köprü borcu ödeme / İhlalli Geçiş Ödemesi | Ana Sayfa

Köprü Borcu Ödeme

köprü borcu ödeme

Lütfen sorgulama için Araç Plakası, T.C. Kimlik Numarası, Vergi Kimlik Numarası veya İhlalli Geçiş Numarası bilgilerinden birini seçiniz.

İhlalli (ödemesiz) geçişler, incelenip onaylandıktan sonra internet sitemiz üzerinden ve alternatif olarak QNB Finansbank ve Türkiye İş Bankası şubeleri, ATM’leri ve internet bankacılığı uygulamaları üzerinden görüntülenebilmektedir.

İhlalli geçişiniz sorgu kayıtlarında görünmüyorsa, sorgunun yapılma zamanına bağlı olarak, aşağıdaki nedenlerden kaynaklanıyor olabilir;

  • İlgili ihlalli geçiş henüz inceleme aşamasındadır.
  • İlgili geçiş ücreti HGS hesabınızdan tahsil edilmiş olabilir.

Bu nedenle, geçişi takip eden 15 gün içerisinde internet sitemiz, QNB Finansbank veya Türkiye İş Bankası uygulamaları üzerinden kontrol sağlamanızı öneririz.

Çanakkale Otoyol ve Köprüsü geçişlerinizi web sitemizden ödemeniz esnasında anlaşmalı bankaların sunduğu elektronik ödeme sistemi (sanal POS) kullanılmaktadır ve ödeme hizmetinden yararlanan kişilere ait bilgiler ve kredi kartı bilgileri hiçbir surette Şirketimiz ile paylaşılmamaktadır.

Elektronik ödeme sisteminde (sanal POS), kullanılan kredi/banka kartının güvenliği SSL şifreleme teknolojisi ile sağlanmaktadır.

Ayrıca internet sitemiz üzerinden sanal POS sistemi ile yapılan ödemelerde 3D Secure yöntemiyle işlem yapılabilmektedir.

İade ve iptal işlemleri hakkında talep ve görüşleriniz için 19 15 numaralı Çanakkale Otoyol ve Köprüsü Çağrı Merkezi’ni arayabilir ya da [email protected] adresine e-posta gönderebilirsiniz.

İHLALLİ GEÇİŞ SORGULAMA VE ÖDEME

Sayın Otoyol Kullanıcılarımız: 5 Temmuz tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren sayılı Kanun uyarınca ücretli köprü, tünel ve otoyollardan yapılan ihlalli (ödemesiz) geçişlere uygulanan ceza tutarlarında değişikliğe gidilmiştir. Bu kapsamda; İhlalli geçişlerde, geçiş tarihini izleyen ilk 15 gün içerisinde yapılan ödemeler için daha önce olduğu gibi para cezası uygulanmayacaktır. 15 gün içinde ödeme yapılmaması halinde geçiş ücretine 1 kat ceza eklenecektir. Ödemenin 45 gün içerisinde yapılmaması halinde ise geçiş ücretinin 4 katı tutarında para cezası uygulanacaktır. İhlalli geçiş ödemelerinizi web sitelerimizden, QNB Finansbank Şubeleri, İnternet bankacılığı, ATM ve Türkiye İş Bankası Şubeleri, İnternet bankacılığı, İş Cep, ATM’leri üzerinden yapabilirsiniz.

SON GÜNE KALAN ihlalli geçiş ödemelerini mutlaka alternatif ödeme kanalları olan monash.pw ve monash.pw web sitelerimizden, QNB Finansbank Şubeleri, İnternet bankacılığı, ATM ve Türkiye İş Bankası Şubeleri, İnternet bankacılığı, İş Cep, ATM’leri üzerinden yapınız!

HGS hesabına yapılan ödemenin o güne ait otomatik tahsilat sorgusu sonrasına denk gelebileceği ve bu nedenle tahsilatın yapılamayabileceği için etiket hesabına yapılacak ödemelerin son güne bırakılmaması çok önemlidir.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır