ben x glasses / Anasayfa – Benx Eyewear

Ben X Glasses

ben x glasses

Benx Sunglasses Güneş Gözlüğü

Güneş gözlükleri kadın erkek herkesin vazgeçilmezlerinden olup,hem yaz ayları hem de kış ayları için önemli bir aksesuardır. Pek çok kullanıcı yaz aylarında güneşin zararlı ışınlarından korunmak için güneş gözlüğü kullanmayı tercih eder. Kış aylarında ise güneşin çok olduğu günlerde, özellikle kayak gibi kış sporları yaparken ya da trafikte araç kullanırken keskin bir görüş için güneş gözlüğü kullanılmalıdır. Öte yandan birçok insanın güneşe karşı hassasiyeti bulunur. Bundan korunmanın en kolay ve pratik yollarından biri, kaliteli bir güneş gözlüğüne sahip olmaktır. Kalitesiz güneş gözlükleri ise uzun vadede göz sağlığınızı bozabilir. Bu yüzden kaliteli bir güneş gözlüğü satın almak ve gerektiği her an kullanmak önemlidir. Göz sağlığının yanı sıra iyi görünmek, küçük dokunuşlarla tarz yaratmak isteyenlerin ilk tercihleri arasında da güneş gözlükleri yer alır. Bu alanda haklı bir üne sahip olan Benx markası, zengin ürün yelpazesi ile geniş bir kullanıcı kitlesine sahiptir. Benx güneş gözlüğü birbirinden farklı ve ilgi çekici modelleriyle her yaş grubundan kullanıcının dikkatini çekmeyi başarır. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte farklı güneş gözlüğü modelleri de kullanıcıların beğenisine sunulur. Hem şekilleri hem de sahip oldukları camların özellikleri açısından güneş gözlükleri, modelden modele farklılık gösterir. Benx erkek güneş gözlüğü modelleri, markanın en çok üzerinde yoğunlaştığı modellerdir. Bunun yanı sıra unisex ve kadın güneş gözlüğü modelleri de kullanıcılardan tam not alır. Markanın en sevilen güneş gözlüğü modellerine Trendyol farkıyla kolayca sahip olabilir; gözlerinizi ultraviyole ışınlarından korurken tarzınıza tarz katabilirsiniz.

Benx Güneş Gözlüğü Modelleri

Benx güneş gözlükleri birbirinden farklı tasarımlarda ve renklerde pek çok modele sahiptir. Bu farklılıklar ise kullanıcılara sayısız alternatif sunar. Katılacağınız ortama ve kullanım alanınıza göre markanın farklı çerçeve ve cam seçeneklerinden size en uygun olanı tercih edebilirsiniz. Benx güneş gözlüklerinin camları özellikleri ve renkleri açısından farklılık gösterir. Dilediğiniz cam türünü ve rengini seçerek kendinize özgü bir stil oluşturabilirsiniz. Benx güneş gözlüklerinin altıgen, beşgen, damla, çekik, asimetrik, bombeli, geometrik gibi farklı çerçeve seçenekleri bulunur. Rahat bir kullanım için yüz tipinize uygun bir güneş gözlüğü seçmeniz önerilir. Benx polarize güneş gözlüğü, güneş gözlüğü sahibi olmak isteyen kullanıcıların mutlaka araştırması ve incelemesi gereken modellerin arasında yer alır. Gözlüğün malzeme kalitesi ve polarize camların özelliği göz önünde bulundurulduğunda, Benx polarize güneş gözlüklerinin neden bu kadar çok tercih edildiği anlaşılabilir. Güneş gözlüklerindeki farklı çerçeve, cam ve renk alternatifleri kullanıcılara seçme özgürlüğü sunar. Benx’in ürün yelpazesinde kullanıcıyı tatmin edebilecek çeşitlilikte güneş gözlüğü modeli bulunur. Her kullanıcının ihtiyacı ve tarzı farklıdır; kimi klasik siyah veya kahverengi camlı bir güneş gözlüğü tercih ederken kimileri de pembe, mavi gibi farklı tonlara yönelmek ister. Benx, model çeşitliliğinin yanı sıra fiyatlarının esnekliği nedeniyle de oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eder. Güneş gözlüğü hem bir ihtiyaç hem de önemli bir aksesuardır. Markanın her bütçeye uygun fiyat politikası sayesinde kaliteyi uygun fiyata almak mümkündür. Benx’in zengin ürün gamında erkek güneş gözlüğü modelleri ağırlıklı olarak bulunsa da markanın unisex ve kadın güneş gözlüğü modelleri de fazladır. Günün trendlerini yansıtan maskülen ve feminen güneş gözlüğü modelleri arasından siz de dilediğinizi tercih edebilir ve girdiğiniz her ortamda stilinizi konuşturabilirsiniz.

Benx Güneş Gözlüğü Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Benx güneş gözlüklerinin birbirinden farklı pek çok modeli olduğu için güneş gözlüğü seçimi bazen zorlaşabilir. Benx güneş gözlüğü satın almayı düşünen kullanıcıların öncelikle gözlüğü nerede ve ne için kullanacağına karar vermesi gerekir. Sahilde kullanacağınız güneş gözlüğü ile trafikte görüşünüzü netleştirecek model birbirinden çok farklıdır. Sadece aksesuar olarak kullanacak olsanız bile rahatlığınız için yüz yapınıza uygun bir model seçmeniz çok önemlidir. Alacağınız güneş gözlüğü yüzünüze tam olarak oturmalı ve yanaklarınıza baskı uygulamamalıdır. Gözlük sapının uzunluğu da bu noktada önemlidir; fazla uzun ya da fazla kısa bir modelin tercih edilmesi, güneş gözlüğünün yüzünüze tam oturmamasına neden olacaktır. Güneş gözlüğü çerçevesinin yüz şeklinize uyumuna da dikkat etmeniz önerilir. Örneğin uzun bir yüze sahipseniz köşeli modelleri tercih etmeniz, güneş gözlüğünün size daha çok yakışmasını sağlayacaktır. Küçük bir yüze sahipseniz büyük gözlükleri tercih etmek yerine, göz çevrenizin bitimiyle orantılı modellere yönelmeniz gerekir. Güneş gözlüğü tercih ederken dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan biri budur. Ayrıca Benx güneş gözlükleri kullanıcılara birden fazla renkte cam seçeneği de sunar. Bu sayede kullanım alanınıza ve tarzınıza en uygun renkte cama sahip olan güneş gözlüklerini tercih edebilirsiniz. Özellikle trafikte araç kullanırken çok açık renkli camların yerine siyah, kahverengi gibi koyu renk camlı güneş gözlüklerini tercih etmeniz sürüş güvenliğiniz açısından önemlidir. Yine de karar vermekte zorlanıyorsanız, güneş gözlüğü modeli seçerken diğer kullanıcıların görüşlerinden de faydalanabilirsiniz. Markanın güneş gözlüklerini satın almış olan kullanıcılar güneş gözlüğü seçiminde sizin için iyi bir rehber olabilir. Benx güneş gözlüğü yorum kısmından kullanıcılar tarafından yapılan tüm paylaşımları görebilir ve yorumları inceleyerek gözlük modelinizi belirleyebilirsiniz. Dilerseniz daha sonra siz de aynı alandan görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

Benx Güneş Gözlüğü Fiyatları

Benx güneş gözlüğü fiyat açısından oldukça geniş bir aralığa sahiptir. Fiyat aralığının geniş olması, markanın farklı bütçelere sahip pek çok kullanıcıya hitap etmesini sağlar. Güneş gözlüğü fiyatları ürünlerin modellerine, çerçeve ve cam özelliklerine göre değişir. Benx güneş gözlükleri Trendyol’da zaman zaman çok avantajlı fiyatlarla satışa sunulabilir. Kampanyalar ve indirim günleri takip edilerek yeni sezon gözlük modellerini bile çok uygun fiyata satın almanız mümkündür. Trendyol üzerinden markanın birbirinden şık gözlük modellerine kolayca ulaşabilir, fırsatlardan yararlanarak dilediğiniz güneş gözlüğüne sahip olabilirsiniz. Güneş gözlüğü fiyatlarını etkileyen unsurlardan biri de gözlüklerin yeni sezon ürünü olmasıdır. Yılın moda çizgilerini taşıyan ve o modaya uygun çerçeveye sahip olan güneş gözlüklerinin fiyatları diğerlerinden farklıdır. Ayrıca daha kaliteli ve özel camlara sahip olan güneş gözlükleri de fiyat açısından farklılık gösterir. Kullanılan malzemenin kalitesi ürün fiyatını doğrudan etkiler. Göz sağlığına önem veren kullanıcılar her zaman kaliteli camlara sahip güneş gözlüklerini tercih etmelidir. Benx güneş gözlüğü kullananlar uzun süreli kullanımlarda bile gözlerinde ağrı ya da acı hissetmez, görüş kalitesini her zaman korurlar. Farklı renkte ve özellikteki camlar Benx güneş gözlüğü modellerinde mevcuttur, hem kadın hem de erkekler için bu modeller çeşitlilik gösterir. Benx güneş gözlüğü çeşitleri arasından ihtiyacınıza uygun bir seçim yapabilirsiniz. Markanın unisex modelleri de farklı stillere ve beklentilere hitap edebilecek niteliktedir. Gözlük çerçevelerinin kalite farkı da fiyatların değişmesine etki eden faktörlerdir. Bu nedenle gözlük almadan önce kullanım amacınıza ve tarzınıza uygun renkte ve çerçevede bir model belirlemeniz önemlidir. Trendyol’da beğendiğiniz Benx güneş gözlüğü modelleri arasında fiyat karşılaştırması yaparak bütçenize uygun bir güneş gözlüğüne uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Benx Sunglasses Ben.x Güneş Gözlüğü TYC

Benx Sunglasses Ben.x Güneş Gözlüğü

KARGO BEDAVA

Satıcı : FunEyes

Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Koleksiyona Ekle

Son 1 ürün

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün FunEyes tarafından gönderilecektir.
  • ORİJİNAL VE TEK ÜRÜNDÜR. 2 YIL GARANTİLİDİR. FOTOĞRAFLAR KENDİ ÇEKİMİMİZDİR. RENKLERDE SAPMALAR OLABİLİR. GÖRSELLER FUNEYES MAĞAZASINA AİTTİR. SATICINIZI KONTROL EDİNİZ
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

Ürün Değerlendirmeleri

Henüz Yorum Yazılmamış.

Ürün Bilgileri

Benx Sunglasses Ben.x Güneş Gözlüğü

  • ORİJİNAL VE TEK ÜRÜNDÜR. 2 YIL GARANTİLİDİR. FOTOĞRAFLAR KENDİ ÇEKİMİMİZDİR. RENKLERDE SAPMALAR OLABİLİR. GÖRSELLER FUNEYES MAĞAZASINA AİTTİR. SATICINIZI KONTROL EDİNİZ
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Ekartman55
  • Cam MateryaliPolarize
  • Çerçeve MateryaliKemik
  • Cam TipiMat
  • Çerçeve FormuDikdörtgen
  • Cam RenkFüme
  • Çerçeve RenkSiyah
  • Çerçeve TipiÇerçeveli
  • RenkMavi
  • DesenDüz
  • OrtamBeachwear
  • KoleksiyonBusiness
  • Sürdürülebilirlik DetayıOrganik
  • Ek ÖzellikSaten

Benx Eyewear Bxtr90 M

Mercan Optik funduszeue.infoşti

Mercan Optik funduszeue.infoşti

İ.O.S.B. Cad. Mutsan Sitesi M4 Blok No, Başakşehir Başakşehir / İstanbul (Avrupa) Türkiye

TürkiyeTürkiye

Mercan Optik Ltd. since , it is Turkey\'s leading manufacturer of optical frames and sunglasses. It manufactures according to the advanced production facility and ISO quality management system in Istanbul. This m² facility is integrated into a business model spanning the entire value chain: design, product development, manufacturing, marketing, logistics and distribution. Mercan Optik uses only high quality raw materials purchased from companies that are known

Details

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası