good luck chuck konusu / Prime Video: Good Luck Chuck

Good Luck Chuck Konusu

good luck chuck konusu

0 yorum

İyi Şanslar Chuck filmi, senaryosu olarak akıllıca kurgulanmış nadir komedi filmlerden biridir bence. Hem çok komik hem de bizim gençlerin sevdiği türden "müstehcenlik" içerdiği için ülkemiz insanları tarafından çokça beğeni alacağını düşündüğüm filmdir. Ayrıca film oyuncularına baktığımız zaman, en dikkat çekici isim olarak "Jesica Alba" ön plana çıkıyor.


Chuckisimli genç, çocuk yaştayken onu seven bir kız tarafından lanetlenir. Bu lanetlenme sonucunda bu adam hayatında kimle ilişkiye girerse o kadının kısmeti açılıyor. Bu durum evde kalmış kadınlar için harika olarak görülen bir durum olması sebebiyle ülkedeki tüm evde kalmış kızlar Chuck ile birlikte olmak isterler. Obezi mi dersiniz, yaşlısı dersiniz.. Çeşit çeşit kadın bu adamla yatmak için sıraya giriyor belli bir yerden sonra fakat; bu durum Chuck'un hiç de hoşuna gitmiyor. Sebebi ise, adam herkes ile yattığı halde çok sevip, aşık olduğu kızla ilişkiye giremiyordu. Kız arkadaşı bunu çok istemesine rağmen bizim zavallı Chuck bunu yapamıyordu ve bu durumu kız arkadaşına da söyleyemiyordu. İngilizcesi ile Good Luck Chuck,Türkçesi ile İyi Şanslar Chuck olan bu film, işte böyle son derece yaratıcı bir senaryo üzerine kurulu ve her anını da zevkle izleyebileceğiniz güzel bir komedi filmidir.

İyi Şanslar Chuck İzleyici Yorumları


@dogukan35 :
Jessica Alba'ya Sakarlığıyla Tekrar Aşık Olduğum Bir Film Good Luck Chuck filmi üç bölüme ayrılabilecek bir film.. Nedeni filmde komedi, erotik ve romantik sahneler sıraya konularak işlenmiş sanki.. İlk başta Jessica Alba ve Dane Cook ilginç ve bir o kadarda komik sahnelerini izliyoruz.. Uzun zaman sonra yeniden izlediğimde bu kadar güleceğimi tahmin etmemiştim.. Başlıkta da belirttiğim gibi Jessica Alba'nın sakarlıkları süperdi tek kelime ile.. Daha sonra filmin erotizm kısmı Dane Cook'a ayrılmıştı.. Fazlasıyla abartılmıştı da ayrıca.. Kısa kesilebilirdi.. Ancak Dane Cook'ta farklı bir oyunculuk yeteneğini sergilemiş.. Ve son kısmı da romantizm.. Romantik sahneler gerçekten başarılıydı.. Bir anda her şeyin ciddiye binmesi ve ilişkide yaşanan süprizler gerçekten filmin sonuna doğru daha ilgi çekiciydi.. Tabi herşeye açık bir sondu.. Jessica Alba ve Dane Cook.. Dane'i ilk defa bir filmde izledim.. Sadece başarıydı diyebilirim.. Ancak gerçekten Jessica gerçeğini unutmamak lazım.. Gerçekten güzel ve sinemaya yakışan bir kadın.. Bir çok filminde olduğu gibi süperdi.. Dediğim gibi helede sakarlıklarının bahsedildiği ilk sahneler çok komikti.. Ayrıca Dan Fogler ve Greyfurt demek istiyorum.. O kadar.. Sadece bir sinema filmi olarak değerlendirebilirsek birden fazla türü barındıran ilginç ve güzel bir film.. Kabul ediyorum; açık sahneleri gereğinden fazla idi ancak yinede izlemenizi tavsiye ederim.. Gariptir ben ilk izlediğimde de ikinci izlediğimde de beğendim.. /!! 

@filikmail :
Çok abartılı.. Sinema filmine bu kadar açık sahne koyarsan kalitesi felan kalmaz.. Başka tür bi filme dönüşür.. Ne demek istediğimi izleyenler anladı.. Anlamayanlar da bence merak etmesin.. Bu film bi rezalet izlenilmeyi haketmeyecek kadar ahlaksız. Jessica alba her zamanki gibi müthişti ama bu filmde onu görmek istemezdim. Puanım 10 üzerinden 7

@cortesan :
İlk 'de izlemiştim, sonra arkadaşa dedim: "gel, bir film var, izleyelim" diye; 'da ikinci kez izledim. Sonra bir yıl sonra falan yine izledim diye hatırlıyorum ve şimdi yıl oldu, yine izledim, yine de izlerim
Film birçok yönden ele alınabilecek türde bir film olmuş. Erotik, romantik, komedi, dram ve daha fazlası Çok yönlü olması filmi cazip yapmış ve her zaman çok yönlü olmak iş yapmıştır sinema sektöründe.

Ben de bir Jessica Alba hayranıyım ve bu filmde çok çekici buldum kendisini. Belki de onun sayesinde defalarca izledim. Penguenlere de bu filmden sonra sempati duymaya başladım. Filmin konusu ve kapağı filmin içeriğini söylüyor zaten. Bu filmi izleyenler zaten buna göre izlemiştir aksi halde fazla eleştirisel bir yönü yok diye düşünüyorum.

Filmde hata yok denecek kadar azdı ve işlenişi çok sıcak ve akıcı olmuş. Favorilerim arasında: /10  

@yawuz :
Güzel bir film. Gençlerle birlikte izlenebilir. Aile ile olmaz. Bir de sizi sevmeyen biriyler izlemeyin mazallah sizide kitler mitler aman düşman başına. kısacası gülmek isteyenler izlesin.

@komikaze : 
Gerçekten güzel filmdi. Yanlız bol bol +18 içerir ve sakın ailenizle birlikte gitmeyin bu filme :) Arkadaşınız ile bol bol gülebileceğiniz bir film olabilir.

İyi Şanslar Chuck Fragmanı



yabancı filmler, film önerisi, komedi filmi, film yorumu, film eleştirisi, film tanıtımı, nasıl bir film, film önerisi, komedi filmi önerisi, müstehcen komedi

Kategori: Film Önerisi, Film Yorumları, Komedi Filmi, Yabancı Filmler

google İyi Şanslar Chuck Full Film izle

Henüz 10 yaşlarında bir kızı öpmediğinden dolayı lanetlenmiş olan Charlie Kagan’ın (Dane Cook) bütün yaşamı bir anda alt üst olacaktır. Onunla birlikte olan her kadın bir süre sonrasında çekip gitmektedir. Üstelik bu gidişin arkasından doğru kişiyi de bulmaktadır. Çünkü kadınlara göre, Charlie ile birlikte olan her kadın bir süre sonrasında hayatının aşkına kavuşmaktadır. Bu durum üzerine Charlie bu tuhaf lanetten kurtulmaya çalışacaktır. İyi Şanslar Chuck Full Film izle türkçe dublaj izleyebilirsiniz arkadaşlar İyi Şanslar Chuck &#; Good Luck Chuck filmi ile ilgili yorumlarınızı bekliyoruz iyi seyirler.

Tür: Dram Filmleri, Komedi Filmleri, Romantik Filmler

Yapım:

IMDB Puanı:

Yönetmen: Mark Helfrich

Oyuncular: Jessica Alba , Jodelle Ferland , Dane Cook , Sasha Pieterse , Chelan Simmons

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası