bayan güneş gözlüğü markaları / Kadın Güneş Gözlüğü Modelleri ve Fiyatları | Asal Optik

Bayan Güneş Gözlüğü Markaları

bayan güneş gözlüğü markaları

En İyi Güneş Gözlüğü Markaları Nelerdir?

En iyi güneş gözlüğü dediğimiz zaman herkesin aklına farklı markalar gelebilir. Biz Özkan Optik olarak dünya çapında en çok bilinir ve fiyat performansı en yüksek olan markaları yazmaya çalıştık. Bunlardan bazıları Ray-Ban; Persol gibi gözlük dünyasına ismini altın harflerle kazımış markalardır. En iyi güneş gözlüğü kişiden kişiye değişlik gösterebilir. Bazı kadınlar için en iyi güneş gözlüğü çekik (cat-eye) modeller iken bazıları için daha süslü ve taşlı modeller olabilir. Erkeklerde kimileri yüzü saran modeller tercih ederken kimileri daha düz flat cam tercih edebilir.

Sizin içi en iyi güneş gözlüğünü bulmak için sizleri Özkan Optik Şubelerine bekliyoruz.

RAY-BAN

Zamansız stil, özgünlük ve ifade özgürlüğü, güneşte lider olan marka  ve tüm nesiller için reçeteli gözlüklerin temel değerleridir. Amerika Birleşik Devletleri Ordusu'nun havacıları için oluşturulan ironik Aviator modelinin tanıtılmasından bu yana, Ray-Ban, dünya çapında ünlüler ve halk figürleri tarafından takılan, kendini ifade etmenin bir simgesi haline gelen kültürel değişimin ön saflarında yer aldı.

PERSOL

İtalyan gözlük markası olarak yapılan ironik Persol, 1917'de tanıtıldı ve kısa sürede günümüze kadar gelen mükemmel bir gözlük markası oldu. “Güneş” anlamına gelen sözde ismi ile mükemmel bir simya, mükemmellik ve işçilik kültürünün gururlu varisi estetik ve teknoloji. Zamansız tasarımın ve sanat benzeri kalitenin karşı konulmaz çekiciliği, markayı sinema dünyasında favori kılar.

GİORGİO ARMANİ

Giorgio Armani markasının zamansız ve eşsiz bir stil anlayışı vardır. Armani'nin yaratıcı tasarım dünyası vizyonu sadece kafa çevirmekle değil, kalıcı bir izlenim bırakmakla da ilgilidir. Saf çizgiler, içsel şıklık ve detaylara özen gösteren, Giorgio Armani'nin ikonik tasarımlarının yanı sıra gözlük stillerinin altında yatan temel kavramlardır.

MİU MİU

Miu Miu gözlük koleksiyonu, markanın diğer ürün kategorileriyle aynı hizada olması için 2011'de yepyeni lüks konumlandırma ile piyasaya sürüldü. Miuccia Prada'nın özünü yansıtan Miu Miu, modaya dönük, daha aydınlık ve sofistike bir yaşam tarzına hevesli, hafif yürekli ve kışkırtıcı kadınlar için bir markadır.

BURBERRY

Burberry 1856’da İngiltere’de kurulmasından bu yana tasarım, yenilikçilik ve kaliteli işçilik ile eşanlamlıdır. Şimdi Burberry, global bir işletme ve kendine özgü bir İngiliz kimliği ile lider moda lüks markası haline geldi. 2006 yılından beri lisans altında olan gözlük koleksiyonu, markanın yenilikçi hazır giyim ve aksesuar koleksiyonlarından ilham alıyor ve hem erkekler hem de kadınlar için tanınabilir ironik unsurlar içeriyor. Yeni koleksiyonda Burberry ekosesini estetik bir biçimde konumladırmış ve güncel çizgilerde olan bayanlarda çekik erkeklerde sert hatlar ve kalın kemikler ön planda bulunuyor.

ALAİN MİKLİ

Alain Mikli, her zaman dünya çapındaki tasarım kullanıcılarını ve yaratıcı insanları hedef aldı. 1978'den bu yana, marka benzersiz tasarımı ve özel renk kombinasyonları sayesinde ayırt edici ve çılgınlıkla eş anlamlı olmuştur. Bir sanat eseri ile bir tüketici ürünü arasındaki bir birliktelik görülebileceği gibi denenmesi gereken çerçeveler.

EMPORİO ARMANİ

Giorgio Armani tarafından 80'lerin başında kurulan bu etiket, Armani DNA'sını seven modaya uygun müşteriler için tasarlanmıştır. Armani'nin temel unsurları, çağdaş çizgiler, şekiller ve malzemelerle ayırt edilen yenilikçi ve renkli tasarımlarla, modern bir tasarıma tekrar giriyor.

OAKLEY

Oakley 1975 yılında kurulan, dünya standartlarında sporcular tarafından en yüksek seviyede yarışmak için seçilen, dünyanın önde gelen ürün spor performans ve tasarım markalarından biridir. 850'den fazla patentin sahibi Oakley, PRIZM de dahil olmak üzere yenilikçi cam teknolojileri ile tanınır. Oakley, bir spor gözlük markası olarak konumunu giyim ve aksesuarlara genişleterek, spor performansına, aktif ve yaşam tarzı tüketicilerine hitap etmektedir.

BVLGARI

1997'den ünlü İtalyan kuyumcu ve uluslararası şöhretli renkli değerli taşların ustası Bulgari, gözlük sektöründeki en seçkin markalardan birini temsil ediyor. Çağdaş tasarım, benzersiz stiller ve göz alıcı detaylar üstün kalite ile birleştirilir. Bu marka lüks İtalyan işçiliği ve cesur stili ile takı olarak en yüksek gözlük segmentine konumlandırılmıştır. Bulgari gözlüklerinde altın, değerli taşlar ve Avusturya kristalleri gibi değerli malzemeler bulunur ve zamansız tasarımlarda özenle işlenir.

OLİVER PEOPLES

Oliver Peoples, 1987'de ikonik Sunset Bulvarı'nda, West Hollywood, California'nın merkezinde doğdu. Moda, film, sanat ve müzik unsurlarıyla Los Angeles'ın eşsiz kültürü, ürüne ve modaya ilham vermeye devam ediyor Marka Oliver Peoples, baştan beri üstün işçilik tutkusuna, California'da kendine özgü bir kültüre ve lüks için şık bir yaklaşıma sahipti. Otantik ve tutarlı bir sesle Oliver Peoples hiçbir zaman bir logoya güvenmedi, bunun yerine benzer düşünen tüketicilerle ilişkileri geliştirdi. OLİVER PEOPLES tüm yeni modellerini sürekli güncel tutan Özkan Optik’te optik ve güneş modellerini denemenizi tavsiye ederiz.

Kadın Güneş Gözlüğü Modelleri ve Fiyatları 2023

2023’ün en moda, en popüler kadın güneş gözlüğü modelleri Asal Optik’te. Kadın güneş gözlüğü modelleri arasında Benx, Caretta, fisher-price, Bolon, MOLSION, Prosun, BENELITE, Merlen, Kıtalaya gibi kaliteli güneş gözlüğü markaları sizi bekliyor. Sitemizde inceleyeceğiniz bayan güneş gözlüğü modelleri birçok zevke hitap eder. Renkleriyle, tarzıyla beğeni toplayan kadın güneş gözlüğü çeşitleri en sık kullanılan aksesuarınız olmakla kalmayacak aynı zamanda uv ışınlarına karşı da göz sağlığınız için koruyucu olacaktır.

Kadın güneş gözlüğü modellerini yalnızca yalnızca yaz aylarında değil, dört mevsim kullanabilirsiniz. Asal Optik ile yüz hatlarınıza en uygun güneş gözlüğü seçimleri yapabilir, beğendiğiniz modeli satın alabilirsiniz. Damla, köşeli, oval ya da yuvarlak gibi birçok farklı model güneş gözlüğü arasından mutlaka tarzınıza uygun olan model bulacaksınız. Kendinize en uygun güneş gözlüğünü bulduktan sonra aynı zamanda tarzınızla fark yaratabileceksiniz.

Güneşli gözlüğü kullanımı en çok yaz aylarında tercih edilmektedir. Güneşin zararlı ışınlarına karşı adeta kalkan görevi gören güneş gözlükleri arasında kadınlar için çok şık modeller bulabilmeniz mümkün.

Kadın Güneş Gözlüğü Seçerken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Güneş gözlüğü kullanmanın amacı tabi ki yalnızca aksesuar görevi görmesi değil,  gözlerinizi zararlı güneş ışınlarından da korumaktır. Göz sağlığı oldukça önemli bir konu. Bu doğrultuda uygun olan güneş gözlüğü seçimini yaparken UV ışınlarına karşı koruyucu bir filtresi olmasına dikkat etmek gerekir. UV ışınlarına karşı koruma sağlayan bir güneş gözlüğü tercih ederken böylelikle gözlük de işlevini yerine getirmiş olur. Bu yüzden güneş gözlüğü seçimi yaparken Asal Optik’teki kaliteli markalardan seçim yapabilirsiniz. Seçim yapacağınız güneş gözlüğü modelleri arasında gözlüklerin kaliteli camlara sahip olması gerekmektedir. Unutmamak gerekir ki, kalitesiz cama sahip gözlükler göz sağlığınızı da olumsuz şekilde etkileyebilmektedir.

Güneş gözlüğü seçiminde diğer bir önemli konu ise kişinin yüz hatlarıdır. Oval yüz tipine sahipseniz birçok gözlük modeli yüz hatlarınıza yakışacaktır. Kare yüz tipine sahip kişiler için oval güneş gözlüğü seçimi doğru bir adım olabilir. Seçeceğiniz model ile kare yüz hatlarınızı biraz daha yumuşatabilirsiniz. Eğer yüz şekliniz uzunsa, sapları ince ve biraz sade olan güneş gözlükleri arasından bir seçim yapabilirsiniz. Mesela altıgen güneş gözlüğü modellerini değerlendirebilirsiniz. Son olarak geniş yüze sahip olan kişiler, gözlük seçimini zarif görünüme sahip altıgen güneş gözlüğü modellerinden seçim yapabilirsiniz.

Asal Optik’teki güneş gözlüklerini inceleyerek, size en uygun olan modeli kolaylıkla seçebilirsiniz. Seçeceğiniz güneş gözlüğü modelinin rengi ve modelinin sizin tarzınıza uygun olup olmadığına da dikkat etmeniz gerekmektedir. Güneş gözlüklerinin amacı her ne kadar göz sağlığını korumak olsa da, giyim tarzını tamamlayan bir yanı da vardır. Birçok modeli olan güneş gözlüklerini iyice inceleyerek, sizi en iyi yansıtan modeli sitemizden kolaylıkla bulabilirsiniz.

Güneş gözlüğünün tarzına karar verdikten sonra seçiminizi yapmak için kullanmak istediğiniz cam rengini de belirlemelisiniz. Stilinizi yansıtacak en önemli ayrıntılardan bir tanesi güneş gözlüğünün camının rengi olacaktır. Örneğin pembe renk bir cama sahip olan güneş gözlüğünü kullanan kişi için tarzının klasik olduğunu söylemek doğru olmayacaktır. Başka bir örnek verecek olursak, yuvarlak ve küçük çerçevesi olan bir güneş gözlüğü kullanan kişilerinin Retro bir tarza sahip olduğunu söyleyebiliriz. Siz de kombinlerinizi tamamlamak ve tarzınıza en uygun modeli seçmek için bu gibi detayları göz önünde bulundurarak karar vermeyi kolaylaştırabilirsiniz.

Kadın güneş gözlüklerine bakıldığında sayısız seçenek göze çarpmaktadır. Hatta Asal Optik size karşı bu konuda oldukça cömerttir.

Kadın Güneş Gözlüğü Çeşitleri

Kadın güneş gözlükleri arasında klasik, spor, modern gibi birçok farklı tasarımlara sahiptir. Klasik güneş gözlükleri bir modası olmayan, her sezon geçerliliği olan modeller arasındadır. Genellikle siyah ya da kahverengi camlara sahip gözlükleri klasik güneş gözlüklerine örnek olarak verebiliriz. Özellikle iş için klasik giyim tarzınızı benimseyen kişiler ya da zamansız bir şıklık arayan kadınların tercihi klasik formdaki güneş gözlükleridir. Spor tarzı olan kişiler için spor kadın güneş gözlüğü modelleri iyi bir alternatiftir. Spor güneş gözlüğü camları genellikle çekik çerçeve tasarımlarına sahiptirler. Spor model güneş gözlükleri çoğunlukla açık renkli seçeneklerle kullanıcılarla buluşmaktadır. Spor modellerin camları da oldukça renkli bir şekilde karşımıza çıkmaktadır. Mor, kırmızı, pembe gibi rengarenk seçenekler ile spor tarzı tamamlamak oldukça eğlenceli ve hoş bir seçim olacaktır. Bu modeller genellikle polarize cam özelliği ile karşımıza çıkmakta olup, sıklıkla tercih edilmektedir. Klasik ve spor güneş gözlüğü seçeneklerinin yanı sıra modern kadın güneş gözlüğü modelleri de çok tercih edilen alternatiflerden biridir. Modern kadın güneş gözlüğü modelleri arasında yuvarlak modeller bulunmaktadır. Genellikle renkli ve aynalı camları olan modellerdendir. Özellikle bu güneş gözlüklerinin camları aynalı tasarımlara sahip oldukları için oldukça havalı bir görünüme sahiptirler. Aynalı güneş gözlüğünü tercih eden tüm kişiler sadece modern bir görünüm elde etmekle kalmıyor, farklı tarzlarıyla da dikkat çekiyor.

Güneş gözlüğü seçiminizi yaparken dikkat edilmesi gereken noktalardan biri kıyafet seçiminizi göz önünde bulundurmaktır. Kadınlar için güneş gözlüğü seçimi çok önemlidir. Yılın neredeyse her ayı takılabilen güneş gözlüğü modelleri özellikle yaz aylarında kadınların çantalarından çıkartmadığı aksesuarlardan biridir.

Gösterişli modellerin yanı sıra sade modeller de bulunan kadın güneş gözlükleri, kaliteli bir markadan seçim yapıldığı sürece göz sağlığı için ciddi anlamda önemlidir. Bu yüzden kadın güneş gözlüğü seçimi yapılırken, kişilerin ilk tercihi güneş gözlüklerinin ultraviyole ışınlarını engelleme özelliğine sahiptir. Ama herhangi bir göz rahatsızlığı bulunan kişilerin güneş gözlüğü almadan önce mutlaka göz doktoruna danışarak, destek alması gerekmektedir.

Kadın güneş gözlükleri hiçbir zaman popülaritesini kaybetmeyen, en sevilen aksesuarlar arasındadır. Hem estetik hem sağlık açısından kullanılan güneş gözlükleri birçok farklı modeliyle karşımıza çıkmaktadır. Güneş gözlüğü konusunda doğru bir seçim yapmak tarzınızı da yansıtmanız için size kolaylık sağlayacak ürünler arasındadır.

Asal Optik’te bulunan kadın güneş gözlükleri ile kendinize farklı bir hava katabilirsiniz. Her türlü kıyafetinizle harika bir uyum sağlayacak olan, en çok satılan modellerimize en güncel haliyle sitemizden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Gerek genç gerek yetişkin hiç fark etmeden, güneş gözlüğü modelleri ile tarzınızdaki yeni dokunuşlarla birçok kişinin beğenisini de kazanmış olacaksınız.

Asal Optik kadın güneş gözlüğü çeşitleri birçok kullanıcıya hitap etmektedir. Birçok farklı markayı sizinle buluşturarak, çeşitli stilleri de bünyesinde bulundurmaktadır. İyi bakıldığı sürece güneş gözlükleri yıllarca da kullanılabilmektedir. Tabi ki güneş gözlüğünün uzun zaman kullanılabilmesi için bazı özellikleri de barındırması gerekmektedir. En önemli faktör güneş gözlüğünün camının polarize cam özelliğine sahip olmasıdır. Polarize cam, sizi güneş ışınlarından korumakla kalmayacak, gözlerinizin kamaşmamasını da sağlayacak. Üstelik polarize cam, camda yansıma oluşmasını da engellemektedir. Kısacası kişilere sağlıklı bir kullanım sunduğunu söyleyebiliriz. Eğer güneş gözlüğü kullanırken konforlu ve sağlıklı bir deneyim yaşamak istiyorsanız polarize cama sahip modeller arasından bir seçim yapabilirsiniz.

Güneş gözlüğünü uzun süre kullanabilmek için güneş gözlüğü bakımı da çok önemli bir konudur. Gözlüğünüzün temizliğine önem verdiğiniz takdirde, gözlüğünüz kolaylıkla deforme olmayacak ve uzun yıllar sorunsuz olarak kullanılabilecektir. Güneş gözlüğünüzde cam hijyenine de ayrıca dikkat etmeniz gerekmektedir. Güneş gözlüğü camları sert materyaller ile temizlenmemelidir. Güneş gözlüğünüzün camının çizilmemesi için gözlük camınıza uygun bir mendil seçimi yapılmalıdır. Yumuşak materyalden üretilen gözlük mendilleri camınızı temizlemek için iyi birer seçenektir.

Güneş gözlüğü çeşitleri arasında şeffaf özellikli cama sahip modeller de mevcuttur. Bu modellerden tercih edecekseniz güneş gözlüğü modasına uymakla kalmayacak aynı zamanda göz sağlığınızı da koruyabileceksiniz.

Gözünüze en yakışan gözlüğü seçerken kadın güneş gözlüğü kullanım alanları da göz önünde bulundurularak seçim yapılmasında fayda var. Tatilde, ofiste, yürüyüşte…Her ortamda tarzınızı yansıtacak olan bir kadın güneş gözlüğü modeli sitemizde mevcut.

Kadın Güneş Gözlüğü Fiyatları

Kadın güneş gözlüğü fiyatları markasına, kalitesine, camına, çerçevesine, modeline ve rengine göre farklılık göstermektedir. Bazı markalar daha yüksek fiyatlarla satışa sunulabildiği gibi bazı markalar ise biraz daha uygun fiyatlara sahip olmaktadır. Kadın güneş gözlüğü fiyatları incelendiğinde her bütçeye uygun bir model bulabilmeniz mümkün. Özgün tarzlarıyla beğenilen modeller arasında hem kullanışlı hem de şık seçenekler bulunmaktadır.

Güneş gözlüğü seçimi oldukça hassastır bir konudur. Kadın güneş gözlüğü seçimi yapılacağı zaman kullanıcılar modeli ve markası konusunda çok hassas davranmaktadırlar. Ürünün kalitesi hatta markanın bilinirliliği bile ürünün fiyatı üzerinde belirleyici etkiye sahiptir. Genellikle model seçimi yapıldıktan sonra ve alınacak olan marka belirlendikten sonra son aşamada fiyat incelemesi yapılmaktadır.

Güneş gözlüklerinde işçilik ve süsleme olan modellerin de fiyatları diğer modellere göre farklılık gösterebilmektedir. İşçiliğin fazla olduğu güneş gözlüğü modellerinde fiyat biraz daha yüksek olabilir. Buna karşı sade tasarımlı olan güneş gözlüğü modellerinin fiyatları daha hesaplı olabilmektedir.

Güneş gözlüğü fiyatları ürünün rengine göre de değişebilmektedir. Tek renge ya da birden fazla renge sahip güneş gözlüğü modelleri arasında fiyat farkları olabilmektedirler.

Hemen hemen tüm markalar her sene için yeni sezon güneş gözlüğü çıkartabildikleri için bir önceki sezona ait olan güneş gözlüğü modellerinin fiyatları daha uygun olabilmektedir. Eğer güneş gözlüğü satın alacakken eski sezona ait bir ürün almayı düşünüyorsanız muhtemelen yeni sezon ürünlerle kıyaslandığında daha az harcama yapacaksınız.

Güneş gözlüklerinin fiyatları üründe kullanılan malzemelere göre de değişiklik gösterebilmektedir. Mesela metal çerçeveye sahip güneş gözlükleriyle, plastik çerçeveye sahip güneş gözlüklerinin fiyatları aynı olmayabilir.

Kadın Güneş Gözlüğü Nereden Alınır?

Kadın güneş gözlüğü satın almaya karar verdiyseniz güvenilir markaları tercih etmeniz önemlidir. Asal Optik size birçok markanın kadın güneş gözlüğünü %100 orijinal ürün garantisiyle sunmaktadır. Piyasada satılan çok fazla replika ürün mevcut olduğu için sevdiğiniz markalara ait güneş gözlüklerini sitemizden gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz. Web sitemiz sürekli olarak güncel olduğu için her zaman en yeni ve en popüler güneş gözlüklerini size sunmaktadır. Yeni sezonun en havalı, en gözde modellerine sitemizden ulaşabilirsiniz. Modellerimizi web sitemiz üzerinden takip edebileceğiniz gibi dilerseniz sosyal medya hesaplarımız üzerinden de ürünlerimizi takip edebilir, beğendiğiniz modellerimizi sitemizden detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Asal Optik online olarak 7/24 alışveriş yapmanıza imkan sağlar. Güvenli bir alışveriş deneyimleyebileceğiniz sitemizde Güneş Gözlükleri kategorisi altından Kadın Güneş Gözlükleri modellerini rahatlıkla inceleyebilirsiniz. İlgili kategorimizden kolaylıkla alışveriş yapabilmeniz için birçok filtreleme seçeneği de size sunmaktayız. Satın almak istediğiniz güneş gözlüğü formunu belirlediyseniz eğer altıgen, damla, köşeli, oval, yuvarlak, çekik gibi daha birçok modeli pratik bir şekilde filtreleyerek, inceleyeceğiniz ve arasında tercih yapacağınız modelleri inceleyebilirsiniz.

Asal Optik’te farklı materyalden üretilmiş kadın güneş gözlüğü seçenekleri mevcuttur. Titanium, metal, asetat gibi bazı farklı ürünler mevcuttur. Eğer bu detay da sizin için önemliyse güneş gözlüğü modelleri arasında filtreleme yaparken dilerseniz materyal özelliklerini de göz önünde bulundurabilirsiniz. Tabi ki filtreleme seçeneklerimiz bu kadarla da kalmıyor. Dilerseniz renk, materyal gibi özelliklere göre de filtreleme imkanınızı arttırabilirsiniz.

Sitemizde her bütçeye uygun alışveriş yapabilmek mümkün. Yeni sezon güneş gözlüğü seçeneklerimize kolaylıkla erişebileceğiniz gibi dilerseniz indirim bölümümüzdeki ürünlerimize daha avantajlı fiyatlarla da sahip olabilirsiniz.

Asal Optik’ten kadın güneş gözlüğü satın almaya karar verdiyseniz yalnızca birkaç dakikanızı ayırarak sitemize üye olabilir ve alışverişiniz için ilk adımı tamamlayabilirsiniz. Siparişinizi oluşturmadan önce ya da oluşturduktan sonra siparişinizle ya da farklı bir konuyla ilgili bilgi almak istediğiniz konular varsa sitemiz üzerinden destek talebinde bulunabilirsiniz. İster sitemizde iletişim formu üzerinden isterseniz müşteri hizmetlerimizi telefonla arayarak tarafımızla iletişime geçebilirsiniz.

Kadın güneş gözlüğü seçimlerinizi yapacağınız Asal Optik’te beğendiğiniz ürünlere bütçenizi zorlamadan ve kolaylıkla ulaşabilmeniz için sizler için birçok ödeme seçeneğimiz de mevcut. Sitemizden havale/eft ile alışveriş yapabileceğiniz gibi dilerseniz kredi kartınızla da alışveriş yapabilirsiniz. Hatta tüm kredi kartlarına taksit seçeneğimizden de yararlanarak alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Asal Optik’ten yaptığınız tüm alışverişlerde, satın aldığınız ürünler özenli bir şekilde paketlenerek tarafınıza kargoyla gönderilmektedir. Kargo takibinizi, ürününüz kargoya teslim edildikten sonra yapabilir ya da müşteri hizmetlerimizden konuyla ilgili bilgi alabilirsiniz.

2013 yılından beri sektörde saygın ve güvenilir bir yere sahip olan Asal Optik her zaman sizinle kaliteyi, en uygun fiyatla buluşturmayı amaçlamaktadır. Üstelik tüm ürünlerimizde 2 yıl garanti dahilinde size hizmet vermekteyiz.

Kadın güneş gözlükleri arasında sizi en havalı gösterecek modelleri bir an önce belirlemek için daha fazla vakit kaybetmeden sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Yılın en iddialı, en havalı modelleri ile aradığınız en havalı aksesuara Asal Optik kalitesi ile sahip olmaya ne dersiniz.

2021 - 2022 Kadın Güneş Gözlüğü Modası

Güneş gözlükleri, hem kadın hem de erkek aksesuarları arasında popülerliğini hiçbir zaman yitirmeyen bir parçadır. Unisex olarak ortak kullanımı da sık sık tercih edilen güneş gözlükleri, kadınların makyaj ihtiyacını da kritik durumlarda tamamen ortadan kaldırabiliyor. Güneş gözlüklerinin özellikle enerjik ve canlı, sıcak yaz günlerinde kullanımı yaygın olsa da, son dönemlerde kış günlerinin de vazgeçilmez bir moda trendi haline gelmiştir. Güneş gözlüklerine artan talep ve ilgi de bu ürün için çok sayıda marka ve model oluşumunu sağlamıştır. Dünyanın önde gelen moda haftaları tarafından tanıtımı yapılan güneş gözlükleri ile yeni sezon ürünlerinin çok iddialı olacağı şimdiden belli oluyor. Tüm aksesuar parçaları gibi güneş gözlüğünün de kullanıcının yüz hatlarına ve tarzına göre belirlenmesi oldukça önem arz etmektedir.

Kadın Güneş Gözlüğü Modelleri

Her döneme ve moda trendine uygun olarak üretilen kadın güneş gözlüğü modelleri; gözlüğün çerçevesi, cam özellikleri ya da geometrik şekil gibi çok sayıda başlık altında listelenebilir. Güneş gözlüklerinin üretiminde kullanılan oval, yuvarlak, kare, çekik, köşeli ya da damla geometrileri; kişinin yüz hattına ve kullanım rahatlığına göre dikkatlice belirlenmelidir. Kimi zaman belli bir marka ile özdeşleşmiş olan bu şekiller, kullanılan güneş gözlüğünün kıyafetler ile bir bütün olmasını ve dikkat çekmesini de sağlamaktadır.

Gözlüğün geometrik biçiminin yanı sıra, gözlük cam rengi ve gözlük çerçevesi de bu modanın oldukça önemli detayları arasında yer almaktadır. Çeşitli renk, kalınlık ve desenlere sahip gözlük çerçeveleri ile çok sade bir ürün bile hareketli bir hale getirilebilir. Kişinin tarzına uygun olarak belirleyebileceği gözlük çerçevelerinde en bilinen modeller; kelebek ,kedi ya da çekik çerçeve olarak sıralanabilir. Yine kişinin tercihine bağlı olarak güneş gözlükleri çerçevesiz olarak da üretilmektedir. Çerçevesiz olarak kullanılan güneş gözlüklerinde, gözlük camı renginin pembe, kahverengi tonları, yeşil ya da mavi gibi çok sayıda seçenekleri mevsim trendlerine göre kullanılmaktadır. Güneş gözlüklerinin cam özelliğinde ise polarize, geçişli, mineral, cam, nylon ya da tek renk seçenekleri mevcuttur.

Kadın Güneş Gözlüğü Markaları

Unisex olarak hem kadın hem de erkekler için üretilen kadın güneş gözlüğünde çok sayıda marka seçeneği bulunmaktadır. Bu markalardan hatırı sayılır bir kısmı oldukça köklü bir tasarım geçmişine sahiptir. Kadın güneş gözlüğü markaları arasında en bilinenleri; Ray-Ban, Versace, Prada, Emporio Armani, Vogue, Dolce & Gabbana ve BVLGARI olarak sıralanabilir. Bu markaları yine çok bilindik markalardan olan; Tommy Hilfiger, Montblanc, Fendi, Dıesel, Celine, Persol, Burberry, Marc Jacobs, Oliver Peoples, Ermenegildo Zegna, ve Lacoste takip etmektedir. Neredeyse tüm markaların kendine ait çizgileri ve güneş gözlüğü modelleri bulunmaktadır. Bu trend çizgileri arasında en bilinen gözlük modeli, Ray- Ban markasına ait damla kesim güneş gözlüğüdür. Her yeni sezona sayısız seçenek ve yüksek kaliteli tasarımlar sunan tüm markalar kullanıcılarının memnuniyetini de en ön planda tutmaktadır. Genelde sabit bir fiyat aralığına sahip olan güneş gözlüklerinde her yeni sezon öncesi, özellikle eski sezon ürünlerine de belirli bir miktar indirim yapılmaktadır.

Kadın Güneş Gözlüğü

Parfüm ya da bir ruj rengi gibi kişi ile özdeşleşen ürünler içerisinde yer alan güneş gözlüklerinin modası hiç geçmemektedir. Renklenen cam ve çerçeveleri, yenilenen tasarımları ve retro çizgileri ile, kadın güneş gözlüğü sezonunda da en ilgi çekici ve ikonik parçalarından biri olarak yerini almaktadır. 2021 güneş gözlüğü sezonunda öne çıkan modeller arasında ilk olarak kedi gözlükler ve kalın çerçeveli kemik detayları göze çarpmaktadır. Biraz geriye itilmiş ve unutulmuş gibi duran dört köşeli ya da altıgen çerçeveler de yuvarlak ve oval kesimlerin yerine gelmeye başlamaktadır.

Bu değişiklik ve yeniliklerin yanı sıra pilot güneş gözlüklerine de oldukça artan ve yoğun bir talep görülmektedir. Kelebek çerçeveli güneş gözlükleri, çift camlı kullanılabilen ürünler ve vintage çizgiler 2021 güneş gözlüğü modasının diğer dikkat çekici detayları arasında yer almaktadır. Güneş gözlüğü seçiminde, kullanıcıların dikkat etmesi gereken en önemli noktalardan biri ise sadece trende uygun olduğu için bir ürünü satın almamak. Güneş gözlüğü satın alımlarında sezon modasının ve parçalarının yanı sıra özellikle kişinin yüz hatlarına ve giyim tarzına da dikkat edilmesi, aynı zamanda da sağlığınızı koruyacak kaliteli ürünlerin tercih edilmesi gerekmektedir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası