istanbul 216 fikirtepe fiyat / Baysaş İstanbul Fikirtepe fiyat bilgisi

Istanbul 216 Fikirtepe Fiyat

istanbul 216 fikirtepe fiyat

Ayın mimari konsepti: İstanbul

Baysaş İnşaat’ın Fikirtepe’deki projesi İstanbul , betonlaşma etkisi yaratmadan, yükseklik sınırını aşmadan, insan odaklı, şehre ve çevreye duyarlı bir proje olmanın tüm hassas çizgilerini taşıyor.

İstanbul projesi 3 blokta toplam konuttan oluşuyor. 8 katlı bir baza üzerinde zemin ve 24 kat olarak projelendirilmiş. Baza kısmı büyük oranda otopark ve sosyal tesislere ayrılan projede, büyüklükleri 52 metrekare ile metrekare arasında değişen, 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde konutlar mevcut.

Teslimler sonunda gerçekleşecek

milyon lira yatırım değerine sahip proje, 11 bin metrekare alanda yükselecek. Yaşamın sonunda başlayacağı proje E-5 üzerinde yer alan eski Devlet Malzeme Ofisi, yeni Medeniyet Üniversitesi binasının hemen arkasında konumlanıyor. Şirket yetkililerinin ifadesiyle “Anadolu’nun Avrupa’ya açılan kapısı durumundaki Fikirtepe'nin yüksek noktalarından birinde bulunan İstanbul ,  'Fikirtepe'nin Balkonu' olarak yükselecek”

Çevrede betonlaşma etkisi yaratmadık

Konsepti mimar Deniz Çağlar Duman ve ekibine ait olan şehir, adalar ve deniz manzarasına sahip projede katlar en iyi lokasyonunda hayata geçecek.

Deniz Çağlar Duman ve ekibi daha önce, Dekar Gayrimenkul- Asmalı Evler, Asmalı Sokaklar, Bahçeli Vadi, Eroğlu Yapı- Lounge 2, Sur Yapı- İdilia ve Ess Yapı- Çanakkale Park 17 Evleri projelerinin konseptine imza atmıştı. Şimdi de İstanbul ’da farklılığını ortaya koyuyor.

Mimar Deniz Çağlar Duman,  merkezinde insan olan, şehre ve çevreye duyarlı bir proje tasarladıklarını aktarıyor.

Duman “İstanbul projesinde, sakinlerinin şehrin yorucu temposundan uzaklaşıp sığınacakları sosyal mekanlara sahip, manzaranın tüm daire tipleri için önemli olduğu ve herkesin ihtiyaç duyduğu metrekarede yaşamasına imkan verecek daire alternatiflerinin bulunduğu bir konsept oluşturuldu. Bu konsept oluşturulurken de yüksek emsal değerinin 3 boyutta çevrede betonlaşma etkisi yaratmadan, görselliği olumsuz etkilemeyecek şekilde kullanılmasına dikkat ettik” dedi.

İstanbul , bir kentsel dönüşüm projesi. Dolayısıyla daha önce bölgede yaşayanların hak sahibi olarak projede, eski Fikirtepelilerin istek ve yaşam tarzlarının, bu projeyi şekillendirirken ne derece etkili olduğu sorusuna ise Deniz Çağlar Duman, “Fikirtepeli veya herhangi bir mahalleliden çok, insanca yaşama alanlarına sahip olan, günümüzün modern hayat ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir proje yaparak, tüm kullanıcılara hitap etmeyi hedefledik” yanıtını veriyor.

80 metre yükseklik aşılmadı

Mimar Deniz Çağlar Duman, 80 metre yükseklik sınırını aşmadan, dinamik bir cephe tasarladıklarını, kullandıkları renklerin de bu dinamizme gölge düşürmeyecek soft renkler olmasına dikkat ettiklerini belirtti.

İstanbul projesi tamamıyla şeffaf görüntüsüyle betonlaşma hissinin azaltılarak, kullanıcı ihtiyaçlarına cevap verebilecek konforda, tümünün şehir manzarasına sahip olduğu daireleriyle ön plana çıkacak gibi görünüyor.

Arsanın topografik özelliklerinin de konsept üzerinde etkili olduğunu anlatan Duman, arazinin üst yol ve alt yol arasındaki 24m'lik kot farkının tüm kapalı otoparkların ve sosyal alanların şekillenmesinde etkili olduğunun altını çiziyor.

İstanbul ’nın hedef kitlesi A ve APlus grubu. Üniversite öğrencilerine yönelik 1+1 konut tipleri de mevcut. Metrekare ortalama birim fiyatı 6 bin TL olan projede, yüzde 30 peşinatla 36 ay sıfır faiz uygulaması yapılıyor.

Emlak Jet Haber

İstanbul

İstanbul 'nın 2. etabı satışa çıktı


Kentsel dönüşümün pilot bölgesi Fikirtepe'de yükselen İstanbul projesinin 2. etabı satışa çıktı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden ruhsat alan ilk firma olan Baysaş İnşaat, ilk etabın yüzde 85'ini sattığını açıkladı. Projenin ikinci etabı ise şimdiden yüzde 25 oranında ön talep topladı. 


İstanbul 'nın tamamlandığında yüzde 50 oranında prim yapacağının altını çizen Baysaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın, “Projemizi ilk satışa çıkardığımızda metrekare birim fiyatı 6 bin TL'den başlıyordu. Şimdi ise proje genelinde metrekare fiyatları 8 bin TL'den başlıyor. Fikirtepe gün geçtikçe değerleniyor ve değerlenmeye devam edecek” diye konuştu. Aydın, Fikirtepe'de proje geliştirdikleri için mutlu olduklarını ve bölgede örnek gösterilen bir firma haline geldiklerini belirterek, “Bizden danışmanlık hizmeti isteyen firmalar oluyor. Elimizden geldiği kadar yardımcı da oluyoruz. Fikirtepe'de yerinde dönüşüm olduğu için herkesle birebir anlaşmak çok zordu ve biz bunu başardık. Projede arsa sahipleriyle birinci etapta yüzde , ikinci etapta ise yüzde oranında anlaşmamız var” dedi. 


En düşük-en yüksek konut fiyatı: bin TL-1 milyon bin TL

   2. Çeyrek Teslim 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası