erzurum büyükşehir belediyesi şehirlerarası otobüs terminali / Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali

erzurum büyükşehir belediyesi şehirlerarası otobüs terminali

Erzurum

Otobüs Seferleri

Şehiriçi Kuzey Otobüs Seferleri

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve özel halk otobüsleri şehiriçi kuzey seferleri (K1, K2, K3, K4, K5, K6, K7); Şükrüpaşa, sanayi, hilalkent

Şehiriçi Güney Otobüs Seferleri

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve özel halk otobüsleri şehiriçi güney seferleri (G1, G2,G3, G4, G5, G6, G7, G8, G9, G10 G11);, yenişehir, yıldızkent

Şehiriçi Batı Otobüs Seferleri

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve özel halk otobüsleri batı seferleri (B1, B2, B3, B5); Ilıca, Dadaşkent

Kardelen Kart ve Dolum Merkezleri

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kardelen Kart dolum merkezleri, indirimleri, ücretsiz hizmetleri, iletişim bilgileri.

Şehiriçi Doğu Otobüs Seferleri

Erzurum büyükşehir belediyesi şehiriçi özel halk otobüsleri (D1); doğu güzergahı, Yoncalık, Gez Mahallesi, Gürcükapı, Kongre, Mahellebaşı, Mezarlık

Daha fazla ..

Bayramin Ilk Iki Günü Sehir Içi Ulasim Ücretsiz

Bayramin Ilk Iki Günü Sehir Içi Ulasim Ücretsiz
Büyüksehir Belediyesi’nin kentte huzurlu bir bayram yasanmasi adina yaptigi çalismalar tüm hiziyla sürüyor. Bu çerçevede arife günü ile bayramin 4 günü boyunca ile saatleri arasinda saatte bir karsilikli olarak Hamitler, Erdoganköy ve Hasköy mezarliklarina ücretsiz otobüs seferleri gerçeklestirilecek. Hamitler için görevlendirilecek otobüs; Kent Meydani, Ulubatli Hasan Bulvari, Izmir Yolu, Yeni Mudanya Yolu, Filament Kavsagi, Kavakli ve Albayrak caddelerini takip edecek ve dönüs ayni istikametten olacak. Hasköy Mezarligi için de Bursaray Emek Istasyonu’ndan kalkacak otobüsler; Korupark Kavsagi, Mudanya Yolu, Bademli Kavsagi, Hasköy güzergahindan mezarliga ulasacak. Erdoganköy Mezarligi’na gidecek araçlar da Bursaray Kestel Istasyonu’ndan kalkacak ve dogrudan mezarliga ulasacak. Bunun yaninda bayramin ilk 2 günü de sehir içi ayakta yolcu tasiyan hatlarda Bursakart kullanimi ile ulasim ücretsiz olacak.

Öte yandan Mezarliklar Sube Müdürlügü koordinasyonunda Tarim ve Peyzaj A.S ekipleri tarafindan 17 ilçedeki yaklasik mezarlik, yapilan temizlik çalismalariyla bayram ziyaretlerine hazir hale getiriliyor.

BURULAS Çagri Merkezi

Büyüksehir Belediyesi Otobüs Isletmesi Müdürlügü ile hafif rayli sistem isletmesini yürüten BURULAS Genel Müdürlügü, vatandaslarin bayram süresince rahat ve güvenli biçimde yolculuk etmelerini saglamak için her türlü tedbiri alarak normal seferlerini sürdürecek. Vatandaslar, ulasimla ilgili her türlü talep ya da sikayeti 99 16 numarali telefondan BURULAS Çagri Merkezi’ne bildirebilecek.

Ekipler görev basinda

Büyüksehir Belediyesi Zabita Dairesi Baskanligi, Kurban Bayrami öncesi ve bayram boyunca vatandaslardan direkt gelen ya da 33 00 - 33 40 - 52 40 - 16 00 ve Alo Belediye numarali hatlara iletilen öneri ya da sikayetleri aninda degerlendirmek üzere yaya ve motorize ekipler olusturdu. Ayrica, sehir içerisinde toplu tasima hizmeti veren özel halk otobüsleri, minibüs, taksi ve dolmuslar ile seyahat eden yolcularin her türlü magduriyet ve sikayetlerinin giderilmesi amaciyla Trafik Denetleme Zabita Amirliginde, sehirlerarasi yolculuk yapan yolcularin sikayetlerinin degerlendirilmesi için de Sehirlerarasi Otobüs Terminali’nde bulunan Terminal Zabita Amirliginde personel görevlendirildi.

Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskanligi, Kurban Bayrami’nda her türlü itfaiye hizmeti ve yangin ihtimaline karsi 28 ayri istasyonda görevini sürdürecek. Ihtiyaç duyulmasi halinde vatandaslar, Acil Çagri Merkezi’ne ulasabilecek.

Yollarla ilgili sikintilarda acil müdahaleler için Yol Bakim Onarim Sube Müdürlügü bünyesinde de nöbetçi ekipler olusturuldu.

BUSKI Genel Müdürlügü’nün bakim ve onarim ekipleri de bayramda 24 saat hizmet verecek. Vatandaslar, su ve kanalizasyonla ilgili her türlü sikayetlerini ya da 5 numarali telefonlara bildirerek yardim isteyebilecek.

Bayram süresince Mezarliklar Sube Müdürlügü de defin islemlerini sürdürecek. Mezarliklar ziyarete açik olacak. Vatandaslarin her konudaki dilek ve sikâyetlerine yardimci olmak üzere hizmet birimleri çalismalarini araliksiz sürdürecek.

Bu arada 17 ilçede belirlenen kurban kesim noktalarinda Saglik Isleri Daire Baskanligi’na bagli ilaçlama ekipleri, sinek ve hasere ile mücadeleye karsi bayram boyunca çalisma yürütecek.

Çocuklara ücretsiz

Öte yandan çocuklarin Kurban Bayrami’ni unutulmaz sekilde geçmesi amaciyla bayramin 4 günü boyunca karnesini getiren tüm ögrencilere, Hayvanat Bahçesi’ne giris ücretsiz olacak. Uygulamadan, karnesi ile gelen tüm ilk, orta ve lise ögrencileri bayramin 4 günü boyunca yararlanabilecek. Bayrami Büyüksehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi’nde degerlendirmek isteyen ögrenciler, yaklasik bin metrekare alanda türden hayvani yakindan görme imkani bulacak.

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.

Bursa'da bayramda ulaşım ücretsiz

Şehir içi toplu ulaşım, bayramın ilk 2 günü ücretsiz olurken, mezarlıklara ulaşım ise arife günü ile bayramın 4 günü boyunca ile saatleri arasında ücretsiz olacak.

Büyükşehir Belediyesi'nin kentte huzurlu bir bayram yaşanması adına yaptığı çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Bu çerçevede arife günü ile bayramın 4 günü boyunca ile saatleri arasında saatte bir karşılıklı olarak Hamitler, Erdoğanköy ve Hasköy mezarlıklarına ücretsiz otobüs seferleri gerçekleştirilecek. Hamitler için görevlendirilecek otobüs; Kent Meydanı, Ulubatlı Hasan Bulvarı, İzmir Yolu, Yeni Mudanya Yolu, Filament Kavşağı, Kavaklı ve Albayrak caddelerini takip edecek ve dönüş aynı istikametten olacak. Hasköy Mezarlığı için de Bursaray Emek İstasyonu'ndan kalkacak otobüsler; Korupark Kavşağı, Mudanya Yolu, Bademli Kavşağı, Hasköy güzergahından mezarlığa ulaşacak. Erdoğanköy Mezarlığı'na gidecek araçlar da Bursaray Kestel İstasyonu'ndan kalkacak ve doğrudan mezarlığa ulaşacak. Bunun yanında bayramın ilk 2 günü de şehir içi ayakta yolcu taşıyan hatlarda Bursakart kullanımı ile ulaşım ücretsiz olacak.

Öte yandan Mezarlıklar Şube Müdürlüğü koordinasyonunda Tarım ve Peyzaj A.Ş ekipleri tarafından 17 ilçedeki yaklaşık mezarlık, yapılan temizlik çalışmalarıyla bayram ziyaretlerine hazır hale getiriliyor.

BURULAŞ Çağrı Merkezi

Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmesi Müdürlüğü ile hafif raylı sistem işletmesini yürüten BURULAŞ Genel Müdürlüğü, vatandaşların bayram süresince rahat ve güvenli biçimde yolculuk etmelerini sağlamak için her türlü tedbiri alarak normal seferlerini sürdürecek. Vatandaşlar, ulaşımla ilgili her türlü talep ya da şikayeti 99 16 numaralı telefondan BURULAŞ Çağrı Merkezi'ne bildirebilecek.

Ekipler görev başında

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Kurban Bayramı öncesi ve bayram boyunca vatandaşlardan direkt gelen ya da 33 00 - 33 40 - 52 40 - 16 00 ve Alo Belediye numaralı hatlara iletilen öneri ya da şikayetleri anında değerlendirmek üzere yaya ve motorize ekipler oluşturdu. Ayrıca, şehir içerisinde toplu taşıma hizmeti veren özel halk otobüsleri, minibüs, taksi ve dolmuşlar ile seyahat eden yolcuların her türlü mağduriyet ve şikayetlerinin giderilmesi amacıyla Trafik Denetleme Zabıta Amirliğinde, şehirlerarası yolculuk yapan yolcuların şikayetlerinin değerlendirilmesi için de Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde bulunan Terminal Zabıta Amirliğinde personel görevlendirildi.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Kurban Bayramı'nda her türlü itfaiye hizmeti ve yangın ihtimaline karşı 28 ayrı istasyonda görevini sürdürecek. İhtiyaç duyulması halinde vatandaşlar, Acil Çağrı Merkezi'ne ulaşabilecek.

Yollarla ilgili sıkıntılarda acil müdahaleler için Yol Bakım Onarım Şube Müdürlüğü bünyesinde de nöbetçi ekipler oluşturuldu.

BUSKİ Genel Müdürlüğü'nün bakım ve onarım ekipleri de bayramda 24 saat hizmet verecek. Vatandaşlar, su ve kanalizasyonla ilgili her türlü şikayetlerini ya da 5 numaralı telefonlara bildirerek yardım isteyebilecek.

Bayram süresince Mezarlıklar Şube Müdürlüğü de defin işlemlerini sürdürecek. Mezarlıklar ziyarete açık olacak. Vatandaşların her konudaki dilek ve şikâyetlerine yardımcı olmak üzere hizmet birimleri çalışmalarını aralıksız sürdürecek.

Bu arada 17 ilçede belirlenen kurban kesim noktalarında Sağlık İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı ilaçlama ekipleri, sinek ve haşere ile mücadeleye karşı bayram boyunca çalışma yürütecek.

Çocuklara ücretsiz

Öte yandan çocukların Kurban Bayramı'nı unutulmaz şekilde geçmesi amacıyla bayramın 4 günü boyunca karnesini getiren tüm öğrencilere, Hayvanat Bahçesi'ne giriş ücretsiz olacak. Uygulamadan, karnesi ile gelen tüm ilk, orta ve lise öğrencileri bayramın 4 günü boyunca yararlanabilecek. Bayramı Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi'nde değerlendirmek isteyen öğrenciler, yaklaşık bin metrekare alanda türden hayvanı yakından görme imkanı bulacak.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası