serdar dursun ayakkabı numarası / Serdar Dursun - Oyuncu profili 22/23 | Transfermarkt

Serdar Dursun Ayakkabı Numarası

serdar dursun ayakkabı numarası

Serdar Dursun ayakkabıları sosyal medyanın gündeminde: Ayakkabı numarası kaç?

Fenerbahçeli futbolcular, tercümanlardan Sinan Levi’nin düğününe katıldı. Neredeyse tüm takımın yer aldığı düğün, renkli görüntülere sahne oldu. Evli futbolcuların eşleriyle katıldığı düğünde, en dikkat çeken isimlerden biri Fenerbahçe’nin başarılı santraforu Serdar Dursun oldu.

Serdar Dursun, eşi ve genç futbolcularla fotoğraf da çektirdi. Bu sezon toplam 36 maçta 14 gol atıp 4 de asist yapma başarısı gösteren Serdar Dursun, düğünde hem eğlendi hem de eğlendirdi.

Sinan Levi’nin mutlu gününde yer alan futbolcular, sosyal medyada düğünden fotoğraflar paylaşmayı da ihmal etmedi.

Paylaşılan fotoğraflardan birinde, Serdar Dursun’un ayakkabıları dikkatlerden kaçmadı.

Başarılı futbolcunun ayakkabısının büyük görünmesi, sosyal medyanın gündemine oturdu. Birçok kişi Dursun’un ayakkabı numarasının kaç olduğunu merak ederek konuyu internette araştırmaya başladı.

Öte yandan sosyal medyada, Serdar Dursun’un sağ ayağının soldan daha uzun olduğu konuşulmaya başladı.

Serdar Dursun Fenerbahçe Kaç Numara?

Serdar Dursun Fenerbahçe kaç numara sorusunun cevabı özellikle, Dursun’un son zamanlardaki başarıları nedeniyle ön plana çıkıyor. Serdar Dursun Fenerbahçe Forma Numarası sorusunun cevabını vermeden önce, son dönemde Fenerbahçe forması altında başarılı performansa sahip olduğunu söylememiz gerekiyor. Futbol kariyerinde farklı takımların formasını giyen Serdar Dursun’un Fenerbahçe’deki dakika başına gol istatistiği dikkat çekici durumda. Peki Serdar Dursun kariyer hayatı boyunca hangi takımların formasını giydi? Fenerbahçe formasıyla nasıl bir istatistik elde etti?

Serdar Dursun Hangi Takımda Oynuyor?

Bulunduğu mevkide çok özel bir performans geliştiren Serdar Dursun, farklı takımların formalarını giymiştir. milyon Euro güncel piyasa değerine sahip olan Dursun;

  • Hannover 96 II
  • Eskişehirspor
  • Denizlispor
  • Karagümrük
  • Fenerbahçe

gibi takımların formalarını giymiştir. Serdar Dursun hangi takımda oynuyor sorusu kapsamında, halihazırda sarı lacivertli formayı giydiğini söyleyebiliriz. sezonunda Bundesliga 2’de 33 maça çıkmış ve tam 27 gol atarak dikkatleri üzerine çekmiştir. Fenerbahçe’de de gol istatistiği noktasında ön plana çıktığını söylemek mümkün. Peki Serdar Dursun hangi mevkide oynuyor, Fenerbahçe’de kaç numaralı formayı giyiyor?

Serdar Dursun Hangi Mevkide Oynuyor?

Bundesliga 2’de bulunduğu süre içerisinde gol krallığı yaşayan Serdar Dursun, başarıları takdir edilen bir isim oldu. Başarılı performansıyla Fenerbahçe’nin radarına girmiş ve bonservis bedeli olmadan sarı lacivertli ekibe transfer olmuştur. Dursun, Bundesliga’dan da teklif alsa da o, sarı lacivertli formayı tercih ederek Fenerbahçe ekibinin bir parçası olarak transferiyle oldukça fazla konuşulmuştur. Peki Serdar Dursun hangi mevkide oynuyor? Başarılı futbolcu Serdar Dursun, temel olarak santrafor mevkiinde yer alıyor. Golleriyle dikkatleri üzerine çeken Dursun, sarı lacivertli forma altında da kayda değer bir istatistik kazanmıştır. Bu nedenle pek çok taraftarın Serdar Dursun Fenerbahçe Forma Numarası altında oynuyor sorusunun cevabını araştırdığını söyleyebiliriz.

Serdar Dursun Dakika Başına Gol İstatistiği

Darmstadt 98 forması altında performansını geliştiren Serdar Dursun, 1 Temmuz tarihinde Fenerbahçe’ye bonservis bedeli olmadan transfer oldu. Halihazırda sarı lacivertli formayı giyen ve dikkat çeken bir istatistik elde eden Dursun, bu noktada taraftarların ilgisini çekmiş durumda. Serdar Dursun Fenerbahçe kaç numara sorusu kapsamında, Dursun’un 19 numaralı formayı giydiğini söyleyebiliriz. Sahip olduğu forma altında ve santrafor mevkiinde bulunan başarılı futbolcu, dikkat çeken bir istatistiğe de sahiptir. Serdar Dursun dakika başına gol istatistiği son 10 yılın en iyi Fenerbahçeli futbolcusu olmuştur. Süper Lig içerisinde toplamda dakika forma giymiş ve dakika içerisinde tam 9 gol atmıştır. En son Hatayspor karşısında iki gol atarak sarı lacivertli takımın Hatayspor’u mağlup etmesinde önemli bir katkıda bulunmuştur. Elde ettiği istatistikler kapsamında dakikada 1 gol attığını söyleyebiliriz. Böylelikle son 10 yıl içerisinde, Fenerbahçe’de dakika başına en iyi gol istatistiğine sahip olmuştur.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası