en iyi konuşan papağan fiyatları / Papağan Fiyatları - Bedava ücretsiz papağan - Fiyat

En Iyi Konuşan Papağan Fiyatları

en iyi konuşan papağan fiyatları

Papağan fiyatları yılı güncel rakamlarını sizlere aktarıyoruz. Jako papağan fiyatları ve konuşan papağan fiyatları sahibinden ne kadar, birlikte inceleyelim.

Tabiatta doğal ortamda yaşayan papağanlar, konuşmaları taklit eden özellikleriyle evlerde kafeslerde de beslenmeye başlanmıştır. Sahibiyle bağ kurup sadık bir dost gibi olurlar.

Ev ve iş yerlerinde kolaylıkla beslenebilen bu canlılar son zamanlarda evcil olarak beslenen hayvanların başında gelmektedir. Papağan fiyatları türlerine göre listelenebilir. Birçok cinsi bulunan papağan fiyatlarını inceleyelim.

Bedava Ücretsiz Papağan

Konuşan papağan fiyatları

Bedava ücretsiz papağan sahibi olmanız mümkündür. Bazı vatandaşlar bu işi gönüllü olarak yapmakta veya sahibi olduğu papağanı artık başka birisine sahiplendirmek istediğinden ücretsiz ilan vermektedir. Bedava ücretsiz papağan ilanlarını aşağıdaki tablomuzda bulmanız mümkündür.

PAPAĞANADRESİLETİŞİMÜCRETSİZ
FUL EVCİL KONUŞAN JAKO PAPAĞANIAnkara / MamakSABRİHAN (
13 25)
Sahiplendirme
ALEXANDER İSKENDER PAPAĞANI EĞİTİMLİ EVCİLİstanbul / EyüpBATUHAN ÇOLAK
64 50
Sahiplendirme
PAKİSTAN PAPAĞANI YERLİ ÜRETİMİstanbul / EyüpBATUHAN ÇOLAK
64 50
Sahiplendirme
YAVRU GARANTİLİ SULTAN PAPAĞANI ÇİFTLERİstanbul / EyüpBATUHAN ÇOLAK
64 50
Sahiplendirme
BİLEZİKLİ MAVİŞ MONK PAPAĞANIKocaeli / GebzeHAKAN AY
72 79
Sahiplendirme
FULL KAYIK PAPAĞANI EVCİL İNSAN CANLISI HERKESE GELİRİstanbul / KüçükçekmeceENİS ŞEN
61 10
Sahiplendirme
CENNET VE SEVDA PAPAĞAN ÜRETİCİSİYİMİzmir / Konak CENNET SEVDA ÜRETİM
65 16
Sahiplendirme
Papağan Fiyatları
PAPAĞAN CİNSİPAPAĞAN FİYATI
Sultan Papağanı &#; 1, TL
Pakistan Papağanı &#; 1, TL
Sevda Papağanı &#; TL
Cennet Papağanları &#; TL
Jako Papağan &#; TL
Lutino Papağanı &#; TL

Daha fazla ilgili içerik;


Cennet Papağan fiyatları

Sultan Papağanı Fiyatları

En belirgin özelliği ıslık çalmak olan sultan papağanları konuşmaları taklit eden oldukça sosyal hayvanlardır. Evlerde çok fazla tercih edilir. İnsan canlısı ve neşeli bir türdür.

PAPAĞAN CİNSİFİYATI
Sultan Papağanı &#; 1, TL
Yavru Sultan Papağanı &#; TL

Cennet Papağanı Fiyatları

Cennet Papağanı Fiyatları

Cennet papağanı diğer adıyla aşk papağanı oldukça geveze ve akıllı papağanlardır. Bu papağan türünü yavru iken alıp büyütmek daha uygundur. Kuşçuluk piyasasında güncel olarak Cennet papağanı fiyatı aşağıdaki tablomuzda yer almaktadır.

PAPAĞAN CİNSİFİYATI
Cennet Papağanı &#; TL

Jako Papağan Fiyatları

Jako Papağan Fiyatları

Gri renkli jako papağanları konuşma yeteneği en yüksek olan ve çok uzun ömürlü hayvanlardır. Ortalama yaşam süreleri yıl civarındadır. En pahalı papağan türü arasında ilk sıralarda yer alır. Jako papağan fiyatları aşağıdaki tabloda belirttiğimiz gibidir.

PAPAĞAN CİNSİFİYATI
Jako Papağan10, &#; 14, TL

Kakadu Papağanı Fiyatları

Kakadu Papağanı Fiyatları

Kakadu papağanlarının birçok türü vardır. Kıvrık gagalı, çok oyuncu kakadu papağanları fazla hareketli olması sebebiyle fazla toz bırakan bir papağan türüdür. Kakadu papağan fiyatlarını aşağıdaki tablo sizlere aktarıyoruz.

PAPAĞAN CİNSİFİYATI
Kakadu Papağan 6, &#; 12, TL

Konuşan Papağan Fiyatları

Papağan fiyatları türlerine göre farklılık gösterir. Her tür de konuşan papağan fiyatı farklıdır. Cinsi, yavru veya yetişkin olması fiyat farkında etken özelliklerdir. Ama fiyat bakımından bu papağanlar her bütçeye uygun seviyede diyebiliriz.

Pakistan Papağanı Fiyat

Pakistan Papağanı Fiyat

Çığlık atmayı seven gürültücü papağan türüdür. Küçük yapılarıyla ve renklerinin canlılığıyla çok fazla tercih edilirler. Pakistan yöresine ait bir kuş türü olduğu için o bölgenin ismini almıştır. Pakistan papağanı fiyat ortalaması olarak aşağıda belirtilmiştir.

PAPAĞAN CİNSİFİYATI
Pakistan Papağanı 1, &#; 1, TL

Sevda Papağanı Fiyatları

Sevda Papağanı Fiyatları

Çift olarak beslenen sevda papağanları en geveze papağanlardır. Çift olarak yaşadıkları için muhabbetleri çok gürültülüdür. Sevda papağanı fiyatlarını aşağıda bulmanız mümkündür.

PAPAĞAN CİNSİFİYATI
Sevda Papağanı &#; TL

Papağan Fiyatları - Sultan, Jako, Sevda, Pakistan, Forpus, Kakadu, Macaw ve Amazon Papağanı Fiyatları

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Evcil hayvan dendiğinde akla ilk gelenlerden birisi papağandır. Taklit ve konuşma yeteneklerinden dolayı birçok kişinin evlerinde beslediği bir canlıdır. Sultan, Jako, Sevda, Pakistan, Forpus, Kakadu, Macaw, İskender ve Amazonpapağan fiyatları başta olmak üzere diğer tür papağan fiyatı da merak edilen konulardan birisidir. Evde papağan beslemeye karar verenler papağan fiyatları listemize göz atabilirler. İşte, Sultan, Jako, Sevda, Pakistan, Forpus, Kakadu, Macaw, Ciaque, Eklektus ve Amazon papağan fiyatları listesi

Papağan Fiyatları - Sultan, Jako, Sevda, Pakistan, Forpus, Kakadu, Macaw ve Amazon Papağanı Fiyatları
Papağan Fiyatları - Sultan, Jako, Sevda, Pakistan, Forpus, Kakadu, Macaw ve Amazon Papağanı Fiyatları
Papağan Fiyatları - Sultan, Jako, Sevda, Pakistan, Forpus, Kakadu, Macaw ve Amazon Papağanı Fiyatları
Papağan Fiyatları - Sultan, Jako, Sevda, Pakistan, Forpus, Kakadu, Macaw ve Amazon Papağanı Fiyatları
Papağan Fiyatları - Sultan, Jako, Sevda, Pakistan, Forpus, Kakadu, Macaw ve Amazon Papağanı Fiyatları
SON DAKİKA

Satılması yasaklanan papağanları satmanın cezası ne kadar?

Antalya&#;da, Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri tarafından satışı yasak olan 26 papağan ve 6 saka kuşu ele geçirildi. Kuşları pazar yerine satış amacı ile getiren kişiye, toplam 19 bin TL tutarında bir tazminat ve idari para cezası uygulandı.

Evde hangi tür papağan beslenir?

Ev ortamında bakılacak papağan türleri nelerdir? Bu türler arasında evde bakımı yapılabilen papağanlar bulunmaktadır. Örneğin Sultan Papağanı ve Jako Papağanı gibi papağan çeşitleri evde beslenebilir.

En Pahalı papağan hangisi?

Güney Amerika&#;da yer alan anadolu SÜMBÜL AMERİKAN PAPAĞANI, diğer türlerine göre daha konuşkan olmasıyla bilinir. Bu türün fiyatı ila arasında değişmektedir.

En çok konuşan papağan hangisi?

Papağan familyası, yaklaşık olarak &#;den fazla çeşidi içermektedir. Bu çeşitler arasında konuşan ve konuşmayanlar mevcuttur. En iyi konuşma becerisine sahip olan papağan çeşidi ise Jako Papağanıdır. Ayrıca Jako Papağanları, Afrika Gri Papağanı olarak da bilinir.

En iyi papağan cinsi hangisi?

Amazon Papağanları, kafes ortamında uzun ömürlü olarak yaşayabilir. Konuşma ve taklit becerileri açısından en yetenekli kuş türlerinden birisidir. Özellikle taklit becerileri o kadar iyidir ki birçok kelimeyi birlikte kullanabilirler. Bu özellikleriyle diğer papağan türlerinden ayrılan Amazon papağanlarıdır. Boyları ortalama cm arasındadır. Yaşamları yaklaşık 40 yıl sürer ve renkleri farklı çeşitleri vardır, genel özellikleri benzerdir.

Bir papağan kaç kelime konuşur?

Papağanlar, insan isimleri, selamlar ve soruları öğrenmekte hoşlanırlar. Bir papağan kelime öğrenebilir, ancak zaman içinde bazı kelimeleri unutur ve yerine yeni kelimeler öğrenir.

Papağan Fiya fiyatları araştıranlar için sosyal medya kanalları, broşürler ve Papağan Fiya ile ilgili internet siteleri üzerinden yaptığımız incelemeler sonucunda % doğru ve güncel fiyatları paylaşıyoruz.

Güncel Papağan Fiya Fiyatları Ne Kadar (Son Fiyatı)?

Papağan Fiya satın almak isteyen herkes internette Papağan Fiya fiyatları araştırıyor. Her gün gelen yeni zamlar nedeniyle bu gayet doğal bir durum.

Zaten biz de tam olarak bu nedenden dolayı sizler için her zaman güncel fiyat bilgisi sunmaya çalışıyoruz. Sitemizden daima en son fiyatları öğrenebilirsiniz.

Yaptığımız son araştırmalar neticesinde Papağan Fiya fiyatı şu şekilde:


  • Yetişkin Sultan Papağanları  TL ile  TL arasında satılmaktadır.
  • Konuşan Sultan Papağanı  TL ile  TL arasında fiyatlandırılmaktadır.
  • Yavru Sultan Papağanları  TL ile  TL arasıdır.
  • Pakistan Papağanı  TL ile  TL arasıdır.
  • Monk Papağanı ortalama  TL düzeyindedir.
  • Sevda Papağanları genel olarak  TL civarıdır.
  • Forpus Papağanı  TL civarındadır.
  • Cennet Papağanları  TL ile  TL arasında satılmaktadır.
  • Jako fiyatları ortalama  TL ile  TL arasındadır.
  • Alexander İskender Papağanı  TL‘dir
  • Amazon Albifrons Papağanı fiyatı  TL ile TL arasıdır.
  • Lutino Papağanı  TL civarındadır.

Not: Bu fiyat son olarak &#;nin son çeyreğinde güncellendi fakat &#;e kadarki kısa dönemde yeni bir zam beklenmiyor.
Yukarıda sunulan Papağan Fiya fiyatları güncelliğini korumaktadır. Fakat bazen fiyatlar bölgeden bölgeye değişiklik gösteriyor. Bu durumda eğer var ise Papağan Fiya fiyatı için ilgili müşteri desteğinden bilgi alabilirsiniz.

Papağan Fiya Fiyatı İle İlgili Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

Müşteriler Papağan Fiya hakkında araştırma yaparak en uygun fiyatları bulma amacında. Biz de bu amaca hizmet etmek için sadece güncel fiyatları listelemek ile kalmıyoruz, aynı zamanda en son çıkan güncel indirimleri ve kampanyaları da paylaşıyoruz.

Papağan Fiya fiyatları güncel mi, doğru mu ve ne kadar güncel? 

Hem Papağan Fiya hem de sitemizdeki diğer tüm ürünlerin fiyatları haftalık ve aylık periyotlarla güncellenmektedir. Son fiyatlar için ilgili satış noktalarına sorabilirsiniz. Değişen fiyatlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Tüm fiyat bilgilerini kılavuzluk ve genel bilgilendirme amacıyla paylaşıyoruz.

Yine de hatalı bir fiyat görürseniz, aşağıdaki yorum kutusundan bize yazarak derhal güncellememiz ve insanlara son fiyatları sunmamız için bize yardımcı olabilirsiniz. Yardımınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Papağan Fiya Fiyatlarına Zam Gelecek Mi?

Akaryakıt fiyatları ve dolar kuru yükseldiği sürece yalnızca Papağan Fiya değil, aynı zamanda tüm ürünlerin fiyatlarına ve tüm hizmetlerin ücretlerine zam gelmesi kaçınılmazdır.

Aradığım ürünün fiyatını bulamadım

Sitemizde geniş bir yelpazede ürünlerin fiyatları paylaşılmaktadır. Ama eğer aradığınız ürün için fiyat bilgisi bulamadıysanız, bu bağlantıya tıklayarak iletişim sayfamızdan bize ürünü bildirebilirsiniz. Genellikle 24 saat içinde bu ürünün güncel fiyatı sitemize eklenir.

Dilerseniz aşağıdaki butona basarak aklınıza gelebilecek tüm ürünlerin ve güncel fiyat bilgilerini öğrenebilirsiniz.

Diğer tüm ürünlerin fiyatlarını görmek için tıklayınız

Yasal Uyari 2

Papağan Fiya fiyatlarıyla alakalı en popüler arama terimleri:

  • Hangi tür papağan konuşur?
  • Evde hangi tür papağan beslenir?
  • Amazon Papaganı kaç TL?
  • En çok konuşan papağan hangisi?
  • Jako papağan TL
  • Konuşan Papağan Fiyatları
  • Jako papağan fiyatları bebek
  • Macaw papağan fiyatları
  • Jako papağanı fiyatları
  • Egzotik papağan fiyatları
  • Satılık Papağan
  • Pakistan Papağan fiyatları

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası