icloud fotoğraf giriş yap / Apple, My Photo Stream Hizmetini Kapatıyor - Webtekno

Icloud Fotoğraf Giriş Yap

icloud fotoğraf giriş yap

Apple, ücretsiz iCloud özelliğini sonlandırıyor

Apple, ’de iCloud ile birlikte tan&#;tt&#;&#;&#; Foto&#;raf Yay&#;n&#;m özelli&#;ini kapat&#;yor. 

Foto&#;raf Yay&#;n&#;m (My Photo Stream), iPhone, iPad, Mac ve Apple TV aras&#;nda foto&#;raflar&#; e&#;zamanlamak için kullanlan ücretsiz bir özellik. Ancak, iCloud Foto&#;raf Kitapl&#;&#;&#; özelli&#;inin gelmesiyle birlikte dü&#;ü&#; trendine girdi.

Foto&#;raf Yay&#;n&#;m, Live Photo’lar d&#;&#;&#;nda en son çekilen foto&#;raflar&#; yüklüyor ve tüm ayg&#;tlar&#;n&#;zdan görüntülemenize ve cihaz&#;n&#;za kaydetmenize izin veriyor. Foto&#;raflar&#;n&#;z burada 30 gün boyunca saklan&#;yor.

iCloud foto&#;raflar&#; da tüm medyalar&#; iCloud’a yüklüyor ve tüm ayg&#;tlar&#;n&#;zda güncel tutuyor. Foto&#;raf Yay&#;n&#;m, hem aktif olarak galeriye kaydetme gerektiriyor, hem iCloud’a yedekleme yapm&#;yor, hem de foto&#;raflar&#; yüksek kalitede senkronize etmiyor.

iCloud Foto&#;raflar&#;, elle i&#;lem gerekmeden foto&#;raf ve videolar&#;n&#;z&#; yüksek çözünürlükte cihazlar&#;n&#;z aras&#;nda e&#;itliyor. Tek s&#;n&#;rlama abonelik plan&#;n&#;zda ne kadar iCloud saklama alan&#; oldu&#;u.

Apple, ’den bu yana 5GB ücretsiz iCloud alan&#; sunuyor. 26 Temmuz’dan itibaren art&#;k hiçbir foto&#;raf&#; ücretsiz olarak e&#;zamanlamayacak. Foto&#;raf Yay&#;n&#;m, foto&#;raflar&#; 30 gün boyunca saklad&#;&#;&#;ndan Foto&#;raf Yay&#;n&#;m’daki foto&#;raflar&#; cihaza indirmek için son tarihin 26 Haziran oldu&#;u aç&#;kland&#;.

 

İCloud Fotoğraf Arşivi'nde Orijinal Belgeleri İndirme ve Saklama

Özet

iCloud, iPhone fotoğraflarınızı güvenle yedekleyebilir. Ancak, fotoğraflar iPhone'dan silindikten veya kaybolduktan sonra, herhangi bir cihaz olmadan doğrudan iCloud fotoğrafları taramak ve indirmek için Apeaksoft iPhone Veri Kurtarma'yı kullanabilirsiniz.

Bedava indirBedava indir

İPhone veya iPad'den fotoğraf yedeklemek için iCloud'u kullanırken, size iki seçenek sunulur, İPhone Aygıtını Optimize Et ve Orijinalleri İndirin ve Saklayın. Ancak birçoğunuz bunu görmezden gelebilir, hatta bilmiyor olabilirsiniz.

Sonuç olarak, bazı üçüncü taraf araçlar aracılığıyla bilgisayara aktarılan fotoğrafları tam çözünürlükte bulamazlar.

Onlar neler? Bu nasıl kullanılır?

Burada, bunun kapsamlı bir tanıtımını ve kullanım kılavuzunu göstereceğiz.

İCloud Photo uygulamasını indirin

Bölüm 1. "iPhone Depolama Alanını optimize etme" ve "Orijinalleri İndirin ve Saklayın" konularına giriş

"Orijinalleri İndirin ve Saklayın" ve "iPhone Depolama'yı optimize et"iPhone / iPad / iPod touch'ınızda iCloud'a fotoğraf yedeklemeyi ayarlarken size verilen seçeneklerdir.

iCloud fotoğrafları, tüm fotoğraflarınızı ve videolarınızı orijinal ve yüksek çözünürlüklü bir sürümde tutarken, iCloud fotoğrafları yedeklemesini açar.

İOS cihazınıza geri döndüğünüzde, iki seçenek sizin için bırakacaktır.

"Orijinalleri İndirin ve Saklayın" iCloud'a yedeklenecek fotoğrafların hem iCloud'da hem de iOS cihazında orijinal ve tam çözünürlükte tutulacağı anlamına gelir.

"iPhone Saklama Alanını optimize et" iCloud'a yedeklenecek resimlerin iOS cihazında optimize edilmiş sürümle değiştirileceği ve tam sürümlerin iCloud'da depolanacağı anlamına gelir.

Yani bu iki seçenek arasındaki fark, iCloud yedeklemesinden sonra iOS aygıtınızda tutulan fotoğraf özünürlükleridir.

Bölüm 2. "Orijinalleri İndirin ve Saklayın" ve "iPhone Depolama Alanını Optimize Etme" Nasıl Kullanılır

"Orijinalleri İndirin ve Saklayın" veya "iPhone Depolama Alanını Optimize Edin"?

Bu seçenek, kendi ihtiyaçlarınıza göre kendiniz tarafından karar verilecektir.

İPhone'unuzda yeterli alan varsa, orijinal fotoğrafları iPhone'da tam çözünürlükte saklamak normaldir. Ancak, bir kez iPhone alan az, "iPhone Deposunu optimize et" iyi olacak ve otomatik olarak etkinleştirilecek, daha küçük ve yerden tasarruf sağlayan fotoğraflar ve videolar cihazınızda tutulacak.

Ayarları manuel olarak değiştirmek için, adımları takip etmek çok kolaydır.

1. Adım Çalışan iOS cihazınızda "Ayarlar"> "adınız"> "iCloud"> "Fotoğraflar" seçeneğine gidin.

İOS veya önceki sürümlerde çalışan iOS cihazı için "Ayarlar"> "iCloud"> "Fotoğraflar" a dokunun

Ve sonra "iCloud Fotoğrafları" nı açmak için.

2. Adım"İPhone Depolamasını Optimize Et" veya "Orijinalleri İndir ve Sakla" seçeneğine istediğiniz gibi basın.

Orijinalleri İndirin ve Saklayın

İhtiyacın olabilir: Fotoğrafları iCloud Fotoğraf Paylaşımı ile Paylaşma

Bölüm 3. İPhone'da Tam Çözünürlüklü Fotoğraflar Nasıl Erişilir

Yukarıda belirtildiği gibi, "iPhone Depolama Alanını optimize et" i seçtikten sonra iPhone'unuz optimize edilmiş görüntüleri daha küçük boyutta tutacaktır. Diğer bir deyişle, iPhone'unuzdaki görüntüler tam çözünürlükte olmayacaktır.

Bazı üçüncü taraf araçlarla iPhone fotoğraflarınıza bilgisayardan eriştiğinizde, görüntünün orijinalleri kadar net olmadığını göreceksiniz.

Tam çözünürlüklü fotoğraflara erişmek ister misiniz? İşte 3 yolları, iCloud fotoğraflarını iPhone'a indir, iPhone fotoğraflarını iCloud'dan indir ve iCloud yedeklemesini devre dışı bırak.

Tam Çözünürlüklü Fotoğrafları iPhone'dan Bilgisayara Aktarın

İPhone'a orijinal tam çözünürlüklü fotoğrafları indirmek için, Bölüm 2'de "iPhone Depolamasını optimize et" ten "Orijinalleri İndir ve Sakla" seçeneğine geçmen yeterli.

Ya da iCloud'da fotoğraf yedeklemeyi kapatın.

"Ayarlar"> "adınız"> "iCloud"> "Fotoğraflar"> "iCloud Fotoğrafları" nı KAPALI konumuna getirin.

İOS veya önceki sürümlerde çalışan iOS cihazı için, "Ayarlar"> "iCloud"> "Fotoğraflar"> "iCloud Fotoğrafları" nı KAPALI konumuna getirin.

iCloud

Not: İCloud'da fotoğraf yedeklemeyi devre dışı bıraktığınızda, daha önce iCloud ile eşitlenen fotoğraflar iCloud'da depolanır, ancak daha sonra iCloud ile eşitlenmez. Ancak, iCloud'a yedeklenen fotoğraflar, iOS cihazınızda hala en iyi duruma getirilmiş sürümleri tutacaktır.

Sonra üçüncü taraf uygulamaları kullanabilirsiniz MobieTrans, iPhone Aktarımı, fotoğrafları iPhone / iPad / iPod touch'tan orijinal yüksek kaliteli bilgisayara kolayca aktarmak için.

Kaçırmayın: Fotoğrafları iPhone'dan Bilgisayar'a nasıl eşitleyebilirim?

Orijinal Fotoğrafları iPhone için iCloud'dan İndirin

Ayrıca, kullanabilirsiniz Apeaksoft iPhone Veri Kurtarma Film Rulosu, Fotoğraf Akışı, Fotoğraf Kitaplığı ve uygulama fotoğraflarından tam çözünürlüklü görüntülere erişmek için. Fotoğraflara iCloud'dan erişmenin yanı sıra, fotoğrafları iTunes'dan da geri yükleyebilir. Ayrıca silinen fotoğraflar bile iPhone 14/13/12/11/XS/XR/X, iPad Pro/mini/Air vb. cihazlardan kurtarılabilir.

Apeaksoft iPhone Veri Kurtarma

  • İCloud yedeklemelerinden silinen fotoğrafları birkaç adımda kurtarın.
  • İCloud fotoğraflarını görüntüleyin ve seçmeli olarak bazılarını alın.
  • İCloud fotoğraflarının orijinal biçimini ve kalitesini koruyun.
  • Bilgisayarınızdaki iCloud fotoğraflarına iPhone olmadan erişin.
Win için indirMac için indir

1. Adım Bilgisayarınıza ücretsiz indir iPhone Data Recovery. Kurulumdan hemen sonra kurun ve çalıştırın.

Bedava indir Bedava indir

"seçİCloud Yedekleme Dosyasından Kurtar"sol çubukta. iCloud hesabına giriş yapmak için Apple Kimliğinizi ve parolanızı girin.

İCloud Yedeklemesini Seçin

2. Adım Başarılı bir oturum açtıktan sonra, tüm iCloud yedeklemelerini iCloud hesabıyla görebilirsiniz.

İhtiyacınız olanı seçin ve iCloud yedeklemesini indirmeye başlamak için "İndir" i tıklayın.

İCloud Yedekleme'yi indirin

3. Adım Açılan pencerede, iCloud'dan erişmek istediğiniz veri türünü seçmeniz gerekir.

Burada "kamera Rulo""Photo Stream""Fotoğraf Arşivi" ve "Resimler App". Kik, Line, WhatsApp, Messenger vb. Gibi uygulamalara eklenmiş başka fotoğraflarınız varsa, onları da işaretleyin. Ardından, iCloud'dan tam çözünürlüklü fotoğrafları taramaya ve indirmeye başlamak için" İleri "yi tıklayın.

Eğer istersen iCloud'dan Mac'e belge indirme veya Windows için App Document onay kutusunu işaretlemeniz gerekir.

İCloud Fotoğraf Türlerini Seçin

4. Adım Birkaç dakika bekleyin, seçilen tüm fotoğraf türlerinin sol kenar çubuğunda gösterildiğini görebilirsiniz.

Tıklayın ve ayrıntılı fotoğraflar sağ pencerede görünecektir.

İndirmek istediğiniz tam çözünürlüklü fotoğrafları işaretleyin ve bunları bilgisayarınıza kaydetmek için "Kurtar" ı tıklayın.

İCloud'dan Orijinal Fotoğrafları İndirin

İCloud'dan Bilgisayara Orijinal iPhone Fotoğraflarını İndirin

Fotoğraflara yalnızca iCloud'dan bilgisayara tam çözünürlükte erişmek istiyorsanız, fotoğrafları yalnızca seafoodplus.info

Bilgisayarınızda seafoodplus.info'a gidin> Apple kimliği ve parolası ile iCloud hesabınıza giriş yapın> "Fotoğraflar" ı tıklayın> İndirmek istediğiniz bir veya daha fazla fotoğraf ve videoyu seçin> Sağ üst köşedeki bulut simgesini tıklayıp basılı tutun pencere> Orijinal tam çözünürlüklü fotoğrafları bilgisayarınıza indirmek için "Değiştirilmemiş Orijinal" i seçin.

Not: Elbette, iPhone'unuzdaki fotoğraflar hala en iyi sürüm olarak tutulur. İndirilen tam çözünürlüklü fotoğrafları iPhone'a almak ister misiniz? Kontrol okuyun.

İCloud'dan Orijinal Fotoğrafları İndirin

Bölüm 4. iCloud Fotoğrafları İndirme SSS

İCloud Fotoğraflarım neden indirilmiyor?

İCloud fotoğraflarının iPhone'a indirilmemesinin birçok nedeni vardır. iCloud Fotoğraf Arşivi etkin değil. Ağ bağlantısı yok ve daha fazlası. Bu sorunun ayrıntılı nedenleri ve çözümleri için bu yayını ziyaret etmelisiniz: İndirilmeyen iCloud fotoğrafları nasıl düzeltilir?.

Hangisi daha iyi iPhone depolama optimize veya orijinalleri indirmek ve tutmak?

iPhone Depolama'yı optimize et iCloud yedeklemesinden sonra optimize edilmiş fotoğrafları iOS cihazınızda tutar ve iCloud'da resimlerin tam çözünürlüğünü korur; bu da iCloud'da daha fazla yer kaplar ve iOS cihazında yer açar. Orijinalleri İndirin ve Saklayın iCloud ve iOS cihazında yer kaplayacak olan iOS cihazında ve iCloud'da tam çözünürlüklü görüntüler tutacak. İOS cihazında tam çözünürlüklü görüntüleri görüntülemek istiyorsanız, o zaman Orijinalleri İndirin ve Saklayın sizin için daha iyidir. İOS cihazı için yer açmak istiyorsanız, o zaman iPhone Depolama'yı optimize et sizin için daha iyidir.

Orijinalleri iPhone'a indirmek ve saklamak ne kadar sürer?

Orijinalleri iCloud'dan iPhone'a indirip saklamak için harcadığınız zaman, İnternet bağlantı durumunuza ve dosya boyutunuza bağlı olacaktır. Bununla birlikte, orijinal fotoğrafların ve videoların 30 gün boyunca iCloud hesabınızda saklandığını fark etmelisiniz. Bunları zaman içinde indirmelisiniz.

Sonuç

Burada esas olarak iCloud Fotoğrafları'ndaki "Orijinalleri İndirin ve Saklayın" ve "iPhone Saklama Alanını optimize edin" seçeneklerinden bahsediyoruz. İPhone'da depolama alanını boşaltmaya yardımcı olmak veya yüksek depolama alanına sahip bir iPhone'da görüntülerin tam çözünürlüğünü korumak için bunu kullanabilirsiniz. İPhone'dan fotoğraf aktarmak için üçüncü taraf uygulamaları kullandığınızda, orijinal tam çözünürlüklü görüntüleri cihazda saklamanız daha iyi olur.

Bedava indirBedava indir

Senin seçimin hangisi olacak? Yorumlarınızı aşağıya bırakın.

iCloud Kullanım Rehberi

Vakademi - iCloud Kullanım Rehberi Eğitimi İzle

iCloud, sizi zaman ve mekandan bağımsız olarak Apple aygıtlarınıza bağlayan bulut tabanlı bir Appleuygulamasıdır. iCloud Fotoğraf Arşivi, tüm fotoğraflarınızı, videolarınızı ve belgelerinizi güvenli bir şekilde depolar ve her yerde güncel olmalarını sağlar. Aile İçi Paylaşım sayesinde, müziğinizi, filmlerinizi, fotoğraflarınızı ve çok daha fazlasını ailenizin tüm üyeleriyle paylaşabilirsiniz. Hatta iPhone

  • Başlangıç
  • 47dk 32sn
  • 17 Ders
  • Online Sertifika

Eğitimin Önizleme Videoları


iCloud, sizi zaman ve mekandan bağımsız olarak Apple aygıtlarınıza bağlayan bulut tabanlı bir Appleuygulamasıdır. iCloud Fotoğraf Arşivi, tüm fotoğraflarınızı, videolarınızı ve belgelerinizi güvenli bir şekilde depolar ve her yerde güncel olmalarını sağlar. Aile İçi Paylaşım sayesinde, müziğinizi, filmlerinizi, fotoğraflarınızı ve çok daha fazlasını ailenizin tüm üyeleriyle paylaşabilirsiniz. Hatta iPhone’umu Buluygulaması ile, aygıtınızı kaybederseniz onu bulmanıza bile yardımcı olur. Elinizin altında hangi aygıt olursa olsun, iCloud ile sizin için en önemli şeylere her zaman ulaşabilirsiniz. Ve bütün bunlar otomatik olarak yapılır.

Bu video eğitimimizde iCloud üyeliği oluşturmaktan başlayarak, kullanabileceğiniz tüm iCloud uygulamalarınadair ipuçlarını öğreneceksiniz. Hadi başlayalım.


İçerik

iCloud fotoğraflarını ve videolarını indirme

iCloud Fotoğrafları ile, herhangi bir aygıta fotoğraflarınızın ve videolarınızın bir kopyasını indirebilirsiniz.

seafoodplus.info'dan fotoğraf ve video indirme

seafoodplus.info'dan iPhone, iPad, iPod touch, Mac veya PC'nize fotoğraflarınızın ve videolarınızın kopyalarını kaydetmek istiyorsanız aşağıdaki adımları izleyin.

iPhone, iPad veya iPod touch'ınızda,

  1. seafoodplus.info'da Fotoğraflar'a dokunun. 
  2. Seç'e, ardından bir fotoğrafa veya videoya dokunun. Birden çok fotoğraf veya video seçmek için birden fazla öğeye dokunun. Arşivinizin tamamını seçmek için Tümünü Seç'e dokunun.
  3. Daha fazla düğmesine  dokunun.
  4. İndir'i seçin, ardından onaylamak için İndir'e dokunun. 

Fotoğraflarınız bir ZIP arşivi olarak indirilirse iPhone, iPad veya iPod touch'ınızda ZIP klasörünü nasıl açacağınızı öğrenin. 

Mac veya PC'nizde

  1. seafoodplus.info'da Fotoğraflar'ı tıklayın ve bir fotoğraf veya video seçin. Birden fazla fotoğraf veya video seçmek için Mac'inizdeki komut tuşunu veya PC'nizdeki kontrol tuşunu basılı tutun. 
  2. Pencerenin üst köşesindeki indir düğmesini iCloud indirme simgesi tıklayıp basılı tutun. Fotoğraf veya videonuzu ilk çekildiği veya içe aktarıldığı haliyle indirmek istiyorsanız Değiştirilmemiş Özgün Dosya'yı seçin. JPEG veya H biçimi için (içeriğin özgün halinin HEIF veya HEVC biçiminde olduğu düzenlemeler de dahil olmak üzere) En Uyumlu'yu seçin.*
  3. İndir'i tıklayın.

Fotoğraflarınız bir ZIP arşivi olarak indirilirse PC'nizde veya Mac'inizde ZIP klasörünü açma hakkında bilgi edinin. 

Fotoğrafları veya videoları sildiğinizde ne olur?

Fotoğraflar uygulamasından fotoğraf ve video indirme

Fotoğraflar uygulamasından fotoğraf ve videolarınızın tam boy bir kopyasını iOS veya sonraki bir sürümün ya da iPadOS'in yüklü olduğu iPhone, iPad veya iPod touch'ınıza ya da OS X Yosemite veya sonraki bir sürümün yüklü olduğu Mac'inize indirmek istiyorsanız aşağıdaki adımları izleyin.

iPhone, iPad veya iPod touch'ınızda,

  1. Ayarlar > [adınız] kısmına gidin.
  2. iCloud'a, ardından Fotoğraflar'a dokunun.
  3. İndir ve Özgünleri Tut'u seçin.

Mac'inizde

  1. Fotoğraflar uygulamasını açın.
  2. Fotoğraflar > Tercihler'i seçin.
  3. iCloud'u seçin, ardından Özgünleri Bu Mac'e İndir'i tıklayın.

Paylaşılan Albümler'den fotoğraf ve video indirme

iPhone, iPad veya iPod touch'ınızda,

  1. Fotoğraflar uygulamasını açın ve Albümler sekmesine gidin.
  2. Paylaşılan Albümler'e gidin ve bir albüm seçin. 
  3. Fotoğraf veya videoya dokunun, ardından paylaş düğmesine dokunun.
  4. Görüntüyü Kaydet'i veya Videoyu Kaydet'i seçin.

Mac'inizde

  1. Fotoğraflar'ı açın ve soldaki menüden bir Paylaşılan Albüm seçin. 
  2. Fotoğrafı veya videoyu seçin.
  3. Bir fotoğrafı veya videoyu Kontrol tuşuna basarak tıklayın, ardından İçe Aktar'ı seçin.

PC'nizde

Windows için iCloud 'de:

  1. Başlat menüsü > iCloud Paylaşılan Albümler'i seçin.
  2. İndirmek istediğiniz fotoğraf veya videoların yer aldığı paylaşılan albümü çift tıklayın.
  3. Bir fotoğraf veya videoyu çift tıklayıp bilgisayarınızdaki başka bir klasöre kopyalayın.

Windows için iCloud 7.x'te:

  1. Windows Gezgini penceresini açın. 
  2. Dolaşma bölmesinde iCloud Fotoğrafları'nı tıklayın. 
  3. Paylaşılan klasörü çift tıklayın.
  4. İndirmek istediğiniz fotoğraf veya videoların yer aldığı paylaşılan albümü çift tıklayın.
  5. Bir fotoğraf veya videoyu çift tıklayıp bilgisayarınızdaki başka bir klasöre kopyalayın.

Albümün tamamını indirmek için Dosya Gezgini veya Windows Gezgini penceresini (Windows 7) açın. Resimler klasörüne ve ardından iCloud Fotoğrafları klasörüne gidin. Paylaşılan Albüm klasörünü bilgisayarınızda başka bir konuma kopyalayın. 

Fotoğraf veya videolarınızı indirme konusunda yardıma ihtiyacınız varsa

Yayın Tarihi: 

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir