bahçelievler ağız ve diş sağlığı merkezi çene cerrahisi / Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi | MosDent Diş Hastanesi A.Ş.

Bahçelievler Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Çene Cerrahisi

bahçelievler ağız ve diş sağlığı merkezi çene cerrahisi

MEDICANA BAH&#;ELİEVLER Ağız ve Diş Sağlığı

Medicana Bahçelievler Hastanesi Diş Kliniği, 01 Aralık tarihinde açılarak, İstanbulluların hizmetine girmiştir. Dünya standartlarına paralel çalışan, bilimsel araştırmalarıyla adından söz ettiren klinik, uzman ve akademik bir kadroya sahiptir. Hastaların tedavilerinde ileri teknoloji kullanılarak, en üst düzeyde hasta memnuniyeti sağlanması amaçlanmaktadır. Medicana Bahçelievler Diş Kliniğinde tam steril koşullarda çalışılmaktadır.

Hastaların diş hekimliği teknolojisinin en son gelişmelerinden yararlanması ve ağız diş sağlığı hizmetlerinin daha yaygın olarak hastalara sunulması amacıyla yola çıkan Medicana Bahçelievler Hastanesi Diş Kliniği, hafta içi , Cumartesi ve Pazar günleri saatlerinde hizmet vermektedir.

HİZMETLERİMİZ

    • Oral Diagnoz ve Radyoloji
    • Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi
    • Çene Eklemi Hastalıkları ve Tedavisi
    • İmplantoloji
    • Dental Lazerle Tedavi
    • Dental Kozmetik - Beyazlatma
    • Estetik Diş Hekimliği
    • Periodontoloji
    • Protez
    • Endodonti
    • Estetik Dolgu Tedavileri
    • Pedodonti
    • Ortodonti
    • Ağız Kokusu Tedavileri

 

Medicana Bahçelievler Hastanesi Agız ve Diş Sağlığı Kliniği’nde uygulanan özellikli işlemlerden bazıları:

ÇENE - YÜZ PROTEZLERİ                                

OBTURATÖR PROTEZLERİ

Baş-boyun bölgesinde görülen kanserlerin tedavileri sonrasında ağız içerisinde oluşan defektler hastalarda estetik, konuşma,  beslenme  ve enfeksiyon gibi problemler yaratır. Bu problemlerin giderilmesi amacı ile kliniğimizde obturatör  protez işlemi yapılmaktadır. Obturatör protezler ağız içerisindeki tümör çıkarılırken ameliyat sırasında uygulanabileceği gibi, ameliyat sonrasında iyileşme döneminde de  uygulanmaktadır. 

EPİTEZ PROTEZLERİ "GÖZ-KULAK-BURUN TÜMÖRÜ TEDAVİSİ"

Göz, kulak, burun bölgesinde görülen tümörlerin tedavilerinde  bu bölgede bulunan organların çıkarılması sonucu uygulanan göz, kulak, burun  protezleri (epitez)   kliniğimizde uygulanmaktadır.

UYKU APNESİ TEDAVİSİ

Horlama, uyku esnasında üst hava yollarının tıkanması sonucu meydana gelen ,yüksek sesli nefes alıp-verme durumudur.

Cerrahi müdahalenin gerekmediği veya hafif şiddetli apne varlığında, ağız içi (horlama engelleyici aparey) protezlerle (plaklarla) bunun önüne geçilebilmektedir. Kullanımı kolay ve alışma süresi oldukça kısadır. Bu apareylerin kullanımı sonrasında  daha rahat ,derin bir uyku ve dingin bir vücut demektir….

TME PROBLEMİ "ÇENE EKLEMİ BOZUKLUĞU TEDAVİSİ"

Çene-Eklem  bozuklukları, alt-üst çeneyi birbirine bağlayan eklem ve kasların doğru çalışmamasından kaynaklanır. Çene ekleminin bozukluğunun en belirgin belirtisi çene ekleminde çiğneme kaslarında hissedilen ağrı ve kıtırtı hissidir.

Eklem şikayeti olan kişiler vakit geçirmeden bir diş hekimine muayene olmalıdır. Eklem şikayetinize göre size gece plağı , okluzal splint veya  çiğneme kaslarına botox işlemi uygulayarak ,rahatsızlığın daha ileri boyutlara taşınması engellenerek cerrahi müdahele önlenebilir…

Bah&#;elievler Ağız ve Diş Sağlığı Doktorları

Bahçelievler Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Bahçelievler Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, İstanbul ili Bahçelievler ilçesinde ağız ve diş sağlığı merkezi olarak faaliyet göstermektedir. Merkezimiz yılında 10 ünitli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak hizmete başlamış ve bu süreç içerisinde kendini sürekli yenilemiştir.

yılında kapasitesi 40 Ünite çıkan merkezimiz, Esenyurt'ta 5 Ünitlik Hacı Nedret Köse Ağız ve Diş Sağlığı Diş Tedavi ve Protez Merkezi Semt Polikliniği açılmıştır.

yılı Mart ayında yeni hizmet binamıza taşındıktan sonra hasta ve hekim sayımızda olan önemli artışlar meydana gelmiş, buna bağlı poliklinik sayılarımızda hızla artmış ve artmaktadır.

yılında Küçükçekmece ilçesinde merkezimize bağlı olarak faaliyete geçen 9 ünitlik Diş Tedavi ve Protez Merkezi hizmete girmiştir.

Halen kurumumuzda 85 diş hekimi, 27 diş teknisyeni, 13 hemşire, 13 genel idari personeli, 8 hizmetli. 3 sağlık teknikeri, 1 röntgen teknisyeni personeli ile hizmet vermekteyiz. Aylık poliklinik sayımız civarında olup Çene Cerrahisi, Periodontoloji, Tedavi ve Protez Uzmanlarıyla merkezimiz Diş hekimliğinin tüm branşlarında kaliteli hizmet sunmaya devam etmektedir.

Bahçelievler Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Bahçelievler Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Poliklinikler

  • Diş Hekimliği (Genel Diş)

Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi

Kliniğimizde ağız içerisindeki yumuşak dokuların, dişlerin, çenelerin ve çene ekleminin tüm rahatsızlıklarını kapsayan teşhis ve tedavi işlemleri gerçekleştirilmektedir. Yapılacak işlemin türüne ve hasta uyumuna göre yapılması planlanan cerrahi işlemler lokal anestezi, bilinçli sedasyon veya genel anestezi altında yapılabilmektedir.

Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Kliniğimizde Uyguladığımız Tedaviler 

  • Çekim endikasyonu olan sürmüş ya da gömülü kalmış dişlerin çekimi.
  • Dental implant uygulamaları ve implant cerrahisi.
  • Kök ucu rezeksiyonları.
  • Protez öncesi aşamada ağızdaki yumuşak ve sert dokuların cerrahi olarak düzenlenmesi.
  • Temporomandibuler eklem hastalıklarının cerrahi ve cerrahi olmayan tedavileri.
  • Yumuşak ve sert dokularda gelişen kistik veya tümöral oluşumların tedavileri.
  • Çene ve yüz bölgesinde gelişen enfeksiyonların tedavileri.
  • Travma veya başka etmenlerle gelişen çene kırıklarının tedavisi.
  • Diş hekimi fobisi olan hastalarımızın genel anestezi ve sedasyon altında tedavileri.

İmplant

İmplant Uygulamaları

Dental implantlar günümüzde diş eksiklerinin giderilmesinde sıkça kullanılan tedavi seçenekleri arasındadır. Çene kemiğine yerleştirilerek normal dişi taklit ederler. Düzenli kontrollerle ve iyi bir bakımla ömür boyu kullanılabilmektedir. 

Hastalar genellikle ertesi gün işinin başına dönmektedir ve yaklaşık 3 ay gibi bir sürede dişlerine kavuşabilmektedir. Gerekli durumlarda uzman hekimlerimiz tarafından uygulanan sinüs yükseltme işlemleri ve kemik greftleri sayesinde artık birçok hasta grubunda implant tedavileri uygulanabilmektedir.

İmplant tedavisi nedir? 

  • Dental implantlar birtakım diş eksikliklerinde hastalara doğala en yakın çözümü sunmamızı sağlayan bir seçenektir.
  • Çene kemiği içerisine yerleştirilen ve biouyumluluğu kanıtlanmış olan titanyum malzemelerden üretilen dental implantlar efektif, uzun ömürlü ve estetik bir yöntemdir.

Tedavi süresi nedir?

  • İmplant tedavisinin cerrahi operasyon kısmı dakikalık sürede bitmektedir. Bu işlemde herhangi bir acı hissedilmezken, takip eden gün çok hafif ağrı ve sızlama olabilmektedir.
  • Yerleştirilen implantların çene kemiği içerisine entegre olması için aylık zaman diliminden sonra protez kısmı hastaya 1 hafta içerisinde teslim edilebilmektedir.

Gömülü Diş Çekimleri

Kliniğimizde steril şartlarda uzman hekimlerimiz tarafından gömülü ve normal diş çekimleri yapılmaktadır. Çekim sonrası hekimimiz tarafından verilen bilgiler doğrultusunda ağrı, şişlik ve kanama gibi durumlar açısından hastalarımız bilgilendirilerek işlem sonrası gerekli kontroller sağlanmaktadır.

Temporomandibular Eklem Rahatsızlıklarının Tedavisi

Son zamanlarda artaneklemrahatsızlıklarının teşhis ve tedavileri kliniğimizde gerçekleştirilmektedir. Eklem rahatsızlıklarına yönelik botoks ve artrosentez uygulamaları sayesinde hastaların ağrı, ağız açmada kısıtlılık gibi birçok şikayetleri giderilmektedir.

Kist ve Tümör Tedavileri

Çene ve yüz bölgesiyle ilişkili yumuşak ve sert dokularda meydana gelen kist ve tümörlerin tanısı konulmakla birlikte tedavisi gerçekleştirilmektedir. Tedavi sonrası uygun rekonstrüksiyon yöntemleri uygulanarak düzenli kontroller uzman hekimlerimiz tarafından gerçekleştirilmektedir.

Çene Kırıklarının Tedavisi

Travma veya patolojik etmenlere bağlı olarak gelişen çene kırıklarının teşhis ve tedavisi büyük bir özenle kliniğimizce yürütülmektedir. Gerekli durumlarda genel anestezi altında operasyon planlaması yapılarak hasta idamesi sağlanmaktadır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası