ikna edilmişlerle yola çıkılmaz yola inanmışlarla çıkılır / İkna edilmişlerle yola çıkılmaz! Yola, inanmışlarla çıkılır.. - Tarık Çayır

Ikna Edilmişlerle Yola Çıkılmaz Yola Inanmışlarla Çıkılır

ikna edilmişlerle yola çıkılmaz yola inanmışlarla çıkılır

Menemen N' Pastırma

İkna edilmişlerle yola çıkılmaz; Yola, inanmışlarla çıkılır… - İsmet Özel (Kaynak: Instagram - siirsokaktadir - funduszeue.info) #sözler #anlamlısözler #güzelsözler #manalısözler #özlüsözler

&#;kna edilmi&#;lerle yola ç&#;k&#;lmaz;
Yola, inanm&#;&#;larla ç&#;k&#;l&#;r…

- &#;smet Özel

(Kaynak: Instagram - siirsokaktadir - funduszeue.info)

#sözler #anlaml&#;sözler #güzelsözler #manal&#;sözler #özlüsözler #al&#;nt&#; #al&#;nt&#;lar #al&#;nt&#;d&#;r #al&#;nt&#;sözler #&#;iir #edebiyat

'İkna edilmişlerle yola çıkılmaz'

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi;


“Lider Devlet Bahçeli'nin derdi koltuğunu korumak olsaydı, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun 7 Haziran’daki, Başbakanlık teklifine cevabı evet olurdu. Vicdansızlara hatırlatmak istedim.

Ülkücü ve MHP'li görünerek ülkücü katili Aydınlıkçılar, CHP-HDP-FETÖ ile kol kola yürüyen, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'ye saldıran fitne ve bozguncular ne yaparsanız yapın başaramazsınız. Çünkü kalbiniz bozuk, ruhunuz kararmış, sürüden ayrılmış küresel güçlere yem olmuşsunuz.

Allah’ın işine bakın ki, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ‘Ben de ülkücüyüm’ diyor. Allah'ın adaleti ve nizamını yayan Ülkücü kardeşlerimizi ve ağabeylerimizi şehit edenler onun zihindaşlarıydı. Kemal Kılıçdaroğlu ve Yoldaşlarının yakasında ve ellerinde Ülkücü kanı vardır. Ama gel gör ki kendilerini Ülkücü olarak görenler Kemal Kılıçdaroğlu ve zihniyeti ile birlikte yürüyorlar.

Dostluklarını dava üzerine değil de kişisel menfaat üzerine kuranlar. Dostlardan biri davanın çizgiden çıktığı zaman onlara tavır koyamazlar. Bu tavrı sergileyemeyenler muhakkak ki geçmişte birlikte bir suç işlemiş kimselerdir. O yüzden ‘her ortaklık biter, suç ortaklığı bitmez.’ Dilleri zehirli yılan diline döner, gönülleri şeytana teslim olur. Taklit ettikleri Bozkurt bakışları yerini çakal sinsiliği alır ve içlerindeki biriken leşi kusmaya başlarlar.

Ülkücü̈ Hareket ve Türk Milliyetçiliği Davası kutlu bir davadır. Makam mevki pesinde kosanlar bu davanın ve bu hareketin neferi olamazlar. Riyadan, fitneden, kahpelikten uzak, halis hane duygularla bu davaya hizmet eden ve etmeye devam edenler, ettiğiniz her dua derdinize deva, sağlığınıza şifa, gözünüze nur, gönlünüze huzur, ailenize, sevdiklerinize ve sevenlerinize huzur getirsin.

‘YOLA İNANMIŞLARLA ÇIKILIR’

İkna edilmişlerle yola çıkılmaz, yola inanmışlarla çıkılır, ikna edilenler yola çıktığında da ikna edilirler. Ülkücülük te yalana ve iftiraya yer yoktur. Fitne ve fesat saçmak isteyenler asla ve asla ülkücü̈ değildir, hiç̧ olmamıştır. MHP ve Ülkücü̈ camia ne çektiyse; bu ahlaksız kişilerden çekti. Düne kadar Lider Devlet Bahçeli’ye karşı karalama kampanyası sürdürenler ile dirsek temasında olan, kol kola yürüyen, Lidere karşı olduğunu her ortamda ifade edenlere karşı elbette bu hareketin öz evlatlarının da söyleyecek sözü̈ vardır.

Günü̈ zamanı geldiğinde herkes eteğindeki taşı döker. Bu davaya bir damla teri olmayanlara karşı bundan böyle ciddi manada mücadele edilmesi elzemdir. Gücün yetiyorsa omuzlayacaksın, nefesin yetiyorsa koşturacaksın, yüreğin yetiyorsa çarpışacaksın, vicdanın varsa kucaklayacaksın, düşmez kalkmaz bir Allah deyip bu davaya canı gönülden hizmet edenlerin, bu davanın çilesine, külfetine talip olanların yanında olacaksın. (Haber Merkezi)

İlginizi Çekebilir

İKNA EDİLMİŞLERLE YOLA ÇIKILMAZ. YOLA İNANMIŞLARLA ÇIKILIR.

Zaman zaman İsmet Özel’in “İkna edilmişlerle yola çıkılmaz. Yola inanmışlarla çıkılır. İkna edilenler yola çıktığında ikna edilir.” sözünü sosyal medya paylaşımlarında görüyoruz. Ak Partiden ayrılıp başka partilere gidip , sonra sıkışınca geri dönüp Ak Partiliyim diyenlere bir çok örnek verebilirim. Ama bu haftalık size dokunmayacam.

Ne demiş şair :

Demem o ki
Kimseyi ikna etmeye çalışma!
Bugün senin ikna ettiklerini yarın başkaları ikna edebilir!
Başkasına ihanet eden, er geç sana da ihanet eder!
Her ikna edilmişin bir fiyatı vardır ama inanmışı kimse satın alamaz! Yolunuza nimetleri için değil, külfetlerine rağmen talip olanlarla yola çıkın!”

AK Parti bugüne kadar gelmiş geçmiş en özgürlükçü, en dirayetli bir hareket olmuştur, bu başarının mimarı da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dıfunduszeue.infoın Erdoğan üzerinden yapılan eleştiriler olsa da, Abdullah Gül’den Ahmet Davutoğlu’na, Ali Babacan’dan Sadullah Ergin’e , yola Erdoğan’la birlikte çıktıklarını iddia eden eski milletvekillerinden belediye başkanlarına il başkanlarına ilçe başkanlarına bakıldığında da, yola çıkmaya hazırlandıkları insanların ya da etraflarına çöreklenen insanların çapı da, ne kadar inanmış oldukları da ortadadır.

Bunların neden gittiklerini anladık. Birde kazançları kesilir diye teşkilattan kopamayanlar var. Bunlarında sayısı az değil. Hemen hemen teşkilatın her kademesinde bir temsilcileri var diye söyleniyor. Durmak Yok Vurguna Devam. Arkadaşların sloganları bu.

Kulağıma gelenler arasında bu arkadaşların Antakya’da ve sınır ilçelerde baya baya faaliyette oldukları, harıl harıl çalıştıkları söyleniyor. İnsani yönleri çok ağır bastığı için gördüklerini sınırlardan geçiriyor, istediklerine kimlik kazandırıyor, bu işleride Allah rızası için yaptıkları halk arasında konuşuluyor. Allah rızası yaptıkları içinde bunlara gökten bol kazanç yağıyormuş. Kazandıkça da gözlerini para hırsı bürüyormuş. Daha fazla daha fazla dedikçe de , her zaman 18 yaşında olan Yüce Türk Devletinin gereğini yapabileceğini unutuyorlarmış.

Bu vatan hainleri bir an önce teşkilattan temizlenmeli. Sayın Cumhurbaşkanımıza liyakat göstermeyen , teşkilata liyakat göstermeyen, devletine liyakat göstermeyen içimizdeki bukalemun görünümlüler temizlenmeli. Biraz daha sabır diyorum. Ve büyüklerin gereğini yapacağı ümidiyle tahammül sınırlarımı genişletiyorum.

Yazımı yine bir İsmet Özel sözü ile bitirmek istiyorum.

Ne demiş şair;

Taşmayan sabır, sabır değil; tahammüldür.

Elbette bir gün ; ASLANLAR MEYDANA ÇIKACAK, ÇAKALLAR KAÇACAK DELİK ARAYACAK…

Bol tahammüllü günler dilerim.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası