kısa çalışma ödeneği yattımı / KÇÖ yattı mı? Kısa Çalışma Ödeneği ne zaman yatıyor? - Son Dakika Milliyet

Kısa Çalışma Ödeneği Yattımı

kısa çalışma ödeneği yattımı

Haziran ayı kısa çalışma ödeneği hesaplara yattı mı? Kısa Çalışma Ödeneği bitti mi, uzatıldı mı?

Kısa çalışma ödeneği Haziran ayı ödemeleri hesaplara yattı mı? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin haziran ayına ilişkin kısa çalışma ve işsizlik ödeneği ödemelerinin hesaplara yatacağı tarihi açıkladı. Kısa çalışma ödeneği sistemine dahil eilen vatandaşlar ödeneğin ne zaman sona ereceğini merak ediyor. Kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı, ne zaman bitecek gibi soruların cevaplarını bir araya getirdik

KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİ UZATILDI MI?

Pandemi döneminde istihdam kaybını önlemek amacıyla Nisan ’de başlatılan kısa çalışma ödeneği uygulaması 31 Mart’ta sona ermişti. Sonrasında düzenleme 30 Haziran tarihine kadar uzatılmıştı. Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısının ardından kısa çalışma ödeneğinin uzatılmasıyla ilgili bir açıklama yapılmadı.

KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİ HAZİRAN AYI ÖDEMELERİ HESAPLARA YATTI MI?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, haziran ayına ilişkin kısa çalışma ve işsizlik ödeneği ödemelerinin 5 Temmuz'da hesaplara yatırılacağını duyurdu.

Ödemelerin banka hesaplarına yatırılacağını, IBAN bilgileri bulunmayan veya hatalı olan vatandaşlara da PTT üzerinden ödeme yapılacağını vurgulayan Bakan Bilgin, “Kısa Çalışma ve İşsizlik Ödeneği ödemeleri 5Temmuz Pazartesi günü hesaplara yatırılacak” açıklamasını yaptı.

kısa çalışma ödeneği  
haberleri

  • top-banner-future
  • $25,
  • €27,

kısa çalışma ödeneği ile ilgili tüm haberleri ve son dakika kısa çalışma ödeneği haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz.

gün primi olana 'kısa çalışma'">
 gün primi olana 'kısa çalışma'

gün primi olana "kısa çalışma"

Deprem bölgesi için devreye alınan Kısa Çalışma Ödeneği'nden 3 yıl içerisinde en az gün işsizlik sigortası primi bulunan yararlanacak. İşte detaylar

Kısa çalışma ödeneği ne kadar? Nakdi ücret desteği nedir, hangi illerde verilecek? ">
Kısa çalışma ödeneği ne kadar? Nakdi ücret desteği nedir, hangi illerde verilecek?

Kısa çalışma ödeneği ne kadar? Nakdi ücret desteği nedir, hangi illerde verilecek?

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 10 ilde kısa çalışma ödeneği ve nakdi ücret desteği uygulanacağı duyurulmuştu. OHAL Kapsamında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Alanına İlişkin Alınan Tedbirlere Dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Nakdi ücret desteği nedir, hangi illerde verilecek? Nakdi ücret desteği ne kadar?

Bakan Bilgin'den kısa çalışma ödeneği açıklaması 'Yaraları sarmak için çalışıyoruz'">
Bakan Bilgin'den kısa çalışma ödeneği açıklaması 'Yaraları sarmak için çalışıyoruz'

Bakan Bilgin'den kısa çalışma ödeneği açıklaması "Yaraları sarmak için çalışıyoruz"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, deprem bölgesindeki kısa çalışma ödeneği ve işten çıkarma yasağı hakkında açıklamalarda bulundu. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Bakan Bilgin, "Sosyal devlet şuuruyla deprem bölgesindeki emekçilerimizin yanında olup yaraları sarmak için çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Konteyner kentler OSB'lere komşu olsun">
Konteyner kentler OSB'lere komşu olsun

Konteyner kentler OSB'lere komşu olsun

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen sanayiciler, hayatın yeniden normale dönmesi, depremzedenin bakım ve ihtiyaçlarının daha kolay karşılanabilmesi için bu şehirlerdeki konteyner kentlerin, OSB'lerin etrafındaki arazilere kurulmasını istiyor.

Kısa çalışma ödeneği bitti mi? Kısa çalışma ödeneği ne zaman bitiyor? İşte merak edilenler">
Kısa çalışma ödeneği bitti mi? Kısa çalışma ödeneği ne zaman bitiyor? İşte merak edilenler

Kısa çalışma ödeneği bitti mi? Kısa çalışma ödeneği ne zaman bitiyor? İşte merak edilenler

Kısa çalışma ödeneği, koronavirüs pandemisinde ülkemizde ekonomik açıdan uygulanan önlemler arasında yer alıyordu. e-devlet üzerinden alınan başvuruların ardından vatandaşın hesaplarına belirli tarihler arasında yatırılıyordu. Peki, Kısa çalışma ödeneği bitti mi? Kısa çalışma ödeneği ne zaman bitiyor?

Pandemide 8 milyon işçiye 57 milyar">
Pandemide 8 milyon işçiye 57 milyar

Pandemide 8 milyon işçiye 57 milyar

Kovid salgını döneminde istihdamı korumak için Mart 'de başlatılan ve 1 Temmuz'da sona eren kısa çalışma ödeneği, nakdi ücret desteği ve işsizlik ödeneği kapsamında 8 milyon kişiye 57 milyar lira ödendi.

İŞKUR kısa çalışma ödeneği yattı mı? Temmuz ayı kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak?">
İŞKUR kısa çalışma ödeneği yattı mı? Temmuz ayı kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak?

İŞKUR kısa çalışma ödeneği yattı mı? Temmuz ayı kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak?

Kısa çalışma ödeneği hakkında yoğun araştırmalar yapılıyor. Ödenekten yararlanan milyonlarca kişi ödemelerin yatacağı tarihi öğrenmek istiyor. Konu ile ilgili son açıklama ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den geldi. Kısa çalışma ödeneği yattı mı, ne zaman yatacak? İşte kısa çalışma ödeneği sorgulama ekranı

Kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı? Kısa çalışma ödeneği son durum nedir? ">
Kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı? Kısa çalışma ödeneği son durum nedir?

Kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı? Kısa çalışma ödeneği son durum nedir?

Kısa çalışma ödeneği son durum merak ediliyor. 31 Mart'ta sona eren kısa çalışma ödeneği 3 aylığına uzatılmıştı. 1 Temmuz'da normalleşme dönemine geçilmesi ile birlikte "Kısa çalışma ödeneği son durum nedir? Kısa çalışma ödeneği uzatılacak mı?" sorularının yanıtı vatandaşlar tarafından yoğun olarak araştırılıyor. İşte merak edilenler

Kısa çalışma ödeneği yeniden uzatıldı mı? ">
Kısa çalışma ödeneği yeniden uzatıldı mı?

Kısa çalışma ödeneği yeniden uzatıldı mı?

Kısa çalışma ödeneği ile ilgili gelişmeler, işverenler ve çalışanların takip ettiği konular arasında yer alıyor. Pandemi kapsamında başlatılan kısa çalışma ödeneğinden işleri azalan şirketler faydalanabiliyor. Kısa çalışma ödeneği koronavirüs salgını ile birlikte devam ettiriliyor. En son 3 aylığına uzatılan Kısa çalışma ödeneği ne zaman bitiyor? Kısa çalışma ödeneği yeniden uzatıldı mı?

Kısa çalışma ödeneği ne zaman bitecek? Kısa çalışma ödeneği uzatılacak mı? ">
Kısa çalışma ödeneği ne zaman bitecek? Kısa çalışma ödeneği uzatılacak mı?

Kısa çalışma ödeneği ne zaman bitecek? Kısa çalışma ödeneği uzatılacak mı?

Kısa çalışma ödeneği, koronavirüs salgını sonrası hayatımıza giren ekonomik destek paketlerinden biri oldu. 31 Mart tarihinde üç ay daha uzatılan bu ödenek, birçok kişiye fayda sağladı. Bu imkandan faydalanabilmek için başvurular e-devler üzerinden alınmaktadır. Kısa çalışma ödeneği ne zaman sona eriyor? Kısa çalışma ödeneği uzatılacak mı? sorusu geldi.

Kısa çalışma ödeneği yattı mı?">
Kısa çalışma ödeneği yattı mı?

Kısa çalışma ödeneği yattı mı?

Kısa çalışma ödeneği alan çalışanlar ödemelerin ne zaman hesaplara yatırılacağını araştırıyor. 31 Mart'ta sona eren kısa çalışma ödeneği nisan, mayıs ve haziran aylarını kapsayacak şekilde 3 aylığına uzatılmıştı. Peki, kısa çalışma ödeneği saat kaçta yatacak? Kısa çalışma ödeneği yattı mı?

Kısa çalışma ödeneği merak ediliyor">
Kısa çalışma ödeneği merak ediliyor

Kısa çalışma ödeneği merak ediliyor

Kısa çalışma ödeneği alan çalışanlar ödemelerin ne zaman hesaplara yatırılacağını araştırmaya başladı. 31 Mart'ta sona eren kısa çalışma ödeneği nisan, mayıs ve haziran aylarını kapsayacak şekilde 3 aylığına uzatılmıştı. Peki, kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak? Haziran ayı Kısa çalışma ödeneği yattı mı?

Kısa Çalışma ve İşsizlik Ödeneği ödemeleri 4 Haziran'da hesaplarda">
Kısa Çalışma ve İşsizlik Ödeneği ödemeleri 4 Haziran'da hesaplarda

Kısa Çalışma ve İşsizlik Ödeneği ödemeleri 4 Haziran'da hesaplarda

Mayıs ayına ilişkin Kısa Çalışma ve İşsizlik Ödeneği ödemeleri 4 Haziran'da hesaplara yatırılacak.Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Mayıs ayına ilişkin Kısa Çalışma ve İşsizlik Ödeneği ödemelerini 4 Haziran'da hesaplara yatırıyoruz." açıklamasında bulundu.

Nisan ayı kısa çalışma ödeneği (KÇÖ) yattı mı? ">
Nisan ayı kısa çalışma ödeneği (KÇÖ) yattı mı?

Nisan ayı kısa çalışma ödeneği (KÇÖ) yattı mı?

31 Mart'ta sona eren kısa çalışma ödeneğine ilişkin geçtiğimiz günlerde uzatılma kararı alınmıştı. Pandemi nedeniyle 'Kısa Çalışma Ödeneği'nde uygulama süresi 3 ay uzatıldı. Karar nisan, mayıs ve haziran aylarını kapsıyor. Peki, Kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak? Nisan ayı kısa çalışma ödeneği (KÇÖ) yattı mı?

Kısa çalışma için İŞKUR'a bildirim yeterli">
Kısa çalışma için İŞKUR'a bildirim yeterli

Kısa çalışma için İŞKUR'a bildirim yeterli

Süre üç ay daha uzadı! Kısa çalışma için İŞKUR'a bildirim yeterli. Kısa çalışma ödeneği resmen temmuza kadar uzadı. 1 Nisan'dan geçerli olacak ödemeler için İŞKUR'a bildirimde bulunmak yeterli olacak.

31 Mart'ta biten uygulama 3 ay daha uzatıldı! Kısa çalışma sevinci">
31 Mart'ta biten uygulama 3 ay daha uzatıldı! Kısa çalışma sevinci

31 Mart'ta biten uygulama 3 ay daha uzatıldı! Kısa çalışma sevinci

Cumhurbaşkanı Erdoğan işçi ve işverenin sesine kulak verdi. ‘Kısa Çalışma Ödeneği' nisan, mayıs ve haziran aylarını kapsayacak şekilde 3 ay uzatıldı. Karar, işçi ve işveren kesiminde büyük sevince neden oldu.

Son dakika haberi: Kısa çalışma ödeneğinin süresi uzatıldı">
Son dakika haberi: Kısa çalışma ödeneğinin süresi uzatıldı

Son dakika haberi: Kısa çalışma ödeneğinin süresi uzatıldı

Başkan Erdoğan, "Tüm sektörler için geçerli olmak üzere nisan, mayıs, haziranı kapsayacak şekilde kısa çalışma ödeneği uygulamasına devam etme kararı aldık." açıklamasında bulundu.

Kısa çalışma ödeneği nasıl sorgulanır, ne zaman bitecek? Mart ayı kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak? ">
Kısa çalışma ödeneği nasıl sorgulanır, ne zaman bitecek? Mart ayı kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak?

Kısa çalışma ödeneği nasıl sorgulanır, ne zaman bitecek? Mart ayı kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak?

Kısa çalışma ödeneği hakkında son açıklama Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından yapıldı. Yeni tip koronavirüs salgını sonrası hayatımıza giren bu uygulama ekonomik olarak sosyal hayatı canlandırmayı amaçlanmıştır. Nisan ayına girmemizle beraber ödenekte sona erecek. Kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak? Mart ayı kısa çalışma ödeneği nasıl sorgulanır?

Kısa çalışma ödeneği ne zaman bitiyor, uzatılacak mı? Kısa çalışma ödeneği son durum nedir?">
Kısa çalışma ödeneği ne zaman bitiyor, uzatılacak mı? Kısa çalışma ödeneği son durum nedir?

Kısa çalışma ödeneği ne zaman bitiyor, uzatılacak mı? Kısa çalışma ödeneği son durum nedir?

Kısa çalışma ödeneği koronavirüs salgını ile hayatımıza giren uygulamalardan biri oldu. Mart sonuna kadar uzatılan bu uygulama birçok çalışana umut oldu. Vatandaşlar nisan ayına kısa bir süre kala Kısa çalışma ödeneği ne zaman bitiyor? Kısa çalışma ödeneği uzatılacak mı? sorusunu sormaya başladı. asgari geçim ücretinin açıklanması ile kısa çalışma ücretleri de artmıştı.

Kısa çalışma ödeneğiyle çalışanlara 32 milyar lira ödendi">
Kısa çalışma ödeneğiyle çalışanlara 32 milyar lira ödendi

Kısa çalışma ödeneğiyle çalışanlara 32 milyar lira ödendi

Salgınla mücadele tedbirleri kapsamında etkin kullanılan kısa çalışma ödeneğiyle 3,7 milyon çalışana 'de 27 milyar lira, bu yılın ilk iki ayında ise 5 milyar lira ödeme yapıldı.

Nakdi ücret desteği bitiyor mu? Kısa çalışma ödeneği ne zaman bitiyor? ">
Nakdi ücret desteği bitiyor mu? Kısa çalışma ödeneği ne zaman bitiyor?

Nakdi ücret desteği bitiyor mu? Kısa çalışma ödeneği ne zaman bitiyor?

Kısa çalışma ödeneği ile nakdi ücret desteği hakkında beklenen açıklama geldi. Uzun süredir koronavirüs tedbirleri kapsamında düzenlenen kısa çalışma ödeneğinin sonuna geldik. Konu ile ilgili geçtiğimiz günlerde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından yapılan açıklama sonrası bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan da açıklama geldi.

Kısa Çalışma Ödeneği ne zaman yatacak, kaç ay uzatıldı? Kısa Çalışma Ödeneği yattı mı? ">
Kısa Çalışma Ödeneği ne zaman yatacak, kaç ay uzatıldı? Kısa Çalışma Ödeneği yattı mı?

Kısa Çalışma Ödeneği ne zaman yatacak, kaç ay uzatıldı? Kısa Çalışma Ödeneği yattı mı?

Kısa Çalışma Ödeneği koronavirüs pandemisiyle hayatımıza girdi. Birçok vatandaşa umut olan bu hizmet Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yürürlüğe girdi. Günlük ortalama brüt kazancın yüzdesi alınarak hesaplana Kısa Çalışma Ödeneği ne zaman yatacak? Kısa Çalışma Ödeneği (KÇÖ) uzatıldı mı, ne kadar?

Kısa çalışmadan çıkana normalleşme teşviki var">
Kısa çalışmadan çıkana normalleşme teşviki var

Kısa çalışmadan çıkana normalleşme teşviki var

Kısa çalışma mart ayı sonunda bitecek. Ancak kısa çalışmanın sonlanmasıyla işverenler normalleşme teşvikinden yararlanabilir. Verilen teşvik bir ay boyunca çalıştırılan her bir işçi için liraya ulaşıyor.

Kısa çalışma ödeneği süresi uzatıldı">
Kısa çalışma ödeneği süresi uzatıldı

Kısa çalışma ödeneği süresi uzatıldı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı kısa çalışma ödeneği süresinin 31 Mart 'e kadar uzatıldığına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

İşsizlik ve kısa çalışma aylığı başvuru şartları neler? İşsizlik ve kısa çalışma ödeneği ne kadar? ">
İşsizlik ve kısa çalışma aylığı başvuru şartları neler? İşsizlik ve kısa çalışma ödeneği ne kadar?

İşsizlik ve kısa çalışma aylığı başvuru şartları neler? İşsizlik ve kısa çalışma ödeneği ne kadar?

Koronavirüs pandemisinden dolayı binlerce kişinin faydalandığı ocak ayına ait Kısa Çalışma Ödeneği ve işsizlik maaşı başvuru yapan vatandaşlara destek devam ediyor. Söz konusu başvuru yapmak isteyen ve ödenekten faydalanmak isteyenler sürecin nasıl işlediğini merak ederken, internet aramalarında "İşsizlik ve kısa çalışma ödeneği ne kadar? İşsizlik ve kısa çalışma aylığı başvuru şartları neler? Kısa Çalışma Ödeneği bitiş tarihi nedir, uzatıldı mı?" sorularına yanıt arıyor.

Kısa Çalışma Ödeneği ne kadar?">
Kısa Çalışma Ödeneği ne kadar?

Kısa Çalışma Ödeneği ne kadar?

Kısa Çalışma Ödeneği'nin hesaplara ne zaman yatacağı belli oldu. Koronavirüs salgını süreciyle hayatımıza giren bu hizmet bir çok vatandaşa umut oldu. Ödeneğe dair son açıklama Bakan Zehra Zümrüt Selçuk'tan geldi. Kısa Çalışma Ödeneği ne zaman yatacak, hangi gün? Kısa Çalışma Ödeneği ne kadar oldu?

Kısa Çalışma Ödeneği uzatıldı mı?">
Kısa Çalışma Ödeneği uzatıldı mı?

Kısa Çalışma Ödeneği uzatıldı mı?

Kısa Çalışma Ödeneği, koronavirüs pandemisi nedeniyle hayatımıza giren konulardan oldu. Başvurular, e-devlet sistemi üzerinden alınıyor. Ortalama brüt kazancının yüzde 60'ı baz alınarak hesaplanan Kısa Çalışma Ödeneği uzatıldı mı, ne kadar? Şubat ayı Kısa Çalışma Ödeneği ne zaman yatacak?

‘Sosyal Koruma Kalkanı'yla 9 ayda milyarlık destek">
‘Sosyal Koruma Kalkanı'yla 9 ayda milyarlık destek

‘Sosyal Koruma Kalkanı'yla 9 ayda milyarlık destek

‘Sosyal Koruma Kalkanı'yla 31 Aralık sonu itibarıyla milyar liralık kısa çalışma ödeneği, milyar liralık nakdi ücret, milyarlık da normalleşme desteği ödendi.

Kısa çalışma ödeneği zammı ne kadar?">
Kısa çalışma ödeneği zammı ne kadar?

Kısa çalışma ödeneği zammı ne kadar?

kısa çalışma ödeneği ile ilgili son dakika gelişmeleri çalışanlar tarafından merakla araştırılıyor. yılı asgari ücreti bugün belli oldu. Asgari ücret yılı için brüt 3 bin lira 50 kuruş, net 2 bin lira 90 kuruş olarak belirlendi. Peki, ısa çalışma ödeneği zammı ne kadar? kısa çalışma ödeneği ne kadar oldu?

Kısa çalışma ödeneği ne zaman bitiyor? Kısa çalışma ödeneği başvuru işlemi ve şartları nasıl?">
Kısa çalışma ödeneği ne zaman bitiyor? Kısa çalışma ödeneği başvuru işlemi ve şartları nasıl?

Kısa çalışma ödeneği ne zaman bitiyor? Kısa çalışma ödeneği başvuru işlemi ve şartları nasıl?

Kısa çalışma ödeneği yılbaşının yaklaşmasıyla birlikte araştırılan konular arasında oldu. Söz konusu her ayın ilk haftası yapılan kısa çalışma ödeneği yeni gelişmeleri yakından takip ediliyor. Peki Kısa çalışma ödeneği ne zaman bitiyor? Kısa çalışma ödeneği başvuru işlemi ve şartları nasıl?

İkinci dalgaya karşı destekler devrede">
İkinci dalgaya karşı destekler devrede

İkinci dalgaya karşı destekler devrede

Pandemide ikinci dalgaya karşı kira ve hibe yardımını da içeren üç ayrı destek uygulamaya girdi. Kısa çalışma ödeneği için başvurular iki ay uzatılırken, KDV indirimi 3 ay daha sürecek.

Ocak'ta kısa çalışma ödeneği yatacak mı? ">
Ocak'ta kısa çalışma ödeneği yatacak mı?

Ocak'ta kısa çalışma ödeneği yatacak mı?

Pandemi nedeni ile işleri azalan işyerlerindeki çalışanların mağdur olmaması adına ödenen kısa çalışma ödeneği ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Kısa çalışma ödeneği alan çalışanlar, ödemenin Ocak ayında yatıp yatmayacağını araştırıyor. Peki, Ocak'ta kısa çalışma ödeneği yatacak mı? Kısa çalışma ödeneği uzayacak mı?

Kısa Çalışma Ödeneği zammı ne kadar olur? Kısa Çalışma Ödeneği uzatıldı mı, kaç ay? ">
Kısa Çalışma Ödeneği zammı ne kadar olur? Kısa Çalışma Ödeneği uzatıldı mı, kaç ay?

Kısa Çalışma Ödeneği zammı ne kadar olur? Kısa Çalışma Ödeneği uzatıldı mı, kaç ay?

Kısa Çalışma Ödeneği, yeni tip koronavirüs salgını ile beraber gündemde yer aldı. Bugün gerçekleşen asgari ücret toplantısıyla beraber müjdeli haber geldi. asgari ücret rakamlarının belli olmasıyla beraber Kısa Çalışma Ödeneği ve İşsizlik maaşlarına da zam yapılacak. Peki, Kısa Çalışma Ödeneği ne kadar uzatıldı? Kısa Çalışma Ödeneği ne kadar olacak?

Aralık ayı kısa çalışma ödeneği yattı mı?">
Aralık ayı kısa çalışma ödeneği yattı mı?

Aralık ayı kısa çalışma ödeneği yattı mı?

Aralık ayı kısa çalışma ödeneği, çalışanlar tarafından bekleniyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, geçtiğimiz günlerde ödeneğin ne zaman yatacağını duyurmuştu. Buna göre KÇÖ ödemeleri bugün (4 Aralık ) yapılacak. Peki, Aralık ayı kısa çalışma ödeneği yattı mı, saat kaçta yatar? Kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı?

‘İkinci dalga'ya karşı yeni istihdam kalkanı">
‘İkinci dalga'ya karşı yeni istihdam kalkanı

‘İkinci dalga'ya karşı yeni istihdam kalkanı

Koronavirüste yaşanan ikinci dalgaya karşı yeni istihdam tedbirleri devreye girdi. Kısa Çalışma Ödeneği'ne başvurular başlarken ‘Normalleşme Desteği' ve ek istihdam sağlayana dönük teşviklerin de süresi uzatıldı.

Kısa çalışma ödeneği yeniden devrede">
Kısa çalışma ödeneği yeniden devrede

Kısa çalışma ödeneği yeniden devrede

Kovid'un ilk başladığı dönemde yararlanma şartları esnetilen Kısa Çalışma Ödeneği'nde başvurular yeniden başladı.

Bakan duyurdu: Kısa çalışma ödeneğinde yeni başvurular başladı">
Bakan duyurdu: Kısa çalışma ödeneğinde yeni başvurular başladı

Bakan duyurdu: Kısa çalışma ödeneğinde yeni başvurular başladı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Kısa Çalışma Ödeneğinde yeni başvuru alınmasına dair Cumhurbaşkanlığı Kararının Resmi Gazete'de yayımlandığını belirterek yeni başvuruların bugün itibarıyla alınmaya başladığını duyurdu.

Kısa çalışma ödeneği ne zaman yatar?">
Kısa çalışma ödeneği ne zaman yatar?

Kısa çalışma ödeneği ne zaman yatar?

Aralık ayı kısa çalışma ödeneğinin ne zaman yatacağı merak ediliyordu. Aralık ayı kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak? sorusunun yanıtı belli oldu.

Kısa çalışmada sona eren başvuru süresi uzatılabilir">
Kısa çalışmada sona eren başvuru süresi uzatılabilir

Kısa çalışmada sona eren başvuru süresi uzatılabilir

Yeni tedbirlerle birlikte özellikle turizm ve yeme-içme sektörlerinde iş kayıpları arttı. Bu nedenle kolaylaştırılmış şartlarla kısa çalışma ödeneği almak için 1 Temmuz tarihinde sona eren başvuru süresinin uzatılması gündemde.

Kısa çalışma ödeneği kaç ay uzatıldı?">
Kısa çalışma ödeneği kaç ay uzatıldı?

Kısa çalışma ödeneği kaç ay uzatıldı?

Kısa çalışma ödeneği vatandaşların gündemindeki konular arasında yer alıyor. Aralık ayının da yaklaşması ile bu ödenekten faydalananlar ödemenin ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı. 26 Mart 'de faaliyet geçirilen kısa çalışma ödeneği, işyeri ve çalışanlara gelir desteği sağlaması amacıyla oluşturulmuştu. Pandeminin devam etmesi nedeni ile ödenek için de uzatılması kararı alındı. Peki, kısa çalışma ödeneği kaç ay uzatıldı?

Kısa çalışma ödeneği şartları nelerdir?">
Kısa çalışma ödeneği şartları nelerdir?

Kısa çalışma ödeneği şartları nelerdir?

Kısa çalışma ödeneği, koronavirüs salgınında sonrası hayatımızda yer alan uygulamalardan biri oldu. Sigortalı vatandaşlara çalışamadıkları dönem boyunca İŞKUR üzerinden verilen bir gelirdir. Peki, Kısa çalışma ödeneği şartları nelerdir? Kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı, ne kadar?

Kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak? ">
Kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak?

Kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak?

Kısa çalışma ödeneği, pandemi ile başlatılan uygulama olup salgının bitmemesi nedeni ile devam ediyor. Pandemi süresinde işleri azalan ve başvuruları onaylanmış mevcut işyerlerindeki çalışanlara ödeniyor. Uygulamada Yeni başvurular alınmıyor. Kısa çalışma ödeneği alan çalışanlar ödenek ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor. Peki, kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak? Kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı, kaç ay uzatıldı?

KÇÖ kaç ay uzatıldı? ">
KÇÖ kaç ay uzatıldı?

KÇÖ kaç ay uzatıldı?

Kasım ayı kısa çalışma ödeneği sabah saatleri itibarıyla yoğun olarak araştırılmaya başlandı. Kısa çalışma ödeneği, pandemi süresinde işleri azalan işyerlerindeki çalışanlara ödenmeye devam ediyor. Uygulama kısa çalışma ödeneği kapsamındaki mevcut işyerlerine yapılıyor. Yeni başvurular alınmıyor. Peki, Kasım ayı kısa çalışma ödeneği yattı mı, saat kaçta yatar? KÇÖ kaç ay uzatıldı?

Kısa çalışma ödeneği kaç ay uzatıldı? ">
Kısa çalışma ödeneği kaç ay uzatıldı?

Kısa çalışma ödeneği kaç ay uzatıldı?

Kısa çalışma ödeneği ile ilgili gelişmeler milyonlarca çalışan tarafından takip ediliyor. Pandemi nedeni ile başlatılan kısa çalışma ödeneği salgının devam etmesi nedeni ile bugüne kadar 2 aylık sürelerle uzatıldı. Kasım ayında da kısa çalışma ödeneği alacak olan vatandaşlar ödemenin ne zaman yatacağını ve kısa çalışma ödeneğinin ne zaman sona ereceğini araştırıyor

Kısa çalışma ödeneği son durum nedir?">
Kısa çalışma ödeneği son durum nedir?

Kısa çalışma ödeneği son durum nedir?

Kısa çalışma ödeneği alan çalışanlar, uygulama ile ilgili alınan kararları yakından takip ediyor. Pandemi nedeni ile işleri azalan işyerlerindeki çalışanlara İŞKUR aracılığı ile ödeme yapılmaya devam ediliyor. Uygulama kısa çalışma ödeneği kapsamındaki mevcut işyerlerine yapılıyor. Yeni başvurular alınmıyor. Çalışanlar ödeneğin ne zaman yatacağını ve KÇÖ'nin ne zamana kadar uzatıldığını araştırıyor. Kasım ayı İŞKUR kısa çalışma ödeneği ne zaman yatar? Kısa çalışma ödeneği kaç ay uzatıldı? sorularının yanıtı haberimizde

Kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı?">
Kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı?

Kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı?

Pandemi nedeni ile oluşturulan kısa çalışma ödeneği ile ilgili gelişmeler çalışanlar tarafından yakından takip ediliyor. Kısa çalışma ödeneğinden mevcut faydalanan işyerleri için ödenek desteği Cumhurbaşkanı kararıyla Ekim ayı sonuna kadar uzatılmıştı. TBMM'de kabul edilen kanun teklifi ile Cumhurbaşkanı, kısa çalışma ödeneği uygulamasının süresini yılının ortasına kadar uzatma yetkisine sahip olacak. Peki, kısa çalışma ödeneği ne zamana kadar uzatıldı?

Kısa çalışma ödeneği ne zaman bitiyor?">
Kısa çalışma ödeneği ne zaman bitiyor?

Kısa çalışma ödeneği ne zaman bitiyor?

Kısa çalışma ödeneği ile ilgili gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Kısa çalışma ödeneğinden mevcut faydalanan işyerleri için ödenek desteği Cumhurbaşkanı kararıyla uzatılmıştı. TBMM'de kabul edilen kanun teklifi ile Cumhurbaşkanı, kısa çalışma ödeneği uygulamasının süresini 30 Haziran 'e kadar uzatma yetkisine sahip olacak. Peki, ısa çalışma ödeneği uzatıldı mı, ne zamana uzatıldı? Kısa çalışma ödeneği Kasım ayında yatacak mı?

Kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı? Kısa çalışma ödeneği Kasım'da yatacak mı, ne zaman bitiyor? ">
Kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı? Kısa çalışma ödeneği Kasım'da yatacak mı, ne zaman bitiyor?

Kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı? Kısa çalışma ödeneği Kasım'da yatacak mı, ne zaman bitiyor?

Kısa çalışma ödeneği gündemde yoğun olarak araştırılan konular arasında yer alıyor. Kısa çalışma ödeneği, pandemi süresinde işleri azalan işyerlerindeki çalışanlara ödenmeye devam ediyor. Vatandaşlar ödeneğin ne zaman sona ereceğini sorguluyor. Peki, kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı? Kısa çalışma ödeneği ne zaman bitiyor?

Kısa çalışma ödeneği gelişmeleri neler?">
Kısa çalışma ödeneği gelişmeleri neler?

Kısa çalışma ödeneği gelişmeleri neler?

Kısa çalışma ödeneği alan vatandaşlar, zaman zaman ödenek ile ilgili araştırma yapıyor. Kısa çalışma ödeneği, pandemi süresinde işleri azalan işyerlerindeki çalışanlara ödeniyor. Ödenek sorgulaması İŞKUR üzerinden yapılıyor. Vatandaşlar ödeneğin ne zaman sona ereceğini sorguluyor. Peki, kısa çalışma ödeneği ne zaman biter? Kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı, son tarih nedir?

Üretimde çarklar durmadı! Pandemide ekonomiye milyar liralık kalkan">
Üretimde çarklar durmadı! Pandemide ekonomiye milyar liralık kalkan

Üretimde çarklar durmadı! Pandemide ekonomiye milyar liralık kalkan

Türkiye'deki ilk Kovid vakasının ardından hızla hayata geçirilen ‘Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi'nin toplam büyüklüğü milyar liraya ulaştı. Bu kapsamda alınan mali önlemlerin milli gelire oranı yüzde 10'u buldu.

İşsizlik ve kısa çalışma ödemeleri bugün yapılacak">
İşsizlik ve kısa çalışma ödemeleri bugün yapılacak

İşsizlik ve kısa çalışma ödemeleri bugün yapılacak

Koronavirüs tedbirleri kapsamında hayata geçirilen kısa çalışmaya ilişkin ödemeler devam ediyor. Eylül ayı işsizlik ve kısa çalışma ödenekleri bugün hesaplara yatırılacak.

Kısa çalışma ödeneği sorgulama ">
Kısa çalışma ödeneği sorgulama

Kısa çalışma ödeneği sorgulama

Pandemi nedeni ile oluşturulan kısa çalışma ödeneği ödemeleri İŞKUR aracılığı ile çalışanlara yapılıyor.

Kısa çalışma ödeneği kaç ay uzatıldı?">
Kısa çalışma ödeneği kaç ay uzatıldı?

Kısa çalışma ödeneği kaç ay uzatıldı?

Ekim ayı kısa çalışma ödeneği ile ilgili gelişmeler çalışanlar tarafından yakından takip ediliyor. Pandemi sürecinde oluşturulan kısa çalışma ödeneği ödemeleri İŞKUR aracılığı ile yapılıyor. Geçtiğimiz haftalarda uygulamanın bir süreliğine daha uzatıldığı kararı açıklanmıştı. Peki, Ekim ayı kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak? Kısa çalışma kaç ay uzatıldı?

Kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı, kaç ay? ">
Kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı, kaç ay?

Kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı, kaç ay?

Ekim ayı kısa çalışma ödeneği vatandaşlar tarafından bekleniyor. Pandemi sürecinde tamamen veya kısmen en az dört hafta süreyle durdurulması hallerinde, işyerinde üç ayı aşmamak üzere sigortalılara çalışamadıkları dönem için gelir desteği sağlayan bir uygulama olan kısa çalışma ödeneğinin ne kadar daha devam edeceği merak ediliyor.

Kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı? Ekim ayı kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak? ">
Kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı? Ekim ayı kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak?

Kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı? Ekim ayı kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak?

Pandemi sürecinde tamamen veya kısmen en az dört hafta süreyle durdurulması hallerinde, işyerinde üç ayı aşmamak üzere sigortalılara çalışamadıkları dönem için gelir desteği sağlayan bir uygulama olan kısa çalışma ödeneği ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki, kısa çalışma ödeneği ne zaman yatar, kaç ay uzatıldı?

Kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı?">
Kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı?

Kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı?

Koronavirüs salgını sürecinde devlet tarafından çalışanlar ve işverenlere destek olmak amacıyla başlatılan uygulamalar arasında kısa çalışma ödeneği yer alıyor. İşleri azalan ve başvuruları onaylanan işverenlerin çalışanlarına ödenek ödemeleri yapılıyor. Bu ödeneğin ne zamana kadar devam edeceği vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı, kaç ay?

Kısa çalışmayı uzatacak fonumuz var">
Kısa çalışmayı uzatacak fonumuz var

Kısa çalışmayı uzatacak fonumuz var

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk "“Gayet güçlü bir İşsizlik Sigorta Fonumuz var. Umarız ki salgının etkileri tez zamanda azalır, fakat bizim belli bir süre devam edecek kadar güçlü bir İşsizlik Sigorta Fonumuz var, ondan dolayı bir endişemiz yok." dedi.

Eylül ayı kısa çalışma ödeneği bugün yattı mı?">
Eylül ayı kısa çalışma ödeneği bugün yattı mı?

Eylül ayı kısa çalışma ödeneği bugün yattı mı?

Eylül ayı kısa çalışma ödeneğinin ne zaman yatacağı araştırılıyor. Ödenek dahilinde işçilere kısa çalışma ödeneği ödenmesi ve Genel Sağlık Sigortası primleri ödenmesi hizmetleri sağlanıyor. Eylül ayında sona ermesi beklenen kısa çalışma ödeneği ile ilgili yeni bir uzatma kararı alındı. Peki, Kısa çalışma ödeneği ne zamana kadar uzatıldı? Eylül ayı kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak?

Kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak? Kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı, kaç ay uzatıldı? ">
Kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak? Kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı, kaç ay uzatıldı?

Kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak? Kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı, kaç ay uzatıldı?

Ağustos ayının sonunun yaklaşması ile birlikte kısa çalışma ödeneğinin de ne zaman yatacağı ile ilgili araştırmalar yoğunlaştı. Pandemi sürecinde kısa çalışmada olan ve bu ödeneği alan çalışanlar Ağustos ayı ödemelerinin ne zaman yapılacağını öğrenmek istiyor. 3 aylık bir dönem için başlatılan uygulama geçtiğimiz aylarda uzatılmıştı. Peki, Kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak? Ödenek Eylül'de bitiyor mu, uzatıldı mı?

Kısa çalışma ödeneği uzadı mı?">
Kısa çalışma ödeneği uzadı mı?

Kısa çalışma ödeneği uzadı mı?

Koronavirüs salgını sonrası oluşturulan kısa çalışma ödeneği ile ilgili gelişmeler merak ediliyor. Ödenek dahilinde işçilere kısa çalışma ödeneği ödenmesi ve Genel Sağlık Sigortası primleri ödenmesi hizmetleri sağlanıyor. 3 aylık bir dönem için başlatılan uygulama geçtiğimiz aylarda uzatılmıştı. Peki, kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak?

Kısa çalışma ödeneği Eylül'de yatacak mı? Kısa çalışma ödeneği ne zaman bitiyor? ">
Kısa çalışma ödeneği Eylül'de yatacak mı? Kısa çalışma ödeneği ne zaman bitiyor?

Kısa çalışma ödeneği Eylül'de yatacak mı? Kısa çalışma ödeneği ne zaman bitiyor?

Koronavirüs salgını sonrası oluşturulan kısa çalışma ödeneği devam ediyor. Ödenek dahilinde işçilere kısa çalışma ödeneği ödenmesi ve Genel Sağlık Sigortası primleri ödenmesi hizmetleri sağlanmıyor. 3 aylık bir dönem için başlatılan uygulama geçtiğimiz aylarda uzatılmıştı. Kısa çalışma ödeneğinden faydalananlar ödeneğin ne zaman sona ereceğini sorguluyor.

Kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı? ">
Kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı?

Kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı?

Kısa çalışma ödeneği, işleri azalan ve başvurusu onaylanan işletmelerin çalışanlarına İŞKUR aracılığı ile ödeniyor. Eylül ayında kısa çalışma ödeneğinin yatıp yatmayacağı bu ödeneği alan çalışanlar tarafından araştırılıyor. Kısa çalışma ödeneğinden faydalanan çalışanlara Temmuz ayının ödeneği son kez ödenecek ve tam zamanlı olarak işlerine geri dönecekti. Peki, kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı?

Kısa çalışma ödeneği uzatıldı!">
Kısa çalışma ödeneği uzatıldı!

Kısa çalışma ödeneği uzatıldı!

Koronavirüs salgını sonrası oluşturulan kısa çalışma ödeneği ile ilgili gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz ay uzatılan ve Temmuz ayında sona ermesi beklenen ödeneğin süresi tekrar uzatıldı. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, kısa çalışma ödeneğini uzattıklarını açıkladı. Temmuz ayı ödemeleri ise geçtiğimiz günlerde başladı

Kısa çalışma ödeneği Ağustos ayında yatacak mı?">
Kısa çalışma ödeneği Ağustos ayında yatacak mı?

Kısa çalışma ödeneği Ağustos ayında yatacak mı?

Koronavirüs salgını sonrası oluşturulan kısa çalışma ödeneği ile ilgili gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz ay uzatılan ve Temmuz ayında sona ermesi beklenen ödeneğin süresi tekrar uzatıldı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, fesih kısıtı, nakdi ücret desteği ve mevcut faydalananlar için kısa çalışma ödeneğini 1 ay süreyle uzattıklarını bildirdi.

Kısa çalışma süresi uzatıldı mı? ">
Kısa çalışma süresi uzatıldı mı?

Kısa çalışma süresi uzatıldı mı?

Ağustos ayı kısa çalışma ödeneği, gündemdeki konular arasında yer alıyor. Kısa çalışma ödeneği alan vatandaşlar Temmuz ayında son kez ödenek alacaktı. Ancak Yeni tip koronavirüs (Kovid) nedeniyle kısa çalışma ödeneği süresi bir ay uzatıldı. Karar 31 Temmuz'da Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararı Bakan Selçuk Twitter hesabından duyurdu

Temmuz ayı kısa çalışma ödeneği yattı mı?">
Temmuz ayı kısa çalışma ödeneği yattı mı?

Temmuz ayı kısa çalışma ödeneği yattı mı?

Kısa çalışma ödeneği gündemdeki konular arasında yer alıyor. Koronavirüs salgından ekonomik anlamda olumsuz etkilenen ve işleri azalan işletmeler bu ödeneğe başvuruda bulunarak çalışanlarını destekten yararlandırdı. İlk etapta 3 ay için açıklanan ve Haziran'ın sonunda sona ermesi beklenen kısa çalışma ödeneği geçtiğimiz haftalarda Başkan Erdoğan tarafından uzatılmıştı

Kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak? Yeniden uzatıldı mı?">
Kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak? Yeniden uzatıldı mı?

Kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak? Yeniden uzatıldı mı?

Kısa çalışma ödeneği ile süreklilik koşulu aranmaksızın işyerinde faaliyetin tamamen veya kısmen en az dört hafta süreyle durdurulması hallerinde, işyerinde üç ayı aşmamak üzere sigortalılara çalışamadıkları dönem için gelir desteği sağlanıyor. Temmuzda sona ermesi beklenen ödenek 1 ay daha uzatılmıştı. Şimdi gözler Temmuz ayı kısa çalışma ödeneği ödemelerine çevrildi

Kısa çalışma ödeneği son gelişmeleri">
Kısa çalışma ödeneği son gelişmeleri

Kısa çalışma ödeneği son gelişmeleri

Koronavirüs salgını nedeni ile oluşturulan kısa çalışma ödeneği Temmuz ayında uzatılmıştı. Kararı Başkan Erdoğan geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamasında duyurdu. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, kısa çalışma ödeneğinin ne zaman yatacağını duyurdu

İşsizlik ve kısa çalışma ödemeleri 27 Temmuz'da başlıyor">
İşsizlik ve kısa çalışma ödemeleri 27 Temmuz'da başlıyor

İşsizlik ve kısa çalışma ödemeleri 27 Temmuz'da başlıyor

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Temmuz ayına ilişkin işsizlik ve kısa çalışma ödemelerinin 27 Temmuz'dan itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu.

Kısa çalışma uygulamasının uzatılması TBMM'de kabul edildi">
Kısa çalışma uygulamasının uzatılması TBMM'de kabul edildi

Kısa çalışma uygulamasının uzatılması TBMM'de kabul edildi

İş gücü piyasasında normalleşme sürecinin hızlandırılması, Kovid salgını gerekçesiyle iş akitlerinin feshedilmesini engelleyen uygulama ile kısa çalışma uygulamasının uzatılması, Soma'daki maden işçilerinin kıdem tazminatlarının ödenmesine ilişkin düzenlemelerin de bulunduğu İşsizlik Sigortası Kanunu ile bazı kanunlarda değişiklik öngören kanun teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.

Kısa çalışma ödeneği sorgulama ekranı">
Kısa çalışma ödeneği sorgulama ekranı

Kısa çalışma ödeneği sorgulama ekranı

Kısa çalışma ödeneği gündemde vatandaşlar tarafından sıklıkla araştırılan konular arasında yer alıyor. Koronavirüs salgınından etkilenen ve kısa çalışma ödeneğine başvuran işyerlerinin çalışanları ödemeleri yakından takip ediyor. İŞKUR Kısa çalışma ödeneği yattı mı, kaç ay uzatıldı? sorusunun yanıtını öğrenmek isteyen çalışanlar aynı zamanda sorgulamayı nasıl ve nereden yapacaklarını da araştırıyor. İşte kısa çalışma ödeneği sorgulama ekranı

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez.

Şubat işsizlik ve çalışma ödeneği ne zaman yatacak? İşsizlik ve çalışma ödeneği depremzedelere erken mi yatacak?

6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler 10 ilde yıkıma neden oldu. Binlerce vatandaş, yaşanan depremlerin sonucunda göçük altında kaldı. Afet bölgesinde yapılan arama kurtarma çalışmaları depremin 9. gününde de devam ederken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, işsizlik ve kısa çalışma ödeneğine ilişkin bilgilendirmede bulundu.

Birçok vatandaş, deprem nedeniyle ödemelerin erkene çekilip çekilmediğini merak ediyor. Peki işsizlik ve çalışma ödeneği ne zaman yatacak? İşsizlik ve çalışma ödeneği depremzedelere erken mi yatacak? İşte tüm detaylar…

İŞSİZLİK VE ÇALIŞMA ÖDENEĞİ NE ZAMAN YATACAK?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, işsizlik ve çalışma ödeneğinin yatacağı tarihe dair açıklama yaptı. Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler; Gaziantep, Kilis, Adana, Malatya, Şanlıurfa, Diyarbakır, Hatay, Adıyaman, Osmaniye gibi şehirlerde etkili olunca ödemelerin tarihinde değişiklik yapılıp yapılmayacağı merak edilmişti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, işsizlik ödemelerinin 5 Mart tarihinde, çalışma ödeneği ödemelerinin ise 28 Şubat ’te yapılacağını duyurdu.

AFET BÖLGESİNDE İŞSİZLİK VE ÇALIŞMA ÖDENEĞİ ERKEN Mİ YATACAK?

Kahramanmaraş merkezli depremler, 10 şehirde etkisini gösterdi. Afet bölgesinde bulunan depremzedeler için yardım kampanyaları yapılıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı sosyal medya platformu Twitter üzerinden yayınladığı mesaj ile deprem bölgesinde bulunan şehirlerde işsizlik ve kısa çalışma ödeneğinin erken yatırılacağını duyurdu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Depremden etkilenen illerimizde; İşsizlik Ödeneği ve Yarım Çalışma Ödeneği ödemeleri 15 Şubat tarihinde yapılacaktır. Geçmiş olsun Türkiye”

Bu kapsamda; Gaziantep, Kilis, Adana, Malatya, Şanlıurfa, Diyarbakır, Hatay, Adıyaman, Osmaniye ve Kahramanmaraş’ta yaşayan vatandaşların işsizlik ve kısa çalışma ödeneği 15 Şubat Çarşamba günü yatırılacak.

Depremzedelere Kısa &#;alışma &#;deneği ne zaman, ne kadar verilecek? K&#;&#; kimlere verilecek, şartları neler?

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği OHAL bölgesinde çalışma hayatını düzenleyecek tedbirler kapsamında kısa çalışma ödeneği ve nakdi ödeme desteği hayata geçirilecek. Depremzedelere yapılacak Kısa Çalışma Ödeneği tarihi, şartları ve ne kadar olduğu Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından gündem oldu. Buna göre, OHAL kapsamında bulunan kentlerdeki işverenler, Türkiye İş Kurumu'na (İŞKUR) iş yerlerinin yıkık, acil yıkılacak, ağır ya da orta hasarlı olduğunu belgelemeleri durumunda, 'uygunluk tespiti' beklenmeksizin kısa çalışma ödeneğinden yararlanabilecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Bakan Bilgin, "Deprem bölgesindeki emekçilerimizi korumak amacıyla OHAL süresince işten çıkarma yasağı uyguluyoruz. Bölgedeki işçilerimizin çalışamadıkları süre için Kısa Çalışma Ödeneği ile ücret desteği veriyoruz." ifadelerini kullandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, “Bakanlık, doğal afet bölgesinde alınan önlemler kapsamında, OHAL süresince bölgesel kriz gerekçesiyle kısa çalışma ödeneği ve nakdi ücret desteği sağlayacak. Depremin yaşandığı 6 Şubat tarihi itibariyle iş akdi bulunan, deprem tarihi ve sonrasında depremin etkilerinden kaynaklı işyerinin kapanması sebebiyle iş sözleşmesi sona eren ve işsizlik ödeneğinden yararlanamayan çalışanlara nakdi ücret desteği sağlanacak. Ayrıca işverenin kısa çalışma başvurusunda bulunmasına rağmen gerekli prim şartlarını taşımaması nedeniyle kısa çalışma ödeneğinden yararlanamayan çalışanlar da nakdi ücret desteğinden yararlanabilecekler. Söz konusu ödemeler için başvurular e-Devlet aracılığıyla yapılabilecek” denildi.

KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİ ŞARTLARI NELER?

Alınan karar ile deprem bölgesinde çalışanlara kısa çalışma ödeneği ödenecek. Kısa çalışma ödeneğinden yararlanılabilmesi için, işverenin haftalık çalışma sürelerini en az üçte bir oranında azaltması, faaliyetini tamamen ya da en az dört hafta süreyle durdurması gerekiyor. Çalışma süresi haftada en çok 45 saat olduğundan, işyerinde çalışma süresinin üçte bir oranında azaltılması için işyerinde çalışma süresinin haftalık 30 saat veya aşağısında olması gerekiyor. Yani, 6 iş günü çalışmanın yapıldığı işyerinde 4 gün çalışma yapılmaması anlamına geliyor.

Kısa çalışmadan yararlanmak için işyerinde çalışan sınırı bulunmuyor. İşverenler tüm çalışanları için kısa çalışmaya başvurabilirler. Kısa çalışmadan yararlanacak çalışanın, son 4 ay çalışıyor ve en az gün de işsizlik sigortası primi ödemiş olması gerekiyor. Kısa çalışma ödeneği kapsamında sigortalının son 12 aylık prime esas kazancına göre hesaplanan ortalama brüt ücretinin yüzde 60’ı çalışana ödeniyor.

KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİ, NAKDİ ÜCRET DESTEĞİ NE KADAR?

İşyeri deprem nedeniyle kapanmış olan ve işsizlik ödeneği alamayanlar ile kısa çalışma ödeneği alamayan depremzedelerimize günlük ,44 Türk Lirası nakdi ücret desteği verilecek.

Kısa çalışma ödeneği tutarı, aylık asgari ücretin brüt tutarının yüzde ’sini geçemiyor. Burada dikkat edilmesi gereken konu, çalışanın son bir yıllık brüt kazancının ortalamasının alınarak, ödemenin yapılacak olması. Bu kapsamda asgari ücretli çalışan ortalama lira kısa çalışma ödeneği alacak. Kısa çalışma ödeneği işverene değil çalışanın kendisine ödenecek. Şartları yerine getirmeleri halinde yabancı çalışanlar da ödenekten faydalanacak. Önceki dönemde kısa çalışmadan yararlanan işyerleri de yararlanabilecek.

Şimdilik kısa çalışma ödeneğinin süresi 3 ay olarak belirlendi. Yani, 22 Mayıs tarihinde uygulama bitecek. Kısa çalışma ödeneğine çalışanlar değil, işverenler başvurabilecek. Kısa çalışma ödeneğinde çalışanların ve bakmakla yükümlü olduğu kişilerin sağlık primleri İşsizlik Fonu’ndan ödenecek. Kısa çalışma ödeneği döneminde işveren çalışanın kısa ve uzun vadeli sigorta primlerini yatırmayacak.

KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİ KİMLERE VERİLİYOR?

Kısa çalışma ödeneği; gün sigortalı olarak çalışıp işsizlik sigortası primi ödemiş olan sigortalı işsizlere gün, gün sigortalı olarak çalışıp işsizlik sigortası primi ödemiş olan sigortalı işsizlere gün, gün sigortalı olarak çalışıp işsizlik sigortası primi ödemiş olan sigortalı işsizlere gün süreyle veriliyor.

Normal koşullarda üç ay süreyle verilen kısa çalışma ödeneği İşsizlik Sigortası Fonu’ndan ödeniyor. Kısa çalışma ödeneği hesaplanırken, çalışanın son 12 aylık prime esas kazancı dikkate alınıyor, buna göre günlük ortalama kazancının yüzde 60’ı ödeniyor. Burada bir üst limit de bulunuyor. Bu üst limit şu an için 15 bin lirayı geçemiyor. Deprem bölgelerinde uygulanacak kısa çalışma ödeneğinde sürecin hızlanması için denetim yapılmadan, başvurular üzerinden ödemeler yapılacak.

KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİ NE ZAMAN VERİLECECEK?

Kısa çalışma ödeneği ödeme tarihi henüz açıklanmadı. Kısa Çalışma Ödeneği ve nakdi ücret desteğiyle ilgili tüm detaylara aşağıdaki haberden ulaşabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası