kyk başbakanlık bursu sorgulama / T.C. Kimlik No ile KYK Burs Sorgulama Ekranı | funduszeue.info

Kyk Başbakanlık Bursu Sorgulama

kyk başbakanlık bursu sorgulama

BURS BAŞVURULARI

VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

– EĞİTİM YILI BURSLARI

Genel Müdürlüğümüzce ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine verilen “Ortaöğrenim Eğitim Yardımları" ile üniversite öğrencilerine verilen “Yükseköğrenim Bursları" ve “Yabancı Uyruklu Öğrenci Yükseköğrenim Bursları” için başvurular – eğitim yılında aşağıdaki tarihler arasında funduszeue.info üzerinden elektronik ortamda alınarak başvuru dönemi sona ermiş ve başvuru değerlendirme işlemlerinin ardından sonuçlar açıklanarak eğitim yılı burs işlemleri tamamlanmıştır.

01 Aralık tarihi itibariyle sona eren yabancı uyruklu öğrenci yükseköğrenim burs başvuruları için değerlendirme işlemleri tamamlanmış ve sonuçlar tarihinde açıklanmıştır.

01 Aralık tarihi itibariyle sona eren yükseköğrenim burs başvuruları için değerlendirme işlemleri tamamlanmış ve sonuçlar tarihinde açıklanmıştır.

21 Kasım tarihi itibariyle sona eren ortaöğrenim burs başvuruları için değerlendirme işlemleri tamamlanmış ve sonuçlar tarihinde açıklanmıştır.

 

VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

- EĞİTİM YILI BURS BAŞVURU TARİHLERİ​​

 Eğitim Yardımı Türü

Başlangıç

Bitiş

  Ortaöğrenim Bursu

  (ilkokul/ortaokul/ lise)

     07 Kasım      

     20 Kasım      

  Yükseköğrenim Bursu

  (önlisans/lisans)

21 Kasım

30 Kasım

  Yabancı Uyruklu Öğrenci Bursu   

  (önlisans/lisans)

21 Kasım

30 Kasım

  • eğitim yılında Mart ayından itibaren ortaöğrenim eğitim yardımı miktarı aylık ,00 TL, yükseköğrenim burs miktarı ise aylık ,00 TL olarak belirlenmiştir.
KYK burs ve kredi sorgulama ekranı" width="" height="%" width="" height="%">

KATKI KREDİSİ NEDİR?

Yükseköğretim kurumlarında bir öğrenci için cari hizmet ödeneği karşılığı Bakanlar Kurulunca tespit edilen miktarın Devlet katkısı dışında kalan ve borçlanma karşılığı kurumca öğrenci adına öğretim kurumu hesabına ödenen paradır.

Ancak, tarih ve sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Bakanlar Kurulunun Kararı ” Eğitim-Öğretim Yılında öğrenimine devam eden veya yeni kayıt yaptıracak birinci öğretim ve açık öğretim öğrencilerinden, 4 üncü ve 11 inci maddelerdeki hükümler saklı kalmak kaydıyla, öğrenci katkı payı alınmaz. Bu öğrencilerden alınması gereken öğrenci katkı payı tutarları, Devlet tarafından karşılanır” hükmüne amirdir. Bu sebeple Kurumumuzca da katkı kredisi verilmemektedir.

KYK burs ve kredi sorgulama ekranı" width="" height="%" width="" height="%">

KREDİ VE BURS İŞLEMLERİNDEN KİMLER FAYDALANABİLİR?

Haberin Devamı

• Ön lisans öğrencileri,
• Lisans öğrencileri,
• Açık Öğretim öğrencileri,(Sadece öncelikli öğrenciler; şehit veya gazi çocuğu, anne ve babası her ikisi de ölü olanlar vb.)
• İki yıllık okullardan mezun olup, dört yıllık okulların üçüncü sınıfına dikey geçiş sınavı ile ara vermeden kayıt yapan öğrenciler,( intibak veya hazırlık sınıfında burs verilmez.)
• Yüksek Lisans(Master ve Doktora) öğrencileri,(hazırlık sınıfında burs verilmez)
• Vakıf Üniversitesi öğrencileri,
• LYS sonucunda sayısal, sözel, eşit ağırlık ve yabancı dil dallarında ilk 'e giren öğrenciler,(öncelikli olarak),
• Üniversite kontenjanından bildirilen öğrenciler,
• Ülke adına müsabakalara katılan, Milli olmuş Amatör Sporcu olan öğrenciler,
• İkinci öğretim de okuyan öğrenciler, burstan yararlanabilmektedir.

Haberin Devamı

Not: Burs alan öğrenciye öğrenim kredisi, öğrenim kredisi alan öğrenciye ise burs verilmemektedir. Bir öğrenci hem burs hem de öğrenim kredisi alamaz.

KYK burs sonuçları açıklandı mı  <div><h2>KYK burs ve kredi başvurusu sorgulama </p>
            <span class=nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası