monster notebook kullanıcıları / Monster Notebook | Performans Tutkunlarına Özel Notebook'lar

Monster Notebook Kullanıcıları

monster notebook kullanıcıları

Monster, Türkiye’de en çok tercih edilen oyun laptopu üreticilerinden birisi olarak dikkat çekmektedir. Bir Türk teknoloji şirketi olarak ön plana çıkan Monster, üretmiş olduğu ürünlerle adından söz ettirmeyi başarıyor. Bundan dolayı özellikle yeni bir oyuncu laptopu almaya karar veren kişiler, Monster alınır mı diye merak ediyorlar.

Bizler de bu yazımızda sizler için başta laptop modelleri olmak üzere Monster tarafından üretilen ürünlere yakından göz atacağız. Böylece birçok teknoloji kullanıcısının merak etmiş olduğu Monster alınır mı sorusuna cevap vermeye çalışacağız. Şimdi gelin hep birlikte ilk olarak Monster tarafından üretilen laptoplara daha yakından bakalım.

Monster Laptop Alınır mı?

Monster, 2000 yılında İlhan Yılmaz tarafından kurulan bir teknoloji şirketidir. Şirket, ilk etapta bir bilgisayar markası olarak kuruldu. Bundan dolayı Monster, günümüzde genellikle laptop modelleri ile ön plana çıkmaktadır. Ağırlıklı olarak oyun laptopları üreten Monster, Türkiye’deki laptop pazarında ciddi bir paya sahip. Bundan dolayı yeni bir laptop almaya karar veren kişiler, Monster laptop satın alınır mı diye merak etmektedirler.

Her ne kadar oyun laptopu üreticisi olarak bilinse de Monster, sadece oyun laptopları üretmiyor. Şirket, kullanıcılarının bütçelerine ve ihtiyaçlarına göre çeşitli laptop modelleri üretiyor. Bu modeller, hitap ettikleri kitlelere ve donanımlarına göre farklı serilere ayrılıyorlar. Bundan dolayı Monster laptopları, kendi serileri içerisinde incelemek daha doğru olacaktır.

Monster Abra Serisi

Monster, tüm düzeyde bilgisayar kullanıcılarına hizmet vermeye çalışıyor. Bu doğrultuda şirket, giriş seviyesi oyuncu laptopları üreten en başarılı şirketlerden birisi olarak dikkat çekiyor. Monster, temel olarak tüm serilerinde en güncel donanımları kullanmayı hedefliyor. Böylece Abra serisinin modelleri de güncel donanımlara sahip olarak kullanıcılarıyla buluşuyorlar.

Oyun laptopları için performans, yani donanımlar büyük önem taşımaktadır. Aksi takdirde oyuncular, laptoplarından bekledikleri performansları alamıyorlar. Bundan dolayı Monster, her ne kadar Abra serisinde giriş-orta düzey oyuncu laptopları üretse de donanım konusunda kullanıcılarını memnun etmeyi başarıyor. Çünkü şirket, belirttiğimiz gibi en güncel donanımları kullanmaya çalışıyor.

Bunun yanı sıra Monster, neredeyse tüm serilerinde olduğu gibi Abra serisinde de kullanıcılarına cihazlarını özelleştirme imkanı sunuyor. Yani Monster Abra serisinin bir modelini satın almaya karar veren kişiler, cihazı satın alırken şirketin izin verdiği ölçüde donanımlarda değişiklik yapabiliyorlar. Tabii ki bu işlem, ücret dahilinde gerçekleşiyor.

Monster, Abra serisinin modelleriyle bütçesi çok fazla olmayan oyunculara yüksek performanslı cihazlar sunmayı hedefliyor. Şirket, bu modellerde cihazların maliyetini düşürebilmek için tasarım konusunda tasarruf yapıyor. Yani Abra serisinin modelleri, genellikle sert plastikten üretilen kasalardan oluşuyorlar.

Ancak bu serideki laptop modellerinin fiyatları göz önüne alındığında laptopların kasasının sert plastikten üretilmesi normal karşılanabilmektedir. Çünkü Monster, belirttiğimiz üzere Abra serisinde de donanım konusunda oldukça iddialı davranıyor.

Monster Tulpar Serisi

Monster laptop almayı düşünen kişiler, genellikle Tulpar serisinin modelleri alınır mı diye merak etmektedirler. Çünkü Tulpar serisi, modelleriyle orta-üst düzey laptop kullanıcılarına hitap ediyor. Bundan dolayı bu serinin modelleri, donanım konusunda teknoloji kullanıcıları için fazlasıyla ilgi çekici geliyorlar.

Monster, diğer serilerinde olduğu gibi Tulpar serisinde de en güncel NVIDIA ve Intel donanımlarını kullanmaya özen gösteriyor. Bunun yanı sıra şirket, Tulpar modellerinde tasarım konusunda da hassas davranıyor. Monster, Tulpar modellerinde daha büyük ekranlar ve geniş klavyeler kullanmayı tercih ediyor. Yani bu serinin Abra serisinden farkı, ekran ve tasarım konusunda ortaya çıkıyor diyebiliriz.

Bunun yanı sıra Monster, Tulpar modellerinde Abra modellerine göre genellikle daha güçlü ekran kartları kullanıyor. İki serinin modelleri arasındaki performans farkı da burada ortaya çıkıyor diyebiliriz. Yani Monster’ın Tulpar serisi hem oyunlarda yüksek görüntü performansı isteyen hem de render gibi güçlü ekran kartı gerektiren işlemler yapacak kişilere hitap ediyor diyebiliriz.

Monster Semruk Serisi

Bazı oyuncular için kullanmış oldukları laptop, büyük önem taşımaktadır. Oyuncular, laptoplarından üst düzey kusursuz bir performans bekleyebiliyorlar. Monster, bu beklentide olan kullanıcılarına Semruk serisinin modelleriyle hizmet veriyor.

Monster, Semruk serisinde kullanıcılarına en üst düzey oyuncu laptopu modelleriyle hizmet veriyor. Bu doğrultuda şirket, diğer serilere göre tasarım konusunda büyük farklılıklar uyguluyor. Semruk serisinin modelleri, alüminyum kasalarla kullanıcılarıyla buluşuyorlar. Bunun yanı sıra bu serinin modelleri, ekran kalitesi konusunda da diğer serilere göre büyük farklılık gösteriyorlar.

Monster, Semruk modellerinde donanım konusunda da kullanıcılarını fazlasıyla memnun etmeyi başarıyor. Çünkü şirket, işlemci ve ekran kartı konusunda yeni nesil donanımları kullanmayı tercih ediyor. Ayrıca Monster, bu modellerde yüksek kapasiteli RAM ve SSD’ler kullanıyor. Böylece şirket, Semruk serisinde üst düzey performanslar sunan oyuncu laptoplarını kullanıcılarıyla buluşturuyor.

Monster Markut Serisi

Monster, her ne kadar oyuncu laptoplarıyla ön plana çıksa da sadece oyuncu laptopları üzerine üretim yapmıyor. Şirket, diğer laptop kullanıcılarının ihtiyaçlarını da göz önünde bulunduruyor. Bu doğrultuda Monster, Markut serisinin modelleriyle iş insanlarının ihtiyaçlarına uygun laptop modelleri sunuyor. Bundan dolayı iş bilgisayarı alacak kişiler de Monster alınır mı diye merak edebiliyorlar.

Öncelikle şirketin Markut serisinde diğer serilere göre farklı bir tasarım anlayışı izlediğini belirtmeliyiz. Monster’ın oyuncu laptopları, genellikle siyah ağırlıklı bir tasarıma sahipler. Bunun yanı sıra oyuncu laptopları, kalın ve taşınması zor olabiliyorlar. Bundan dolayı Monster, Markut serisinde iş insanlarını memnun edebilmek adına gri ağırlıklı ve daha hafif bir laptop tasarımı kullanmayı tercih ediyor.

Bunun yanı sıra şirket, donanım konusunda yine oldukça iddialı davranıyor. Monster, Markut serisinde de en güncel ekran kartı ve işlemci modellerini kullanmayı tercih ediyor. Ayrıca şirket, tüm iş insanlarının ihtiyaçlarına hitap edebilmek için yüksek kapasiteli RAM ve SSD kullanıyor. Böylece Monster Markut kullanıcıları, iş hayatlarında gerçekleştirdikleri tüm işlemler için laptoplarını rahatlıkla kullanabiliyorlar.

Monster Huma Serisi

Monster’ın bir diğer iş laptopları ürettiği serisi de Huma olarak karşımıza çıkıyor. Şirket, Markut serisinde yüksek donanımlı laptopları iş insanlarına sunuyor. Bunun yanı sıra Huma serisi ise iş insanlarının ihtiyaçlarına göre çeşitlilik gösteriyor. Yani şirket, bu seride yüksek donanımlı cihazlar sunduğu gibi daha düşük seviyede laptop modellerini de kullanıcılarıyla buluşturuyor.

Huma serisinin modelleri, oldukça sade bir tasarıma sahipler. Bu sayede iş insanları, laptoplarını diledikleri yerde rahatça kullanabiliyorlar. Ayrıca Monster, taşınabilirliği artırabilmek için bu serinin modellerini ince ve hafif bir şekilde üretmeye dikkat ediyor.

Bunun yanı sıra Monster, Huma serisinde daha düşük donanımlı modeller üretiyor. Böylece şirket, uygun fiyatlı laptop modellerini iş insanlarına sunabiliyor. Ancak bu serinin modelleri içerisinde de yüksek donanımlara sahip modeller olduğunu belirtebiliriz. Yani şirket, bu seride tamamen kullanıcılarının ihtiyaçlarına göre hizmet sunuyor.

Monster Laptop Modellerinin Avantajları ve Dezavantajları

Monster laptop alınır mı diye merak eden kişiler için şirketin laptop serilerini bilmek yeterli olmayabilir. Çünkü teknoloji kullanıcılarının karar verme süreçlerine cihazların avantajları ve dezavantajları büyük etki etmektedir. Bundan dolayı Monster laptopların avantajlarını ve dezavantajlarını incelemekte fayda var.

İlk olarak Monster, tüm laptop modelleri için ömür boyu bakım hizmeti veriyor. Yani Monster kullanıcıları, Monster servisleri üzerinden ücretsiz bakım hizmeti alabiliyorlar. Bu bakım hizmetine laptop temizliği ve genel kontrol hizmeti dahil.

Bunun yanı sıra Monster, üretmiş olduğu laptoplarda oldukça iddialı. Bundan dolayı şirket, kullanıcılarına 15 gün koşulsuz iade garantisi veriyor. Yani kullanıcılar, cihazlarına herhangi bir zarar vermedikleri takdirde memnun kalmazlarsa 15 gün içerisinde iade talebinde bulunabiliyorlar. Ayrıca Monster, 30 gün içerisinde ölü piksel sorunuyla karşılaşan kullanıcılarına ücretsiz panel değişimi hizmeti veriyor.

Neredeyse tüm teknolojik cihazlarda olduğu gibi Monster laptoplarda da bazı dezavantajlar mevcut. İlk olarak Monster laptopların birçoğunun sert plastik kasaya sahip olduğunu belirtelim. Bundan dolayı birçok serinin modelleri, çeşitli darbeler karşısında savunmasız olabiliyorlar.

Bunun yanı sıra Monster, işlemci ve ekran kartı sıcaklığı konusunda kullanıcılarını yeterince memnun edemeyebiliyor. Şirketin eski nesil laptopları, normal seviyeden biraz fazla ısınabiliyorlar. Ancak Monster, yeni nesil laptoplarında ısınma probleminin çözüldüğünü belirtiyor. Yine de birçok Monster kullanıcısının yüksek sıcaklıktan şikayetçi olduğunu belirtmeliyiz.

Ayrıca seçmiş olduğunuz Monster laptopa hemen ulaşamama ihtimaliniz oldukça yüksek. Çünkü şirket, tüm modellerden stoklarında yeterince tutmuyor. Bunun yerine Monster, sipariş üzerine kullanıcılarına diledikleri laptopu iletiyor. Bundan dolayı seçmiş olduğunuz Monster laptopa erişebilmek için siparişinizin üzerine bir süre beklemeniz gerekiyor. Monster bu süreyi genellikle 1 hafta ile kısıtlı tutmaya çalışıyor. Fakat bu süre bazı durumlarda 20 güne kadar çıkabiliyor.

Monster Bilgisayar Almak Fiyat Performans Açısından Mantıklı mı ?

Monster bilgisayarlar, oyuncular ve profesyonel kullanıcılar için yüksek performans sunan bilgisayarlar olarak bilinmektedirler. Ancak bu yüksek performansın bir maliyeti olduğu da bir gerçektir. Dolayısıyla birçok teknoloji kullanıcısı, yeni bir bilgisayar alacağı zaman Monster bilgisayar almak fiyat performans açısından mantıklı mı diye merak etmektedir.

Monster bilgisayarların yüksek fiyatları, özellikle en yeni teknolojileri ve güçlü donanımları içermesinden kaynaklanmaktadır. Bununla birlikte bu bilgisayarlar, oyunlar ve yoğun işlemler gibi zorlu görevler için optimize edilmiştir. Bu doğrultuda Monster bilgisayarlar, genellikle yüksek işlemci hızları, büyük bellek kapasiteleri, yüksek çözünürlüklü ekranlar ve güçlü grafik kartları gibi özelliklerle donatılmıştır. Bu özellikler, oyun performansını ve iş verimliliğini artırırken kullanıcılara sorunsuz bir deneyim sağlar.

Fiyat performans açısından değerlendirildiğinde Monster bilgisayarlar yüksek kalite ve performansı için belirli bir maliyeti göze almanız gerektiğini söyleyebiliriz. Oyunlarla veya yoğun işlemlerle uğraşan bir kullanıcıysanız Monster bilgisayarlar yatırımınızın karşılığını verecektir.

Bu noktada unutulmaması gereken bir diğer nokta da Monster bilgisayarların uzun ömürlü ve dayanıklı olmasıdır. Bu bilgisayarlar, gelecekteki oyunlar ve yazılımlar için ihtiyaç duyulan donanıma sahip olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu da uzun vadede ek bir yükseltme veya değişiklik maliyetiyle karşılaşmadan kullanıcıların performanslı bir deneyim elde etmesini sağlar.

Genel olarak baktığımızda Monster bilgisayar almak fiyat performans açısından genellikle mantıklı bir seçenek olmaktadır. Ancak tabii ki kişisel bütçenizi ve ihtiyaçlarınızı dikkate alarak karar vermek önemlidir. Eğer oyunlar veya yoğun işlemlerle uğraşıyorsanız ve uzun vadede yüksek performanslı bir bilgisayar arıyorsanız Monster bilgisayarlar sizleri fazlasıyla memnun edeceklerdir.

Monster Oyuncu Ekipmanları Alınır mı?

Monster, günümüzde sadece laptop üretimi yapmıyor. Şirket, bunun yanı sıra oyuncu ekipmanları da üretiyor. Bundan dolayı teknoloji kullanıcıları, Monster tarafından üretilen oyuncu ekipmanları alınır mı diye de merak edebiliyorlar.

Şirket, ekipman konusunda oldukça kapsamlı bir şekilde hizmet veriyor. Yani Monster tarafından üretilen oyuncu klavyesinden laptop soğutucuya kadar birçok ürünü bulmak mümkün. Şirket, bu ürünlerde genellikle fiyat/performans odaklı hizmet vermeye çalışıyor.

Yani Monster, oyuncu ekipmanları konusunda da kullanıcılarına yüksek düzeyde performansı uygun fiyatlarla sunmayı hedefliyor. Nitekim Monster, birçok ürününde başarılı bir iş çıkartıyor diyebiliriz. Çünkü Monster oyuncu ekipmanlarını kullanan kişiler, genellikle kullanmış oldukları ekipmanlardan memnun kalıyorlar.

Bu durumun en büyük etkeni, Monster’ın ürün kalitesi oluyor diyebiliriz. Bunun yanı sıra Monster, her bütçeye uygun oyuncu ekipmanı sunmaya çalışıyor. Böylece Monster oyuncu ekipmanı almak isteyen kişiler, kendi ihtiyaçlarına ve bütçelerine hitap eden ekipmanları kolaylıkla bulabiliyorlar.

Ancak yine de Monster oyuncu ekipmanı alınır mı sorusunun cevabını ürün bazlı vermek gerekiyor. Örneğin şirketin üst seviyedeki oyuncu mouse modelleri, yüksek düzeyde performans gösteriyorlar. Bunun yanı sıra giriş seviyesi için üretilen mouse modelleri ise beklenenin altında performans verebiliyorlar. Bundan dolayı Monster oyuncu ekipmanı tercihinde bulunurken seçilen ürün üzerinden değerlendirme yapmak gerekiyor.

Genel Değerlendirme

Monster, fiyat/performans odalı laptop ve bilgisayar ekipmanı arayan kişileri genellikle memnun etmeyi başarıyor. Fakat Monster ürünlerini satın almayı düşünüyorsanız bu noktada ürün odaklı değerlendirme yapmanız gerekiyor. Örneğin şirket, belirtmiş olduğumuz üzere Abra serisinde tasarım üzerinde durmak yerine güçlü donanımlar kullanmayı tercih ediyor. Bundan dolayı tasarım sizin için çok büyük önem taşıyorsa Abra serisinin modelleri sizleri hayal kırıklığına uğratabilir.

Bu gibi durumlarla karşılaşmamak için seçmiş olduğunuz Monster modeli hakkında araştırma yapmanızı tavsiye ediyoruz. Sizler için hazırlamış olduğumuz rehberimizde, Monster laptop serileri hakkında detaylı bilgilere yer verdik. Böylece rehberimizi inceleyerek Monster laptop modelleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bunun yanı sıra Monster tarafından üretilen oyuncu ekipmanlarına da değindik. Sizler için Monster ürünlerini yakından incelemiş olduğumuz rehberimiz burada sona eriyor.

Furkan Enes Dilek

Sürekli kendisini güncellemeye çalışan, araştırma yapıp edindiği bilgileri paylaşmayı seven bir teknoloji tutkunu.


Monster Oyuncu Dizüstü Bilgisayarı

Monster Oyun Bilgisayarları ile Zorlanan Sınırlar

Monster oyun bilgisayarı modelleri birçok kullanıcının rağbet gösterdiği ürünler arasında yer almaktadır. Monster dizüstü ve masaüstü bilgisayarların bulunduğu önemli markalardan biridir. Yaklaşık 10 yılı aşkın bir süredir yüksek performanslı bilgisayar modelleri üretebilen marka, kullanıcıların bu kategori içerisinde en çok tercih ettiği markalar arasına girebilmeyi başarmıştır. Yüksek performanslı ürünlerin uygun fiyatlarla sunulması kullanıcılar için önemli bir avantaj oluşturmaktadır. Oyun bilgisayarı alırken dikkat edilmesi gereken birkaç önemli nokta vardır. Bunlardan ilki elbette ki markanın güvenilir olması ve güçlü referans yorumlarının bulunmasıdır. Güven veren bir markadan ürün alınması, sonrasında yaşanabilecek arıza ya da diğer olumsuz durumlarda muhatap olabileceğiniz birilerini bulabilmenizi sağlayacaktır. Müşteri memnuniyetini hedef alan hizmet kalitesi nedeniyle Monster bilgisayarlar güvenli bir şekilde tercih edilebilecektir. Oyun bilgisayarları özellikle son 10 yıldır yoğun ilgi gören cihazlar arasına girmiştir. Alacağınız bilgisayarı yalnızca oyun bilgisayarı olarak kullanmak istiyorsanız belli başlı özelliklerine önem göstermeniz gereklidir. Oyun bilgisayarları masaüstü ya da dizüstü olmak üzere 2 farklı şekilde olabilmektedir. Masaüstü bilgisayarları sabit dururken, dizüstü bilgisayarlardan her yerde faydalanmak mümkün olmaktadır. Bu noktada masaüstü mü yoksa dizüstü mü tercih etmek istediğinize sizin karar vermeniz gerekecektir. Ancak masaüstü bilgisayarlar donanımsal açıdan dizüstü bilgisayarlardan daha üstün cihazlardır. İkinci önemli nokta ise, bilgisayarın ekran boyutu olacaktır. Oyunun keyifli bir deneyim yaşatabilmesi için ekran boyutunun olabildiğince büyük olması gerekecektir. 15 ve 17 inç arasındaki boyutlar oyun oynamak için ideal bir seçim olacaktır. Yine gerçekçi bir oyun deneyiminin yaşanabilmesi için çözünürlüğün yüksek olmasına dikkat edilmelidir. Ultra HD ya da full HD cihazlar en başarılı sonuçların alınabilmesini sağlayacaktır. Ekran teknolojileri arasında ekran yenileme hızı 60 Hz ve üzerinde olması bilgisayardan alacağınız verimi önemli ölçüde artırabilecektir. Ekran yenileme hızının yüksek olması oyunu akıcı bir şekilde oynayabileceğiniz anlama gelecektir. 120 Hz ile 140 Hz arasında ekran yenileme hızı bulunan cihazlar ultra yüksek performans sunabilecektir. Windows’un son sürümüne sahip cihazların tercih edilmesi oyun sırasında kasma ya da donma sorunlarını ortadan kaldırabilmektedir. Bu kapsamda Apple cihazlarından da verim alınabileceğini söyleyebilmek mümkündür. Cihazda güçlü bir soğutma sisteminin bulunması, bilgisayarın uzun süre ısınmadan kullanılabilmesini sağlarken ses desibelinin de azaltılmasına yardımcı olacaktır. Özellikle çift fanlı bilgisayarlar en hızlı soğutma sistemine sahiptir. Seçilen bilgisayarların donanımlarının birbirini tamamlaması oldukça önemlidir. Biri düşük kapasiteli diğeri yüksek kapasiteli parçalar birbirini tamamlayamayacağı için yüksek performans sunamayabilecektir. Bilgisayarlarda LAN portunun bulunması, Wi-fi bağlantı teknolojilerinin bulunması Bluetooth bağlantısının bulunması, USB port sayısı, veri aktarımı ve depolama kapasitesi de oyun bilgisayarlarının performansını etkileyebilen önemli noktalar arasındadır.

Monster Oyun Bilgisayarı ile Mükemmel Deneyimler

Monster Notebook oyun bilgisayarı modellerinde en çok öne çıkan serilerden birisi Abra seridir. Abra A5 serisi, Intel Core i5 işlemcisine sahiptir. 2-4 kg ağırlığındaki bu cihaz 15.6 inçlik ekran kapasitesi nedeniyle oyun bilgisayarı olarak tercih edilebilmektedir. Güçlü bir ekran kartı işlemcisine sahip olduğu için grafikli oyunların oynanabilmesini de destekleyebilmektedir. Ekran kartı hafızası 4 GB’dır. Full HD ekran çözünürlüğü kalitesi sayesinde kullanıcıyı oyun oynarken yeterince tatmin edebilmektedir. IPS panel teknolojileri oldukça sağlam yapıda olduğu için düşmelere ve darbelere karşı yüksek direnç gösterebilmektedir. 10. Nesil olarak bilinen cihazın işlemci kapasitesi ise 8 GB olarak belirlenmiştir. Cihazın Free Dos işletim sistemi bulunmaktadır. 4.5 gHz hızı sayesinde tüm komutları kısa süre içerisinde algılayarak yerine getirebilecektir. Kart okuyucu özelliğinin bulunması cihaza farklı veri aktarımlarının da yapılabilmesini sağlayacaktır. Yeşil aydınlatmalı klavye tasarımı hem şık ve estetik bir görünüm sunabilmekte hem de loş ortamlarda da cihazınızı verimli bir şekilde kullanabilmenize imkan sağlamaktadır. Cihazda 256 SSD kapasitesi bulunmaktadır. Bu bilgisayarda 4 farklı port girişi vardır. Oyun bilgisayarı yaklaşık olarak 2-3 saatte tamamen şarj olabilmektedir. 3 hücreli bataryası ile bilgisayar 4-6 saat rahatlıkla kullanılabilecektir. Monster notebook oyuncu bilgisayarı Abra A5 Intel Core i7 işlemcili modeli ise, Free Dos işletim sistemine sahiptir. 2-3 kg ağırlığında bulunan bu bilgisayar, 15.6 inçlik ekran boyutlarına sahiptir. Son işlemci teknolojisine sahip olan bu cihaz oyun deneyimi sırasında kesinlikle donma ya da kasma yapmayacaktır. 1920x1080 full HD kalitesi oyun sırasında mükemmel bir çözünürlük sunacaktır. 10. Nesil cihaz tam olarak 5 gHz hıza sahiptir. Sunduğu hız performansı sayesinde komutun algılanmasını bekleme olasılığınız ortadan kalkabilecektir. Güçlü ekran kartı ve 4 GB ekran hafızası özellikleri yüksek grafikli oyunların oynanabilmesini de destekleyecektir. Cihazın sistem belleği 16 GB olup SSD kapasitesi ise 250 GB’dır. Cihazda farklı port girişlerinin kullanılabilmesi için 4 adet port bulunmaktadır. 3 hücreli batarya 2-3 saat içerisinde tamamen şarj olurken, şarj süresini 4-6 saate kadar koruyabilmektedir. Bluetooth ve webcam özelliği bulunan bu bilgisayar her açıdan tam bir performans ürünüdür.

Monster Oyuncu Bilgisayarı ile Karşı Konulamaz Bir Oyun Deneyimi

Monster dizüstü oyun bilgisayarı modelleri arasında Abra A7 serilerinde Windows 10 işlemcisi bulun bilgisayarlarda bulunmaktadır. Bluetooth 5.1, web cam gibi tipik bilgisayar özellikleri bulunan cihazda 4GB ekran hafızası ve 16 GB Ram hafızası bulunmaktadır. SSD kapasitesi ise 250 GB olarak dizayn edilmiştir. 15 inçlik bilgisayara 2-3 kg ağırlığında olması nedeniyle rahatlıkla her yere götürülebilecektir. IPS bilgisayar ekran teknolojisi bilinen cihazda 1920x1080 full HD çözünürlük kalitesi bulunmaktadır. 10. Nesil Intel Core i7 işlemci 5 gHz hıza sahiptir. Kart okuyucusu bulunan bu bilgisayarda farklı port kablolarını destekleyen 4 farklı giriş bulunmaktadır. Klavyesinde yeşil aydınlatmaların bulunması loş ışıklarda ya da karanlıkta estetik bir kullanım sağlayabilmektedir. HDMI girişlerinin bulunması oyunlara bu girişler üzerinden bağlanılabilmesini de desteklemektedir. 3 hücreli batarya full dolum kapasitesinde 4-6 saat konforlu bir şekilde kullanılabilecektir. Bu kapsamda oyundan kopmadan keyifli vakit geçirebilmeniz mümkün olacaktır. Cihazın kendisine ait bir sırt çantasının bulunması kullanımı ve taşıması açısından kolaylık sağlayabilmektedir. Özel olarak tasarlanan sırt çantası düşme ya da darbe durumlarında bilgisayarın zarar görmesini engelleyebilmektedir. Abra A7 Monster oyun bilgisayarı masaüstü bilgisayarları kadar başarılı cihazlardır. Teknik özelliklerinin çok iyi olması masaüstü bilgisayarlarını aratmazken, taşıma ve her yerde kullanım özelliği avantaj sağlayacaktır. Bu seri Bluetooth 5.1 versiyonunu desteklemektedir. 17.3 inçlik IPS teknolojileri ile tasarlanan ekranı büyüklüğü ve sağlamlığı ile dikkat çekicidir. Cihaz ağırlığı 2-3 kilogram ağırlığında değişiklik gösterirken, 1920x1080 yüksek çözünürlüklü ekranı ile mükemmel bir oyun deneyimi yaşanabilmesi mümkün olabilecektir. Cihazda 8GB Ram hafıza, 4 GB ekran kartı hafızası ve 250 SSD artırılabilir hafıza özelliği bulunmaktadır. 10. Nesil Intel Core 7 işlemcisine sahip olan bilgisayar 5gHz üstün performans hızına sahiptir. Güçlü ekran kartı özelliğine sahip olması grafik ya da benzeri tasarımlı oyunların oynanabilmesini de sağlamaktadır. 3 hücreli bataryası şarj konusunda oldukça başarılıdır. Yalnızca 2 saatte full dolum süresine ulaşırken, 4-6 saat şarjı gidebilecektir. 4 farklı port girişinin bulunması her açıdan cihaza bağlanabilmesini sağlayacaktır. Aydınlatmalı klavyesi ortamlara farklı bir ambiyans katabilmektedir. Özel tasarlanmış klavyesi oyunları süratli bir şekilde oynayabilmenizi sağlayacaktır. Şık ve modern tasarımı etkileyici ve güçlü bir bilgisayar görünümü sunabilmektedir. Kasma ya da donma yapmayan Free Dos işletim sistemi oyunlarınızı keyifli bir şekilde oynayabilmenizi sağlayacaktır. Sırt çantasının bulunması bilgisayarın korunabilmesi ve rahat taşınabilmesi açısından avantaj sunabilmektedir.

Monster Oyun Bilgisayarı ile Maceralara Atılma Zamanı!

Monster oyun bilgisayarı fiyat ve performans olarak öne çıkan serilerden biri de Abra A7 Intel Core i5 serisidir. Windows 10 işletim sistemine sahip olması nedeniyle kasma ya da donma sorunu yaşamadan istediğiniz şekilde tüm oyunları oynayabilirsiniz. Yüksek grafik performansı özelliği en popüler oyunların açılabilmesi ve grafiklerin desteklenebilmesini sağlayabilmektedir. 17.3 inçlik IPS ekran akıcı ve estetik bir ekran içeriğine sahiptir. Full HD görüntüsü ve geniş ekranı sayesinde başarılı bir oyun oynayabilmeniz mümkün olacaktır. Kurşun kalem inceliğinde bir çerçevesi ve 170 derecelik görüş açısı mükemmel bir görünüm sunacaktır. Cihazda 16 GB Ram ve 256 SSD olmak üzere iki farklı depolama kapasitesinin bulunması oynamaktan hoşlandığınız tüm oyunları bilgisayara indirebilmenizi sağlayabilecektir. 2.5 kg ağırlığında olması özel tasarım çantasının bulunması sırtınızda her yere götürebilmenize imkân tanıyacaktır. Her yerde kullanabilme özelliği sayesinde boş zamanlarınız daha keyifli bir hale gelebilecektir. Olağanüstü RGB klavyesi ışıl ışıl görünümü ile özellikle akşamları benzersiz bir ambiyans yaratılabilmesini destekleyecektir. Göz alıcı yeşil renk modern bilgisayar tasarımına farklı bir hava katabilmiştir. Ses deneyiminin yüksek kalitede olması oyun sırasında, video izlerken ya da film izlerken gerçekle birebir sesler algılayabilmenize yardımcı olacaktır. 3 hücreli lityum pil batarya teknolojisi 4-6 saate kadar cihazın kullanılabilmesini sağlayabilmektedir. Monster oyun bilgisayarı laptop modelleri arasında bulunan Abra A7, Intel Core i7 işlemcili cihaz Free Dos işletim sistemine sahiptir. 2.5 kilogram ağırlığındaki bu cihaz, 17.3 IPS ekran yapısına sahiptir. Görüntü kesmeyen ince çerçeveli ekran tasarımı oyun oynamayı daha zevkli bir hale getirmektedir. IPS ekranın oldukça sağlam ve dayanıklı yapısı düşmelere ve darbelere karşı direnç gösterebilmektedir. Bluetooth 5.1 versiyonunu destekleyen cihazda, grafik tasarımı ve çizimi yapılabilecek bir ekran kartı bulunmaktadır. Full HD kalitesi ve mükemmel ses iletimi yapacağınız tüm aktivitelerden üst düzey verim alabilmenizi sağlayabilmektedir. 10. Nesil işlemcisi 5 gHz hızı ile bekleme süresini ortadan kaldırabilmektedir. Başarılı ve hızlı sistematik yapısı donma ve kasmaları engellemesi nedeniyle kullanıcıların favorisi haline gelmiştir. Bilgisayarda 16 GB Ram bellek ve 250 GB SSD artırılabilir hafıza bulunmaktadır. Şarj süresi 2 saat olup, 4-6 saat rahatlıkla şarjı kullanılabilecektir.

Uygun Fiyat Seçenekleri ile Her Kullanıcının Tercihi: Monster Oyun Bilgisayarı

Monster oyun bilgisayarı modelleri arasında Tulpar serisi de Abra serisi kadar başarılıdır. Tulpar serisinde de işletim sistemi ve işlemci tipine göre cihaz modelleri farklılık göstermektedir. Tulpar T5 Free Dos işletim sistemine sahip bu bilgisayar yalnızca 3 kg ağırlığındadır. Koruyucu ve taşıyıcı olarak tasarlanmış özel çantası ile birlikte sizinle her yere gelebilecektir. Cihaz Bluetooth 5.1 versiyonunu destekleyebilmektedir. 15.6 IPS ekran özelliği ve boyutu bilgisayarın başarılı bir model olduğunun göstergesidir. Dayanıklı olan IPS ekranda, full HD çözünürlük kalitesinin bulunması oyun, video ve film keyfinizin göze hitap edebilmesini de destekleyebilecektir. HDMI girişlerinin bulunması cihaza kablolar üzerinden bağlanarak da farklı işlemlerin yapılabilmesini sağlayacaktır. Kuvvetli ekran kartı özelliği sayesinde son model oyunların ve grafik tasarımlarının yapılabilmesi mümkün olabilecektir. 10. nesil Intel Core i7 işlemcisi, 5 gHz hız performansı ile oyun keyfinin durdurulması ya da yavaşlatılması gibi durumların engellenebilmesini sağlayacaktır. Bu bilgisayarda 16 GB Ram hafızası ve 512 artırılabilir SSD hafızası bulunur. Kart okuyucu, 4 farklı port girişi ve webcam özelliği diğer özellikleri arasında yer almaktadır. 3 hücreli bataryası 2-3 saat içerisinde tamamen şarj dolum süresine ulaşırken 4-6 saate kadar şarjını koruyabilecektir. Siyah ve modern bir şekilde tasarlanmış bu bilgisayar RGB klavye özelliğine sahiptir. Farklı renk yansımaları ile öne çıkan klavye özellikle karanlıkta dikkat çekicidir. Tulpar T5 serisinin Windows 10 işletim sistemli modeli de bulunmaktadır. Bu işletim sistemi kasma ya da donmaların oluşabilmesini engelleyebilmektedir. 3 kg ağırlığındaki cihaz 15.6 İnç IPS ekran özelliğine sahiptir. Monster oyun bilgisayarı özellikleri arasında, 6 GB ekran kartı hafızası bulunmaktadır. Full HD ekran çözünürlüğü bulunan cihazın ses performansı da üst düzeydedir. Bu özelliği tüm aktivitelerin etkileyici bir şekilde yapılabilmesini sağlayacaktır. İşlemci hızının 5 gHz oluşu bilgisayarın son sürat kullanılabilmesine imkân tanıyabilmektedir. 10. Nesil bu cihazda kart okuyucu, HDMI ve diğer 4 port girişi bulunmaktadır. Bu bilgisayarda 3 hücreli lityum batarya bulunmaktadır. Bataryanın oldukça kullanışlı bir yapıda olması 4-6 saat boyunca bilgisayarın verimle kullanılabilmesini sağlayacaktır.

Monster Oyun Bilgisayarı Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Monster oyun bilgisayarı en son çıkan serisi Tulpar T7 serisidir. Bu seride iki farklı model bulunmaktadır. Intel Core i7 işlemcili ve Free Dos işletim sistemi bulunan bilgisayar modeli, 6 GB ekran kartı hafızası ile mükemmel bir oyun deneyimi yaşatabilecektir. Güncel teknolojiyi desteklemesi özellikle son yıllarda çıkan grafikli oyunların oynanabilmesini mümkün kılmaktadır. Bu özellik grafik tasarım işi ile uğraşan kullanıcılar içinde avantajlı bir özelliktir. Yapay zekâ teknolojileri ile desteklenmiş bu benzersiz bilgisayar 144 Hz ekran hızı ve 17.3 inç IPS ekran kapasitesine sahiptir. Full HD görüntü kalitesi gerçek gibi görüntü kesitlerinin izlenebilmesine imkân sunacaktır. 170 derecelik görüş açısı her yerden bilgisayar ekranını görebilmenizi sağlayacaktır. İnce çerçevesi bulunan bu cihaz ekranı bölmemektedir. 2.2 kilogram ağırlığı, özel kılıflı çantası rahat ve güvenli bir şekilde saklanabilmesine imkân sağlayacaktır. 16 GB Ram hafızası bulunan cihazda 256 GB artırılabilir hafıza bulunmaktadır. Cihazda bulunan RGB klavyesi rengarenk görünümü ile oldukça dekoratiftir. Ses seviyesinde sunulan yüksek performans özelliği yalnızca oyun oynarken değil, video izlerken, film izlerken ya da benzeri aktivitelerde keyif alınabilmesini sağlayacaktır. 3. Nesil soğutma sisteminin bulunması cihazın uzun süreli kullanımlarda dahi ısınmasını tamamıyla engelleyebilecektir. 5.1 Bluetooth versiyonu destekleyen Monster oyun bilgisayarı inceleme sonrası HDMI, 4 farklı port girişi ve kart okuyucu özelliğinin bulunduğu keşfedilmiştir. 3 bölmeli lityum pil bataryası 6-8 saat oyunca oyun keyfinizin kesintisiz olarak devam edebilmesini sağlayacaktır. Cihazın taşınmasının kolaylaştırılabilmesi için özel bir çanta kılıf tasarlanmıştır. Yumuşak ve koruyucu şeklinde tasarlanan bu çanta düşme ya da darbe durumlarında cihazınızın korunabilmesini sağlayacaktır. Performansı ile her açıdan kullanıcıyı memnun edebilen Tulpar T7 oyun bilgisayarı, siyah ve modern bir tasarıma sahiptir. Yeni nesil teknik özellikleri ve şık tasarlanmış dış gövdesi ile birçok kişi tarafından yoğun ilgi görmektedir. Monster oyun bilgisayarı fiyatları ürünün model ve özellik içeriğine göre değişecektir. Bu bilgisayarı satın alabilmek ya da detaylı bilgiler alabilmek için Trendyol uygulamasını ziyaret edebilirsiniz.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır