erkegi bastan cikaran hareketler / Erkekleri yatakta çıldırtan hareketler - 4 - Kendinize dokunun - Pudra

Erkegi Bastan Cikaran Hareketler

erkegi bastan cikaran hareketler

Erkekleri baştan çıkaran hareketler için öyle sandığınız gibi zor bir şey yoktur. Basit, sıradan hareketler bile sandığınızın ötesinde olabilir. Bu basit diye algıladığımız hareketler baştan çıkarıcı etkiye sahiptir.

Erkekleri Baştan Çıkaran Hareketler

Karşınızdaki erkeği baştan çıkarmak istiyorusunuz ama ne yapacağınızı bilmiyor musunuz? Aslında öyle deli gibi bunun için araştırmalara gerek yok. Yapacağınız bazı basit sıradan hareketler erkeği baştan çıkarmaya yetecektir. O hareketler neler mi? Erkeği baştan çıkaran hareketlere birlikte bakalım.

Gülümseyin

Gülümseyin, ne kadar basit değil mi?  Sımsıcak bir gülümsemenin açamayacağı hiç bir kapı yoktur. Şehvetle şefkat arasındaki çizgiyi silen ilk hamle tatlı bir gülümsemedir.

Masumiyetinizi koruyun

Ne kadar seksi olduğunuzu erkeğinizin görmesini mi istiyorsunuz? Veya ne kadar ateşli olduğunuza vurgu yapmak mı istiyorsunuz? Eğer bunları birden gösterirseniz erkekleri korkutur. Bu hareket erkeği sizden uzaklaştırır. Bırakın bazı şeyleri hiç bilmediğinizi düşünsün. Tüm masumiyetinizi koruyun.

Küçük dokunuşlar

Erkeğinize küçük dokunuşlarda bulunun. Bu dokunuşlar sandığınızdan daha fazla etkilidir. Yan yana otururken dizleriniz birbirine değsin. Konuşurken parmak uçlarınızla ellerine dokunun. Hatta dizine dokunun, kendinizi kasmayın.

Dekolteniz hafif aralansın

Hareket ettikçe kendiliğinden aralanan hafif dekolteler ilgi çekicidir. Derin dekoltelerden daha fazla adrenalin pompalar. Hafif eğilin, biraz hareket edin. Gerisi erkeğin hayal gücüne kalmış.

Bakışlarınızı yüzünde gezdirin

Gözlere bakmak güzeldir. Ancak sürekli gözlerinin içine bakarak konuşmayın. Arada bakışlarınızı yüzünde gezdirerek konuşun. Özellikle de arada bir dudaklarına bakın. Dudaklarına bakmak erkek için adrenalinin tam kendisidir. Onu istediğinizi düşünmesini sağlayacaktır.

Kalabalık bir yerdeyken ne istediğinizi söyleyin

Restoranda yemek mi yiyorsunuz? Birlikte yürüyüş mü yapıyorsunuz? Hatta tamamen günlük sıradan şeyleri mi konuşuyorsunuz? Peki bunları yaparken mahrem saatlerinizde size ne yapmasını istediğinizi söylemek nasıl fikir olurdu? Bu konularda çekinmeyin, ne istediğinizi açıkça söyleyin. Daha sonra konuşmanıza kaldığınız yerden devam edin. Bu karşınızdaki erkeği oldukça tatmin ve tahrik edecektir.

Çamaşırlarınızı elbiseniz üzerinizdeyken çıkarın

Karşısında iç çamaşırlarınızı elbiseniz üzerinizdeyken çıkartın. Bu hareket karşısında rekabet edebilecek çok az erkeği baştan çıkartan hareket vardır. Bu hareket erkeğinizi fazlaca baştan çıkartır. Ayrıca doğal ve samimi görünürsünüz.

Orgazm Olduğunuzu Nasıl Anlarsınız

Senin Tepkin Nedir?

Erkeği Baştan Çıkaran Hareketler

Erkekleri baştan çıkaran hareketler ile hoşlandığınız adamı kendinize bağlayabilirsiniz. Küçük bir gülümseme tüm şehvet duygularının kapılarını aralar. Ne kadar şehvetli olduğunuzu devamlı vurgulamak erkeği korkutabilir bırakın bu durumunuzu erkeğiniz fark etsin. Küçük dokunuşlar bildiğinizden daha fazla etkilidir. Yan yana otururken bacaklarınızın ona değmesi baştan çıkaran durumlardan biridir.

Baştan Çıkarıcı Hareketler

Özellikle hareket ettikçe kendiliğinden açılan hafif dekoltelerin erkekler üzerinde olağan üstü etkileri mevcuttur. Derin dekolteler hayal etkisi bırakmazlar o yüzden hafif dekolteler ile eğilin ve gerisini erkeğin hayal dünyasına bırakın. Tam olarak göremedikleri her şey için yoğun şeyler hissederler. Erkeği baştan çıkarmanın yolları arasında sizin aklınıza bile gelmeyecek çok küçük ayrıntılar vardır. Sürekli gözlerinin içine bakarak konuşmayın ara sıra gözleriniz yüzünün her tarafında olsun özellikle dudaklarına bakmayı ihmal etmeyin.

Erkeği baştan çıkarmak için çok Afilli yataklara ihtiyacınız yok onu heyecanlandıracak hareketler yapın yeter. Mesela dışarıda yemek yerken kulağına onu ne kadar arzuladığınızı söyleyin ve eve gidince ona neler yapacağınızdan bahsedin. Kıyafetleriniz üzerinizdeyken iç çamaşırlarınızı çıkarın bu hareketle rekabete girecek hareket neredeyse hiç yoktur. Yada üzerinizi değiştirirken yavaş yavaş hareket edin erkekler soyunan kadınları izlemeye bayılırlar.

Yazıya Devam Etmeden Önce Aşağıdaki Formu Doldurarak + Kursiyerimizin Arasına Katılabilirsiniz.

Erkekleri Etkilemenin Ve Kendinize Aşık Etmenin Sırlarını Öğretiyoruz.

  • Her Gün Mail Adresinize Göndereceğimiz Taktiklerle Elde Edemeyeceğiniz Erkek Kalmayacak.
  • Kısa Zamanda Hayalini Kurduğunuz O MUHTEŞEM KADIN' a Dönüşeceksiniz. 

Çıplak vücudunuzu erkeğinizin tüm teninde gezinmesine izin verin. Ten temasları oldukça etkilidir. öpüşürken alt dudağını hafif kendinize çekerek onun tüm duygularını en tepeye çıkarmak oldukça kolay. Özellikle erkekler kulak memeleri ile uğraşılmasından oldukça haz ederler. Yan yana olunmadığı zamanlarda resimli mesajlar ile onun aklına girmeyi başarın. Erkeği baştan çıkarmanın yolları kitabını satın alarak hoşlandığınız erkeği baştan çıkararak sonsuza dek sizinle kalmasını sağlayabilirsiniz. Erkekler boyunlarından çok fazla etkilenirler. Dudaklarınızın boyununda usulca gezmesine izin vererek hızlı nefes alış verişlerini hissedin. İç çamaşırı alışverişine birlikte çıkın. Ona yardımcı olmasını isteyin. Böylelikle aldığınız çamaşırların üzerinizde nasıl duracağını hayal ederek bir an önce sizinle yalnız kalmak isteyecektir. Saçlarınızla onun tenine dokunun ve uzunsa açık bırakın. Omuzlarınıza düşmüş saçlar oldukça baştan çıkarıcıdır.

Editör

Erkekleri Baştan Çıkaran Ve Azdıran Hareketler (Resimli)

Aşk Kampüsü Ekibinden herkese merhaba.

Son zamanlarda şu tarz mailleri sıklıkla almaya başladık takipçilerimizden:

“Erkekleri azdıran, baştan çıkaran hareketler neler?”

“Eşimi dışarıdayken ya da yatak odasındayken tahrik etmek için ne tarz hareketler yapmalıyım, örnek verir misiniz?”

“Komik duruma düşmeden ve itici olmadan onu hareketlerimle nasıl baştan çıkarabilirim?”

Eğer sen de bu soruların cevabını merak ediyorsan sana bir tavsiyemiz var.

Şu an meşgul olduğun şeyi bir kenara bırak, eline içecek bir şeyler al ve yazılanları baştan sona oku.

Baştan söyleyelim bu uzun ve detaylı bir yazı. Ama emin ol harcadığın zamana fazlasıyla değecek!

Çünkü bu yazıda;

  • Vücudunun özel bölgelerini erkeği baştan çıkarırken nasıl kullanacağını,
  • Erkeği baştan çıkaran seksi beden dilini ve hareketleri,
  • Onun beynine tahrik edici hareketlerinle sübliminal cinsel mesajlarını nasıl göndereceğini,
  • Onu hareketlerinle azdırmak(tahrik etmek) için ne tarz bir yaklaşım belirlemen gerektiğini,
  • Onu yatak odasında seks öncesinde baştan çıkarabilmek için nasıl hareket etmen gerektiğini,
  • Partnerinin aklını başından alan bir striptiz şovu nasıl baştan sona planlayacağını ve adım adım gerçekleştireceğini (DAHA ÖNCE HİÇ YAPMAMIŞ OLSAN BİLE) anlatacağız.

ÖNEMLİ NOT

Yazının sonunda bir erkeği sekste etkilemenin ve yatakta adeta çılgına çevirmenin özel yöntemlerini öğrenmek isteyenler için bir yönlendirme butonu var. Bu yönlendirme butonuna tıkladığında erkeklerin gözünde adeta bir SEKS TANRIÇASINA dönüşebilmen için benimsemen gereken ÖZEL STRATEJİYİ Keşfedeceksin.

Makaleyi okuduktan sonra yazı sonundaki "ÖĞRENMEK İÇİN TIKLA" butonuna tıklayarak özel stratejiyi öğrenebilir ve dönüşümü başlatabilirsin.

Hazırsan başlıyoruz.

Kadın vücudu anatomik olarak erkeğin tüm seksi içgüdülerine hitap edecek biçimde yaratılmıştır. Yani aslında hiç çaba sarf etmesen bile kıvrımların, göğüslerin, kalçaların, dudakların… onu baştan çıkarmaya yetecek kapasitede.

Ama biz bununla yetinmeyecek ve vücudumuzu en iyi şekilde kullanarak bir erkeği hareketlerimizle nasıl tahrik edeceğimizi ve azgın bir boğaya çevireceğimizi konuşacağız.

İlk olarak vücudunun hangi bölgesinin onda neyi çağrıştırdığını ve bu bölgeleri nasıl kullanman gerektiğini anlatalım.

Ayaklar ve Ayakkabılar

Ayaklarının bir nesneye doğru bakması, o şey ile ilgilendiğinin göstergesidir. Eğer karşındaki kişiyle ilgilendiğini ona belli etmek istiyorsan ayak parmak uçlarının doğrultusu ona bakacak yönde olsun.

Aynı zamanda istersen ayakkabının topuk kısmını çıkartabilir ve ayakkabını parmak ucunda sallayabilirsin. Bu hareket onu ciddi anlamda etkileyecektir emin ol.

Ayağındaki kemer, onun bilinç altında vücudunun kıvrımlarını hatırlatacaktır. Aynı zamanda birçok erkek kendi ayakları ile kıyaslandığında kadınların ayaklarının zarafetine bayılırlar.

Kendi ayaklarının zarif ve güzel olmadığını düşünüyorsan bile onunkine kıyaslandığında hala çok kadınsı olduğunu unutmamalısın. Bu yüzden rahat ol ve ayak sallama hareketini kullan.

Bacak Bacak Üstüne Atmak

Otururken bacak bacak üstüne atmak sadece doğal bir davranış değildir aynı zamanda kadınsı da bir davranıştır. Ayaklarında olduğu gibi üstte olan bacağının erkeğine doğru baktığından emin ol.

Yavaşça bacak bacak üstüne atmak veya bacak bacak üstüne atılıyken yeniden oturur pozisyona geçmek son derece flörtöz bir davranıştır.

Bunu Temel İçgüdü filmindeki gibi yapmana gerek yok (ancak bu büyük bir heyecan yaratabilir). Düzenli olarak bacak bacak üstüne atıp, daha sonra tekrar oturur pozisyona dönmek ve bir süre sonra yeniden bacak bacak üstüne atmak onun beyninde bazı cinsel uyaranların harekete geçmesine neden olacaktır.

Göğüs Bölgesini Açık Bırakmak

İlk olarak şunu söyleyeyim:

Kollarını bağlamak kendini karşında oturan kişiye karşı kapattığını gösterir.

Bu yüzden kollarını bağlamadığın bir pozisyonda dur. Gergin olduğun durumlarda kollarını bağlamak istemen gayet doğaldır. Bu, bilinçaltında kendini korumaya aldığın mesajını verir karşı tarafa.

Buradaki önemli olan şey göğüsbölgeni açık bırakmaktır. Bu da onun bilinç altında senin konuşulabilecek ve onun her söylediğini dinleyip, ilgilenecek biri olduğunu gösterir.

Ayrıca hafif bir göğüs dekoltesi zaten fazlasıyla istenen mesajı verecektir.

Ama burada şuna dikkat et:

Eğer göğüs dekolten fazlasıyla açık olursa bu seni hafif bir kadınmış gibi gösterebilir ve karşındaki erkeğin seni tek gecelik kadın grubuna dahil etmesine neden olabilir.

Bu yüzden hafifbir dekolten olmalı. Hatta sanki istemeden olmuş gibi biraz daha fazla dekolte de gösterebilirsin ona.

Örneğin öne doğru eğilirken ister istemez göğüslerin ağırlığı sebebiyle elbisenin yaka kısmı biraz daha açılacaktır. Bu tarz hileler yaparak hafifleşmeden onun gün boyu seni ve göğüslerini düşünmesini sağlayabilirsin.

Yaklaş ve Çekil

Daha önceden hiç “proksemik” kelimesini duydun mu?

Duymadıysan söyleyeyim proksemik, insanların kişisel alanlarının ve birbirleriyle iletişim içerisindeyken birbirlerine karşı koydukları mesafeyi inceleyen daldır.

Edvard Twitchell Hall tarafından bu konuda ciddi araştırmalar yapılmıştır.

Araştırmanın detayına girmeyeceğim. Bu araştırmayla ilgili bilmen gereken 2 şey var. Yakın alan ve kişisel alan.

  • Yakın alan, insan bedeninden itibaren ilk 45 santimetrelik dairesel alandır.
  • Kişisel alan, insan bedeninden itibaren santimetre uzaklıktaki dairesel alandır.

Genellikle ilk 45 cm lik alan çok yakın olduğumuz kişilere karşı koymuş olduğumuz mesafedir. Bu mesafede fısıldaşma,öpüşme,sarılma,dokunma ve kucaklama eylemleri yaşanabilir.

Kişisel alan ise sevdiğimiz ve güvendiğimiz insanlar için koruduğumuz mesafedir.

Senden yapmanı istediğim şey şu:

Herkes, doğal bir şekilde yaklaşık iki adım kadar uzakta kalarak birbirinin kişisel alanına saygı gösterir.

Biri ile ilgilendiğinde, onunla konuşmak için biraz daha yaklaşarak bu kişisel alanın içine gir.

Elbette oldukça sinir bozucu olan “yakın konuşuculardan” biri olmandan bahsetmiyorum.

Bunun yerine onu dinlerken veya onunla konuşurken onu doğru biraz daha eğimli durmanı ve kimi zaman biraz daha çok yaklaşmandan bahsediyorum.

Onu doğru yaklaşmak ve kişisel alanını işgal etmek cesurca sayılabilecek bir flört yöntemidir.

Yaklaşmak bu yöntemin sadece yarısıdır. Burada önemli olan şey yaklaştıktan sonra çekilmek ve onun yakınlaşması için ona boş bir alan yaratmaktır.

Örneğin, o konuşurken onu doğru biraz daha yakın durarak ona ilgini göster. Ardından kendini biraz geri çekerek bu yakınlığı ortadan kaldır. Sonra onun da sana yaklaşıp yaklaşmadığını gözlemle.

Aynı zamanda başka bir yöntem daha kullanabilirsin. Ona bir şey söylemek için onun kulağına doğru yaklaş ve ardından geri çekil.

“Çok hoş/güzel/seksi görünüyorsun” veya “çok güzel kokuyorsun” gibi güzel şeyler söyleyebilirsin. Flörtöz olmayan bir şey de söyleyebilirsin.

Ne söyleyeceksen söyle ve ardından vücudunu onunkinden uzaklaştır.

Onun ne yapacağını izle.

Sana bir şey söylemek için bu yakınlaşma fırsatını kaçırmayabilir. Eğer yakınlaşmazsa da biraz daha cesur olup, ondan sana yaklaşmasını isteyebilirsin.

Parmağınla daha yakına gelmesi için işaret yap ve yaklaştığında da ona bir şey söyle.

Yine ona ne söyleyeceğin aslında çok da önemli değil. Önemli olan o mesajı o kişiye verebilmen.

Yumuşak Dokunuş

Arkadaşça dokunuşlar aranızda yakınlık kurmana yardımcı olur. Elini onun koluna veya omzuna koymak harika bir başlangıç yapmana yardımcı olabilir.

Eğer samimiyetin henüz ilerlememişse/birbirinize temas etmeye başlamamışsanız bu dokunuşu karşındaki kişi bir şaka yaptığında veya kişisel bir şey söylediğinde gerçekleştirmen gerekiyor. Dokunuşlarını uzatmaya gerek yok, kısa bir dokunuş oldukça yeterli olacaktır.

Onun da bu arkadaşça dokunuşları gerçekleştirip gerçekleştirmediğine dikkat etmelisin.

Bu dokunuşların etkisini arttırmak için onun uyluğuna(bacağının dizden yukarı kısmı) dokunduktan hemen sonra hızlı bir şekilde elini çek.

Eğer bu tekniği ilişki içerisinde olduğun bir erkekte uygulayacaksan muhabbet esnasına elini onun beline, uyluğuna veya uyluğunun iç kısmına yakın yerlere koyabilirsin.

Eğer birlikte yan yana oturup film veya konser izliyorsan ancak konuşamayacağın bir yerdeysen, parmaklarını yavaş bir şekilde kullanabilirsin.

Bu noktada elini onun uyluğuna koy ve ardından santim santim yavaşça parmaklarınla önce yukarıya ardından biraz da aşağıya doğru hareket ettir. Bunu birkaç sefer yap ve ardından dur. Elini oradan tamamen çek. Birkaç dakika sonra yeniden başla.

Bu sefer uyluğunun iç kısmına ve çatalına doğru biraz daha yakınlaş. Ardından dizine dokun ve elini tekrar tamamen çek. Bunu birkaç dakika boyunca tekrarla. Kimi zaman uyluğunun iç kısmının en üstünde dur ve parmaklarınla onun penisine temas etmeyi ne kadar çok istediğini fark etmesini sağla.

Dudaklar

Gülümsemenin yanı sıra dudaklar vücut dilindeki en etkili araçlardan birisidir.

Bir erkek ile konuşurken dudaklarını yalamak ve hatta hafifçe ısırmak… hatta rujunu görebileceği bir şekilde sürmek bile onun senin dudaklarının ve ağzının ne denli keyif verici şeyler olduğunu düşünmesini sağlayacaktır.

Çok kısa bir süreliğine dudaklarını yala ve sonra dur.

Birkaç dakika sonra bunu tekrarla. Hatta bir öpücük için dudaklarını hafifçe bükebilirsin bile. Bu noktada en iyi dostunuz onun bilinçaltıdır.

Elbette dudaklarında kalan tatlının son kırıntılarını yalamaya çalışıyor gibi görünmek istemezsin. Ve tabi kesinlikle ördek dudaklı da görünmek istemezsin. Dudaklarınla yapacağın bu hareketin tek amacı onun aklına seni öpebilmeyi yerleştirmektir.

Aynı zamanda o konuşurken sıklıkla bakışların onun ağzına ve dudaklarına kaysın. Onu nasıl öpmek istediğini düşün. Kendi bilinçaltında senin ne yapmak istediğini hemen anlayacaktır.

Seksi El Hareketleri

Bu büyülü bir tılsım gibi işe yarayabilecek bir taktiktir ancak “her şeyin azı karar” sözünü unutmamak gerekiyor.

Ellerini bir hava durumu sunucusunun kullandığı gibi kullanmayı düşün. Zarif bir şekilde elleriyle arkasındaki ekranı gösterirler. Senin ellerin ve parmaklarınsa erkeğine aklındaki seksi şeyleri gösterebilir.

Örneğin, parmaklarınla yavaş bir şekilde önündeki bardağın ağzıyla oynayabilir veya nazik bir şekilde önündeki şarap bardağına birkaç vuruş yapabilirsin.

Yine yavaş bir şekilde parmağındaki yüzüğü parmağının ucuna getirip, yeniden takabilirsin. Bunlar kesinlikle onun aklında seksi çağrıştıracaktır, bu yüzden hareketlerinin yavaş ve zarif olduğundan emin ol.

Aynı zamanda onun dikkatini kendi bedenine çekmek için kıyafetlerinle oynayabilir veya onları düzeltebilirsin.

Giydiğin bluzun yakasını düzeltebilir veya eteğinin bel kısmıyla oynayabilirsin. Boynunun kadınsı kıvrımlarını fark etmesi için zarif bir şekilde küpelerinle veya kolyenle ilgilenebilirsin.

Aslında onun dikkatini göğsüne çekmek bir çeşit seksi vücut dili kullanmana yardımcı olur. Bu, birlikte olduğun erkeğe güvendiğini ve ona karşı zaafının olduğunu göstermenin ilkel bir yoludur.

Kolyeni düzeltmek veya saçınla oynamak (bir sonraki başlıkta detaylı olarak ele alacağım) onun dikkatini boynuna çekmek için harika fırsatlardır.

Tabi abartmak ve kendini kolay biri olarak kolay göstermek istemezsin. Bu yüzden göğüslerini avuçlamamalı, sütyenini düzeltmemeli veya iç çamaşırınla herhangi bir şekilde ilgilenmemelisin. Bu taktiği kullanırken zarif ve saygın görünmelisin.

Saçla Oynamak

Muhtemelen bunu zaten biliyorsundur. Beğendikleri bir erkekle yüz yüze olduklarında kadınlar genellikle saçlarıyla oynama eğilimindedirler. Saçlarını kulağının arkasına götürmek, bir omzundan öbür omzuna almak, parmaklarının arasında dolaştırmak…

Eminim ki, bunları daha önce birçok sefer yapmışsındır.

Kadınlar bunu neden yapar?

Bu, bir tür içgüdüsel davranıştır. Kuşların eşlerini etkilemek için tüylerini nasıl hareket ettirdiğini düşün. Saçlarınla oynamak da aynı şeydir. Bu hareketlerle karşı tarafın ilgisini çekmeye çalışır ve görünümümüze müdahalede bulunuruz.

Flörtöz vücut dilini kasıtlı olarak kullanırken senden yapmanı istediğim şey hareketlerini yavaşlatman.

Zarif bir şekilde saçlarını parmaklarının arasına al. O konuşurken dalgın ve yavaş bir şekilde saçlarınla oynamaya başla.

Eğer saçların yeterince uzunsa at kuyruğu veya örgü yap ve zarif bir şekilde bunları çekiştir. Bunu yaparken göz teması kur ve yaramaz bir şekilde gülümse. Ellerini senin saçında dolaştırmayı istemesini sağla…

Yüz İfadeleri

İlgi ve keyfi göstermek için gülümsemek en basit ve en çok kullanılan yoldur.

Birçok farklı gülümseme stili vardır. Keyifli olduğunu gösterecek şekilde dişlerini göstererek sırıtmak ve dudaklarının arasında hiçbir boşluk olmadan baştan çıkartıcı bir gülümseme…

Flörtöz bir sırıtış veya yarım gülümseme bile harika bir başlangıçtır. Konuşmanın gidişatına göre farklı türde gülümsemeler bile kullanabilirsin.

Gülümsemenin yanı sıra her zamankinden daha sık göz kırpabilirsin. İnsanlar hoşlandıkları kişilerin yakınlarında olduğunda normalden daha sık göz kırpma eğilimindedirler.

Genel olarak daha sık göz kırpmanızı önermiyorum.

Göz kırpma eylemi istemsizce yaptığımız bir şeydir ve bunu düşünmeye başladığında garip bir şekilde göz kırpmaya başlarsın ve bu da garip hissetmene neden olur.

Bu yüzden göz kırpmaya odaklanmak yerine (üzgünüm ama eminim ki şu an göz kırpma hakkında düşünmeye başlamışsındır bile. Oldukça can sıkıcı değil mi?) yapabileceğin şey daha şehvetli bakışlar üzerinde çalışmaktır.

Bunu, onun sana baktığından emin olduğun zamanlarda yapman gerekiyor. Başını hafif öne doğru ve sağa ya da sola doğru eğ ve dümdüz bak. Ardından başın o pozisyondayken, yavaşça göz kapaklarını kaldır ve cilveli bir gülümsemeyle göz teması kur.

Başlarda biraz abartılı bir şekilde yapman çok doğal, bu yüzden önce aynada biraz alıştırma yap. Bu bakışın iki faydası vardır. Birincisi, bu şekilde baktığında biraz gizemli görünürsün ve senin ne düşündüğünü merak etmeye başlar.

Ardından cilveli bir şekilde ona baktığında onu sana bakarken yakalamış olur olursun ve bundan hoşlanmış görünürsün.

Taklit (Aynalama)

Bir başkasını rahat hissettirmenin ve sana yaklaşmasına izin vermenin en kolay yolu onun vücut dilini ve hareketlerini taklit etmektir. Bir başkası bizimle uyumlu olduğunda aramızda yakınlık oluşmaya başlar.

Satış elemanları ve çeşitli sanatçılar da bu taktiği kullanır. Ancak sana burada çok daha etkili bir şeyden bahsedeceğim.

Ölsem Daha İyi filminde buluşma sırasında kız arkadaşının hareketlerini taklit etmeye karar veren Lane isimli karakteri hatırlıyor musun?

Eğer filmi izlemediysen, mutlaka izle. Bu harika komedi filmi sana nasıl taklit yapmaman gerektiğini öğretecek.

Bu noktada taklit etmenin dozunu kaçırmamak gerekiyor. Bu, erkeğin onunla dalga geçtiğini düşünmesini sağlayabilir. Burada bahsettiğim taklit biraz daha yavaş gerçekleştirilmesi gereken bir süreçtir.

Eğer bedenini sana doğru yaklaştırıyorsa, birkaç saniye sonra sende aynı miktarda yaklaştır. Eğer dirseklerini masada dinlendiriyorsa veya başını ellerinin arasına aldıysa saniye sonra benzer bir şey yap.

Bu tam anlamıyla taklit değildir, burada önemli olan şey onun duruşunu, vücut dilini ve mimiklerini doğal bir şekilde yeniden canlandırmaktır.

Seksi Yürüyüş

Birinin gözlerinin senin üzerinde olduğunu bildiğin zamanlarda kalçalarını normalden biraz daha fazla sallayabilir ve yürüyüşünü daha seksi yapabilirsin. Garip hissedeceğin bir şekilde yapmana gerek yok ancak yürüyüşüne biraz şov katmak eğlenceli olabilir.

Yeteneklerini gösterme vakti!

Neden seksi bir yürüyüş onu baştan çıkartıyor?

Çünkü bu yürüyüşte özgüven ve cesaret var. Aynı zamanda kıvrımlarını da gözler önüne serer. Ek olarak, kalça hareketlerinle onun bilinçaltında doğurganlık mesajını canlandırmış olursun.

Şahsen ben bu tekniği kullanan kadınlara bayılıyorum. Kadınlar normalde yürürken de hafif de olsa kalçalarını hareket ettirir ancak bir erkek onları izlediğinde bu hareketi hafifçe abartmak oldukça iyi olabilir.

Bu gibi yürüyüşü yapan kadınların en sık duyduğu iltifatlardan birisi kendilerine olan özgüvenleri hakkındadır.

Şimdi bunu evde yalnızken biraz çalış.

Seksi ayakkabılarını giy ve sevdiğin bir müziği aç. Erkeğinin yanından yürüyerek uzaklaştığını ve onun gözlerinin de senin kalçanda olduğunu düşün.

Ayağa kalk, başını kaldır, sırtını düzleştir ve göğüslerini ortaya çıkar. Yürürken hafifçe kalçalarını olduğundan daha fazla salla. Kolların serbest ve doğal bir şekilde sallansın.

Orta düzeyden abartılı sayılabilecek düzeye kadar farklı türlerde yürümeye çalış. Victoria’nın Melekleri moda gösterisinin videolarını izle, senin elde etmeye çalıştığın yürüyüş ise buradaki mankenlerin yürüdüğünden biraz daha az abartılı bir yürüyüştür.

Erkekleri Sekste Etkilemenin Sırlarını Öğrenmek ve Ve Adeta Onu Çılgına Çevirecek ÖZEL YÖNTEMLERİ Keşfetmek İster Misin?

ÖĞRENMEK İÇİN TIKLA >>

Eğer gerekirse, içindeki aşk tanrıçasını da serbest bırak. Rahat hissettiğin bir tarz bulana kadar çalışmaya devam et. Ardından kendini hazır hissettiğinde, kendinden emin ve gururlu bir şekilde bu yürüyüşü gerçekleştir.

İpuçlarını Okumak

Aktif bir şekilde baştan çıkartıcı vücut dilini kullanmanın sırlarından birisi ise onun sana göndermiş olduğu ipuçlarını okuyabilmektir. Bu mesajları fark etmek, flörtleşmenin ne denli etkili geçtiğini anlamana yardımcı olur.

Vücut dilinin büyük bir çoğunluğu evrenseldir ancak kadınların fark etmediği ve erkeklerin de yapma eğiliminde olduğu bazı şeyler vardır.

Eğer yalnızsan, havalı görünmeye ve konuşmaya çalışsalar bile tanıştığın erkeklerden hangilerinin seninle ilgilendiğini anlamanın bazı yolları var.

Erkeği Baştan Çıkaran Hareketlerin İşe Yaradığını Nasıl Anlarsın?

Bunu yine onun beden dilini takip ederek anlayacağız. Etkilenen erkeğin vücudu bazı sinyaller ve tepkiler verir. İşte en belirgin olanları:

> Abartılı Duruş

Senin ilgini çekmeye çalışan erkek olduğundan daha büyük görünmeye ve daha fazla yer kaplamaya çalışır. Bu alfa erkek içgüdüsüdür.

Farkında olmadan sana güçlü ve aktif olduğunu göstermeye çalışır. Ellerini kalçasına koyması, ayaklarının birbirinden epey bir ayrı durması ve kollarını olabildiğine açarak esnemesi gibi abartılı hareketleri tespit etmeye çalış.

> “Kazara” Dokunuşlar

Aynı senin de ilgini gösterdiğin dokunuşlar gibi onun da aynı şeyi yapıp, yapmadığına dikkat et. Eğer kalabalık bir yerdeyseniz, kolunu sana sarabilir.

Dışarıda yürüyüş yaparken sana yol göstermek için elini senin koluna veya beline koyabilir. Bu da bir nevi kendi bölgesini iddia etmenin bir yoludur.

Eğer siz konuşurken veya birbirinize yakınken sıklıkla senin kollarına, omuzlarına, sırtına veya beline dokunuyorsa, bu iyi bir işarettir.

> Yakınlaşma

Yukarıda da bahsettiğim gibi birine karşı bedenen yakınlaşmak, ilgi göstermenin bir işaretidir. Eğer konuştuğun erkek, konuşma sırasında sana doğru eğiliyorsa, sana odaklandığını ve senin söylediklerinle ilgilendiğini gösterir.

Eğer iyice yakınlaşmaya çalışıyorsa bu ciddi anlamda tahrik olduğunun göstergesidir.

> Penisi Yolu Gösterir

Aslında sadece penisi değil, aynı zamanda omuzları, gövdesi ve ayakları. Vücudunun bu kısımlarının hangi yöne baktığına dikkat et. Eğer doğrudan seninle konuşmuyorken bile sana doğruysalar, seni arzuluyor ve farklı seks pozisyonlarında hayal ediyordur..

>Kopyalama

Taklidin aranızda yakınlık kurmaya yardımcı olduğunu söylemiştik. Şimdi sen de onun senin davranışlarını taklit edip, etmediğine dikkat et.

Aynı içeceği sipariş etmesi, duruşunu veya hareketlerini taklit etmesi ve hatta seninle benzer sözcükleri kullanması bile bir işarettir.

> Yüz İfadeleri

Göz teması kurması ve koruması, sana gülümsemesi, sen konuşurken kaşlarını yukarı kaldırması ve başıyla onaylaması gibi tüm davranışlar senden hoşlandığının bir göstergesidir.

Şimdi de bu hareketleri bir harmoni edasında nasıl sıralı bir biçimde kullanacağından bahsetmek istiyorum.

2 farklı yaklaşım var benimsemen gereken. Bunlardan birini seçebilirsin, tamamen sana kalmış.

1. Baskın Tavır

İlk yaklaşımda ona tam saha baskı uygulayacak ve onu zorlayacaksın.

Hepsi bu kadar.

Cesur ve sıra dışı ol… ve kendinden emin ol. Bunu, kurstaki tekniklerden herhangi birini nasıl kullanacaksan, öyle kullan. Bedeninin, sözcüklerinden daha fazla flört edeceği bir akşam planla.

Göz teması kur ve gülümse. Göz temasını birkaç dakika boyunca koru.

O konuşurken, hafif bir şekilde kolunu okşa. Bir şaka yaptığında flörtöz bir şekilde omzuna dokun.

Akşam yemeğinde cilveli bir şekilde göz kapaklarını hafifçe aşağı indir.

Ona tatlı bir şeyler söylemek için ona doğru eğil ve ardından kendini geri çekerek, onun bunu tekrar yapmanı istemesini sağla.

Arabanın içindeyken parmaklarını onun bacağında dolaştır(bunu yapmaya da bilirsin)… parmaklarını nereye götürmek istediğinle ilgili ona küçük bir ipucu vermeye çalış… bir saniyeliğine dur ve gözlerinle onun dizine bak.

Saçlarınla oyna, ellerinle masum bir şekilde kolyeni düzeltirken boynundaki kıvrımları gözler önüne ser. Nerede yürürsen, yürü eğer erkeğin yakınlardaysa seksi olmayı unutma.

Burada bahsettiğimiz tüm vücut dili tekniklerini kullan ve onun içindeki arzunun giderek büyümesini izle.

2. Kontrollü Tavır

Kullanmanı istediğim ikinci yaklaşım ise günlük etkileşimlerinde seksi vücut dilini kullanmayla alakalıdır.

Bu, bir önceki yaklaşımdan biraz daha farklı. Yapmanı istediğim şey, belirli aralıklarla vücut dilini kullanmak için fırsatları kollamak ve kasıtlı olarak ama öyle de görünmeden flörtleşmektir.

Süpermarket alışverişi yaparken, arabaya bir şey koyacağın sırada onun koluna dokun ve elin yavaşça bedenine doğru giderken, en sonunda da aldığın ürünü arabaya yerleştir.

Bir aile etkinliğine katıldığında ona yaklaşacak bir an bul ve onun kulağına bir şeyler fısıldadıktan sonra onun yanından ayrıl.

Eğer seni izlediğini fark edersen, onunla göz teması kur ve baştan çıkartıcı bir şekilde gülümserken, dudaklarını yala(abartmadan).

Televizyon veya film izlerken, parmaklarını zaman zaman onun bacağına koy ve yavaş bir şekilde onun hassas bölgelerine doğru ilerle(eğer ilişkiniz başladıysa).

Mutfaktan herhangi bir şey almaya gitmek için bile onun önünden geçerken veya onun seni izlediğini bildiğin zamanlarda kalçalarını her zamankinden biraz daha salla.

Vücut dilinin farkında ol ve hem seni arzulaması hem de kendini daha iyi hissetmen için baştan çıkaran hareketleri iyi kullanmaya çalış. Bedenini cinsel açıdan kendine güvenerek kullanman, kendine olan güvenini kat be kat arttıracaktır. İçindeki aşk tanrıçasını uyandırma zamanı!

Tüm bu söylediklerimi aklında tutman ve uygulaman ilk başlarda zor olabilir. Bu yüzden her seferinde birini veya birkaçını denemeni tavsiye ediyorum. Zaman ilerledikçe bu hareketler senin bedeninin doğal tavrı haline gelecek ve sen bile farkında olmadan bu teknikleri uyguluyor olacaksın.

EVET ŞİMDİ BEKLENEN AN GELDİ!

Sırada onu seks öncesinde baştan çıkarabilmek için yapman gereken hareketleri ve seksi bir striptiz gösterisini baştan sona nasıl kurguluyacağını ve gerçekleştireceğini öğrenme zamanı!

Hazırsan detaylara geçiyorum!

Erkekleri baştan çıkaran hareketler denilince akla şüphesiz seksi şovlar geliyor. Bu şovları seks hayatına mutlaka dahil etmelisin. Bu seni onun gözünde çok farklı bir mertebeye yükseltecek emin ol.

Şöyle dediğini duyar gibiyim:

“Ben daha önce hiç böyle bir şey yapmadım ki….”

Yapmamış olabilirsin ama bu yapamayacağın anlamına gelmez.

Onun aklını başından alacak bir gösteri hazırlamaya ne dersin?

Şimdi sana ona nasıl seksi bir gösteri hazırlayacağını ve onun aklını başından alacağını adım adım anlatacağım.

Haydi Başlayalım…

VE ŞOV BAŞLASIN

Bir erkeği baştan çıkarmak için bedenini çok iyi bir biçimde kullanmalısın. Şu bir gerçek ki erkekler görsel yaratıklardır ve cinsel mekanizmaları bu şekilde tetiklenerek devreye girer. Bu yüzden yapacağın hareketler ve tavırlar onu kısa bir sürede azgın bir boğaya çevirebilir.

Peki nedir bu tahrik edici hareketler?

Korkmana gerek yok. Emin ol kolaylıkla öğreneceksin ve uygulayacaksın. Yeter ki burada yazılanları sonuna kadar oku ve uygula.

Hazırlık Evresi

Bir striptiz şov için en önemli evrelerden biri hazırlık evresidir. Her şey planlanan biçimde ilerlemeli ve doğal görünmelidir. Yapacağın bir hata seni onun etrafında müzik eşliğinde dönen bir semazene çevirebilir.

Bunun olmasını istemeyiz. Onun karşısında kötü bir duruma düşmeni de istemeyiz.

Değil mi?

O halde sırasıyla şov için gereken hazırlığı yapmaya başlayalım.

Mekanı Belirle

Eğer yatak odan yeterince büyükse striptiz için en uygun yer burasıdır. Ayrıca partnerin yatak odasını beyninde seksle eşleştirdiği için seks motivasyonu daha da fazla olacaktır. Eğer yatak odası uygun değilse oturma odasını düşünebilirsin.

Kıyafetini Seç

Mekanı belirledin. Sıra kıyafetini seçmeye geldi.

Seni seksi gösterecek her şey bu şov için uygundur. Seksi çoraplar, bra, gecelik her ne ise.

Fakat burada önemli olan birkaç kural var:

İlki seçtiğin kıyafet partnerin tarafından seksi bulunmalı ve onun zevkine hitap etmeli. Bunu öncesinde çaktırmadan ona sorabilirsin ve nelerden hoşlandığını öğrenebilirsin ya da seksi dedektif projesi kapsamında öğrenebilirsin.

İkinci kural o kıyafetin içinde kendini psikolojik olarak rahat hissetmen. Eğer giydiğin kıyafet seni hayat kadını gibi hissettiriyorsa derhal o kıyafetten kurtul! Unutma, kendini o kıyafetin içinde seksi ve güvende hissetmelisin.

Üçüncü kuralımız; en alta giydiğin çamaşırın, dar ve vücut hatlarını/kıvrımlarını belli ediyor olmalı. Bunun üzerine giydiğin kıyafetlerin ise seksi, aynı zamanda kolayca çıkarılabiliyor olmalıdır. Seksi dans yaparken bir yandan da üzerindekilerini çıkarmak için debelenirsen seksi olayım derken komik olursun.

Ayakkabı seçimin tamamen sana kalmış. Uzun bir çizme veya topuklu bir ayakkabı giyebilirsin ama buradaki altın kuralımız bacaklarını rahatça ve tüm güzelliğiyle sergileyebiliyor olmandır.

Eğer kısa boyluysan veya bacak boyun kısaysa uzun çizmeleri tavsiye etmem. Eğer topuklu ayakkabıyla rahat edemiyorsan topuksuz bir ayakkabı da giyebilirsin. Tercih senin.

Ambiansı Ayarla

Kıyafetini de seçtin sıra ortamı ve ambiansı ayarlamaya geldi.

İlk olarak ışıklardan başlayalım. Eğer odanda bir abajur varsa onu kullanmanı tavsiye ederim. Çünkü güçlü ışıklar seninle birlikte tüm odayı aydınlattığı için partnerinin ilgisi ister istemez etraftaki objelere kayabilir. Bu yüzden mümkünse sönük ışık kullanmaya gayret et.

Eğer sönük ışık yoksa avizenin veya lambanın üstünü küçük bir bez parçasıyla örterek ışığın yoğunluğunu azaltabilirsin. Bunu yaparken evi yakmamaya dikkat et! Yakacağın kişi partnerin ev değil.

Eğer bu da yoksa odadaki tüm ışıkları söndürüp birkaç mum yakabilirsin.(sanırım bu en iyisi)

Sırada doğru müzik seçimi var.

Ne tarz bir gösteri yapacaksın?

Hızlı mı yavaş mı?

Ona uygun düşen bir müzik seçmelisin. Burası tamamen sizin zevkinize kalmış. Ağır metal de olabilir, slow müzik de. Buna sen karar ver.

İlk Kez Mi Ona Gösteri Yapacaksın?

Şunu asla aklından çıkarma: Sen profesyonel bir dansçı değilsin ve o da bir striptiz kulübüne gelmedi. Mükemmel olmak zorunda değilsin. Olamayacaksın da.

Bu yüzden zevk almaya bak

Eğlen

Arada gül

O zaten ona değer verip onun için böyle bir gösteri planladığın için fazlasıyla mutlu olacak ve sana minnettar kalacak.

İlk seferde amacın onu delirtip aklını başından almak olmamalı!

Kendine bu kadar yüksek bir hedef koyma.

Amacın seks hayatınızı renklendirip bir sonraki aşamaya geçirmek olmalı. Zaman içerisinde, eğer yapmak istersen diğer gösterilerinde daha rahat olduğunu fark edecek ve onu daha çok etkilediğini göreceksin.

Striptiz dansçıları o şovları yapabilmek için yıllarca çalışıyorlar biliyor musun?

Kareografilerini kurabilmek için profesyonellerden yardım alıyorlar. Bunun kurslarına katılıyorlar. Bu yüzden her şeyi akışına bırak ve eğlenmene bak.

Her şeyi ayarladığımıza göre artık şovun detaylarını ve aşamalarını konuşabiliriz.

Şov Başlasın…

  • İlk olarak onu kolundan tut ve onu gösteri yapacağın yere getir. Onu önceden hazırladığın sandalyeye/koltuğa oturt. Bunu yaparken biraz sert olabilirsin. Ne kadar tutkulu olduğunu görsün.
  • Ardından ona doğru eğil ve onu tutkulu bir biçimde öp. Bu öpücük güzel şeylerin habercisi niteliğinde olsun.
  • Sonra arkanı dön ve yavaşça birkaç adım atarak ondan uzaklaş. Ondan uzaklaşırken kalçalarını izlemesine müsaade et. Hatta kalçalarını ön plana çıkaran bir yürüyüş yap. Ardından dur, yere bak ve en üstteki kıyafetini (omzuna attığın ceket olabilir) yere bırak.
  • Ardından ona doğru bir adım at. Ellerini eteğinin beline koy ve yavaşça kalçanı sallayarak eteğini aşağıya indir.
  • Eğer kalçalarına güveniyorsan ellerinle kalçalarını ovalayarak onun etrafında dönebilir veya ona sırtını dönüp o bölgeni vurgulayabilirsin. Eğer ayağa kalkıp sana dokunmak isterse onu yerine oturt ve parmağını yüzüne sallayarak ona henüz değil de.
  • Sonra ona doğru yaklaş ve onun önünde yere diz çök. Ardından boynunu çevirerek saçlarını savur. Bunu yaparken de ellerin göğüslerinde olsun.
  • Ardından ayağa kalk ve ondan birkaç adım uzaklaş. Ona arkanı dön ve sütyenini çöz. Arkan dönükken sütyenini yavaşça çıkar ve döner dönmez onun yüzüne /kucağına fırlat(yavaşça)
  • Son olarak dizlerinin üzerine çök ve emekleyerek ona doğru yürü. Ardından kucağına otur ve sevişmeye başla…

Şimdi bir adım ileri gitme vakti

Erkekleri Sekste Etkilemenin Sırlarını Öğrenmek ve Ve Adeta Onu Çılgına Çevirecek ÖZEL YÖNTEMLERİ Keşfetmek İster Misin?

ÖĞRENMEK İÇİN TIKLA >>

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası