honor 8s 32 gb akilli telefon / Huawei Honor 8 3/32Gb Fiyatları, Özellikleri ve alternatifleri

Honor 8s 32 Gb Akilli Telefon

honor 8s 32 gb akilli telefon

Telefon Huawei Honor 8 3/32Gb

Huawei Honor 8 3/32Gb
Huawei Honor 8 3/32Gb
Huawei Honor 8 3/32Gb
Huawei Honor 8 3/32Gb

Açıklama Huawei Honor 8 3/32Gb

Huawei Honor 8, parlak ve net (x ekran çözünürlük) inç inç ekrana ve x 71 x mm boyutlarına sahiptir. Ayrıca yalnızca g ağırlığındadır. Ana teknik özellikler Huawei HiSilicon Kirin çiptir. 32GB Dahili Hafıza ve 3GB RAM Kapasitesi.
Huawei Honor 8 çıkış tarihi Temmuz 12MP sensörlü arka kamera harika fotoğraflar çekiyor ve 8MP çözünürlükteki ön kamera ile yüksek kalitede öz çekimler yapabilirsiniz. Akıllı telefonun fiyatı çok ucuz ve bu şu anda en iyi fiyat , bu yüzden satın almaya değer . Android OS kullanmaya alışmış herkes için iyi bir alışveriş olacak.

Huawei Honor 8'de iki SIM kart olduğundan, farklı telekom operatörlerinden 2 numaranız olabilir.

5G desteği olmadığından İnternet hızı standart olacaktır.

Huawei Honor 8 belleği, ihtiyacınız olan en kısa sürede takabileceğiniz microSD kartlarla genişletilebilir.

Standart kulaklık jakı, adaptör olmadan herhangi bir 3,5 mm kulaklığı takabileceğiniz için size para kazandıracaktır.

Kızılötesi bağlantı noktası olmadığı için kontrol paneli çalışmaz olarak kullanın.

'den fazla çevrimiçi mağazada her gün fiyatları, promosyonları ve kuponları kontrol ediyor ve en iyi fırsatları buluyoruz.
Huawei Honor 8 3/32Gb durduruldu

Huawei Honor 8 3/32Gb'ye alternatifler:

Huawei Honor 8 3/32Gb Teknik Özellikleri

  • Üretici firma: Huawei
  • Model: Honor 8
  • Ağırlık: g
  • Boyutlar:  x 71 x mm
  • İşletim Sistemi: Android
  • Boyut:  inç
  • Ekran Çözünürlüğü: x
  • RAM Kapasitesi: 3GB
  • Dahili Hafıza (ROM): 32GB
  • Kamera: 12MP
  • Chipset (CPU): Huawei HiSilicon Kirin
  • Batarya: mAh

CPU mimarisi4 x ARM Cortex-A72 2,3 GHz + 4 x ARM Cortex-A53 1,8 GHz

Üretici firmaHuawei HiSilicon

modelKirin - işlemci ile diğer modelleri görüntüle burada

Çıkış Tarihi11/26/

Çekirdek Sayısı8

Sıklık GHz

Bit derinliği64 bit

Teknik süreç16 nm

Bellek4 GB

Grafik işlem birimi (video yongası / GPU)Mali TMP

GPU frekansı MHz

Video işlemci çekirdeği sayısı4

TDP5 W

FeaturesHuawei HiSilicon modem

Upload Speed50 Mb/sn

frekanslar2G (GSM): /// MHz 3G (WCDMA): // MHz 4G (FDD-LTE): B1 () / B3 () / B7 () - Tüm operatörlerle çalışır Rusya

Mobile network generation4G

Sim Kart Yeterliliği‎1 yuva: nanoSIM, 2 yuva: nanoSIM veya bellek kartı

kablosuz internetvar

Bluetoothvar

Sistem desteğiGPS, A-GPS, GLONAS

Akü kapasitesi mah

Pil teknolojisikaldırılabilir

Olay göstergesivar

Parmak izi tarayıcıvar

Yakınlık sensörüVeri yok

Çevre ışığı sensörüVeri yok

JiroskopVeri yok

İvme ölçerVeri yok

Elektronik pusulaVeri yok

BarometreVeri yok

KızılötesiVeri yok

Ses yongasıBirleşik

HoparlörlerVeri yok

Mikrofonvar

Kulaklık Bağlantısıvar

Boyutlar x 71 x mm

Ağırlık g

Muhafaza malzemesiMetal

DillerRussisch, Oekraïens, Engels, Duits, Spaans, Hebreeuws, Litouws, Pools, Ests, Italiaans, Frans, etc. - Desteklenen dillerin tam listesine buradan bakın.

Huawei Honor 8 3/32Gb için aksesuarlar

Huawei Honor 8 3/32Gb yorumlar

Akıllı telefonunuz hakkında bir inceleme bırakın. Yorumunuzla binlerce kişiye yardım edin!


İlk ol

Şimdi bu akıllı telefon için bir promosyonumuz yok, ancak indirimli olarak satın alabileceğiniz benzer ürünler var, örneğin:
Tüm indirimli ürünleri görüntüle

Bu sayfayı değerlendirin:

/5 nın-nin 66

Honor Cep Telefonu

Teknolojik aletlerin günden güne gelişmesiyle birlikte seçenekler de artar. Önceden sayılı özellikleri olan telefonlar günümüzde pek çok özelliği bünyesinde barındıran işlevli cihazlar halini alır. İnsanların yanından ayırmadığı bu cihazlar hayatı kolaylaştırır. Kendiniz için uygun olan telefonu seçtiğinizde işlerinizden sosyal aktivitelerinize kadar her şeyi rahatlıkla planlayabilirsiniz. Profesyonel fotoğraflar çekmek istiyorsanız bunu yüksek kamera özelliklerine sahip akıllı telefonlarla gerçekleştirebilirsiniz. Bu cihazlarla toplantılarınıza nerede olursanız olun görüntülü katılma şansınız vardır. Online oyun oynamayı seviyorsanız yüksek işlemcili olanlar size istediğiniz performansı sağlar. Bu çok işlevli kullanıma Honor cep telefonları ile ulaşabilirsiniz. Honor, son teknolojik gelişmeleri takip eden yenilikçi ve dinamik bir markadır. ’te piyasaya sürdüğü ilk telefon modelinden beri dünyada ve ülkemizde tercih edilir. Şık tasarımlı ve safir mavi gibi beğenilen renklerde ürünleri mevcuttur. Telefonlarında bulunan özellikler müşterilerin beklentilerini karşılar. Kamera kalitesi ve depolama alanı yönünden tatmin edicidir. Yüksek RAM kapasitesi telefonda oyun oynamayı sevenlerin beğenisini kazanır. Kaliteden ödün vermeden fiyat konusunda memnuniyet sağlar. Kaliteli malzemeden imal ettiği seçenekleriyle uzun süre kullanabileceğiniz teknolojik cihazlara sahip olabilirsiniz. Honor, ürettiği elektronik aksesuarlarla da adından söz ettirir. Bluetooth kulaklık, akıllı saat ve akıllı bileklik gibi gündelik hayatta sıklıkla kullanılan teknolojik ürünleri bulunur. Hayat kolaylaştıran Honor marka cep telefonu ve teknolojik cihazlara Trendyol’dan göz atabilirsiniz.

Dikkat Çekici Özellikleriyle Honor Cep Telefonu Modelleri

Dikkat Çekici Özellikleriyle Honor Cep Telefonu Modelleri

Teknolojik cihazların hayatta gün geçtikçe fazla yer edinmesiyle bu araçlardan beklenenler de artar. Müzik dinlemek, sosyal medyada gezinmek ve diğer pek çok aktiviteyi aynı anda yapmak akıllı telefonlarla mümkündür. Bu işlemleri gerçekleştirirken kullanılan cihazın performansı önem taşır. İşlemcinin yüksek olması ve şarj süresinin yeterli olması akıllı telefon kullananların istediği özelliklerdir. Yüksek işlemciye sahip telefonlarda online oyunlar, donma ve ısınma yapmadan rahatlıkla oynanır. Honor cep telefonu özellikleri pek çok işlemi aynı anda yapabilmenizi sağlar. mah batarya kapasitesi tüm günü dışarıda geçirdiğiniz zamanlarda sizi yarı yolda bırakmaz. FHD+ ekran çözünürlüğüyle P video kayıt imkanına sahiptir. 60 hz görüntü yenileme hızı pikselleşme yapmayı engeller. ’’-7’’ ekran boyutu hem video izlerken, hem de oyun oynarken yeterli bir ekran büyüklüğü sunar. Online oyunların yüksek çözünürlüklü grafiklerini sorunsuz biçimde gösterirler. Hoparlör performansı müzik dinlemeyi keyifli hale getirir. Oyun ses efektlerini yansıtma konusunda tatmin edicidir. Yüksek RAM özelliğiyle yapmak istediğiniz işlemin hızlı ve sorunsuz bir şekilde yapmanızı sağlar. RAM performansı uygulamalar arasında hızlı geçiş yapmayı ve birden fazla uygulamayı aynı anda aktif olarak kullanmayı mümkün kılar. GB oranında depolama alanıyla 6 GB RAM kapasitesi sunan seçenekleri bulunur. Arttırılabilir hafıza seçeneğiyle GB’a kadar depolama alanına sahip olabilirsiniz. İstek ve ihtiyacınıza uygun olacak şekilde Honor 32 GB, 64 GB cep telefonu gibi çeşitli özelliklerde seçenekler mevcuttur. Size gerekli olan depolama alanı ve RAM kapasitesine göre istediğiniz modeli seçebilirsiniz. Honor telefonlarında Al sinyal iyileştirici kullanır. Bu teknoloji mobil sinyale erişimin az olduğu ve wifi sinyallerinin yetersiz olduğu alanlarda oyun deneyiminin kesintisiz bir biçimde devam etmesini sağlar. Honor, son teknolojik gelişmeleri modellerine entegre ederek telefonda oyun performansını geliştiren adımlar atar. Kalite standartlarını koruyarak orta segmentte bir akıllı telefon arayışında olanlar için uygun olan seçenekleri piyasaya sunar. Yüksek işlemcisiyle oyun performansınızı destekleyen cep telefonu Honor seçeneklerinin özelliklerine Trendyol’dan bakabilirsiniz.

Profesyonel Fotoğraflar için Honor Cep Telefonları

Profesyonel Fotoğraflar için Honor Cep Telefonları

Fotoğraf çekmenin, güzel anları ölümsüzleştirmek ya da göze çarpan estetik bir nesnenin resmini çekip sosyal medyada paylaşmak gibi pek çok amacı vardır. Güzel fotoğraflar çekmek son zamanlarda pek çok kişinin hobi olarak gördüğü ve sevdiği bir aktivitedir. Kaliteli fotoğraflar çekmek artık büyük boyutlardaki profesyonel makinelere gerek kalmaksızın akıllı telefonlarla da gerçekleştirilir. Honor cep telefonu modelleri yüksek çekim kalitesi sağlayan seçenekleriyle güzel anları ölümsüzleştiren kaliteli fotoğraflar çekme olanağı sunar. Arka kameralarında 48 MP ve ek olarak ultra geniş açılı 8 MP desteği olan seçenekleri bulunur. Portre çekimleri için 2 MP derinlik lensi vardır. Düşük ışık seviyesinde kullanabileceğiniz gece modu mevcuttur. Çekilen fotoğrafların kalitesini artıran yapay zeka fotoğrafçılık modu desteği vardır. Kasanın içine gizlenmiş pop-up ön kamera özelliğine sahip modellerinde ekrandan tasarruf sağlayarak geniş bir ekran deneyimi sunar. Pop-up kamera düşmelere ve darbelere karşı geliştirilen sensörüyle darbeden önce otomatik olarak kendisini içeriye çeker. 16 MP ön kamerasıyla kaliteli selfieler çekebilirsiniz. Su geçirmezlik ve tozlu ortamlara karşı koruma özellikleri vardır. Ekranlarında full HD+ çözünürlük bulunur. Arka kamerada üç farklı açı ve derinlik seçenekleriyle video çekimlerinde profesyonel standartlarda görüntüler yakalayabilirsiniz. Video stabilizasyonu özelliği hareket halinde yapılan çekimlerde titremeyi engeller. 8 MP geniş açılı kamera manzara çekimleri için uygundur. 2 MP derinlik kamerasıyla yakın çekimlerde ve portrelerde güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Honor marka telefonlar fotoğraf ve video çekimlerinde gösterdiği üstün performansıyla tercih edilir Depolama alanı yeterli olduğu için çektiğiniz fotoğrafları başka bir cihaza aktarma gereksinimi duymadan uzun süre telefonunuzda tutabilirsiniz. Kaliteli ve profesyonel fotoğraf çekimi sağlayan Honor markasına ait telefonların özelliklerini Trendyol üzerinden inceleyebilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarıyla Honor Cep Telefonu Çeşitleri

Avantajlı Fiyatlarıyla Honor Cep Telefonu Çeşitleri

Akıllı cep telefonlarında seçeneklerin ve çeşitlerin artması her istek,ihtiyaç ve zevke uygun modelin bulunmasını oldukça kolaylaştırır. İstenilen depolama alanı, işlemci kapasitesi ve kamera özellikleri kişisel tercihlere göre değişir. Bütün bu özellikleri barındıran Honor, fiyat ve performans yönünden müşterilerin beğenisini kazanır. Kullandığı son teknolojik gelişmeleri içeren özellikleriyle sürekli gelişen ve yenilenen cihazları müşterilerinin beğenisine sunar. Oyun oynamayı sevenler için yüksek işlemci destekli modeller üretir. 6 GB RAM kapasitesiyle online oyun severlerin oyun deneyimini kesintiye uğramadan sürdürmelerini sağlar. Kamera standartlarını üst seviyede tutan, profesyonel anlamda fotoğraf çekmek isteyenlerin tercih ettiği bir markadır. GB ve micro sd kartla artırılabilen depolama alanı mevcuttur. LCD ekrana ek olarak x piksel ekran çözünürlüğü sunar. Parmak izi okuyucu özelliği de vardır. Şık ve ergonomik bir görünüme sahiptir. Siyah ya da safir mavi gibi renk seçenekleri bulunur. Ürün çeşitliliği sayesinde farklı beklentilere sahip olanlar için modeller bulunur. Rahat bir online alışveriş deneyimi sunan Trendyol ile Honor ürünlerine ulaşabilirsiniz. Trendyol üzerinden yapacağınız filtrelemeler sizin için seçenekleri düzenler. Böylece aradığınız ürüne kolay ulaşmanızı sağlar. Filtrelerden seçeceğiniz kriterlerde ihtiyacınız olan depolama alanı, istediğiniz renk gibi noktaları belirtebilirsiniz. Honor cep telefonu fiyatları çeşitli özellikler ve modeller arasında değişiklik gösterir. Fiyat aralığı belirleyereK bütçenize uygun ürünler arasından seçim yapabilirsiniz. Ürün özelliklerinde verilen bilgilerden detaylı bir şekilde incelediğiniz modelin size uygun olup olmadığı hakkında bilgi alabilirsiniz. Satıcı hakkındaki değerlendirmeleri de inceleyerek satın almak istediğiniz telefona karar verebilirsiniz. Honor cep telefonu yorumları ve müşteri deneyimlerine göz atarak bir modelde karar kılabilirsiniz.

Honor 8S 32 GB Cep Telefonu - Mavi

HESABIM

Honor 8S 32 GB Cep Telefonu - Mavi

Ürün kodu:

Marka: Honor

₺,00

Lütfen adet seçiniz

funduszeue.info stoklarımızda tükenmiştir.

Tükendi Favorilerime Ekle
Mağazada Bul

Honor 8S 32 GB Cep Telefonu - Mavi

Ürün kodu:

- 5 MP ön kamera

- 13 MP arka kamera

- Geniş açı lens

- Çift SIM kart

- mah pil

- 2 GB Ram

- 32 GB dahili hafıza

- " Damla Çentikli full view ekran

- Honor 24 saatte servis desteği

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A Yeni Mağazacılık A.Ş ‘ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Fiyatlarımız; funduszeue.info, A Kapıda uygulaması ve mağazalarımızda farklılık gösterebilir, belirtilen ürün fiyatı yalnızca bu satış kanalı için geçerlidir.

Ürünlerimiz, yukarıda belirtilen satış kanallarında satışa sunulmaktadır. Online satış kanalı, funduszeue.info website, mobil ve A uygulamasını kapsamaktadır.

Mesafeli Satış Sözleşmemiz uyarınca; toptan veya yeniden satış amaçlı oluşturulduğu tespit edilen siparişler ile ürün, hizmet ve indirimlerimizden tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi ve stokçuluğun engellenmesi için 2 adetin üzerindeki doğrudan ve dolaylı siparişleri A’in iptal hakkı saklıdır.

Oluşturulan siparişler için gönderim süremiz iş günü arasında değişmektedir. Siparişiniz kargoya verildiğinde üyelik hesabınıza kayıtlı telefon numaranıza SMS ile bilgilendirme yapılmaktadır. Ayrıca sipariş takibinizi üyelik hesabınıza girdikten sonra “Hesabım-Siparişlerim” alanında da yapabilirsiniz.

İade ve Gönderim Koşulları

  • İade süresi, siparişinizdeki ürünlerin adresinize teslim edilme tarihinden itibaren 14 gündür.
  • Ürününüzü iade kodu ile göndermeniz gerekmektedir. Üyelik hesabınıza giriş yaptıktan sonra “ Hesabım>İptal/İade Talebi>Sipariş Seçimi>Aksiyon Seçimi>İade Ürün Seçimi” adımlarını izleyerek PTT Kargo ÜCRETSİZ İade Gönderi Kodunuzu alabilirsiniz.
  • İade edilecek ürün kullanılmamış, orijinal ambalajına zarar verilmemiş ve tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmemiş olmalıdır.
  • Televizyon, görüntü sistemleri, cep telefonu, tablet, notebook gibi elektronik ürünlerin kullanılması ya da ambalajının açılması durumunda ürün iadeleri servis raporu ile birlikte yapılabilmektedir.
  • Kurulumu/montajı yapılmış mobilya ürünlerinin iadesi kabul edilememektedir.
  • Garanti kapsamında arızalanan ürünlerin iadesi servis raporu/iade raporu ile birlikte yapılabilmektedir.
  • Ürünlerin kargo paketinde ya da ürünlerde hasar tespit edilmesi durumunda kargo görevlisine hasar tespit tutanağı düzenletmelisiniz. Kargo görevlisinin tutanak düzenlemediği bu ve benzeri durumlarda ürünü teslim almayarak iade edebilirsiniz.
  • Hijyenik ürünlerin (iç giyim, kişisel bakım ürünleri, sağlık ürünleri vb.) ambalajı açılmış ise iadesi kabul edilmemektedir.
  • Niteliği itibarı ile son kullanma tarihi geçecek ya da çabuk bozulabilecek ürünlerin iadesi kabul edilememektedir.
  • Bayi-yetkili servis ya da Horoz Lojistik ile teslimatı yapılan ürün iade işlemleri için 2 numaralı müşteri hizmetlerimiz ile irtibata geçebilirsiniz.
  • Üye olmadan alışveriş yaptıysanız siparişinizin iadesi için 2 numaralı müşteri hizmetlerimiz ile irtibata geçebilirsiniz.
  • Ürün firmamıza teslim edildikten sonra incelenecek ve 7 iş günü içinde işlemleri tamamlanacaktır.
  • Türk Kızılay Deprem Bölgesine Yardım ürünlerinde;

*Bu ürün sanal bir ürün olup amacı bağış tutarının belirlenmesidir, en fazla 1 adet alınabilir ve fiziki bir gönderim olmayacaktır.

*Söz konusu işlem ilgili mevzuat kapsamında bağışlama olduğundan cayma hakkı kullanılamaz, ürün iptal veya iade yapılamaz.

*Bağışlama işlemleri, Türkiye Kızılay Derneği ve A arasındaki protokol kapsamında Yardım Toplama Kanunu ve ilgili mevzuata uygun olarak gerçekleştirilmektedir. Türkiye Kızılay Derneği’ne yapmış olduğunuz bağışları sipariş numarası ile funduszeue.info adresinden sorgulayabilirsiniz.

*Yapmış olduğunuz bağışlamalar A tarafından hiçbir komisyon alınmaksızın doğrudan Türkiye Kızılay Derneği’ne aktarılmaktadır. Kızılay yapmış olduğunuz bağışlamaları belirlemiş olduğu yöntem ile ihtiyaç sahiplerine ve afetzedelere ulaştırmaktadır.

*Bağışlama işlemleri sırasında, bağışınızı sorgulayabilmeniz için sipariş numaranızın aktarılması dışında kişisel verileriniz Kızılay’a aktarılmamakta olup kişisel veriler yalnızca denetim amacı ilgili mevzuat kapsamında ölçülü ve sınırlı olarak aktarılabilmektedir.

*İade koşulları ve süreçleri ile ilgili detaylı bilgiye funduszeue.info linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

  • ÜRÜN BİLGİLERİ

    - 5 MP ön kamera

    - 13 MP arka kamera

    - Geniş açı lens

    - Çift SIM kart

    - mah pil

    - 2 GB Ram

    - 32 GB dahili hafıza

    - " Damla Çentikli full view ekran

    - Honor 24 saatte servis desteği

    İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A Yeni Mağazacılık A.Ş ‘ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

    Fiyatlarımız; funduszeue.info, A Kapıda uygulaması ve mağazalarımızda farklılık gösterebilir, belirtilen ürün fiyatı yalnızca bu satış kanalı için geçerlidir.

    Ürünlerimiz, yukarıda belirtilen satış kanallarında satışa sunulmaktadır. Online satış kanalı, funduszeue.info website, mobil ve A uygulamasını kapsamaktadır.

    Mesafeli Satış Sözleşmemiz uyarınca; toptan veya yeniden satış amaçlı oluşturulduğu tespit edilen siparişler ile ürün, hizmet ve indirimlerimizden tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi ve stokçuluğun engellenmesi için 2 adetin üzerindeki doğrudan ve dolaylı siparişleri A’in iptal hakkı saklıdır.

  • TESLİMAT

    Oluşturulan siparişler için gönderim süremiz iş günü arasında değişmektedir. Siparişiniz kargoya verildiğinde üyelik hesabınıza kayıtlı telefon numaranıza SMS ile bilgilendirme yapılmaktadır. Ayrıca sipariş takibinizi üyelik hesabınıza girdikten sonra “Hesabım-Siparişlerim” alanında da yapabilirsiniz.

  • İADE KOŞULLARI

    İade ve Gönderim Koşulları

    • İade süresi, siparişinizdeki ürünlerin adresinize teslim edilme tarihinden itibaren 14 gündür.
    • Ürününüzü iade kodu ile göndermeniz gerekmektedir. Üyelik hesabınıza giriş yaptıktan sonra “ Hesabım>İptal/İade Talebi>Sipariş Seçimi>Aksiyon Seçimi>İade Ürün Seçimi” adımlarını izleyerek PTT Kargo ÜCRETSİZ İade Gönderi Kodunuzu alabilirsiniz.
    • İade edilecek ürün kullanılmamış, orijinal ambalajına zarar verilmemiş ve tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmemiş olmalıdır.
    • Televizyon, görüntü sistemleri, cep telefonu, tablet, notebook gibi elektronik ürünlerin kullanılması ya da ambalajının açılması durumunda ürün iadeleri servis raporu ile birlikte yapılabilmektedir.
    • Kurulumu/montajı yapılmış mobilya ürünlerinin iadesi kabul edilememektedir.
    • Garanti kapsamında arızalanan ürünlerin iadesi servis raporu/iade raporu ile birlikte yapılabilmektedir.
    • Ürünlerin kargo paketinde ya da ürünlerde hasar tespit edilmesi durumunda kargo görevlisine hasar tespit tutanağı düzenletmelisiniz. Kargo görevlisinin tutanak düzenlemediği bu ve benzeri durumlarda ürünü teslim almayarak iade edebilirsiniz.
    • Hijyenik ürünlerin (iç giyim, kişisel bakım ürünleri, sağlık ürünleri vb.) ambalajı açılmış ise iadesi kabul edilmemektedir.
    • Niteliği itibarı ile son kullanma tarihi geçecek ya da çabuk bozulabilecek ürünlerin iadesi kabul edilememektedir.
    • Bayi-yetkili servis ya da Horoz Lojistik ile teslimatı yapılan ürün iade işlemleri için 2 numaralı müşteri hizmetlerimiz ile irtibata geçebilirsiniz.
    • Üye olmadan alışveriş yaptıysanız siparişinizin iadesi için 2 numaralı müşteri hizmetlerimiz ile irtibata geçebilirsiniz.
    • Ürün firmamıza teslim edildikten sonra incelenecek ve 7 iş günü içinde işlemleri tamamlanacaktır.
    • Türk Kızılay Deprem Bölgesine Yardım ürünlerinde;

    *Bu ürün sanal bir ürün olup amacı bağış tutarının belirlenmesidir, en fazla 1 adet alınabilir ve fiziki bir gönderim olmayacaktır.

    *Söz konusu işlem ilgili mevzuat kapsamında bağışlama olduğundan cayma hakkı kullanılamaz, ürün iptal veya iade yapılamaz.

    *Bağışlama işlemleri, Türkiye Kızılay Derneği ve A arasındaki protokol kapsamında Yardım Toplama Kanunu ve ilgili mevzuata uygun olarak gerçekleştirilmektedir. Türkiye Kızılay Derneği’ne yapmış olduğunuz bağışları sipariş numarası ile funduszeue.info adresinden sorgulayabilirsiniz.

    *Yapmış olduğunuz bağışlamalar A tarafından hiçbir komisyon alınmaksızın doğrudan Türkiye Kızılay Derneği’ne aktarılmaktadır. Kızılay yapmış olduğunuz bağışlamaları belirlemiş olduğu yöntem ile ihtiyaç sahiplerine ve afetzedelere ulaştırmaktadır.

    *Bağışlama işlemleri sırasında, bağışınızı sorgulayabilmeniz için sipariş numaranızın aktarılması dışında kişisel verileriniz Kızılay’a aktarılmamakta olup kişisel veriler yalnızca denetim amacı ilgili mevzuat kapsamında ölçülü ve sınırlı olarak aktarılabilmektedir.

    *İade koşulları ve süreçleri ile ilgili detaylı bilgiye funduszeue.info linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

1

TAKSİT SEÇENEKLERİ

Danger Icon

Sepetinizde seçtiğiniz ürün farklı ürünlerle bir arada bulunamaz.

STOK ALARMI

Ürün stoğa girdiğinde
mail adresinize haber vereceğiz.

kapat

Düşük fiyatlı HONOR 8S pahalı rakipleri ile boy ölçüşebilir mi? (HONOR 8S incelemesi)

HONOR 8S’İN ARTILARI NELER? 

3 bin mAh’ın biraz üzerinde batarya değerine sahip olan telefon kullanıcıların günlük ihtiyacını rahatlıkla karşılayacak seviyede.

EMUI kullanıcı ara yüzünün sunduğu akıllı güç tasarruf özelliği sayesinde telefon yoğun kullanımda bile tam günü rahatlıkla çıkarıyor.  

32 GB’lık depolama alanı günümüz koşulları için yetersiz görünse de Honor 8S’in depolama alanını microSD yuvasıyla GB'a kadar artırabilme imkanı kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılar düzeyde.   

Android Pie ile gelen Honor 8S’in en büyük artısı ise Çift SIM desteği sunması. Bir dönem amiral gemisi modellerde gördüğümüz yüz ile kilit açma teknolojisi de HOnor (S’in artısı olarak göze çarpıyor.  

5 MP selfie kamerası ve 13 MP’lik arka kameraya ev sahipliği yapan Honor 8S, fotoğraf ve video performansında bekleneni karşılıyor. Geniş diyafram ise düşük ışıkta daha kaliteli sonuçlar alınmasını sağlıyor.   

Düşük fiyatl&#x; HONOR 8S pahal&#x; rakipleri ile boy ölçüşebilir mi? (HONOR 8S incelemesi) - 2 FullView ekran, HONOR 8S&#x;nin ekran-gövde oran&#x;n&#x; yüzde 84,6 seviyesinde.

HONOR 8S’İN EKSİLERİ NELER? 

Gelelim Honor 8S’in eksilerine. Cihaz micro-USB desteği sunmuyor. 5,71 inç büyüklüğünde damla çentikli FullView ekrana ev sahipliği yapan cihaz x piksel ekran çözünürlüğü ile üst seviye bir ekran kalitesi sunmasa da fiyat performans açısından Honor 8S’in sınıfı geçtiğini söyleyebiliriz.   

Şirket Honor 8S için tercihini 2 GB RAM’den yana kullanmış. Bu kullanıcı açısından büyük bir eksikliğe yol açmasa da özellikle yoğun kullanımda istenilen performansın bir miktar gerisinde kalınmasına neden olabiliyor.  

TL’lik fiyatı düşünüldüğünde Honor 8’in fiyat performans açısından fiyatının üzerinde bir performans sunduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Neredeyse 8 bin TL bandından başlayan amiral gemisi telefonlar ile kolay kolay boy ölçüşemese de Honor 8S’in amiral gemisi modellerinin bir seviye altındaki cihazların sunduğu kullanımı sunduğunu söyleyebiliriz.  

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası