sipariş direkt / Unilever’den B2B online sipariş sistemi: Sipariş Direkt - Webrazzi

Sipariş Direkt

sipariş direkt

Dijital dünyada iş süreçlerinde verimlilik sağlamayı amaçlayan Sipariş Direkt, siparişinizi direkt tedarikçiye verebilmenizi sağlıyor. Bu platform kolay erişilir bir satış desteği sunuyor. Sipariş direkt giriş adresinde gıda, kişisel bakım ya da diğer ürünleri kolayca tedarikçisinden alabilirsiniz. Sipariş Direkt, sipariş sürecini çok daha hızlı hale getiriyor. Kendinize ait hesap üzerinden sipariş durumunu takip edebilir ya da bilgileri değiştirebilirsiniz. Aşağıdaki bağlantıdan giriş sayfasına ulaşabilirsiniz.

funduszeue.info

sipariş direkt giriş

Sipariş Direkt Anasayfa

Sisteme resmi adres üzerinden giriş yapabilirsiniz. Sipariş yönetimi ile tüm durumu detaylarıyla takip edebilir. Ara yüz içerisinde ticari işlemlerinizi kolayca tamamlayabilirsiniz. Sipariş diret ile;

  • Tüm ürünlere ve kampanyalara göz atabilir,
  • Sipariş vermek istediğiniz ürünleri sepetinize ekleyebilir,
  • Sipariş durumunuzu dilediğiniz zaman kontrol edebilirsiniz.

Sipariş Direkt Giriş işlemini gerçekleştirmek için;

  • funduszeue.info adresine giriş yapın,
  • Üye girişi bölümünü tıklayın,
  • Telefon numarası ve şifrenizi girin

Bu adımları takip ederek sisteme giriş yapabilirsiniz. İnternet üzerinde işlemlerinizi yapmadan satıcı ve alıcı için belirtilen sözleşmeyi onaylamanız gerekir. Site üzerinden ödeme alındıktan sonra, distribütör belirttiği tedarik süresi içinde ürünü gönderir. Sipariş direkt Algida hizmetinde tüm Algida ürünlerini tedarikçiden satın alabilirsiniz. Ödeme işlemini yaptıktan sonra siparişinizin ve faturanızın gönderilmesini istediğiniz adresi girerek ürünleri alabilirsiniz.

Sipariş sistemi için herhangi bir kurulum gerekmemektedir. Online sipariş modülü üzerinden dilediğiniz zaman sipariş verebilirsiniz. Herhangi bir özel cihaza ihtiyacınız bulunmamaktadır. Tablet, bilgisayar ya da cep telefonundan tüm işlemleri yapabilirsiniz.

sipariş direkt müşteri kaydı

Yeni Kullanıcı Kaydı Nasıl Yapılır?

Sipariş direkt üzerinden yeni kullanıcı kaydı açmak istiyorsanız şu adımları takip edebilirsiniz;

  • funduszeue.info adresine giriş yapın,
  • Yeni üye kaydı bölümünü tıklayın,
  • Müşteri numarasını girin,
  • Telefon numaranızı ekleyin,
  • Gerçek kişi olduğunuzu onaylayın,
  • Devam tuşuna basın

Bu işlemlerden sonra yeni üye kaydınız oluşturulacaktır. Sipariş direkt adresinde aradığınız ürünlere ulaşmak için anahtar kelimeleri yazarak arama yapabilirsiniz. Daha sonra ürünü &#;Sepete Ekle&#; bölümünden ekleyebilirsiniz. Dünyanın en önemli firmalarından biri olan Unilever, B2B online sipariş sistemi ile hizmet veriyor. Sipariş Direkt sitesi de Unilever üzerinden tüm distribütörlerin siparişlerini kolayca verebilmenizi sağlıyor. Bu sistemin sunduğu avantajlar şu şekildedir. Sipariş direkt unilever sayesinde tüm ürünleri tedarikçilerden kolayca alabilirsiniz.

Kategoriler Giriş

Unilever’den B2B online sipariş sistemi: Sipariş Direkt

Günümüzün en önemli firmalarından biri olan UnileverB2Bonline sipariş sistemi ile karşımızda. SiparişDirekt adındaki online sipariş sistemi için NGNCloud ile iş birliğine giden Unilever, tüm distribütörlerin siparişlerini web sitesi üzerinden alarak en hızlı şekilde varolan müşterilerine ulaştırılmayı hedefliyor.

Sipariş süreçlerini hızlandıracak

İş süreçlerinde verimlilik sağlamayı amaçlayan GalataProjesi kapsamında meydana getirilen Sipariş Direkt, siparişinizi direkt tedarikçisine verebileceğiniz, kolay erişilir bir satış platformu olarak hizmet veriyor. Gıda, kişiselbakım ve evbakım alanlarında ürünler sunacak olan SiparişDirekt, sipariş süreçlerini hızlandıracak.

Oldukça kolay bir şekilde kullanılabilen Sipariş Direkt’i kullanmak için öncellikle üyelik başvurunuzu gerçekleştirmeniz, başvurunuzun onaylanması ve kayıt işleminizin gerçekleşmesi gerekiyor. kayıt işleminiz gerçekleşsin. Kayıt işleminiz gerçekleştikten sonra ürünlere ve kampanyalara göz atabilirsiniz.

Sonrasında ise sipariş vermek istediğiniz ürünleri alışveriş sepetinize ekleyerek siparişinizi onaylamanız gerekiyor. Siparişlerinizin durumunu ise Hesabım menüsü altında her yerde kolayca takip edebilirsiniz. Kısacası Unilever ile çalışan bir firma ya da Unilever ile çalışmak isteyen bir firmaysanız Sipariş Direkt’i kullanarak direkt olarak distribütörden sipariş verebilirsiniz.

Screenshots

Description

SİPARİŞ DİREKT UYGULAMASI AÇILDI!
Sipariş Direkt uygulaması artık App Store’da! Sana özel fırsatlarla Unilever ürünlerinde en avantajlı fiyatları yakalamak için Sipariş Direkt uygulamasını hemen indir, alışverişe başla!

ESNEK ÖDEME SEÇENEKLERİ
Alışverişlerinizi 7/24 online ödeme, kapınızda nakit veya kredi kartı ile ödeme seçenekleriyle güvenli ve hızlı biçimde gerçekleştirebilirsiniz.
*Online ödeme seçeneğini SSL güvenlik sertifikasıyla emniyetli biçimde sizlere sunuyoruz.

SİZE ÖZEL FIRSATLAR
Her hafta birçok farklı markada size özel fırsatlarla kişisel bakım, ev bakım, gıda ve dondurma kategorilerinden siparişlerinizi oluşturabilirsiniz. En güncel fırsatlardan haberdar olmak için bildirimlere izin vermeyi ve kampanyalar sayfasını sık sık kontrol etmeyi unutmayın!

UNILEVER GÜVENCESİ
SiparişDirekt, bir Unilever markası olup, siparişleriniz size Unilever güvencesi ile ulaştırılacaktır.

HIZLI VE GÜVENİLİR TESLİMAT
Sipariş Direkt aracılığıyla 7/24 kolay, güvenli ve avantajlı bir şekilde sipariş edilen ürünler yüksek kalite standartlarından ödün vermeden adresinize güvenle ulaştırılmaktadır. İster bilgisayardan ister cep telefonundan kolay bir şekilde oluşturacağınız siparişleriniz en hızlı biçimde sizlere teslim edilecektir.

Müşteri Hizmetleri
Müşteri Hizmetlerimize hafta içi saatleri arasında her türlü soru, öneri ve şikayetleriniz için ulaşabilirsiniz. Çağrı Merkezi Tel: 73 73

Ratings and Reviews

Uygulama donma problemi

Ben bu kadar yavaş donma yapan bi program görmedim herşeyiyle çok sıkıntılı bi an önce uygulama hataları düzeltilmeli ürün yazmak için bir saat dolabın başında bekliyorum yazabilmek için lütfen bi an önce müdahale edin uygulamaya…

Günceleme şart

Hediye katoloğu kısmı açılmıyor
İphone cihaz

Müşteriye giremiyoruz

Iphone telefonda uygulama içinde sekmeler açılmıyor işlevi yok berbat

The developer, Unilever, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

Information

Provider
UNILEVER UNITED STATES, INC.

Size
MB

Category
Business

Compatibility
iPhone
Requires iOS or later.
iPad
Requires iPadOS or later.
iPod touch
Requires iOS or later.
Mac
Requires macOS or later and a Mac with Apple M1 chip or later.
Languages

English, Catalan, Czech, Dutch, Finnish, Gaelic, Hebrew, Italian, Spanish, Turkish

Age Rating
17+

Copyright
© Unilever

Price
Free

More By This Developer

You Might Also Like

7/24 Sipariş, kazançlı ve kolay alışveriş!

Sipariş Direkt’e Kimler Üye Olabilir?

Unilever ürünleri satmak ya da Unilever Food Solutions ürünlerini kullanmak isteyen ve Vergi levhasına sahip her ticari işletme kolaylıkla Sipariş Direkt’e üye olabilir.

Üyelik Süreci Nasıl İşliyor?

Kayıt ol butonuna tıkladıktan sonra adımları tamamladığınızda kayıt talebiniz ilgili kontroller yapılacaktır. Süreç onaylandıktan sonra onay bilgisi size SMS yoluyla iletilecek, daha sonra siteye girip avantajlı fiyatlarımızdan yararlanabilirsiniz.

Kayıt Onay Süreçleri Ne Kadar Sürüyor?

İşletme adresi sisteme kaydedildikten sonra kayıt onayı gün içerisinde gerçekleşmektedir.

Teslimat Süreleri Nelerdir?

Ev Bakım, Kişisel Bakım ve Gıda ürünlerinde ortalama teslimat süresi 3 gündür.

Algida ve Ev Dışı Tüketim ürünlerinde ’ye kadar verilen siparişler aynı gün içerisinde işleme alınmaktadır. ’den sonra verilen siparişler ertesi gün işleme alınacak olup ilk sevkiyat gününde teslimatı gerçekleştirilir. Pazar günü verilen siparişler ise Pazartesi günü işleme alınacak olup bir sonraki sevkiyat gününde teslimat yapılır.

Soru, öneri ve şikayetleriniz için müşteri hizmetlerimize hafta içi saatleri arasından ulaşabilirsiniz. Çağrı merkezi telefon numarası:

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası