şile halk plajı giriş ücreti 2019 / One moment, please

Şile Halk Plajı Giriş Ücreti 2019

şile halk plajı giriş ücreti 2019

Şile Plajları Giriş Ücretleri (Beach Club ve Eğlence Mekanları)

Şile Plajları Giriş Ücretleri yılında pandemininde etkisiyle bir miktar arttı. Fakat İstanbul&#;da denize girilecek en güzel sahillerden biri Şile sahilleri. Temiz ve dalgasız denizi ile İstanbul&#;a en yakın plajları diyebiliriz. Özellikle İstanbul Anadolu Yakası ve İzmit bölgesi sakinleri tarafından tercih edilen en güzel plajlardır.  Şile plajları ise aslında Türkiye&#;nin en büyük kumsallarından birine sahiptir. Kumsal uzunluğu neredeyse 10 km civarındadır Yılında da Şile tüm İstanbul halkının hizmetinde olacak.

Şile plajlarının en büyük özelliklerinden biri ise kesinlikle kum. Her yeri kum ve güneş ile birlikte pırıl pırıl bir kumsala sahip oluyor. Belediyelerin temizlik çalışmaları ile birlikte son derece güzel. Hem İstanbul&#;a çok yakın

Şile bölgesinde denizde Haziran itibariyle deniz salyası görülmemektedir. Rahatlıkla denize girebilirsiniz. Ayrıca bölgedeki plajlarda ve şile beach clublarda Covid 19 tedbirleri alınmıştır. Gönül rahatlığı ile şile denizinin keyfini çıkarabilirsiniz.

Hızlı İçerik Rehberi

Şile plajları giriş fiyatları maalesef geçen seneye göre neredeyse %40 civarında zamlandı. Fakat yinede bir çok tatil merkezindeki beach giriş fiyatlarına göre uygun sayılmakta. Haftasonu özellikle çok fazla dolu olmakta bu nedenle şilede günübirlik bir tatil düşünüyorsanız kesinlikle Hafta içi gitmeyi tercih ediniz. Pazar günleri Şile içinde bile saat trafik bekleyebilir ve gideceğiniz plajda park edecek yer bulamayabilirsiniz. İllaki haftasonu gidicem diyorsanız çok erken saatlerde yola çıkmanızı tavsiye ederiz.

  • Şile Ayazma Plajı / Rüya Beach Giriş Ücreti 70 TL
  • Şile Uzunkum Plajı / Aqua Beach Giriş Ücreti 80 TL
  • Şile Ağlayankaya Plajı / Şile Life Beach Giriş Ücreti 80 TL Hafta sonu TL
  • Şile Ağlayankaya Plajı / Ağlayankaya Beach Giriş Ücreti 70 TL
  • Şile Ayazma Plaj / Fusha Beach Giriş Ücreti 90 TL
  • Şile Kumbaba Plajı Şezlong Ücreti 75 TL

sile-plajlari-giris-ucretleri

Şile plajlarında tabi ki hafta sonları ve bayram tatili gibi günlerde yer bulmayı bırakın arabanızı koyacak yer bile bulmanız çok zorlaşıyor. Bu nedenle sabah erken saatlerde yola koyulmamız gerekiyor. Ayrıca şile bölgesine gelirken yanınızda plaj şemsiyesi kesinlikle getirin çünkü erken saatlerde plajdaki şemsiyeler bitmekte.

Temizlik bakımından da son derece temiz bir denizi bulunuyor. Tabi ki mavi bayraklı bir denizi olmasa da İstanbul Belediyesi tarafından devamlı testler yapılmakta ve yüzülebilir olduğu belirtilmekte. Şile de bütün plajları da sahil güvenlik personeli bulunmakta. Zaten şile de denizde çok fazla dalgalı değil.

sile-plajlari-temzimi

Şile Plajlarına Nasıl Gidilir?

Şile plajlarına ulaşmak son derece kolaydır.
avrupadan-sile-ye-nasil-gidilir

Avrupa yakasından gelecekler için 1. köprü yada 2. köprüden gelirken şile kırmızı renkli şile tabelalarını gördükten sonra şile yoluna giriş yapabilirler. Ömerli barajı istikametinde giderek Şile plajlarına ulaşabilirsiniz.

kadiköyden-sileye-nasil-gidilir

Anadolu yakasından Şile bölgesine ulaşmak için ise Ümraniye bölgesine doğru ilerleyin. Ve şile yoluna girerek Ömerli Barajı istikametinde ilerleyin. Yol sizi şile plajlarına götürecektir.

Öncelikle şile de ayazma plajı üzerinde bir çok plaj ve beach club bulundurmakta. Halk plajına giriş ücretsiz sadece şezlong kiralamak isterseniz 40 TL ödemeniz gerekmekte. Fakat havlunuzu alıp denize girmek istiyorsanız ücretsiz bir şekilde tatil keyfinizi yaşayabilirsiniz. Diğer plajlar ve Beach Clublar ise ortalama 50 TL ile TL arasında değişen fiyatları bulunmaktadır.

Şile Ayazma Plajı / Rüya Beach Giriş Ücretisile-ruya-beach-giris-ucreti-ve-tanitimi

Rüya beach Ayazma plajının üstünde bulunan ve özel sektör tarafından işletilen bir plaj. Giriş ücreti için herhangi bir ücret ödemenize gerek yok. Sadece Şezlong ve Şemsiye için 70 TL ödemeniz gerekiyor. Ödenilen Ücrete Kabin,Şezlong ve Şemsiye, WC kullanımı dahil. Genellikle gençler tarafından daha çok tercih monash.pwar tarafından da Şile bölgesinde en çok tercih edilen plajlardan biridir. Ayrıca yeme içme konusunda da fiyatları uygundur. Alkol satışı bulunmaktadır.


Şile Ayazma Plaj / Fusha Beach Giriş Ücreti

Fusha beach Şile plajlarının en nezih plajlarından biridir. Ücretli olması nedeniyle çok fazla kalabalık olmaz. Gün boyu müzik yayını vardır. Bir çok radyo istasyonu buradan canlı yayınlarda yapmaktadır. Giriş ücreti ise Hafta içi 70 TL Hafta sonu ise 90 TL dir. Ücrete WC ,Şezlong ve Şemsiye dahildir. Otopark ücreti bulunmamaktadır. Genellikle orta yaş grubu tercih etmektedir. Ayrıca kesinlikle özel dondurmalarından yemeyi unutmayın.


Şile Ayazma Plajı / Halk Plajı Giriş Ücretisile-halk-plaji-giris-ucreti-ve-tanitimi

Ayazma plajının üzerinde bulunan Şile Halk plajı girişi ücretsizdir. Çok kalabalık olması nedeniyle çok fazla gençler tarafından tercih edilmez genellikle aileler tarafından tercih edilmektedir. Tuvalet ve Otopark için ücret alınmaktadır.


Şile Uzunkum Plajı / Aqua Beach Giriş Ücreti

sile-aqua-beach-giris-ucreti-ve-tanitimi

Temiz ve dalgasız bir deniz arıyorsanız kesinlikle Uzunkum plajını tercih etmeniz gerekiyor. Şile merkezden sağ istikamette ilerlediğinizde Ağlayankaya Mevkisinde bulunmaktadır. Aqua Beach&#;te giriş ücreti 80 TL fakat bu giriş ücretine Şezlong ,Şemsiye Alkollü veya Alkolsüz Bir içecek ve çerez dahil. Gençler tarafından tercih edilmektedir. Dj Yasin yazı boyunca sizi muhteşem performansı ile eğlendirecek. Wc ve Duşlar için ayrıca ücret alınmakta. Deniz biraz dalgalı fakat temizdir.

Rezervasyon ve Bilgi için +90 02 98 telefonundan irtibata geçebilirsiniz.


Şile Ağlayankaya Plajı / Şile Life Beach Giriş Ücreti 

sile-life-beach-giris-ucreti-ve-tanitimi2

Ağlayankaya Plajının  en güzel bölgesinde yer alan Şile Life Beach vip locaları bulunan tek Beach Club. Giriş ücreti ise Hafta içi 80 TL  , Hafta sonu ise TL giriş ücreti bulunmaktadır. Vip locaları ise TL den başlamaktadır. Hizmet ise kusursuza yakın. Ayrıca çalışanlarda son derece cana yakın. Günü birlik bir tatil istiyorsanız kesinlikle Şile Life Beach&#;i tercih etmelisiniz. Dj eşliğinde müzik yayını gün boyu sürmektedir.


Şile Ağlayankaya Plajı / Ağlayankaya Beach Giriş Ücreti

aglayankaya-beach-giris-ucreti-ve-tanitimi

Ağlayankaya plajında bulunan girişi ücretsiz beach clubtır. Giriş ücreti olmasa da Şezlong ve Şemsiye ücreti 70 TL&#;dir. Balibey bölgesinde yer almaktadır. Çok eski bir tesistir. Yeme içme olarak gayet uygundur. Genellikle aileler tarafından tercih edilmektedir. Deniz kıyıları biraz yosunludur.

Rezervasyon ve Bilgi İçin :  18 24


Şile Kumbaba Plajı Giriş Ücreti 

sile-kumbaba-plaji-giris-ucreti-ve-tanitimi

Ağaçların altında serinlerken çok az ileride kumsal ve deniz sizi bekliyor. Son derece nezih bir plaj. Karavan ve aracınızla giriş 60 TL olarak ücretlendiriliyor. Soyunma kabini duş ve Wc hizmetleri ayrıca ücretlendiriliyor. Denizi biraz dalgalıdır. Bu nedenle iyi yüzme bilenlerin uğraması gereken bir plaj. Sahilde bir çok cafe bulunmakta. Fiyatlar ise uygundur.


Sizin İçin Diğer Plajların Giriş Ücretlerini de Hazırladık. Mutlaka İnceleyin

Çeşme Plajları Giriş Ücretleri

Bodrum Plajları Giriş Ücretleri

Büyükada Plajları Giriş Ücretleri

Şile Plajları Giriş Ücretleri

Kilyos Plajları Giriş Ücretleri


Saç Dökülmeniz Varsa Özel Haberimiz&#; Türkiye&#;nin En İyi Saç Ekim Merkezleri ve Fiyat İncelemesi İçin Tıklayın&#;

ETİKETLER:Şile beach Club Giriş Ücretleri , Şile beach Club Giriş Ücretleri , Şile plajları Giriş Fiyatları , Şile plajları Giriş Fiyatları

İstanbul&#;da denize girebileceğiniz en güzel plajlar

Last Updated on 16 Temmuz by Turizm Günlüğü

Corona günlerinde İstanbul&#;da sessiz sakin bir yerde denize girmek mi? Anca hayallerde olur demeyin. Bütün gün kumlarda yatıp güneş banyosu yapmak isteyenlerdenseniz İstanbul sınırları içerisinde, bazıları biraz geniş ve büyük bazıları izole ve sakin yerlerde bulunan plajlar sizin için listelendi.

İşte Türkiye&#;nin önde gelen tatil ve konaklama rehberi monash.pw tarafından listelenen İstanbul&#;da denize girilecek sakin plajlar:

1 &#; Şile Kızılca Köy Sahili / Şile

İstanbul&#;a sadece 1,5 saatlik mesafede bulunan Kızılcaköy sahili, bir tarafı göl bir tarafı deniz. Burada kumluk plaj alanı yaklaşık 2 km uzunluğunda. Kızılcaköy sahilinde hizmet veren bir işletme var. İşletme içerisinde restoran, piknik alanları, kamelyalar bulunuyor. Sahile sadece bu işletmenin olduğu yerden giriş var.  Sosyal mesafe bu plajda oldukça fazla.

Plaj Alanında Sunulan Hizmetler Neler? Ücretler Nasıl?

Sahilde; 2 şezlong bir şemsiye bir sehpa 80 TL. Eğer şezlong şemsiye kiralamak istemezseniz kendi sandalyelerinizi getirerek de plajda vakit geçirebilirsiniz. İlk girişte deniz hemen derinleşmediği için çocuklar açısından güvenli. Ayrıca plajda sürekli olarak can kurtaran hazır bir şekilde bekliyor. Burası aile plajı olarak hizmet veriyor. Plaj alanında piknik yapılmasına ve çadır kurulmasına izin verilmiyor. Piknik için sadece piknik alanında mangal yakabiliyorsunuz. Onun dışında plaj alanındaki büfeden atıştırmalıklar, sıcak ve soğuk içeceklerinizi temin edebilirsiniz. Sahilde duş, soyunma kabini ve WC bulunuyor. Bu alanların kullanımı şezlong ve şemsiye kiralayanlar için ücretsiz. Ancak şezlong ve şemsiye kiralamayanlar için duş – WC ve giyinme kabinleri ücretli. Araç otopark ücreti ise: 20 TL. Çay: 5 TL Su: 2,5 TL 2 kişilik Kahvaltı: TL Fiyatlar için geçerli.Mekanın adı: Vadi Şile

2 – Uzunya Plajı / Kilyos

Uzunya Plajı Kilyos Demirciköy&#;de yer alan en güzel plajlarından biri burası. Hemen arkasında aynı adı taşıyan bir balık restoranı da hizmet veriyor. Buranın hem kumluk plaj alanı hem de çimenlik alanı mevcut. Özel araçlarıyla gelen misafirler için otopark alanı bulunuyor. Buraya Plaj Yolu Caddesi istikametini takip ederek ulaşabiliyorsunuz. Plajın sol tarafında Milyos Beach, sağ tarafında Sebastian Beach yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası&#;nda yer alan Kadıköy&#;e 50 dakikalık mesafede konumlanıyor. Çim alanda şemsiye ve şezlonglar da mevcut.

3 – Sofular Plajı / Şile

Şile ilçesinde konumlanan Sofular Plajı giriş ücreti olmayan bir plaj. Şile&#;nin hareketli merkezine yaklaşık 15 km mesafede konumlanan plaj alanı 2 bin metre uzunluğunda ve oldukça da geniş. Bu sayede sosyal mesafenize de dikkat ederek rahat bir şekilde denizin ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Plaj alanında cankurtaran bulunuyor. Ayrıca burada çadır kampları için de uygun alan mevcut. Otopark alanı ücretli olup araç başına 30 TL bir ücreti bulunuyor. Plajda duş, soyunma kabini ve WC gibi noktalar mevcut. Evcil hayvanınızla ziyaret edebileceğiniz bu yerde piknik de yapabilir, kendi yiyecek ve içeceklerinizi yanınızda getirebilirsiniz.

4 – Sahilköy Köyü / Şile

Sahilköy köyü, Şile&#;ye bağlı Koca İskele Domali mevkinde konumlanıyor. Burası ev sahipliği yaptığı kamp alanı ile ünlü bir yer aslında. Özel aracınızla gelecekseniz Yandex navigasyon uygulamasını kullanmayın, çünkü kapalı yola yönlendiriyor aklınızda olsun. İstanbul&#;dan otobüs ile gelmek isterseniz ulaşım var ancak sefer sayıları çok az. Otobüs kampın önünden geçiyor. S: İETT Üsküdar Kalkış- Sofular Köyü. Otobüse bindikten sonra &#;Sahilköy Yolu&#; durağında inebilirsiniz. Kamp alanına en yakın durak o çünkü. İstanbul&#;dan gelirken: S Üsküdar Kalkış: &#; &#; İstanbul&#;a dönmek için: S Sofular Kalkış: &#; &#; Siz gitmeden önce yine de bir kontrol edin sonuçta otobüs saatleri değişebilir.

Sahil Kamp Hizmetleri Neler? Fiyatlar Ne Kadar?

Hem kendinizin çadırını alıp gelebileceğiz hem de buradaki taş evi, villayı, bungalov çeşitlerinden birini ya da hobbit evlerden birinde de konaklama yapabilirsiniz. Bu tip konaklama alanlarının fiyatları için tesisle iletişime geçerseniz daha doğru bilgilere ulaşabilirsiniz. Günübirlik gelmek isterseniz de upuzun incecik kumlu sahilinden faydalanabilirsiniz. Ayrıca işletme içerisinde duşlar, WC, soyunma kabini, büfe, restoran ve 40 karavanlık alanı da bulunuyor. Tesisin geniş ve uzun plajında güvenle denize girebilir ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Günübirlik girişler kişi başı: 25 TL. Kamp alanı içinde bir de havuz var. Bu havuza giriş de ekstra ücretli. Aktivite olarak da survivor parkuru ve poligon alanında da eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Sahil alanında havlunuzu ve sandalyelerinizi kullanabilir, yanınızda getirdiğiniz yiyecek ve içeceklerinizi tüketebilir ya da piknik alanında mangal yakabilirsiniz.

5 &#; Saklı Koy Plajı &#; Kabakoz / Şile

Saklı Koy, Şile&#;nin köylerinden biri olan Kabakoz Köyü&#;nde yer alıyor. Kabaköz, büyük plajı ve onlarca küçük koyu ile ünlü bir yer. İstanbul&#;a yaklaşık 70 km mesafede konumlanıyor. Bu plaja İstanbul Şile otoyolundan yaklaşık 1,5 saatlik araç yolculuğu ile ulaşabilirsiniz. Köy içerisinde yeni Şile evleri ile neredeyse yıllık eski ahşap evleri yan yana görmek mümkün. Çınar ağacının altında yer alan mahalle kıraathanesi ise bir kahve ve bir çay molası için oldukça ideal. Şile&#;ye vardığınızda Kabakoz tabelasından içeri girerek köye ve plaj alanına ulaşıyorsunuz. Plaj alanında hem halk plajı hem de sadece çift olarak giriş yapılabilen ücretli koylar mevcut.

Saklı Koy Plajı&#;na Nasıl Gidilir?

Burası özel mülk ve bir işletmeye ait. Ancak buraya giderken dikkatli olmakta fayda var. Çünkü yolu biraz zorlayıcı. Saklı Koy&#;a navigasyon ile gidemezsiniz çünkü haritada öyle bir yer çıkmıyor. Ama biz size şu şekilde tarif edebiliriz: Şile Orman Okulu&#;na gelin ve okuldan sola sapın, yolu takip edin. Yol sizi direkt olarak o muhteşem koya ulaştıracak. Yollar toprak ve engebeli. Temmuz için Saklı Koya giriş kişi başı TL olarak belirlenmiş. Partnersiz giriş yok. Ailelere uygun, ancak 7 yaşından küçük çocuklar için biraz sıkıntılı olabilir. Çünkü bazen deniz çok dalgalı olabiliyor. İçeriye yiyecek ve içecekle gelmek yasak çünkü tesis aynı zamanda restoran hizmeti de veriyor ve yemekleri de güzel. Plajın hemen yan tarafında askeri alan olarak bilinen kocaman bir plaj daha var. Kumu eşsiz. Çeşme Ilıca Plajı kadar berrak diyebiliriz. Gitmesi zor ama gitmeye değer. Kaynak: @bizorayagittik

6 – Akçakese Sahili – Akkaya Plajı / Şile

Akkaya Plajı Akçakese Sahili&#;nde, İstanbul&#;un Şile ilçesinde yer alıyor. İstanbul&#;a 60 km, Şile&#;ye 17 km uzaklıkta konumlanıyor. Navigasyona Akçakese Akkaya Plajı yazınca direkt konum karşınıza çıkıyor. Aynı zamanda da Şile merkezde tabelaların sizi yönlendirmesi ile Akçakese ayrımından giriyorsunuz, Bungalov Koyu yolunu takip ediyorsunuz ve yol sizi doğrudan sahile ulaştırıyor. Varış noktasında aracınızı park etmek için yeterince yer var. Alternatif bir yol daha bulunuyor. Bu alternatif yol için Bungalov Koyu tabelasına kadar geliyorsunuz. Yol ayrımından sola dönüyorsunuz ve aracınızı oradaki patika yolun başına park ediyorsunuz. Sonra patikadan aşağı dakikalık yürüyüşle kendinizi muhteşem bir plajda buluyorsunuz. Bu arada arabayı park ettiğiniz yerin manzarası da muazzam güzellikte.

Akçakese Sahili Kalabalık Oluyor Mu?

Burada sahil iki bölümden oluşuyor. Girişte sağ taraf tipik halk plajı. Deniz derinliği belli bir noktaya kadar sabit, yani git git derinleşmiyor dedirten türden. Sahilde sola dönünce &#;Aniden derinlik sebebi ile açılmak yasaktır!&#; tabelası sizi karşılıyor. Sebebi ise &#;Aaa su çok güzel kum mis gibi dediğiniz anda gerçekten de deniz aniden boyunuzu aşan bir derinliğe ulaşıyor. O yüzden hemen uyaralım yüzmeyi ne kadar iyi bilseniz de bizce bu riski almayın deriz. O yüzden siz güvenli taraf olan sağ tarafı tercih edin. Oraya giderken yanınızda mutlaka güneş şemsiyeniz olsun. Çünkü gölgelik alan ancak öğleden sonra kayaların gölgesi düşünce oluyor. Hafta içi inanılmaz sakin, bir iki çadır dışında kimse olmuyor. Hafta sonu gittiğinizde ise biraz daha kalabalık olur. Ancak ne kadar kalabalık olsa da sahil büyük ve geniş olduğu için gelen herkes mesafe kurallarına dikkat ediyor. Kaynak: @bizorayagittik

7 &#; İmrenli Köyü Sahili / Şile

Burası Şile&#;deki birçok plaja göre biraz daha kalabalık olabiliyor. Haritada ya da Yandex navigasyonda ‘İmrenli Sahili&#; yazınca hemen karşınıza çıkıyor. Kadıköy&#;den önce Şile&#;ye geliyorsunuz. Sonra İmrenli tabelasını takip ediyor ve yaklaşık 1,5 saatlik bir araç yolculuğunun ardında buraya ulaşıyorsunuz. Bu sahilde deniz temiz, yosun yok, mis gibi kumluk bir plaj var. Plajda bulunan bazı işletmeler giriş ücreti talep edebiliyor. Bu ücret: 30 TL ile 35 TL arası değişiyor. Ulaşımı diğer koylara nazaran daha kolay. İmrenli&#;de işletme sayısı da fazla. Restoranlar, marketler mevcut bu sebeple sadece yaz aylarında değil kış aylarında da gidilebilir. Hatta kışın gitmek yazın gitmeye göre daha keyifli bile olabilir. Eğer şanslıysanız plajdaki işletme size odun sobasında patates ya da kestane pişirerek ikram edebilir.

8 &#; Tırmata Beach / Kilyos

Kilyos Halk Plajı&#;na oldukça yakın mesafede yer alıyor, Tırmata Beach. Burası öncelikli olarak ailelere yönelik hizmet veriyorlar. Bu sebeple plaja çift olmayanları almıyorlar ve bu konuda çok hassas davranıyorlar. Özel araçlarıyla gelenler için ücretsiz otopark alanı mevcut. Giriş ücretli olup kişi başı hafta içi 50 TL, hafta sonu 75 TL ve bu ücrete bir tane alkolsüz içecek dahil. Bayram tatillerinde ve resmi tatillerde hafta sonu fiyatı uygulanıyor. Küçük çocuklar için özel indirim yapılabiliyor. Tırmata Beach 6 dönüm çim alanın yanı sıra yaklaşık m² teras alanına sahip. Tüm bu alanda sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek 2 bin kişinin kullanabileceği şezlong bulunuyor. Mekanda ayrıca restoran ve kafe de tüm gün konuklara hizmet veriyor. Burada bir de Kite Surf Okulu var. Tırmata Beach haftanın her günü sabah akşam arası açık.

Tırmata Beach&#;e Nasıl Gidilir?

Özel aracınızla gelirken Yandex navigasyon uygulamasına Tırmata Beach yazınca sizi direkt getiriyor. Bir de Hacıosman Metro İstasyonu&#;ndan her gün sabah &#;da ve plajdan da &#;de servis kalkıyor. Bu özel servislerle mekana transfer hizmeti veriliyor. Servisle transfer ücreti ise; tek yön 15 TL, gidiş dönüş 20 TL. Daha detaylı bilgi almak için Tırmata Beach ile iletişime geçebilirsiniz.

Turizm ve seyahat odaklı gazetemiz, Turizm Günlüğü, Türkiye ve dünya genelindeki turizm gelişmelerini, güncel haberleri ve gündemle ilgili değerlendirmeleri, kesintisiz bir şekilde 7/24 siz değerli okuyucularıyla paylaşıyor. Haber, röportaj veya reklam talepleriniz için bize her zaman ulaşabilirsiniz: [email protected]

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır