rasim aytoğu / Rasim Kaan Aytoğu ile ilgili haberler - Gazikent27 - Son Dakika Haberler

Rasim Aytoğu

rasim aytoğu

Hayatı, başarıları ve hikayesi ile ilham kaynağı olan bir isim, Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu&#; Özel sektörden devlet kurumlarına, akademiden uluslararası projelere uzanan geniş bir çalışma yelpazesinde kendisini kanıtlamış olan Aytoğu, yaşamındaki çeşitli dönemlerde hangi başarılara imza attı? Bu yazıda, Rasim Kaan Aytoğu&#;nun hayat hikayesini, kariyerini, eğitimini ve diğer bilinmeyenlerini mercek altına alacağız. İşte Aytoğu hakkında merak edilenler&#;

Rasim Kaan Aytoğu: Eğitim Hayatı

İlk ve orta eğitimini İzmir&#;in Karşıyaka ilçesinde alan Aytoğu, lise eğitimini İzmir Atatürk Lisesi’nde tamamladı. Ardından rotasını yurt dışına çevirdi ve yılında Amerika Birleşik Devletleri&#;nde, University of Illinois&#;de Endüstri Mühendisliği alanında eğitim aldı. Ancak Aytoğu&#;nun eğitim serüveni burada sonlanmadı. Onun akademik kariyeri, aynı zamanda bir dünya vatandaşı olma hikayesi oldu.

yılında Türkiye Başbakanlığı tarafından Harvard Üniversitesi&#;ne gönderildi ve burada İşletme Yönetimi programını tamamladı. Ardından, &#;da Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı tarafından İngiltere&#;ye gönderildi ve Kamu İdaresi – Uluslararası Finansman Programı&#;nı tamamladı. Aytoğu, yılında ise Pacific Western Üniversitesi&#;nde finans doktorası yaptı.

rasim kaan aytoğu kimdir hakkında

Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu&#;nun İş Hayatı

Aytoğu&#;nun iş hayatı, onun geniş vizyonu ve sınırları aşma hedeflerini yansıtır. ve yıllarında Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı&#;nda Planlama Uzmanı olarak görev yaptı. Bu dönemin ardından, ve yılları arasında Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) Direktörü oldu.

İstanbul Altın Rafinerisi&#;nde Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Aytoğu, &#;de Başbakanlık, Başbakan Başmüşaviri olarak çalıştı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakler Daire Başkanı ve İSTAÇ, İSTON, BELTUR, İGDAS, KÜLTÜR A.Ş. şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Profesyonel Hayatta Dikkat Çeken Noktalar

Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu&#;nun profesyonel hayatı, çok çeşitli alanlarda çalışma ve yüksek düzeyde yönetim deneyimi ile doludur. Aytoğu&#;nun kariyerinde dikkat çeken noktaları şu şekilde sıralayabiliriz:

  • İstanbul Altın Borsası&#;nın kurucu genel sekreterliği
  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakler Daire Başkanlığı
  • İstanbul&#;da Global Gayrimenkul Geliştirme Yatırım ve Müşavirlik Şirketi&#;nde CEO
  • Dubai&#;de Tanmiyat Yatırım Holding Grubu&#;nda İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi
  • Cidde Şehri Kentsel Gelişim Yatırım Holding&#;te Finansman Grup Başkanı (CFO) ve Yönetim Kurulu Üyesi

Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu Hakkında Hızlı Bilgiler

İsimDoğum YeriDoğum YılıMezun Olduğu OkulÇocuk Sayısı
Rasim Kaan Aytoğuİzmir, KarşıyakaUniversity of Illinois, Endüstri Mühendisliği1

Özetle;

Özetle, Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu&#;nun yaşamı ve kariyeri, tutkulu, özverili ve vizyoner bir profesyoneli anlatıyor. Hayatının her aşamasında, kendisini geliştirmeye ve yeni sınırlar aşmaya devam eden Aytoğu, genç nesillere ilham veriyor. Türkiye ve dünya genelindeki başarılı çalışmaları ile kendisine geniş bir hayran kitlesi edinmiş olan Aytoğu&#;nun hikayesi, hedeflerinize ulaşmak için hiçbir zaman geç olmadığını ve sürekli öğrenmenin önemini hatırlatıyor.


Beğendiniz mi? Paylaşmayı Unutmayın!

Rasim Kaan Aytoğu kimdir? Rasim Kaan Aytoğu hayatı

Rasim Kaan Aytoğu kimdir? Rasim Kaan Aytoğu sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri olarak dikkatleri çekiyor. Peki, Rasim Kaan Aytoğu hayatı ve biyografisi nedir İşte Rasim Kaan Aytoğu hakkında detaylar…

RASİM KAAN AYTOĞU KİMDİR?

yılında İzmir Karşıyaka'da doğdu. İzmir Atatürk Lisesi'nden sonra yılında ABD'de University of Illinois Endüstri Mühendisliği'nden mezun oldu. Aynı zamanda Endüstri Yüksek Mühendisliği'nden şeref listesinde başarı ile mezun oldu. 'de Başbakanlık tarafından Harvard Universitesi ABD İşletme Yönetimi Programına gönderildi. yılında Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı tarafından Birleşik Krallık Kamu İdaresi Enstitüsü'ne gönderildi ve Kamu Yönetimi Uluslararası Finansman Programı'nı bitirdi. yılında Pacific Western Universitesi'nde finans doktorasını tamamladı.

ÇALIŞTIĞI KURUMLAR

T. C. Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı'nda Planlama Uzmanı, Güneydoğu Anadolu Projesinde (GAP) Direktörlük ve T. C. Gazi Üniversitesinde Fen Bilimleri Enstitüsü Öğretim Üyesi olarak yer aldı. İstanbul Altın Rafinerisi Kurucu Yönetim Kurulu Başkanlığı, İstanbul Altın Borsası Kurucu Genel Sekreterliği, T.C. Başbakanlık Başbakan Başmüşavirliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakler Daire Başkanlığı, İSTAÇ, İSTON, BELTUR, İGDAS, KÜLTÜR A.Ş. şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmıştır.

Dubai'de Tanmiyat Yatırım Holding Grubu'nda İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesidir. Cidde Şehri Kentsel Gelişim Yatırım Holding'te Finansman Grup Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi, Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda Yönetim Kurulu Üyesi, Kiler Holding Şirketler Grubu'nda Finansman Grup Başkanlığı yapmıştır.

ÖZEL HAYATI

Avukat Esin Aytoğu ile evlidir ve Çağatay Oğuzhan Aytoğu adında bir oğlu vardır.

#Rasim Kaan Aytoğu kimdir?

Prof. Rasim Kaan Aytoğu, evli mi, neci, kim?

Rasim Kaan Aytaoğu memleketi. kaç doğumlu, eğitim ve kariyeri merak konusu oldu. sosyal medyada gündem olan Rasim Kaan Aytaoğu hangi şirkette çalışıyor, kimdir ve önemi nedir neden haber oldu herkes arıyor. Prof. Dr. Rasim Kaan Aytaoğu, kendi alanında tecrübesi ve bilgi birikimi ile dikkat çeken isimlerden biri hatta milletvekili adaylığı da bulunuyor.

Prof. Dr. Rasim Kaan Aytaoğu aslen nereli, kaç yaşında, evli mi, eğitimi ne, kariyeri gibi birçok soru soruluyor hakkında araştırmalar yapılıyor.

Sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşen ve en çok konuşulan isimlerden birisi haline gelen Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu ile alakalı bilgiler oldukça merak edilmeye başlandı.  Rasim Kaan Aytoğlu’nun kişisel bilgileri internette sorgulanıyor.  Rasim Kaan Aytoğu kimdir, nerelidir, ne iş yapar, kaç yaşındadır, evli mi? 

RASİM KAAN AYTOĞU KİMDİR?

yılında İzmir’in Karşıyaka ilçesinde dünyaya gelmiştir. İzmir Atatürk Lisesi’nden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine ABD’de devam etmiştir. yılında ABD’de University of Illinois Endüstri Mühendisliği’ni bitirmiştir. Oldukça başarılı bir lisans eğitimi dönemi geçiren  Rasim Kaan Aytoğu Endüstri Yüksek Mühendisliği’nden şeref listesinde mezun olmuştur. 

Eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye’ye dönen  Rasim Kaan Aytoğu yılında Başbakanlık tarafından Harvard Üniversitesi İşletme Yönetimi programında eğitim alması için gönderildi. yılında ise  Rasim Kaan Aytoğu Devlet planlama Teşkilatı Müsteşarlığı tarafından İngiltere Kamu İdaresi Enstitüsü’ne gönderilmiştir. Burada  Rasim Kaan Aytoğu Kamu Yönetimi Uluslararası Finansman Programı’nı tamamlamıştır. yılında ise Pacific Western Üniversitesi’nde finans doktorasını tamamlama başarısını göstermiştir.

SİYASETE YAKIN BİR İSİM

Rasim Kaan Aytoğu Türkiye’ye döndüğünde önemli görevlerde bulunmuştur. Devlet Planlama Teşkilatı Müsterşarlığı’nda Planma Uzmanı, GAP projesinde Direktör, GAZİ Üniversitesi’nde ise öğretim üyesi olarak görev yapmıştır. 

Dubai’de faaliyet gösteren Tanyimat Yatırım Holding Grubu’nda İcra Kurulu başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. Ayrıca Cidde Şehri Kentsel Gelişim Yatırım Halding’te, Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nda, Kiler Holding Şirketler Grubu’nda üst düzey görevlerde yer almıştır. 

Rasim Kaan Aytoğu, Avukat Esin Aytoğu ile evlidir ve 1 çocuk sahibidir. Ayrıca siyasete de yakın olan  Rasim Kaan Aytoğu bir dönem AK Parti’den İzmir Milletvekili adayı olmuştur.

RASİM KAAN AYTAOĞU NECİ KİM SORULARI

Bir başka kaynakta ise Rasim Kaan Aytaoğlu’nun yaşamı ile ilgili şu bilgiler yer alıyor.

Rasim Kaan Aytoğu Kimdir?… Sosyal medyada gündeme gelen isim olan Rasim Kaan Aytoğu merak edilen ve araştırılan kişilerden oldu. Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nda Yönetim Kurulu Üyesi ve Kiler Holding Şirketler Grubu’nda Finansman Grup Başkanı (CFO) olarak görev yapan Rasim Kaan Aytoğlu kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli?

RASİM KAAN AYTOĞLU KİMDİR?
yılında İzmir Karşıyaka’da doğdu. İzmir Atatürk Lisesi’nden sonra yılında ABD’de University of Illinois Endüstri Mühendisliği’nden mezun oldu. Aynı zamanda Endüstri Yüksek Mühendisliği’nden şeref listesinde başarı ile mezun oldu.
’de Başbakanlık tarafından Harvard Universitesi ABD İşletme Yönetimi Programına gönderildi.

yılında Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı tarafından Birleşik Krallık Kamu İdaresi Enstitüsü’ne gönderildi ve Kamu Yönetimi Uluslararası Finansman Programı’nı bitirdi.
yılında Pacific Western Universitesi’nde finans doktorasını tamamladı.

T. C. Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı’nda Planlama Uzmanı, Güneydoğu Anadolu Projesinde (GAP) Direktörlük ve T. C. Gazi Üniversitesinde Fen Bilimleri Enstitüsü Öğretim Üyesi olarak yer aldı.

İstanbul Altın Rafinerisi Kurucu Yönetim Kurulu Başkanlığı, İstanbul Altın Borsası Kurucu Genel Sekreterliği, T.C. Başbakanlık Başbakan Başmüşavirliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakler Daire Başkanlığı, İSTAÇ, İSTON, BELTUR, İGDAS, KÜLTÜR A.Ş. şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmıştır.

Dubai’de Tanmiyat Yatırım Holding Grubu’nda İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesidir.

Cidde Şehri Kentsel Gelişim Yatırım Holding’te Finansman Grup Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi, Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nda Yönetim Kurulu Üyesi, Kiler Holding Şirketler Grubu’nda Finansman Grup Başkanlığı yapmıştır.
Avukat Esin Aytoğu ile evlidir ve Çağatay Oğuzhan Aytoğu adında bir oğlu vardır.

AKP İzmir milletvekili adayı olmuştu.

İHLAS HOLDİNG’İN CEO’SU MU?
Sosyal medya kullanıcıları, Aytoğu’nun İhlas Holding CEO’su olduğunu iddia etmiş olsa da İhlas holding yöneticileri arasında isminin geçmiyor olması dikkatlerden kaçmadı. ′ yılında bir belediye başkanının sosyal medya hesabında “İhlas Holding CFO’su Prof. Dr. Kaan Rasim Aytoğu’na nazik ziyareti için teşekkür ediyorum” paylaşımı bulunuyor.
Ayrıca İhlas Holding’in web sitesinde CEO olarak ismi geçen kişi İhlas Holding’in kurucusu Enver Ören’in oğlu Ahmet Mücahid Ören olarak görünüyor.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası