karin bölgesi yağlari nasil eritilir / Göbek Yağları Nasıl Eritilir? Göbek Eritmenin Hızlı Yolu - Mahmure

Karin Bölgesi Yağlari Nasil Eritilir

karin bölgesi yağlari nasil eritilir

Karın Bölgesi Yağı Nasıl Eritilir İşte 8 Etkili Öneri!

Ekmeksiz kalmayın, ancak? <br> Unlu besinler, tıpkı şekerli besinlerde olduğu gibi kan şekerinin hızla yükselmesine ve yine hızla düşmesine yol açıyor. ''Ben hiç ekmek yemiyorum zaten'' diyorsanız, dikkat! Beslenme ve Diyet Uzmanı Yeşim Özcan ekmeği hiç tüketmeyen kişilerin bol bol pilav, makarna, börek ve tatlı yediklerine sık sık tanık olduklarını belirterek, ?Önemli olan bir besini hayatınızdan çıkardığınızda onun yerine neyi koyduğunuzdur. Dolayısıyla hiç ekmek yememek değil, porsiyonuna dikkat ederek tam tahıllı olanı tercih etmeniz daha doğrudur? diyor.

Ekmeksiz kalmayın, ancak?
Unlu besinler, tıpkı şekerli besinlerde olduğu gibi kan şekerinin hızla yükselmesine ve yine hızla düşmesine yol açıyor. ''Ben hiç ekmek yemiyorum zaten'' diyorsanız, dikkat! Beslenme ve Diyet Uzmanı Yeşim Özcan ekmeği hiç tüketmeyen kişilerin bol bol pilav, makarna, börek ve tatlı yediklerine sık sık tanık olduklarını belirterek, ?Önemli olan bir besini hayatınızdan çıkardığınızda onun yerine neyi koyduğunuzdur. Dolayısıyla hiç ekmek yememek değil, porsiyonuna dikkat ederek tam tahıllı olanı tercih etmeniz daha doğrudur? diyor.

GÖBEK YA&#;LARI VE GÖBEK ER&#;TME HAREKETLER&#;

Göbek eritme hareketleri yalan!

Evet, yanl&#;&#; duymad&#;n&#;z, göbek ya&#;lar&#; için egzersiz biliminde böyle bir &#;ey yok!

Ama göbek ya&#;lar&#;ndan h&#;zl&#;ca ve etkili &#;ekilde kurtulmak istiyorsan&#;z sizin için diyet tavsiyeleri burada!

O kitap, bu tavsiye, TV’deki &#;u ki&#;i diye sonuç alamamaktan b&#;kmad&#;n&#;z m&#;? Size bu yaz&#;da ihtiyac&#;n&#;z olan &#;eyleri söyleyece&#;iz.

go&#;bek eritme

&#;yi haber, art&#;k göbe&#;inizi eritmek ve fit olmak için atman&#;z gereken ad&#;mlar&#; ö&#;reneceksiniz. Hem de ücretsiz diyet program&#; da verece&#;iz.

Kötü haber, öyle kolay de&#;il. Ciddi efor istiyor. 5 dakikada göbek eritme hareketleri diye bir &#;ey ne yaz&#;k ki yok, olsa bizim ekibimizdeki diyetisyen ve egzersiz bilimciler bilirdi.

Hayat&#;n&#;z&#; sa&#;lam temellere dayayarak de&#;i&#;tirin, ba&#;layal&#;m!

Neden Göbek Eritme Hareketleri Yalan?

E&#;er bu ho&#;unuza gitmediyse &#;unu belirtmek isteriz ki bu asl&#;nda kötü bir haber de&#;il.

Komple bölgesel incelme olay&#; egzersiz, fitness veya sa&#;l&#;kl&#; beslenme ile sa&#;lanamaz. Bunu ancak ve ancak ameliyat ile sa&#;layabilirsiniz, bu da kal&#;c&#; ve etkili bir yol olmaz.

Neden mi? Çünkü vücudumuzda ya&#;lar istedi&#;imiz yerden de&#;il, geneti&#;imizin istedi&#;i yerden gider. Göbek ya&#;lar&#; için de&#;il sadece, tüm ya&#;lar için bu ayn&#; prensipte.

Say&#;s&#;z kar&#;n kas&#;, mide ve bel hareketi yapmak bize hiçbir katk&#; sa&#;lamayacakt&#;r.

YouTube player

Yapt&#;&#;&#;m&#;z egzersizler çal&#;&#;t&#;rd&#;&#;&#; kas gruplar&#;n&#;n geli&#;mesine, güçlenmesine ve büyümesine neden olabilir; lakin üzerlerindeki ya&#;&#; yakamaz. Bu ya&#;&#;n yak&#;lmas&#; için günlük kalori ihtiyac&#;m&#;z&#;n yükselmesi; veya bu ihtiyaçtan daha az besin almam&#;z gerekmektedir.

Bunu sa&#;lad&#;&#;&#;m&#;zda vücutta ya&#; yakma gerçekle&#;ir.

Kalori ihtiyac&#;m&#;z nas&#;l yükselir? Metabolizmam&#;z h&#;zlan&#;rsa. Nas&#;l metabolizmam&#;z h&#;zlan&#;r? Hareket ederek!

Kardiyo yapmal&#;y&#;z, antrenman yapmal&#;y&#;z.

Nas&#;l kalori aç&#;&#;&#; olu&#;tururuz, az yiyerek. Bu kadar basit asl&#;nda.

A&#;a&#;&#;da ya&#; oran&#; hesaplay&#;c&#;m&#;z bulunmaktad&#;r. Buradan kendi ya&#; oran&#;n&#;z&#; ö&#;renebilirsiniz, ard&#;ndan göbek eritme yanl&#;&#;lar&#; ve do&#;rular&#; ile devam edelim.

Ölçüm yaparken dikkat etmeniz gerekenler:

  1. Boyun: adem elmas&#; etraf&#;ndan,
  2. Bel: en ince yerinden,
  3. Kalça (Yaln&#;zca kad&#;nlar için): en geni&#; yerinden;

kendinizi kasmadan, rahat &#;ekilde ölçmelisiniz.

Göbek Eritme Yolunda Yap&#;lan Egzersiz Yanl&#;&#;lar&#; 

Önce yanl&#;&#;&#; gösterelim, zaten göbe&#;i nas&#;l eritebilece&#;imizi anlar&#;z.

a&#;&#;rl&#;k antrenman&#; ya&#; yak&#;m&#;

A&#;&#;rl&#;k Antrenman&#; Yapmamak

Spor salonuna yeni ba&#;lad&#;ysan&#;z ve ya&#; oran&#;n&#;z biraz yüksek ise, özellikle göbek bölgenizde göbek eritme ile ilgili problemler ya&#;&#;yorsan&#;z genellikle antrenörlerin de yönlendirmesi ile çok fazla kardiyo egzersizlerine maruz kal&#;yorsunuz.

Maalesef ki yaln&#;zca burada kalmakta bir yanl&#;&#; var.

Tabii ki kardiyo egzersizleri yapmal&#;s&#;n&#;z fakat a&#;&#;rl&#;k antrenmanlar&#;n&#;n da program&#;n&#;za eklenmesi gerekmektedir.

A&#;&#;rl&#;k çal&#;&#;malar&#; ile birlikte kardiyo çal&#;&#;mas&#;n&#; desteklerseniz çok daha faydal&#; ve kal&#;c&#; sonuçlar elde edeceksiniz. Bununla ilgili 2 &#;eyi okuman&#;z&#; rica ediyoruz:

1- A&#;&#;rl&#;k antrenman&#; m&#; kardiyo mu daha etkilidir? 

2- Yeni ba&#;layanlar için fitness antrenman program&#; makalemize gidin ve oray&#; biraz kurcalay&#;n. Ücretsiz antrenman program&#;m&#;z var. E&#;er spor salonuna gitmek istemiyorsan&#;z evde vücut geli&#;tirme – fitness yapabilirsiniz. Hatta kad&#;nlar için fitness makalemiz ve programlar&#;m&#;z bile var. Hepsi ücretsiz!

 

Biz bu programlar için ciddi paralar talep ediyoruz, burada ücretsiz f&#;rsatlar&#; de&#;erlendirin! Gerçekten hayat&#;n&#;z&#; de&#;i&#;tiren &#;eylere birazc&#;k zaman yat&#;r&#;m&#; yap&#;n!

Çok fazla kar&#;n hareketi uygulamak 

göbek eritme kilo verme

Günümüzde maalesef ki çok fazla kar&#;n hareketi uygulaman&#;n göbek eritmede faydal&#; olaca&#;&#; dü&#;ünülmektedir ki bu büyük bir yanl&#;&#;t&#;r.

En iyi kar&#;n hareketlerini uygulay&#;n, en iyi antrenman programlar&#;n&#; uygulay&#;n, bunlar altta bulunan kar&#;n kaslar&#;n&#;z&#; güçlendirecek fakat aç&#;&#;a ç&#;karmayacakt&#;r. 

Öncelikle ya&#; oran&#;n&#;z&#;n belli bir seviyede olmas&#; gereklidir ki kar&#;n kaslar&#;n&#;z istedi&#;iniz görünümde olabilsin. Ya&#; yakma ise büyük bir oranda beslenme ile gerçekle&#;tirilmektedir. 

&#;&#;e yaramayan kar&#;n hareketleri uygulamak

Spor salonuna yeni ba&#;lad&#;n&#;z ve salonlarda maalesef ki profesyonel olmayan hocalarla dolu. Bu antrenörler sizi gereksiz egzersizlere yönlendirebilirler.

Bir önceki maddede söyledi&#;imiz gibi ne çok kar&#;n çal&#;&#;man&#;n bir faydas&#; var, ne de bu çal&#;&#;malarda uygulanan bir çok gereksiz kar&#;n hareketinin faydas&#; var, i&#;te bu yüzden size yard&#;mc&#; olacak e&#;itimcilerin profesyonel olup olmad&#;klar&#;na dikkat edin! 

YouTube player

Ya&#; yak&#;m&#; için acele etmek 

Kim istemez ki istenilen her &#;eyin çabucak olmas&#;n&#;…

Fakat her i&#;te oldu&#;u gibi ya&#;  yakma ve göbek ya&#;lar&#;n&#; eritmeiçin de istikrarl&#;, kararl&#;, disiplinli &#;ekilde ilerlemek önemlidir.

Çabuk halletmeyi dü&#;ünmek yerine uzun vadede sa&#;l&#;&#;&#;n&#;zdan ödün vermeden do&#;ru yöntemler ile ilerlemek sizler için çok daha faydal&#; bir yol olacakt&#;r. 

göbek ya&#;lar&#;

Bu i&#; iki hafta veya bir ay sürmeyecektir, birçok &#;eyi do&#;ru yapt&#;&#;&#;n&#;z zaman hem sa&#;l&#;k aç&#;s&#;nda hem de görüntü aç&#;s&#;ndan bir süre sonra istedi&#;iniz seviyelere yava&#;ça gelmeye ba&#;layacaks&#;n&#;z. Özellikle bu yolda acele etmek yerine kararl&#; &#;ekilde ilerlemeyi akl&#;n&#;za koyun! 

Göbek Eritme Yolunda Yap&#;lan Beslenme Yanl&#;&#;lar&#; 

Çok dü&#;ük kalori almak

Kilo verme ve göbek eritme için yakt&#;&#;&#;m&#;zdan daha az kalori almal&#;y&#;z.

Ço&#;u birey bu durumda çok dü&#;ük kalori alarak h&#;zl&#; sonuca ula&#;maya çal&#;&#;&#;yor. Fakat çok dü&#;ük kalori ald&#;&#;&#;m&#;zda kas kayb&#; ya&#;amam&#;z ve dolay&#;s&#;yla metabolizmam&#;z&#;n yava&#;lama ihtimali var. Ba&#;ta ya&#; yakmam&#;z&#; sa&#;lasa da kaloriyi daha da dü&#;ürmek zor olaca&#;&#; için duvara toslayabiliriz.  

Fitness beslenme makalemizdeki ad&#;mlar&#; takip ederek, günlük kalori ihtiyac&#;n&#; ö&#;renip, bu ihtiyac&#;n kalori alt&#;nda beslenmemiz yeterli olacakt&#;r. Sonra kilomuzu ve ölçümlerimizi takip ederek kademe kademe kalori k&#;smal&#;y&#;z. 

Süreci yeterince takip etmemek 

Göbek eritme yolunda dikkat etmemiz gereken en önemli noktalardan biri süreci takip etmek olacakt&#;r. Belimizin ne kadar inceldi&#;ini, kilomuzun nas&#;l de&#;i&#;ti&#;ini takip etmeliyiz. Bu sayede beslenmemizi de&#;i&#;imimize göre güncelleyebiliriz.

 göbek ya&#;lar&#; için tavsiyeler

Haftal&#;k veya 10 günlük aralarla ne durumda oldu&#;umuzu denetlememiz çok önemli. Haftadan haftaya ya&#; oran&#;m&#;z&#; ölçmeliyiz çünkü kilo vermesek dahi ya&#; yak&#;yor ve kas geli&#;tiriyor olabiliriz.

Bu sayede ya&#; yak&#;yorsak diyetimizi de&#;i&#;tirmemiz gerekmedi&#;ini anlayabildi&#;imiz gibi istedi&#;imiz gibi bir de&#;i&#;im olmuyorsa, diyetimizi de&#;i&#;tirebiliriz. Bu sayede sürekli istedi&#;imiz sonuca göre planlama yapt&#;&#;&#;m&#;zdan emin olabiliriz. 

Dü&#;ük protein almak 

Kilo vermek, göbek eritmek ve ya&#; yakmak için yeterince protein ald&#;&#;&#;m&#;zdan emin olmam&#;z önemli.

Yüksek protein diyetleri daha tok hissetmemizi sa&#;layacakt&#;r, kaslar&#;m&#;z&#;n geli&#;mesini destekleyece&#;i için metabolizmam&#;z&#; da yüksek tutacakt&#;r. 

göbek eritme diyeti

Güzel haber dü&#;ündü&#;ümüzden daha az proteine ihtiyac&#;m&#;z var.

Protein yaz&#;m&#;z&#; okuyarak ne kadar protein alman&#;z gerekti&#;ini ö&#;renebilirsiniz. Minimum olarak o de&#;erde protein al&#;m&#; sa&#;layabildi&#;imiz sürece herhangi bir problem kalmayacakt&#;r. 

Makro Besinleri Do&#;ru Da&#;&#;tmamak 

Makro besinler; protein, ya&#; ve karbonhidrat kalori de&#;erleriyle ald&#;&#;&#;m&#;z genel kaloriyi olu&#;turur.

Bu makro besinlerin da&#;&#;l&#;m&#;n&#; do&#;ru yapmam&#;z önemli. Karbonhidrat&#; çok yüksek tutmak veya çok az ya&#; almak gibi yanl&#;&#; makro besin düzenleri göbek eritmemizi zorla&#;t&#;rabilir.  

Makrolar&#; düzgün ayarlamak için ve genel beslenmeyle ilgili daha çok bilgi almak için “A&#;&#;rsa&#;lam Beslenme Rehberi”ne geçebilirsiniz. 

Çok &#;eker tüketmek 

Çok &#;eker tüketmek enerjimizi anla&#;&#;labilir &#;ekilde dü&#;ürecektir. &#;eker ani enerji kayna&#;&#; olsa da insülin hormonu çok salg&#;land&#;&#;&#;nda kan &#;ekerimizin gün içinde dalgal&#; bir hareket yapmas&#;na sebep olacakt&#;r. Bu durum da gün içinde kendimizi zaman zaman çok yorgun hissetmemize sebep olur.  

&#;nsülinin çok salg&#;lanmas&#; ya&#; depolanmas&#;n&#; artt&#;raca&#;&#; gibi, fiziksel aktivitemizi de düzgün uygulamam&#;za engel olabilir. &#;nsülini dü&#;ürmek için intermittent fasting diyetini deneyebilirsiniz. 

&#;nternet ve Televizyon Reklamlar&#;na Dikkat!  

&#;nternette ve bir çok tv program&#;nda ya&#; yakmakgöbek eritmekkar&#;n kas&#; yapmak vb. gibi reklamlar ile birçok antrenman ürünü vb. ürünler sat&#;lmaktad&#;r. Bu ürünler ile ilgilenmemenizi öneriyoruz, ço&#;u i&#;e yaramaz ve sadece pazarlama için sat&#;lan ürünlerdir. 

Motivasyonunuzu Kaybetmeyin! 

Hepimiz hedefimize giden yolda motivasyonumuzu kaybedebiliriz. Bunu engellemek için bir arkada&#;&#;m&#;z&#; hedefimize dahil edebiliriz. Birlikte geli&#;imi takip edip destek olabiliriz.

Bunun yan&#;nda ölçümlerimizi ve de&#;i&#;imimizi yaz&#;l&#; ve resimli olarak ar&#;ivleyebiliriz. Bu sayede ne kadar göbek eritti&#;imizi ve ne kadar kilo verdi&#;imizi görüp, motivasyonumuzu yüksek tutabiliriz. 

kas geli&#;tirme ve ya&#; yakma

H&#;zl&#; Ya&#; Yak&#;m&#; ve Doping Kullan&#;m&#; 

Maalesef ki bir çok sporda oldu&#;u gibi vücut geli&#;tirme ve fitnessta da doping kullan&#;m&#; mevcuttur.

Spora yeni ba&#;layan bir bireyseniz bu maddelerin neler oldu&#;unu bilmiyor olabilirsiniz. Bu maddeler supplement de&#;ildir. Vitamin, mineral, protein tozu gibi &#;eyler de&#;iller.

Bunlar doping, hormon i&#;neleri!

Hem salondaki BROlar (A&#;&#;rsa&#;lam sözlü&#;e göz at.) hem de profesyonel olmayan ve insanlar&#; yanl&#;&#; yönlendirebilen e&#;itimci diye tabir etti&#;imiz, fakat e&#;itimci olmayan ki&#;iler sizleri yanl&#;&#; yola sürükleyebilirler.  Sa&#;l&#;&#;&#;n&#;z ile ilgili problemler ya&#;ayabilirsiniz.

 

Özellikle h&#;zl&#; ya&#; yak&#;m&#;h&#;zl&#; göbek eritme gibi vaatler ile sizlere belirli ilaçlar&#; satmaya çal&#;&#;abilirler veya önerebilirler. Bu gibi durumlarda çok dikkatli olun! Göbek ya&#;lar&#; dünyan&#;n sonu de&#;il; bir &#;eyi riske atmaya de&#;mez. Size önerdikleri, satmaya çal&#;&#;t&#;klar&#; maddelerin ne oldu&#;unu iyice ara&#;t&#;r&#;n. Ya&#; yak&#;m&#;na yönelik bu maddelerin ço&#;u a&#;&#;r&#; termojeniktir ve vücuda ciddi zararlar&#; bulunmaktad&#;r. 

Ayr&#;ca çabuk göbek eritme gibi bir dü&#;ünceniz olmas&#;n. Spor isktirar, kararl&#;l&#;k ve sab&#;r ister, her &#;eyden önce düzenli bir beslenmeniz ve do&#;ru antrenman sisteminiz olur ise bu tarz maddelerin kullan&#;m&#;na ihtiyaç duymazs&#;n&#;z. Acele etmeden kararl&#;l&#;kla devam edin, ancak bu &#;ekilde geli&#;im sa&#;layabilirsiniz.

Göbek Yağları Nasıl Eritilir?

Fatoş soruyor

Göbek bölgemde vücudumun diğer bölgelerine göre biraz daha yağlı, göbek yağını nasıl eritebilirim. Sitenizde Vshape ve Zeltiq okudum, iki makineye için bilgi verirseniz sevinirim.

Dr. Mustafa Karataş

Göbek ile birlikte kalçayı ve bacak bölgelerin kapsayan vücudun tüm bölümlerinde VShape, Zeltiq Coolsculptıng kullanılabiliyor. VShape yağ hücrelerini hedef alarak ve dışarı atılmasını ve parçalanmasını sağlayan radyo frekans ile ultrason teknolojilerinin bir arada tek bir sistem içinde kullanılmasıdır. Akustik ses dalgaları cildi sıkılaştır . Sonuç yüksek frekansla verilen özel akustik ses dalgaları bölgedeki yağ hücrelerinde çözülme ve dokuda incelme cilt altı dokusunu yüksek ısı ile uyararak kolajen üretimini artması sağlanıyor. gün aralıklarla yapılan seanslık bir kür. 1 saatlik süren soğuk lipoliz zeltiq işlemiyle cilt altı bölgesindeki yağ dokusunda doğal bir yıkım sağlanabilmekte . Zeltiq CoolSculptıng uygulamasında göbek bölgesi jel pet ile koruma latına alınıyor ve daha sonra vakumla yöntemi ile cilt atındaki yağ hücrelerini dondurarak canlılığını kaybetmesini ve yine doğal yollarla vücuttan atılmasını hedefliyor. Kesi, iğne, anestezi, iyileşme süreci gerektirmiyor, ağrı duyulmuyor ve kişi aynı gün normal yaşantısına devam edebiliyor. Etkisi 2 ay sonra göstermeye başlayacaktır. Yağ hacmini küçültme değil yağların tamamen atılması esasına dayandığı için elde edilen sonuçların kalıcı olması hedefleniyor.

Ferda soruyor

Göbek bölgemde aşırı yağlanma var bizim deyimimizle Türk kası ben bu yağlardan kurtulmak istiyorum fit bir görünüm kazanmak istiyorum, maliyeti nedir?

Dr. Mustafa Karataş

Merhabalar. Bölgesel fazlalıklarda başarıyla uygulanan Zeltiq CoolAdvantage veya VShape Body teknolojilerinden faydalanabilirsiniz. Hangi sistemin sizin için daha uygun olduğuna ancak muayene sonrasında karar verilebilir muayene ücretsizdir. CoolSculpting tedavisi uygulama yapılacak bölgedeki yağları dondurarak etki eder. Belli bir ısının altında yağ hücrelerinin bütünlüğü bozulur ve parçalanarak bir süre sonra vücuttan atılırlar. Zeltiq tek seanslık bir tedavidir. Yağ dokusunun çok fazla olduğu durumlarda ikici bir seans daha uygulanabilir. VShape Body yağ hücrelerini parçalarken ciltte hem sıkılaşma etkisi de sağlayan, seans uygulanan bir teknolojidir. Bu sistemler hakkında detaylı bilgi internet sitemizde yer almaktadır. Kilo almadığınız sürece her iki tedavinin de etkileri kalıcıdır.

Melek soruyor

Merhabalar. Benim sorunum göbek bölgesindeki yan simitler, en az cm gitmesi gerekli ne önerirsiniz?

Dr. Mustafa Karataş

Merhabalar Melek Hanım. Bölgesel fazlalıklara karşı geliştirilmiş Zeltig CoolAdvantage tedavilerinden fayda sağlayacağınızı düşünüyorum. Her ikisi de yağ hücrelerini kalıcı olarak yok etmede etkisi kanıtlanmış teknolojilerdir. Bu sistemlerle ilgili detaylı bilgi internet sitemizde yer almaktadır.

Nur soruyor

Ben Hollanda&#;da yaşıyorum. Üç ayda bir gibi bir sıklıkla İstanbul&#;a gidip geliyorum. Love handle denilen göbek yanı, mide ve göbekte fazlalıklarım var. Bir sonraki gelişimde CoolSculpting uygulamasını yaptırmak istiyorum. Ancak fiyat bilgisi rica ediyorum. Bir de bu konuda biraz daha bilgi alabilir miyim?

Dr. Mustafa Karataş

Merhabalar Nur Hanım. CoolSculpting tedavisinde yağ hücreleri dondurucu bir soğuğa maruz bırakılırlar ve -8, hatta ’lere kadar düşen ısı yağ hücrelerinin bütünlüklerine zarar vererek parçalanmalarını sağlar. Parçalanan yağ hücreleri işlemden altı hafta kadar bir süre sonra metabolize olarak doğal yollardan vücuttan atılır. Kilo kontrolüne dikkat edildiği müddetçe işlemin etkileri kalıcıdır. Uygulama yapılacak bölgedeki yağ dokusu fazla değilse tek bir seans yeterli olur. Yağ dokusunun kalınlığı ve hacminin daha fazla olduğu hastalarda ikinci, hatta üçüncü seansa ihtiyaç duyulabilir. Eğer ikinci seans yapılacaksa işlemden hafta kadar bir süre geçmesi gerekir. Aynı süre üçüncü seansa gerek duyulan hastalar için de geçerlidir. Ancak sizin durumunuzda seansların üç ay arayla yapılmasında herhangi bir sakınca yoktur. CoolSculpting başarılı sonuçlar aldığımız, etkisi pek çok bilimsel çalışmayla kanıtlanmış bir teknolojidir. Burada fiyat bilgisi veremiyoruz. Kliniğimizi ararsanız size yardımcı olacaklardır.

Özgül soruyor

Merhaba. 53 yaşındayım. Göbek bölgemdeki yağlanmayı gideremiyorum ve ameliyatsız bir yöntemle bundan nasıl kurtulabilirim?

Dr. Mustafa Karataş

Diyet ve egzersize dirençli bölgesel fazlalıklarda yağ dokusunu dondurarak bölgesel incelme sağlayan Zetiq CoolSculpting teknolojisini kullanıyoruz. CoolSculpting yağ hücrelerini dondurarak parçalayan bir sistem. Cilt yüzeyine, damarlara herhangi bir zarar vermeden sadece yağ hücrelerine etki ediyor ve işlemden birkaç hafta sonra, yani yağ hücreleri vücuttan atılmaya başladıkça etkisi ortaya çıkıyor. Tek bir seansta uygulama yapılan bölgedeki yağ dokusunun %25 kadarına kalıcı olarak yok ettiği için pek çok hastada bir seans yeterli oluyor.

Sevda soruyor

Merhaba kalça ve göbek doğumdan sonra kaldı. Kalça eritmek için ne yapmak gerekir?

Dr. Mustafa Karataş

Merhabalar Sevda Hanım. CoolSculpting tedavisiyle bölgesel fazlalıklarınızdan kurtulabilirsiniz. CoolSculting teknolojisinde tek bir seansta uygulama yapılan bölgedeki yağ hücrelerinin %%35 kadarı kalıcı olarak yok olur. Sistemin etki mekanizması yağ hücrelerini dondurucu soğuğa maruz bırakarak parçalanmalarını sağlamak üzere tasarlanmıştır. Pek çok hastada tek bir seans yeterli olur, bazı hastalarda ise ikinci, bazen de üçüncü seansa ihtiyaç duyulabilir. Yani uygulanacak seans sayısını hastanın fazlalığının miktarı belirler. Sistemle ilgili detaylı bilgi internet sitemizde yer almaktadır.

Orhan soruyor

Merhaba. Göbek bölgemde çok az, hatta yok denecek kadar yağlanma var. Boyum kilom Nasıl eritebiliriz, tavsiyeniz ve tavsiye ettiğiniz uygulamanın ortalama fiyat bilgisini rica ediyorum.

Dr. Mustafa Karataş

Merhabalar Orhan Bey, VShape Body sisteminden fayda sağlayacağınızı düşünüyorum. Yağ hücrelerini parçalarken ciltte sıkılaşma etkisi de yaratan bu teknoloji seanslık bir tedavidir. Göbek bölgenizde çok hafif bir fazlalık olduğunu belirtmişsiniz, bu nedenle 4 seanslık bir tedavinin sizin yeterli olacağını düşünüyorum. Bu sistemle ilgili daha detaylı bilgi internet sitemizde yer almaktadır. Diğer bir alternatif ise tek seanslık bir tedavi olan Zeltiq CoolAdvantage. Bölgesel fazlalıkları hedef alan ve yağ hücrelerini soğuğun etkisiyle parçalayan sistem bir seansta yağ dokusunun %%30 kadarını yok eder. İşlemin nihai etkilerini görmek için haftalık bir süre geçmesi gerekir. Bu işlemlerin -sonrasında kilo kontrolüne önem verirseniz- etkileri kalıcıdır.

Berrak soruyor

CoolSculpting uygulaması ile ilgili bilgi almak isterim. Karın-göbek bölgesi için düşünmekteyim. Tek seans yeterli midir? Ücreti nedir? Teşekkürler.

Dr. Mustafa Karataş

Merhabalar Berrak Hanım. CoolSculpting bölgesel fazlalıklara soğukla etki eden bir sistemdir. Isısı sıfırın altına düşürülen yağ hücreleri, soğuğun etkisiyle parçalanarak tedaviden hafta sonra metabolize olarak vücuttan atılırlar. Tek bir seansta uyulama yapılan bölgedeki yağ dokusunun % %25 kadarı kalıcı olarak yok olur tabii kilo kontrolüne dikkat edildiği sürece. Eğer yağ dokusu çok fazla değilse genelde bir seans yeterli olmaktadır. Bazı kişilerde istenen sonucu almak için ikinci, hatta üçüncü seansa gerek duyulabilir. Tedavinin mekanizması ile ilgili detaylı bilgi internet sitemizde yer almaktadır. Burada fiyat bilgisi veremiyoruz. Kliniğimizi ararsanız bu konuda size yardımcı olacaklardır.

İrem soruyor

Karın bölgemde hem sıkılık kaybı hem de bir parça yağlanma var. BodyFx tedavisi benim için uygun mu ve kaç seans yaptırmam gerekiyor?

Dr. Mustafa Karataş

Radyofrekansla çalışan Body FX sarkma, selülit problemi hem de bölgesel incelme sorunu olanlar için öneriyorum. Çünkü sistem radyofrekans enerjisi ve vakumu bir arada kullanıyor. Bu uygulamada radyofrekans enerjisi ile cilt ve altında yatan yağ dokusu ısıtılır ve yağ dokusunu yok etmek için sıcak enerji üretilir. Vakum ve kontrollü enerji darbeleri vücut şekillendirmek için sinerjik olarak bir arada çalışır. Uygulama sırasında termal görüntüleme yapıldığı için oldukça güvenlidir. Body FX, haftada bir kez seans olarak uygulanır.

Dilek soruyor

Merhabalar, Lipödemli hastalar bu tedaviden faydalanabilir mi göbek yağlarından kutulabilir miyim? Liposaksindan korkuyorum. 85 kiloyum uzun süreli diyet egzersiz hiç fayda etmiyor. Acaba CoolSculpting ile bu göbek yağlarını eriterek kalıcı olarak kurtulur muyum?

Dr. Mustafa Karataş

Merhabalar Dilek Hanım. Normalde CoolSculpting bir zayıflama tedavisi değildir. Bu teknolojiyi ideal kilosunda ya da ideal kilosuna yakın olan hastalara öneririz. Ancak lipödemli hastalarda bu tedavinin ciddi faydalar sağladığını belirtmekte fayda var. Bu yüzden de bu tedavi, lipödem probleminin hafiflemesinde başarıyla uyguladığımız bir işlemdir. Eğer tedavi sonrasında kilo kontrolüne dikkat eder ve hareketli bir yaşam sürerseniz sonuçlar kalıcı olacaktır. Lipödemli hastaların yürüyüş, yüzme gibi hafif egzersizler yapması son derece önemlidir. Böylece dolaşım düzenlenmiş, lenf drenajı sağlanmış olur.

Aslı soruyor

Merhabalar, göbek bölgemde diyet yapmama rağmen bir türlü gitmeyen yağlarım ve sıkılık kaybım var. Göbek yağlarımı eritmek için ve sıkılık yaratacak tedaviler ne olabilir?

Dr. Mustafa Karataş

Merhabalar, Göbek bölgesindeki yağ birikimlerini etkili bir biçimde yok ederek lokal incelme sağlayan yöntemlerinden biri Coolsculpting uygulamasıdır. Bir kilo verdirme yöntemi olmayan uygulama göbek bölgesindeki yağlardan konforlu bir şekilde kurtulma olanağı vermektedir. Coolsculpting uygulaması ile kombine edilebilen yardımcı sistemlerle bu soruna çözüm bulabilmektedir. Bu uygulamalar biri olan Emsculpt ile yağ eritme sonrasında daha sıkı bir göbek görünümü sağlamaktadır. FDA onaylı Coolsculpting sistemi yağ dokusunu dondurarak etki ediyor. Tedavi sırasında cilt yüzeyi el pedle korunarak yağ hücreleri dakika boyunca sisteminin başlığı bu bölgeleri hafifçe bir vakumla donma etkisi yağ hücrelerinde programlanmış hücre ölümünü başlatıyor. Coolsculpting teknolojisi ile parçalanan yağ hücrelerinin vücut tarafından metabolize edilerek vücuttan atılmaları gerekiyor ki bu süreç birkaç hafta sonra başlıyor ve nihai sonucuna üç ayda ulaşıyor. Seans sayısı bölgedeki yağ dokusunun durumuna göre değişse de tek bir seans yeterli olduğu tedavi sonrasında uygulama yapılan bölgedeki yağ hücrelerinin yüzde ’nın kalıcı olarak yok olduğunu göstermektedir. Emsculpt ile tedavi edilen bölgedeki kasların kasılması sağlanıyor. Yağ dokusu altındaki kaslar güçlendirilerek kas yoğunluğu artırılıyor ve yağ hücreleri parçalanarak daha düz ve sıkı bir karın bölgesi yaratılıyor. İşlemin etkileri ilk seanstan itibaren görülmekle birlikte, esas sonuç son seansta gözlemleniyor. Yöntemin toplam altı seans uygulanması yeterli oluyor.

Gül soruyor

Merhaba hocam! Ben vücudumdan şikâyetçi değilim. Sadece göbek bölgemde yağlanma var , eritmek için ne yapmalıyım? İlginiz için teşekkür ederim

Dr. Mustafa Karataş

Merhabalar Gül Hanım. Kilo fazlası olmayan ama vücutlarındaki bölgesel fazlalıklardan şikâyetçi olanlarda en etkili tedavi CoolSculpting soğuk lipoliz tedavisidir. Yağ hücrelerini dondurucu soğuğun etkisiyle parçalayan sistem tek bir seansta uygulama yapılan bölgedeki yağ dokusunun ortalama %30 kadarını yok eder. Tedavinin olumlu etkileri birkaç hafta sonra görülmeye başlar, nihai sonuç ise sekiz hafta kadar sonra ortaya çıkar. Bazı hastalar sadece tek seansta istedikleri sonucu elde ederken, diğerleri ikinci, bazen de üçüncü seansa ihtiyaç duyarlar. Karın bölgenizdeki fazlalık aşırı derecede değilse sizde tek bir seansın yeterli olacağını düşünüyorum. CoolSculting teknolojisi için detaylı bilgiyi internet sitemizde bulabilirsiniz.

Selan soruyor

Benim göbeğim çok yağlı. Zayıflasam bile bu fazlalıklardan kurtulamıyorum. Göbek yağları nasıl eritilir?

Dr. Mustafa Karataş

CoolScupting tedavisinden faydalanibilirsiniz. CoolSculpting yağ hücrelerini dondurucu soğuğa maruz bırakarak etki eder. İşlem sırasında çevre dokular ve ciltte herhangi bir yan etki oluşmaz, sadece yağ hücreleri etkilenir. Parçalanan yağ hücreleri işlemden altı hafta kadar sonra vücuttan atılır. İşlemin nihai etkisi de bu süre sonunda ortaya çıkar. CoolSculpting ile tek bir seansta işlem yapılan bölgedeki yağ dokusunun ortalama üçte birinden kurtulursunuz. Karın bölgenizdeki yağ dokusunun hacmi fazlaysa ikinci bir seansa gerek duyulabilir. İşlemden hemen sonra sosyal hayatına geri dönebilirsiniz.

Seçil soruyor

Kilolarım göbeğimde toplanıyor. Göbek yağları nasıl eritilir? Bu konuda bir tavsiyeniz var mı?

Dr. Mustafa Karataş

Eğer ideal kilonuza yakınsanız, yani olmanız gereken kilonun en fazla kilo kadar üzerindeyseniz CoolSculpting tedavisinden faydalanabilirsiniz. Eğer kilo fazlanız daha çoksa önce diyet yaparak ideal kilonuza yaklaşmanız önerilir. Göbek bölgesinde toplanan fazla yağları eritmekte de etkili olan CoolSculpting tek bir seansta işlem yapılan bölgedeki yağ dokusunun %30 - % 35 kadarını kalıcı olarak yok eder. Bazı hastalarda tek bir seans yeterli olurken, kimileri ikinci, hatta üçüncü bir seansa gerek duyabilir. İşlemin nihai sonucu tedaviden hafta sonra ortaya çıkar.

Belma soruyor

Benim göbeğim çok çıkık. Diyet, hatta egzersiz bile fayda etmiyor. Göbek yağları nasıl eritilir? Bu sorunu çözebilecek etkili bir tedavi var mı? Ameliyatsız bir yöntem arayışındayım.

Dr. Mustafa Karataş

Eğer sorun sadece göbek bölgesinde biriken inatçı yağ dokusu ise CoolSculpting teknolojisinden faydalanabilirsiniz. CoolSculting yağ hücrelerini dondurucu soğuğa maruz bırakarak parçalanmalarını sağlar. Tek bir seansta yağ dokusunun ortalama %30 kadarını kalıcı olarak yok olur –tabii işlem sonrasında kilo kontrolüne, yani fazla kilo almamaya dikkat etmek gerekiyor. Eğer probleme karın kaslarındaki gevşeme de eşlik ediyorsa sizin için EmSCulpt teknolojisi daha doğru bir seçenek olabilir. EmSculpt kardın kaslarını forma sokarken aynı zamanda o bölgedeki yağ hücrelerinin yaklaşık % 17 oranında azalmasını sağlar. Bazı hastalarda en etkili sonuçlar iki tedavinin kombine edilmesiyle elde edilir.

Meliha soruyor

Benim tüm kilolarım göbek bölgemde toplanıyor. Bu yüzden de kıyafetler üzerimde çok kötü duruyor. Göbek yağları nasıl eritilir? Bana önerebileceğiniz bir tedavi var mı? Bu arada 42 yaşındayım.

Dr. Mustafa Karataş

EmSculpt Neo ya da CoolSculpting teknolojilerinden faydalanabilirsiniz. CoolSculpting soğuk lipoliz tedavisi yağ hücrelerini dondurucu soğuğa maruz bırakarak etki eder ve tek bir seansta işlem yapılan bölgedeki yağ dokusunun %30 - %35 kadarını kalıcı olarak yok eder. EmSculpt Neo ise 4 seanslık bir tedavidir ve hem kadın bölgesindeki kas kütlesini artırır hem de yağları parçalar. Haftada bir yapılan dört seans sonunda kas kütlesinde %25 artış yağ dokusunda ise %30’lara varan azalma gözlenir. Özellikle karın kasları gevşemiş formunu kaybetmiş olanlarda EmSculpt daha doğru bir tercihtir. Sizin hangi sistemden optimum fayda sağlayacağınız muayene sonrasında belirlenir.

Deniz soruyor

Merhaba hocam. 45 yaşındayım. Boyum 1,58 cm kilom Fazla kilom yok aslında ama göbek bölgemde beni mutsuz eden bir yağlanma var. Liposuction gibi oldukça invaziv yöntemler yerine alternatif bölgesel incelme yöntemleri olduğunu duyuyorum. Ama o kadar çok yöntem var ki, hangisini tercih etmeliyim karar vermekte zorlanıyorum. Söz ettiğim sorun için gelip görüşmek istiyorum tabi ama öncesinde de fikrinizi almak istedim. Bana ne önerirsiniz acaba? Ön görüşme ücreti nedir? Vaktinizi almayacaksam bilgi rica ediyorum, saygılar.

Dr. Mustafa Karataş

Merhabalar Deniz Hanım. Bölgesel yağlanmada en etkili sistemlerden biri CoolSculpting teknolojisidir. Tek bir seansta işlem yapılan bölgedeki yağ dokusunun %25 - %30 kadarını kalıcı olarak yok eden sistem için en uygun adaylar fazla kilolu olmayan, bölgesel fazlalıklardan şikayetçi olan kimselerdir. Yani bu tedavi için uygun bir adaysınız. CoolSculpting, dondurucu soğuğa maruz bırakılan yağ hücrelerinin parçalanması prensibi ile etki eder. Çevre dokulara hiçbir zarar vermeden sadece yağ hücrelerini parçalayan tedavinin etkileri işlemden birkaç hafta sonra ortaya çıkmaya başlar, nihai etki için haftalık bir süre geçmesi gerekir. CoolSculpting ile ilgili daha detaylı bilgi internet sitemizde yer almaktadır (www. seafoodplus.info) Muayene ücretsizdir.

Sema soruyor

Merhabalar kolay gelsin. Ben iki hafta önce göbek bel basen bölgesi için 6 seans powershape uygulaması yaptırdım. Ancak sezaryen göbeğim ve bacaklarımda istediğim incelmeyi göremedim. PowerShape sonrası soğuk lipoliz yaptırabilir miyim? Ne kadar sürede yaptırabilirim? Teşekkürler.

Dr. Mustafa Karataş

Merhabalar Sultan Hanım. Bir – iki hafta sonra CoolSculpting uygulaması yaptırabilirsiniz. Diğer bir seçenek ise uygulama yapılan bölgedeki kas kütlesini artırırken yağ dokusunu azaltan Emsculpt Neo tedavisidir. Hangi sistemin sizin için daha uygun olduğu muayene sonrasında netleşir. Bu teknolojilerle ilgili detaylı bilgi internet sitemizde yer almaktadır (seafoodplus.info)

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir