sanayi tipi fritöz fiyatları / Sanayi Tipi İ̇ki Gözlü Fritöz

Sanayi Tipi Fritöz Fiyatları

sanayi tipi fritöz fiyatları

Remta Elektrikli Fritöz 3 Lt Tekli R90 Büfe Tipi Sanayi Tipi RMT2

Fritöz, yiyeceklerin hızlı ve pratik şekilde kızartılmasını sağlayan elektronik eşyadır. Fritözler pratikliğinden dolayı özellikle patates kızartması gibi yiyeceklerin satıldığı fast food restoranlarda kullanılmaktadır. Fritöz içerisinde başta patates, patlıcan, havuç gibi birçok sebze olmak üzere hamur işleri, et ürünleri, tavuk, baget ve börek gibi yemek çeşitlerini kızartma işleminde kullanılır.

 

  • Remta elektrikli fritöz 3 Lt ürünü restoran ve kafeler için kullanım uygundur.
  • Remta fritöz 3 Lt ebatı normal ev fritözlerine göre büyük bir hacme sahiptir.
  • Fritözün içerisinde bulunan yemeği hızlı bir şekilde pişirdiği için kullanılan yağ ziyan olmaz ve tekrar kullanılabilir.

Remta Elektrikli Fritöz Özellikleri

Remta Elektrikli Fritöz Özellikleri

Remta sanayi tipi elektrikli Fritöz 3 Lt, hem sebze hem de patates kızartmaları için oldukça önemli olan bir mutfak eşyasıdır. Fritöz doğru kullanıldığı takdirde uzun ömürlü olabilir. Kullanımında özenli ve dikkatli olunduğu sürece paslanma veya bozulma gibi olumsuz durumlar olabildiğince geç yaşanır. Remta 3 Lt elektrikli fritöz kullanımda en önemli nokta temizliktir. Kızartma işlemini yapmadan önce ve yaptıktan sonra temizleme işlemi yapmanız, ürünün sağlıklı çalışması için oldukça faydalı olur. Kızartmayı bitirdikten sonra kullandığınız yağı tekrar kullanacaksanız bile fritözde bırakmadan çıkarmalısınız. Kullanım süresi boyunca; her kızartma işleminden sonra detaylı temizleme işlemi yaparsanız, ürünü daha uzun süre kullanabilirsiniz. Ayrıca fritözü kullandığınız süre boyunca içerisinde sulu ürünler kızartılmaması ürünün sağlığı için oldukça faydalı bir durumdur. Yiyecekleri kurulamadan sulu bir şekilde fritöze atmanız kazalara neden olabilir.

 

Remta Elektrikli Fritöz Kullanımı

Remta Elektrikli Fritöz Kullanımı

Remta büfe tipi elektrikli fritöz 3 Lt modelinin kullanımında dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, sıklıkla temizleme işlemi yapmanız gerekmektedir. Düzenli temizleme işlemi yapmadığınızda ürünün içerisinde zor çıkacak lekelerle karşılaşabilirsiniz. Her gün kullanıyorsanız birkaç günde bir, daha az veya seyrek kullanıyorsanız birkaç haftada bir temizlemelisiniz. Temizleme işlemini ise ürünün kullanım talimatına göre yapmalısınız ancak elektrik sistemine sahip bir ürün olduğu için bulaşık makinesinde veya lavaboda yıkamamaya özen gösteriniz. Fritözü temizlemeden önce fişini çekip soğumaya bırakınız. Özellikle içerisinde sıcak yağ bulunan fritöze temizlemek için soğuk su eklememelisiniz çünkü sıcak yağ ve soğuk su karışımı olumsuz kazalara veya patlamaya sebep olabilir. Fritöz soğuduktan sonra kızartma kabını içerisinden çıkararak lavaboya koyup üzerine birkaç damla deterjan dökerek temizleyiniz. Fritözün içini ise bulaşık süngeri yardımıyla ovalayarak yağ lekelerinden arındırınız. Daha sonra fritözün içerisine sıcak su doldurup 30 dakika bekletiniz. Suyu dökünüz ve sünger yardımıyla ovalayarak temizleme işlemini bitiriniz.

 

Remta Elektrikli Fritöz Fiyatı ve Yorumları

Remta Elektrikli Fritöz Fiyatı ve Yorumları

Ev, restoran, kafe gibi birçok yerde hem pratiklik sağlayan hem de yağ önleyen Remta elektrikli fritöz 3 Lt fiyat bilgisi Trendyol’da yer almaktadır. Binlerce çeşit yemeği kızartma görevi görmesi ve uzun ömürlü bir ürün olması Remta r90 tekli fritöz fiyatını belirleyen unsurlardan birisidir. Remta elektrikli fritözü satış fiyatından daha uyguna almak için indirim ve kampanyaları takip edebilirsiniz. Fritöz ile ilgili tüm detayları sayfa üzerinden bulabilirsiniz. Ürünü sizden önce satın alan kullanıcıların düşüncelerini ve Remta elektrikli fritöz 3 Lt yorumlarını incelemek isterseniz, sayfa içerisinde bulunan değerlendirmeler bölümüne bakabilirsiniz. Ayrıca değerlendirmeler veya özellikler bölümünde bulunmayan ancak merak ettiğiniz bir konu varsa satıcıya sor butonundan sorularınızı sorabilirsiniz. Ürünün siparişini kolayca oluşturabilirsiniz.

 

Fritözler

Sanayi Tipi Gazlı ve Elektrikli Fritözler seafoodplus.info’da!

Fritöz, mutfakta hayatı kolaylaştıra en önemli ürünlerden biridir. Özellikle büyük mutfaklara sahip işletmelerde, sanayi tipi fritöz olmazsa olmaz ürünler arasına girer. En kısa tabir ile pratik kızartma makinesi olarak düşünülebilir. Kızartmaya uygun malzemelerin tamamının hazırlanmasında rol oynar. Artan talepler dolayısı ile farklı ürünler için değişik tipte fritözler üretilmeye başlandı. Başlarda en meşhuru sanayi tipi patates kızartma makinesi iken, şimdilerde makarnalardan sebzelere birçok ürün için farklı boyut ve özelliklerde fritözler üretilir. Özellikle endüstriyel fritöz olarak üretilen ürünlerin, çift sepetli, geniş hacimli, set üstü gibi bol fonksiyonlu modelleri bulunmaktadır. Siz de gelişmiş bir fritöze sahip olmak istiyorsanız, hiç vakit kaybetmeden seafoodplus.info ürünlerine göz atmalısınız.

Makarna fritözü, fritöz dendiğinde akla ilk gelen patates kızartma makinesi algısını yıkmıştır. Ergonomik dizaynı, paslanmaz çelik kaplaması ve çok sepetli pişirme haznesi ile kullanıcılarına verimli ve uzun ömürlü bir makine deneyimi yaşatır. Boyutu ve kullanımına göre, saatte 5 kilogramdan 15 kilograma kadar makarnayı pişirebilen bu ürünler, bu işlerle uğraşan kullanıcılar için oldukça kullanışlıdır. Tıpkı patates fritözlerinde olduğu gibi makarna fritözleri tercih edilirken de kullanım amacı ve mekânı iyi belirlenmelidir. Su haznesi, tahliye musluğu, saatlik kapasitesi, üretim maddesi ve güvenilirliği test edilmelidir.

İhtiyacınıza Uygun Kaliteli Fritöz Markaları Arasından Dilediğinizi Seçin!

Öztiryakiler, atalay ve silver marka fritöz modelleri, her ihtiyaç göz önünde bulundurularak üretilir. Küçük veya büyük çap fark etmeksizin, her kullanıcısına kaliteli ve yararlı ürünü ulaştırmayı hedefler. Onlarca farklı ürün arasından seçim yapmanız gerektiğinde, sitemizden yapacağınız aramalar ile elektrikli ve gazlı fritöz fiyatları gibi bilgilere ulaşabilir, bütçeniz ve ihtiyacınıza en uygun modeli kolaylıkla satın alabilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir