caddebostan plaji / Caddebostan Plaji - Caddebostan - 7 tips from visitors

Caddebostan Plaji

caddebostan plaji

Caddebostan Plajı Nerede Ve Nasıl Gidilir? Caddebostan Plajı &#;zellikleri, Kamp İle Konaklama Detayları Ve Giriş &#;creti ()

Kadıköy'e ulaşıldıktan sonra Kadıköy Beşiktaş İskelesi yakınlarında bulunan Bostancı sahilden giden sarı dolmuşlara binerek Caddebostan durağında inmek gerekir. Yine bu civarda Kadıköy'den Kalkan Bostancı yönüne giden İETT otobüsleri de bulunmaktadır. Özel araç ile gitmek isteyenler de Bostancı yönüne gittikten sonra Caddebostan durağına gelerek Caddebostan sahiline ulaşabilir.

Caddebostan Plajı Özellikleri

Caddebostan Plajı Kadıköy belediyesine bağlı olan bir plajdır. İstanbul Anadolu Yakası'nda yaşayanların oldukça kolay ulaşılabilen bir plaj olduğundan dolayı da birçok kişi tarafından tercih edilir. Caddebostan Plaj alanında 1 ücretli olmak üzere 3 tane plajdan oluşmaktadır. Burada bulunan her 3 plajda da; şezlong, şemsiye, duş, cankurtaran, WC, soyunma kabinleri ve büfe bulunur.

Plaj kumlu bir zemine sahiptir. Caddebostan Plajı aileler için de oldukça uygundur. Plajın gerisinde bulunan ağaçlık alanlarda gölgelik isteyen kişiler için uygun olan yerlerdir. Yine buralarda piknik yapmak da mümkündür. Caddebostan Plajlarından birine giriş ücretli iken 2 tanesine giriş ücretsizdir. Yine plaj içinde şezlong ve şemsiye kiralamak isteyenler de makul bir ücret karşılığında şezlong ve şemsiye kiralayabilir.

Plaj alanı içinde yeme içme ihtiyacını karşılamak isteyenler için ise bir büfe bu ihtiyacı karşılamak için yeterlidir. Yine Plajı’nın arka tarafında bulunan ağaçlık alanda kişiler kendi getirdikleri yiyecekleri tüketebilir. Bu sebeple Caddebostan Plajı İstanbul içinde deniz denize gitmek isteyen kişilerin ihtiyacını karşılamak için oldukça uygun bir plaj olarak karşımıza çıkmaktadır.

Caddebostan Plajı Kamp ve Konaklama Detayları

Caddebostan Plajı kamp yapmak isteyenler için uygun bir yer değildir. Bölge İstanbul merkezde bulunduğundan dolayı maalesef bölgede kamp alanı bulunmaz. plaj alanları çok geniş olmayan Caddebostan Plajı genel olarak İstanbul'da yaşayan kişilerin ihtiyacını karşılayan bir plajdır. Plaja gitmek isteyen ve bu civarda konaklamak isteyen kişiler için Kadıköy civarında otel, motel, pansiyon gibi imkanlar bulunur.

Caddebostan Plajı Giriş Ücreti

Caddebostan Plajı halk plajı olarak bilinir. Plajlardan birine giriş ücretli olarak yapılırken iki tanesine giriş ücretsizdir. Caddebostan Plajı 1’e giriş yapmak isteyenler için kişi başı 25 TL öğrenciler için 12 TL giriş ücreti alınır. 0- 7 yaş çocuklar ve engelli vatandaşlar ya bu kişinin yanında bir kişi ücretsiz olarak plaja giriş sağlayabilir. Caddebostan Plajı 1 de giriş ücretine şemsiye ve şezlong kirası da dahil edilir. Caddebostan Plajı 2 ve 3'e giriş ücretsizdir. Bu plajlarda 10 TL karşılığında şezlong ve şemsiye kiralamak mümkündür.

False

caddebostan plajı

  • kadıköy belediyesi tarafından caddebostan sahilinde kıyıya kum dökülerek yaptırılmış halka açık plaj. denizinin temiz olduğu kanıtlanmıştıfunduszeue.infoıkla girilebilir.güneşlenmek için de funduszeue.infoetinize binip sahile inip havlunuzu kumların üzerine sererek hem güneşlenin hem kitap okuyun hem de buz gibi biranızı yudumlayın*

  • (bkz: caddebostan sahil)

  • denizinin temizliği hakkında şüpheleri olunan funduszeue.infoısı belediyeye başvursun.(bkz: denemesi bedava)

  • her ne kadar temiz ve güvenli olduğu söylense de gitmeye kalkmadan önce iyice bi incelenmesi gereken plaj.

  • denize direkt olarak akan hiç bir kanalizasyon olmadığı için ehven gözüken, kıyı ve sahil temizliği yapılmış plaj. ancak aynı denize 2 kilometre uzakta şu memba karışıyor (bkz: kurbagalidere)

  • cam kırıklarıyla dolu plaj.

    (bkz: only in turkey)

  • denizin temizliğinin kirliliğinin bazı kişilerin hiç umrunda olmayacağı plajdır, cadde kızları artık bikiniyle piyasa yapabildikleri sürece

  • hasretle beklediğimiz şey. etrafımız denizlerle çevriliyken denize girememenin acısını nihayet dindirecek olan mekan. sabah yüzümü yıkamak yerine denize girerim, akşam iş dönüşü duş yerine yine denize girerim. (eve dönünce duşa da girerim, ayrı)
    hayatta en güzel bi'şey

  • 'li yılların caddebostan plajını önce yok et, yüzlerce çam ağacını kes, yol yapmak için denizi doldur,yolu yap, sonra pişman ol, tekrar ağaç dik, tekrar denizi doldur, kum getir, bir daha plaj yap, sonra yol tekrar dar gelsin, bi daha plajı kaldır diye uzayıp giden bir kısırdöngüdür. bu gidişle çok yakında adalara yürüyerek gitmek mümkün olacaktır

  • ilk gözlemlerime göre yer yer çimenlere yayılmış yurdum insanlarının, karpuz kesip çekirdek çitleyerek, bi yanda semaverleri bi yanda piknik tüpleri hoşça vakit geçirdiği bir plajdır. bu durumda ben en çok çöpçülere acımaktayım sanırım onlar pek de mutlu değildir bu plajın açılmasından ötürü.

  • Caddebostan Plaji

    Overview Özellikler Stays Çevre İncelemeler

    İstanbul

    Caddebostan beach

    Rahatlama

     / 10 İyi

    # dışında
    içinde İstanbul

    Plaj hakkında

    Caddebostan Plaji İstanbul bölgesindeki plajdan sırada yer alır, İstanbul şehrinin merkezinden km uzaklıkta bulunmaktadır. Kadıköy köyünün plajlarından biri olup, merkezinden sadece km uzaklıktadır. Plaj, Kentsel bir alanda.

    Kısa düz kıyı şeridi şeridi vardır ve, kristal turkuaz su kahverengi kumbir plajdır. Bu yüzden Burada özel ayakkabılara ihtiyacın yok. Suya giriş normal keskinliğe sahiptir, Bu plaj farklı tatil arayışındaki insanlar için uygundur, yalnız seyahat edenler, dinlenme arayışında olanlar, vs. Sezon boyunca çok kalabalık bir yer.

    Caddebostan Plaji, sınırlı girişi olan plaj kulüpleri tarafından tamamen işgal edilmektedir. Plaj tesisleri sadece tatil bölgesi ziyaretçileri tarafından kullanılabilir. Listeleri, şezlonglar ve şemsiyeler, plaj restoranı, soyunma odaları, duşlar, tuvalet. Sezon boyunca bu plaj bir cankurtaran tarafından denetlenir.

    Yüzme ve güneşlenme gibi aktiviteler ve diğer aktivitelerle de katılabilirsiniz. Sup-sörf ve kano sporu.

    Plaja erişim kolaydır, yürünmesi gereken mesafe metreden daha azdır. Otopark doğrudan sahilde yer almaktadır.

    Yaklaşık 5 km uzaklıkta 2 adet plaj vardır. En iyi olanı Caddebostan beach II, puanı 6'dır.

    Daha fazla göster Daha az göster

    Kadıköy, İstanbul,

    Mevcut bölgedeki tüm plajlar

    Görünüm

    Ana Özellikler

    Caddebostan Plaji İstanbul bölgesinde Kadıköy içerisinde bulunmaktadır, bu da kolay ulaşım sağlar ve seyahat edenler arasında popüler hale gelir. Kalabalık sezonlarda, büyük turist akınına neden olabilecek rahatsızlıklar meydana gelebilir.

    Plaj, güneşli sahilde yerleşim sınırları içinde bulunur ve oraya ulaşmak zor değildir. Konaklamanız plaja uzak değilse yürüyerek ulaşabilirsiniz. Bu durumda, park yeri bulmak veya toplu taşıma kullanmak zorunda kalmayacaksınız. Araba ile seyahat ediyorsanız, sadece navigasyonunuzu kullanın. Her durumda, toplu taşıma ve taksilerin var olduğunu unutmayın.

    Daha fazla göster Daha az göster

    "Yakın zamanda annemle güzel bir halk plajını ziyaret etme zevkini yaşadım. Salı sabahı saat 10'da geldik ve ücretsiz olarak iki rahat uzun sandalye ve şemsiye bulabildik. Amenitelerimizi kartımla ödedim ve toplamda 36 lira tuttu. Eğer acıkırsanız veya susarsanız, yakında hem sıcak hem de soğuk içecekler ve atıştırmalıklar satan bir satıcı bulunmaktadır. Ayrıca, sadece 1 lir"

    Soren Kemplin.

    "En kusursuz plaj olmasa da, merkezi konumu sayesinde kolayca erişilebilir. Ancak özel mülkiyete sahip ve ücretsiz olmadığından daha temiz bir durumda tutulması gerekiyordu."

    Zylo Z.
    Daha fazla göster

    Yakında

    Kalmak için iyi bir yer! Yakınlarda birçok konaklama seçeneği.

    Plaj özellikler

    Choisen özelliğine sahip bölgedeki tüm plajları görüntülemek için herhangi bir tıklayınVeya filtrelemek için hepsini görün

    See allDaha az göster

    Uyuşmazlık bulundu?

    Verileri güncelleyerek katkıda bulunun.

    En yakın plajlar

    , en yakın plajların ortalama derecesidir (İyi)

    Sahil tatil yeri, Kolay erişim, altın Kum, Açık yeşil su, Ücretli giriş

    Kucukcekmece km

    Sahil tatil yeri, Kolay erişim, altın Kum, Mavi saf su, Büyük Ücretsiz Alan

    Gumusdere km

    Sahil tatil yeri, Kolay erişim, Hafif ince çakıl taş, Mavi saf su, Ücretli giriş

    Demircikoy km

    Sahil tatil yeri, Kolay erişim, Kahverengi kum, Turkuaz saf su, Ücretli giriş

    Tesvikiye km

    Sahil tatil yeri, Kolay erişim, Hafif çakıl, Turkuaz saf su

    Kinaliada km

    Sahil tatil yeri, Kolay erişim, Turkuaz saf su

    Kinaliada km

    Sahil tatil yeri, Kolay erişim, Hafif çakıl, Turkuaz saf su

    Kinaliada km

    Donanımlı plaj, Kolay erişim, Hafif çakıl, Turkuaz saf su, Bedava giriş

    Kinaliada km

    Sahil tatil yeri, Kolay erişim, Beton kapak, Turkuaz saf su, Ücretli giriş

    Prince Islands km

    Sahil tatil yeri, Kolay erişim, Gri kum, Turkuaz saf su, Ücretli giriş

    Prince Islands km

    Donanımlı plaj, Kolay erişim, Hafif çakıl, Turkuaz saf su

    Prince Islands km

    Sahil tatil yeri, Kolay erişim, Beton kapak, Turkuaz saf su, Ücretli giriş

    Prince Islands km

    Plaj çevresi

    Tavsiye edilen! Yakındaki cazibe merkezleri ve restoranların seçimi, bölge ortalamasından daha yüksektir

    RestoranlarCazibe merkezleriUlaşımYerellikler

    Restoranlar

    • Casa Botti Wines&Bit• 7 min walk
    • Kafu Coffee and Food• 7 min walk
    • ZAIN Bistro• 8 min walk
    • Sour & Sweet Artisan• 10 min walk

    Cazibe merkezleri

    • Tevhide Hanım Köşkü• 2 min walk
    • Caddebostan Coast• 5 min walk
    • Anatolian Side Park• 10 min walk
    • Göztepe Yıl Park• 10 min walk

    Ulaşım

    • IST• km
    • Şişhane 1• km
    • Erenköy• 23 min walk

    Yerellikler

    • Kadıköy• km
    • Istanbul• km

    Gezginlerin İncelemeleri

    /10İyi

    Ortalama İncelemeler Derecesi

    Share your experience with other travelers

    /10İyi

    Ortalama İncelemeler Derecesi

    Bu plajın henüz incelemesi yok. Birinci ol!

    See more

    Sorular ve cevaplar

    lik Caddebostan Plaji plajın su ve kum kalitesi nedir?

    Kıyı şeridi Caddebostan Plaji için kahverengi kum kaplıdır. Nispeten temiz, yüzey saf ve homojen. Turkuaz ve berrak su güneşte parlıyor.

    Caddebostan Plaji da anahtar aktiviteler nelerdir?

    Güneşlenmek ve dinlenmek için, Caddebostan Plaji'in rahat güneş şezlongları mevcuttur, ve doğal gölge yoktur, bu nedenle sıcak bir günde dikkatli olun.

    Caddebostan Plaji yüzmek için uygun mudur?

    Suya giriş yumuşak, tabanı ise rahat. Bölge deki köpekbalığı yoğunluğu düşüktür. Sezon boyunca plaja cankurtaran kontrolündedir.

    Caddebostan Plaji tamamen dalgalardan korunmaktadır.

    Sunt puţine bărci în golful.

    Caddebostan Plaji aileler için uygun mudur?

    Aile seyahatçileri, plażanın aşağıdaki özelliklerini dikkate almalıdır. Plaża tamamen ücretli girişi olan bir tatil alanı tarafından kaplıdır ve bu alan tüm altyapıya sahiptir. Kumla kaplı ve suya giriş yumuşaktır.

    Caddebostan Plaji tenha ve rahatlamak için uygun mudur?

    Plajın yakınında birkaç bina vardır.

    Caddebostan Plaji alanında yiyecek ve içecekler mevcut mu?

    Bar, Caddebostan Plaji üzerinde bulunuyor.

    Yakında 4 restoran var. Casa Botti Wines&Bites en yakın yer metre uzaklıkta plajdan.

    Caddebostan Plaji a en yakın konaklama nedir?

    Kalacak yer var. to stay in the Caddebostan Plaji area.

    Caddebostan Plaji bölgesindeki en iyi oteller arasında şunlar mevcuttur:

    Yakınındaki en popüler diğer konaklama türleri:

    Caddebostan Plaji den park yerine ne kadar uzaklıkta?

    Caddebostan Plaji üzerinde bir otopark mevcuttur. Çok büyük olmayan otopark, yüksek sezonlarda meşgul olabilecek kadar yoğunluğa sahiptir. Otoparka yaklaşık olarak metre uzaklıktadır.

    Caddebostan Plaji yakınlarında herhangi bir gezilecek yerler var mı?

    Caddebostan Plaji ı ziyaret etmek için en iyi zaman nedir?

    Caddebostan Plaji'deki en yüksek sıcaklık ayı Ağustos. ortalama değeri 29°C'ye ulaşıyor. Denizin en sıcak olanı Ağustos ayında olur, ortalama değeri 22°C'dir. En soğuk ay Ocak, hava sıcaklığı 10°C ve su sıcaklığı 12°C'dir. Görüntülemek için hava bölümüne bakın.

    Plaja bunun için güneşlenmek için iyi mi?

    Caddebostan Plaji (İstanbul) tüm güneşlenme severler için uygundur, çünkü burada temel donanımlar bulunmaktadır - güneşlenme yatakları şemsiyeler ile. Ve bu tam olarak rahat bir tatil konseptine uyum sağlıyor. Tek olası bir sorun, eğer bazı nedenlerden dolayı bir güneşlenme yatağı alamıyorsanız, güneşli gündüz saatlerinde gölgede saklanma imkanınız yoktur, çünkü plajda doğal gölge yoktur. Ancak bu güneşlenme severler için bir durak mı olabilir? Eğer plajı daha iyi tanımak istiyorsanız, üstteki fotoğrafları incelemeyi öneririz.

    İstanbul, diğer popüler plajları kontrol edin

    Donanımlı plaj, Kolay erişim, Hafif ince çakıl taş, Turkuaz saf su, Bedava giriş

    Kalkan km

    Pitoresk, Sahil tatil yeri, Kolay erişim, Beyaz ince kum, Turkuaz saf su

    Inlice km

    Donanımlı plaj, Kolay erişim, Hafif ince çakıl taş, Turkuaz saf su, Bedava giriş

    Kayakoy5 km

    Sahil tatil yeri, Kolay erişim, altın Kum, Turkuaz saf su, Büyük Ücretsiz Alan

    Çeşme km

    Pitoresk, Donanımlı plaj, Kolay erişim, Siyah Kum ve çakıl, Mavi saf su

    Yazir km

    Donanımlı plaj, Kolay erişim, Hafif ince çakıl taş, Mavi saf su, Bedava giriş

    Ulugol km

    Olağanüstü Güzellik, Pitoresk, Sahil tatil yeri, Kolay erişim, altın Kum

    Çeşme km

    Sahil tatil yeri, Kolay erişim, Siyah Kum ve çakıl, Turkuaz saf su

    Kemer km

    Sahil tatil yeri, Kolay erişim, Hafif ince çakıl taş, Turkuaz saf su, Ücretli giriş

    Faralya km

    Sahil tatil yeri, Kolay erişim, altın Kum, Turkuaz saf su

    Karakoy km

    Sahil tatil yeri, Kolay erişim, altın Kum, Turkuaz saf su

    Didim km

    Sahil tatil yeri, Kolay erişim, altın Kum, Mavi saf su

    Bodrum km

    Where to?

    veya

    Find the nearest

    Search beaches by your current location

    İçeriği kişiselleştirmeye, reklamları uyarlamaya ve ölçmeye yardımcı olmak ve daha iyi bir deneyim sağlamak için çerezleri ve benzer teknolojileri kullanıyoruz. Tamam'ı tıklatarak bunu kabul edersiniz. Tercihleri ​​değiştirmek veya rızayı geri çekmek için lütfen çerez ayarlarınızı güncelleyin.

    metre sahil şeridindeki plajda da adet şezlong, adet şemsiye, 1 adet cankurtaran kulesi, 1 adet tuvalet, 18 adet soyunma kabini, 8 adet duş, 1 adet güvenlik kabini, 2 adet büfe bulunurken, giriş ücreti ise 10 TL olarak belirlendi.

     

    Caddebostan 1 Plajı Adres ve İletişim Bilgileri:

    Adres: Caddebostan funduszeue.infoıgül funduszeue.info Kadıköy – İstanbul

    Telefon: 0() 03 33

     

    Caddebostan 1 Plajı 2

    Caddebostan 1 Plajı 1

    istanbul halk plajı, istanbul caddebostan 1 plajı, caddebostan plajı istanbul, istanbul plaj, istanbul halk plajları, istanbul plajlar, halk plajları istanbul, istanbul plajları, istanbuldaki plajlar, caddebostan plaj, caddebostan halk plajı, halk plajı caddebostan

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası