mepaş arıza tel / Elektrik Dağıtım – Cengiz Holding

Mepaş Arıza Tel

mepaş arıza tel

Mepaş / Meram Elektrik Telefonu

Mepaş, Aksaray, Karaman, Kırşehir, Konya, Nevşehir ve Niğde illerinden oluşan Meram bölgesinde elektrik tedarikçisidir. Bu yazı, Mepaş telefon numaraları ve diğer iletişim bilgilerini içerir.

Müşteri Hizmetleri Telefonu

Mepaş müşteri hizmetlerini 8 numaralı telefondan arayabilirsiniz. Otomatik yanıtlanan aramanız yapmak istediğiniz işleme göre:

  • Arıza bildirimi ve sokak aydınlatma şikayetleri
  • İndirimli elektrik - serbest tüketicilik hakkında bilgilendirme
  • Fatura, kesme-açma, tarife işlemleri
  • Abonelik bilgi güncelleme
  • Fatura sorgulama

İnternet sitesinde bulabileceğiniz iletişim formunu doldurarak mesajınızı Mepaş'a iletebilirsiniz.

Mepaş Genel Müdürlük

Telefon ve İletişim

Meram Elektrik Perakende Satış şirketinin genel müdürlüğü Konya'da bulunur. 

Kurumsal Telefon: 0 () 30 00

Adres: Sancak Mahallesi Yeni İstanbul Cad. No: 92 Selçuklu KONYA

E-mail [email&#;protected]

Arıza Telefonu: Meram Elektrik Dağıtım

Elektrik dağıtımında gerçekleşen tüm arıza ve kesintilerden Aksaray, Karaman, Kırşehir, Konya, Nevşehir ve Niğde illerinde Meram Elektrik Dağıtım (MEDAŞ) sorumludur. MEDAŞ'a numaralı çözüm hattından ulaşabilirsiniz. ALO hattı, 7 gün 24 saat aranabilen ücretli bir hizmettir. Ücretlendirme telefon şirketleri ve gsm operatörleri tarafından belirlenir.

Telefonla aramayı tecih etmiyorsanuz aşağıdaki mail adresinden Medaş'a ulaşabilirsiniz.

Niğde Medaş Elektrik Dağıtım Müşteri Hizmetleri Numarası

Tarımsal faaliyetleri ve sanayisiyle dikkat çeken kentlerden birisi olan Niğde, elektrik ihtiyacını bölgede yer alan farklı santrallerden karşılamaktadır. Üretilen elektrikler, daha önce devlete ait olan dağıtım hatları ile kentin her noktasına taşınırken, bu durum yılında değişmiş ve artık hizmeti devlet değil, özel sektör vermeye başlamıştır. Bu aşamadan sonra elektrik dağıtımı, İç Anadolu Bölgesindeki 6 kente hizmet veren Medaş tarafından yapılmaya başlamıştır.

Medaş, geçmişi olan önemli firmalardan birisidir ve elektrik hizmetlerini sürekli olarak vermiştir. Fakat yapılan özelleştirmeden sonra Niğde’deki bütün hizmetler, bu şirket tarafından verilmeye başlanmıştır. Elektrik dağıtımında meydana gelen arızaların giderilmesi ve yeni abonelerin bağlanması, insanları en fazla ilgilendiren hizmetlerden birisi olarak dikkat çekiyor. Bu tür durumlar için insanların Niğde Medaş Elektrik Dağıtım müşteri hizmetleri numarası ile ilgili kişilere ulaşması ve bilgi alması yararlı olmaktadır.

Niğde Medaş Elektrik Dağıtım İhbar Hattı

Niğde’de bulunan insanlar, elektrik dağıtımı ile ilgili sorunlarını daha hızlı bir şekilde çözmek için mutlaka Niğde Medaş Elektrik Dağıtım ihbar hattı üzerinden bildirimde bulunmalıdır. Çünkü bu ihbar, şirketin ilgili birimlerinin daha hızlı harekete geçmesini sağlar. Bu numaralar şu şekildedir:

  • Çağrı Merkezi:
  • Tel: () 35 85
  • Tel: +90 30 00

Akşehir Elektrikler Neden Gitti

Elektrik kesintisinin arkasında farklı sebepler olabilir. Aşağıdaki maddeleri kontrol ederek elektrik arızanızı tespit edebilirsiniz.

Elektrik faturası borcunuzu ödemediğiniz için elektrikler kesilmiş olabilir. Gecikmiş faturalarınızı ödeyerek elektriğinizin açılmasını sağlayabilirsiniz.
Sigortaya aşırı yük binmesi sonucu şalter atabilir. Bu durumda evdeki sigorta veya binanızdaki ana sigorta atmış olabilir.
Anlık arıza veya planlı elektrik kesintisi sebebiyle mahallenizde, sokağınızda elektrikler gitmiş olabilir. Aşağıda bulunan elektrik arıza telefon numarasından destek alabilirsiniz.

Akşehir Elektrik Kesintisi ve Arıza Öğrenme

Meram Elektrik Dağıtım hizmet bölgesinde bulunan Akşehir ilçesindeki elektrik arızaları ve elektrik kesintileri hakkında aşağıdan bilgi alabilir, elektrikler ne zaman gelecek öğrenebilirsiniz.

Akşehir elektrik kesintisi arıza nedeni, planlı kesintiler, kesinti süresi ve MEDAŞ Konya bakım çalışmaları için elektrik arıza telefon numarasına tıklayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Planlı Elektrik KesintileriArıza Telefon:

Meram Elektrik Dağıtım İletişim Bilgileri

Meram Elektrik Dağıtım Adres

Sancak Mahallesi Yeni İstanbul Caddesi No: 92 - Selçuklu / Konya

Meram Elektrik Dağıtım Telefon

0 () 00 82

Meram Elektrik Dağıtım

Meram Elektrik Dağıtım telefon numarası, adresi, açılış kapanış saatleri ve Haziran iletişim bilgileri Nerede'da!

Konya şehrinde bulunan Meram Elektrik Dağıtım nerede ve nasıl gidilir öğrenebilir, yol tarifi alabilirsiniz.

0 () 00 82 numaralı telefondan Meram Elektrik Dağıtım ile iletişime geçebilir, güncel fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Meram Elektrik Dağıtım Yorumlar (0 Değerlendirme)

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası