devrim yakut eşi / Camdaki Kız ekibinden Devrim Yakut'a duygusal veda

Devrim Yakut Eşi

devrim yakut eşi

Alper Kut kimdir, kaç yaşında? Alper Kut nereli, hayatı ve biyografisi nedir?

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro bölümünden mezun oldu. Devrim Yakut'un eşi olan Alper Kut kimdir? Alper Kut kaç yaşında, nereli? Alper Kut mesleği nedir? Alper Kut hayatı ve biyografisi nedir? İşte detaylar haberimizde…

Alper Kut, 25 Ekim tarihinde Ankara'da doğmuştur. Önce Ankara'da Veteriner fakültesinde okudu, ertesi sene tekrar imtihana girerek İstanbul Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazandı. Ama aynı zamanda Tiyatro bölümünü de kazanmıştı tercihini tiyatrodan yana yaptı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro bölümünden mezun oldu.

Bakırköy Devlet Tiyatrosunda işe başladı.

Tiyatro ile ilgilenirken babasının vefatı dolayısı ile 6 yıl kadar tiyatrodan uzak kalıp iş adamlığına soyundu. Hatta Genç İş Adamları Derneği kurucu üyesi bile olup 3. Dönem başkanlığını bile yaptı.

Alper Kut, 6 Haziran tarihinde tiyatrocu Devrim Yakut ile evlendi.

Alper Kut kimdir? Alper Kut kaç yaşında, biyografisi!

Pir Sultan Abdal

Kaç Baba Kaç

Külhanbey Müzikali

Carrar Ananın Silahları

Antigone

Kuşlar

Belgelerle Kurtuluş Savaşı

– Kurtlar Vadisi Pusu (Baron Murat ) (TV Dizisi)

– Günahkar (Fikret) (TV Dizisi)

– Kahireli Palas (Kemal) (TV Dizisi)

– Fatmagül'ün Suçu Ne? (Avukat) (TV Dizisi)

– – Kurtlar Vadisi Pusu (Murat) (TV Dizisi)

Ankara ÜniversitesiAnkara ÜniversitesiDevrim YakutAlper KutAlper KutAlper KutAnkaraAnkaraGündemGüncelHaberler

Devrim Yakut, eşinin ve kendisinin hastalığını anlattı

Usta oyuncu Devrim Yakut, geçtiğimiz nisan ayında yaşadığı ciddi sağlık sorunu nedeniyle 'Camdaki Kız' dizisine iki hafta ara vermek zorunda kalmıştı. Gülcihan Koroğlu karakteri, senaryo gereği Van’daki hasta amcasının yanına gitmişti. Bu süreçte hastanede tedavi gördüğü ortaya çıkan 53 yaşındaki oyuncu, sağlığına kavuşup sete dönmüştü.

"MİNNACIK ŞEY BENİ HASTANELİK ETTİ"

Beynine pıhtı attığını açıklayan Yakut, 4 Mayıs'ta sosyal medya hesabından sevenlerine şöyle seslenmişti:

“Basında çıkan hastalık haberleri üzerine telefonum neredeyse susmadı. Sevginiz ne büyük, ne şanslıyım. Allah bir tekinizin bile teline zeval vermesin. Tam bir ay önce bugün, beynimin talamus bölgesine minnak bir pıhtı attı. Minnacık şey, beni hastanelik etti. Ucuz atlatılmış, mühim bir mesele. İyiyim, çabuk yorulmak ve sağ tarafımda yaygın uyuşukluk hissi dışında araz bırakmadı. Doktorumun dediğine göre o da geçecek. Aradınız, sordunuz, iyi enerjiler, dualar yolladınız. Hepinizin o güzel kalplerinize minnettarım. Hepinizi sevgimle kucaklarım. Sağlıklı, şahane günlerimiz olsun"

"ARTIK HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ DEĞİL"

Ünlü oyuncu, belirtiler üzerine kendisinin farkına vardığı hastalığını NTV'de yayınlanan Empati programında anlattı.

Yakut, şu ifadeleri kullandı:

"Bir anda hayatımız değişti. Sabah evden normal çıktım, döndüğümde eşim Alper konuşamıyordu ve yazamıyordu. Beyindeki konuşma merkezine pıhtı attığı için konuşmayı ve yazmayı unutmuştu. Tam Alper düzelirken benim ayaklarım uyuştu, sonra ellerim uyuştu, sonra yüzümün yarısı uyuştu. Alper'den çok antrenmanlı olup, mesele üzerine büyük okumalar yaptığım için 'Beynime bir şey oldu, benim doktora gitmem lazım' dedim. Kendime küçük bir çanta yaptım, Alper'i uyandırdım ve 'Hastaneye gitmem gerekiyor, sanırım benim beynime pıhtı attı' dedim. Bu kadar emindim ve yanılmadım. Gerçekten öyle oldu. Bu sefer başka bir zorlu süreç başladı.

Hastalık sonrası hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını vurgulayan Yakut, "Günün sonunda Alper de ben de şunu düşünüyoruz; Hayat bize ikinci bir şans verdi. Artık hiçbir şey eskisi gibi değil. Ölebileceğimi hiç düşünmedim. Umudumu hiç kaybetmedim" ifadelerini kulandı.


Devrim YakutCamdaki KızHastalık

Camdaki Kız Dizisinin Gülcihan’ı Devrim Yakut’un Eşi Bakın Kim Çıktı! Duyan İnanamadı! Meğer EDHO&#;nun Yıldızı Olarak İzlemişiz

İki sezondur Kanal D ekranlarının vazgeçilmez yapımları arasındaki yerini alan Camdaki Kız dizisinin Gülcihan karakteri ile dizinin seyircisinin gönlünde adeta taht kurmuş olan usta oyuncu Devrim Yakut’un eşini görenler gözlerine inanamadı! Kendisi gibi ünlü bir oyuncu ile evli olan Devrim Yakut’un eşini Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizsini izleyenler ise, hemencecik tanıdı. Peki, Camdaki Kız dizisinin Gülcihan’ı Devrim Yakut evli mi, eşi kim? Devrim Yakut kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Devrim Yakut hangi dizi ve filmlerde oynadı? İşte, detaylar…

Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz

Klavye ile galeriyi gezebilirsiniz

#Devrim Yakut, devrim yakut hangi dizide oynuyor, Devrim Yakut sevgilisi kim, devrim yakut kim, Devrim Yakut nereli, devrim yakut kiminle evli, devrim yakut aylık kazancı, devrim yakut yeni proje, Devrim Yakut kaç yaşında, alper kut, alper kut son dakika, alper kut devrim yakut





Camdaki Kız ekibinden Devrim Yakut'a duygusal veda

'Camdaki Kız'da Rafet Koroğlu'nun eşi, Sedat Koroğlu, Selen Koroğlu ve Muzaffer Koroğlu'nun annesi Gülcihan'ı canlandıran usta oyuncu Devrim Yakut; dün akşam ekrana gelen 77'inci bölümde son kez izleyici karşısına çıktı.

seafoodplus.info

"HAKKIM SANA İKİ CİHANDA DA HELALDİR"

Dün akşam yayınlanan bölümde; Gülcihan, gece fenalaştı. Rafet’e sarıldı ve vedalaşır gibi konuştular. Gülcihan, "Hakkım sana iki cihanda da helaldir" dedi. Rafet, ikisinin şarkısını söylerken ağladı. Gülcihan’ın vefat ettiğini anlayan Rafet, kalakaldı.

seafoodplus.info

Oyuncular, Devrim Yakut ile birlikte çekilen karelerini sosyal medyada paylaşarak veda ettiler.

''BİZİ TOPLADIN, SEVDİN, ÖĞRETTİN''

'Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik, Devrim Yakut'un dizideki son sahnesinden bir görüntüyü Instagram hesabından paylaşarak, ''Benim canım. Bu ekibin ekip olmasına ne büyük katkın var. Ruhunla, enerjinle bizi ne güzel topladın, sevdin, öğrettin. Seni aşırı seviyorum'' ifadelerine yer verdi.

seafoodplus.info

Tako karakterine hayat veren Hamza Yazıcı da Devrim Yakut'un bir karesini Instagram hikayesinden paylaşarak, ''İyi ki varsın'' notunu düştü.

''SENİ ÇOK SEVİYORUM''

Dizide Sedat rolünü üstlenen Feyyaz Şerifoğlu da, annesini canlandıran Devrim Yakut'a sosyal medyadan veda etmeyi ihmal etmedi. Şerifoğlu, setten paylaştığı görüntülere, ''Seni çok seviyorum. İyi ki!'' notunu düştü.

seafoodplus.info

''SENİNLE OYNAMAYA DOYAMIYORUM''

Camdaki Kız'ın Levent'i Tuğrul Tülek, Devrim Yakut ile karelerine Instagram'da şu sözlerle yer verdi: ''Canım Devrimim. Şimdi şöyle fotoğraf arşivine bakınca neler neler yaşamışız, ne kadar çok anı biriktirmişiz. Dostluklar baki elbet ama bölümden itibaren hiçbir kulisimiz, hiçbir konak sahnemiz, eskisi gibi olmuyor tabi ki. Sen bizim komiğimiz, akıl hocamız, şifacımız, en delimiz, savaşçımız, kıymetlimizsin. Seni çok seviyorum. Son videoda dediğin gibi, 'Bu bir veda değil, bir tanışma.' Daha çok güzel günlerde hep birlikteyiz zaten. Seninle oynamaya da seni izlemeye de doyamıyorum bilesin''

c8fe86bc7abajpg

İlgili Haberler

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir