sabiha gökçen işçi alımı / Sabiha Gökçen Havalimanı Personel alımı | Personel Alımı 2023

Sabiha Gökçen Işçi Alımı

sabiha gökçen işçi alımı

Sabiha Gökçen Havalimanı Personel alımı ve İş İlanları

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Personel alımı ile insan kaynaklarından yayınlanan ilana göre işe alım yapacak. Sabiha Gökçen Havalimanı iş ilanlarını sizler için derledik. Hava limanında çalışmak ve online iş başvurusu yapmak isteyen adaylar bu yazımızdan nasıl başvuru yapacağını, Sabiha Gökçen Havalimanı İş ilanlarını, Açık pozisyonları ve personel alımı yapılan departmanları öğrenebilir, iş başvurusunda bulunabilirler.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Hakkında

İstanbul Havalimanı denilince aklımıza ilk gelen Sabiha Gökçen’dir. İstanbul havalimanının adının veriliş Öyküsü ilk Türk kadın Pilot olan Sabiha Gökçen Sayesindedir. İlk Türk kadın pilot olma yanında İlk Savaş uçağı kullanan Türk Kadını konumundadır. 2 Kez katıldığı muharebe ile birlikte Pilot yaşamı boyunda 8.000 saate yakın uçuş gerçekleştirmiştir.

Bir çok ilkin yaşandığı İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı 1987 yılında İTEP Tarafından kurularak faaliyete geçirilmiştir. Taşıma kapasitesi olarak ilk evrede 3 milyon dış hat, 500 bin iç hat yolcu ve 90 bin ton kargo taşıma kapasitesine sahip olmuştur. Türk Savunma Sanayisini güçlendirmek ve tüm gelirlerini buraya aktarmak amacı ile Savunma sanayi başkanlığının %96.4 hissesi ile işletmesini HEAŞ (Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri A.Ş.) devralmıştır.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, 2000 yılında ilk özel işletme olarak 2.Anadolu yakası trafiğe açılmıştır. Müşteri memnuniyetini üst düzeyde tutmak amacı ile o yılların en üst seviyedeki teknoloji tekniği ile hizmet vermiştir. Yıllık 4 milyon yolcunun ağırlandığı düzeyde havalimanı olmuş Limak Holding-GMR-Malaysia Airports ortaklarına ihale yolu ile devredilmiştir.

Hava yolu işletmesinde uzun yıllar tecrübesi bulunan Malaysia Airports, Hindistan’ın önemli alt yapı şirketlerinden birisi olan GMR ve Türkiye’nin önemli şirketlerinden olan Limak Holding 20 yıllığına Sabiha Gökçen Havalimanının İşletmesini almıştır. Havalimanı içerisinde Terminallerin yanı sıra Otopark, Yer hizmetleri, Kargo, Uçak Yakıt İstasyonu, CIP tesisleri ve Havalimanı Otel işletme hakkına sahip olmuştur.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı İş İlanları

İstanbul’un yolcu kapasitesi bakımından bir hayli zengin olan Sabiha Gökçen Havalimanı verdiği hizmetin yanında ekonomik istikrara katkı sunarak büyük bir İstihdam kaynağı olmuştur. Hizmetinin kalitesini her zaman daha yukarı taşıma hedefinde olan Sabiha Gökçen Havalimanı Personel eğitimine önem vermekte ve kariyer gelişimi için havaalanı çalışanlarına destek sağlamaktadır.

Müşteri memnuniyetinin personel bilgisinin ve mutluluğundan geçtiğinin farkında olan Sabiha Gökçen Havaalanı İnsan kaynakları bu doğrultuda personelinin gelişimi için çalışmaktadır. İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı içerisinde çalışan her bir birey birbiri ile uyumlu takım çalışmasına yatkın ve ortak değerler doğrultusunda çalışmaktadırlar. Mevcut çalışanların yanı sıre Yeni işe başlayanlar da bu sürece Oryantasyon süreci ile dahil edilir.

Sabiha Gökçen Havalimanı Personel Alımı

Sabiha Gökçen Havalimanı Personel Alımı yapılan bir çok departman vardır. Hava alanı içerisinde iş fırsatı sunulan bir çok pozisyonun yanı sıra İstanbul Havaalanı içerisindeki işletmelerde de iş bulmanız mümkündür. Bu işletmelerde Garson, Duty-free çalışanı, Restoran ve Cafe çalışanı, Rent a car araç kiralama, Yemek hizmetleri gibi bir çok mağaza ve şirkette çalışmanız mümkün. Staj yapmak isteyen üniversite öğrencileri İstanbul HavalimanıStaj Başvurusu yapabilirler.

Genel nitelikler

  • 18 yaşını bitirmiş olmak
  • İnsan Kaynakları tarafından yapılacak referans kontrollerden olumlu çıkmak
  • İşe alım sürecinde gerçeğe aykırı beyanda bulunmamak.  
  • Başvurulan Departmanın İstenen Seviyesinde Okul bitirmiş olmak
  • İnsan ilişkilerinde başarılı, takım çalışmasına yatkın
  • Çok uluslu ortamda çalışabilme

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı bir çok pozisyonda eleman alımı yapmaktadır. Bu pozisyonlar;Temizlik elemanı, Şoför, Güvenlik Görevlisi, Resepsiyon görevlisi, Bilet satış elemanı, Valiz taşıma elemanı, Müşteri danışmanı, Satış danışmanı,Yer hizmetleri görevlisi gibi pozisyonlar olabilmektedir. Başvuru için doğru pozisyona başvurmanız ve ilgili pozisyonda tecrübeli olmanız önerilmektedir.

Sabiha Gökçen Havalimanı İş Başvurusu

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı İş Başvurusu Yapmak, insan kaynakları ve başvuru kanalı ile mümkündür. Başvuru kanalı secretcv.com üzerinden açılmaktadır. Burada yapılan başvurular Sabiha Gökçen havalimanı insan kaynaklarına iletilerek değerlendirilir. Uygun bulunan adaylar mülakata alınır. Mülakattan başarılı olan adaylar oryantasyon süreci ile personel ekibine dahil edilir. Başvurmak için ilgili siteden bir üyelik açmanız ve öz geçmişinizi hazırlamanız gerekmektedir. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı İş Başvurusu.

Sabiha Gökçen Havalimanı İş İlanları

Güvenlik personeli olmak istiyorsanız mesleğinizi en doğru ve en kaliteli bir şekilde yapabileceğiniz yerlerden biri de havalimanlarıdır. Havalimanı iş ilanları araştırması yaparsanız yeni açılan havalimanları için pek çok personel açığı olduğunu göreceksiniz. Siz de bu personellerden biri olabilirsiniz.

Sabiha Gökçen Havalimanı Özel Güvenlik Alımı

Havalimanı iş başvurusu yaparken belgelerinizin eksiksiz olması çok önemlidir. Özellikle personellerin sağlık durumlarının iyi olması gerektiğinden güvenlik elemanı olarak alınacaksanız sağlık muayenesinden geçmelisiniz.

TC vatandaşı olmanız, 18 yaşını doldurmanız ve en az lise mezunu olmanız da aranan şartlar arasındadır. Havalimanı personel alımı için internetteki iş ilanlarına bakabilir ya da giderek form doldurabilirsiniz.

Sabiha Gökçen Havalimanı İş Başvurusu

Hava alanı iş ilanları için sizden istenen özgeçmişi eksiksiz olarak doldurmanız çok önemlidir. Aynı zamanda her bir havalimanının 24 saat açık olduğunu unutmamalısınız. Bu da güvenlik görevlisi de dahil olmak üzere her alanda çalışmanın vardiyalı sistemle yürümesini sağlar. Hava alanı iş başvurusu hakkında merak ettiklerinizi oradaki personellere de sorabilirsiniz.

Sabiha Gökçen Havalimanı Personel Alımı

Havalimanı işçi alımı yaparken tüm sosyal hakları sağladığı ve sağlık kontrollerinden de geçirdiği için iyi bir iş alanı yaratıyor. Hava alanı personel alımı anlamında yüksek sayılarda toplu alımlar yaptığı için de tercih ediliyor.

Bu nedenle siz de havalimanında iş imkanı yaratmak istiyorsanız bir an önce ilanlara bakabilir ve güvenlik görevlisi dışında, uçak firmalarında, havalimanı içerisindeki cafelerde kendinize uygun bir iş bulabilirsiniz.

Havaalanlarında çalışmak günümüzde çok tercih edilen bir alandır. Hava alanlarında birçok iş imkanları vardır, bunların içerisinde; temizlik görevlisi, yer hizmetleri, yer hostesliği gibi bölümlerde çalışmak mümkün.

Hatta içerideki mağazalarda da iş imkanları doğmaktadır. Hava alanlarında bulunan mağazalardan bazıları şunlardır; Adidas, adL Işık, Avea, Turkcell, Vodafone, Bershka, Burberry, Colin’s, Collezione, D&R, Damat, DeFacto, Deichmann, Derimod, Emo Optik, Flo, Hummel, Kiğılı, Koton, KFC, Lacoste, LC Waikiki, Levi’s, Loft, Mango, Mavi, MC Donald’s, Midpoint, Nike, Nokia, Polo, Polo Garage, Pierre Cardin, Robert’s Cafe, Saat&Saat, Sarar, Sbarro, Teknosa, YKM, Zara Home ve Zeki Triko.

sabiha gökçen havaalanı personel alımı

İlçe sakinlerinin doğru alanlarda istihdamını sağlamak üzere ülkenin önde gelen firma ve kuruluşlarıyla iş birliği yapan Kariyer Merkezi, iş arayanlarla iş verenleri buluşturmaya devam ediyor.

Havacılık alanında yarım asrı aşkın tecrübesiyle hizmet veren Çelebi Holding, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda görevlendirmek üzere 80 “Bay İşçi Personel  ve Şoför” alımı yapacak.   

30 havalimanında, yaklaşık 4500 çalışanı ile 300’e yakın yerli ve yabancı havayolu şirketine 7 gün 24 saat aralıksız olarak uluslararası standartlarda yer hizmeti veren şirket çalışanlarına

Maaş+Yemek+ Sosyal Sağlık Sigortası+Servis+Üniforma temin edecek.  

Genel Nitelikler – Bay, İşçi Personel:

- Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek,

- Uçak yükleme- boşaltma, uçak temizlik işlerinde görev yapabilecek,

- Vardiya düzeninde full time (Tam zamanlı) yada part-time(Yarı zamanlı) çalışabilecek,

- En az ilkokul mezunu,

- Şoför adaylarının B-E ehliyetine sahip,

- 18-45 yaş arasında,

-...

Sabiha Gökçen TGS İşçi Alımı

TGS Personel Alımı ve İş İlanları – Temmuz 2018

FORMU DOLDURMAK İÇİN TIKLAYIN
 
TGS Personel Alımı ve İş İlanları TGS İş İlanları & Personel Alımları;
TGS bünyesine dahil olmak için yapmanız gerekenleri öğrenebilir, mevcut personel alımlarına ilişkin ilanları aşağıda bulabilirsiniz. TGS tüm departmanları için personel alımları yapıyor. Açık pozisyonları ve başvuru aşamalarını yazının devamında görebilirsiniz.

Yer hizmetleri şirketi Turkish Ground Services (TGS), Türk Hava Yolları’nın havacılığın yan faaliyetlerini ayrı bir şirket bünyesinde gerçekleştirme amacı doğrultusunda Kasım 2008’de kurulmuştur. Havaş, Türk Hava Yolları ile Mart 2009’da imzaladığı anlaşma kapsamında ise şirketin yüzde 50 oranında ortağı olmuştur. 1 Ocak 2010 tarihinde sektörde yerini alan TGS; İstanbul Atatürk, İstanbul Sabiha Gökçen, Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes, Antalya, Adana, Milas-Bodrum ve Dalaman Havalimanları’nda olmak üzere toplam 8 istasyonda hem THY hem de diğer havayollarına yer hizmetleri sunmaktadır. Türkiye’nin en büyük havayolu şirketiyle oluşturduğu bu ortaklık, Havaş’ın uzun vadeli büyüme stratejileri açısından büyük önem taşımaktadır.

Türk Hava Yolları A.O. ve Havaş ortaklığıyla kurulan ve 1 Ocak 2010 tarihinde sektörde yerini alan TGS Yer Hizmetleri A.Ş.; İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes, Antalya, Adana, İstanbul Sabiha Gökçen, Milas- Bodrum ve Dalaman Havalimanlarında olmak üzere toplam 8 istasyonda, anlaşmalı 182 havayoluna sunduğu hizmetlerle faaliyetlerini sürdürmektedir. TGS, yerli ve yabancı havayolu şirketlerinin 700 bine yakın uçuşuna 7.000 ekipmanı ve 10.000 den fazla personeliyle yer hizmetleri kapsamındaki tüm faaliyetleri uluslararası kalite standartlarında sunmaktadır. “Havaalanları Yer Hizmetleri Yönetmeliği” çerçevesinde ramp, harekât, kargo ve yolcu hizmetlerini sunan TGS, şirket politikası olarak müşteri memnuniyetini esas alırken, kusursuz hizmet anlayışını benimsemektedir.


 
TGS İş Başvurusu
TGS iş başvurusu yapmak için izlemeniz gereken iki adım mevcut. İlki TGS bünyesine önceden hazırladığınız CV’nizi ileterek yapılır. İkinci yol ise aşağıda anlatacağımız internet üzerinden yapılan başvurulardır.

TGS dönemsel olarak yaptığı personel alımlarını ilan vererek duyurmaktadır. Bu ilanlarda hangi pozisyona personel alımı yaptığını, aranılan nitelikleri ve nasıl bir iş yaptığınızı tüm detaylarıyla görebilirsiniz.

Genel Özellikler:

 T.C. vatandaşı olmak,
 01.01.1983 ve sonrası doğumlu olmak,
Adli sicil kaydı veya adli sicil arşiv kaydı bulunmamak,
Daha önce THY A.O. veya diğer kuruluşlardaki görevlerinden disiplinsizlik nedeni ile ayrılmamış olmak,
En az 4 yıllık eğitim veren üniversitelerden lisans derecesinde mezun olmak veya denkliği Yüksek Öğretim Kurulu tarafından onaylanmış yabancı üniversite bölümlerinden mezun olmak,
TGS’de fiilen en az 1 yıl yolcu hizmetleri, satış veya harekat tecrübesine sahip olmak,
TGS’de merkezi disiplin cezası almamış olmak,
01.01.2016 tarihi itibariyle İngilizce DYNED sınavından en az 1.0 puan aldığını belgeleyebilmek, (Belgesi olmayan adaylara THY A.O. tarafından DYNED sınavı uygulanacaktır.)
Erkek adaylar için; askerlik görevini yapmış, en az 1 yıl tecilli veya muaf olmak tercih  sebebidir.

Bu yazı 5941 kişi tarafından görüntülendi.

Paylaş

Tweet

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası