rampage alpha x mavi / Rampage SN-RW66 ALPHA-X Mavi Surround Sound System Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı - Rampage

Rampage Alpha X Mavi

rampage alpha x mavi

Bilgi


funduszeue.info Rampage SN-RW66 Alpha-X Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı kullanıcı yorumları için bütün interneti taradı.
İnternetteki bütün Rampage SN-RW66 Alpha-X Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı yorumları ve değerlendirmelerini bu sayfada görebilirsin.

Yorumları okumak için tıkla.

Analiz


Rampage SN-RW66 Alpha-X Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı için 3 e-ticaret sitesinde kullanıcılar tarafından toplam 54 yorum yapılmış ve ortalama puan verilmiş.

Satıcılara göre istatistikler ise şöyle;
( &#; Tavsiye Edilen Satıcı ) Trendyol üzerinde 30 kullanıcı yorumu yapılmış ve ortalama puana sahip. Bu satıcıya gitmek için tıkla.

Mediamarkt üzerinde 20 kullanıcı yorumu yapılmış ve ortalama puana sahip. Bu satıcıya gitmek için tıkla.
N11 üzerinde 4 kullanıcı yorumu yapılmış ve ortalama puana sahip. Bu satıcıya gitmek için tıkla.

Detay


Bu kategorideki bütün ürünleri incelemek için tıkla.

 Google News

PC Hocası&#;ndan herkese selamlar. Birbirinden farklı ürünleri incelediğimiz hocanın masasında yeniden birlikteyiz. Bugün masada uygun fiyatı ve güçlü özellikleri ile dikkat çeken Rampage Alpha X oyuncu kulaklığı incelemesi gerçekleştireceğiz.

Giriş seviye kullanıcılar için fiyat/performans ürünü bu kulaklığa gelin yakından bakalım.

Tasarım

Rampage Alpha X, oldukça sade ancak çekici bir tasarıma sahip. Giriş seviyesi için oldukça alışılmış görebileceğimiz kulaklık, üç farklı renk seçeneği ile geliyor. Buna göre; kırmızı, mavi ve yeşil renkleri tercih edebileceğiniz kulaklık, bu renkleri siyah üzerine kombine etmiş. Elimizde incelediğimiz model ise yeşil renkte. 

Rampage Alpha X, siyah ağırlıkta dizayn edilmiş. Ancak dediğimiz gibi 3 farklı renge sahip kulaklık bu renkleri kulaklık pedlerinin arkasında ve mikrofon ucunda konumlandırmış. Üzerinde herhangi bir RGB aydınlatma bulunmayan kulaklık, tek renkte yanan LED aydınlatmaya sahip. Bu aydınlatmalar da kulak pedleri üzerinde ve mikrofon ucunda bulunuyor. Kulak pedlerinin üzerinde bulunan delikli ızgaralar ile de bu aydınlatma çekici bir hava kazanmış.

Öte yandan kulaklık bizlere esnek bir yapı sunuyor. Üst kemerde kullanılan metaldestek bu bağlamda kulaklığa bir esneklik katmış durumda. Kulaklığı pedlerinden tutup iki yana ayırdığınızda bu esnekliği anlayabiliyorsunuz. Ancak pedler içeri ya da dışarı dönmüyor. Yine de tüm kafa boyutları ile uyumlu olduğunu düşündüğümüz kulaklık, kafa şeklini rahatlıkla alabiliyor.

Rampage Alpha X, kulak pedlerinde de oldukça konforlu süngerler kullanmış. Yumuşak süngerlerin yine yumuşak deri ile kaplandığını gördüğümüz kulaklık, kullanım bazında problem yaratmıyor. Ancak uzun süreli kullanımlarda terleme kaçınılmaz. Öte yandan kulaklığın sesi perdeleme ve izolasyon etme performansı da bir hayli iyi. Öyle ki kulaklığı taktığınızda kendi sesinizi boğuk ve düşük seviye algılıyorsunuz. Bu da çevresel sesleri engellemede iyi bir performans demek.

Tasarım kanadında dikkat çeken bir diğer nokta kulaklığın sahip olduğu örgülü mikrofon. Mikrofon esnek bir yapı sunuyor ve istenilen pozisyonda kullanıma imkan tanıyor. Öte yandan kulaklık kablosunun da örgülü olduğunu belirtelim. Ancak kablo üzerinde herhangi bir kontrolcü mevcut değil. Kontrolcü, yalnızca ses ayarı yapmanıza imkan veren bir tekerlek olarak kulak pedi arkasında bulunuyor. Bu da kullanım bazında kolaylık sağlıyor.

Performans

Rampage Alpha X kulaklık, giriş seviyesinde uygun fiyatlı bir kulaklık olmasına rağmen sunduğu performans ile kendini bir adım öteye taşıyabiliyor. Bu bağlamda dikkat çeken en önemli nokta, kulaklığın sunduğu kanal sanal surround ses desteği. Oyuncu kulaklıklarında olmazsa olmaz konumda olan bu özellik, uygun fiyatı ile Rampage tarafından da bizlere sunulmuş durumda.

Kulaklık, ses özelliği sunarken arkasında Dolby Atmos ses desteğini de almış. Bu sayede Dolby kalitesinden geçirilmiş bir ses deneyimi sizlere sunulmuş oluyor. Kulaklık teknik anlamda da 50mm neodimyum sürücülere sahip. dB seviyesine kadar 32 ohm empedans sunan kulaklık kendi segmentine göre oldukça iyi bir ses deneyimi sağlıyor. 

Öte yandan kulaklığın mikrofon kalitesi de bir hayli yüksek. Sesleri net bir şekilde yakalayan kulaklık, aktarma konusunda herhangi bir problem yaratmıyor. Ancak gürültü engelleyici özelliği ne yazık ki mikrofonda mevcut değil. Yine de bu segmente göre mikrofonun oldukça performanslı olduğunu söyleyebiliriz. 

Son olarak herhangi bir yazılıma sahip olmayan Rampge Alpha X, metrelik kablosu ile geliyor. Kablonun kullandığı bağlantı arayüzü USB iken uçta altın kaplama bulunmuyor.

Hocanın Yorumu

Rampage Alpha X, giriş seviyesinde oldukça sağlam işler çıkartabilen ender kulaklıklardan. Sunduğu ses desteği ve özellikle içerisinde bulunan Dolby Atmos deneyimi, fiyat/performans bazında kullanıcılar için iyi bir alternatif olabilir. Üstelik online oyunlarda gösterdiği mikrofon kalitesini de unutmamak lazım.

Bu bağlamda PC Hocası olarak Rampage Alpha X oyuncu kulaklığını giriş seviyesinde arayış halinde olan takipçilerimize öneriyoruz. Ürünün ortalama satış fiyatının da TL olduğunu belirtelim. 

Evet değerli hocalar, bir incelememizin daha sonuna gelmiş bulunuyoruz. Bugün sizlere Rampage Alpha X oyuncu kulaklığı incelemesi gerçekleştirdik. Ürün ile ilgili detaylı incelemeye ve mikrofon testlerine aşağıda bulunan video bağlantısından ulaşabilir, görüş ve yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz. Yeni bir yazıda görüşmek üzere, hoşça kalın!

Ödüller

Ramgape Alpha X Oyuncu Kulaklığı İncelemesi

Rampage SN-RW66 ALPHA-X Mavi  Surround Sound System Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı ; Ergonomik tasarımı sayesinde uzun kullanımlarda kulaklarınızı rahatsız etmez ve yüksek kaliteli mikrofonu ile internette sorunsuz bir şekilde sesli sohbet etmenize imkan tanır. Audio özelliği ile oyun esnasında tüm sesleri net ve birbirinden bağımsız olarak algılamanızı sağlar. Hassas yapısı ile dışa ses sızdırmaz. Kablosu diğer kulaklıklara nazaran daha uzun olup rahat hareket etmenizi sağlar.

Rampage SN-RW66 ALPHA-X Mavi  Surround Sound System Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı ; Kırmızı renk ile ışıklandırılmış led ışıklı tasarımı sayesinde çok şık görünen Rampage ALPHA-X görsel olarak sizi maksimum düzeyda tatmin edebilecek şekilde özenle tasarlanmıştır. Kendi klasmanında ön plana çıkan ALPHA-X vazgeçilmeziniz olacak.

Rampage SN-RW66 ALPHA-X Mavi  Surround Sound System Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı ; 3 Farklı renk led seçeneği ile size mükemmel bir görsel şölen sunan ALPHA-X mükemmel bir oyuncu kulaklığıdır. Vazgeçilmeziniz olmaya aday olan ALPHA-X yumuşak kafa bandı ile uzun süreli kullanımlarda sizi rahatsız etmez. Kendi göz zevkinize uygun renk seçeneğini alma imkanı tanır.

Rampage SN-RW66 ALPHA-X Mavi  Surround Sound System Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı ; Özenle dizayn edilmiş olan ALPHA-X Kendi klasmanındaki diğer oyuncu kulaklara nazaran fiyat performans açısından rakiplerinden bir adım önde. Dayanıklı kablosu ile uzun süreli kullanım sağlar. m olarak dizayn edilmiş olan kablosu rahat kullanım imkanı sağlar. 

Rampage SN-RW66 ALPHA-X Mavi  Surround Sound System Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı ; Dışı deri kaplı kulaklık süngeri ile kullanım rahatlığı sağlar ve kulaklarınız uzun süreli kullanımlarda bile keyfinizi kaçırmadan eğlenceli vakit geçirmenize imkan tanır. Kaliteli metal materyaller kullanılarak üretilmiş olan bu oyuncu kulaklığı dayanıklı ve sağlam bir yapıya sahiptir.

Rampage SN-RW66 ALPHA-X Mavi  Surround Sound System Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı ; Yüksek kaliteli ses sistemi ile düşük, orta, yüksek frekanslardaki sesleri mükemmel düzeyde farketip hissetmenizi sağlar. Harici sesleri kesen büyük kulaklıklar ile daha az rahatsızlık, daha fazla konfor sunar. 

TEKNİK ÖZELLİKLER

Bu ürüne ait tüm teknik özellikleri listeleyebileceğiniz bölümdesiniz! Aradığınız ürün mü?

AçıklamaMikrofonlu Oyuncu Kulaklığı
MarkaRampage
ModelSN-RW66 ALPHA-X
RenkSiyah/Mavi
Kontrol MetoduKulaklık üstü ses Kontrolü
Giriş arayüzüUSB
AydınlatmaMavi LED Ayınlatma
Güç BeslemeDC 5V, USB Girişinden
Kulaklık empedans32 Ohms ±%15
Kulaklık Frekans Yanıtı20HzKHz
Kulaklık HassasiyetidB ±3dB
Kanal YapısıSanal Kanal Çevresel Ses veya Çift (stereo) kanal
Mikrofon TipiÇok Yönlü
Mikrofon HassasiyetidB ±3dB
Ses KontrolVar
TipiKulak Üstü, Başa takmalı
Hoparlör Çapı50mm
KatlanabilirHayır
KonnektörUSB Tip A Erkek
MalzemeMetal, Plastik
Kablo Uzunluğum ±%20
Mikrofon Boyutu4mm x mm
Mikrofon EmpedansıK Ohm
Mikrofon Frekans Aralığı50HzKHz
KabloDayanıklı Örgülü Kablo
Ürün Ağırlığıgr ±5gr
Ürün Boyutumm x mm x mm
Kutu Boyutumm x mm x mm
Toplam Ağırlıkgr ±5gr
Kutu İçeriğiÜrün + Kullanım klavuzu
Garanti Süresi24 Ay

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası