şahan gökbakar oytun erbaş / Şahan Gökbakar&#dan, Oytun Erbaş&#a gönderme

Şahan Gökbakar Oytun Erbaş

şahan gökbakar oytun erbaş

Şahan Gökbakar’dan Oytun Erbaş'a: 'Yalan üzerine tez mi yazıyor dersiniz?'

Covid salgınının başlarında "Koronavirüs Türkleri teğet geçecek" açıklamasıyla tepki çeken Doç. Dr. Oytun Erbaş, açıklamalarıyla gündemdeki yerini koruyor. 

Kendisini deneysel tıp uzmanı olarak tanıtan Doç. Dr. Oytun Erbaş'ın TVNET'te katıldığı Sert Sorular programındaki “Bana ‘pazarcıdan bilim adamı mı olur’ dediler. İnsanlar neyi eleştiriyor biliyor musun? Bu kadar pragmatik şeyleri halka anlatmam röpteşambırlı doktorların işine gelmiyor. Biz Anadolu çocuğuyuz. Eğer bu hükümet olmasaydı bizim öğretim üyesi olma şansımız yoktu”sözleri sosyal medyada eleştirilmişti.

Erbaş’ın açıklamalarının ardından babası Bülent Erbaş’ı tanıyan sosyal medya kullanıcıları, ailenin Sökeli değil, Ödemişli olduğunu, baba Erbaş’ın da programda bahsedildiği gibi pazarcı değil bankacı olduğunu ortaya çıkardı.

'DEDESİ VETERİNER' İDDİASI

Erbaş daha sonra yeni bir açıklama yaparak “Babam bankacı onunla il il gezdik. Dedemlerle büyüdüm ben, dedem esnaftır benim pazarcıdır. Pazarlarda pirinç sattım. Ödemişliyim" şeklinde açıklaması yapmıştı.

Bu kez sosyal medyada Erbaş’ın dedesinin pazarcı değil, veteriner olduğu ileri sürüldü.

ŞAHAN GÖKBAKAR'DAN ESPRİLİ YANIT

Önceki günlerde 'Oytun Erbaş'ı taklit ettiği paylaşımıyla gündem olan ünlü komedyen Şahan Gökbakar, son olarak Twitter'dan yaptığı paylaşımla Erbaş hakkında iddialara esprili bir yanıt verdi.

Gökbakar, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Bu Oytun Paşa'nın 'Babam değil dedem pazarcı' dediği dedesi de veteriner çıkmış. 'Dedem veteriner, annemin babası pazarcı' demiş.'Elimizde kadeh gezdirmediğimiz için yapmadılar' demiş kadehli resmini koymuşlar. Oytun Paşa 'Yalan' üzerine tez mi yazıyor dersiniz?"


Komedyen Şahan Gökbakar, ‘AK Parti iktidarının akademideki vesayeti kırmasıyla’ bulunduğu pozisyona gelebildiğini söyleyen Doç.Dr. Oytun Erbaş’ı taklit etti.

Gökbakar, Instagram'dan yayınladığı videoda "Anadolu komedyenleri olarak şakaları çöpten toplardık" dedi.

Gökbakar’ın videosu binlerce beğeni aldı.

Erbaş ise kendisine yöneltilen tepkilere yayınladığı bir video ile yanıt verdi. Babasının bankacı olduğunu söyleyen Erbaş, kendisinin pazarcılık yaptığını söyledi.

Salgının ilk günlerinde koronavirüsün Türkleri etkilemeyeceği ve maske takmanın gerekli olmadığı şeklindeki tartışmalı açıklamalarıyla bilinen Doç. Dr. Oytun Erbaş, önceki gün katıldığı TVNET ekranlarında yayınlanan Sert Sorular programında şu ifadeleri kullanmıştı:

Bu kadar pragmatik şeyleri halka anlatmam ropdöşambırlı doktorların işine gelmiyor. Doktor bir şey söylüyor yarısı Latince. Bir adam halka anlaşılabilir bir şeyler söylüyor, ondan zaten kıskançlık. Bana 'Baban ne iş yapıyor', 'Pazarcı' dedim. ‘Pazarcıdan bilim adamı mı olur’ dediler. Ailesi varlıklı, iyi okullarda okumuş, iyi dil bilen, giyimi çok iyi olanlar hep farklı. Çayı tutuşu, şampanyayı kadehi kaldırışı Biz öyle değiliz. Anadolu'dan gelmiş bir şeyler yapmaya çalışan çocuklarız. Hep kendi emeğimle buraya geldik. Eğer bu hükümet olmasaydı bizim öğretim üyesi olma şansımız yoktu

“Koronavirüs Türkiye’yi çok az etkileyecek”

Erbaş'ın koronavirüs salgını hakkında yaptığı açıklamalar tartışmaya yol açmıştı.

Erbaş, "Türkler Asya ırkı ama bize biraz da Akdeniz’den gen gelmiş. Biz biraz Macaristan, Rumen grubundan da gen almışız. Daha karışık bir gen grubuyuz. Ben Türkiye’nin çok az etkileneceğini düşünüyorum" demişti.

Maske takmanın da gerekli olmadığını savunan Erbaş, "Çünkü maske nemle ıslanıyor. Virüs üstünde daha çok birikir. Maske bırakın önlemeyi hasta olmayı bile kolaylaştırabilir" iddiasında bulunmuştu

Independent Türkçe

Atma Oytun din kardeşiyiz. Röpteşambır Oytun gerçeğini Şahan Gökbakar ortaya çıkardı

AKP hükümeti sayesinde akademisyen olduğunu söyleyen Oytun Erbaş, katıldığı programda babasının pazarcı olduğunu söylemiş ancak babası banka müdürü çıkmıştı.

“Dedem pazarcıydı” diyen Erbaş, dedesinin veteriner olduğu ortaya çıkınca bu defa "annemin babası pazarcıydı" dedi.

Erbaş''ın, kafa karıştıran açıklamalarıyla ilgili paylaşımında bulunan Komedyen Şahan Gökbakar''ın kişisel twitter adresinden yaptığı "Yalan" üzerine tez mı yaziyor" paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

İşte Gökbakar''ın paylaşımı;

"Bu Oytun paşa''nın "babam değil dedem pazarcı"dedigi, dedesi de veteriner çıkmış."Dedem veteriner, annemin babası pazarcı" demiş."Elimizde kadeh gezdirmediğimiz için yapmadılar" demis kadehli resmini koymuşlar. Oytun paşa "Yalan" üzerine tez mı yaziyor dersiniz?"

NE OLMUŞTU

TVNET ekranlarında yayınlanan Sert Sorular programında konuşan Doç. Dr. Oytun Erbaş, “Bana ‘pazarcıdan bilim adamı mı olur’ dediler. İnsanlar neyi eleştiriyor biliyor musun? Bu kadar pragmatik şeyleri halka anlatmam röpteşambırlı doktorların işine gelmiyor. Biz Anadolu çocuğuyuz. Eğer bu hükümet olmasaydı bizim öğretim üyesi olma şansımız yoktu” sözleri sosyal medyada eleştirilmişti.

Erbaş’ın açıklamalarının ardından babasının pazarcı değil, bankacı olduğu öğrenilmişti. Erbaş ise “Babam bankacı onunla il il gezdik. Dedemlerle büyüdüm ben, dedem esnaftı. Pazarlarda pirinç sattım. Ödemişliyim" şeklinde açıklama yapmıştı.

Bu kez sosyal medyada Erbaş’ın dedesinin pazarcı değil, veteriner olduğu ileri sürülmüştü. Yeniçağ''dan Ümit Karadağ iddiaları Oytun Erbaş’a sormuştu.

DEDESİ VETERİNER Mİ PAZARCI MI

Dedesinin veteriner olduğu iddialarına Erbaş, “O kim biliyor musun? Babamın babasının babası. Babamın dedesi yani veteriner. Babamın babası terzidir. Benim pazarcı olan annemin babası. Gerçek dedem yani. Babamın sayfasını bulmuşlar. Orada da Kuvayı Milliye Soma Cephesi komutanı baytar Osman Erbaş’ın oğludur yazıyor” yanıtı verdi. 

ŞARAP KADEHİ FOTOĞRAFINI KİM ÇEKTİ

Eleştirilere araç içinde çektiği bir videoyla cevap veren Erbaş “Biz yılbaşı kutlamayan, elinde kadeh gezdirmeyen tipleriz. Müdahalelerden yılmadık. Canavar gibi bilim adamı olduk” demişti.

Erbaş’a sosyal medyada paylaşılan şarap kadehli fotoğrafını da sorduk. Erbaş, “O da bir üçkağıtçılık. Bir toplantıdayız, ilaç toplantısındayız. O toplantıda herkesin önünde bir şeyler var. Benim önümde de var. Onu da babam çekmiş. O kadeh bana ait değil zaten. Onu babamın Facebook hesabından almışlar. O bardağın benimle alakası yok. İzmir Hilton Oteli’ndeydik. Geldiğimizde vardı o içecekler zaten” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası