serdar tuncer kim / Nadire Tuncer Serdar Tuncer eşi kimdir? - Fırsatları.com.tr

Serdar Tuncer Kim

serdar tuncer kim

Eşim Doçent Dr. Ahmet Ali Tuncer‘in o yıllarda Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde asistan olması nedeniyle bende 2009 yılında mezun olduktan sonra Afyon’a geldim. 2010 başında ben de AKÜ’de asistan olarak başladım.

İçindekiler

Serdar Tuncer evli mi?

Serdar Tuncer evlidir. 1998’de yaptığı evliliği hala devam etmektedir.27 Nis 2022

Serdar Tuncer kiminle evli kaç çocuğu var?

Serdar Tuncer, 1998 yılında evlendi. İki kızı, bir oğlu vardır. 2015 yılından beridir de Yeni Şafak gazetesinde köşe yazıları yazmaktadır.16 Ağu 1978

Serdar Tuncer hoca kimdir?

Serdar Tuncer (d. 16 Ağustos 1978, Ankara), Türk televizyon programcısı ve şairdir. Kanal a televizyonunda yayınlanan “Gecede Bir Gün” Programı 2005 yılının en iyi tv kültür sanat programı seçildi. Kanal A’da “Yıldızdan Mahyalar” isimli programı sundu.11 Nis 2022

Uğur Işılak evli mi?

Ayrıca 2002 yılında “Haydi Anadolu”, 2008 yılında “Her şey Türkiye İçin”, 2014 yılında “İnandık Hakka” ve “Dombra” eserlerini Ak Parti seçim müziği olarak hazırladı. İyi derecede Almanca ve orta derecede İngilizce bilen Işılak, evlidir.10 Eyl 2021

Serdar Tuncer kaç kere evlendi?

Bu büyük lafları söyleyen Serdar Tuncer de evli… Bildiğimiz kadarı ile tek eşi var.16 Ağu 2019

Serdar Tunç nereli?

Serdar Tuncer (d. 16 Ağustos 1978, Ankara), Türk televizyon programcısı ve şairdir.

Tuncer aslen nereli?

Ailesinin beşinci çocuğu olarak 1961 yılında Şanlıurfa’da doğdu. Malatya’dan Urfa’ya göç etmiş Türkmen kökenli bir ailenin çocuğu olan Tuncer, Karakeçili aşireti’dendir. Küçük yaşlardan itibaren futbol ile ilgilenmiş ve Urfaspor’da profesyonel oyuncu olarak görev aldı.9 Tem 2022

Mehmet Tuncer Kimdir?

1965 yılında Çine´de sabunculuk yaptı. Sabuncular lakabı oradan gelir. 1965 yılında sabunculuk işini bırakarak madencilik yapmaya başlayan Mehmet TUNCER bugün Ortadoğu´nun en büyük öğütme tesisine sahip olan Kaltun Madencilik A.Ş.´nin yönetim kurulu başkanıdır.

Mehmet Tuncer nereli?

Ailesinin beşinci çocuğu olarak 1961 yılında Şanlıurfa’da doğdu. Malatya’dan Urfa’ya göç etmiş Türkmen kökenli bir ailenin çocuğu olan Tuncer, Karakeçili aşireti’dendir. Küçük yaşlardan itibaren futbol ile ilgilenmiş ve Urfaspor’da profesyonel oyuncu olarak görev aldı.

Bu yazıya puan vermek iter misiniz?

[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Kategoriler General
16 Ağustos 1978'de Ankara'da dünyaya geldi. Henüz 16 yaşındayken "Beş Çayı" ile başlayan radyo macerası uzun yıllar boyunca devam etti. Lisede radyo programlarına, üniversitede televizyon programlarına başladı. İlk TV Programını 1996 yılında yaptı. Kanal A'da yayınlanan "Üç Nokta" programını "Gecede 1 Gün" ve "Yıldızdan Mahyalar" programları takip eti.


"Sen İstanbul Kokardın" adlı ilk şiir kitabı 1997 yılında yayınlandı. 1998 yılında evlendi ve şiire ara verdi. Tuncer'in, 2003 yılında "Aynalar" ve 2005 yılında "Satır Arası Hikayeler" adlı kitapları yayınlandı. Kanal a televizyonunda yayınlanan "Gecede Bir Gün" Programı 2005 yılının en iyi tv kültür sanat programı seçildi.


Kanal a'da "Yıldızdan Mahyalar" isimli programı sundu. 2007 yılında Kanal 1'de yayınlanan "Türkiye'de ve Avrupa'da Ramazan" isimli programı sundu. "Sen İstanbul Kokardın" ve "Bir Hilal Uğruna" ile devam eden albümlere Osmanlı Padişahlarının şiirlerinden oluşan "Şiirin Sultanları" eklendi.
TRT 1'de, 4 yıl üst üste Topkapı Sarayı'ndan "İftar Sevinci" adlı iftar programını sundu. Semerkand Radyo'da hafta içi her gün yayınlanan "Yitik Hazine" programını hazırlayıp sundu. TRT Haber'de Uğur Işılak'la birlikte "Yeni Şeyler Söylemek Lazım" programını sundu. 2012 yılında Semerkand TV'de "Kalbe Düşünce" programını sundu.


2013 Ramazan ayında Kanal D'de "Sahurdan Kalplere" adlı programı sunmuştur.Daha sonra CNNTürk kanalında her hafta pazar günü saat 22:00 ila 23:00 arası başlayan "Başka Şeyler" isimli programı sunmaya başlamış. Serdar Tuncer; konferansları, şiir dinletileri, kendine özgü sahne programları ile dünyayı dolaşmaya devam ediyor. Yeni albümler, yazılmayı bekleyen kitaplar masada.


Şiir Kitapları

"Sen İstanbul Kokardın" 1997
"Aynalar" 2003
"Satır Arası Hikayeler" 2005


Şiir Albümleri

"Sen İstanbul Kokardın" 2009
"Bir Hilal Uğruna" 2011
"Şiirin Sultanları" 2013

Serdar Tuncer kimdir? Serdar Tuncer nereli, kaç yaşında? Serdar Tuncer biyografisi!

Serdar Tuncer kimdir sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Türk televizyon programcısı ve şair olan Serdar Tuncer kimdir? Kanal a televizyonunda yayınlanan "Gecede Bir Gün" Programı 2005 yılının en iyi tv kültür sanat programı seçildi. Kanal A'da "Yıldızdan Mahyalar" isimli programı sundu. 2007 yılında Kanal 1'de yayınlanan " Türkiye'de ve Avrupa'da Ramazan" isimli programı sundu. Peki, Serdar Tuncer kaç yaşında, nereli? Serdar Tuncer mesleği nedir? Serdar Tuncer hayatı ve biyografisi nedir? İşte detaylar haberimizde…

Serdar Tuncer (d. 16 Ağustos 1978, Ankara), Türk televizyon programcısı ve şairdir. Kanal a televizyonunda yayınlanan "Gecede Bir Gün" Programı 2005 yılının en iyi tv kültür sanat programı seçildi. Kanal A'da "Yıldızdan Mahyalar" isimli programı sundu. 2007 yılında Kanal 1'de yayınlanan " Türkiye'de ve Avrupa'da Ramazan" isimli programı sundu. 2008, 2009, 2010 ve 2011 yıllarında Ramazan ayında Topkapı Sarayından canlı olarak TRT 1'de iftar programları sundu. Semerkand Radyo'da hafta içi her gün yayınlanan "Yitik Hazine" programını hazırlayıp sundu. TRT Haber'de Uğur Işılak'la birlikte "Yeni Şeyler Söylemek Lazım" programını sundu. 2012 yılında Semerkand TV'de "Kalbe Düşünce" programını sundu. 2013 Ramazan ayında Kanal D'de "Sahurdan Kalplere" adlı programı sunmuştur.Daha sonra CNNTürk kanalında her hafta pazar günü saat 22:00 ila 23:00 arası başlayan "Başka Şeyler" isimli programı sunmaya başlamış.03 Nisan 2015 tarihi itibarı ile CNN Türk kanalından istifa etmiştir. 8 Ekim 2015'ten itibaren Yenişafak Gazetesi'nde köşe yazısı yazmaktadır.

26 Mart 2019'da İngiltere Londra'da sanatçı Uğur Işılak ile birlikte gerçekleştireceği 'Şiir, Türkü, Türkiye' etkinliği bazı aşırı grupların şikayet ve tehdidi nedeniyle Hackney Empire tarafından iptal edildi. İptal sonrasında sanatçı Twitter hesabı üzerinden "Ey Londra, sevsinler sizin demokrasi ve özgürlük anlayışınızı." ifadesini kullandı. haberler.com

• Sen İstanbul Kokardın (1997)

• Aynalar (2003)

• Satır Arası Hikâyeler (2005)

• Delilim Yok Kalbimden Başka (2018)

• Sermayem Yok Derdimden Başka (2018)

• Hiçbir Zaman Hiçbir Şey (2019)

• Sen İstanbul Kokardın (2009)

• Bir Hilal Uğruna (2011)

• Şiirin Sultanları (2013)

Gecede Bir GünSerdar TuncerSerdar TuncerTürkiyeKanal AKanal AGündemHaberler

Serdar Tuncer uzun yıllardır sunduğu programlar ile gönüllerde taht kurmayı başarmıştır. Sunucu, şair, yazar ve televizyon yapımcısı olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Hakkında merak edilenler, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

Serdar Tuncer Kimdir?

Serdar Tuncer Sunucu, Şair, Yazar ve Program televizyon programcısı. Lise döneminde Radyo, Üniversite döneminde ise Tv program yayın hayatına adım atmıştır.

Ankara İmam Hatip Lisesi’nden mezun olan Serdar Tuncer, 3 farklı üniversite’ye kayıt olmuş ancak tamamlamamıştır.

Lise 3. sınıfta iken doğup büyüdüğü memleketi Ankara’da Bayrak Radyo bünyesinde Beş Çayı isimli radyo programını sunmaya başlamıştır. Daha sonra Kanal A televizyonundan gelen teklif üzerine dershaneyi bırakmış, ilk televizyon programını da 1996 senesinde yapmıştır. 1997 senesinde ise ilk şiir kitabı olan Sen İstanbul Kokardın yayınlanmıştır.
Serdar Tuncer3

Serdar Tuncer Nereli?

Serdar Tuncer Ankara’lıdır. Aslen baba tarafından Ankara Çamlıdere İlçesi Osmansin Köyü nüfusuna kayıtlıdır.

TRT Haber ekranlarında Uğur Işılak ile beraber Yeni Şeyler Söylemek Lazım adlı programı sunmuştur.

2005 senesinde, Kanal A Tv kanalında yayınlanmış olan Gecede Bir Gün isimli program ile en iyi tv kültür sanat programı ödülünün sahibi olmuştur.

Üç Nokta, Beş Çayı, Yıldızdan Mahyalar, Türkiye’de ve Avrupa’da Ramazan, TRT 1 İftar programları, Yitik Hazine, Yeni Şeyler Söylemek Lazım, Sahurdan Kalplere, Başka Şeyler gibi bir çok programı hazırlayıp sunmuştur.

Kanal 1, TRT 1, TRT Haber, Semerkand Tv, Kanal D ve CNN Türk kanallarında bir çok programı hazırlayıp sunmuştur. 8 Ekim 2015 tarihinde Yenişafak Gazetesi’nde köşe yazarlığı yapmaya başlamış, daha sonra ayrılmıştır.

Serdar Tuncer Kaç Yaşında?

Serdar Tuncer 44 yaşındadır. Doğum tarihi 16 Ağustos 1978, burcu ise aslan’dır.

Serdar Tuncer Evlimi?

Serdar Tuncer evli ve 2 kız babasıdır.

Resmi instagram hesabı kullanıcı ismi @serdar_tuncer ‘dir. Günümüz itibariyle takipçi sayısı 1,3milyon civarındadır. Resmi twitter hesabı @Yaziyor ‘dur. Ayrıca @SerdarTuncerTv youtube video kanalı bulunmaktadır.

Ramazan ayında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Sahur Bereketi’ni sunmuştur. Programda Hayati İnanç, Mesut Kurtiş, Muhsin Kara, Prof. Dr. Mahmut Erol Kılıç, Mehmet Emin Ay, Eşref Ziya, Hatice Kübra Tongar ve Vehbi Vakkasoğlu gibi bir çok ismi ağırlamıştır.
Serdar Tuncer7

Youtube üzerinden @MyMecra kanalında da Biri Bir Gün isimli program ile paylaşımlar yapmaktadır.

Şiir Kitapları:

Sen İstanbul Kokardın (1997)
Aynalar (2003)
Satır Arası Hikayeler (2005)
Delilim Yok Kalbimden Başka (2018)
Sermayem Yok Derdimden Başka (2018)
Hiçbir Zaman Hiçbir Şey (2019)
Aşık Olan Neylesin

Şiir Albümleri:

Yolumuz Aşk Yoludur (2007)
Sen İstanbul Kokardın (2009)
Bir Hilal Uğruna (2011)
Şiirin Sultanları (2013)


KimNereli

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır