istanbul hawaii uçak bileti / yılında ₺ 'den başlayan fiyatlarla Hawaii ucuz Uçak Biletleri | momondo

Istanbul Hawaii Uçak Bileti

istanbul hawaii uçak bileti

Hawaii Adası Uçak Bileti Ara

Amerika Birleşik Devletleri sınırları içerisinde yer alan ve Hawaii eyaletinin en büyük adası olan Island of Hawaii ya da Türkçe adıyla Hawaii Adası, eyaletin güneydoğusunda konumlanıyor. Bir diğer adıyla Big Island ya da Hawai’i Island, Kuzey Pasifik Okyanusu’ndaki volkanik adalar zincirinde bulunuyor. Toplamda kilometrekarelik bir alanı kaplayan Island of Hawaii, yüzölçümü bakımından Amerika Birleşik Devletleri’nin en büyük; Polinezya bölgesinin ise en büyük 3. adası olma unvanına sahip. Yaklaşık bin nüfusu olan Island of Hawaii veya Hawai’i’ye adını veren kişi ise Polinezyalı kaşif Hawai’iloa. Dünyanın en yüksek dağı olarak bilinen Everest Dağı’nın en alçak noktası deniz seviyesinin üstünde olduğu için Island of Hawaii’deki Mauna Kea dünyadaki en yüksek dağ olma özelliğini taşıyor. Island of Hawaii, toplamda 5 ayrı kalkan volkanından oluşuyor: Kohala, Mauna Kea, Hualalai (aktif volkan), Mauna Loa (aktif) ve Kilauea (aktif). Hawai’i Volcanoes Milli Parkı’nı gezerken bu aktif ve pasif volkanların bir kısmını görebilirsiniz. Mauna Loa ve Kilauea aktif volkanlar olduğundan dolayı Island of Hawaii’nin yüzölçümü ise her yıl genişliyor. Mauna Loa'nın güney ve batı yamacındaki jeolojik kalıntıları halen görmek mümkün. Hawaii'nin yaklaşık 35 kilometre güneydoğusunda, Lō'ihi olarak bilinen ve denizaltında bulunan bir yanardağ var. Okyanus yüzeyinin yaklaşık metre altında yer alan bu yanardağı profesyonel ekipler eşliğinde dalış yaparak görebilirsiniz. ABD’nin en güneyi olarak kabul edilen Ka Lae noktası da Island of Hawaii’de yer alıyor. Island of Hawaii’de birbirinden güzel plajlar, bütçe dostu tatil köyleri, kahve yetiştirilen çiftlikler, yağmur ormanları ve şelalelerle çevrili 'den fazla kıyı şeridi bulunuyor. Kealakekua Körfezi ve şnorkelle dalış cenneti olan Waipio yakınlarındaki Krallar Vadisi ise kesinlikle görülmeye değer.

1 yetişkin

Ekonomi

+ seyahat sitesinden fırsatlar mevcut.

Turkish Airlines
Hawaii uçuş fiyatları, süreleri ve hava yolları hakkında özet bilgi
₺ 
₺ 
20sa. 30dk.
7 hava yolu

En iyi seyahat planını oluşturmak için Hawaii uçuş bilgilerini keşfet

Türkiye - Hawaii arası uçuş süresi ne kadardır?

Türkiye - Hawaii arası ortalama uçuş süresi hangi havalimanından ve hangi havalimanına uçtuğuna göre farklılık gösterir. İstanbul - Honolulu Ulus. uçuşu ortalama 28sa. 13dk., Antalya - Honolulu Ulus. uçuşu ortalama 28sa. 39dk. sürer. Honolulu Ulus., Hawaii içindeki en popüler havalimanıdır.


Hawaii varışlı uçuşlar hakkında en sık sorulan sorulardan bazıları için güncel cevapları al

momondo kullanıcıları (%63 oranında) Hawaii içinde en çok Honolulu şehrini ziyaret etmektedir. Honolulu seyahatlerinde Honolulu Havalimanı, genellikle tercih edilen en elverişli havalimanındır.

Varış havalimanından Waikiki Beach bölgesine en hızlı bir şekilde ulaşım için Honolulu Havalimanı veya Kapolei Havalimanı tercih edebileceğin en yakın havalimanlarıdır.

Hawaii içinde sıcaklıklar yılın zamanına bağlı olarak 23 °C - 28 °C arasından değişmektedir. Hawaii içinde en sıcak ay Ağustos ayıdır ve de Ocak, Hawaii içindeki en soğuk aydır. Daha kuru bir ayda destinasyonu ziyaret etmek isteyenler, yılın diğer aylarına kıyasla yağmur yağışının en az olduğu Haziran, Temmuz veya Nisan aylarını tercih etmelidir.

Hawaii varışlı uçuşlar için fiyatlar her gün yenilenmektedir.

Haziran tarihi itibarıyla Hawaii varışlı uçuşlar için 1 operatör mevcuttur.

Bir çocuğun tek başına uçabilmesi için en az beş yaşında olması gerekse de çocuk yolcular için refakat hizmeti sunan hava yolu şirketleri, uçuş süresini, uçuş programını ve aktarmaları göz önünde bulundurarak kendi yaş sınırlamalarını belirleyebilir. Hawaii varışlı seyahatin için rezervasyon yaptığın hava yolu şirketine başvurarak yaş sınırını doğrulamanı öneririz.

Hawaii seyahatin için gerekli olan seyahat ve sağlık belgeleri, seyahat planına ve kişisel koşullarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Genel bir kural olarak nüfus cüzdanı veya ehliyet ve Hawaii noktasına varışından sonraki altı ay boyunca geçerliliğe sahip olan bir pasaport gibi birden fazla belgeyi yanında taşımalısın. Ayrıca hava yolu şirketinden veya IATA gibi güvenilir bir üçüncü taraftan yardım almanı öneriyoruz.


Sana en yakın havalimanından Hawaii içindeki bu popüler şehirlere uçak bileti bul.

Bu rotalar, Türkiye içinde momondo kullanıcıları tarafından bulunan en ucuz Hawaii uçuşlarını içerir
KalkışDestinasyonEn Kısa SüreEn İyi Fiyat
İstanbulHonolulu28sa. 13dk.₺ 
AntalyaHonolulu28sa. 39dk.₺ 
AdanaHonolulu23sa. 55dk.₺ 
AnkaraHonolulu29sa. 48dk.₺ 

momondo'nun ücretsiz olarak sunduğu uçak bileti rezervasyon özellikleri hakkındaki her şeyi öğren.
  • Hawaii uçuşları için Fiyat Alarmlarını nasıl alabilirim?

    En güncel teklifleri aramak için seyahat bilgilerini doğrula. Teklifleri ararken “Fiyat Alarmları”nı açma seçeneğini göreceksin. Daha sonra uçuş güzergahı için fiyatlar arttığında veya azaldığında güncellemeler alacaksın.

  • Hawaii uçuşlarında momondo ile nasıl tasarruf edebilirim?

    “Fiyat Takvimi” gibi araçları kullanarak seyahatlerin için en iyi gidiş dönüş uçuşunu bulabilirsin. “Fiyat Trendi” aracımız, daha ucuz bir fiyatı yakalayabilmen için rezervasyonunu yapman mı veya bekletmen mi gerektiği konusunda YZ'yi kullanarak tahminlerde bulunur. Keşfet, kendi maceranı planlayabilmen için bir şehirden veya havalimanından tüm uçuş opsiyonlarını sana gösterir. Keşfet blog sayfasında da rezervasyon sırasında tasarruf etmeni sağlayacak değerli bilgiler paylaşılır. Arama yaptıktan sonra dilediğin uçuşun fiyatlarını takip etmek ve en ideal zamanda rezervasyon yapabilmek için “Fiyat Alarmları”nı açabilirsin.

  • momondo uçak bilet fiyatlarını nasıl buluyor?

    Tek bir tıklamayla + rakip şirketten farklı fiyatları gösteriyoruz. 30 uluslararası pazardan farklı hava yolları ve otel opsiyonları ile seyahatini planlarken sana çok sayıda fırsatı görüntüleme şansı sunuyoruz.


Seyahatini planlamaya hemen başla
Seyahatini planlamaya hemen başla

En popüler Hawaii semtlerindeki en iyi otellere göz at

Hawaii otelleri
Hawaii için popüler kiralık araçlar
Hawaii için popüler kiralık araçlar

Hawaii şehrini yolda keşfet! Buradaki en iyi araç kiralama fırsatları hakkında daha fazla bilgi edin

Hawaii Araç Kiralama

momondo, ihtiyaçlarına en uygun uçuşu bulmak için çok sayıda hava yolundan ve seyahat acentesinden uçuşları tek bir yerde sunar; en uygun Hawaii uçuşunu bulmak ve rezerve etmek için araçlarımızı ve filtrelerimizi kullanabilirsin.

Evet. momondo üzerinden yapacağın tüm Hawaii uçuşlarını esnek rezervasyon dahil olmak üzere sunulan farklı politikalara göre karşılaştırabilir ve filtreleyebilirsin.

momondo, uçuşlarını filtreleyerek kriterlerinle eşleşen en iyi Hawaii uçuşunu bulmana yardımcı olur. Fiyat, kalkış ve varış saatleri, havalimanı ve hava yolu gibi çok sayıda faktöre bağlı olarak uçuş seçeneklerini eleyebilirsin.

Evet. momondo, Hawaii için uçuş fiyatlarını takip eder ve fiyatlar değiştiğinde seni uyarır. Fiyat alarmı kurmak için bir arama yap. Tek yapman gereken geçerli bir e-posta adresi girmektir.


Esnek Seyahat
Momondo esnek seçeneklere duyulan ihtiyacı anlar ve değişiklik ücreti olmayan uçuşlar için özel bir filtreye sahiptir.

Uzman Tüyoları
Fiyatın en düşük olduğu kalkış saatinden ne kadar erkenden rezervasyon yapman gerektiğine verilerin temel alındığını tüyolar, harika bir uçuş fırsatı bulmana yardımcı olmak için tasarlandı.

Fiyat Alarmları
Tercih ettiğin uçuş rotasının fiyatını takip et ve fiyatta değişiklik olduğunda bildirim al.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası