nokian lastik menşei / Yeni ultra yüksek performans yaz lastiği Nokian Powerproof'un tanıtımına katıldık

Nokian Lastik Menşei

nokian lastik menşei

Maxxis Lastikler

MAXXIS LASTİK BİR TAYVAN MARKASI

yılında Tayvan’da kurulan Cheng Shin Rubber Ind. Co. adlı şirket, Maxxis lastik modellerini üretmektedir. Bu şirket ilk kurulduğu yıllarda, sadece bisiklet lastikleri üretiyordu. Şirketin büyümesiyle birlikte sınırları Asya’yı aşmıştır ve binek araçlar, otobüs, kamyon, kamyonet, traktör, motosiklet, ATV, yarış arabaları gibi araçlar için de çok farklı çeşitlerde lastik üretmeye başlamıştır. Günümüzde ise dünyanın en büyük dokuzuncu lastik şirketi pozisyonuna ulaşmıştır.

Cheng Shin şirketi, Türkiye’de olduğu gibi, bazı ülkelerde Maxxis adıyla faaliyet göstermektedir. Çin, Tayvan, Tayland, Vietnam, ABD, Suudi Arabistan, Kanada, İngiltere, Almanya, Hollanda, Japonya, Hindistan ve Endonezya gibi farklı ülkelerde, toplamda ’den fazla ülkede satış ağı vardır. Son 10 senede çok başarılı bir konuma ulaşmıştır. Maxxis markası 30 binin üzerinde çalışanı olan şirket için gurur kaynağı olmuştur. Bazı kaynaklarda bu lastik Maxxi adıyla geçse de doğrusu Maxxis olmalıdır.

Bildiğiniz üzere, aracın yol tutuşunu sağlayan, yola temas eden parçası lastikleridir. Güvenli ve konforlu bir sürüş için lastik seçimi, sanıldığından çok daha önemli bir konudur. Maxxis, hesaplı fiyatlarının yanı sıra yüksek performansıyla da kısa sürede sürücülerin güvenini kazanmış ve lastik sektöründe tercih edilen bir marka olmuştur. Özellikle araç güvenliği açısından oldukça farklı türde ve farklı amaçlara uygun olarak lastikler üretmektedir. Değişik desen ve tasarıma sahip olan Maxxis lastikleri yakıt tüketimi, yüksek performans, ıslak ve kuru zeminde mükemmel kavrama özellikleri gösterir. Çapraz yapılı Maxxis lastikleri, taşlı ve çukurlu yollarda daha iyi yol tutuşu sağlarken, radyal yapılı lastikleri ise daha iyi çekiş gücü ve daha güvenli fren mesafesi sağlıyor. Kaliteli malzemeler kullanılarak üretilen ve farklı mevsimlere özel olarak tasarlanan Maxxis lastikleri, olası darbe ve yıpranmalara karşı dayanıklıdır, titreşimi azaltan radyal modelleri sürücünün konforunu unutmaz.

MAXXİS LASTİK FİYATLAR I İYİ Mİ

Yeni bir lastik seçerken, yaşadığınız yerin hava ve yol durumunun yanı sıra, aracınızın modelini ve sürüş alışkanlıklarınızı da göz önünde bulundurmalısınız. Maxxis lastik çeşitleri, düşük fiyat ve yüksek performans bakımından birçok araç sahibi tarafından tercih edilir. Aşağıda listelediğimiz Maxxis lastik fiyatları arasından siz de aracınız için en uygun olanları seçebilirsiniz.

Maxxis Premitra, MA- P1 ve M yaz lastikleri; AP2 All Season dört mevsim lastikleri ve WP Arctictrekker kış lastik modelleri burada yer almaktadır. Maxxis’in araba ve kamyonetler için tasarladığı lastik seçeneklerini en ucuz fiyat teklifleriyle birlikte bulabilirsiniz. En ucuz Maxxis lastik fiyatları arasından istediğiniz fiyattaki ürünleri birbiriyle karşılaştırabilirsiniz.

Geniş bir ürün yelpazesi ve fiyat aralığına sahip olan lastik Maxxis , aracınız için birçok yönden avantaj sağlar. Sırt deseni yalnızca görüntü açısından değil, yol tutuş özellikleri açısından da iyidir. Uzun yolları güvenli bir şekilde kat etmek isteyenler için uygun bir lastik seçeneğidir.

Başka markaların lastik fiyatları Maxxis ürünleriyle karşılaştırılırsa, Maxxis lastiklerinin performansının birçok Avrupa markasıyla benzer özellikte olduğu görülecektir. Eğer bir lastiğin performansından söz ediyorsak; hızlanma, frenleme, çekiş ve yol tutuş özellikleri akla gelir. Çok daha iyi bir yol tutuşu istiyorsanız, aracınız için Maxxis lastik gibi kaliteli lastikleri tercih etmeniz doğru olacaktır. Düşük fiyatlı lastiklerin teknolojisi de premium lastiklere kıyasla daha düşüktür. Daha kontrollü bir sürüş keyfi için Maxxis lastik çeşitlerine göz atmayı unutmayın. Kurulduğu yılından beri müşteri memnuniyetini ön planda tutan Maxxis lastik, hem performansı yüksek hem dayanıklı ve uzun ömürlü modeller üreten bir marka olmuştur.

Nokian Finlandiya merkezli bir otomobil lastiği firmasıdır. yılında kurulmuş ve yılında lastik üretimine başlamıştır. Otomobil, kamyon, otobüs ve ağır iş makineleri için üretilen Nokian lastiklerinin Rusya’da da fabrikası bulunmaktadır ve dünyada sürekli kış lastiği test tesisine sahip tek firmadır.

Kış lastiği konusundan öncü olan firma yaz lastiği üretimi de yapmaktadır. Özellikle İskandinav ülkelerinin iklimi göz önünde bulundurularak üretilen bu lastikler dünyanın dört bir yanına ithal edilmektedir. Yılda 20 milyon lastik üreten Nokian aynı zamanda kullanılmış lastiklerin tekrar kullanılabilmesi için çalışmalar yürütüyor.

Nokian lastikleri %95 kullanıcı memnuniyetine sahiptir ve 5 üzerinden puan almıştır.

Nokian Lastik Modelleri

Nokian Kış Lastikleri

Nokian Snowproof P
o   Yüksek performanslı
Nokian Snowproof
o   Yüksek performanslı
Nokian WR A4
o   Yüksek performanslı, spor otomobiller
Nokian WR A3
Nokian WR D4
o   Yol tutuşunda lider
Nokian WR D3
Nokian Hakkapeliitta 9
o   Dünyanın ilk patentli çift çivi teknolojisi
Nokian Hakkapeliitta 8
o   Çivili teknoloji
Nokian Hakkapeliitta R3
o   Çivisiz kış lastiği

Nokian Yaz Lastikleri

Nokian Powerproof
o   Yüksek performanslı, spor otomobiller
Nokian Wetproof
o   Orta sınıf ve yüksek performanslı otomobiller
Nokian eLine 2
o   Orta sınıf otomobiller
Nokian iLine
o   Orta ve küçük sınıf otomobiller

Nokian Dört Mevsim Lastikleri

Nokian Weatherproof
Nokian Hakka
Nokian Seasonproof

Nokian SUV 4&#;4 Lastikleri

Nokian SUV Yaz Lastikleri

Nokian Rotiiva HT
Nokian Rotiiva AT
Nokian rotiiva AT Plus
Nokian Powerproof SUV
Nokian Wetproof SUV
Nokian Rockproof

Nokian SUV Kış Lastikleri

Nokian Hakkapeliitta R3 SUV
Nokian Hakkapeliitta 9 SUV
Nokian WR SUV 4
Nokian WR SUV 3
Nokian Hakkapeliitta 8 SUV

Nokian SUV Dört Mevsim Lastikleri

Nokian Weatherproof SUV
Nokian Seasonproof SUV

Kamyonet Lastik Modelleri

Yaz Lastikleri

Nokian cLine Van
Nokian cLine Cargo

Dört Mevsim Lastikleri

Nokian Weatherproof C

Kış Lastikleri

Nokian WR C3

Nokian Lastik Fiyatları

Nokian lastiklerine ’den başlayan fiyatlarla KolayOto güvencesiyle sahip olabilirsiniz.

Nokian Lastikler Nasıl Saklanmalıdır?

Lastiğin özelliğini korumak için aracın üstünden çıkarıldıktan sonra güzelce yıkanmalı ve kurulanmalıdır. Kuruduğundan emin olduktan özel lastik koruma poşetlerine koyup oda sıcaklığında yan olarak muhafaza edilmelidir.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir