tekirdağ ikinci el dacia stepway / Tekirdağ bölgesinde Dacia - 28 adet ikinci el Dacia Tekirdağ bölgesinde - Mitula Arabalar

Tekirdağ Ikinci El Dacia Stepway

tekirdağ ikinci el dacia stepway

İkinci El Dacia Sandero Stepway Modelleri

yılından günümüze sağlam, kullanışlı ve ekonomik aile aracı üretme misyonu ile ilerleyen Dacia, araç tutkunlarına en özel alternatifleri başarıyla sunar. Ülkemizde de en çok tercih edilen araç modelleri arasında yer alan Sandero Stepway, Dacia’nın maceracı ruhunu yansıtır.

Çok Yönlü ve Ekonomik Dacia Sandero Stepway

Yoluna Renault iş birliği ile devam eden Dacia, Sandero Stepway modeli ile B-SUV segmentinin en iddialı araçlarından birini bünyesinde barındırır. Yerden yüksek karoseri, ufak gövdesi ve tasarruflu motor seçenekleri ile dikkat çeken Sandero Stepway, hem şehir içi trafiğinde hem de bozuk yollarda avantaj sağlar. Aracın yumuşak süspansiyonları ve geniş yanaklı lastikleri ise konfor deneyimini bir üst seviyeye taşır.

Her Zevke ve Bütçeye Uygun Dacia Sandero

yılından beri yollarda olan Dacia Sandero Stepway, tasarım ve kullanım önceliklerine göre geliştirilen farklı motor ve donanım seçeneklerine sahiptir. Dizel, benzin ve LPG motor seçenekleri ile gelen Sandero modelleri, ile cc aralığında değişen motor kapasitesi sayesinde oldukça tutumludur. Başta Renault olmak üzere birçok markanın tercih ettiği dCi dizel motor, düşük devirlerden itibaren yüksek tork üreterek engebeli ve dik yollarda başarılı bir seyir vadeder. Yakıt ekonomisi anlamında da iddialı olan dizel motor, özellikle uzun yol yapan kullanıcılar için iyi bir seçim olabilir. Dizel motora alternatif olarak 1, , , atmosferik benzinli ve TCe, 1 TCe turbo benzinli motor seçenekleri de bulunur.

Üç nesilden oluşan Sandero serisi zaman içinde daha sportif ve modern hatlara kavuşmuştur. Geniş bagaj hacmi ve port bagaj için tasarlanan tavan çıtaları, yükleme alanını geliştiren detaylar içinde bulunur. Beş veya altı ileri manuel şanzımana ek olarak otomatik vites alternatifi de tercih edilebilir. Yol bilgisayarı ve multimedya ekranı üzerinden aracın donanımları, yakıt durumu ve sürüş bilgileri gibi verilere kolayca ulaşmak mümkün olur. ABS, ESP, yolcu/sürücü hava yastıkları, LED aydınlatma, hız sabitleyici, park asistanı, dijital klima, navigasyon, dokunmatik multimedya ekranı ve start/stop sistemi gibi yeni nesil donanımlar da Dacia Sandero özellikleri arasında yer alır.

Popülaritesi hızla artan Dacia Sandero Stepway modelleri; yaygın servis ağı, ucuz yedek parça, başarılı motor seçenekleri, hafif arazide kullanıma uygunluk ve ikinci el satış kolaylığı ile öne çıkar. Stepway modellerinin yerden yüksek karoseri; bozuk yollar, toprak yollar, engebeli araziler ve eğimli alanlarda ekstra görüş açısı ve yüksek performans sağlar. Renault ortaklığı ile sunulan dCi dizel motorlu modeller, km’de ortalama 4 litre yakıt tüketir. Yeni nesil TCe ve TCe turbo beslemeli motorlar ve benzin/LPG motorlar da yakıt ekonomisi anlamında oldukça verimlidir. Ayrıca kullanıcılar hem yedek parça hem de satış konusunda zorluk yaşamaz.

Hayalinizdeki İkinci El Dacia Sandero Stepway Modeline OtoSOR ile Sahip Olun!

Dacia Sandero ikinci el piyasası en canlı olan araç modelleri içinde bulunur. İkinci el Dacia Sandero fiyatları aracın yılı, modeli, donanımı, kilometresi, kondisyonu, hasar durumu ve motor özellikleri gibi detaylara göre değişir. İkinci el araç satışı alanında birçok ilke imza atan OtoSOR sayesinde hayalinizdeki 2. el Dacia Sandero modeline anında sahip olabilirsiniz. OtoSOR’un gelişmiş arama ekranından araç özelliklerini ayrıntılı olarak filtreleyebilir, kriterlerinize en uygun araç modeline hızlıca ulaşabilirsiniz. Beğendiğiniz aracı minimum %30 peşinat ve 48 aya varan vade imkânı ile taksitlendirebilir, bütçenize uygun ödeme planı oluşturabilirsiniz.

Başvurunun onaylandığı gün araç teslimi, anlaşmalı kurumlarda avantajlı fiyatlarla ekspertiz hizmeti ve vadeli satış olanakları ile ikinci el Sandero Stepway'a sahip olmak için OtoSOR ilanlarına göz atabilirsiniz.

Tekirdağ bölgesinde Dacia Sandero arabalar

  1. mitula

  2.   >  
  3. dacia sandero

  4.   >  dacia sandero tekirdağ
12 araba ilanı bulundu
"dacia sandero tekirdağ" ile alâkalı benzer ilanlar
Dacia sandero benzin dacia sandero 1 5 dci stepway
Daciasandero dci stepway kilometre: satis fiyati: tl
Dacia sandero motorin dacia sandero 1 5 dci stepway
Daciasandero dci stepway kilometre: satis fiyati: tl
2 gün, 13 saat önce - OtoekSper

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası