kepçe kulak bandı / Kepçe Kulak Bandı Fiyatları ve Modelleri - Trendyol- Sayfa 2

Kepçe Kulak Bandı

kepçe kulak bandı

Kepçe Kulak Bandı

Kepçe Kulak Bandı Nasıl Kullanılır?

Yüzünüzün estetik, doğal görünmesine destek sağlayan, kulaklarınızdaki kelepçe kulak adı verilen şekil bozukluğunu gidermek için özel olarak geliştirilen ürünler pratik, rahat şekilde kullanılabilir. Çok özel ve değişik kıvrımlı yapıya sahip olup kulaklarınızdaki kelepçe kulak problemini önlemek için özel olarak dizayn edilmiştir. Kulakların normalden fazla büyük olması, derin bir şekilde olgunlaşması insan psikolojisi üzerinde olumsuz etki oluşturabilir. Genellikle çocukluk yıllarında, okul döneminde başlayan sosyal çevreyle iletişim kurmada güçlük çeken bireylerin özgüvenlerini yerine getirmelerine olanak sağlayan yüksek etkili, başarılı bir üründür. Ameliyat olmadan kepçe kulaklarından kurtulmanıza imkân tanıyan özel üretim ürünler kullanıcıların vazgeçilmezi haline gelir. Orijinal, dayanıklı yapı özellikleriyle deformasyon problemi oluşturmadan sorunsuz, rahat kullanım avantajı sağlar.

Kepçe Kulak Bandı Ne Kadar Takılır?

Hipoalerjenik yapıda dizayn edilen ürünü kullanmadan en az 24 saat önce kolunuzun herhangi bir yerinde denemeniz tavsiye edilir. Cildinizde kızarıklık meydana geliyorsa, kabarıklıklar oluşuyorsa hiç beklenmeden bandı çıkarabilirsiniz. Uygulamadan vazgeçerek doktorunuza danışmanız önerilir. Çocuk yıllarında, okul döneminde başlayan, kişilerin sosyal çevresiyle pozitif ilişkiler kurmasına olanak sağlayan özel tasarım ürünler bireylerin psikolojik sorun ve özgüven yetersizliği problemlerini çözmeye destek verebilir. Düzenli kullanım sonrasında ağrı, alerjik reaksiyon görülmesi halinde kullanımını durdurarak cildiniz tamamen iyileşene kadar yeniden kullanmamanız gerekir. Uygulama sonrası en az 3 saat aktif hale gelmesi için bekleyebilirsiniz. 3 saat boyunca terleme yapmaması, suyla temas ettirilmemesi gerekir. Kullanım süresi 3 -7 gün arasında değişmekte olup bu süre kullanım sıklığına göre uzayıp kısalabilir.

Kepçe Kulak Bandı İşe Yarar Mı?

Bebekken, çocukların farkına varmadığı kepçe kulak probleminin kısa sürede çözülmesine olanak sağlayan bu ürünün özgüven kazandırıcı, pozitif etki sunan özellikleriyle oldukça faydalı olduğu görülmüştür. Erken teşhisle ameliyata gerek kalmadan bu ürün sayesinde kısa sürede tedavi olabilir; özgüven kazanarak sosyal çevrenizle uyumlu, keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Bebeğin doğumundan itibaren ilk 3 aylık süreçte alanında uzman bir hekime danışarak ameliyata gerek kalmadan bebeğinizin bu ürünü kullanıp kullanmayacağını sormanız gerekir. Erken dönemde tercih edilen, müşterilerin oldukça memnun olduğu bu malzemeyle kısa sürede çok etkili, başarılı sonuçlar alınabilir. Küçük yaşta kullanmaya başlarsanız kulak gelişimi de ona göre sağlıklı bir şekilde devam edecektir. Özgüveninizi artıran, kulaklarınızı göstermekten korkmadan rahat, güvenli şekilde hareket etmenize olanak sağlayan bu ürün ihtiyaç ve beklentilerinize cevap verebilir. Kulaklarını beğenmeyen, kepçe kulağından mustarip bireylerin tercihidir. Kendinizi özgüvenli, keyifli, iyi ve zinde hissetmenize destek sağlayan bu ürünleri Trendyol'dan analiz ederek kolay, hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.

KEPÇE KULAK BANDI NEOPREN KUMAŞTAN ÜRETİLMİŞTİR LÜTFEN SİPARİŞİNİZDE BEDEN ŞABLONUNU İNCELEYEREK
Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Kadın / Spor Outdoor / Outdoor / Outdoor Ekipmanları / İlk Yardım ve Güvenlik / Koruyucu Aksesuar

SNOWTEKSS Kepçe Kulak Bandı ( 6 Ayrı Ölçü )

SNOWTEKSS Kepçe Kulak Bandı ( 6 Ayrı Ölçü )

SNOWTEKSS Kepçe Kulak Bandı ( 6 Ayrı Ölçü )

SNOWTEKSS Kepçe Kulak Bandı ( 6 Ayrı Ölçü )

beeklerde kepçe kulak bandı işe yararmı

Kepçe kulak popülasyonun %’sini etkileyen kalıtsal bir sorundur. İntrauterin hayatta ilkel kulak gelişimi sırasında kıkırdak eksikliği ya da malformasyonu sonucu ortaya çıkan kepçe kulak tek ya da çift taraflı olabilir.

Kepçe kulaklar zaman içerisinde kendiliğinden iyileşme eğilimi göstermez. Kepçe kulaklı bebeklerin yaklaşık %30&#;u normal görünümlü kulaklarla doğar ve bu sorun sadece yaşamın ilk üç ayında ortaya çıkar. Yumuşak kıkırdak özellikle emzirme sırasında tekrar tekrar büküldüğünde bu durum daha da kötüleşebilir. Kepçe kulaklara bağlı herhangi bir fonksiyonel problem yoktur.

Bununla birlikte kepçe kulaklar önemli psikolojik sıkıntılara neden olabilirler. Kepçe kulakların temel klinik önemi; yaşam kalitesinin düşmesine, benlik saygısının azalmasına, sosyal kaçınma davranışına ve okulda düşük performansa yol açabilen estetik problemlere neden olmasıdır. Okulda alay konusu olmak gibi olumsuzluklarla karşı karşıya kalmak hem kısa vadeli mutsuzluğa hem de benlik imajı ve benlik değeri algısı üzerinde uzun vadeli potansiyel bir etkiye neden olabilir. 

Bebeklerde Kulak Kıkırdağı Ne Zaman Sertleşir?

Bebek kulak kıkırdağı yaklaşık haftadan sonra yavaş yavaş sertleşmeye başlar. Kulak kıkırdağı daha uzun süre yumuşak kalan prematüre bebeklerde bu durum bazen gecikebilir. Kulak kıkırdağının yumuşak kalma nedeni bebekte, anneden dolayı hala daha dolaşmaya devam eden östrojen hormonudur. Östrojen seviyesi doğumdan yaklaşık 6 hafta sonra düşmeye başlar. 

Kulak kıkırdaklarının geçici yumuşak yapısı nedeniyle bebeklerdeki kepçe kulak sorunu doğumdan sonraki ilk 3 aylık dönemde kepçe kulak bandı kullanılarak düzeltilebilir. Önerilen bebek doğduktan sonraki ilk 3 gün içinde, kepçe kulak sorunu fark edilir edilmez kepçe kulak bandı kullanılmaya başlamasıdır. İlk 3 aylık dönem tamamlandıktan sonra bebeklerde kepçe kulak bandı kullanılarak kepçe kulak deformitesinin düzeltilmesi mümkün değildir.

Bebeklerde Kepçe Kulak Hakkında Merak Edilenler

Kepçe kulaklarla ilgili iyi haber, herhangi bir işitme ya da sağlık sorununa neden olmamalarıdır. Genellikle hafif bir estetik kusur olan kepçe kulaklar özellikle yeni fark edildikleri dönemde ebeveynler için önemli bir endişe kaynağı olabilirler. Ancak kepçe kulak deformitesi özellikle erken teşhis edilmesi durumunda çözümsüz bir sorun değildir. 

Bebeklerde kepçe kulak bandı kullanılması, yara bandı takmaya benzeyen tamamen ağrısız ve non-invaziv bir işlemdir. Herhangi bir cerrahi prosedür uygulanması gerekmez. Kepçe kulak bandı kullanılarak bebeklerde çok çeşitli dış kulak deformiteleri ve anomalileri tedavi edilebilir. Erken teşhis ve tedavi sayesinde ilerleyen dönemlerde kepçe kulak ameliyatı olma gerekliliği de ortadan kaldırılabilir. 

Kepçe Kulak Ameliyatı Nedir?

kepçe kulak ameliyatı nedir

Kepçe kulak ameliyatı yani otoplasti kulağın yapısındaki anormallikleri düzeltmek için genellikle 4 yaş ve üzeri çocuklara yapılan bir ameliyattır. Bazı durumlarda yetişkinlere de kozmetik ya da tıbbi nedenlerle otoplasti yapılabilir. 

Kulaklarda şekil bozukluğu olması her yaşta sosyal kaygıya neden olabilir ve özellikle çocuklar bu nedenle alay konusu olmaya açık hale gelir. Bazı çocuklar büyük kulak lobları, çıkıntılı veya sarkık kulaklar, küçük daralmış kulaklar veya eksik kıkırdaklı kulaklarla doğarlar. Bununla birlikte, kulakta travmatik şekil bozuklukları da çeşitli nedenlere bağlı olarak oluşabilir. 

Otoplasti veya benzeri işlemler birçok kulak deformitesini düzeltebilir. Bu prosedürler, görünümü ve özgüveni iyileştirmeyi amaçlar, ancak tipik olarak işitmeyi ele almak için kullanılmaz.

Kepçe kulak ameliyatından önceki konsültasyon sürecinde hasta detaylı bir şekilde değerlendirilir. Ameliyat özel durum için uygulanacak olan prosedürün karmaşıklığına bağlı olarak 1 ila 3 saat arasında tamamlanır. Ameliyatın lokal ya da genel anestezi altında uygulanacağı kararı hasta özelinde verilir. Çocuklarda genellikle prosedür sırasında hareketsiz ve rahat olmalarının sağlanması için genel anestezi tercih edilir. 

Kepçe kulak düzeltme ameliyatı veya otoplasti genellikle kepçe kulakları başa yaklaştırmak veya büyük kulakların boyutunu küçültmek için yapılır. Kulak kıkırdağı çok elastiktir, bu nedenle ameliyattan sonra kulakların bir miktar öne hareketi olacaktır.

Kepçe kulak ameliyatı tipik olarak şu adımlardan oluşur:

  • Kulağın arkasındaki deri kıvrımı, alttaki kıkırdağı ortaya çıkarmak için kesilir.
  • Fazla kıkırdak çıkarılır. Bazı durumlarda kıkırdak geri katlanarak ya da yerine dikilerek yeniden şekillendirilir.
  • Yapılan kesiler dikişlerle kapatılarak prosedür tamamlanır.  

Ameliyattan sonra gece ve günsüz ortalama 1 ila 2 hafta sıkı bandajlar kullanılır. Operasyon bölgesinde birkaç hafta süreyle ağrı ya da şişlik görülebilir. Bu durum doktor tarafından reçete edilen ilaçların kullanılmasıyla kontrol altına alınabilir. İyileşme döneminde kulaklara yönelik herhangi bir travmaya karşı dikkatli olunmalıdır. 

Uygulama bölgesinde oluşan şişlik zaman içinde kendiliğinden geçer. Çoğu durumda kepçe kulak ameliyatı, kulağın arkasında 18 ay veya daha fazla bir süre içinde kaybolacak hafif bir yara izine neden olur. 

Kepçe kulak ameliyatı sonrası elde edilen sonuçlar kalıcıdır. Bununla birlikte, kulak kıkırdağı çok esnek bir yapıya sahiptir. Bu nedenle ameliyattan sonra kulakların her zaman bir miktar öne doğru hareketi olabileceği göz ardı edilmemelidir.

Babyjem Bebek Kepçe Kulak Önleyici

Nasıl göndereceğim?

  • Gönderinizi kargoda zarar görmeyecek şekilde bir kutu içine yerleştiriniz.
  • Size en yakın Sendeo kargo şubesine iade formunuzu oluşturduktan sonra ekranda çıkan iade onay kodunuz ile teslim ediniz.

İadem kaç gün içinde yapılır?

  • Ürün depomuza ulaştıktan sonra hızla kontrol edilir.
  • Olumlu sonuçlanan iade işleminiz 5 iş günü içinde kartınıza yansıyacaktır.
  • İadeye uygun olmayan gönderiler için sizi bilgilendiriyor olacağız.

Ürün iadesinde dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Hızlı iade seçeneği 14 günlük cayma süresi için geçerlidir.

  • İade etmek istediğiniz siparişi ve ürünleri seçerek, iade formundaki bilgileri tamamlamanız gerekmektedir.
  • Kargo görevlisi gelmeden önce iade edilecek ürünlerin, hasar görmeyecek şekilde ayrıca bir kutu içine koyarak hazırlanmış olması gerekiyor. Paketlenmemiş, ağzı açık olan ürünler, kargo şirketinin ürün taşıma koşullarına aykırı olduğu için teslim alınmayacaktır.
  • Satın aldığınız ürünün iadesi sistemsel olarak kampanya veya promosyon hesaplaması ile tamamlanır.
  • Hediye çeki olarak kazanılan ürün ya da ürünlerin iadesinde, hediye çeki iptal olur. Eğer çek iade işleminden önce kullanılmış ise oluşan fark iade bedelinden düşer.
  • İade ürünleriniz depomuza teslim edildikten sonra kontrol edilerek 2 iş günü içinde sonuç bilgisi paylaşılacaktır.
  • Anne ve bebek sağlığı için orijinal ambalajı açılmış ürünlerin iade ve değişimi bulunmamaktadır.
  • Kullanılmış ürünlerde yaşanabilecek teknik sorunlar Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın belirlediği kapsamlara göre değerlendirilir. Bu ürünlerin Türkiye’de bulunan yetkili teknik servisler tarafından, garanti kapsamı dahilinde incelenmesi gerekmektedir.
  • Kurumsal fatura seçeneğiyle verilen siparişlerde, iade talebi girilmemelidir. Eğer ürünün faturası şirket adına kesilmiş ise iade işlemi için kurumun düzenlemiş olduğu ‘iade faturası’ ve ‘iade irsaliyesi’ (ya da irsaliyeli fatura) gönderilmesi zorunludur. Aksi durumda, faturası kurumlar adına düzenlenen siparişlerin iadeleri yapılmamaktadır.

Bunun dışında yapılacak olan iadeler için dikkat edilmesi gerekenler:

  • Ürünü orijinal faturası ile birlikte göndermeli ve faturanızı mutlaka göndereceğiniz paketin içerisine koymalısınız.
  • Faturasız gönderilen iadeler kabul edilmemektedir. Faturanın arka yüzündeki iade formu eksiksiz doldurulmalı ve iade alanı imzalanmalıdır. İade formunda yer alan açıklama alanları ve iade nedeni eksiksiz ve dikkatli doldurulmalıdır.
  • Ayıplı ürünler için iade ya da değişim tercihi mutlaka seçilmelidir.
  • İade edeceğiniz ürünün kullanılmamış, kullanım hatası sonucu zarar görmemiş ya da paketinin hasar görmemiş olması gerekmektedir.
  • İade etmek istediğiniz ürünleri tüm aksesuarları ve orijinal kutusu ile göndermeniz gerekmektedir. Ürünler adresimize gönderilirken orijinal kutusu zarar görmeyecek şekilde muhafaza edilmelidir. Yani; ürünler kargoya direkt orijinal kutusu ile değil, orijinal kutusunun koruyucu bir koliye yerleştirilmesinden sonra gönderilmelidir.
  • Eğer ürünün faturası şirket adına kesilmiş ise iade işlemi için kurumun düzenlemiş olduğu ‘iade faturası’ ve ‘iade irsaliyesi’ (ya da irsaliyeli fatura) gönderilmesi zorunludur. Aksi durumda, faturası kurumlar adına düzenlenen siparişlerin iadeleri yapılmamaktadır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası