ntv özlem sarıkaya kimdir / NTV haber spikeri Özlem Sarıkaya Yurt hayatını kaybetti - Son Dakika Haberleri

Ntv Özlem Sarıkaya Kimdir

ntv özlem sarıkaya kimdir

Özlem Sarıkaya Yurt neden hayatını kaybetti? Özlem Sarıkaya Yurt kimdir, kaç yaşındaydı? İşte biyografisi

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2022 14:29

LinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı Tipi

Özlem Sarıkaya Yurt merak edilen isimler arasında bulunuyor. NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt’un acı haberi gündemde yer alıyor. Ünlü spikerin hayatını kaybettiği duyuruldu. Özlem Sarıkaya Yurt'un cenazesi, bugün Ataköy 5. Kısım Camisi'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Peki, Özlem Sarıkaya Yurt kimdir, kaç yaşındaydı, neden öldü? İşte hakkında merak edilenler…

1/3Özlem Sarıkaya Yurt neden hayatını kaybetti Özlem Sarıkaya Yurt kimdir, kaç yaşındaydı İşte biyografisi
2/3ÖZLEM SARIKAYA YURT KİMDİR

NTV haber spikeri Özlem Sarıkaya Yurt hayatını kaybetti

NTV haber spikeri Özlem Sarıkaya Yurt, 4 yıldır meme kanseriyle mücadele ediyordu.

Tedavisi olumlu yönde ilerleyen Yurt'un hastalığı yeniden nüksetti. 39 yaşındaki Özlem Sarıkaya Yurt, bugün hayatını kaybetti.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Sinema ve Televizyon Bölümü mezunu olan Yurt, meslek hayatına Habertürk televizyonunda başlamış, 2010 yılında NTV'ye katılmıştı. 

Avrupa Gazeteciler Derneği tarafından 2009'da en iyi sabah haberi sunucusu seçilen Yurt, 2013'te anne olmuştu.

Özlem Sarıkaya Yurt'un cenazesi, yarın Ataköy 5'inci Kısım Camii'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Fahrettin Altun ve Ömer Çelik'ten taziye mesajı

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabı üzerinden Özlem Sarıkaya Yurt için başsağlığı mesajı yayımladı.

Altun, paylaşımında şu sözlere yer verdi:

"NTV haber spikeri Özlem Sarıkaya Yurt’un vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah’tan rahmet; ailesine, dostlarına ve kurumuna başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun."


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik de mesajında "Genç yaşta kaybettiğimiz NTV spikeri Özlem Sarıkaya'ya Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun. Değerli ailesinin başı sağolsun. NTV ailesine ve tüm basın mensuplarına başsağlığı dileriz" dedi.


Türkiye Radyo televizyon kurumu TRT de bir taziye mesajı paylaştı. Kurumsal sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Yurt'un sevenlerine ve basın camiasına başsağlığı dilekleri iletildi.

Özlem Sarıkaya Yurt kimdir, neden öldü, ne kanseriydi? Özlem Sarıkaya Yurt hangi kanalda, nerede spikerdi?

Haberin Devamı

ÖZLEM SARIKAYA YURT KİMDİR, NEDEN ÖLDÜ, NE KANSERİYDİ, HANGİ KANALDA SPİKERDİ?

Özlem Sarıkaya Yurt kimdir, neden öldü, ne kanseriydi Özlem Sarıkaya Yurt hangi kanalda, nerede spikerdi

NTV Haber Spikeri Özlem Sarıkaya Yurt, 39 yaşında hayatını kaybetti.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Sinema ve Televizyon Bölümü mezunu olan Yurt, mesleğe Habertürk’te başlamıştı. 2010 yılından itibaren NTV’de görev yapan Özlem Sarıkaya Yurt’un ölümü basın camiasını yasa boğdu. Sarıkaya, meme kanseri tedavisi görüyordu. NTV’den yapılan açıklamada “Uzun yıllar birlikte mesai yaptığımız, sadece ekranı değil, nice anıları paylaştığımız, güzel yüzlü, güzel kalpli, güzel ruhlu arkadaşımız Özlem Sarıkaya Yurt’u, kaybettik. Türkiye onu güler yüzü, güzel sesiyle tanıdı. 9 yaşındaki oğlu Tibet onun için her şeyden önce gelirdi. Hastalık teşhisi 4 yıl önce konuldu. Özlem, mesleğine öyle tutkuyla bağlıydı ki kemoterapiye devam ederken bile stüdyodan uzak kalmak istemedi, çalıştı. Tedavisi olumlu ilerledi, tam iyileşti derken, hastalık yeniden nüksetti. Özlem, hayata, onu sevenlere, bizlere çok erken veda etti. Onu her zaman güzel kalbi, güzel ruhu, yüzünden eksik etmediği tebessümü, huzur veren ses tonuyla hatırlayacağız. Hatırlayacağız ne demek, unutmayacağız” denildi.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır