smart fortwo sıfır fiyatları / Smart Fiyat Listesi, Sıfır Smart Otomobil Fiyatları - funduszeue.info

Smart Fortwo Sıfır Fiyatları

smart fortwo sıfır fiyatları

 Google News

Yüzde elektrikli olan smart EQ fortwo TL’den başlayan fiyatlarla, Türkiye’de Kasım ayı itibarıyla satışa sunuluyor. Oldukça yüksek kapasiteli lityum-iyon bataryalar tüm modellerde standart olarak bulunurken, ev tipi standart prizlerde yüzde 10 şarj seviyesinden yüzde 80’e kadar 6 saatte şarj edilebilen smart modelleri için, Türkiye’de 22 kW’lık dahili şarj dönüştürücüsü standart olarak sunuluyor.

3 fazlı şarj ünitesi sayesinde şarj istasyonlarında ya da evinizdeki Wallboxlar’da yüzde 10’dan yüzde 80’e kadar 40 dakikadan kısa bir sürede smart EQ modellerini şarj edebilmek mümkün oluyor.

Yeni smart’ın arka kısmında 60 kW (81 HP) gücünde bir elektrik motoru görev alıyor ve gücünü sabit bir aktarma sistemi üzerinden arka tekerleklere aktarıyor. Yüksek çekiş gücüne sahip motor, henüz ilk hareket anından itibaren Nm tork üretiyor. Yüksek performanslı lityum-iyon bataryaların sağladığı km’lik menzil (NEDC standartlarıyla ölçüme göre), şehir içinde sıfır emisyon ile mobil olma imkânı sunuyor. Öngörülen menzilin olumsuz etkilenmemesi için maksimum hız km/s ile elektronik olarak sınırlandırılıyor.

Elektrikli motorun güç karakteristiği sayesinde sistem tek bir dişli ile yetiniyor, böylece vites değiştirme gerekliliği de ortadan kalkıyor. Bu durum sıkışık trafikte kullanım kolaylığını beraberinde getiriyor. Geri manevralarda ise motor tersine çalışıyor.

Elektrikli smart farklı sürüş seçenekleriyle donatılıyor. Sürücü, standart sürüş modu dışında ECO modunu da tercih edebiliyor. Söz konusu sürüş modu çok daha yüksek bir sürüş verimliliği sunuyor. ECO sürüş modunda maksimum hız kısıtlanırken gaz pedalı hassasiyeti de değiştiriliyor ve enerji geri kazanım seviyesi en üst düzeye çıkartılıyor. Enerji geri kazanımı kapsamında süzülme veya fren anında kinetik enerji elektrik enerjisine dönüştürülüyor. Radar tabanlı enerji geri kazanım sistemi sürüş istikametindeki trafik durumunu denetliyor. Sistem, trafik akışını tespit eden radar sensörlerinden gelen verilere bağlı olarak enerji geri kazanımını anlık olarak ayarlıyor.

Kıvrak, ekonomik ve çevreci mobilite

Yeni elektrikli smart EQ da, smart’ın geleneksel atak ve kıvrak sürüş özelliklerini sürdürüyor. Konvansiyonel içten yanmalı motora sahip versiyonla birebir aynı olan kısa dönüş çapı önemli bir rol üstleniyor. İki kişilik versiyonun 6,95 metrelik dönüş çapı park ve manevraları kolaylaştırıyor. Yüksek seviyede kişiselleştirme olanakları sunan yeni elektrikli smart EQ fortwo beklentileri en iyi şekilde karşılıyor.

Enerji tasarrufu sağlamak ve buna bağlı olarak menzili artırmak üzere elektrikli smart ön iklimlendirme sistemiyle donatılıyor. Böylece kullanıcı arzu edilen kabin içi ortam sıcaklığını araç prize bağlı veya şarj halindeyken önceden ayarlayabiliyor. Sıcak yaz günlerinde serin, soğuk kış günlerinde sıcak bir karşılama mümkün oluyor.

Elektrikli smart EQ modelleri içten yanmalı motora sahip smart modelleri gibi zengin bir donanımla sunuluyor. Güç göstergesi ve batarya göstergesi gibi ek göstergeler standart olarak sunulurken, ısıtmalı direksiyon özelliğini beraberinde getiren kış paketi isteğe bağlı olarak sunuluyor. Yine isteğe bağlı olarak sunulan elektrikli sürüş tasarım paketi ile birlikte tamamen özgün bir görünüm elde edilebiliyor. Elektrikli smart EQ fortwo modelinde de sunulan ve kişiye özel çözümler üreten smart BRABUS kişiselleştirme programı sayesinde kullanıcının renk ve özel donanım beklentilerinin neredeyse tamamı karşılanıyor.  

Yeni smart modellerinin teknik özellikleri:

Elektrikli smart

fortwo coupé

fortwocabrio

forfour

Motor

Yabancı uyartımlı üç fazlı senkron elektrik motoru

Batarya

Lityum iyon batarya

Batarya kapasitesi (kWh)

17,6

Güç e-motor (kW/BG)

60

Tork e-motor (Nm)

Verimlilik sınıfı

A+

Hızlanma
km/sa (sn)

4,9

5,1

5,5

Hızlanma
km/sa (sn)

11,5

11,8

12,7

Menzil NEFZ (km)

Maksimum hız (km/sa)

Şarj süresi %

ev tipi standart priz

6 saat

Şarj süresi %

Şarj istasyonu

(22 kW dahili şarj dönüştürücüsü ile)

40 dakika

 

EtiketlerhataoyunRed Dead Redemption 2

Smart Fiyat Listesi

Sıfır araba sektörünün Türkiye’nin en büyük platformlarından bir tanesi olan funduszeue.info online showroom’una siz de tek bir tıkla ulaşabilir, sitemiz üzerinde yer alan tüm sıfır araba fiyatlarını görebilir, Smart fiyat listesine ulaşabilirsiniz. Smart kampanyalı fiyatları, taksitli Smart otomobil fiyatları gibi konular hakkında sitemiz üzerinde yer alan canlı destek birimimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Smart Tarihçe

yılında kurulan Smart markası Almanya’da Daimler AG bünyesinde faaliyetine başlamıştır. Smart ilk modelini, kuruluşundan 4 yıl sonra, ’de piyasaya sürmüştür. İlk otomobilinin ismi, Fortwo'dur. Smart Markası'nın dört kişilik modeli olan forfour ismiyle piyasaya sürülmüştür. ile yıllarında ise, motorunu Mercedes-Benz tasarımını Swatch'un tasarladığı ''Roadster '' modelinin üretimi gerçekleşmiştir. Bu Roadster modeli 50 km’yi yaklaşık 3 saniyede alabilmektedir. Ayrıca, 35 lt’lik benzin deposu ile yaklaşık km yol katedebiliyor. Dünya ülkelerinde Roadster ismi diye turlar düzenlenmektedir ve Türkiye'de de ilki, 24 Mayıs ’da 8 araç ile gerçekleştirilmiştir.

Şehir yaşamının kalabalıklığında kendine yer bulan Smart modelleri renkli tasarımları ve fonksiyonelliğiyle otomobil severlerin gözdesi olmaya başlamıştır. Mercedes-Benz güvenlik uygulamalarını bünyesinde taşıyan marka, “Gerçek Hayat Güvenliği” felsefesiyle tasarlanmıştır. Ayrıca, araçlarda standart olarak gelen ve yüksek süratte savrulmayı engelleyen yan rüzgar yardımcısı crosswind assist isimli sistem bulunmaktadır.

Smart kullanıcılarına; tüm modellerinin elektrikli versiyonlarını da sunmaktadır. Elektrikli Smart modelleri, hemen hemen tüm evsel elektrik prizlerinden rahatça şarj edilebilmektedir.

Smart Modelleri

Smart Fortwo Coupe , kalabalık şehir yaşamını kolaylaştıracak olan Smart’ın Fortwo modeli kullanıcısına yüksek hareket kabiliyeti sağlar. Ayrıca model, küçük dönüş çapı sayesinde de park yeri konusunda hiçbir sorun yaşatmaz.  Smart Fortwo sadece 2,69 m boyu ile siz değerli kulanıcılarını bekliyor. Smart Fortwo Coupe modelinin güncel fiyat listelerine ve teknik özelliklerine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Smart Forfour, kompakt yapısı ve çevikliği sayesinde günlük sehir hayatında mükemmel bir seçimdir. Smart kompakt yapısını, şanzımanının ve motorunun araç arkasında olmasına borçlu olmaktadır. Ayrıca, 61 beygir ve 71 beygir gücünde olan motorlar sayesinde oldukça hafiftir. Smart daha çok yakıt tasarrufu içinde otomatik start stop özelliğine sahiptir. Bu sayede model, yoğun trafikte uzun süreli dur kalk sırasında otomatik olarak motoru kapatacak, hareket halini algıladığı an motoru çalıştıracaktır.

Sadece bu kadar da değil; sitemiz üzerinde yer alan araç karşılaştırma platformunu kullanarak dilediğiniz Smart model aracı muadilleri ile karşılaştırabilir, araçları gövde tipi, segmenti, yakıt tipi, beygir gücü, maksimum hızı, vites türü, motoru ve daha birçok konuda kıyaslayabilirsiniz.

Beğendiğiniz bir Smart marka otomobili almadan önce “test sürüşü yapma imkânım olsa ne güzel olurdu.” dediğinizi duyar gibiyiz. Sıfır Smart modellerinin sizlerden tam not alması ve siz değerli müşterilerimizin aklında herhangi bir soru işareti kalmaması için dilediğiniz bir Smart bayisinde beğendiğiniz otomobilin test sürüşünü yapma imkanını da sizlere sunuyoruz. Üstelik tamamen ücretsiz.

Smart Kullanıcı Yorumları

Ayrıca sitemiz üzerinde diğer kullanıcılar tarafından yapılan Smart Fortwo Coupe yorumlarını inceleyebilir, siz de Smart modelleri hakkında görüşlerinizi yorum ve puanlama sistemi ile bizlere iletebilir, diğer kullanıcılar ile etkileşime girebilir ve aklınıza takılan soruları ziyaretçilerimiz ile paylaşabilirsiniz.

X

Karşılaştırma Listem

Fortwo Coupe

SMART FORTWO COUPE

SmartFortwoCoupe modeli, baştan yaratılmıştır. Eski halinden çok daha keyifli ve konforlu olan model, şehir içi rutininizde en yakın arkadaşınız olacaktır.  Smart Fortwo Coupe, yepyeni bir Smart Modeli olma özelliğine sahip olmaktadır. Şehrin kalabalık yaşamında işinizi oldukça kolaylaştıracak olan model Smart Fortwo, küçük olan park yerlerine oldukça kolay yerleşecektir. Model dış tasarım açısından oldukça küçük olmasına rağmen, iç hacim açısından oldukça geniş olmaktadır. Hem konforunuza hem de gözünüze hitap edecek olan model, iç ve dış tasarım açısından oldukça kaliteli malzemeleri kullanmaktadır.  Yüzey açısından zariften abartılıya uzanan geniş bir kumaş skalasına sahip olmaktadır. Modelin yakıt tüketimi (karma koşullarda) l/ km ve CO2 emisyonu (karma koşullarda) 93 g/km olmaktadır. Modelin dış tasarımı, iki renkli ve benzersiz bir yapıya sahip olmaktadır. Smart Fortwo Modeli, iki renkli konsepti ile güvenlik hücresini de sizlere sunmaktadır. Smart Fortwo'da bulunan alaşımlı jantlar, siyah ve gümüş renk seçeneklerinde bulunmaktadır. Modelin far tasarımında öne çıkan özelliklerde, LED fiber optik teknoloji ile sizi mükemmel bir şekilde karşılamaktadır. Model, panoramik cam tavana sahip olması ile de otomobil severlerin tercihi olma özelliğini taşımaktadır. Kırılmaya karşı da oldukça dayanıklı olan Smar Fortwo, metrekare boyutundadır.

Smart Fortwo Coupe, oldukça yenilikçi bir otomobildir. Birçok yenilikçi ve gelişmiş teknolojiyi bünyesinde bulunduran model, güvenliğinizi her detayın üstünde tutmaktadır. Tridion güvenlik hücresine sahip olan model, çelikten bir güvenlik duvarını bünyesinde bulundurmaktadır. Herhangi bir kaza durumunda, en az hasar alınmış olacaktır. Model, yardımcı sistemler açısından da birçok seçeneği bünyesinde bulundurmaktadır. Yan rüzgar yardımcısı sayesinde, ani rüzgar hallerinde dengeniz şaşmayacaktır. Görsel ve sesli ikazla önden çarpmaya karşı ikaz fonksiyonuna sahip olan model, arkadan çarpma durumlarının engellenmesini sağlamaktadır. Akustik ve görsel uyarılı şerit takip yardımcısı ile, herhangi bir şeritten çıkma durumunda size uyarı verecektir. Bu uyarı, görsel ve akustik bir şekilde olacaktır.

Araçfunduszeue.info, birçok otomobili sizler için bir araya getirmektedir. Bu otomobilleri sizin için özenle derleyen site, Smart Fortwo Coupe fiyatları dahil birçok fiyat listesini de size tek bir tık ile sunmaktadır.

KIBRIS'ın en büyük ve yaygın ikinci el ve sıfır araba ilan sitesi

KKTC'nin en büyük ve yaygın ikinci el ve sıfır araba ilan sitesi funduszeue.info'da onlarca farklı araç kategorisinde, sahibinden ve galerilerden binlerce ikinci el araç ilanı bir arada!
funduszeue.info 'da satılık araçlar arasından aradığınız kriterlere uygun binlerce ilanı inceleyebilir veya funduszeue.info farkıyla araba ilanı vererek aracınızı daha hızlı ve kolayca satabilirsiniz.

En Zengin İçeriğe Sahip Araba Sitesi

funduszeue.info araba ilan siteleri arasında içerik bakımından en zengin sitedir. Sahibinden ve galeriden araba ilanları arasında istediğiniz marka ve model otomobil ilanını bulabilir, oto haber sayesinde almak istediğiniz arabayı daha iyi tanıyabilir, Dünya ve KKTC oto piyasasındaki son gelişmeleri takip edebilirsiniz. İkinci el ve sıfır araba satış siteleri arasında aradığınız ilanları ve içeriği funduszeue.info 'da kolayca bulabilirsiniz.

Arabam kaç lira diye merak mı ediyorsunuz?

KKTC'deki satılık araba ilanları içerisinden arabanızın satılık fiyatını ve piyasa değerini öğrenmek için ARABAM KAÇ LİRA linkine tıklamanız yeterli.
Arabanızın özelliklerini girin KKTC deki satılık ilanlarla karşılaştırıp aracınızın satılık fiyatını size söylesin.

En çok aranan anahtar kelimeler
kktc araba, kıbrıs satılık araba, kıbrıs arabam, kıbrıs araba fiyatları, sahibinden kıbrıs araba, kıbrıs sahibinden, araba kiralama kıbrıs, kktc arabam, kıbrıs oto, kıbrıs araba ilanları, kktc araba, kktc arabam, kıbrıs araba fiyatları, kıbrıs arabam, kıbrıs oto, kıbrıs sahibinden, kıbrıs satılık araba, sahibinden kıbrıs araba

Kıbrıs Araba com - Araba ilanları. Oto Galeri, Bayi, Sahibinden satılık araç ilanları - KKTC

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası