kral şakir cumburlop full izle / Kral Şakir: Mikrop Avcıları Cumburlop () Fragman | monash.pw

Kral Şakir Cumburlop Full Izle

kral şakir cumburlop full izle

monash.pw

2
Kral Şakir Cumburlop p izle
Kral Şakir Cumburlop
Kral Şakir Cumburlop
Şakir ve ailesi, beklenmedik bir sebepten ötürü balığa dönüşürler. Mirket ise onlara yardım etmenin tek yolunun, tehlikeli bir köpekbalığının DNAsını almak olduğundan bahseder. Şakirler açık denizde bir maceraya atılırlar ancak bu yolculukta onları robot balıklar, kötü denizanaları ve tehlikeli deniz canavarları beklemektedir.
Sitemizde bulunan film, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece monash.pw, monash.pw, monash.pw vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Serverımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden monash.pw sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunubilirler.

Kral Şakir: Mikrop Avcıları Cumburlop izle

()

p Filmler Filmleri4K FilmlerAile FilmleriAnimasyon FilmleriKomedi FilmleriMacera FilmleriYerli FilmlerYerli Filmler

Türkiye'nin sevilen çizgi film karakteri Kral Şakir, yeni bir maceraya hazırlanıyor! Kral Şakir: Mikrop Avcıları Cumburlop, çocukların sevgilisi Kral Şakir'in yeni bir serüveni olarak karşımıza çıkıyor. Bu kez Kral Şakir ve arkadaşları, mikroplarla mücadele ediyor. Kral Şakir: Mikrop Avcıları Cumburlop filmi, çocukların ilgiyle takip ettiği çizgi filmin sinema versiyonu olarak karşımıza çıkıyor. Film, çocukların sevgilisi Kral Şakir'in maceralarını beyaz perdeye taşıyor. Kral Şakir ve arkadaşları, mikropların dünyasına giriyor ve onlarla mücadele ediyor. Film, HD kalitesinde izleyicilerle buluşuyor. Bu sayede, çocuklar Kral Şakir'in maceralarını daha net ve daha gerçekçi bir şekilde izleyebilecekler. HD kalitesindeki görüntüler, çocukların hayal dünyasını daha da zenginleştiriyor.

Kral Şakir: Mikrop Avcıları Cumburlop filmi, çocukların sevgilisi Kral Şakir'in maceralarını beyaz perdeye taşıyor. Film, çocukların hayal dünyasını renklendiriyor ve onların ilgiyle takip ettikleri çizgi film karakteri Kral Şakir'i sinemada izleme fırsatı sunuyor. Kral Şakir: Mikrop Avcıları Cumburlop filmi, çocuklar için eğlenceli ve öğretici bir deneyim sunuyor. Film, çocukların mikroplar hakkında bilgi sahibi olmalarına yardımcı oluyor. Ayrıca, filmde yer alan karakterlerin arkadaşlık, dayanışma ve mücadele ruhu da çocuklara örnek oluyor.

Kral Şakir: Mikrop Avcıları Cumburlop full izle

&#;Kral Şakir: Mikrop Avcıları Cumburlop&#;, animasyon televizyon dizisi &#;Kral Şakir&#;in bir bölümüdür. Bu bölümde, Kral Şakir ve arkadaşları, kirlenmiş bir göldeki mikropları temizlemek için Cumburlop adlı bir robotu yaparlar. Ancak robotun programlaması yanlış olduğu için Cumburlop, mikropların yanı sıra göldeki tüm canlıları da avlamaya başlar.

Kral Şakir: Mikrop Avcıları Cumburlop full izle

Kral Şakir: Mikrop Avcıları Cumburlop p HD izle

Kral Şakir ve arkadaşları, Cumburlop&#;u durdurmak için mücadele ederler ve sonunda onu yeniden programlarlar. Böylece Cumburlop, sadece mikropları avlar ve gölün temizlenmesine yardımcı olur.

Kral Şakir: Mikrop Avcıları Cumburlop p HD izle

Tür: Animasyon Filmleri

Yapım:

IMDB Puanı:

Yönetmen: Haluk Can Dizdaroğlu, Berk Tokay

Oyuncular: Atilla Şendil, Mustafa Oral, Didem Atlıhan

Etiketler: Kral Şakir: Mikrop Avcıları Cumburlop p Hd izle, Kral Şakir: Mikrop Avcıları Cumburlop Donmadan Tekpart izle, Kral Şakir: Mikrop Avcıları Cumburlop En yeni Filmler izle, Kral Şakir: Mikrop Avcıları Cumburlop Full Hd p izle, Kral Şakir: Mikrop Avcıları Cumburlop Kaliteli Filmler izle, Kral Şakir: Mikrop Avcıları Cumburlop Tekparça izle, Kral Şakir: Mikrop Avcıları Cumburlop Yabancı Film izle, Kral Şakir: Mikrop Avcıları Cumburlop Yerli Film izle

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır