cumhurbaşkanı korona mı oldu / Cumhurbaşkanı Erdoğan Haberleri - Son Dakika Cumhurbaşkanı Erdoğan Haber Başlıkları

Cumhurbaşkanı Korona Mı Oldu

cumhurbaşkanı korona mı oldu

Erdoğan

Erdoğan

Son dakika erdoğan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan erdoğan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan erdoğan haber sayfamızda

Daha Fazla

Erdoğan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam erdoğan haberi bulunmuştur.

Karaburun’a 5. Mavi Bayrak

Karaburun’a 5. Mavi BayrakKaraburun’da; Kuyucak, Bodrum Koyu, Akvaryum Koyu, Ardıç‘tan sonra beşinci Mavi Bayrak, Mordoğan Kocakum Halk Plajı’na verildi. Kaymakam Eyüp Kaykaç ve Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, TÜRÇEV Temsilcisi Yetkin Karabinalı ile birlikte mavi bayrağı göndere çekti.

Ege

Meclis Başkanı Kurtulmuş &#;niversite mezuniyet t&#;renine katıldı

Meclis Başkanı Kurtulmuş &#;niversite mezuniyet t&#;renine katıldıTBMM Başkanı Kurtulmuş, "Dünyanın fevkalade önemli bir süreçten geçtiğini biliyoruz. Bilginin, bilimin her şeyden daha önemli olduğu, yeryüzünü ve yeryüzünün ötesindekileri anlamanın insanlık için önemli bir uğraş haline geldiği bir dönemden geçiyoruz. Bilgiye sahip olanlar, bilgiye sahip olmanın ötesine bilgiyi stratejik olarak yorumlayabilenlerin dünyada çok etkili bir hale geldiğini de fevkalade ciddi bir şekilde gözlemliyoruz" dedi.

Gündem

Bakan Uraloğlu: Zaman ve akaryakıttan 2,4 milyar liralık tasarruf sağlayacağız

Bakan Uraloğlu: Zaman ve akaryakıttan 2,4 milyar liralık tasarruf sağlayacağızUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Aydın-Denizli Otoyolu'nu bitirdiğimizde 2 saat 15 dakika olan yolu, biz 1 saat 15 dakikalara düşürmüş olacağız. Zaman ve akaryakıttan 2,4 milyar liralık tasarruf sağlayacağız. Bu yolun devamında Denizli'den Antalya'ya kadar uzanan kısmı var. saat süren seyahati 3 saate düşürmüş olacağız" dedi.

Ekonomi

Erdoğan'dan Putin'e destek telefonu

Erdoğan'dan Putin'e destek telefonuRusya'da paralı asker grubu Wagner'in lideri silahlı ayaklanma başlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, telefonda görüştüğü Putin'e, Rusya'da yaşananların en kısa sürede suhuletle çözülmesi için Türkiye'nin üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu ifade etti.

Gündem

Washington’da kritik buluşma

Washington’da kritik buluşmaTürkiye ile ABD arasındaki sorunlara rağmen diyalog sürüyor. Türkiye-ABD Stratejik Mekanizması kapsamında yapılan toplantının güncel ve sıcak gündem maddesini, Vilnius Zirvesi öncesinde İsveç’in NATO’ya üyeliği konusu oluşturdu

Gündem

Kirada artış sınırına devam

Kirada artış sınırına devamKira artışlarını dizginlemeye yönelik getirilen kira artışında yüzde 25 sınırı uygulaması, 1 yıl daha uzayacak. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Meclis’in bayram tatilinden sonra 2 Temmuz itibarıyla geçerli olmak üzere uygulamayı uzatacağını açıkladı.

Ekonomi

Yağışın fazlası hububata zarar!

Yağışın fazlası hububata zarar!Haziran ayı yağışlarının yoğun ve aralıksız sürdüğü bölgelerde hububat ekili alanlar başta olmak üzere tarlalarda bitki hastalıkları kendini gösterdi. Bu alanlara müdahale eden çiftçilerin hasat süreci de gecikiyor.

Ekonomi

Cumhurbaşkanı Erdoğan corona virüse yakalandı

SİYASİLERDEN ''GEÇMİŞ OLSUN'' MESAJLARI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, corona virüse yakalandığını duyurmasının ardından siyasilerden art arda geçmiş olsun mesajları geldi.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop "Kovid testi pozitif çıkan Sayın Cumhurbaşkanı'mızı aradım. Kendilerine ve eşi saygıdeğer Emine Erdoğan Hanımefendi'ye geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Cenabıhakk'tan kendilerine ve tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum'' mesajını paylaştı.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Covid sürecini evinde eşi Emine Erdoğan'la beraber geçireceklerini belirterek "Sağlık durumu gayet iyi, bir sıkıntı yok. Gelmiş geçmiş olsun diyoruz" diye konuştu.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik "Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Değerli Hanımefendi’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Şifa dileklerimiz ve dualarımızla'' dedi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun "Allah’ın izniyle birçok virüsü alt ettiğiniz gibi bu virüsü de birkaç güne alt edeceksiniz" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da "Dualarımız sizinle efendim" paylaşımıyla geçmiş olsun dileğinde bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sayın Cumhurbaşkanı ve muhterem eşine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Cenab-ı Allah'ın şifalar vermesini temenni ediyorum'' açıklamasını yaptı. Bahçeli, Erdoğan'ı telefonla arayarak da geçmiş olsun dileğini iletti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Koronavirüs test sonucu pozitif çıkan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Sayın Emine Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum'' mesajını paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçmiş olsun mesajı için CHP lideri Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de, ''Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum'' dedi.

BBP, DEVA, Gelecek ve Saadet Partisi genel başkanlarından da geçmiş olsun mesajları geldi.

ZELENSKİ'DEN ''GEÇMİŞ OLSUN'' MESAJI

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan için ''Geçmiş olsun'' mesajı paylaştı.

Zelenski, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ve eşi Sayın Emine Erdoğan’ın Covid testlerinin pozitif çıkmasını eşim Olena ile üzüntüyle öğrendik. Arkadaşlarımız Tayyip Bey ve Emine Hanım'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz.''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zelenski'nin mesajını da paylaşarak, "Kıymetli dostum, bu güzel mesajınız için şahsım ve eşim adına en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlere, ailenize ve Ukrayna halkına selamlarımı iletiyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Korona mı Oldu? Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan'ın Sağlık Durumu Nasıl?

Haberler

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Korona mı Oldu? Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan'ın Sağlık Durumu Nasıl?

Tüm dünyada etkisini gösteren koronavirüs Mart ayından beri ülkemizde de devam ediyor. Dönemsel olarak gerileyen vaka sayıları son aylarda koronavirüsün mutasyona uğraması sonucunda artmış durumda. Yeni varyantın bulaş riski de öncekilere göre daha hızlı olarak biliniyor. Son gelen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın koronavirüse yakalandığı öğrenildi. Birçok kişi Tayyip Erdoğan korona mı? Tayyip Erdoğan sağlık durumu nasıl? gibi soruları cevaplarını arıyor. İşte cevaplar

Recep Tayyip Erdoğan Korona mı Oldu? Erdoğan'ın Sağlık Durumu Nasıl?

Recep Tayyip Erdoğan Korona mı Oldu? Erdoğan'ın Sağlık Durumu Nasıl?

Fahrettin Koca, Erdoğan Çiftinin Sağlık Durumunu Açıkladı

Fahrettin Koca, Erdoğan Çiftinin Sağlık Durumunu Açıkladı

Erdoğan'ın Korona Tweeti

İlgili Haberler

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası