anadolu üniversitesi web mail / EBYÜ – Anadolu'da Bir Dünya Üniversitesi

Anadolu Üniversitesi Web Mail

anadolu üniversitesi web mail

E-Posta Adresi Oluşturma ve Güncelleme

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine kayıtlı öğrencilerimizin e-posta adreslerinin güncel olmaması ya da sistemde kayıtlı e-posta adreslerinin olmamasından dolayı öğrencilerimizle bilgi paylaşımı konusunda bazı aksaklıklar yaşanmaktadır. Bu doğrultuda öğrencilerimizin e-posta adreslerini güncellemesi, e-posta adresleri mevcut değilse yeni bir e-posta adresi alması gerekmektedir.

@funduszeue.info uzantılı e-posta adresiniz yoksa funduszeue.info bağlantısı üzerinden yeni &#;@funduszeue.info&#; uzantılı e-posta adresinizi oluşturabilirsiniz. E-posta adreslerine ulaşma isteğimizin sebebi sizlerle bilgi paylaşımı sağlayabilmek ve iletişimde sorun yaşamamaktır.

Eğer @funduszeue.info uzantılı e-posta hesabınızı aktif olarak kullanmıyorsanız farklı özel, ücretsiz e-posta sağlayıcılardan (Gmail, Hotmail, Yahoo, Yandex vb.) aldığınız e-posta adresinizi de sisteme iletişim adresiniz olarak kaydedebilirsiniz.

Aşağıdaki anlatımlar e-posta alımı konusunda sizlere yardımcı olacaktır.

@funduszeue.info uzantılı E-Posta Adresi Oluşturma

@funduszeue.info uzantılı e-posta adresiniz yoksa funduszeue.info bağlantısı üzerinden yeni &#;@funduszeue.info&#; uzantılı e-posta adresinizi oluşturabilirsiniz.

Anadolu Üniversitesi Internet hesabınız var ve henüz üniversitemizden herhangi bir e-posta hesabı almadıysanız, kendiniz için e-posta hesabı oluşturup kullanmaya başlayabilirsiniz. Eğer internet hesabınız yoksa nasıl alabileceğinizi buradan öğrenebilirsiniz.

Yeni e-posta adresi oluşturma işlemine başlamadan önce geçerli şifrenizin, şifre politikamızda belirtilen kural ve kısıtlamalara uygun olduğundan emin olmalısınız. Şifre politikamıza uygun olmayan şifreyle deneyeceğiniz e-posta oluşturma işlemi başarılı olmayabilir. Ayrıntılı bilgiyi Şifre Değişikliği sayfamızda bulabilirsiniz

E-posta hesabı oluşturma işlemine başlamak için aşağıdaki alanları doldurup DEVAM ET tuşuna basınız.

Şifremi unuttum, ne yapabilirim?

Hatırlatma kaydım var!
Eğer şifre hatırlatma kaydı yaptırdıysanız Şifre Hatırlatma sayfasına giderek şifrenizi öğrenebilirsiniz.

Hatırlatma kaydım yok!
Üniversite Çalışanları : Personel Dairesine giderek yeni şifrelerini alabilirler.
Örgün Öğrenciler : Öğrenci İşlerine giderek yeni şifrelerini alabilirler.
AÖF Öğrencileri : En yakın AÖF Bürosuna giderek yeni şifrelerini alabilirler.

Yeni şifre talebinde bulunmak için şahsen ilgili birime başvurmalısınız. Telefon, posta, e-posta veya üçüncü şahıslar aracılığıyla yapılacak başvurularda şifre alamazsınız.

Anadolu Üniversitesi Şifre Değiştirme İşlemleri

Anadolu Üniversitesi Şifre Değiştirme İşlemlerini Gerçekleştirmek için Tıkalyınız

Anadolu Üniversitesi (funduszeue.info) adresinde ŞİFRE linkini tıklayınız.

Gelen pencerede ŞİFRE DEĞİŞTİR sayfası funduszeue.infoet hesabı şifrenizi değiştirebilirisniz. Standart şifre değiştirme kurallarının olduğu sayfada eski şifrenizi daha sonra yeni şifrenizi ve yanlışlığı engellemek için tekrar yeni şifrenizi funduszeue.info sonra ŞİFREYİ DEĞİŞTİR butonuna basarak şifrenizi değiştiriniz. Yeni şifrenizle alacağınız hizmetler için Yardım-->İnternet Hesabı-->Kullanıldığı Yerler bakabilirsiniz.

İşlem bittiğinde şöyle bir uyarı ekrana çıkacaktır.

Şifre değişikliğiniz başarıyla gerçekleştirilmiştir. Yeni şifreniz birkaç dakika içerisinde kullanımda olacaktır.

Şifre değiştirme işlemini tamamlamıştıfunduszeue.info kaç dakika sonra yeni şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

İnternet hesabı nedir?

Anadolu Üniversitesi mensuplarının (çalışan ve öğrenci), üniversitemizin internet ortamında sunduğu hizmetlerden (e-posta, teknik servis, kablosuz internet, internet kafe, kayıt yenileme, portal vs.) faydalanabilmeleri için gerekli hesaptır.

İnternet hesabı nasıl alınır?

Anadolu Üniversitesi çalışanları ve öğrencileri kendileri için bir internet hesabı almaya hak sahibidirler. Üniversiteye kayıt anında veya daha sonra, diledikleri zaman alabilirler.

Ancak her hesap ile her hizmete erişemeyebilirsiniz. Örneğin lisans servisini kullanma yetkisi belli hesaplara verilmiştir. Yetkisi olmayan hesaplar lisans servisini kullanamaz. Veya örgün öğrenci hizmetlerini sadece aktif olan örgün öğrenciler kullanabilir. Kablosuz ağ kullanımında, cdrom servisinde ve diğerlerinde de benzeri kurallar geçerlidir.

Eğer internet hesabınız yoksa veya hatırlamıyorsanız, öğrenmek için;

1- Anadolu Üniversitesi çalışanı (Personel Veritabanında kaydı var) iseniz Personel Dairesine,
2- Örgün öğrenci veya üniversitemize ders vermeye gelen akademisyen iseniz Öğrenci İşlerine,
3- AÖF öğrencisi iseniz en yakın AÖF Bürosuna başvurmalısınız.

Üniversitemiz personel kayıtlarında olmayıp da Kurum Dışı etiketiyle üniversitemizde sürekli veya geçici çalışan personel, Nüfus Cüzdanı fotokopisiyle birlikte isteğini içeren resmi yazıyı Rektörlüğümüzün onayı ardından Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi'ne iletmelidir. Resmi yazıda, istekte bulunan gerçek kişinin T.C. Kimlik Numarası açık olarak belirtilmelidir.

İnternet hesabınızla alabileceğiniz bazı hizmetler

E-posta hizmetleri

*Teknik servis hizmetleri
*Örgün öğrenci sistemi
*Anadolu WI-FI

Yeni e-posta adresi oluştur

Anadolu Üniversitesi Internet hesabınız var ve henüz üniversitemizden herhangi bir e-posta hesabı almadıysanız, kendiniz için e-posta hesabı oluşturup kullanmaya başlayabilirsiniz. Eğer internet hesabınız yoksa nasıl alabileceğinizi buradan öğrenebilirsiniz.

Yeni e-posta adresi oluşturma işlemine başlamadan önce geçerli şifrenizin, şifre politikamızda belirtilen kural ve kısıtlamalara uygun olduğundan emin olmalısınız. Şifre politikamıza uygun olmayan şifreyle deneyeceğiniz e-posta oluşturma işlemi başarılı olmayabilir. Ayrıntılı bilgiyi Şifre Değişikliği sayfamızda bulabilirsiniz

E-posta hesabı oluşturma işlemine başlamak için aşağıdaki alanları doldurup DEVAM ET tuşuna basınız.

Şifre değişikliği

Yardım videosunu izlemek için tıklayınız.

Aşağıdaki kurallar ve kısıtlamalar tanımlayacağınız yeni şifrede geçerlidir.

*Şifreniz 8 - 16 karakterden oluşmalıdır.
*Şifre büyük/küçük harf duyarlıdır.
*Şifre büyük ve küçük harfleri ve sayıları içerebilir.
*Şifre şu ASCII metin karakterlerini içerebilir:
` ~ ! @ # $ % ^ & * ( ) _ + - = { }

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.