hilmicem kaç yaşında / Hilmi Cem İntepe Kimdir, Kaç Yaşında? Hilmi Cem İntepe Hangi Yapımlarda Yer Aldı?

Hilmicem Kaç Yaşında

hilmicem kaç yaşında

Hilmi Cem İntepe, 19 Mayıs Muğla doğumlu Türk dizi ve sinema oyuncusudur. 18 yaşına kadar Bodrum'da yaşamıştır. Latin danslarına olan merağı onu birçok kez salsada Türkiye Gençler Şampiyonu yapmıştır.

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasındaki dans performansıyla dikkat çekmiştir ve ünlenmiştir. Daha sonra 'de Survivor'a katılmıştır. İlk oyunculuk deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Yavuz karakteridir.

yılında Stajyer Mafya ve Çılgın Dershane 4: Ada filmlerinde yer almıştır. Ayrıca Hürkuş: Göklerdeki Kahraman filminde başrol olan Vecihi Hürkuş rolünde oynamıştır. yılında İlker Kızmaz'ın da yer aldığı "Ya İstiklal Ya Ölüm" dizisinde Galip karakterine hayat vermektedir.




İçindekiler:

Hilmi Cem İntepe Kimdir

Hilmi Cem İntepe Boy Kilo

Hilmi Cem İntepe Kaç Yaşında

Hilmi Cem İntepe Boyu

Hilmi Cem İntepe Kilosu

Hilmi Cem İntepe Sevgilisi

19 Mayıs doğumludur.

Burcu

Boğa

Doğum Yeri

Muğla 

Hilmi Cem İntepe Boy

cm

Saç Rengi

Açık Kahverengi

Göz Rengi

Ela


Sevgilisi / Eşi

Bilinmiyor


Eğitim

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Sosyal Medya Hesapları

  • Instagram Adresi İçin Tıklayın
  • Twitter Adresi İçin Tıklayın
  • Kardeşi: Merve İntepe
  • Ebeveynler: Zerrin İntepe, Ümit İntepe

Bu yazımızda sizlere Hilmi Cem İntepe Kimdir?, Hilmi Cem İntepe Boyu Kaç, Hilmi Cem İntepe Kilosu Nedir, Hilmi Cem İntepe Boy Kilo, Hilmi Cem İntepe Kaç Yaşında ve Hilmi Cem İntepe Sevgilisi hakkında bilgi vermeye çalıştık. MagazinTur'un bir sonraki yazısında görüşmek üzere.

Hilmi Cem İntepe kimdir? Nereli ? Hilmi Cem İntepe kaç yaşındadır?

Survivor'da funduszeue.info kazanan bir dönem 3. olan ve şuan da yarışmacı olan Hilmi Cem İntepe herkes tarafından merakla araştırılıyor. Hilmi Cem İntepe kimdir? Nereli ? Hilmi Cem İntepe kaç yaşındadır? 29 yaşındaki genç oyuncu Aslen Muğlalıdır. Hilmi Cem İntepe ilk kez Yeteneksizsiniz Türkiye yarışmasında boy gösterdi. İşte detaylar

HİLMİ CEM İNTEPE KİMDİR, ASLEN NERELİDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

Hilmi Cem İntepe, ’de Muğla’nın Menteşe ilçesinin Yenice mahallesinde doğdu. 18 yaşına kadar Bodrum’un Güvercinlik mahallesinde yaşadı. 17 yaşında Latin danslarına yazıldı ve birçok kere salsa da Türkiye Gençler Şampiyonu oldu. Ekranlara ilk defa Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmadaki dans gösterisiyle çıktı. ’te Survivor yarışmasına katıldı ve yarışmadan birincilikle ayrıldı. Daha sonra ise Survivor All Star’a da katıldı.

29 yaşındaki İntepe'nin ilk oyunculuk deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Yavuz karakteri ile yaptı. Sonrasında Çalıkuşu, Stajyer Mafya, Çılgın Dersane 4: Ada gibi dizi ve filmlerde rol aldı. ’da Bodrum Masalı’nda Kelebek karakterini canlandırdı. 

HİLMİ CEM'İN ROL ALDIĞI PROJELER

  – Survivor Ünlüler-Gönüllüler – Şampiyon

– Survivor All Star – 3. oldu

Haberin Devamı

– Survivor

Hilmi Cem İntepe kimdir, aslen nerelidir? Hilmicem İntepe kaç yaşındadır?

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası