uzay parkı filmi / Uzay Parkı Filmi Türkçe Dublaj Fragman - Dailymotion Video

Uzay Parkı Filmi

uzay parkı filmi

Uzay Parkı (별의 정원) Konusu

Uzay Parkı (별의 정원) izle, filmi izlemek için Hemen İzle tuşuna basarak izleyebilirsiniz.

yapımı animasyon ve fantastik filmler arasında yer alan Uzay Parkı (별의 정원) adlı yapımın yönetmenliği Jong-Shik Won tarafından yapılmış olup, filmin başrollerinde ise Jeon Tae-Yeol, Kim Yeon-Yoo ve Yongwoo Shin görev almıştır.

Suha henüz 12 yaşındadır ve ailesi Suha&#;yı ilk kez evde yalnız bırakır. Aile balığa çıkar ve Süha evde tek başına her istediğini yapabilir. Balığa çıkmadan önce Suha&#;nın babası kızına güzel bir kolye verir ama Suha için bu çok önemli değildir çünkü Suha gerçekten küçük bir köpek ister. Anne ve baba kamp alanına giderken Süha&#;ya köpek alıp almamak konusunda tartışırlar. Baba, kızına köpek almalarında ısrar eder ve özellikle babaannenin köpeği hamile olduğu için yavrulardan birini sahiplenir. Anne ise kızının eninde sonunda sıkılıp köpeğe kendisi bakmak zorunda kalacağı ve en önemlisi de köpek ölünce kızının çok üzüleceğidir. Bu konuşma sırasında baba son anda yaklaşan bir arabayı fark eder ve direksiyonu kırar, bu da babanın ölümüyle sonuçlanır. Anne ağır yaralandı. Uzay Parkı ile heyecan verici ve sürükleyici bir seyir deneyimi yaşayabilirsiniz.

 

Uzay Parkı (별의 정원) Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

Kuzular Firarda: Uzay Parkı Türkçe Dublaj izle Kuzular Firarda: Uzay Parkı Türkçe Dublaj izle

Kuzular Firarda 2: Uzay Parkı izle tekfullfilmizle olarak iyi seyirler diler, A Shaun the Sheep Movie: Farmageddon filmi hakkındaki yorumlarınızı bekliyoruz. Huzurlu ve durgun Mossingham kasabasının üzerinde, gökyüzünde görülen ne olduğu bilinmeyen ilginç ışıklar, esrarengiz bir ziyaretçinin galaksi ve samanyolunun ötesinden geldiğini haber veriyordur. Fakat yakındaki Mossy Bottom Çiftliği&#;ndeki yaramaz koyun Shaun&#;ın aklında başka şeyler vardır, gerçekleştirdiği birçok plan devamlı bıkkın Bitzer tarafınca engellenmektedir. Ama bu şaşırtıcı ve sempatik uzaylı, Mossy Bottom Çiftliği&#;nin yakınlarına inanılmayacak bir güç ile düştüğü zaman, koyun Shaun çok geçmeden uzay gücünde bir eğlence ve macera için büyük bir fırsat bulacaktır. Koyun Shaun, korkutucu bir örgüt onu yakalamadan önce bu galaksiler arası ziyaretçiye evin yolunu gösterebilmek üzere zorlu bir yolculuğa girişecektir. Dünyanın geleceği Shaun ve sürüsünün elindedir. Onların başarısız olmaları dünyada üzerindeki her canlının kaderini belirleyecektir. Yaramaz koyun Shaun ve kalabalık sürüsü fazla geçmeden Mossy Bottom Çiftliği&#;ndeki Farmageddon&#;u engelleyebilecek midir?

Tür: Animasyon Filmleri, Komedi Filmleri, Macera Filmleri

Yapım: - İngiltere

IMDB Puanı:

Yönetmen: Will Becher , Richard Phelan

Oyuncular: Justin Fletcher , John Sparkes , Amalia Vitale , Kate Harbour , David Holt , Richard Webber , Simon Greenall , Joe Sugg

KUZULAR FİRARDA: UZAY PARKI    5+

Meraklı ve atak Shaun’un yeni filmi yine bol eğlenceli.

İlk kez yılında kısa metrajlı stop-motion animasyon dizi olarak tasarlanan “Shaun the Sheep”in ilk sinema filmi “Kuzular Firarda” ’te gelmişti. Türünün son derece komik bir ve eğlenceli bir örneğiydi. Bu çiftliğin muzip kuzularının başını içlerindeki en meraklı ve hareketlisi olan Shaun çekmekte. Shaun ve arkadaşları çiftlik hayatının sıkıcılığını aşmaya çalışmaktalar sürekli.   

Bu ikinci sinema filminde kahramanlarımızın gündelik çiftlik yaşantıları ve çoban köpeği Bitzer’le olan didişmelerine yeni bir heyecan karışır. Ormana iniş yapan küçük bir uzay gemisinden inen ve değişik süper güçlere sahip olan sevimli bir uzaylı çocuk Lu-La ile Shaun’un yolu kesişir. İkisi Lu-La’nın tekrar evine dönmesi için çalışmaya başlarlar. Ancak peşlerinde görev aşkıyla yanıp tutuşan Bitzer ve uzaylı çocuğu ele geçirmeye çalışan hükümet ajanları vardır. Bütün İngiltere’nin dikkati de bu ormana ve çiftliğe toplanmıştır.


ÇOCUKLA SİNEMA'NIN YORUMU


Yine çok eğlenceli esprilerle donatılmış bir maceranın içinde izliyoruz sevdiğimiz kahramanları. Hikaye biraz tanıdık tabi. Özellikle “E.T.” başta olmak üzere Steven Spielberg’in bilim-kurgu ve fantastik filmlerine sık sık gönderme yapılıyor. Bu yüzden özellikle ilk başları her ne kadar esprili hale getirilmiş olsa da bazı küçük hassas seyirciler için ürkütücü olabilir. Geminin inişi, Lu-La’nın ormanda ortaya çıkışı küçükleri biraz heyecanlandırabilir. Elbette çizgi film şiddeti olarak tanımladığımız düşmeler - kalkmalar, bazı alet edevatların kafalara, yüzlere çarpması gibi sahneler mevcut. İzleyecek çocuklar bu sahnelerin gerçeğe uygun olmadığını, güldürmek amaçlı yapıldıklarını artık anlamış olmalılar. 

“Kuzular Firarda: Uzay Parkı” elbette model aldığı “E.T.” filmi gibi iki farklı gezegenin çocuklarının birbirlerine nasıl yardım ettiklerini ve arkadaşlıklarını anlatıyor. Bu hikayeyle iletişim kurmanın önemi, yardımseverlik, birlikte aynı amaç için emek vermek, yanlışlardan ders çıkarmak gibi konularda olumlu mesajlar veriyor film. Shaun’un evini ve anne-babasını çok özleyen Lu-La’ya yardım etme çabaları çok sevimli. Sürekli peşinde olan köpek Bitzer’in de bir süre sonra aynı amaç için bu mücadeleye katılması güzel bir dönüşüm. Ajan karakterinin neden uzaylı takıntısı olduğu da duygusal bir şekilde bağlanıyor finale. 

Film ülkemizde 6A yaş sınıfıyla vizyona girdi. Bizce de yukarıda belirttiğimiz birkaç sahnesinde korkmamaları için özellikle 6 yaş altı çocukların yanlarında ebeveynleri ile izlemeleri şart. * Burak Göral 


Pozitif mesajlar: ****
Flörtöz durumlar: -
Şiddet/korku ögeleri: **
Argo kullanımı: -
Alkol-sigara kullanımı: -
Oyuncak isteme potansiyeli: -

Uzay Parkı

 Uzay Parkı

FRAGMANI İZLE

Puanım :

İzlemek İstiyorum

Eleştiri yaz!

Facebook'ta PaylaşTwitter'da paylaş

Özet

Çocuk filmi

Uzay Parkı, galaksiyi kurtarmaya çalışan küçük bir kızın hikayesini konu ediyor. Suha babasını kaybetmesinin ardından annesi ile birlikte mücadele eder. Annesi çalıştığı için büyükannesi ile birlikte küçük bir kasabada yaşayan Suha, bir gece yıldızları seyrederken kendisini bir anda bir uzay parkının içinde bulur. Küçük kız, evredeki tüm yıldızlarla ilgilenen bu parkı oldukça büyüleyici bulur. Bu sırada dünyayı yok edecek bir tehlike meydana geldiğinde Suha uzaylı dostu ile birlikte harekete geçer. Karanlığın oluşmasını engellemeye çalışan ve böylece yıldızların yok olmasını planlayan kötülüğe karşı zorlu bir maceraya atılan Suha, karanlığı geri getirmeyi başarabilecek midir?

Fragmanlar

Uzay Parkı Dublajlı Fragman

Öneriler

Son Haberler

Fotoğraflar

  • Fotoğraf Uzay Parkı

Teknik bilgiler

Ülke Güney Kore

Dağıtımcı TME (The Moments Entertainment)

Yapım yılı

Metrajuzun metrajlı film

İlginç Detaylar-

Bütçe-

Dil Korece

Görüntü formatı -

RenkRenkli

Ses formatı-

Yapım formatı-

Viza numarası-

Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri , En iyi film: Macera, {Genre} türündeki en iyi filmler :

Yorumlar

Tüm Sinema Haberleri

Michael Keaton Başrollü "Batman Beyond" Filmi Mümkün mü?
Karakterlerin Saçma Kararlar Verdiği 10 Klasik Bilim Kurgu Filmi
James Cameron Kaybolan Denizaltı Hakkında Konuştu: Titanic&#;le Benzerliği Gerçeküstü!
"Spider-Man: Across the Spider-Verse" Gişede Önemli Bir Eşiği Geçti
Dwayne Johnson&#;lı Yeni "Hızlı ve Öfkeli" Filminin Adı Belli Oldu
Vizyondaki Filmler: "Büyü de Gel", "Haile: Bir Aile Kabusu", "Tebessüm"
Tüm sinema haberleri

En Popüler Fragmanlar

Büyük Kaçış Fragman

Culpa mía Altyazılı Fragman

Culpa mía Altyazılı Fragman

Hızlı ve Öfkeli 10 Teaser

Hızlı ve Öfkeli 10 Teaser
 Gün Fragman

Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One) Dublajlı İlk Görüntüler

Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One) Dublajlı İlk Görüntüler

Haile: Bir Aile Kâbusu Fragman

Haile: Bir Aile Kâbusu Fragman
Yeni çıkan tüm fragmanlar

Vizyondaki En İyi Filmler

Flash
Transformers: Canavarların Yükselişi
Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş
Hızlı ve Öfkeli 10
Elemental: Doğanın Güçleri
Haile: Bir Aile Kâbusu
Vizyondaki En İyi Filmler

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası