salonda nişan nasıl yapılır / Evde Söz veya Nişan Yapacaklara Hazırlık Önerileri - Oleg Cassini

Salonda Nişan Nasıl Yapılır

salonda nişan nasıl yapılır

Yorum Yap! Yazı Ayrıntıları

EVDE SÖZ VEYA NİŞAN ORGANİZASYONU YAPACAKLAR İÇİN TAVSİYELER

Birbiri için atan iki kalbin hayatların birleştirme süreçlerinde söz ve nişan törenleri büyük önem teşkil etmektedir. Evlilik öncesi birbirine bağlılığın temsili gibidir söz nişan törenleri. Aynı zamanda evlilik öncesi çiftlerin ve ailelerin birbirlerini daha yakından tanımaları için de güzel bir fırsattır. Bu yüzden çiftler kadar aileler için de önemlidir söz ve nişan davetleri. Bazen büyük organizasyon ve kalabalık davetliler eşliğinde bir otel salonunda kutlanabileceği gibi bazen de daha samimi bir ortam olan evinizin salonu ya da bahçesinde kutlanabilir. Özelliklede yaşadığımız pandemi sürecinde yakın çevremiz ve sevdiklerimiz ile evimizin konforu ve güvenli ortamında düzenlenecek nişan töreni, çok daha samimi ve anılar ile dolu olacaktır. Eğer evde söz ve nişan daveti vermeye karar verdiyseniz hazırlık süreci zor gibi gözükse de aslında çok keyifli olabileceğini de söyleyebiliriz. Ama ben uğraşmak istemiyorum diyorsan organizasyon şirketleri her şeyi senin için halledebilir. Evde gerçekleşen söz ve nişan törenleri için de bazı olmazsa olmaz detaylar vardır. Nişan tepsisinden, nişan yüzüklerine, ev dekorasyonundan, ikramlara hatta misafirler için küçük hediyelere kadar. Diğer en önemli konu ise özellikle biz bayanlar için saçımızdan makyajımıza ve tabii ki en önemlisi kendimizi içinde muhteşem hissedeceğimiz söz ya da nişan elbisemizin seçimi. Hadi gelin ev ortamında gerçekleşecek söz ve nişan törenlerinin olmazsa olmazlarına ve birlikte bakalım.

Nişan Yüzükleri - Oleg Cassini

Askılı Saten Söz Nişan Elbisesi - Oleg Cassini

Evde Nişan Organizasyonunu Nasıl Yapılmalıdır?

Söz ve nişan töreni evliliğe giden sürecin resmiyet kazanması için yapılmaktadır. Evde yapılacak bu seremoni için ise dikkat edilmesi gereken birçok detay bulunmaktadır. Eğer her şeyin daha kusursuz ve mükemmel gözükmesini istiyorsanız tüm detayları profesyonel bir organizasyon şirketine bırakabilir ve siz sadece kendiniz ile ilgili hazırlıklarınıza odaklanabilirsiniz. Organizasyon şirketi evinizin şekline ve uygunluğuna göre bir çok farklı konsept sunacaktır. Bohem bir konsept, modern şıklık yada çiçekler ile süslü bahar konsepti seçenekleriniz arasında olacaktır. Tek yapman gereken konsepti belirlemek ve davetli listesini damat adayı  ve ailen ile birlikte hazırlaman olacaktır. Evde nişan organizasyonu fiyatları ise konsepte ve firmalara göre farklılık göstermektedir. Bütçenize en uygun firmayı bulmak için beklentilerinizi belirlemek ve birçok firmadan fiyat teklifi almanızı öneririz. Evde nişan organizasyonunuzu kendiniz yapacaksanız gene konsept belirmeli ve tüm süslemeler , ikramlar ile ilgili ön araştırma yapıp hazırlıklarınıza öyle başlayabilirsiniz. İnternetten yapacağınız araştırmalar size konsept ve dekor konusunda da ilham verecektir. Bir nişanın olmazsa olmazları ise şunlardır.

1. Nişan Pastası

2. Nişan Tepsisi

3. Kırmızı Kurdele

4. İkramlar

5. Nişan hatırası hediyeleri

6.Nişan Masanız süslemeleri ve dekoru

EVDE NİŞAN MASASI DEKORU VE SÜSLEMELERİ

En unutulmaz anların yaşandığı söz ve nişan günü hazırlayacağınız göz kamaştırıcı nişan masası için ihtiyacınız olan şey ilk olarak konsepte ve renge karar vermek. Ve sonrasında salonunuzun en uygun yerinde masayı hazırlamaya başlamak. Daha öncede dediğimiz gibi eğer bir organizasyon şirketi ile anlaşıp konsepte karar verdiyseniz onlar tüm detayları ile size masayı hazırlayacaklardır. Kendiniz dekore etmek istiyorsanız evinizdeki bir masayı kullanabilir yada nişan masası kiralayabilirsiniz. Genellikle tercih edeceğiniz renkte çiçekler ve mumlar ile dekore edilebileceği gibi, daha ışıltılı bir görünüm için altın ve gümüş tonları kullanılabilir. Çift olarak isminizin yazdığı çerçeveler ve konsepte uygun olarak hazırlanmış nişan pastası ve ikramlıklar gene bir arada çok şık bir görüntü yaratacaktır. Bohem yada daha doğal dokunuşlar seven çiftler dekorlarında makromeler , ahşap objeler ve pampas bitkisinden faydalana bilirler. Dekorda kullanacağınız mumlar , şamdanlar nişan dekorunun olmazsa olmazlarındandır. Hadi gelin farklı konseptteki evde nişan masaları nasıl dekore ediliyor birlikte bakalım

Renk

Evde yapacağın nişan ve söz organizasyonu için belirleyeceğiniz konseptler renk seçimini kolaylaştıracağı gibi, sevdiğiniz renkler de nişan konseptinizi belirlemenizde yardımcı olacaktır. Eğer pembe, altın, gümüş ya da mor tonlarını seviyor ve bu renkler etrafında bir nişan organizasyonu hayal ediyorsanız tercih ettiğiniz tonlarda canlı çiçekler ile masanızı süsleyebilir gene masanın arkasına bu renklerde balon ve çiçekler ile süslenmiş bir pano yaptırabilirsiniz.

Nişan Organizasyonuna Uygun Renkli Süslemeler - Oleg Cassini

BOHEM KONSEPTLİ NİŞAN MASASI

Bohem konsept deyince akıllara pastel renkler ve pastel tonlarda çiçekler, pampaslar gelir. Nişan süslemelerini kendin yapabileceğin gibi anlaşacağın organizasyon firması da isteğine göre dekorlar getirecektir. Masa arkası makrome veya tüllerle çevrili bir çember fotoğraf çekimlerinde harika görünecektir. Ayrıca kullanacağınız ahşap objeler ve mumlar konsepte çok yakışacaktır.

Bohem Konseptli Nişan Söz Organizasyonu - Oleg Cassini

BAHAR KONSEPTLİ ROMANTİK NİŞAN MASASI

Pastel tonlarda seçeceğiniz ister gerçek ister yapay çiçekler ile yapcağınız nişan masası dekoru oldukça romantik olacaktır. Özelikle güller arasına serpiştirilmiş minik çiçekler ve yeşil yapraklı dallar konsepte çok yakışacaktır.

Bahar Konseptli Nişan ve Söz Masası - Oleg Cassini

VINTAGE KONSEPTLİ NİŞAN MASASI DEKORU

Geçmişin o naif ve romantik tarzı ile nişan konseptinizi oluşturabilirsiniz. Şeftali tonlarında dekorlar ve masa süsü olarak lavanta çiçeği! Her yeri saracak o muhteşem koku ile hafızalara kazınacak bir nişan seremonisi yaşayacaksınız. Hem kendiniz hem misafirleriniz için unutulmaz anlar yaşayacağınız nişan ve söz gününüzde dekorları kendiniz yapabilir ya da bir organizasyon firmasından destek alabilirsiniz. Ayrıca antika görünümlü şamdanları unutmayın deriz.

Vintage Konseptli Nişan Masası - Oleg Cassini

EVDE NİŞAN TÖRENİ İKRAMLARI

Evde yapılacak söz ve nişan törenlerindeki en önemli şeyde misafirlere sunulacak ikramlardır. Evde nişan töreni ikramları için isterseniz bir catering firması ile anlaşıp birbirinden farklı tatlar ve sunumlar eşliğinde ikramlar hazırlatabilirsiniz. Yada çok hamaratım tüm ikramları kendimiz hazırlarız derseniz servisi kolay ikramlar hazırlayabilirsiniz. Minik sandeviçler yada mini hamburgerler güzel ve doyurucu bir alternatif olabilir. Küçük kaplarda hazırlanan kısır tarzı salatalar, minik renkli kurabiyeler hatta makaronlar ikram sunumunu çok daha şık hale getirecektir. Minik kavanozlarda hazırlayacağınız tatlılar, rulo halinde minik kesilmiş dürümler masanıza renk katacaktır.

Evde Söz ve Nişan Töreni İkramları - Oleg Cassini

EVDE NİŞAN TEPSİSİ SÜSLEME

Nişan törenlerinde olması gerekenlerin başında mutlaka nişan tepsisi gelmektedir. İçinde birbirine kurdela ile bağlı yüzüklerin ve kurdeleyi kesecek makasın bulunduğu bu tepside konsepte göre dizayn edile bilir. Bohem bir konsepte tahta bir tepsi kullanabilirsiniz. İsterseniz konseptinizin renginde çiçekler ile süsleyebilir yada daha minimal ve sade bir tasarım için cam bir tepsi kullanabilirsiniz.

Evde Nişan Tepsisi Süsleme - Oleg Cassini

Gelin İçin Evde Nişan Hazırlık Önerileri

EVDE NİŞAN ELBİSESİ MODELLERİ

Nişan söz organizasyonunuzu evde yapacağınız için elbise seçiminde abartıdan uzak kalmanızı tavsiye ederiz. Yapacağınız konseptte renklerine göre elbisenizin model ve rengi de şekillenebilir. Pastel renklerin, kuru çiçeklerin ve pampasların olduğu bir nişan töreni hayal ederseniz geceyle uyumlu olmanız açısından çiçeklerinizin tonlarında bir elbise almanızı tavsiye ederiz. Giyeceğiniz elbisenin renginde bir mendili de damadın ceket cebine koyarsanız ya da kravatını aynı renk tercih ederseniz çift uyumunu da yakalamış olursunuz. Uzun veya kısa tercih edebileceğiniz nişanlığınız hem mevsime hem de konseptinize göre değişiklik gösterecektir. Nişanız her ne kadar ev ortamında olsa da aslında nişan elbiseniz konusunda kendinizi kısıtlamayın deriz. Tabii ki çok kabarık etekli ve fazla işlemeli bir model ev ortamına pek uygun olmayacağı gibi hareketlerinizin de kısıtlanmasına sebep olacaktır.

Genelde nişan elbisesi rengi olarak pembe ve tonları en çok tercih edilir. Romantik ve masumluğu çağrıştıran pastel pembe tonlarını sende tercih edebilirsin. Ev ortamında yapılacak nişan törenleri için sana önereceğimiz kumaşlar ise şifon, saten ve dantel olacaktır. Şifon uzun bir elbise ile hem çok rahat edebilir hem de istediğin şıklığı yakalayabilirsin. Biraz daha gösterişli bir model istiyorsan modern çizgilere sahip sade A kesim saten bir elbise konsepte çok uygun olacaktır. Bohem tarz bir ev nişanı yapıyorsanız renk olarak safran sarı yada tarçın tonlarını da tercih edebilirisiniz. Yada hem sade hem kısa ama bir o kadar şık bir elbise istiyorsanız kısa saten yada kadife modeller aklınızda olmalı. Ayrıca evde nişan elbisesi tesettür tarzında olması gerekiyor ise uzun kollu dantel modeller deniye bilirsiniz. Ayrıca Oleg Cassini mağazalarımızda birçok elbise uzman terzilerimiz tarafından kapama tadilatlarının yapılabildiğini de aklında bulundur deriz. Bu arada nişanım nerede olur ise olsun ama ben prenses gibi gözükmek istiyorum diyorsan hafif kabarık tül etekli pastel tonlarda bir elbise ile istediğin görüntüye kavuşabilirsin.

Oleg Cassini Toz Pembe Tek Omuz Drapeli Şifon Uzun Elbise

Oleg Cassini Koyu Pembe Dantel İşlemeli İnce Askılı Kısa Elbise

Oleg Cassini Kayık Yaka Koyu Lila Rengi Saten Elbise

Oleg Cassini Parlak Kahverengi Payet İşlemeli İnce Askılı Midi Boy Elbise

Oleg Cassini Lila İnce Askılı Midi Boy Krep Elbise

Oleg Cassini Leylak Rengi İşlemeli Uzun Kollu İllüzyon Yaka Uzun Elbise

EVDE NİŞAN SAÇ VE MAKYAJI NASIL OLMALI

Seçtiğiniz elbiseye göre saçınıza mütevazi bir topuz yaptırabilir, isterseniz naturel dalgalı bırakabilirsiniz. Saçınızın şekline seçtiğiniz elbisenin omuz ve kol tasarımı da saçınızı nasıl yapmanız gerektiğinin ipucunu verecektir. Omuz ve kolları açık bir elbise tercih ettiyseniz saçlarınızı naturel dalgalı, elbisenizi kapalı tercih ettiyseniz de saçınızı topuz yaptırabilirsiniz. Ayrıca farklı örgüler, geriye ıslak taranmış saçlar, ışıltılı bir toka ile tamamlatacağınız at kuyruğu tercihleriniz arasında olabilir.

Evde Söz ve Nişan Saç Modelleri

Evde Nişan Makyajı Nasıl Olmalı

Evde yapacağın söz nişan organizasyonunda kıyafet, ayakkabı ve konsept seçiminden daha sade olması gereken şey nişan makyajıdır. Evde nişan makyajı pembe, şeftali tonlarını kullanarak dudak ve elmacık kemiğini renklendirebilir, smoke eye ile gözlerinizi ön plana çıkarabilirsiniz.

Nişan Organizasyonu

Nişan, evlilik yolunda atılan en güzel adımdır. Evliliğe giden bu hayırlı günü sevdikleriniz ve sizi sevenlerle paylaşmak için her şeyin iyi olmasını istersiniz. Esen Düğün Salonları bu mutlu günü unutulmaz kılmak için profesyonel, donanımlı ekibi ve geniş menüsü ile size sunuyor.

Biz bu mutlu günü en ince ayrıntısına kadar planlayalım siz ise yüzüklerinizi alın ve bu mutlu günü sevdiklerinizle paylaşın, anılarınıza mutlu saatler ekleyin.

Esen Düğün Salonları’nda Hangi Hizmetler Var?

* Özel mekân/salon dekorasyonu
* Masa süsleme
* Yemek ve ikram hizmeti, düğün öncesi menü tadımı
* Misafir karşılama
* LCV hizmeti
* Müzik ve ses sistemleri hizmeti
* Sanatçı hizmeti
* Profesyonel fotoğrafçılık hizmeti
* Sinevizyon hizmeti
* Canlı yayın hizmeti
* Protokol hizmeti
* Organizasyon firması getirebilme imkânı
* Catering firması getirebilme imkânı
* Vale hizmeti

Nişanlığa İhtiyacım Var, Düğün Salonu Temin Edebilir Mi?

Esen Düğün Salonları bu unutulmaz günü en güzel şekilde geçirebilmeniz için size her imkânı sunar. Nişanlık, araç kiralama, düğün ve nişan fotoğrafçısı ve kuaför gibi hizmetleri veren çözüm ortaklarına sizleri yönlendirerek piyasa fiyatından daha uygun ve daha kaliteli hizmet almanızda yardımcı olur.

Esen Düğün Salonları’nın Özellikleri Nelerdir?

Esen Düğün Salonları’nda iki farklı salon bulunmaktadır. Salon 1 ve Salon 2 olarak adlandırdığımız her biri ’şer kişilik salonlarımızda sizin konforunuz ve güveniniz için her ayrıntı düşünülmüştür. Salonlarımız klimalı, güvenlikli, tekerlekli sandalye girişine uygun, engelli erişimli ve ferahtır.

Esen Düğün Salonları Kompleksinde Bulunanlar

* Otopark (Maksimum Araç)
* Mescit
* Tuvalet, Lavabo
* Bebek Bakım Odası
* Dinlenme, Bekleme Salonu
* Kuaför
* Fotoğrafçı
* Gelinlikçi
* Kafe

Esen Düğün Salonları’nın Fiyatları Nedir, Pahalı Mıdır?

Ankara’nın en kaliteli hizmetini veren Esen Düğün Salonları yine kaliteyi en uygun fiyata sunan tek salon olma özelliğine sahiptir. Fiyatlarımız seçeceğiniz nişan paketlerimize göre TL arası ile TL arasında değişiyor desek de siz gelin, bir çayımızı için ve hizmetimizi yerinde görün, fiyat sizin mutluluğunuzdan önemli değil. Siz çeyiz paketlerine bakın, nişan paketlerini biz hallederiz.

Esen Düğün Salonları’nın Genel Özellikleri Nelerdir?

* Yemekli-Yemeksiz hizmet vermektedir.
* Salonlar kişilik kapasiteye sahiptir.
* Kapalı alandadır.
* Düz giriştir.
* Engelli kullanımına elverişlidir.
* Yüksek tavanlı ve ferahtır.
* Vale hizmeti vardır.
* Menülerde değişiklik yapılır.
* Organizasyon sorumlusu vardır.
* Yemek servisi veren garsonlar bulunmaktadır.
* Catering firması getirme imkânı vardır.
* Organizasyon firması getirme imkânı vardır.
* Işık, ses ve sahne hizmeti vardır.
* Sis ve efekt hizmeti vardır.
* Çocuk menüleri, vejetaryen menüler ya da diyabet menüleri vardır.
* Alkollü içecek servisi yapılmaz.
* Evcil hayvan kabul edilmez.
* Havai fişek ve benzeri zarar verici ve parlayıcı maddeler (volkan hariç) kullanılmaz.

Esen Düğün Salonlarına Ulaşım Kolay Mı?

Esen Düğün Salonları; Ankara - Yenimahalle, Şentepe’dedir.
* Şentepe Teleferik Son Durağından ve Mahmut Özdemir Otobüs Durağından (, hat numaralı otobüsler) yürüme mesafesindedir.
* Sıhhiye güzergahından gelmek isteyenler ( hat numaralı otobüs) Nilüfer Cd. 1. Durağından yürüme mesafesindedir.
* Ulus'tan gelmek isteyenler ( hat numaralı otobüs) Muradiye Camii Durağından yürüme mesafesindedir.
* Kızılay güzergahından gelmek isteyenler M1-M3 Metrosunu kullanarak Yenimahalle Durağında indikten sonra ister Şentepe Telefetik Son Durağından isterlerse hat numaralı otobüsle Mahmut Özdemir Okulu Durağından yürüme mesafesindedir.
* Sıhhiye'de gelmek isteyenler Minibüs (Dolmuş) kullanarak da Şentepe, Şehit Volkan Canöz Anadolu Lisesi yanında inerek yürüme mesafesindeki salonumuza ulaşabilirler.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası