teog türkiye sıralaması 2017 / TEOG İzmir lise taban tavan puanları YEP okul listesi MEB son dakika funduszeue.info

Teog Türkiye Sıralaması 2017

teog türkiye sıralaması 2017

TEOG birincileri belli oldu!

Haberin Devamı

MANİSA TEOG BİRİNCİSİ

TEOG’da sorunun tamamını doğru cevaplayarak Türkiye birincileri arasında yer alan öğrencilerden biri de Manisa’nın Turgutlu ilçesinden çıktı. Samiye Nuri Sevil Ortaokulu öğrencisi 13 yaşındaki kız öğrenci sınavda tam puan alarak ailesine büyük gurur yaşattı. 
İşçi bir baba ile ev hanımı bir annenin en küçük kızları Hatice Zehra Çalıklı, TEOG’da Türkiye birinci oldu ve başarısının sırrını çok ve düzenli çalışmak olduğunu ifade etti. Ailesinin ve öğretmenlerinin desteğini her zaman yanında hissettiğini dile getiren Çalıklı'nın ailesi de kızlarının başarısından büyük gurur ve mutluluk duyduklarını söyledi. 

ÇEMİŞGEZEKLİ REVAN, TEOG'DA BİRİNCİ OLDU

Çemişgezekli öğrenci Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) birinci dönem sınavında sorulan sorunun tümünü doğru cevaplayarak Türkiye birincileri arasına girdi.

Babasının kamu görevlisi oluşundan dolayı Antalya’da özel bir kolejde eğitim gören Çemişgezekli Öğrenci Müfide Revan Özükan, özellikle tıp alanında bilim insanı olmayı hedeflediğini söyledi. İkinci sınavda da aynı başarı için çalışacağını belirten Çemişgezekli öğrenci Müfide Revan Özükan, “Babamın kamu görevlisi oluşundan dolayı Antalya’da yaşıyoruz. Eğitimime Antalya’da devam ediyorum. Sınav sonucum benimle birlikte bütün ailemi mutlu etti. İkinci sınavda da aynı sonuç için çalışacağım. İleride özellikle tıp alanında araştırmalar yapan bir bilim insanı olmak hedefimde var. Aslında en büyük hedefim büyüyünce insanlara faydalı olmak. Başarımda öğretmenlerimin ve ailemin büyük katkısı var. Hepsine teşekkürlerimi sunuyorum. Memleketim Çemişgezek’e de selamlarımı gönderiyorum. Çemişgezek sonuç olarak, bildiğim kadarıyla geçen yıl Ömür, Mahir ve Elazığ’da eğitim gören Cansel isimli arkadaşlarımla birlikte üç tane birinci çıkardı. Çemişgezek bu konuda başarıya yabancı bir yer değil. Herkese selamlarımı gönderiyorum” dedi. 
Kızının başarısından gurur duyduğunu belirten baba Tamer Özükan ise, “Kızımın başaracağına inanıyorduk. Allah bu mutluluğu çocuğu eğitim gören herkese nasip etsin. Gerçekten kızımın büyük bir emeği var. Emeğinin hakkını görmek elbette ki ailesi olarak bizleri mutlu etti. Bu mutluluğu yaşattığı için biricik kızım Müfide Revan’a ve emeği dokunan öğretmenlerine teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu. 

ORDU'DA TEOG BİRİNCİSİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

TEOG sınavında sorunun tamamını yaparak Türkiye birincileri arasına giren Ali Berkay Şahin, Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney tarafından altınla ödüllendirildi. 
Kasım tarihinde yapılan TEOG sınavında 8. sınıf öğrencisi Ali Berkay Şahin, TEOG sınavında sorunun tamamını doğru cevaplandırarak Ünye’den Türkiye birincileri arasına giren tek isim oldu.
TEOG şampiyonu olarak adını yazdıran Ali Berkay Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, Ünye Doğa Ortaokulu Müdürü Gülseren Kaya ve öğrencinin annesi Hülya Şahin, Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’i makamında ziyaret etti. Ali Berkay Şahin ile okul idareci ve öğretmenleri ile ailesini tebrik eden Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, “Ali Berkay Şahin kardeşimiz TEOG’da büyük bir başarı elde etti. Bu başarısıyla başta onu yetiştiren ailesi, onu eğiten öğretmenleri ve bizleri sevindirdiği gibi aynı zamanda tüm Ünye’nin de gururu oldu. Ülke olarak en büyük ihtiyacımız eğitim ve öğretimdeki başarıdır. Çünkü kalıcı gelişmenin, istikrarlı büyümenin olmazsa olmazı eğitimdir. Bizler bu yolda eğitime katkı sağlayanlara, öğrencilerimize her zaman destek olmalıyız. Eğitim öğretimin devletimizin en öncelikli anayasal görevi ve yetkisi olduğunun bilinciyle eğitim için her türlü ortam ve imkânı oluşturmalıyız. Ben öğrencimizi tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum. Böyle güzel örnek öğrencilerimiz çoğalsın, esin kaynağı olsun. Ünye’mizde de böyle güzel başarıları öğrencilerin çıkabileceğini ve çıktığını fiilen göstermiş olduğu için Ali Berkay’a teşekkür ediyorum. Seni yetiştiren başta anne ve babana, öğretmenlerine, milli eğitim camiasına da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
Şampiyonun hedefinde ise bilgisayar mühendisliği var.

MALATYA'DA TEOG birincileri KAYMAKAM TARAFINDAN ZİYARET EDİLDİ

Çınar Kolejinin TEOG-1'de Türkiye Birincisi olan öğrencileri Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz’ı ziyaret etti. 
Öğrencilerle bir süre sohbet eden Kaymakam Yılmaz, “Başarılarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Umarım bu başarılarınız devam eder” dedi.
Kaymakam Yılmaz ziyarette öğrencilere öğütler de vererek, "Sizler özel çocuklarsınız. Hedeflerinizi yüksek tutarsanız önünüzdeki diğer sınavları da başarıyla geçeceğinize inanıyorum. Hiçbir zaman çalışmaktan geri durmayın. Çalışın ve inanın. Çünkü inanmadan hiç bir şey olmaz. Bu ülkenin aydınlık yarınları sizlersiniz” şeklinde konuştu. Kaymakam Yılmaz daha sonra TEOG'da gösterilen başarıdan dolayı Çınar Koleji öğretmenlerini tebrik etti.

BATMANLI TEOG BİRİNCİSİ GALATASARAY'I İSTİYOR

Batman Atatürk Ortaokulu 8’inci sınıf öğrencisi Simanur Beyaz, TEOG sınavında sorulan sorunun tamamını doğru yanıtlayarak Türkiye 1’incileri arasında yer aldı. Simanur Beyaz, en büyük hedefinin Galatasaray Lisesi’nde okumak olduğunu söyledi.

Pazarlamacılık yapan bir babanın 3 çocuğundan biri olan 13 yaşındaki Simanur Beyaz’ın, devlet okulunda gördüğü eğitimle ve dersaneye gitmeden, kendi imkanları ile hazırlandığı TEOG sınavında sorulan sorunun tamamını doğru yanıtlayarak, büyük bir başarıya ulaşması Batman’da büyük bir sevinç yaşattı.

Atatürk Ortaokulu 8’inci sınıf öğrencisi Simanur Beyaz, başarısını öğretmenleri ve ailesine borçlu olduğunu belirterek, "Sınavda sorulan sorunun tümünü doğru yanıtladığım için çok mutluyum. Başarımı öğretmenim ve aileme borçluyum. Kitap okumayı çok seviyorum. Sınava hazırlık sürecinde bol bol soru çözdüm. Sınava yaz tatili ortasında hazırlanmaya başladım. Ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi. Çünkü konular daha iyi kavranılıyor. Ayrıca derste öğretmenlerimi iyi dinlemem başarımda büyük bir etken oldu. Galatasaray Lisesi’nde okumayı çok istiyorum. En büyük hedefim Galatasaray Lisesi’nde eğitim görmek" dedi.

Simanur Beyaz’ın sınıf öğretmeni Tuncay Açıcı ise, Simanur’u aldığı başarıdan kutlayarak, "Çok gururluyuz. Öğrencimizden böyle bir başarı bekliyorduk. Kendisi 5’inci sınıftan beri istekli, gayretli bir şekilde çalışıyordu. Bir öğrencinin başarılı olması için sadece ders çalışması yetmiyor. Ya da hiç ara vermeden ders çalışmak, doğru bir tutum değil. Her türlü aktiviteye yeterli vakit ayırdı. Başarılı oldu. Hem bizi, hem şehrimizi, hem arkadaşlarını gururlandırdı, tebrik ediyorum" diye konuştu.

Simanur’un babası Süleyman Beyaz da, kızının başarısından dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Kızım ilkokuldan beri başarılıydı. Bizi gururlandırıp, sevindirdi. Bu başarıda öğretmenlerin katkısı çoktur. Çocuğun bulunduğu ortam da çok önemli. Küçük yaşta ağabeyinin etkisi de oldu. O da Fen Lisesi son sınıfta. Büyük çocuk başarılı olunca ondan sonraki çocuklar da başarılı oluyor" diye konuştu.

ANTALYA TEOG BİRİNCİSİ

Antalya’da Mustafa Kemal Ortaokulu 8’inci sınıf öğrencisi Öznur Akagündüz, Ortaöğretime Geçiş Sınavlarından ilki olan TEOG 1’de tüm sorulara doğru yanıt vererek sınav birincilerinden oldu. 

Okul müdürü Gülden Günaç ile öğretmenleri, Öznur Akagündüz’ün başarısını pasta keserek kutladı. Öznur Akagündüz, çok çalışarak ve okul ortamındaki sınırsız ilgi, sevgi ve destekle bu başarıyı elde ettiğini belirterek, ailesine ve okuluna teşekkür etti. Müdür Gülden Tunaç ise "İnanarak çıktığımız bu yolda tüm emeklerimizin daha ilk yılımızda karşılığını bulması bizleri onurlandırdı. Daha nice başarılara ismimizi yazdırmak için çabamız sürecek" dedi.

MANİSA KULA TEOG BİRİNCİSİ

Kula 4 Eylül Ahmet ve Sabahat Özmen Ortaokulu, bu yıl da 1. Dönem TEOG sınavında Türkiye birincisi çıkardı. 

Geçmiş yıllarda yapılan sınavlarda birçok başarılı sonuca imza atan 4 Eylül Ahmet ve Sabahat Özmen Ortaokulu, bu geleneğini devam ettirerek; Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem TEOG sınavında Türkiye birincisi çıkardı. 8/A sınıfı öğrencilerinden İsmail Kömürcü, sorunun tamamını doğru cevaplayarak Türkiye birincilerinin arasında yerini aldı. Kömürcü'yü tebrik eden Okul Müdürü Mehmet Saracaloğlu; okul genelinde başarı ortalamasının yüksek olduğunu söyledi.

Her zaman için başarıyı hedeflediklerini belirten Saracoğlu, "Kulamızın eğitimi için oldukça önemli olan bu başarıdan dolayı öğrencimizi, öğrencimizin ailesini, emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

TEOG İzmir lise taban tavan puanları YEP okul listesi MEB son dakika funduszeue.info

İzmir lise taban tavan puanları TEOG YEP puanları açıklandı. Temel eğitimden ortaöğretime geçiş sınavına her sene binlerde 8. Sınıf öğrencisi giriyor. yılında ilk sınav Kasım’da yapıldı. Teog ikinci sınavı ise Nisan’da gerçekleştirildi. Türkçe, matematik, din kültürü ve ahlak bilgisi, fen bilimleri, tarih ve yabancı dil derslerinden sorular soruldu. Sonuçlar 30 Mayıs’ta duyuruldu. Öğrencilerin heyecanla bekledikleri YEP sonuçları açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı resmi internet sitesi üzerinden sonuçları 30 Haziran’da saat ’da öğrencilere duyurdu. 14 Temmuz’da ise lise tercihleri başlayacak. Öğrencilerin istedikleri liseyi seçebilmeleri için tercihlerini doğru yapabilmeleri çok önemli. Bu nedenle danışman öğretmenlerinden yardım almalarını öneriyoruz. Danışman öğretmenlerin, tercihler konusunda deneyimli kişilerin yanına gitmeden önce haberimiz içerisinden ulaşabileceğiniz İzmir lise puanları ile kendinizi ön bir liste oluşturabilir ve tercih işlemlerinizi kolaylaştırabilirsiniz.

 

E-OKUL GİRİŞ İÇİN TIKLAYIN

 

İZMİR LİSE TABAN PUANLARININ BİR KISMI

İzmir / Bornova

İzmir Fen Lisesi    Fen Lisesi   

İzmir / Buca

Buca İnci-Özer Tırnaklı Fen Lisesi    Fen Lisesi   

İzmir / Konak

Atatürk Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Konak

Atatürk Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Konak

Atatürk Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Bornova

Bornova Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Çiğli

Çiğli Fen Lisesi    Fen Lisesi   

İzmir / Bornova

Bornova Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Bornova

Bornova Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Ödemiş

Ödemiş Fen Lisesi    Fen Lisesi   

İzmir / Tire

Tire Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesi    Fen Lisesi   

İzmir / Güzelbahçe

Güzelbahçe Yıl Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Konak

İzmir Kız Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Karşıyaka

Karşıyaka Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Konak

İzmir Kız Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Bergama

Yusuf Kemalettin Perin Fen Lisesi    Fen Lisesi   

İzmir / Buca

Buca Fatma Saygın Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Karşıyaka

Karşıyaka Atakent Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Karabağlar

Övgü Terzibaşıoğlu Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Karşıyaka

Karşıyaka Cihat Kora Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Konak

Konak Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Bornova

Yunus Emre Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Karabağlar

İzmir Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Bornova

Yunus Emre Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Buca

Buca Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Karabağlar

İzmir Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Buca

Buca Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Çiğli

Tuğba Özbek Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Bornova

Bornova Suphi Koyuncuoğlu Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Gaziemir

Gaziemir Nevvar Salih İşgören Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Karabağlar

Karabağlar Nevvar Salih İşgören Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Buca

Buca Yıl Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Ödemiş

Ödemiş Ticaret Odası Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Karşıyaka

Karşıyaka Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Bergama

Akif Ersezgin Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Bornova

Bornova Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Balçova

Balçova Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Torbalı

Torbalı 7 Eylül Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Konak

Selma Yiğitalp Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Urla

İzmir Cengiz Aytmatov Sosyal Bilimler Lisesi    Sosyal Bilimler Lisesi   

İzmir / Karşıyaka

Emlakbank Süleyman Demirel Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Buca

Buca Mehmet Akif Ersoy Sosyal Bilimler Lisesi    Sosyal Bilimler Lisesi   

İzmir / Konak

Vali Vecdi Gönül Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Menderes

Menderes Fatma-Ramazan Büküşoğlu Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Bornova

Bornova Hatice Güzelcan Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Çiğli

Çiğli Teğmen Ali Rıza Akıncı Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Konak

Namık Kemal Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Aliağa

Alp Oğuz Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Tire

Tire Öğretmen Melahat Aksoy Sosyal Bilimler Lisesi    Sosyal Bilimler Lisesi   

İzmir / Karşıyaka

Karşıyaka Behçet Uz Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Karabağlar

Şehit Erkan Özcan Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Bornova

Çimentaş Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Çiğli

Çiğli Yıldız Tınas İzmiroğlu Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Gaziemir

Kipa Yıl Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Bergama

Bergama 13 Nisan Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Balçova

Nevvar Salih İşgören Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Karşıyaka

Vali Erol Çakır Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Narlıdere

Narlıdere Cahide-Ahmet Dalyanoğlu Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Karabağlar

Eşrefpaşa Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Tire

Tire Kutsan Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Ödemiş

Hulusi Uçaçelik Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Karşıyaka

Gazi Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Bayraklı

Mustafa Kemal Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Buca

Şirinyer Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Konak

Karataş Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Çeşme

Hacı Murat-Hatice Özsoy Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Torbalı

Torbalı Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Bornova

Sıdıka Rodop Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Menemen

Menemen Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Gaziemir

Gaziemir Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Bornova

Gülsefa Kapancıoğlu Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Aliağa

Aliağa Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Çiğli

Büyükçiğli Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Menemen

Menemen Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Bayraklı

Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Konak

Konak Kenan Evren Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Kemalpaşa

Pakmaya Ülkü Hızal Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Karabağlar

İnönü Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Bornova

Hayrettin Duran Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Bergama

14 Eylül Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Seferihisar

Seferihisar Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Çiğli

Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Konak

Konak Hürriyet Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Bayındır

Bayındır Sadık Susamcıoğlu Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Balçova

Salih Dede Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi    

İzmir / Karabağlar

Vali Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Karşıyaka

Şemikler Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Torbalı

Torbalı Atatürk Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Buca

Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Bayraklı

Halit Özpirinç Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Karabağlar

Naci Şensoy Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Ödemiş

Ödemiş Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Aliağa

Aliağa Barbaros Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Urla

Urla Hakan Çeken Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Buca

Betontaş Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Karabağlar

İlkkurşunAnadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Karabağlar

Cumhuriyet Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Buca

İzmir Buca Aybers Hikmet Karabacak Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Menemen

Seyrek Villakent Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Bayındır

Bayındır Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Menderes

Menderes Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Buca

Gürçeşme Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Konak

Hisar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi    İmam Hatip Lisesi   

İzmir / Konak

Yıl Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Dikili

Semih Tınay Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Menemen

Menemen Atatürk Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Narlıdere

Mehmet Seyfi Eraltay Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Kiraz

Kiraz Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Bergama

Cumhuriyet Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Selçuk

Selçuk İMKB Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Güzelbahçe

Dr.Güngör Özbek Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Ödemiş

funduszeue.infoer Kula Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Aliağa

Aliağa Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Foça

Foça Reha Midilli Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Kemalpaşa

Kemalpaşa Ferzent Bulum Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Güzelbahçe

Cengiz Topel Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Çeşme

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Torbalı

Torbalı Subaşı Mustafa Topalan Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Bayındır

Ulfet Onart Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Urla

Urla Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Menemen

Haldun Koşay Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Tire

Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Kemalpaşa

Ulucak Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Karabağlar

İzmir Anadolu İmam Hatip Lisesi    İmam Hatip Lisesi   

İzmir / Seferihisar

Asil Nadir Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Aliağa

Mustafa Güngör Çolakoğlu Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Kınık

Şehit Hakan Sağınç Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Menderes

Gümüldür Bilgin Bülent Kılıç Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Gaziemir

Gaziemir Anadolu İmam Hatip Lisesi    İmam Hatip Lisesi   

İzmir / Çeşme

Sıdıka-Kelami Ertan Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Tire

Gökçen Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Selçuk

Selçuk Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Torbalı

Torbalı Anadolu İmam Hatip Lisesi    İmam Hatip Lisesi   

İzmir / Kemalpaşa

Bağyurdu Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Kemalpaşa

Kemalpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesi    İmam Hatip Lisesi   

İzmir / Kınık

Kınık Anadolu İmam Hatip Lisesi    İmam Hatip Lisesi   

İzmir / Urla

Urla Anadolu İmam Hatip Lisesi    İmam Hatip Lisesi   

İzmir / Seferihisar

Seferihisar İMKB Anadolu İmam Hatip Lisesi    İmam Hatip Lisesi   

İzmir / Beydağ

Beydağ Cumhuriyet Anadolu Lisesi    Anadolu Lisesi   

İzmir / Karşıyaka

Karşıyaka Niyazi Memur Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi    İmam Hatip Lisesi   

İzmir / Çeşme

Çeşme Anadolu İmam Hatip Lisesi    İmam Hatip Lisesi   

İzmir / Aliağa

Aliağa Anadolu İmam Hatip Lisesi    İmam Hatip Lisesi   

İzmir / Menemen

Menemen Anadolu İmam Hatip Lisesi    İmam Hatip Lisesi   

İzmir / Menderes

Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi    İmam Hatip Lisesi   

İzmir / Buca

Buca Anadolu İmam Hatip Lisesi    İmam Hatip Lisesi   

İzmir / Buca

Buca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi    İmam Hatip Lisesi   

İzmir / Karabağlar

Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesi    İmam Hatip Lisesi   

İzmir / Bornova

Bornova Anadolu İmam Hatip Lisesi    İmam Hatip Lisesi   

İzmir / Karaburun

Karaburun Anadolu İmam Hatip Lisesi    İmam Hatip Lisesi   

İzmir / Ödemiş

Ödemiş Anadolu İmam Hatip Lisesi    İmam Hatip Lisesi   

İzmir / Bergama

Bergama Anadolu İmam Hatip Lisesi    İmam Hatip Lisesi   

İzmir / Bayındır

Bayındır Muzaffer Tuzcuoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi    İmam Hatip Lisesi   

İzmir / Torbalı

Torbalı Ayrancılar Anadolu İmam Hatip Lisesi    İmam Hatip Lisesi   

İzmir / Balçova

Sacide Ayaz Anadolu İmam Hatip Lisesi    İmam Hatip Lisesi   

İzmir / Bayraklı

Bayraklı Anadolu İmam Hatip Lisesi    İmam Hatip Lisesi    

İzmir / Tire

Tire Anadolu İmam Hatip Lisesi    İmam Hatip Lisesi   

İzmir / Karabağlar

Karabağlar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi    İmam Hatip Lisesi   

İzmir / Kiraz

Kiraz Anadolu İmam Hatip Lisesi    İmam Hatip Lisesi   

İzmir / Konak

Konak Anadolu İmam Hatip Lisesi    İmam Hatip Lisesi   

İzmir / Selçuk

Selçuk Anadolu İmam Hatip Lisesi    İmam Hatip Lisesi   

İzmir / Çiğli

Çiğli Mehpare Yağcı Anadolu İmam Hatip Lisesi    İmam Hatip Lisesi   

 

TEOG TERCİHLERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

yılında TEOG tercihleri dört farklı tarihte yapılabilecek. Tercihler 14 Temmuz'da başlayacak ve 24 Temmuz'a kadar sürecek. Ek tercihlerden ilki 14 Ağustos tarihi ile 18 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. İlk tercihte istediği liseye giremeyen veya açıkta kalan öğrenciler için ikinci tercihler açılacak. İkinci tercihler ise 21Ağustos ve 25 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek. Üçüncü tercihler ise 28 Ağustos’ta başlayıp 6 Eylül’de son bulacak

 

EK TERCİHLER

1.       Tercihler: 14 Ağustos Pazartesi Ağustos Cuma

2.       Tercihler: 21 Ağustos Pazartesi – 25 Ağustos Cuma

3.       Tercihler: 28 Ağustos Pazartesi-6 Eylül Çarşamba

 

Tercihlerinden birine yerleşemeyen ve yerleştiği okuldan memnun olmayan öğrenciler için nakil döneminde bir şans daha sunulacak. Öğrenci Yerleştirme ve Nakil Komisyonu tarafından boş kalan kontenjanlar için il/ilçe sınırları içerisinde 5 tercih hakkı tanınacak.

 

TEOG TERCİHLERİ NASIL YAPILACAK

8. sınıfı başarıyla tamamlayan tüm öğrenciler yerleştirme işlemleri için tercihte bulunabilecekler. Önce Haziran - Temmuz tarihlerinde özel okullar için kayıtlar alınacak. Devlet okulları için ise tercihler Temmuz tarihleri arasında yapılacak. Ancak bu yıl çok önemli bir ayrıntı var. Özel okullara kayıt yaptıran öğrenciler, devlet okulları için tercihte bulunamayacaklar. O nedenle devlet okuluna gitmeyi düşünenlerin özel okula kayıt yaptırırken iyi düşünmeleri gerekiyor. Yerleştirmede öğrencilerin tüm okul türleri arasından 25 tercih yapma hakkı bulunuyor. Tercihlerinden birine yerleşemeyen ve yerleştiği okuldan memnun olmayan öğrenciler için nakil döneminde bir şans daha sunulacak. Öğrenci Yerleştirme ve Nakil Komisyonu tarafından boş kalan kontenjanlar için il/ilçe sınırları içerisinde 5 tercih hakkı tanınacak.

öğretim yılında, bir seferde 25 okul tercih hakkı verilecek. Yedek yerleştirme yapılmayacak. Özel öğretim kurumlarına kesin kaydını yaptıranlar, tercih hakkını kullanmış sayılacak. Tercih başvurusunda bulunmayan ve hiçbir tercihine yerleşemeyen öğrenciler açık öğretim kurumlarına yerleştirilecek.

Açık öğretim kurumlarına yerleşmiş öğrenciler, yerleştirmeye esas nakil isteğinde bulunabilecek. Bu öğrencilerin, talep etmeleri halinde nakil mevzuatına göre boş kalan kontenjanlara Eylül tarihlerinde, 3 tercih alınarak YEP üstünlüğüne göre il veya ilçe sınırları içerisinde yerleştirmesi yapıLacak.

Yerleştirmeye esas nakil işlemi sonucu okul değiştiren klasik sanatlar ve musiki, görsel sanatlar ve spor programı/projesi uygulayan Anadolu imam hatip lisesi, güzel sanatlar lisesi ve spor lisesi öğrencileri bu okuldaki hakkından vazgeçmiş sayılacak.

Yerleştirmeye esas nakil başvurusunda en fazla 3 okul tercihi yapılabilecek. Her okul için boş kontenjan şartı aranmaksızın tercih yapılabilecek. Yerleştirmeye esas nakillerde il veya ilçe sınırlaması bulunmayacak. Yerleştirmeye esas nakillere isteyen öğrenciler başvuru yapabilecek. Velinin isteği halinde yerleştirmeye esas nakil için alınacak 3 tercih her yerleştirme dönemi için geçerli olabilecek.

Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin öğrenim görmeye hak kazandıkları okullar belirlenmiş olup, kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacak.

TEOG sonuçları lise taban puanları tam listesi

İl / İlçe / Okul

Tür

Taban Puan

İstanbul / Beyoğlu
Galatasaray Üniversitesi Galatasaray LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Fatih
İstanbul LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Beşiktaş
Beşiktaş Kabataş Erkek LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Beşiktaş
Beşiktaş Kabataş Erkek LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Kadıköy
İstanbul Atatürk Fen LisesiFen Lisesiİstanbul / Fatih
Çapa Fen LisesiFen Lisesiİstanbul / Fatih
Cağaloğlu Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Kadıköy
Kadıköy Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Üsküdar
Hüseyin Avni Sözen Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Beşiktaş
Beşiktaş Sakıp Sabancı Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Kartal
Burak Bora Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Beylikdüzü
Yaşar Acar Fen LisesiFen Lisesiİstanbul / Beşiktaş
Atatürk Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Bahçelievler
Adnan Menderes Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Kartal
Burak Bora Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Fatih
Pertevniyal LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Fatih
Vefa LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Kartal
Yüksel-İlhan Alanyalı Fen LisesiFen Lisesiİstanbul / Kartal
Köy Hizmetleri Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Kartal
Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Beşiktaş
Beşiktaş Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Şişli
Nişantaşı Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Silivri
Prof Dr. Fuat Sezgin Fen LisesiFen Lisesiİstanbul / Fatih
Şehremini Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Bakırköy
Yeşilköy Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Üsküdar
Haydarpaşa LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Bakırköy
Hasan Polatkan Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Beyoğlu
Beyoğlu Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Beyoğlu
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Beşiktaş
Arnavutköy Korkmaz Yiğit Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Şile
funduszeue.infoıf Topçu Fen LisesiFen Lisesiİstanbul / Maltepe
Maltepe Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Bahçelievler
Bahçelievler Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Fatih
Samiha Ayverdi Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Maltepe
Kadir Has Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Fatih
Çemberlitaş Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Kartal
Kartal Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Fatih
Uluslararası Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Bahçelievler
Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler LisesiSosyal Bilimler Lisesiİstanbul / Şişli
Nişantaşı Nuri Akın Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Ümraniye
Ümraniye Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Bahçelievler
Dede Korkut Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Üsküdar
Çağrıbey Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Bayrampaşa
Suat Terimer Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Küçükçekmece
Fahreddin Kerim Gökay Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Bakırköy
Florya Tevfik Ercan Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Üsküdar
Üsküdar Ahmet Keleşoğlu Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Beylikdüzü
Büyükşehir Hüseyin Yıldız Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Kadıköy
Mustafa Saffet Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Bahçelievler
Bahçelievler Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Sarıyer
Rotary Yıl Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Tuzla
Behiye funduszeue.info Işıl Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Kadıköy
İstanbul Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Zeytinburnu
Adile Mermerci Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Beyoğlu
İstanbul Atatürk Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Fatih
Fatih Gelenbevi Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Kartal
Kartal Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Kadıköy
Hayrullah Kefoğlu Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Bakırköy
Ataköy Cumhuriyet Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Üsküdar
İstanbul Üsküdar LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Üsküdar
Üsküdar Ahmet Keleşoğlu Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Başakşehir
funduszeue.info Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Bakırköy
Yahya Kemal Beyatlı Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Şişli
Şişli Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Kadıköy
Göztepe İhsan Kurşunoğlu Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Eyüp
Eyüp Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Kadıköy
Kadıköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Maltepe
E.C.A Elginkan Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Avcılar
Süleyman Nazif Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Küçükçekmece
Gazi Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Güngören
Ergün Öner – Mehmet Öner Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Fatih
İstanbul Kız Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Pendik
Pendik Fatih Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Kadıköy
Kadıköy Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Sarıyer
Özdemir Sabancı Emirgan Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Beylikdüzü
Vali Muammer Güler Sosyal Bilimler LisesiSosyal Bilimler Lisesiİstanbul / Üsküdar
Hacı Sabancı Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Gaziosmanpaşa
Gaziosmanpaşa Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Bayrampaşa
Hüseyin Bürge Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Kartal
Fatin Rüştü Zorlu Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Ümraniye
Nevzat Ayaz Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Zeytinburnu
Borsa İstanbul Zeytinburnu Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Kadıköy
İstanbul Kadıköy LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Kağıthane
Kağıthane Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Silivri
Hasan-Sabriye Gümüş Anadolu lisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Büyükçekmece
Büyükçekmece Atatürk Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Eyüp
Rami Atatürk Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Üsküdar
Halide Edip Adıvar Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Pendik
Ömer Çam Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Kartal
Semiha Şakir Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Bahçelievler
Füsun Yönder Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Bağcılar
Mehmet Niyazi Altuğ Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Küçükçekmece
Küçükçekmece Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Kağıthane
Kağıthane Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Ataşehir
Ataşehir Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Gaziosmanpaşa
Gaziosmanpaşa Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Sarıyer
Mustafa Kemal Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Bağcılar
Dr. Kemal Naci Ekşi Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Pendik
Kırımlı Fazilet Olcay Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Bakırköy
Gürlek-Nakipoğlu Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Güngören
Güngören Kız Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Beylikdüzü
Beşir Balcıoğlu Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Kağıthane
Cengizhan Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Kartal
Hasan Ferruh Özgen Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Küçükçekmece
Prof. Dr. Sabahattin Zaim Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Ataşehir
Habire Yahşi Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Ümraniye
Asiye Ağaoğlu Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Maltepe
Küçükyalı Rezan Has Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Ümraniye
Erkut Soyak Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Gaziosmanpaşa
Mevlana Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Bahçelievler
Bahçelievler Cumhuriyet Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Şişli
Mecidiyeköy Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Bayrampaşa
Sağmalcılar Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Kadıköy
Yıl Tahran Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Esenyurt
Esenyurt Nakipoğlu Cumhuriyet Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Bakırköy
Yeşilköy Yıl Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Kartal
Türk Kızılayı Kartal Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Bağcılar
Bağcılar İbni Sina Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Zeytinburnu
Kırımlı İsmail Rüştü Olcay Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Gaziosmanpaşa
Behçet Canbaz Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Kadıköy
Kazım İşmen Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Ataşehir
TEB Ataşehir Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Beyoğlu
Dilnihat Özyeğin Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Tuzla
Mehmet Tekinalp Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Bahçelievler
Kemal Hasoğlu Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Üsküdar
Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Fatih
İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Kadıköy
Kemal Atatürk Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Sarıyer
Behçet Kemal Çağlar Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Gaziosmanpaşa
Plevne Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Bağcılar
Bağcılar Akşemsettin Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Pendik
Gülizar Zeki Obdan Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Şişli
Mehmet Pisak Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Başakşehir
Bahçeşehir Atatürk Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Fatih
Yedikule Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Bakırköy
Bakırköy Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Ataşehir
Mustafa Kemal Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Üsküdar
Çamlıca Kız Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Büyükçekmece
Emlak Konut Mimar Sinan Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Kadıköy
Fenerbahce Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Çekmeköy
Güç Kardeşler Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Güngören
Güngören Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Pendik
Pendik Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Bakırköy
Ataköy Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Kadıköy
Suadiye Hacı Mustafa Tarman Anadolu Lisesi Anadolu Lisesiİstanbul / Ümraniye
Ümraniye Merkez Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Zeytinburnu
İhsan Mermerci Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Üsküdar
Kandilli Kız Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Gaziosmanpaşa
Vefa Poyraz Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Sarıyer
Ali Akkanat Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Eyüp
Oguz Canpolat Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Beşiktaş
Bingül Erdem Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Başakşehir
Öğrenciden Armağan Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Tuzla
Tuzla Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Sultanbeyli
Türk Telekom Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Şile
Oya-Ali Keçeci Sosyal Bilimler LisesiSosyal Bilimler Lisesiİstanbul / Bağcılar
Barbaros Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Büyükçekmece
Çakmaklı Cumhuriyet Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Eyüp
Alibeyköy Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Maltepe
Atilla Uras Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Zeytinburnu
Haluk Ündeğer Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Şişli
Kurtuluş Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Esenler
İbrahim Turhan Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Beylikdüzü
Beylikdüzü Cahit Zarifoğlu Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Ümraniye
Atakent Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Fatih
Ahmet Rasim Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Büyükçekmece
Büyükçekmece Recep Güngör Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Beşiktaş
Yenilevent Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Maltepe
Ertuğrul Gazi Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Kartal
Süleyman Demirel Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Küçükçekmece
Sefaköy Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Çekmeköy
Hüsnü Özyeğin Vakfı Alemdağ Tunç Çapa Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Fatih
Davutpaşa Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Bağcılar
Bağcılar Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Çekmeköy
Özden Cengiz Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Bahçelievler
Halil Bekmezci Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Tuzla
Tuğrul Bey Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Güngören
Güngören Erdem Bayazıt Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Çatalca
Çatalca Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Sultangazi
Cumhuriyet Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Beşiktaş
Etiler Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Ümraniye
Eczacı Neşem Özlen Güray Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Başakşehir
TOKİ Kayaşehir Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Zeytinburnu
Zühtü Kurtulmuş Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Silivri
TOKİ Cumhuriyet Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Arnavutköy
Hadımköy Örfi Çetinkaya Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Eyüp
Ali Rıza Özderici Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Büyükçekmece
Büyükçekmece Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Pendik
Yıl Nuh Çimento Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Avcılar
Sabancı Yıl Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Üsküdar
Burhan Felek Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Büyükçekmece
Tepekent Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Küçükçekmece
Orhan Cemal Fersoy Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Çatalca
Çatalca Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Kadıköy
Erenköy Kız Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Avcılar
Mehmet Baydar Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Beykoz
Celal Aras Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Sancaktepe
Sancaktepe Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Esenler
Amiral Vehbi Ziya Dümer Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Sultangazi
Habibler Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Sultanbeyli
Hüsnü M. Özyeğin Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Pendik
Alparslan Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Pendik
Uluslararası Pendik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Avcılar
Avcılar Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Üsküdar
Tenzile Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Esenler
Atışalanı Anadolu lisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Çekmeköy
Mehmetçik Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Başakşehir
Başakşehir Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Pendik
Kurtköy Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Büyükçekmece
Tepecik Hüsnü M. Özyeğin Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Beykoz
Paşabahçe Ahmet Ferit İnal Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Bakırköy
Bakırköy Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Sarıyer
Ayazağa Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Kartal
Hacı Hatice Bayraktar Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Silivri
Selimpaşa Atatürk Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Pendik
Tarık Buğra Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Beykoz
Beykoz Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Sultanbeyli
Sultanbeyli Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Sultangazi
Şair Abay Konanbay Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Sarıyer
İstinye Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Kartal
Kartal Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Adalar
Heybeliada Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Küçükçekmece
Kadriye Moroğlu Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Beykoz
Fevzi Çakmak Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Üsküdar
Üsküdar Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Arnavutköy
Arnavutköy Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Esenyurt
Esenyurt Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Silivri
Silivri Anadolu lisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Şile
Ağva Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Arnavutköy
Taşoluk Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Beykoz
Prof. Dr. İbrahim Canan Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Eyüp
Eyüp Kız Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Fatih
Fatih Kız Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Arnavutköy
Durusu Hüseyin Ökten Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Başakşehir
TOKİ Celalettin Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Ümraniye
Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Bağcılar
Hayreddin Karaman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Pendik
Faruk Nafiz Çamlıbel Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Eyüp
Otakçılar Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Gaziosmanpaşa
Kazım Karabekir Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Avcılar
Avcılar Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Bahçelievler
Bahçelievler Çobançeşme Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Esenyurt
Esenyurt Kıraç Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Çekmeköy
Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Küçükçekmece
Küçükçekmece Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Silivri
Gümüşyaka Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİstanbul / Pendik
Kaynarca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Bahçelievler
Kemal Hasoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Pendik
funduszeue.infoet Tayyip Okiç Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Maltepe
Maltepe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Ümraniye
Namık Kemal Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Kartal
Kartal Cevizli Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Küçükçekmece
TOKİ Halkalı Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Sultangazi
Mimar Sinan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Esenyurt
Güzelyurt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Gaziosmanpaşa
Küçükkoy Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Başakşehir
Başakşehir Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Bağcılar
Orhangazi Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Gaziosmanpaşa
Osmangazi Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Bayrampaşa
Bayrampaşa Aliya İzzetbegoviç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Tuzla
Tuzla Mahir İz Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Bayrampaşa
Rıfat Canayakın Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Maltepe
Maltepe Orhangazi Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Gaziosmanpaşa
Gaziosmanpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Küçükçekmece
TOKİ Güneşparkevleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Fatih
Kocamustafapaşa Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Sultangazi
Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Beylikdüzü
Beylikdüzü Azem Yükseloğlu Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Tuzla
Tuzla Halil Türkkan Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Bağcılar
Selahattin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Sarıyer
Sarıyer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Fatih
Cibali Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Beykoz
Beykoz Boğaziçi Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Ataşehir
Esatpaşa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Pendik
Pendik Esenler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Esenyurt
İhsan Nakipoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Sarıyer
Ayazağa Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Başakşehir
Akif İnan Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Ümraniye
Asım Ülker Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Sultanbeyli
Sultanbeyli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Esenyurt
Mimar Sinan Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Zeytinburnu
Zeytinburnu Merkezefendi Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Şişli
Süleyman Şah Kız Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Avcılar
Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Sultanbeyli
Gediktaş Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Adalar
Adalar Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Bahçelievler
Ahmet Şişman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Pendik
Ahmet Yesevi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Arnavutköy
Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Maltepe
Osmangazi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Bahçelievler
Bahçelievler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Ataşehir
Ataşehir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Küçükçekmece
Yavuz Selim Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Zeytinburnu
Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Bağcılar
Bağcılar Ahi Evren Kız Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Çatalca
Çatalca Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Beyoğlu
Galata Kız Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Arnavutköy
Hadımköy TOKİ Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Kağıthane
Hasbahçe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Küçükçekmece
Marmara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Pendik
Kurtköy Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Pendik
Pendik Ömer Öztop Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Kartal
Medine Tayfur Sökmen Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Arnavutköy
funduszeue.info Necmettin Erbakan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Büyükçekmece
Hüseyin Erkan Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Bağcılar
Bağcılar Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Güngören
Ali Fuat Cebesoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Tuzla
Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Kadıköy
İntaş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Sultanbeyli
Orhangazi Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Kağıthane
Kağıthane Kız Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Kadıköy
Gözcübaba Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Bahçelievler
Mimar Sinan Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Esenler
Esenler Güzide Özdilek Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Büyükçekmece
Ayşe Erkan Anadolu Kız İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Beylikdüzü
Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Esenler
Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Sultangazi
Ahmet Ünal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Pendik
Nurretin Topçu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Kağıthane
Hamidiye Kız Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Üsküdar
Burhaniye Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Esenyurt
Esenyurt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Şile
Şile Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Ataşehir
Esatpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Bahçelievler
Yenibosna Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Arnavutköy
Arnavutköy Haraççı İMKB Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Pendik
Pendik Ali Yakup Cenkçiler Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Üsküdar
Henza Akın Çolakoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Pendik
Kavakpınar Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Beyoğlu
Güner Akın Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Güngören
Sultan Alparslan Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Küçükçekmece
Ömer Nasuhi Bilmen Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Kağıthane
Gültepe Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Sarıyer
Yaşar Dedeman Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Sancaktepe
Sancaktepe Aziz Bayraktar Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Pendik
Şule Yüksel Şenler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Sultanbeyli
Nilüfer Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Eyüp
Güzeltepe Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Beykoz
Çavuşbaşı Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Ataşehir
Cahit Zarifoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Esenler
Oruç Reis Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Kağıthane
Ahmet Buhan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Maltepe
Şehit Er Çağlar Mengü Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Sancaktepe
Samandıra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Kağıthane
Ekrem Cevahir Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Silivri
Selimpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Çekmeköy
Alemdağ Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesiİstanbul / Şişli
Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesiİmam Hatip Lisesi

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası