar ve Oynanış Unsurları

l  Savaş Sanatları Arenası: Oyunda pek çok Savaş Sanatları Arenası ortaya çıkar. Bunların yarısı her zaman oyunculara açıktır, diğer yarısı ise kilitli kalır. Sadece geri sayımın sonunda kapalı olan arenalara erişilebilir.

l  Yeni oynanış unsuru - Şeref İçin Dön: Oyuncular, öldürüldükten ve takım arkadaşları tarafından çağrıldıktan sonra bir Şeref İçin Dön görevi başlatabilirler. Takipteki oyuncular belirtilen zaman içerisinde hedeflerini öldürüp ödüller alabilirler. Başarısız olurlarsa hedefteki oyuncu ödülleri alır.

 

funduszeue.infoı Araçlar ve Ögeler

l  Yeni araç - Dans Eden Aslan: Aslan dansı temalı, iki kişilik bir araç. Zıplama ve depar atma becerileriyle hızlı ve çeviktir. Sırt Çantasına koyulabilir ve kullanma sayısı sınırı yoktur. Sadece Savaş Sanatları Arenasının ortasında bulunan sandıktan alınabilir.

l  Yeni öge - Patlayıcı Yay: Gizlilik temelli oyun tarzına uygun bir silah. Temas ettiğinde patlayan yüklenmiş oklar atar.

l  Yeni öge - Yakalama Kancası: Ele giyilebilen, taşınabilir bir yakalama kancası. Hedefe bir yakalama kancası fırlatıp kendinizi ona doğru çekmek için bu ögeyi kullanın.

l  Bereket Uçurtması ve Bereket Feneri: Bazı yerleşim bölgelerinde ve Savaş Sanatları Arenalarının üstünde bulunur. Bunları imha ederek taşıdıkları Sandıkları yere düşürün ve sandıkların içindeki malzemeleri elde edin.

l  Kung Fu Bao Ekmeği: Buhar kazanından yeni çıkmış, dumanı üzerinde bao ekmekleri. Enerji ve Sağlığı yeniler.

 

Ön Cephe Güncellemeleri

Ön Cephe moduna yepyeni 2 inanılmaz beceri eklendi!

Oynanabileceği tarih: 15/02/ saat - 12/03/ saat (UTC+0)

Desteklenen haritalar: Erangel ve Livik

 

 

Yeni Beceri Eklendi

l  Yeni beceri - Oyuncu Fırlatıcı: Yüksek hızda seyahat etmek amacıyla havaya fırlamak için yeni fırlatma cihazını kullanın.

l  Yeni beceri - Taktik Kamuflaj: Engellerin üzerine tırmanırken hızınızı artırmak için özel bir Kamuflajlı Kıyafet giyin.

 

funduszeue.infoğer Beceri Düzenlemeleri

l  Artık Karaborsadan Malzeme Sandıkları satın alınabilir. Maçın ilk 5 dakikası içinde ücretsiz bir Temel Malzeme Sandığı alınabilir ve satın alan oyuncular tam bir ekipman seti elde ederler. Ayrıca, içinde hava yardımı kalitesinde ekipmanlar bulunan Gelişmiş Malzeme Sandıkları da mevcuttur.

l  Malzeme Tarama becerisi Şanslı Sırt Çantası becerisiyle birleştirildi. Şanslı Sırt Çantası becerisini seçen oyuncular her iki becerinin tüm özelliklerini kullanabilirler. Ayrıca, Şanslı Sırt Çantası artık taşıma kapasitesini artırmıyor.

l  Oyun Alanı Analizi becerisi Araç Hava Yardımı becerisiyle birleştirildi. Oyuncular Araç Hava Yardımı becerisini kullanırken pasif olarak bir sonraki Oyun Alanı ile hava yardımının yerini tararlar.

l  İzleme iyileştirmeleri: Beceri etkinleştirildiğinde kullanıcılar işaretlenen hedeflerin kalan Sağlığını görebilirler. İzleme becerisi artık El Bombaları ve Molotof Kokteyli ile vurulan düşmanları da işaretleyecek.

 

Erangel Haritası Güncellemeleri

l  Erangel haritasındaki bazı yüksek rakımlı yerlerde Yelkenkanatlar ortaya çıkacak. Yüksek bölgelerden yelkenkanatla süzülün ve hava akımlarından faydalanarak uzak yerlere kolayca ulaşın.

l  Galata Kulesi'ne asansör eklendi. Oyuncular kulede hızlı bir şekilde hareket etmek için asansörü kullanabilirler.

 

 

Metro Royale Güncellemeleri

Oynanabileceği tarih: 09/01/ saat - 13/03/ saat (UTC+0)

 

l  Yeni Harita: Sisli Liman. Temel Mod ve Gelişmiş Modda oynanabilir. Harita 1,8 x 1,2 km ölçülerindedir. Oyunculara çok daha fazla malzeme sunar ve şiddetli çatışmalara girmelerini sağlar. Oyuncuların daha hızlı hareket etmelerini sağlamak için bu haritaya hava hatları, merdivenler ve diğer mekanikler eklenmiştir. Boss'lar ve dinamik etkinlikler tamamen yeni bir PVE deneyimi sunar.

l  özel niteliği bulunan yeni Meşhur ekipmanlar. Maçlarda boss'ları öldürdüğünüzde veya sandık açtığınızda Meşhur ekipman elde etme ihtimali vardır.

l  Metro Royale Karaborsasına Çekiliş Paketleri eklendi: Meşhur ekipman verme ihtimali olan Premium Silah Paketi ve Premium Zırh Paketi. Bunları Metro Parası kullanarak satın alabilirsiniz.

l  Metro Royale moduna tüm özel nitelikleri görebileceğiniz Galeri özelliği eklendi.

l  4 yeni satılabilir öge eklendi (Biyolojik Numune, İşlemci (GPU), Altın Yığını, Lens). Bu ögeler sadece yeni haritada ortaya çıkar.

l  Gelişmiş Yeleklerin (Sv. 4, 5, 6) direnci, patlama hasarına kısmen direnecek şekilde artırıldı.

l  Temel Envanter Kapasitesi 30 artırıldı.

l  Yeni Silah: Honey Badger, Honey Badger (Kobra), Honey Badger (Çelik Cephe).

l  Oyun Lobisi Envanter Ayarları İyileştirmeleri: Metro Royale modunda Gelişmiş Yelekleri gizleyin.

 

Silah ve Araç Güncellemeleri

1.      Yeni Silahlar: Honey Badger 7,62 mm mermi atar ve görece yüksek bir atış hızına sahiptir. Yakın mesafeden çatışmalar için idealdir.  Erangel, Sanhok ve Livik haritalarında bu silahı bulabilirsiniz.

2.      QBZ İyileştirmeleri:

Temel hasar: 41 -> 42

Şarjör değiştirme süresi:

Boş şarjör: 3,66 saniye -> 3,1 saniye

Yarı boş şarjör: 3,0 saniye -> 2,5 saniye

Desteklenen haritalar: Livik ve Sanhok

3.      FAMAS İyileştirmeleri:

Hareket hâlindeki mermi saçılımı %20 azaltıldı

Maksimum yatay geri tepme biraz azaltıldı

Şarjör değiştirme süresi:

Boş şarjör: 4,6 saniye -> 3,6 saniye

Yarı boş şarjör: 2,7 saniye -> 2,5 saniye

Desteklenen haritalar: Livik ve Sanhok

4.  Hafif Makineli iyileştirmeleri

l  UZI

Silah değiştirme hızı %35 artırıldı

Hareket hâlindeki mermi saçılımı %30 azaltıldı

l  UMP45

Silah değiştirme hızı %35 artırıldı

Hareket hâlindeki mermi saçılımı %20 azaltıldı

Hasar azalması düşürüldü, uzun mesafe hasarı artırıldı

l  PP Bizon

Silah değiştirme hızı %35 artırıldı

Hareket hâlindeki mermi saçılımı %20 azaltıldı

Temel hasar: 35 -> 37

5.      Motosiklet Sürme İyileştirmeleri: Motosiklet üzerinde silah animasyonları iyileştirildi.

6.      Yeni araç: 2 Kişilik Bisiklet. Yolcular arka koltuğa oturup tek elli silahları kullanabilirler. (Bu öge Sevgililer Günü boyunca Sevgililer Günü tasarıma sahip olacak. Sevgililer Günü efekti, iki oyuncu 2 Kişilik Bisikleti birlikte sürerken etkinleşir. Takipte kalın!)

7.  Bisiklet Parklarında artık 2 Kişilik Bisikletler ortaya çıkacak. Bisikletler Erangel, Miramar ve Livik haritalarında kullanılabilir.

 

 

Sistem İyileştirmeleri:

l Genel İyileştirmeler

1.  Klasik Harita İyileştirmeleri: Oyuncular canlandıktan sonra savaş alanına dönerken uçak üzerinde özel kaplamalar gösterilecek.

2.      İzlenen oyuncunun oynanmakta olan moddaki sezon verileri artık İzleyici Kartında gösterilecek.

3.      Mini harita genişletildiğinde bilgilerin görünmemesi ihtimalini azaltmak için rota çizgileri daha ince olacak.

4.      Oyuncular Klasik Modda canlandıktan sonra savaşa götürmek için rastgele bir UZI, UMP45 veya SCAR-L alacaklar.

5.      Toplanma Alanında istatistikleri gösterme özelliği eklendi. Önceki maçta sergilenen mükemmel performanslarınızı (zaferler, öldürmeler, rozetler) Hızlı Sohbet yoluyla takım arkadaşlarınıza gösterebilirsiniz.

 

l Şanslı Takım Arkadaşları

1.      Şanslı Takım Arkadaşları: Sistem her hafta şanslı takım arkadaşları olarak oyuncular önerir. Şanslı takım arkadaşlarıyla takım kurun ve onlarla birlikte Klasik Modda Rütbeli maçlar kazanarak ek sıralama puanı elde edin.

2.      Sınır: Bonus puan avantajı, her şanslı takım arkadaşıyla birlikte her hafta sadece bir defa etkinleştirilebilir.

3.      Yenilenme Zamanı: Her pazartesi saat 'da (UTC+0) o hafta için yeni şanslı takım arkadaşları önerilir.

4.      Zafer Koşulları: Şanslı takım arkadaşlarıyla takım kurun ve Rütbeli Klasik Mod maçlarını Erangel, Sanhok, Miramar ve Vikendi haritalarında İlk 30, Livik ve Karakin haritalarında İlk 15 veya Nusa haritasında İlk 10 içinde bitirin.

 

l Ortak Yüklük

1.      Oyuncular belirli bir Birliktelik miktarına ulaştıktan sonra Yüklüklerini Partnerleri ile paylaşabilirler.

2.      Ortak Yüklük sadece yüklüğü paylaştığınız Partner ile oyuna girdiğinizde kullanılabilir. Bu özelliği hem Klasik modda hem de Eğlence Parkında kullanabilirsiniz.

3.      Ortak Yüklükteki ögeler için yuva ve nadirlik sınırı vardır, ayrıca her hafta belirli sayıda kullanılabilir. Ek olarak, öldürülürseniz ögelerin hiçbiri düşmez.

 

l Maç İçi Sosyal Buton

1.      Maç içi Sosyal buton eklendi. Butonun büyüklüğü değiştirilebilir.

2.      Butona dokunarak takım arkadaşlarınızın bilgilerine bakabilir, arkadaş ekleyebilir ve RP Saygısı gönderebilirsiniz.

 

l Popülerlik Hediyeleri

1.      Hızlı Popülerlik Hediyesi gönderme ve telsiz mesajı görselleri iyileştirildi.

2.      Haftalık Popülerlik Sıralaması ve Haftalık Prestij Sıralaması için ödüller eklendi. Haftalık Popülerlik ve Prestij Sıralamalarında sıralarda yer alan oyuncular bir premium Takım Kurma Özel Efekti, Kart Teması ve Destansı Unvan kazanırlar. Haftalık Popülerlik ve Prestij Sıralamalarında 4 sıralarda yer alan oyuncular bir gelişmiş Takım Kurma Özel Efekti, Kart Teması ve Destansı Unvan kazanırlar. Haftalık Popülerlik ve Prestij Sıralamalarında sıralarda yer alan oyuncular bir Kart Teması ve Efsanevi Unvan kazanırlar. Haftalık Popülerlik ve Prestij Sıralamalarında sıralarda yer alan oyuncular bir Epik Unvan kazanırlar.

 

l Sosyal Oyuncu Kartı

1.      Sosyal Oyuncu Kartı özelliği eklendi. Oyuncular kendi kişiselleştirilmiş Oyuncu Kartlarını düzenleyebilir ve sergileyebilirler.

2.      Kişiselleştirilebilir unsurlar: Kişisel etiket, ses tercihi ve tercih edilen silahlar ile modlar.

3.      Oyuncular, doldurdukları Kartı oyun içi sohbette veya toplulukta paylaşabilirler.

 

l Sohbet

1.      Lobi Sohbet kanalındaki sohbet mesajlarının karakter sınırı 96'dan 'e çıkarıldı.

2.      Artık Global Sohbette periyodik olarak resmî sohbet güvenliği duyuruları yayınlanacak ve bu duyurular en üste sabitlenecek. Mesajlar hesap güvenliği, pornografik içeriklerden kaçınma ve yüksek riskli takaslar konusunda bilgiler içerecek.

3.      Sohbet kanalına yüksek riskli mesajlar gönderildiğinde Lobi Sohbet kanalındaki oyuncular da aynı uyarı mesajlarını alacaklar.

 

l Sohbet Çağrısı

1. Sohbet çağrısını dile göre filtreleme özelliği eklendi. Bir seferde en fazla 3 dilde çağrı mesajları filtrelenebilir.

2. Sohbet çağrısı mesaj bildirim iyileştirmeleri. Çağrı mesajları artık daha hızlı gönderiliyor.

3.      Sohbet çağrısı Hızlı Katıl iyileştirmeleri. Lobide seçimi yapılan haritanın ve modun aynı olması artık Hızlı Katıl için öncelik olacak.

4.      Takım Kurma Platformu ekran iyileştirmeleri. Artık takım listesi daha akıcı şekilde yenilenecek.

 

l Çağrı Sistemi

1. Yeni Çağrı etkinliği, takım kurulduğunda açılır pencere olarak gösterilen ve alabileceğiniz 2 kaplamayı ödül olarak veriyor.

2. Çağrı Sistemi artık geri dönen oyuncularla etkileşim kayıtlarını (arkadaşlık süresi, takım kurma sayısı, kazanılan toplam puan vb.) gösteriyor. Daha ayrıntılı bilgi almak için dokunun.

 

l Veriler

1.      Sunucu değiştiren oyuncular için oyuncu bilgisi sayfasının gösterimi iyileştirildi. Oyuncunun birden fazla sunucuda verisi varsa sunucu değiştirerek bunları görebilir.

2.      Oyuncu Kartları için yeni Kart Temaları eklendi. Oyuncular kendi Oyuncu Kartlarının temasını özelleştirebilirler.

 

l Sezon İncelemesi

1.      Sezon İncelemesine artık İstatistikler sayfasından erişebilirsiniz. Ayarlarda erişim noktası açılıp kapatılabilir.

2.      Sezon İncelemesi kademe puanlarının, savaş istatistiklerinin, takım kurma verilerinin, yeni simgelerin ve daha fazlasının eklenmesiyle görsel olarak yenilendi.

3.      Paylaşma özelliği iyileştirildi. Oyuncular artık verileri sayfa üzerinde paylaşabilir veya kendi Sezon İncelemelerini diğer oyuncularla doğrudan paylaşabilirler.

4.      Diğer oyuncular paylaşılan Sezon İncelemesini kullanarak diğer tarafın Kariyer Sonuçlarına erişip tam detaylı istatistikleri görebilirler.

5.      Başka bir oyuncunun Sezon İncelemesine bakılırken arkadaşlık isteği ve Popülerlik hediyeleri gönderilebilir.

6.      Sezon İncelemesinde toplam ziyaret sayısı ve alınan toplam hediye sayısı gösterilir.

7.      Sezon İncelemesi istatistiklerinin Şubat ayında kullanıma sunulması bekleniyor. Lütfen takipte kalın!

 

l Eğlence Parkı İyileştirmeleri

1.      Hızlı Düello iyileştirmeleri. Rakibin yeri artık mini haritada görülebilir. Artık Hızlı Düellodan doğrudan çıkılabilir.

2.      Düello Arenası iyileştirmeleri. Artık ayak sesleri mini haritada görülebilir. Bir puanlama ve ödül sistemi eklendi.

 

l Diğer

1.      Sosyal Lobi güncellemesi: Oyuncular artık Sosyal Lobide gösterilen istatistikleri özelleştirebilirler.

2.      Sıralamalar: Bir oyuncunun Kişisel Alanına Sıralamalardan gidildiyse, Sıralamalara geri dönüldüğünde orijinal konuma geri dönülür ve görüntülemeye kalınan yerden devam edilir.

3.      Lobi Açılır Pencere iyileştirmesi: Aynı anda birden fazla Başarım elde edildiğinde, açılır pencere artık bunların hepsini ve yüksek kaliteli ödülleri bir arada gösterecek.

4.      Sevgililer Günü etkinliği: Önemli Anlarda bir Özel Durum elde etmek için Bağlantı kurduğunuz arkadaşlarınızla birlikte Sevgililer Günü görevlerini tamamlayın.

5.      Sohbet Rapor Etme iyileştirmesi: Sohbet rapor etme sistemi seçeneklerine "oltalama/hesap ele geçirme" eklendi.

6.      Ödeme özelliği bildirim iyileştirmeleri.

 

 

Yeni Sezon: Cycle 4 Sezon 10

Oynanabileceği tarih: 17/01/ saat - 20/03/ saat (UTC+0)

l  Yeni Efsanevi ödüller: C4S10 Gözlüğü, C4S10 Seti, C4S10 Paraşütü, C4S10 - AUG, C4S10 Maskesi ve C4S10 Başlığı.

l  Unvanların oyuncu tarafından alınma sayısını, alındıkları sezonları ve en yüksek unvan ilerlemesini muhafaza eden Unvan Arşivi eklendi.

l  4 yeni sezon unvanı (Yetenekli, Kudretli, Sıhhiye, Şampiyon) eklendi ve çeşitli sayfaların gösterimi iyileştirildi.

l  Fatih kademesi için sıralama puanı gösterimi eklendi. Her puan bir alt kademedir ve oyuncular yıldız biriktirebilirler.

l  S1-S19 için sezon rozeti kayıtları güncellendi.

 

 

Yetenek Şampiyonası

Başlama Zamanı: 27/01/ - 06/03/ (UTC+0)

l  Etkinlik Dükkânındaki yeni ödüller: Baş Döndüren Dans Seti (Efsanevi), Baş Döndüren Dans Şapkası (Efsanevi), Gizemli Sihirbaz Seti (Efsanevi), Avare - Vector (Epik)

l  Yeni Yetenek Şampiyonası S11 Sandık ödülleri: Baş Döndüren Dans Seti (Efsanevi), Baş Döndüren Dans Şapkası (Efsanevi), Gizemli Sihirbaz Seti (Efsanevi), Avare - Vector (Epik), Tatlı Timsah - UMP45 (Epik), Muhteşem Gün Batımı Paraşütü (Epik), Avare - UZI (Epik)

l  Yeni ikincilik ve üçüncülük ödülleri: Kazanma İradesi Seti (Efsanevi), Kazanma İradesi Başlığı (Efsanevi), Avare - UZI (Epik), Çılgın Yarışçı Paraşütü (Epik), Özgün Büyücü Seti (Epik)

 

Güvenlik İyileştirmeleri:

funduszeue.info Güvenliği

Ayarlar bölümünde artık bir hesap güvenliği artırma kılavuzu var. Daha fazla ayrıntı öğrenmek için dokunabileceğiniz bir bağlantı olacak.

 

funduszeue.infot

Rütbeli Klasik moddaki Toplanma Alanı ihlallerine yönelik Liyakat cezaları artık daha ağır olacak.

 

funduszeue.infoa İlgili

l  Maç içi Rapor sayfasında artık kısa bir kılavuz var.

l  Oyuncular Klasik Moddaki Rapor sayfasında kendilerini yere seren veya öldüren oyuncuların listesini görebilirler.

l  Takım arkadaşlarını kasten yaraladıklarına dair rapor edilen oyuncuların bu eylemi teyit edilirse bu oyuncular açılır pencere şeklinde bir hatırlatma mesajı alacaklar.

 

4.Güvenlik Tespiti İyileştirmeleri

l  Otomatik nişan alma, gere tepmeyi kaldırma veya çimenleri kaldırma hilelerini tespit etme yeteneği geliştirildi.

l  Adil olmayan iş birliği ile ilgili ihlalleri tespit etme yeteneği geliştirildi ve raporlama süreci iyileştirildi.

 

Hata Düzeltmeleri

1. Erangel haritasında oyuncuların zaman zaman benzinlikteki duvara doğru çekilmelerine neden olan sorun düzeltildi.

2. Erangel haritasında oyuncuların ara sıra bazı binaların birinci kat merdivenlerinde sıkışıp kalmalarına neden olan sorun düzeltildi.

3. Livik haritasında Hava Hatları kullanılırken sorunlara neden olan bir hata düzeltildi.

4. Metro Royale modunda boss'ların bazen doğru şekilde hareket etmemesine neden olan bir sorun düzeltildi.

5. Çok yakında olduklarında oyuncuların hareketlerinin akıcılığını azaltan bazı cihazlarla ilgili sorun düzeltildi.

6. Takım kurulduğunda takım arkadaşı bilgisinin bazen gösterilmemesi sorunu düzeltildi.

 

 

 

Hem Android hem de iOS&#;ta milyonlarca takipçisi olan PUBG Mobile, bu battle royale oyunu, oyunun yükseldiği tek yön. Google&#;ın Play mağazasında ve iOS App Store&#;da bulunan oyun, her gün daha fazla indirme ve oyuncu toplar. Oynanışları aynı kontrolleri ve parametreleri içeren bir oyun için, her turun sonucu yüz oyuncunun bin kararına bağlı olduğu için oyunun öngörülemezliği.

Zafer, kimin yüz oyuncuyla savaşta solda durmasına bağlı olsa da, takımlar olarak gruplama zafer şansını arttırır. Bu sosyal etkileşimler arkadaşlık istekleri ve klan üyeliklerine dönüşme eğilimindedir. PUBG Mobile güncellemesi ile gelen yeni bir özellik, kullanıcı tabanında bazılarını ve bazılarını karşılayan birkaç dalgalanma yaptı. PUBG&#;deki Seyirci Modu, kullanıcıların diğer oyuncuları izlemesini veya izlemesini mümkün kıldı.

Seyirci Modu Nedir

PUBG Mobile güncellemesi ile sunulan seyirci özelliği, arkadaşlarınızın veya mürettebat üyelerinizin veya klan arkadaşlarınızın canlı maçlarını görmenizi veya görmenizi sağlar. Lobide arkadaşlarınızı beklerken ya da daha sonra kendi oyunlarınızda kullanabileceğiniz yerler hakkında bilgi edinmek veya diğer oyuncuların oyunlarını izlemek istiyorsanız zaman öldürmek için harika bir yoldur.

PUBG Mobile&#;da Seyirci Modu nasıl devre dışı bırakılır

Seyircilerin gizliliği tercihlerinize göre ayarlanabilir. Bu özellikten memnun olan çok sayıda izleyici olmasına rağmen, seçenekle o kadar mutlu olmayanlar da var. Herkes oynarken başkalarının onları izleyebileceği konusunda rahat değildir. Sosyal bir egzersiz olarak değil bir oyun olarak gören kullanıcılar için bu, onlar olmadan daha iyi oldukları istenmeyen bir ilgi. Bu, kendilerini özgürleştirmek için bir seçenek arayan hoşnutsuz ve huysuz kullanıcılarla sonuçlandı. Neyse ki, geliştiriciler kullanıcıların bu özellikte yaşayabileceği sorunları öngörmüş ve oyunculara PUBG Mobile&#;da Seyirci Modunu devre dışı bırakma seçeneği sunmuştur. PUBG Mobile&#;da seyirci modunu devre dışı bırakmak, herhangi bir üçüncü taraf uygulamasına bağımlı olmanıza veya oyununuzda önemli değişiklikler yapmanıza gerek yoktur. Oyun geliştiricilerin, premium içeriğe erişmenizi sağlayan bazı oyunlarda olduğu gibi veya reklamlardan kurtulmak için size yayıldığı gizli ücretler yoktur.

Ücretsiz olarak yapabilirsiniz.

Adım 3: Uygulama Çekmecenize gidin ve telefonunuzda PUBG Mobile&#;ı başlatın.

Adım 2: Oyunu telefonunuza yükleyin.

Adım 3: Oyun yüklendikten sonra, &#;Ayarlar&#; simgesine tıklayın.

Adım 4: Ayarlar&#;daki &#;Temel&#; sekmesini tıklayın.

Adım 5: Ayarlar menüsünün Temel sekmesinde, &#;İzleyicilere İzin Ver&#; seçeneğini bulana kadar aşağı kaydırın ve devre dışı bırakın.

Bu adımları izlemek, diğer kullanıcıların katıldığınız oyunları görüntülemesini engelleyecektir.

-PUBG Mobile’da Kariyer Sonuçları Nasıl Gizlenir?

 

-PUBG Mobile Sonraki Güncellemesi 7 Mayıs’ta Geleceğini Onayladı: Bilmeniz Gereken Her Şey

 

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.