tp link n600 td w9980 / için İndir TD-W | TP-Link Türkiye

Tp Link N600 Td W9980

tp link n600 td w9980

TP-LINK TD-W N Kablosuz Modem Kurulumu

TP-LINK TD-W N Kablosuz Modem Kurulumu Nasıl Yapılır ? TP-LINK TD-W N Kablosuz Modem Kurulumunu yaparken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? TP-LINK TD-W N Kablosuz modem internet ayarları nasıl yapılır? TP-LINK TD-W N Kablosuz modem arayüzüne nasıl giriş yapılır? TP-LINK TD-W N Kablosuz modem şifresi nedir? TP-LINK TD-W N Kablosuz modem ayarları nasıl yapılır? TP-LINK TD-W N modem kablosuz ayarları nasıl yapılır? TP-LINK TD-W N kablosuz modem kurulumu resimli anlatım.

TP-LINK TD-W N Kablosuz Modem Kurulumuna başlamak için modem kablo bağlantılarını doğru bir şekilde yapmamız gereklidir. Modem üzerindeki ışıklar sabit olarak yandıktan sonra kurulum işlemine başfunduszeue.infoayarımızdan boş bir internet sayfası açarak sayfanın üst kısmında yer alan adres satırına  yazarak Enter tuşu ile giriş yapıyoruz.Karşımıza kullanıcı adı ve şifre isteyen bir ekran çıkacaktır bu kısımlara küçük harflerle admin yazarak Login butonu ile giriş yapıyoruz.td-w

( Giriş yaptıktan sonra kullanıcı adı ve şifre hata sayfası ile karşılaşıyorsak modeme reset atarak tekrar kurulum yapmanız gerekir konu ile alakalı Modem Arayüz Şifreleri ve İp Adresleri yazımızdan TP-LINK TD-W N Kablosuz Modem Nasıl Resetlenir? kısmına bakarak yardım alabilirsiniz.)

Modem arayüzü açıldıktan sonra sol kısımda yer alan menüden Quick Setup yazan başlığa tıklıyoruz.td-wKolay kurulum başlangıç ekranı gelecektir Next butonu ile işlemlere başlıyoruz.td-wİlk sayfada ülke ve saat seçenekleri çıkacaktır bu bölümde ülkeyi Turkey saat dilimi (GMT+) İstanbul olarak seçtikten sonra Next butonu ile devam ediyoruz.td-wSonraki ekran modemin kullanım modunu seçeceğimiz bölüm bu kısmı xDSL Modem Router Mode olarak seçtikten sonra Next butonu ile devam ediyoruz.td-wIsp ayarları ekranı açılacaktır bu kısımda ISP list ten VDSL_All ISPs seçeneğini seçip Next butonu ile ilerliyoruz.td-wkarşımıza Adsl Kullanıcı adı ve şifremizi gireceğimiz bölüm gelecektir bu ekranda servis sağlayıcınızdan öğrenmiş olduğunuz Adsl Kullanıcı Adı ve Şifrenizi yazarak Next butonu ile kablosuz ayarlara geçiyoruz.td-wTP-LINK TD-W N Kablosuz Modemde iki farklı kablosuz mod bulunmakta ilk olarak wifi GHZ olanı sonraki sayfada ise 5 GHZ olanı ayarlayacağız iki seçenek için farklı isimler ve farklı şifreler oluşturmanız gereklidir.

İlk olarak GHZ olan kısım gelecektir aşağıdaki resimde belirtildiği gibi bir kablosuz ağ adı ve şifresi belirleyerek Next butonu ile diğer ayar kısmına geçiyoruz.td-wGelen sayfanın başlık kısmına bakarsanız 5 GHZ yazdığını görebilirsiniz bu kısımda tekrar farklı bir Kablosuz Ağ Adı ve Şifresi belirleyerek Next butonu ile kontrol sayfasına geçiyoruz.td-wKontrol sayfasında yapmış olduğumuz ayarları kontrol ederek  Save butonu ile kaydediyoruz.td-wModem yapılan ayarları uygulamaya geçecektir seçeneklerin tamamının karşısında Success yazısını gördükten sonra Finish butonu ile kurulum işlemini tamamlıyoruz.td-w

Kurulum adımlarını doğru bir şekilde gerçekleştirdiğiniz takdirde internet bağlantısı kuramıyorsanız internet hizmetini almış olduğunuz servis sağlayıcısı ile irtibat kurmanız gereklidir.

N Kablosuz Dual Band Gigabit VDSL2/ADSL2+ Modem Router TD-W

Quality of ServiceWMM, Bandwidth Control (IP QoS)GüvenlikNAT Firewall,
SPI Firewall,
MAC / IP / URL FilteringIPv6IPv6 and IPv4 dual stack
Supported IPv6 Tunnels: DS-Lite, 6RD, 6 to 4
Supported IPv6 Connection Type: PPPoEv6, DHCPv6, Static IPv6YönetimWeb Based Configuration(HTTP),
Remote management,
Telnet management,
Command Line Interface,
SSL for TR,
SNMP V1/V2C,
Web Based Firmware Upgrade,
CWMP(TR),
Diagnostic ToolsPort YönlendirmeVirtual server, Port Triggering, UPnP, DMZ, Manage ControlVPN Pass-ThroughPPTP, L2TP, IPSec Pass-throughATM/PPP ProtokolleriATM Forum UNI/
PPP over ATM (RFC )
PPP over Ethernet (RFC)
IPoA (RFC/)
PVC - Up to 8 PVCsGelişmiş ÖzelliklerParent Control
Traffic Shaping(ATM QoS) UBR, CBR, VBR-rt, VBR-nrt;
Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP), DHCP relay;
Network Address Translation (NAT);
PVC/Ethernet Port Grouping
Static Routing, RIP v1/v2 (optional);
DNS Relay, DDNSUSB PaylaşımStorage Sharing
FTP Server
Media Server
Print ServerIGMPIGMP snooping V1/V2/V3
IGMP MulticastIPSec VPN10 IPSec VPN Tunnels
LAN-to-LAN
Main, Aggressive Negotiation Mode
DES, 3DES, AES, AES, AES Encryption Algorithm
MD5, SHA1 Authentication Algorithm
Manual, IKE Key Management Mode
Dead Peer Detection (DPD)
Perfect Forward Secrecy (PFS)

TP LiNK TD W MODEM KURULUMU

TP LiNK TD W MODEM KURULUMU NASIL YAPILIR? TP LiNK N MODEM KURULUMU NASIL YAPILIR? TP LiNK TD W MODEM ÖZELLİKLERİ NELERDİR? TP LİNK TD W KABLOSUZ MODEM AYARLARI NASIL YAPILIR? TP LiNK N MODEM KURULUMU NASIL YAPILIR?

TP-LINK TD-W Mbps N Kablosuz Dual Band 4 Port Gigabit 3x5dBi Değiştirelebilir Antenli 2xUSB WPS EWAN Fiber Destekli VDSL2/ADSL2+ Modem Router. VDSL2 üzerinden Mbps&#;e kadar genişbant hızları destekler ve geriye dönük ADSL altyapısı ile uyumludurMbps toplam kullanılabilir bant genişliği için eş zamanlı Ghz Mbps ve 5Ghz Mbps bağlantı desteği bulunmaktadır. Çok yönlü bağlanılabilirlik: Çoklu Internet bağlantı tipleri için VDSL/ADSL veya Ethernet WAN. Depolama Paylaşımı, Yazıcı Paylaşımı, FTP Sunucu ve Medya Sunucu için 2 USB portu bulunmaktadır. TD-W, VDSL2 ile Mbps&#;e kadar süper hızlı genişbant hızlarını desteklerken, aynı zamanda geriye dönük ADSL2+/ADSL2/ADSL tekno-lojisi ile de uyumludur. Yüksek çözünürlükte televizyon yayınları (HDTV), çevrimiçi oyunlar, veri, video, ses gibi geniş yelpazeli üçlü oynatma servislerinin keyfini sürmeniz için süper hızlı bir seçimdir.

Modem özelliklerini kısaca tanıdığımıza göre modem kurulum adımlarına geçebiliriz. Modem kurulumuna geçemden önce modem ve bilgisayar arası bağlantılarınızın doğru yapılandırıldığından emin olunuz. Hatalı yapılan bağlantılarda modeminiz buluşmayacağı için bağlantı sağlanamayacaktır.

MODEM VE BİLGİSAYAR ARASI BAĞLANTI ŞEMASINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

Modem bağlantılarınızı yukarıdaki şemaya uygun olarak yapılandırdı iseniz kurulum adımlarına devam edebiliriz. Öncelikle web tarayıcımızın adres satırına  yazıp enter butonuna basınız. Açılan şifre ekranında kullanıcı adı ve şifre kısımlarına Kullanıcı adı: admin   Şifre: admin yazarak ok butonuna basınız.

Şifrenizi kabul etmemesi durumunda modeminizi resetleyerek fabrika ayarlarına alabilirsiniz.

MODEM RESETLEME ADIMLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

Açılan web arayüz ekranımızda ekranın sol üst köşesinde bulunan “Quick Setup” butonuna basıyoruz. Açılan ekranda “Next” butonuna basarak ilerliyoruz.

Açılan yeni sayfamızda Region bölümünde “Türkiye” Time zone alanında ise yerel saatimizi belirliyoruz ve “next” butonuna basıyoruz.

Yeni açılan sayfamız bize Adsl/Vdsl bağlantı türlerinden hangisini kuracağımızı sistemin otomatik ya da manuel olarak ayar yapıp yapmadığını sormaktadır. ”Yes” seçeneği ile bağlantı türümüz otomatik olarak ayarlanmaktadır. No seçeneği ile bir sonraki ekranda görebileceğiniz şekilde manuel seçim yapmanız gerekecektir.

Bir önceki ekranda “No” seçeneğini seçtiğimizde aşağıdaki ekranda görüldüğü gibi adsl ya da vdsl olarak seçim yapmamız istenecektir. Eğer kullandığımız tarife Adsl ise aşağıdaki gibi ayar yapıyoruz.

Kullandığınız tarife Vdsl İse aşağıdaki gibi seçim yapıyoruz. Kullandığınız tarifeyi bilmiyor iseniz yukarıdaki seçeneği yes olarak işaretleyebilir ya da servis sağlayıcınızın çağrı merkezini arayarak öğrenebilirsiniz.

TÜM SERVİS SAĞLAYICILARA AİT ÇAĞRI MERKEZİ NUMARASINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

Alt yapı ayarlarımızı yaptıktan sonra aşağıdaki ekranda görüldüğü gibi servis sağlayıcımızın bize vermiş olduğu kullanıcı adı ve şifre bilgilerini sisteme giriş yapıyoruz. Kullanıcı adımızın sonuna servis sağlayıcılarına göre değişkenlik gösteren @domain adını yazıyoruz.

TÜM SERVİS SAĞLAYICILARA AİT DOMAİN ADINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

Kullanıcı adı ve şifre bilgilerinizi yazmanızın ardından next butonuna basınız.

Yeni ekranda Next butonuna basarak ilerliyoruz.

TP LİNK TD W KABLOSUZ MODEM AYARLARI NASIL YAPILIR?

Alt yapı ayarlarımız tamamlandığında sıra geldi modemimizin kablosuz ayarlarını yapmaya. Wirelles Network Name bölümüne kablosuz ağ adımızı yazıyoruz. Channel bölümünde doğru kanal modunu seçerek, wifi ağınızın kapsama alanını genişletebilir ya da kısa mesafede kaliteli bir wifi sinyali alabilirsiniz.

WİFİ KANAL FREKANSLARI VE KAPASAMA ALANINA ETKİSİ DETAYLI BİLGİYE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

Password bölümüne en az 8 haneli içerisinde bir büyük harf birde küçük harften oluşan kablosuz şifremizi belirliyoruz ve next butonuna basıyoruz.

Açılan sayfada yaptığımız ayarları kontrol edeceğimiz bir özet tablo çıkacaktır. Ayarlarımızı kontrol ederek “Save” butonuna basarak kaydediyoruz.

Kayıt işlemimizi “Finish” butonuna basarak bitiriyoruz.

Tebrikler TP LİNK TD W modeminizin kablolu ve kablosuz ayarlarını tamamladınız. Web tarayıcı ekranlarınızı kapatarak internete bağlanabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası