yalova merkez çınarcık arası kaç km / Yalova Çınarcık Yalova Merkez Arası Yol Kaç Km, Nasıl Gidilir Tarifi

Yalova Merkez Çınarcık Arası Kaç Km

yalova merkez çınarcık arası kaç km

kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir kaynağı değiştir]

Medya[değiştir

Çınarcık, Türkiye’nin kuzeybatısındaki Marmara Bölgesi’nde bulunan Yalova’nın en büyük ilçelerinden biridir. Yalova’nın ilçelerinden güneybatısında Armutlu ve doğusunda Termal ilçeleri ile birlikte güneyinde Bursa’nın Gemlik ilçesiyle komşudur. Yalova şehir merkezine uzaklığı yaklaşık olarak 15 km’dir.

Çınarcık, Marmara Bölgesi’nde özellikle yaz tatilleri açısından sıklıkla tercih edilen yerler arasındadır. Bünyesinde barındırdığı harika doğal güzellik alanları ile dikkat çeken ilçe, gelen misafirlerine keyifli bir tatil olanağı sunmaktadır. İlçeye ulaşım kara yolu ve deniz yolu ile gerçekleşmektedir. Kara yolu ile ulaşım seçenekleri arasında ise özel araç ve şehirlerarası otobüsler bulunmaktadır.

Çınarcık’a Nasıl Gidilir?

Çınarcık’a tüm şehirlerden kara yolu ile ulaşım mümkündür. Özel aracınız ile konforlu ve rahat bir şekilde ulaşım sağlayabileceğiniz gibi şehirlerarası otobüsler ile de gelebilirsiniz. Kara yolu dışında deniz yolu ve hava yolu ile de ulaşım sağlanabilmektedir.

Çınarcık’a Özel Araç İle Ulaşım

Çınarcık’a özel araç ile bütün şehirlerden ulaşım mümkündür. Bursa’dan Çınarcık’a özel aracı ile gelmek isteyen tatilciler, D/E üzerinden hızlı bir şekilde ulaşım sağlayabilirler. Bursa-Çınarcık arası yaklaşık olarak 81 km’dir. Araba yolculuğunuz trafiğin akışına göre ortalama 1 saat 25 dakika sürmektedir.

Kocaeli’nden Çınarcık’a özel aracı ile gelmek isteyen tatilciler, Anadolu Otoyolu/O-4/E80 üzerinden ulaşım sağlayabilir. Bu rota üzerinde ücretli geçişler bulunmaktadır. Kocaeli-Çınarcık arası yaklaşık olarak 88 km’dir. Araba yolculuğunuz ortalama 1 saat 20 dakika sürmektedir.

Eskişehir’den özel aracı ile Çınarcık’a gelmek isteyen tatilciler ise Bursa Eskişehir Yolu/D üzerinden kolay bir şekilde ulaşabilirler. Bu rota üzerinden ücretli geçişler bulunmaktadır. Eskişehir-Çınarcık arası yaklaşık olarak km’dir. Araba yolculuğunuz ortalama 3 saat sürmektedir.

Ayrıca aracınızda veya akıllı telefonlarınızda bulunan Nagivasyon uygulamasından da faydalanabilirsiniz.

Çınarcık’a Otobüs İle Ulaşım

Çınarcık’a özel araç dışında şehirlerarası otobüs seferleri ile de ulaşım mümkündür. Şehirlerarası otobüsle ulaşım için Çınarcık Otogarı veya Yalova Otogarı varış noktaları tercih edilmelidir.

Çınarcık’a en yakın olan şehir Bursa’dır. Bursa’dan Çınarcık’a şehirlerarası otobüsler ile gelmek isteyen tatilciler, öncelikle Yalova’ya ulaşım sağlamalıdır. Bursa’dan Çınarcık’a direkt olarak otobüs seferi bulunmamaktadır. Bursa Otogarı’ndan Yalova’ya 30 dakika bir otobüs seferi düzenlenmektedir.

Bursa-Yalova arası ortalama 66 km’dir. Otobüs yolculuğunuz yaklaşık olarak 50 dakika sürmektedir. Otobüs bilet fiyatları ise TL arasındadır. Yalova Otogarı’na ulaşım sağladıktan sonra buradan Çınarcık’a giden toplu taşıma araçlarını tercih edebilir veya taksi hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Kocaeli’nden Çınarcık’a şehirlerarası otobüsler ile gelmek isteyen tatilciler, öncelikle Yalova Otogarı’na varmalı, ardından Çınarcık’a geçmelidir. Kocaeli-Yalova arası ortalama 72 km’dir. Otobüs yolculuğunuz yaklaşık olarak 1 saat 15 dakika sürmektedir. Otobüs bilet fiyatları ise TL arasındadır.

Yalova’ya ulaşım sağladıktan sonra buradan ilçeye giden toplu taşıma araçlarını tercih edebilir veya daha hızlı ulaşım sağlayabilmeniz adına otogarda ve birçok noktada bulunan taksi hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Çınarcık’a Hava Yolu İle Ulaşım

Çınarcık’a direkt olarak hava yolu ile ulaşım sağlanamamaktadır. Hava yolu ile ulaşım sağlayabilmeniz için İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş yapmanız gerekmektedir. Sonrasında ilk önce Yalova, ardından Çınarcık’a ulaşım sağlayabilirsiniz. Havalimanı ile Yalova şehir merkezi arası ortalama 57 km’dir.

Havalimanı’ndan Bursa’ya giden BURULAŞ otobüsleri ile Yalova şehir merkezine ulaşım sağlayabilirsiniz. Otobüs yolculuğunuz ortalama 45 dakika sürmektedir. Otobüs bilet fiyatları ise TL arasındadır.

Ayrıca İstanbul’da bulunan İDO iskelelerinden de Yalova’ya giden deniz otobüslerini tercih edebilirsiniz. Şehir merkezine vardıktan sonra Çınarcık’a toplu taşıma araçları veya taksi ile ulaşım sağlayabilirsiniz.

Birden fazla aktarma yapacağınız için hava yolu ile ulaşım seçeneği hem masraflı hem de zahmetli olacaktır. Ayrıca yol süresi de uzadığı için bu ulaşım seçeneği tercih edilmemektedir.

Çınarcık’a Deniz Yolu İle Ulaşım

Çınarcık’a belirli saatlerde deniz yolu ile ulaşım sağlanmaktadır. Bunun için öncelikle Yalova şehir merkezine ulaşım sağlamanız gerekmektedir. Bulunduğunuz bölgeden Yalova’ya ulaşım sağladıktan sonra İDO deniz otobüsleri ile ilçeye gidebilirsiniz. Saat , , saatlerinde İDO, saat ve saatlerinde ise Turyol aracılığı ile ulaşım mümkündür.

Yalova’dan Çınarcık’a Ulaşım

Yalova’dan Çınarcık’a birçok ulaşım seçeneği mevcuttur. Özel aracınız ile rahat bir şekilde gidebileceğiniz gibi toplu taşıma araçlarından ve taksi hizmetlerinden de yararlanabilmeniz mümkündür.

Yalova’dan Çınarcık’a özel aracı ile gelmek isteyen tatilciler, Yalova Armutlu Yolu üzerinden kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilirler. Araba yolculuğunuz yaklaşık olarak yarım saat sürmektedir.

Yalova’dan Çınarcık’a otobüs ile gelmek isteyen tatilciler, Yalova şehir merkezinden hareket eden belediye otobüslerini veya minibüsleri tercih edebilir. Yalova-Çınarcık arası tam bir kişi otobüs ücreti 4 TL, öğrenci otobüs ücreti ise 2 TL’dir.

Yalova’dan Çınarcık’a her saat başı minibüsler kalkmaktadır. Minibüs ücretleri ise 1,75 TL ile 2 TL arasında değişmektedir.

Ayrıca daha hızlı ulaşım sağlayabilmeniz adına taksi hizmetlerinden yararlanmayı tercih edebilirsiniz.

İstanbul’dan Çınarcık’a Ulaşım

İstanbul’dan Çınarcık’a ulaşım için pek çok yol alternatifi bulunmaktadır. İstanbul-Çınarcık arası ortalama 93 km’dir. İstanbul’dan Çınarcık’a özel aracı ile gelmek isteyen tatilciler, O-4 Otoyolu üzerinden ulaşım sağlayabilirler. Bu rota üzerinde ücretli geçişler bulunmaktadır. Araba yolculuğunuz yaklaşık olarak 1 saat 25 dakika sürmektedir.

İstanbul’dan Çınarcık’a şehirlerarası otobüs ile gelmek isteyen tatilciler, öncelikle Yalova şehir merkezine ulaşım sağlamalıdır. İstanbul’da bulunan tüm otobüs kalkış noktalarından Yalova’ya hareket eden otobüs seferlerini tercih edebilirler. Otobüs yolculuğunuz ortalama 1 saat 50 dakika sürmektedir. Otobüs bilet fiyatları ise TL arasındadır. Yalova’ya vardıktan sonra buradan ilçeye giden minibüs veya otobüsleri tercih edebilirsiniz.

İstanbul’dan Çınarcık’a deniz yolu ile gelmek isteyen tatilciler, birden fazla ulaşım aracını kullanarak varabilirler. İstanbul'dan deniz yolu ile ulaşım deniz otobüsleri ve hızlı feribot ile gerçekleşmektedir. Bostancı, Kadıköy, Pendik, Yenikapı, Kartal ve Sirkeci’den bazıları Çınarcık’a bazıları ise Yalova iskelesine düzenlenmektedir. Deniz otobüsü bilet fiyatları başlangıç noktasına göre değişmektedir.

Pendik’te yer alan İDO Pendik Feribot İskelesi’nden gün içerisinde hemen her saatte feribot seferleri düzenlenmektedir. Feribot bilet fiyatları ise TL arasındadır. İstanbul Avrupa Yakası’ndan gelmek isteyenler ise İDO Yenikapı Feribot İskelesi’ni kullanmalıdır. İki saatte bir düzenlenen feribot seferlerinin bilet fiyatları ise TL arasında değişmektedir. Direkt Çınarcık’a yapılan seferler yaklaşık olarak 90 dakika sürmektedir.

Ankara’dan Çınarcık’a Ulaşım

Ankara’dan Çınarcık’a birden fazla ulaşım seçeneği mevcuttur. Ankara-Çınarcık arası ortalama km’dir. Ankara’dan Çınarcık’a özel aracı ile gelmek isteyen tatilciler, Anadolu Otoyolu/O-4 üzerinden ulaşım sağlayabilirler. Bu rota üzerinde ücretli geçişler bulunmaktadır. Araba yolculuğunuz yaklaşık olarak 4,5 saat sürmektedir.

Ankara’dan Çınarcık’a şehirlerarası otobüs yolculuğu yaparak gelmek isteyen tatilciler, ilk olarak Yalova’ya varmalıdır. Ankara Otogarından Yalova’ya sefer yapan otobüs firmalarını tercih edebilirler. Otobüs yolculuğunuz ortalama 6 saat 15 dakika sürmektedir. Otobüs bilet fiyatları ise TL arasındadır. Yalova’ya ulaşım sağladıktan sonra ilçeye giden toplu taşıma araçlarını veya taksi hizmetlerini kullanabilirsiniz.

Ankara’dan Çınarcık’a uçak yolculuğu yaparak gelmek isteyen tatilciler, öncelikle İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş yapmalıdır. Buradan Yalova’ya otobüs veya deniz otobüsleri ile geçiş yapabilir, sonrasında da Çınarcık’a ulaşım sağlayabilirsiniz. Uçak yolculuk süreniz ortalama 55 dakika sürmektedir. Uçak bilet fiyatları ise TL arasındadır. Birden fazla aktarma yapacağınız için hava yolu ile ulaşım hem zahmetli hem de maliyetli olmaktadır.

İzmir’den Çınarcık’a Ulaşım

İzmir’den Çınarcık’a gelmek isteyen tatilciler için pek çok ulaşım seçeneği mevcuttur. Özel aracınız ile ilçeye gelmek isteyen tatilciler, O-5 üzerinden ulaşım sağlayabilirler. Yolda ücretli geçişler bulunmaktadır. İzmir-Çınarcık arası ortalama km’dir. Araba yolculuğunuz yaklaşık olarak 4 saat sürmektedir.

İzmir’den Çınarcık’a uçak ile gelmek isterseniz, öncelikle İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş yapmanız gerekmektedir. İzmir-Havalimanı arası uçak yolculuğunuz ortalama 1 saat 5 dakika sürmektedir. Uçak bilet fiyatları TL arasındadır. Havalimanına vardıktan sonra ilçeye ulaşım için ilk önce Yalova’ya geçmelisiniz. Aktarmalı olarak ilçeye ulaşım sağlayabileceğiniz için uçak seyahati fazla tercih edilmemektedir.

İzmir’den Çınarcık’a şehirlerarası otobüs yolculuğu yaparak gelmek isteyen tatilciler, öncelikle Yalova’ya varmalıdır. İzmir Otogarından Yalova’ya sefer yapan otobüs firmalarını kullanabilirler. Otobüs yolculuğunuz yaklaşık olarak 6 saat sürmektedir. Otobüs bilet fiyatları ise TL arasındadır. Yalova Otogarı’na vardıktan sonra buradan Çınarcık’a giden minibüs veya otobüsleri tercih edebilir veya taksi hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

Çınarcık Otelleri arasından seçiminizi yaparak tercihinize ve ulaşım detaylarına göre konaklama yapacağınız otele karar verebilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası