samsunda kaybolan ecrin bebek / Samsun’da kaybolan 2 yaşındaki Ecrin bebek bulundu mu? Müge Anlı'da kan donduran detaylar…

Samsunda Kaybolan Ecrin Bebek

samsunda kaybolan ecrin bebek

Samsun’da kaybolan 2 yaşındaki Ecrin bebek bulundu mu? Müge Anlı'da kan donduran detaylar…

Türkiye, Samsun’da kaybolan 2 yaşındaki Ecrin bebeğin durumunu sorguluyor. Samsun’un Vezirköprü ilçesinde kaybolan ve günlerdir haber alınamayan 2 yaşındaki Ecrin bebek ile ilgili son dakika gelişmelerine haberimizden ulaşabilirsiniz. anne Sevcan Kurnaz, baba Deniz Kurnaz, üvey amca Özkan Kurnaz ve babaanne Hacer hanımın şüpheli olduğu Ecrin bebeğin yaşayıp yaşamadığı merak ediliyor. Peki Ecrin bebeğe ne oldu? Ecrin bebek bulundu mu? İşte Ecrin bebekle ilgili son dakika gelişmeleri…

Ecrin bebek yaşıyor mu?

Kaybolan Ecrin bebeğin cesedi bulundu. Ecrin bebekle ilgili tüm gelişmelere funduszeue.info’dan erişebilirsiniz. Samsun'un Vezirköprü ilçesinde kaybolan Ecrin bebeğin cansız bedenine ulaşıldı. Türkiye'nin gündemine oturan olayda yeni gelişmeler paylaşıldı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Ecrin'in bulunması adına aile ve yakınları çapraz sorguya alındı. Ve ortaya atılan iddialar kan dondurucu nitelikte. Minik Ecrin'in amcası Özkan ile ortaya çıkan gerçek de herkesi şoke etti.

/27/funduszeue.info

Ecrin bebekle ilgili gelişmeler

Müge Anlı 2 hafta evvel Samsun'un Vezirköprü ilçesinde kaybolan Ecrin Kurnaz ile ilgili yeni detayları anlattı. Anlı, Ecrin'in üvey amcası Özkan Kurnaz'ı sorguya aldı. Daha sonra Özkan Kurnaz'ın telefon incelemesinin neticelerini paylaştı. Ecrin'in üvey amcasının telefonundan çıkanlar kan dondurdu. Geçtiğimiz Perşembe günü üvey amca Özkan Kurnaz’ın telefonunda çıkan ahlaka aykırı görüntüler dikkat çekerken, babaanne Hacer'den de kan örnekleri alındı. Babaanne Hacer hanım köyden alınarak kan örneği alındı. Daha sonra ise Hacer hanım savcıya ifade verdi. İddialara göre savcı önümüzdeki günlerde gelişmesi beklenen olaylara hazırlık için ön çalışma yapıyor. Hacer hanım canlı yayında verdiği çelişkili ifadeler ile yine dikkatleri üzerine çekmeye devam etti.

/27/funduszeue.info

Minik Ecrin'in kaybolduğuna telefon kayıtları incelenen üvey amca Özkan'ın internette ziyaret ettiği sitelerin içeriği dikkat çekti. Özkan Kurnaz, minik Ecrin kaybolduğunda internette ahlak dışı sitelerdeki arama kayıtlarında ana temalar yenge, yeğen, kız kardeş gibi konular üzerinde olduğu bildirildi. Özkan ise bu kayıtlardan bir suçlama olamayacağını söyledi ve suçlamaları reddetti.

Önce itiraf, sonra inkâr etti

Üvey amca Özkan Kurnaz'ın ahırda Ecrin'in fotoğrafını çektiği ortaya çıktı. 19 gündür kayıp olan Ecrin Kurnaz'ın ahırda çekilmiş fotoğrafı stüdyodakileri gerdi. Müge Anlı, ağzında sigara ile fotoğrafı olan Ecrin'in fotoğrafını Özkan'ın çektiğini öğrenince çok sinirlendi, Özkan ise şaka maksatlı fotoğrafı çektiğini ifade etti. Hacer Kurnaz, daha önce verdiği röportajda mutfak camının önünde Özkan ile Ecrin'i gördüğünü itiraf etmişti; Hacer Kurnaz sonraki röportajında bu söylediklerini inkar ederek hatırlamadığını beyan etti. Özkan Kurnaz, abisi Deniz Kurnaz hakkında yeni bir iddia ortaya attı. Müge Hanım size ses kaydı dinleteceğim, diyen Özkan; "Benim aldığım bilgilere göre bunların evlerine silahlı adamlar gelmiş, Deniz'in sadece bir kişiye değil farklı kişiye 30 bin bin TL borcu varmış." diyerek herkesi şok etti. Olayların ortasındaki Özkan Kurnaz; son canlı yayında da "Müge Hanım sizden bir şey rica ediyorum; annem de doğruları anlatsın Sevcan da doğruları anlatsın." ifadelerini kullandı.

TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Güncelleme: 

İlgili Haberler

Kızılay'dan Müge Anlı'ya platin madalyaSulama kanalında sürüklenen çocuğu bez bebek zannetmişlerEcrin bebeğin cesedi nerede nasıl bulundu? Ecrin bebek cinsel tacize mi uğradı? Kahreden haber geldiEcrin cinayetinde savcıdan kan donduran ifadelerEcrin cinayetinde yeni gelişme: Telefon kayıtları dinleniyor, ceset parçaları aranıyorKayıp Ecrin'den acı haber Cansız bedenine ulaşıldı

Ecrin Kurnaz cinayetinde son dakika Müge Anlı Ecrin bebeğin katili kim?

Ecrin Kurnaz cinayetinde son dakika İlk olarak Müge Anlı'nın programında konuşulan ve tüm Türkiye'nin aradığı Ecrin Kurnaz'ın cansız bedeni Samsun Vezirköprü'deki köyde parçalanmış halde bulunmuştu. Ecrin bebek cinayetinde son durum nedir? Müge Anlı Ecrin bebeğin katili kim? soruları vatandaşlar tarafından en sık araştırılan konulardan biri oldu. Bilindiği üzere Samsun'un Vezirköprü ilçesinde evinin önünde oynarken kaybolan ve AFAD UMKE tarafından her yerde aranan Ecrin'den kan donduran acı haber gelmişti. Peki, Ecrin bebeğe ne oldu? İşte Müge Anlı'da aranan Ecrin Kurnaz'dan son dakika gelişmesi

Sabah saatlerinde gelen son dakika haberine göre yaşındaki Ecrin Kurnaz'ın ölümüyle ilgili gözaltına alınan Üvey baba ve babaanneyle birlikte 4 kişi tutuklandı. İşte son dakika haberinin detayları

Samsun'un Vezirköprü ilçesinin Alancık Mahallesi&#;ndeki evlerinin önünde oynarken 7 Mayıs &#;da kaybolan yaşındaki Ecrin Kurnaz&#;ı aile üyeleri ile mahalle sakinleri aramış, sonuç alınamayınca da olay jandarmaya bildirilmişti. Minik Ecrin&#;in kaybolduğu köye 6 kilometre uzaklıkta ormanlık arazideki dere yatağında, 27 Mayıs&#;ta ayakkabı ve giysi parçası ile kafatası ve kemik parçaları bulunmuştu.

ÜVEY BABA VE ÜVEY BABAANNE İLE TOPLAM 4 KİŞİ TUTUKLANDI

Savcılık ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilenlerin aralarında Ecrin bebek kaybolduğunda ağlarken görüntülenen üvey babaanne ile üvey babasının da bulunduğu 4 kişi tutuklandı. Gözaltına alınan 6 şüpheli jandarmadaki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirildikten sonra geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. 6 şüpheli yaklaşık 8 saat süren savcılık ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. Üvey babaanne Hacer Kurnaz 'ihmali davranışla kasten adam öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

13 AYRI BİLİRKİŞİ RAPORU HAZIRLANDI

Soruşturma kapsamında 13 ayrı bilirkişi, rapor hazırladı. 11 şüpheliye iletişim dinlemesi yapıldı. 28 şüpheliye ait 20 bin satırdan oluşan telefon kaydı incelendi. Soruşturma kapsamında yapılan telefon dinlemesi sırasında bazı şüphelilerin &#;fuhşa teşvik&#; suçunu işledikleri yönünde şüphe uyandıran deliller elde edilmesi üzerine soruşturma bu iddialarla ilgili olarak da genişletildi.

Her türlü ihtimalin göz önünde tutulduğu savcılık soruşturması kapsamında dün &#;kasten öldürme&#; suçundan üvey babaanne Hacer Kurnaz ve üvey amca Ö. K., &#;fuhşa teşvik&#; suçundan H. S., H. Ö., M. Y., &#;kasten öldürme ve fuhşa teşvik&#; suçlarından da üvey baba Deniz Kurnaz olmak üzere 6 kişi gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi. Ayrıca aralarında anne Sevcan Kurnaz&#;ın da bulunduğu 17 kişi soruşturma kapsamında ifade verdi.

ÜVEY BABAANNE İFADESİNİ DEĞİŞTİRDİ

Üvey babaanne Hacer Kurnaz. olay sonrasında verdiği ilk ifadesinde küçük çocuğun son olarak üvey amcası Ö. K. ile gittiğini söylediği ancak şimdiki ifadesinde değişiklik yaptığı belirtildi. Hacer Kurnaz, Ecrin Kurnaz&#;ın üvey amcası Ö. K. ile eve geldikten sonra amcanın yalnız başına evden ayrıldığını evde kalan küçük çocuğa ise daha sonra ne olduğunu bilmediğini söyledi.

Üvey amca Ö. K. ise ifadesinde minik Ecrin&#;in altına yapması üzerine araziden eve geri geldiklerini ardından kendilerine ait büyükbaş hayvanları bulmak için evden ayrılıp araziye tek başına gittiğini söyledi. Ö. K., küçük çocuğa ne olduğu ile ilgili hiçbir şey bilmediğini belirtti. Üvey baba Deniz Kurnaz ise Ecrin&#;e ne olduğu ile ilgili hiçbir bilgisinin olmadığını ifadesinde dile getirdi.

TUTUKLANDILAR

6 kişi 8 saat süren savcılık ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. Üvey babaanne Hacer Kurnaz &#;ihmali davranışla kasten adam öldürme&#; suçundan, üvey baba Deniz Kurnaz ise aynı suçtan serbest bırakılırken &#;fuhşa teşvik etmek, yaptırmak, aracılık etmek&#; suçundan tutuklandı. H. S. ve M. Y. de &#;fuhşa teşvik etmek, yaptırmak, aracılık etmek&#; suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Üvey amca Ö. K. ile H. Ö. ise serbest bırakıldı.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası