merve aydın elendi mi / Son Dakika -merve-aydin Haberleri En Son -merve-aydin İle İlgili Gelişmeler - Türkiye Gazetesi

Merve Aydın Elendi Mi

merve aydın elendi mi

Merve Aydın Survivor'a veda etti

Merve Aydın Survivor'a veda etti

seafoodplus.info

Survivor All Star'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı.

Kırmızı takımın kazandığı oyuna Merve Aydın’ın sakatlığı damga vurdu.

Survivor’u adeta inletti

Merve Aydın, Nisa'yla yarışırken bir anda “Aşilim koptu” diye bağırmaya başladı.

Herkes başarılı yarışmacının yanına koştu ve ne olduğunu anlamaya çalıştı.

Herkes ağladı

“Bitti” diyen Merve, hem kırmızı hem de mavi takım yarışmalarını gözyaşlarına boğdu.

Survivor doktoru Serhad Ömercikoğlu'nun yanına gelmesiyle birlikte Merve'nin ilk muayenesi parkur ortasında yapıldı.

Merve Aydın sakatlandı, Survivor'a veda etti VİDEO

“Anne sana söz verdim anne”

Doktorun muayene yaptığı esnada, “Aşilim koptu Serhad abi. Ben sporcuyum bilmiyor muyum?” diyen Merve Aydın, yılında kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden annesi Nilüfer Aydın için de haykırdı.

Merve, “Anne sana söz verdim anne. Buradan gidemem.” dedi.

Merve Aydın Survivor'a veda etti

Diskalifiye edildi

Merve Aydın'ın yarışmadaki akıbeti de aynı günün akşamında belli oldu.

Yarışmacının son durumunu anlatan Acun Ilıcalı, “Kendisi ile uzun bir süre görüştüm. Çok talihsiz bir olay yaşandı. Hiçbirimizin aklından geçmeyen bu sakatlık belasının yarışmacılara ne kadar darbeler vurabileceğini gösteren bir olay. Merve'nin durumu ile ilgili bilgi vereceğim. Tarihi bir oyun tarihi galibiyet. Kendisi ile uzun bir süre konuşurken, bir ağabeyi olarak ona bazı tavsiyelerde bulundum. Gözyaşları ile başlayan konuşmada bıraktığım son nokta iyi bir nokta oldu. Merve'nin yaşadığı ağır bir sakatlık. Canımızdan, sağlığımızdan daha değerlisi yok. Bu sakatlıkların en olumlu tarafı ay sonra sağlığa kavuşulabilmesi.” dedi

Merve Aydın Survivor'a veda etti

Ilıcalı, Merve’nin sakatlığı nedeniyle diskalifiye edildiğini açıkladı.

Uzun bir süre yere basamayacak

Yaşanan diskalifiye olayı sonrası Merve Aydın'a bir kötü haber daha geldi.

Merve Aydın'ın tedavisinin 6 ile 10 hafta arasında süreceği ifade edildi.

Aydın, uzun bir süre yere basamayacak.

Merve Aydın Survivor'a veda etti

Acun Ilıcalısakatlıkmerve aydın

Google News ile Takip Et

Survivor Merve Aydın elendi mi, diskalifiye mi oldu ? Survivor Merve neden elendi? Survivor Merve neden yok? Survivor Merve nerede?

Survivor Merve elendi mi? Survivor Merve Aydın neden yok? Survivor'ın yeni bölümlerini izleyen vatandaşlar Merve Aydın'ı göremeyince Merve elendi mi sorusunu gündeme taşıdılar. Survivor All Star yarışmasında Merve Aydın'ın sakatlığı bölüme damga vurdu. Dokunulmazlık oyunu sırasında Merve Aydın'ın aşil tendonu koptu. Peki, Survivor Merve Aydın elendi mi, diskalifiye mi oldu? Survivor Merve neden elendi? Survivor Merve nerede? Merve Aydın diskalifiye mi edildi, neden diskalifiye oldu? İşte detaylar

SURVİVOR MERVE ELENDİ Mİ?

Survivor All Star yarışmasının 5 Mayıs Perşembe akşamı ekrana gelen son bölümünde, ünlüler ve gönüllüler haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesinde karşı karşıya geldi. Oyun sırasında Merve Aydın ciddi bir sakatlık yaşadı. Parkurda koşan Merve birden acı içinde yerde kaldı. Aşil tendonunun koptuğu söyleyen ve gözyaşları içinde acıyla kendisine yere bırakan Merve'nin haykırışları herkesi gözyaşlarına boğdu.

Acun Ilıcalı, "Talihsiz bir olay yaşandı. Tarihi bir oyun, tarihi bir galibiyet ama çok iyi biliyorum ki hiçbirinizin umurunda o galibiyet yok. Kendisiyle uzun bir süre konuşurken abisi olarak ona tavsiyelerde bulundum. Gözyaşlarıyla başlayan konuşmanın sonunda Merve'yi son bıraktığım nokta iyi bir nokta. Sakatlık çok büyük bir bela olmuş spor hayatınızda. Onun yaşadığı da ağır bir sakatlık" dedi.

Survivor Merve Aydın elendi mi, diskalifiye mi oldu? Survivor Merve neden elendi? Survivor Merve nerede?

Ilıcalı, "Ortopedik sakatlıkların en teselli veren tarafı birkaç ay sonra sağlığa kavuşabilmek. Bu sezon hayatımın en yakın dostlarından birini kaybettim. Yeri olmayacak bir acı. Sevgili Merve ile ilgili verebileceğim bilgi Merve için Survivor macerası sona erdi." ifadelerini kullandı.

Survivor Merve Aydın elendi mi, diskalifiye mi oldu? Survivor Merve neden elendi? Survivor Merve nerede?

SURVİVOR MERVE AYDIN KİMDİR?

Merve Aydın, 17 Mart ; Bakırköy, İstanbul doğumlu orta mesafe koşan Türk atlettir. m. açıkhava ve salon Türkiye rekorlarının sahibidir. Yaz Olimpiyatları'nda sakatlanmasına rağmen yarışa devam etmesiyle büyük ses getirmiştir.

MERVE AYDIN'IN KARİYERİ

'de Dünya Gençler Atletizm Şampiyonası ve 'de Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası'nda metre koşuda gümüş madalya kazanmıştır. Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x bayrak yarışında (Nagihan Karadere, Meliz Redif ve Pınar Saka ile birlikte) ikinci gümüş madalyasını da kazanmıştır. Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası'ndaki performansı ile Dünya – Olimpiyat B barajını da geçmiştir.

Londra Yaz Olimpiyatları kadınlar metre seçmelerinde seafoodplus.info yarışan sporcu, yarış esnasında sakatlanarak 'lik dereceyle serisini sonuncu olarak bitirdi. Sakatlık acısı nedeniyle ağlayarak yarışa devam edip bitirmesi, onu manşetlere taşımıştır.

12 Haziran tarihinde Beyaz Rusya'da Olimpiyat seçmeleri kapsamındaki yarışta koştuğu 'lük derece ile m Türkiye rekorunun sahibidir. Avrupa Takımlar Şampiyonası'nda 'lik derecesiyle ( Birsen Bekgöz, Pınar Saka ve Meliz Redif ile birlikte) bu alandaki açıkhava Türkiye rekorunu da elinde bulundurmaktadır

MERVE AYDIN'IN ATLETİZM DIŞI HAYATI

yılında Kanal D'de yayınlanan Bana Her Şey Yakışır programına katılmıştır. Mart'ından itibaren Star TV'de yayınlanan Survivor'da, ünlüler takımında yer almıştır. Adada gün kaldıktan sonra yarışmada Ahmet Dursun'la birlikte 3. olmuştur.

22 Şubat 'te tv8'de yayınlanmaya başlanan ve Survivor Türkiye'deki eski katılımcıların mücadele ettiği Survivor All Star'da yarışıp finale kalmayı başarmıştır. 3 Temmuz'da yapılan finalde ise halk oylaması sonucu 2. olmuştur.

yılında ise Rexona reklamında oynamıştır. 15 Şubat 'de tv8'de all-star-gönüllüler konsepti ile başlayan Survıvor 'de All star takımında yer almıştır. 1 Eylül 'de Mehmet Akif Filiz ile evlenmiştir. 21 Ağustos 'da ''MERVE AYDIN SPOR OKULU'' adı altında birçok branşın yer aldığı bir spor okulu açmıştır.

'de de Survivor All Star yarışmasında mücadele etmektedir.

Survivor Merve AydınSurvivorGündemMagazinHaberler

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir