antakya bim iş başvurusu / BİM Yardım Kartı Nasıl Alınır? Başvuru Formu - seafoodplus.info | Yardım Başvurusu

Antakya Bim Iş Başvurusu

antakya bim iş başvurusu

İşkur BİM personel alımı ! İşte BİM maaşı, iş başvurusu şartları ve formu

B&#;M Birle&#;ik Ma&#;azalar Anonim &#;irketi bünyesinde istihdam etmek üzere personellerini aramaya ba&#;lad&#;. B&#;M'de; sat&#;&#; dan&#;&#;man&#;, manav, kasiyer, reyon görevlisi ve daha birçok alanda aç&#;k pozisyon bulunuyor. &#;&#; ba&#;vurusu yapmak isteyen adaylar&#;n ba&#;vurular&#;n&#;n &#;&#;KUR üzerinden kabul edilece&#;i bildirildi. Bunun üzerine adaylar "Ba&#;vuru nas&#;l yap&#;l&#;r?" , "Ba&#;vuru &#;artlar&#; nelerdir?" , "Ne kadar maa&#; verilecek?" sorular&#;n&#;n yan&#;t&#;n&#; internet üzerinden ara&#;t&#;rmaya ba&#;lad&#;. Merak edilen sorular&#;n yan&#;t&#;na haberimizden ula&#;abilirsiniz. &#;&#;te B&#;M maa&#;&#;, i&#; ba&#;vurusu &#;artlar&#; ve formu

&#;&#;KUR B&#;M PERSONEL ALIMI ! &#;&#;TE B&#;M MAA&#;I, &#;&#; BA&#;VURUSU &#;ARTLARI VE FORMU

B&#;M bünyesinde istihdam edilmek üzere personel arand&#;&#;&#; alanlar &#;u &#;ekildedir: sat&#;&#; dan&#;&#;man&#;, manav, kasiyer, reyon görevlisi, beden i&#;çisi, beden i&#;çisi (engelli) perakende sat&#;&#; eleman&#; ve depo i&#;çisi.

Ba&#;vuru yapan adaylar&#;n, talep edilen çal&#;&#;an profiline uygun olup olmamas&#; dikkate al&#;nacak. Peki B&#;M personel al&#;m&#; &#;artlar&#; nelerdir?

Türkiye Cumhuriyeti vatanda&#;&#; olmak,
Herhangi bir sa&#;l&#;k sorunu olmamak,
18 ya&#;&#;n&#; tamamlam&#;&#; ve 40 ya&#;&#;ndan büyük olmamak,
En az &#;lkö&#;retim Mezunu olmak,
Al&#;m yap&#;lacak meslek hakk&#;nda bilgi sahibi olmak,
Engelli adaylar için engelli oldu&#;unu gösterir rapora sahip olmak.

&#;&#;kur B&#;M personel al&#;m&#; ! &#;&#;te B&#;M maa&#;&#;, i&#; ba&#;vurusu &#;artlar&#; ve formu

EN AZ 3 B&#;N TL MAA&#;

B&#;M'de çal&#;&#;an personellere en az 3 bin TL maa&#; ödeniyor. Maa&#;&#;n yan&#;nda yemek, yol paras&#;, mesai ve prim ücreti gibi imkanlar da sa&#;lan&#;yor.

B&#;M çal&#;&#;ma saatleri ve'dir.

B&#;M Personel al&#;m&#; ba&#;vurular&#;n&#;n &#;&#;KUR üzerinden yap&#;laca&#;&#; belirtildi. B&#;M bünyesinde çal&#;&#;mak için a&#;a&#;&#;daki linkten ba&#;vuru yapabilirsiniz.

BA&#;VURU &#;Ç&#;N TIKLAYIN

B&#;M ba&#;vurusu yapmak için linke t&#;klad&#;ktan sonra &#;&#;KUR sayfas&#;nda en sa&#; alt kö&#;ede "&#;&#;yeri Ünvan&#;" k&#;sm&#;na ‘’B&#;M B&#;RLE&#;&#;K’’ yazarak aç&#;k ilanlar&#; görebilirsiniz. &#;&#; ba&#;vurunuzu aç&#;k ilana göre yapabilirsiniz.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

BİM kaçta açılıyor? Çalışma saatleri BİM saat kaçta kapanıyor? Marketler kaçta açılıyor? BİM kapanış saatleri!

BİM çalışma saatleri market ihtiyaçlarını BİM marketlerinden karşılamak isteyenler tarafından merak ediliyor. Hafta içi marketler kaçta açılıyor? BİM, A saat kaçta açılıyor? sorularının yanıtları araştırılıyor. Marketler kaçta açılıyor? Hafta içi ve hafta sonu farklı çalışma saatleri bulunan marketlerle ilgili son durum araştırılıyor. Kademeli normalleşme yeni döneminin başlamasıyla birlikte BİM, ŞOK ve A marketlerin çalışma durumu ile ilgili detaylar da merak edilmeye başladı. A, BİM, ŞOK hafta içi çalışma saatleri! Marketler kaçta açılıyor? İşte detaylar haberimizde

BİM MARKETLER KAÇTA AÇILIYOR?

Pazartesi- Salı- Çarşamba- Perşembe-Cuma - Cumartesi ve Pazar günleri marketler ila arasında hizmet verecek.

A, BİM, ŞOK HAFTA İÇİ AÇILIŞ KAPANIŞ SAATLERİ SAATLERİ

A, BİM, ŞOK market çalışma saatleri arası.

Şok MarketAAAAAAAAABimGündemYaşamHaberler

BİM Yardım Kartı Nasıl Alınır? Başvuru Formu

BİM Yardım Kartı Nasıl Alınır? Başvuru Formu; Yardım kartı denilince akla ilk BİM yardım kartları gelmektedir. Ülkemizde yaşanan deprem felaketi sonrası yardım kartları ile ihtiyaç sahipleri temel gereksinimlerini karşılayabilmekte ve bir nebze de olsa giderleri için destek sağlayabilmektedir. Sosyal yardım başvurularında ihtiyaç sahipleri için yardım kampanyalarına büyük marketler de destek olmuştur. Bu doğrultuda yardım kartları ve hediye kartları ile bir nebze de olsa kişilerin ihtiyaçlarını karşılamasına yardımcı olmaktadırlar. Çok sayıda kurum ve kişi bu şekilde yardım yapmaktadır.

Yardım yapan marketler zincirinden biri de BİM dir. BİM ülkemizde önde gelen zincir marketlerinden biridir. BİM yardım kartı hakkında tüm bilgiler yazımızda mevcuttur. BİM yardım kartı başvurusu nasıl yapılır, BİM yardım kartı sorgulama, BİM yardım kartı başvurusu telefon numarası, BİM yardım kartı limiti ne kadar, yardım kartı başvurusu için gerekli belgeler nelerdir, yardım kartı hangi marketlerde geçerli, BİM yardım kartı kimlere verilir, market yardım kartı başvuru formu, BİM hediye kartı bakiye sorgulama gibi pek çok sorunun cevabı yazımızda.

Mama ve Bez Yardımı Başvurusu Nasıl Yapılır Ne Zaman Yatar?

BİM TL Limitli Yardım Kartı Başvurusu

Ülkemizde meydana gelen ve 10 ilimizle birlikte sınır ülkelerde de yıkım ve can kaybı meydana getiren, asrın felaketi olarak nitelendirilen depremden sonra birçok yardım kampanyası düzenlenmiştir.

Yapılan yardımlara büyük zincir marketler de katılmış ve ihtiyaç sahibi vatandaşların yaralarına bir nebze de olsa merhem olmaya çalışmışlardır. Büyük zincir marketlerin yanında yurt dışı destekli yardımlar da ülkemize ulaştırılmaya devam etmektedir. Özellikle Tayvan merkezli bir iyilik vakfı, Türkiye temsilcisi önderliğinde büyük bir yardım gerçekleştireceğini ve bu yardımı BİM kartları aracılığı ile TL limitlerle yapacağını duyurmuştur. 

Sizler de Tayvan merkezli bu vakıftan TL değerindeki BİM kartını alabilmek için randevu oluşturmalı ve telefonunuza gelen onay ile belirtilen dağıtım yerine istenilen saat aralığında gitmeniz gerekmektedir. Randevu için isterseniz  [email protected] adresine mail atabilir ya da 35 54 numarası üzerinden talebinizi oluşturabilirsiniz.

Kullanım süresi 1 yıl olan BİM yardım kartı yaklaşık 40 bin aileye 2 bin TL limitlerle dağıtılacaktır.

BİM Yardım Kartı Nasıl Alınır? Başvuru Formu

Yardıma muhtaç ve yoksul vatandaşlara belediyeler her daim yardım eli uzatmaktadır. Erzak yardımından giyim yardımına kadar pek çok sosyal yardımda bulunan belediyeler aynı zamanda sosyal yardım kartı ile de vatandaşa umut kapısı olmuştur.

Sosyal yardım kartı sayesinde belediyelerin anlaşmalı marketlerinden ihtiyaçlarını alabilen yardıma muhtaç vatandaşlar böylelikle evlerine temel ihtiyaçlarını götürebilmektedir. Ülkemizde birçok belediye tarafından verilen sosyal yardım kartı sayesinde yoksul vatandaşlar evlerine erzak götürebiliyor.

Belirli bir limiti olan sosyal yardım kartı sadece anlaşmalı marketlerde kullanılır. Bu marketlerden tütün ve alkol haricinde vatandaş istediğini alabilir. Kendi ihtiyaçlarına yönelik alışveriş yapma imkanı sunan belediyeler birçok vatandaşa bu sosyal yardım kartlarından dağıtmıştır.

bi̇m yardım kartı nasıl alınır? başvuru sorgula - belediye yardımları

BİM Yardım Kartı Nedir?

BİM yardım kartı hayırsever vatandaşlar tarafından BİM marketlerinden belli bir limit karşılığında satın alınarak yoksul kişilere verilen yardım kartının adıdır. Bu kart sayesinde yardıma muhtaç vatandaşlar BİM marketlerine giderek ihtiyaçları doğrultusunda alışveriş yapabilirler.

BİM yardım kartının yanı sıra ülkemizde dağıtılan sosyal yardım kartı sayesinde de anlaşmalı marketlerden muhtaç durumda olan vatandaşlar alışveriş yapabilirler. Sosyal yardım kartına başvurmak için ise bulunduğunuz yerin belediyesine giderek sosyal yardım başvuru formunu doldurmanız gereklidir.

A Yardım Kartı Nasıl Alınır? Yardım Kartı Başvurusu

BİM Yardım Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır?

BİM yardım kartı başvurusu bulunmamaktadır. BİM marketlerinden hayırsever vatandaşlar ya da iş sahipleri belli bir limit karşılığında hayır işlemek için bu kartlardan satın alıp yardıma muhtaç vatandaşlara verirler.

Yani ihtiyaç sahibi olan kişiler BİM yardım kartı için başvuruda bulunamaz. Ayrıca iş sahipleri çalışan personellerine hediye amaçlı BİM yardım kartlarından satın alıp onlara verebilir.

Kısacası hayırsever vatandaş 50 TL, TL ya da TL gibi limiti bulunan kartları satın alıp yardıma muhtaç kişilere vermektedir.

Sosyal yardım kartı başvurusu için ise e-Devlet üzerinden seafoodplus.info linkine tıklayarak yapabilirsiniz.

Belediye sosyal yardım kartı talebinin yanı sıra vermiş oldukları diğer yardımlardan da faydalanmak için başvuru formunu doldurmanız yeterli olacaktır. Hangi yardım türüne ihtiyacınız var ise başvuru formunda o yardım türünü mutlaka belirtiniz.

Ayrıca sosyal yardım kartı için e-Devlet üzerinden yapılan başvuru ön başvuru niteliği taşımaktadır.

BİM Yardım Kartı Sorgulama

Alışveriş için BİM marketine giden vatandaşlar sahip oldukları BİM yardım kartının bakiyesini çalışan kasiyerden öğrenebilirler.

Sosyal yardım kartını sorgulamak için ise ALO beyaz masa hattını, e-Devlet sistemini ya da başvuruda bulunduğunuz belediyeyi arayarak başvurunuzu sorgulatabilirsiniz.

BİM Yardım Kartı Başvurusu Telefon Numarası

Market yardımları hakkında daha detaylı bilgi öğrenmek için ALO beyaz masa hattını arayabilir ve yetkili kişilerden market yardımları hakkında bilgi alabilirsiniz.

BİM Yardım Kartı Limiti Ne Kadar?

Hayırsever vatandaşlar kendi bütçesi doğrultusunda BİM yardım kartını satın alarak yardıma muhtaç vatandaşlara dağıtmaktadır. Bu kartların limitleri 50 TL, TL, TL ya da TL gibi rakamlardan oluşmaktadır.

Yardım Kartı Başvurusu için Gerekli Belgeler Nelerdir?

Sosyal yardım kartı başvurusu için gerekli belgeler;

  • Kimlik fotokopisi
  • İkametgah belgesi
  • Vukuatlı nüfus kayıt örneği
  • Gelir belgesi
  • Mal beyanına dair belge
  • Muhtarlıktan alınan fakirlik belgesi

Başvuran kişilerin özel durumlarına bağlı olarak ekstra belge de talep edilebilmektedir. Örneğin engelli bir vatandaşın sağlık kurulu raporu gibi.

Yardım Kartı Hangi Marketlerde Geçerli

Yardım kartı için başvuruda bulunan ve başvurusu onaylanan kişilerin kartları belediyelerin anlaşmalı marketlerinde geçerlidir. Yani kartı aldıktan sonra mutlaka belediyeden kartın hangi marketlerde geçerli olduğunu öğrenmelisiniz.

Bulunan konuma göre belediyelerin anlaşmalı marketleri farklılık gösterebilmektedir. Genellikle market için verilen kartlar BİM, A, ŞOK ya da Migros gibi marketlerde geçerlidir.

Erzak Yardımı Nasıl Alınır? Nereye Başvurulur?

BİM Hediye Kartı Nedir?

Hayır işlemek isteyen vatandaşlar BİM marketlerinden kendi bütçeleri doğrultusunda BİM hediye kartı alırlar. Vatandaşların BİM marketlerinden alışveriş yapma imkanı veren bu kartlar sayesinde pek çok vatandaş kendi ihtiyaçlarını alabilmektedir.

İhtiyaç sahibi vatandaşlar kendilerine verilen BİM yardım kartını tek seferde kullanabileceği gibi parça parça da kullanabilir. Fakat şunu belirtmeliyiz ki BİM yardım kartının 1 yıllık kullanım süresi mevcuttur. Bir yıl sonra içerisinde bakiye bulunsa dahi vatandaş bu kartı kullanamaz.

Özelikle ramazan aylarında yoksul vatandaşlara ilaç gibi gelen bu yardım kartı sayesinde pek çok vatandaş evinde yemeğini pişirebiliyor.

bi̇m hedi̇ye karti nedi̇r ? bim hediye çeki nasıl alınır? - youtube

BİM Yardım Kartı İçinde Ne Kadar Var?

BİM yardım kartı içerisinde hayırsever vatandaşın kendi bütçesi doğrultusunda belirlemiş olduğu miktarda para bulunmaktadır. Alışveriş yapmadan önce BİM marketlerindeki kasiyerlerden kartın limitini öğrenebilir ve ona göre alışveriş yapabilirsiniz.

BİM Hediye Kartı Bakiye Sorgulama

BİM hediye kartının bakiyesini öğrenmek için gideceğiniz BİM marketi çalışanından yani kasiyerden içerisindeki bakiyeyi öğrenebilirsiniz.

BİM Hediye Kartı Nedir?

İhtiyaç sahiplerine dağıtılan ve BİM marketlerinden alışveriş yapma imkanı sunan kartlara BİM hediye kartı simi verilir. İhtiyaç sahiplerine bu kartlar hayırsever vatandaşlar ya da iş sahipleri tarafından satın alınarak verilmektedir.

BİM hediye kartının içerisinde hayırsever vatandaşın ya da iş sahiplerinin belirlemiş olduğu miktarda para bulunmaktadır. Yani kartın içerisinde 50 TL, TL ya da TL gibi rakamlar bulunmaktadır.

BİM hediye kartını ister tek seferde isterse parça parça şekilde kullanabilirsiniz. Zaman aşımına uğramadığı sürece kartınızı istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. BİM hediye kartının 1 yıllık kullanım süresi vardır. Bir yıl sonrasında BİM hediye kartını kullanamazsınız.

BİM hediye kartından satın almak isteyen hayırsever vatandaşlar BİM marketlerine ya da BİM hediye kartları bölge müdürlüğüne gidebilir.

BİM hediye kartına sahip olan vatandaşlar kartın içerisindeki parayı nakit paraya çevirerek alamazlar sadece market alışverişinde kullanabilirler.

Sosyal Yardımlaşma Yardımı Ne Kadar? Nasıl Alınır?

BİM Yardım Kartı Kimlere Verilir

BİM yardım kartı yardıma muhtaç yoksul olan tüm kişilere verilebilir. Yani afetzedelere, muhtaçlık sınırının altında kalanlara, dar gelirli olanlara, kronik hastalığı olup da çalışamayanlara, engellilere ve daha birçok kişiye BİM yardım kartı verilebilir.

Market Yardım Kartı Başvuru Formu

Sosyal yardım kartına başvurmak isteyen vatandaşlar öncelikle kendilerine verilen başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. Başvuru formunda kişisel bilgilerin yer aldığı sorular mevcuttur. Burada gelirinizden hane sayına kadar pek çok soru vardır.

Başvuru formunda yöneltilen soruları doğru cevaplamanız oldukça önemlidir. Doğru cevaplanan ve muhtaçlığı tespit edilen kişilere sosyal yardım kartı verilmektedir. Kendisini mağdur göstererek sosyal yardım kartı alan bu kişilerin daha sonra tespit edilmesi halinde almış olduğu sosyal yardımı kuruma güncel faizi ile birlikte geri öder.

Güncel faizi ile birlikte geri ödemeyi kabul etmeyen vatandaşlar kurum tarafından mahkemeye verilir.

BİM Hediye Kartı Kullanım Süresi Nedir?

Hediye kartınızı 1 yıl içerisinde kullanabilirsiniz.

Süresi Dolan Hediye Kartını Kullanabilir miyim?

İçinde limit olsa dahi kullanamazsınız.

Yazımızı Puanlamak İster misin?

[]).push({});Kurulduğundan bu yana hızla ve sürekli büyüyen, kurumsal müşterisi ile sektöründe lider olan firmamıza satış ekibi için görevlendirmek üzere yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek Depo Yöneticisi arıyoruz.
Aday Kriterleri
Tecrübe: 3 - 7 yıl tecrübeli adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Gıda
Departman: Depo / Antrepo
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Orta düzey yönetici
Ülke/Şehir: Adana
İş Başvurusu

Mağaza Satış Personeli

Mağazalarımızda istihdam edilmek üzere, Full Time Mağaza Satış Personeli aranmaktadır.

Aday Kriterleri
Tecrübe: Tecrübeli / Tecrübesiz
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: Lise(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Gıda
Departman: Mağaza 
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Eleman
Ülke/Şehir: Adana
İş Başvurusu

İstanbul A İş İlanları

Aday Kriterleri
Tecrübe: 3 - 7 yıl tecrübeli adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Gıda
Departman: Depo / Antrepo
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Orta düzey yönetici
Ülke/Şehir: İstanbul
İş Başvurusu

Taze Gıda Personeli

Aday Kriterleri
Tecrübe: Tecrübeli ya da tecrübesiz adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: İlk Öğretim(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Mağazacılık (Ticaret)
Departman: Personel
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Hizmet Personeli
Ülke/Şehir: İstanbul
İş Başvurusu

A Depo Personeli

Aradıklarımız;Sorumlulukları;Çalışma Şartları;Görüşmelerimiz Online gerçekleşecektir. Cv leriniz incelendikten sonra geri dönüş sağlanacaktır.

Mağaza Müdür Yardımcısı

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI
Aday Kriterleri
Tecrübe: En az 4 yıl tecrübeli adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Hızlı Tüketim
Departman: Satış
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Yeni Başlayan
Ülke/Şehir: Ağrı
İş Başvurusu

A Sevkiyat Şoförü

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMIİŞ TANIMI
Aday Kriterleri
Tecrübe: En az 4 yıl tecrübeli adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Hızlı Tüketim
Departman: Depo / Lojistik
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Yeni Başlayan
Ülke/Şehir: İstanbul
İş Başvurusu

Afyon Mağaza Geliştirme Asistanı

İş Tanımı

A Yeni Mağazacılık Afyonda Görevlendirilmek üzere "Mağaza Geliştirme Asistanı" arayışımız bulunmaktadır.

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler fakültelerindeki lisans bölümlerinden mezun,
  • Microsoft Office programlarını çok iyi derece kullanabilen,
  • B sınıfı sürücü belgesine sahip, aktif araç kullanan,
  • Tercihen mağaza geliştirme alanında tecrübeli,
  • Raporlama ve analiz becerilerine sahip,
  • Planlama ve organizasyon yönü güçlü,
  • İş takibi ve analiz yeteneği yüksek,
  • İletişimde yetkin, dinamik, girişimci, sonuç odaklı,
  • Tempolu ve yoğun çalışma ortamına uyum sağlayabilecek,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,
  • Tercihen Afyon'da ikamet eden
Aday Kriterleri
Tecrübe: En az 4 yıl tecrübeli adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: Ön Lisans(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Hızlı Tüketim
Departman: Satış
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Yeni Başlayan
Ülke/Şehir: Afyon
İş Başvurusu

A Antalya Kasa Reyon Personeli

Büyüyen yapımızda bizimle çalışmak isteyen takım arkadaşları arıyoruz.İŞ TANIMI
Aday Kriterleri
Tecrübe:Tecrübeli ya da tecrübesiz adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: Lise(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Mağazacılık (Ticaret)
Departman: Personel
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Eleman
Ülke/Şehir: Antalya
İş Başvurusu

A Artvin Depo Personeli İş İlanları

İŞ TANIMI

GENEL NİTELİKLER 

Aday Kriterleri
Tecrübe: Tecrübeli ya da tecrübesiz adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: Lise(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Gıda
Departman: Depo
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Eleman
Ülke/Şehir: Artvin
İş Başvurusu

Aydın - İdari İşler Personeli

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMIA Yeni Mağazacılık A.Ş. Balıkesir Bölge ofisine bağlı olarak çalışacak “ İdari İşler Personeli ”arayışımız bulunmaktadır.

İŞ TANIMI

Aday Kriterleri
Tecrübe:Tecrübeli ya da tecrübesiz adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: Ön Lisans (Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Mağazacılık (Ticaret)
Departman: İdari İşler
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Uzman
Ülke/Şehir: Aydın
İş Başvurusu

Bitlis - Personel ve İdari İşler Elemanı

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

İŞ TANIMI

A Yeni Mağazacılık A.Ş. Eskişehir Bölge ofisinde görevlendirmek üzere "Personel ve İdari İşler Elemanı" arayışımız bulunmaktadır.

Aday Kriterleri
Tecrübe:Tecrübeli ya da tecrübesiz adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: Ön Lisans (Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Mağazacılık (Ticaret)
Departman: İdari İşler
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Uzman
Ülke/Şehir: Aydın
İş Başvurusu

Burdur - Satın Alma Personeli

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMIA Yeni Mağazacılık A.Ş. Bursa Bölge ofisinde görevlendirilmek üzere" Satın Alma Personeli" arayışımız bulunmaktadır.İŞ TANIMI
Aday Kriterleri
Tecrübe:Tecrübeli ya da tecrübesiz adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: Üniversite(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Mağazacılık (Ticaret)
Departman: Satınalma
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Uzman
Ülke/Şehir: Burdur
İş Başvurusu

Çanakkale - A Kalite Güvence Sorumlusu İş İlanı

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMIA Yeni Mağazacılık A.Ş. Tarafından Çanakkale'de görevlendirilmek üzere  ‘Kalite Güvence Sorumlusu’ arayışımız bulunmaktadır.
Aday Kriterleri
Tecrübe: En az 3 yıl Tecrübeli Adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: Üniversite(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Mağazacılık (Ticaret)
Departman: Kalite
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Uzman
Ülke/Şehir: Çanakkale
İş Başvurusu

Çankırı - A Muhasebe Uzmanı İş İlanı

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMIİŞ TANIMI

A Yeni Mağazacılık A. Ş. Çankırı'da  görevlendirilmek üzere "Muhasebe Personeli" arayışımız bulunmaktadır.

Aday Kriterleri
Tecrübe:Tecrübeli ya da tecrübesiz adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: ÖnLisans(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Mağazacılık (Ticaret)
Departman: Muhasebe
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Uzman
Ülke/Şehir: Çankırı
İş Başvurusu

Çorum - A Teknik Satınalma Uzmanı İş İlanı

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMIİş Tanımı
Aday Kriterleri
Tecrübe:En Az 4 Yıl Tecrübeli Adaylar 
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: ÖnLisans(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Mağazacılık (Ticaret)
Departman: Satınalma
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Uzman
Ülke/Şehir: Çorum
İş Başvurusu

Diyarbakır - A Süreç Analisti İş İlanı

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

İş Tanımı

Aday Kriterleri
Tecrübe:Tecrübeli ya da tecrübesiz adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: Üniversite(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Mağazacılık (Ticaret)
Departman: Ar-ge
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Uzman
Ülke/Şehir: Diyarbakır
İş Başvurusu

Elazığ - A Genel Başvuru

Elazığ Bölge Müdürlüğü'ne bağlı ofis, depo ve mağazalarımızda tecrübeli veya yetiştirilmek üzere şirketimizde kariyer yapmayı hedefleyen takım arkadaşları arıyoruz.

Aranan Nitelikler

Aday Kriterleri
Tecrübe:Tecrübeli ya da tecrübesiz adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: Lise(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Mağazacılık (Ticaret)
Departman: Genel Başvuru
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Uzman
Ülke/Şehir: Elazığ
İş Başvurusu

Erzincan - Personel ve İdari İşler Elemanı İş İlanı

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMIA Yeni Mağazacılık A.Ş. Erzincan Bölge Ofisine bağlı olarak çalışacak "Personel ve İdari İşler  Elemanı" arayışımız bulunmaktadır.
  • Üniversitelerin ilgili ön lisans ya da lisans bölümlerinden mezun,
  • MS Office programlarını iyi seviyede kullanabilen,
  • Tercihen SAP bilgisi olan,
  • Tercihen personel özlük işleri ve idari işler konularında deneyimli,
  • Planlama ve organizasyon yeteneğine sahip,
  • İletişimi ve insan ilişkileri kuvvetli,
  • Analitik yönü gelişmiş ve çözüm odaklı,
  • Dinamik ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,
  • Ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen,
  • İstanbul Beylikdüzü, Esenyurt, Avcılar, Küçükçekmece, Büyükçekmece, Bağcılar ilçelerinde ikamet eden.

İŞ TANIMI

  • SGK işe giriş ve çıkış işlemlerini yapmak,
  • Özlük dosyalarının düzenini gerçekleştirmek,
  • Personel puantaj kayıtlarının takibini yapmak,
  • SGK ve İŞKUR süreçlerinin takibini gerçekleştirmek,
  • İdari işler kapsamında olan tüm iç denetimlerin yürütülmesinde ve aksiyonların takibinde görev almak.
Aday Kriterleri
Tecrübe:Tecrübeli ya da tecrübesiz adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: Üniversite(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Mağazacılık (Ticaret)
Departman: İdari İşler
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Uzman
Ülke/Şehir: Erzincan
İş Başvurusu

Eskişehir - A Teknik Satınalma Uzman Yardımcısı

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMIİş Tanımıİstanbul Üsküdar'da yer alan A Yeni Mağazacılık A.Ş. Genel Merkezi'nde Teknik Servis/Bakım Yönetimi ve Satın Alma süreçlerinde görev alacak “Teknik Satın Alma Uzman Yardımcısı” arayışımız bulunmaktadır.
Aday Kriterleri
Tecrübe:Tecrübeli ya da tecrübesiz adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: Üniversite(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Mağazacılık (Ticaret)
Departman: Satınalma
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Uzman
Ülke/Şehir: Eskişehir
İş Başvurusu

Gümüşhane - A Muhasebe Personeli

İş Tanımı

A Yeni Mağazacılık A. Ş. İstanbul Ömerli Bölge Müdürlüğünde görevlendirilmek üzere "Muhasebe Personeli" arayışımız bulunmaktadır.

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin ilgili lisans bölümlerinden mezun,
  • Tecrübeli veya tecrübesiz,
  • Yasal mevzuata ve tek düzen hesap planına vakıf,
  • Muhasebe süreçlerine hakim,
  • MS Office programlarını iyi düzeyde kullanabilen,
  • Excel kullanımı konusunda bilgi sahibi,
  • Tercihen SAP programı konusunda bilgi sahibi,
  • Raporlama yapabilecek,
  • İletişim,planlama ve koordinasyon yetkinliği güçlü, takipçi,
  • Çözüm odaklı,
  • Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış,
Aday Kriterleri
Tecrübe:Tecrübeli ya da tecrübesiz adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: Üniversite(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Mağazacılık (Ticaret)
Departman: Muhasebe
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Uzman
Ülke/Şehir: Gümüşhane
İş Başvurusu

Hatay - A Depo Personeli ve Forklift Operatörü

İş Tanımı

  • Sevk edilecek ürünlerin el terminali ile toplanması, paketlenmesi ve araca yüklemesini sağlamak,
  • Tedarikçiden gelen ürünlerin mal kabulünü yapmak,
  • Stok kontrol, sayım reyon düzenlemesi yapmak.

Aranan Nitelikler

  • Tercihen lise mezunu,
  • Tercihen bu alanda tecrübeli,
  • Takım çalışmasına yatkın ve iletişimi kuvvetli,
  • Vardiyalı sistemde çalışabilecek,
  • Forklift sertifikasına sahip olan,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,
Aday Kriterleri
Tecrübe:Tecrübeli ya da tecrübesiz adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: Üniversite(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Mağazacılık (Ticaret)
Departman: Depo
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Uzman
Ülke/Şehir: Hatay
İş Başvurusu

Mersin - A Mimari İşler Satın Alma Müdürü

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

İş Tanımı

Aday Kriterleri
Tecrübe: 7 Yıl Tecrübeli adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: Üniversite(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Mağazacılık (Ticaret)
Departman: Satınalma
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Uzman
Ülke/Şehir: Mersin
İş Başvurusu

İzmir - A Mağaza Personeli

İş Tanımı

  • Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamak,
  • Mal kabul görevlilerine destek vermek,
  • Ürünlerin reyonlarda standartlara göre olmasını sağlamak,
  • Müşteri ilişkilerine destek vermek,
  • Mağaza kasalarıyla ilgili tüm işlemleri yerine getirmekten sorumlu olmak,

Aranan Nitelikler

A Yeni Mağazacılık A.Ş. İzmir Kemalpaşa Bölge Müdürlüğüne bağlı mağazalarımızda görev alacak Mağaza Personelleri arıyoruz.
  • En az lise mezunu,
  • Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek,
  • İnsan ilişkilerinde başarılı, dikkatli, takım çalışmasına yatkın,
  • Şirketimizde kariyer yapmayı hedefleyen,
  • İzmir'de ikamet eden.
Aday Kriterleri
Tecrübe: Tecrübeli / Tecrübesiz
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: Lise(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Gıda
Departman: Mağaza 
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Eleman
Ülke/Şehir: İzmir
İş Başvurusu

Kastamonu - A Mağaza Sorumlusu

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

İş Tanımı

Aday Kriterleri
Tecrübe: En az 4 yıl tecrübeli adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi:  Ön Lisans(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Hızlı Tüketim
Departman: Satış
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Yeni Başlayan
Ülke/Şehir: Kastamonu
İş Başvurusu

Kayseri - A Satınalma Asistanı

İş Tanımı

A Yeni Mağazacılık A.Ş. Kayseri Bölge Müdürlüğü Ofisinde görevlendirilmek üzere " Satınalma Asistanı " arayışımız bulunmaktadır.
  • Ürünlerin günlük siparişlerini vermek,
  • Tedarikçilerle görüşüp ürünlerin depoya geliş sürecini takip etmek,
  • İlgili ürün gruplarına ait her türlü veriyi SAP sistemine girmek ve gerekli raporları almak,
  • Ürün grupları ile ilgili karşılıklı tadım/gramaj testleri organize etmek,
  • Grup numunelerini temin ve muhafaza etmek.

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin Lisans fakültelerinden mezun,
  • MS Office uygulamalarına hâkim ( Özellikle Excel bilgisi iyi seviyede olan),
  • Tercihen SAP ve Business Objects programlarına hakim
  • İletişim yönü güçlü,
  • Dikkatli, titiz çalışabilen, takipçi kişiliğe sahip,
  • Yoğun ve esnek çalışma temposuna uyum sağlayabilecek,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,
  • Kayseri ilinde ikamet eden.
Aday Kriterleri
Tecrübe:Tecrübeli veya Tecrübesiz adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: Üniversite(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Mağazacılık (Ticaret)
Departman: Satınalma
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Uzman
Ülke/Şehir: Kayseri
İş Başvurusu

Kırklareli - Mağaza Personeli

İş Tanımı

  • Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamak,
  • Mal kabul görevlilerine destek vermek,
  • Ürünlerin reyonlarda standartlara göre olmasını sağlamak,
  • Müşteri ilişkilerine destek vermek,
  • Mağaza kasalarıyla ilgili tüm işlemleri yerine getirmekten sorumlu olmak,

Aranan Nitelikler

  • En az lise mezunu,
  • Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek,
  • İnsan ilişkilerinde başarılı, dikkatli, takım çalışmasına yatkın,
  • Şirketimizde kariyer yapmayı hedefleyen,
Aday Kriterleri
Tecrübe: Tecrübeli / Tecrübesiz
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: Lise(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Gıda
Departman: Mağaza 
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Eleman
Ülke/Şehir: Kırklareli
İş Başvurusu

Kocaeli - A Mağaza Sorumlusu

İş Tanımı

  • Müşteri ihtiyaçlarını tespit edip en iyi hizmeti sunmak,
  • Ürünlerin belirlenen standartta ve kalitede teşhir edilmesini sağlamak,
  • Depo, raf düzeni ve temizliğini sağlamak,
  • Mağazanın ürün stoklarını takip etmek ve sipariş sürecini yönetmek,E
  • kibi motive etmek, geliştirmek ve yönlendirmek,
  • Mağazasının satış, karlılık ve maliyet hedeflerini gerçekleştirmeye yönelik aksiyonları almak.

Aranan Nitelikler

A Yeni Mağazacılık A.Ş. Kocaeli Gebze Bölge Müdürlüğüne bağlı mağazaları için aşağıdaki kriterleri taşıyan "Mağaza Sorumlusu” arayışımız bulunmaktadır.
  • Üniversitelerin ilgili lisans fakültelerinden mezun (Tercihen İktisadi ve İdari bilimler ile Mühendislik Fakülteleri),
  • Mağazacılık alanında kariyer hedefleyen,
  • Ticari düşünebilme, ekip yönetebilme, müzakere edebilme becerileri güçlü,
  • Aktif, dinamik, sonuç odaklı çalışabilen,
  • Vardiyalı çalışma saatlerine ayak uydurabilen,
  • Müşteri ve hizmet odaklı bir anlayışa sahip,
  • B sınıfı ehliyet sahibi ve aktif olarak araç kullanabilen,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,
  • Darıca, Çayırova, Gebze, Derince, Dilovası, İzmit, Kandıra, Körfez lokasyonlarında ikamet eden.
Aday Kriterleri
Tecrübe: En az 4 yıl tecrübeli adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi:  Ön Lisans(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Hızlı Tüketim
Departman: Satış
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Yeni Başlayan
Ülke/Şehir: Kocaeli
İş Başvurusu

Konya - A İnşaat Teknikeri İş İlanı

İş Tanımı

A Yeni Mağazacılık A.Ş. Çumra Bölge Müdürlüğü'nde görevlendirilmek üzere "İnşaat Teknikeri" arayışımız mevcuttur.

  • İnşaat işleri ihale dosyası hazırlamak,
  • İhalesi verilen İnşaat işlerinin takibi, ölçüm ve hak edişleri hesaplayacak

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin İç Mimar ya da İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun,
  • En az 2 yıl inşaat sektörü deneyimi olan,
  • Autocad Programını iyi derecede kullanabilen,
  • Proje çizebilecek,
  • İyi derecede Excel kullanabilen,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • Yoğun çalışma temposuna uyumlu,
  • Seyahat engeli olmayan,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmerini tamamlamış,
  • Konya Çumra'da ikamet eden.
Aday Kriterleri
Tecrübe: En az 2 yıl tecrübeli adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi:  Üniversite(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Hızlı Tüketim
Departman: Teknik İşler 
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Yeni Başlayan
Ülke/Şehir: Konya
İş Başvurusu

Bursa - A Mağaza Geliştirme Asistanı İş İlanı

İş Tanımı

A Yeni Mağazacılık A. Ş. Bursa Orhangazi Bölge Müdürlüğünde görevlendirilmek üzere "Mağaza Geliştirme Asistanı" arayışımız bulunmaktadır.

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler fakültelerindeki lisans bölümlerinden mezun,
  • Microsoft Office programlarını çok iyi derece kullanabilen,
  • B sınıfı sürücü belgesine sahip, aktif araç kullanan,
  • Tercihen mağaza geliştirme alanında tecrübeli,
  • Raporlama ve analiz becerilerine sahip,
  • Planlama ve organizasyon yönü güçlü,
  • İş takibi ve analiz yeteneği yüksek,
  • İletişimde yetkin, dinamik, girişimci, sonuç odaklı,
  • Tempolu ve yoğun çalışma ortamına uyum sağlayabilecek,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,
  • Tercihen Bursa, Orhangazi, Gemlik ilçelerinde ikamet eden
Aday Kriterleri
Tecrübe: En az 2 yıl tecrübeli adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi:  Üniversite(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Hızlı Tüketim
Departman: Ar-Ge
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Yeni Başlayan
Ülke/Şehir: Bursa
İş Başvurusu

Malatya - A Genel Başvuru İş İlanı

İş Açıklaması

GENEL İLANTürkiye’nin 81 ilinde marketiyle, vatandaşımıza istihdam sağlayan perakende zincirimiz, dinamik çalışan kadromuzun desteği ile her geçen gün büyümektedir. Ardahan Çıldır’dan Edirne Keşan’a A Türkiye’nin her ilçesinde olup, değerli personellerimizin desteği ile müşterilerimize hizmet vermekten gurur duyuyoruz. yıllarında, Türkiye’nin en çok istihdam yaratan şirketi olan A olarak, ’de de büyüyen organizasyonumuzla bu istihdamlara devam ediyor olacağıseafoodplus.infoa Bölge Müdürlüğü'ne bağlı ofis, depo ve mağazalarımızda tecrübeli veya yetiştirilmek üzere şirketimizde kariyer yapmayı hedefleyen takım arkadaşları arıyoruz.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

  • En az lise mezunu,
  • Vardiyalı çalışma saatlerine ayak uydurabilen,
  • İnsan ilişkilerinde başarılı, dikkatli, takım çalışmasına yatkın,
  • Aktif, dinamik, sonuç odaklı çalışabilen,
  • Müşteri ve hizmet odaklı bir anlayışa sahip,
  • Askerlik hizmetini tamamlamış,
  • Malatya'da ikamet eden.
Aday Kriterleri
Tecrübe: En az 2 yıl tecrübeli adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi:  Lise(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Hızlı Tüketim
Departman: Genel
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Yeni Başlayan
Ülke/Şehir: Malatya
İş Başvurusu

Manisa - A Kalite Güvence Sorumlusu İş İlanı

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI
Aday Kriterleri
Tecrübe: En az 3 yıl tecrübeli adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: Üniversite(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Hızlı Tüketim
Departman: Genel
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Yeni Başlayan
Ülke/Şehir: Manisa
İş Başvurusu

Muş - A Satış Asistanı İş İlanı

İş Tanımı

  • Bölge ofisi mağazalarının işlemlerini gerçekleştirmek,
  • Müşteri istek ve şikayetlerini kayıt altına almak, ilgili birimlere ileterek takibini yapmak,
  • İlgili her türlü evrak ve raporları dosyalamak ve arşivlemek,
  • Diğer departmanlar ve mağazalar arasında bilgi akışını sağlamak.

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin ilgili ön lisans veya lisans bölümlerinden mezun,
  • Microsoft Office programlarını çok iyi derece kullanabilen,
  • Tercihen SAP programını kullanmış,
  • Benzer pozisyonlarda en az 2 yıl deneyim sahibi,
  • Raporlama ve analiz becerilerine sahip,
  • Planlama ve organizasyon yönü güçlü,
  • İletişimde yetkin, dinamik, girişimci, sonuç odaklı,
  • Tempolu ve yoğun çalışma ortamına uyum sağlayabilecek,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,
  • Esenyurt, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Küçükçekmece, Avcılar'da ikamet eden.
Aday Kriterleri
Tecrübe: En az 2 yıl tecrübeli adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: Üniversite(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Hızlı Tüketim
Departman: Satış
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Yeni Başlayan
Ülke/Şehir: Muş
İş Başvurusu

Niğde - A Mağaza Personeli İş İlanı

İş Tanımı

  • Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamak,
  • Mal kabul görevlilerine destek vermek,
  • Ürünlerin reyonlarda standartlara göre olmasını sağlamak,
  • Müşteri ilişkilerine destek vermek,
  • Mağaza kasalarıyla ilgili tüm işlemleri yerine getirmekten sorumlu olmak,

Aranan Nitelikler

  • En az lise mezunu,
  • Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek,
  • İnsan ilişkilerinde başarılı, dikkatli, takım çalışmasına yatkın,
  • Şirketimizde kariyer yapmayı hedefleyen,
  • Üsküdar ve Ümraniye'de ikamet eden.
Aday Kriterleri
Tecrübe: Tecrübeli / Tecrübesiz
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: Lise(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Gıda
Departman: Mağaza 
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Eleman
Ülke/Şehir: Niğde
İş Başvurusu

Muğla - A Mağaza Personeli İş İlanı

İş Tanımı

  • Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamak,
  • Mal kabul görevlilerine destek vermek,
  • Ürünlerin reyonlarda standartlara göre olmasını sağlamak,
  • Müşteri ilişkilerine destek vermek,
  • Mağaza kasalarıyla ilgili tüm işlemleri yerine getirmekten sorumlu olmak,

Aranan Nitelikler

A Yeni Mağazacılık A.Ş. Muğla Bölge Müdürlüğüne bağlı mağazalarımızda görev alacak Mağaza Personelleri arayışımız bulunmaktadır.
  • En az lise mezunu,
  • Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek,
  • İnsan ilişkilerinde başarılı, dikkatli, takım çalışmasına yatkın,
  • Şirketimizde kariyer yapmayı hedefleyen,
  • Bodrum, Marmaris, Datça lokasyonlarında çalışabilecek.
Aday Kriterleri
Tecrübe: Tecrübeli / Tecrübesiz
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: Lise(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Gıda
Departman: Mağaza 
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Eleman
Ülke/Şehir: Muğla
İş Başvurusu

A Hatay iş ilanları ve iş başvurusu sürecine ayırdığımız yazımızın sonlarına gelirken; sitemizde yayınlanan diğer A iş ilanlarına aşağıdaki tablomuzdan ulaşabilirsiniz.

A Sıkça Sorulanlar

A kaç yaşına eleman alıyor?

A de personel alımı yaş sınırı 18'den başlamaktadır. Genellikle askerlik sorunu olmayan, en az 2 yıl tecilli çalışanlara yönelen A, 35 yaş üstü personele çok fazla görev vermemektedir.

A işçi alımı ne zaman?

A işçi alımları tüm sene boyunca devam etmektedir. Binlerce şubesi bulunan A, mağazalarında oluşan personel ihtiyaçları için devamlı olarak ilan yayınlamaktadır.

A maaşları Ne Kadar ?

A maaşları yılı için asgari ücretten başlamaktadır. Çalıştığınız pozisyon ve görev süresine göre değişkenlik gösteren ücretler, genel olarak her şube de aynı seviyededir.

FacebookTwitterLinkedInTumblrPinterestRedditVKontakteE-Posta ile paylaşYazdır

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir