itimat ataşehir kahvaltı / Ataşehir bölgesindeki Kahvaltı Mekanları

Itimat Ataşehir Kahvaltı

itimat ataşehir kahvaltı

Anadolu Yakası’nda Kahvaltı Keyfini Yaşatacak

10 Nefis Mekan

İstanbul Anadolu Yakası kahvaltı mekanları sosyal yaşama önem veren ve biraz olsun ortam değişikliği yaşamak isteyenlere göre kriterlere sahip. Bol çeşitli, çok lezzetli ve huzurlu bir kahvaltı yapmak istediğinizde sizlere bu konuda Anadolu Yakası uygun kahvaltı mekanları hakkında bilgi vererek yardım edebiliriz. Kahvaltının mutlulukla ilgisi olduğuna inanıyorsanız, kendinizi en kısa zamanda Anadolu Yakası açık büfe kahvaltı mekanları seçeneklerinden birinde bulmalısınız. Açık büfenin verdiği ziyafet ve şenlik ile güne dinç başlayabilirsiniz.

Sevdiklerinizle Anadolu Yakası brunch mekanları listesinden birinde buluşup keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. İş ve yaşam stresten biraz olsun uzak kalmak için Anadolu Yakası köy kahvaltısı mekanları size ilaç gibi gelecek diye düşünüyoruz. Biraz açık hava ve doğa kime iyi gelmez ki?

Şu anda bulunduğunuz sayfada Anadolu Yakası bahçeli kahvaltı mekanları ve tüm mekanlar detayları ile yer alıyor. Nerede ne yiyebilirsiniz, kahvaltı imkanları neler gibi soruların yanıtlarını öğrenmek için Anadolu Yakası kahvaltı mekanları 2019 listemize göz atabilirsiniz.

Anadolu Yakası’nda Nerede Kahvaltı Yapılır? İşte Çok Hoşunuza Gidecek 10 Lezzet Durağı

1) Fethi Paşa Korusu

Ciğerlerinizi temiz hava doldurmak ve lezzetli bir kahvaltı ile güne başlamak için, Fethi Paşa Korusu’na kahvaltı keyfi için gelebilirsiniz. Burada deniz havasından içiniz huzurla dolarak ayrılacaksınız. Pazar günü kahvaltı planlıyorsanız, çok geç saatlere kalmayın deriz. Pazar günün ferahlığını tam tadında yaşamak isteyenler buraya erkenden geliyor. Kentin gürültüsünden birkaç saat uzak kalmak ve kafa dinlemek için Fethi Paşa Korusu’nda iyi bir kahvaltıyı hak ettiğinizin kanaatindeyiz.

Adres: Kuzguncuk Mahallesi Paşalimanı Caddesi Nacak Sokak No: 6 Üsküdar, İstanbul

İletişim: 444 10 34

anadolu yakası kahvaltı mekanları

2) Mûnis Moda

Ev samimiyeti içinde fakat dış bir mekanda kahvaltı yapmak istediğinizde, Mûnis Moda sizlere en iyi şekilde kahvaltıyı hazırlıyor. Samimi işletme sahiplerinden aldığınız enerji ile kahvaltı masanızı öyle bir sahipleniyorsunuz ki; görenler misafirliğe geldiğinizi düşünebilir. Bol kahkaha, çok lezzet içeren bir keyif kahvaltısı yapmak istediğinizde, Mûnis Moda muhakkak listenizde olmalı. Mûnis Moda, kahvaltı konusundaki iddiasını gelen konukların teşekkürü ile taçlandırıyor. Kadıköy’de keyifli ve makul fiyatlarla kahvaltı için Mûnis Moda’yı tercih edebilirsiniz.

Adres: Caferağa Mahallesi Nene Hatun Sokak (4/B Moda – Kadıköy)

İletişim: 0531 251 51 61

amadolu yakası kahvaltılık mekanlar

3) İtimat Süt Ürünleri Kafe

İtimat Süt Ürünleri Kafe, her mevsimde kahvaltı için gidilebilecek bir mekan. Bu kafenin özelliği nedir diyorsanız, kahvaltıda kullanılan birçok ürünü aynı zamanda satın alma imkanı da verilmesidir. Şarküteri ve süt ürünleri reyonundan beğendiğiniz gıdaları dilediğiniz miktarda satın alabilirsiniz. Birbirinden lezzetli ve farklı peynirleri gördüğünüzde her birini almak isteyebilirsiniz. Ayrıca İtimat Kafe’de gün içinde acıktığınız her an yemek servisi de yapılmaktadır. İtimat Kafe, Ataşehir’deki eviniz!

Adres: Küçükbakkalköy Mahallesi, Atilla İlhan Caddesi. 44/1, Ataşehir, İstanbul

İletişim: 0216 577 01 73

istanbul anadolu yakası kahvaltı

4) Çınaraltı Aile Çay Bahçesi

Çınaraltı Aile çay Bahçesi, tam bir aile samimiyeti içinde olan mekan. Burada kahvaltı yapmanın keyfi, paha biçilemez. İsterseniz çay bahçesinin özel olarak hazırladığı kahvaltı menüsünü sipariş edebilirsiniz. Dilerseniz sadece çay sipariş edip evden getirdiğiniz kahvaltılık malzemeler ya da meşhur börekler ile denize karşı nefis ziyafette kahvaltı yapabilirsiniz. Herkes kendini evinde hissedin diye tanınan bu ayrıcalık, Çınaraltı Aile Çay Bahçesi’nin dolup taşmasının bir işaretidir. Siz de doya doya kahvaltı yapmak ve deniz havasını solumak isterseniz, Çınaraltı Aile Çay Bahçesi’ni ziyaret edebilirsiniz.

Adres: Çengelköy Mahallesi, Çınarlı Cami Sokak No: 4/A, Üsküdar, İstanbul

İletişim: 0216 422 10 36

anadolu yakası kahvaltı mekanı

5) Yoros Kafe

Yoros Kafe de Anadolu Yakası’nda tercih edilecek bir mekan olarak karşınıza çıkıyor. Eğer hafta sonu gitmek isterseniz elinizi biraz çabuk tutmanızda fayda olacak. Çünkü tatil günlerini fırsat bilen gezginler, sabahın erken saatlerinde Yoros Kafe’de masasını ayırıyor. Serpme kahvaltı ve kahvaltı tabağı seçeneklerinden tercih edeceğiniz menü ile güne doyurucu bir kahvaltı ile başlayabilirsiniz. Yoros Kafe’nin manzarası, temiz havası ve kalitesi tüm stresinizi unutturacak nitelikte.

Adres: Anadolu Kavağı Mahallesi Tuna Caddesi İstanbul

İletişim: 0216 320 20 56

anadolu yakası kahvaltı yerleri

6) Mihrabat Korusu

Anadolu Yakası kahvaltı mekanları 2019 listenize kahvaltı yapmak için Mihrabat Korusu’nu ekleyebilirsiniz. Doğa ile iç içe olan bir mekanda çocuklar da yetişkinler de rahat bir nefes alacak. Doya doya koşmak ve yürümek isteyenler için açık hava imkanı başka yerde nadir bulunur. Mihrabat Korusu’nda yapacağınız kahvaltı ise size hayat telaşları arasında hediye gibi gelecek.

Adres: Mihrabat Caddesi No: 50 Kanlıca (Mihrabat Caddesi) İstanbul

İletişim: 0216 425 86 16

anadolu yakası kahvaltı mihrabat

7) Kaşıbeyaz Restaurant

Ataşehir’de her mevsim tercih edebileceğiniz bir mekan daha sizinle. Kaşıbeyaz, tüm öğünlerde sizi memnun edecek kaliteye sahip. Özellikle de kahvaltı konusunda çok hassas biriyseniz, Kaşıbeyaz’da kahvaltı keyfini denemelisiniz. Katmer, reçel, peynir ve kahvaltılık diğer ürünlerle donatılmış bir ziyafet için masanızı şimdiden ayırmalısınız. Kaşıbeyaz keyifli günlerinizde tüm öğünleriniz için iyi bir seçim olacak!

Adres: Watergarden İstanbul, Barbaros Mahallesi Şebboy Sokak No: 2 Batı Ataşehir, İstanbul

İletişim: 444 1 040

anadolu yakası kahvaltı mekanları 2019

8) Lacivert Restaurant

Lacivert Restaurant, İstanbul genelinde en şık ve nezih mekanlardan biri olarak tanınmaktadır. Balık yemekleri konusunda oldukça başarılı olan bu mekan, hafta sonu için brunch keyfini de en iyi şekilde yaşatıyor. Bir kişi için ortalama 140 TL ücret ödeyerek Lacivert Restaurant’ta Boğaz’a karşı doyumsuz ve uzun uzun bir kahvaltı yapabilirsiniz. Romantik buluşmalar, en özel günler ve unutulmaz bir kahvaltı hatırası için Lacivert Restaurant’ı tercih edebilirsiniz.

Adres: Körfez Caddesi No: 57/A Anadoluhisarı, İstanbul

İletişim: 0216 413 42 24

anadolu yakası kahvaltı mekanları

9) Yeşil Vadi Restoran

Yeşil Vadi Restoran, Çekmeköy’deki köyünüz olacak nitelikte. Doğaya hasret kalanlar için tasarlanmış bu mekanda, açık hava kahvaltısını tam anlamıyla yapabilirsiniz. Çocuklu aileler için oldukça ferah bir alanda yer alan Yeşil Vadi Restoran, yürüyüş alanları ve oyun alanları ile de dikkat çekiyor. Kahvaltı için tercih edebileceğiniz gibi ızgara et keyfi için de buraya gelebilirsiniz. Kilo işi et servisi, serpme kahvaltı için Yeşil Vadi Restoran’ı tercih etme fikri kulağa çok hoş geliyor!

Adres: Merkez Mahallesi Çavuşbaşı Caddesi Turcan Sokak No: 2 Çekmeköy, İstanbul

İletişim: 0216 642 96 72

anadolu yakası kahvaltı mekanları

10) Hidiv Kasrı

Hidiv Kasrı, Beykoz sınırında kahvaltı keyfi yapmak isteyenler için tam bir nokta atışı adres olacak. Serpme ve açık büfe kahvaltı imkanı sunan Hidiv Kasrı, 6 yaş altındaki minik gurmelerden ücret talep etmiyor. Bu özelliği ile de çocuklu ailelerin severek tercih ettiği bir mekan oluyor. 6 ve 12 yaş aralığındaki misafirlerine ise %30 oranında bir indirim uygulanmaktadır. Hidiv Kasrı, ailecek ve sevdiklerinizle gidebileceğiniz nezih kahvaltı duraklarından biridir. Tek kişilik kahvaltı ücretinin ortalama 40 TL olduğu son bilgilerde yerini almaktadır.

Adres: Çubuklu Korusu Çubuklu Yolu No: 32 Beykoz, İstanbul

İletişim: 0216 413 96 44 – 64

anadolu yakası kahvaltı mekanları 2019

Gezi Rehberi ve Nerede Ne Yenir? kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

İstanbul Açık Büfe Kahvaltı Mekanları – Tıka Basa Doyacağınız 10 Yer

Hidiv Kasrı’nda Sultanlara Layık Osmanlı Kahvaltısına Ne Dersiniz?

İstanbul Serpme Kahvaltı – Müdavimi Olacağınız En Doyurucu 10 Yer

Küçüksu Kasrı Kahvaltı Menüsü Enfes Boğaziçi Manzarası Sizi Bekliyor!

Beykoz Korusu – Parmaklarınızı Yiyeceğiniz Açık Büfe Kahvaltı 2019

Yorumlar

Kahvaltısı muhteşem. Servis ve hız gayet iyi seviyede. Haftasonu sabah kahvaltısı için gideceksek yer bulamama ihtimslinizde olabilir özellikle güzel havalarda. Ama mutlaka yardımcıda olunuyor. Otopark derdi olmamasıda cabası. Vale hizmetide var ve gayet hızlılar.şarküteri bölümüde çok zengin.cevizli ve çekirdekli ekmeğinide mutlaka deneyin derim
5 6 yıl önce (18-04-2018)

Itimat ürünleri için tavsiye edilir. Ancak itimat ürünleri dışında standart market kalitesinin dışına çıkamamış. Raflarda bulunan markalar her büyük markette mevcut yöresel markalara daha fazla yer vermeli
4 6 yıl önce (26-05-2018)

( Tatar Salim den yemekten çıktık muhteşemdi .yaninda itimat i gördüm.cay kahve icebilirmiyiz tabii dediler isitici var vs dediler.... Sadece çay ve kahve içmeye gittik Itimat a .sigara içilen bölüme üç kişi oturduk.ısıtıcıyi açmasını rica ettim.(dışarısı 5 derece) yaklaşık 35 dk sonra çalışan birisi geldi isticiyi kapatti."hayirdir. " diye sordum cevap ;"kapatacagiz da".. Al bir bekci murteza vakası daha yurdum insani dedim kendi kendime Bu arada saat 21.05 .neyse kalktik hesabi odemeye ön tarafa gittim iceresi panayır gibi alışveriş yapanlar yemek yiyenler .kapatacak bir işletme havasi yok yaklasik bir saat var daha...ders 1:lokanta restaurant vb isletmenize gelen misafirlerinizin talep ettiklerinin parasal değeri ve karsiliginda istenilen dogru ADALETLİ hizmet birbiriyle TERS ORANTILIDIR.itimatin işletme sahipleri benden size bir tüyo soğuk havalarda sigara icilen o bölümü kapatin boylece tasarruf yapmış olursunuz:)))itimatsiz itimat isletmesi gelin esnaf lokantalatindan ders alınız biraz...davetlim olun Nişantaşı nda da bu iş nasil yapılıyor onu da görün isterseniz...
1 6 yıl önce (28-01-2018)

Her zaman ilk tercihim olur. Fiyat, kalite, hizmet çok iyidir. Paranızın karşılığını fazlasıyla alabileceğiniz bir yerdir. Hem gözünüz hem karnınız doyar. 😀
5 6 yıl önce (10-05-2018)

Kahvaltıya gittik öncelikle Çatısından şu akması ve de 1bardak çaydan 3.50 tl almaları kahvaltida benzeri olmayan bir davranis 4kisi 54 tl kahvaltı parası verdik 63 tl çay parası ödedik. Yok böyle bir hizmet
1 6 yıl önce (05-03-2018)

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası