macera fantastik filmler türkçe dublaj izle / Ejder Tanrı’nın Öfkesi 2 Türkçe Dublaj Fantastik-Macera Filmi - Dailymotion Video

Macera Fantastik Filmler Türkçe Dublaj Izle

macera fantastik filmler türkçe dublaj izle

 Avatar: Suyun Yolu

FRAGMANI İZLE

Üyeler
4,3 270 Puanlama ve 58 Eleştiri
Puanım :

İzlemek İstiyorum

Eleştiri yaz!

Facebook'ta PaylaşTwitter'da paylaş

Özet

Avatar serisinin 2009 yılında küresel bir fenomen haline gelen devam halkası; bu defa James Cameron'un yaratmış olduğu öykü evreninin hem kökenlerine iniyor hem de sınırlarını genişletmeyi hedefliyor. Avatar'da yaşanan olaylardan birkaç yıl sonra Jake ve Neytiri Pandora'da kendi ailelerini kurmuştur. Ancak onlar evlerini terk etmek zorunda kalır. Bu yüzden Jake ve Neytiri, suyun yüzeri ve altı dahil olmak üzere Pandora'nın dışındaki yerleri keşfetmeye başlar.

Beyazperde Eleştirisi

Bundan tam 13 yıl önce gösterime giren ve bir 3D çılgınlığı başlatan Avatar’ın devam filmini bekleyen var mıydı, bilmiyorum ancak o kişilerden biri değildim. Yine de “Cameron bardaktaki suyu çekse gider izlerim” duygusuna sahibim. Avatar: Suyun Yolu filminin basın gösterimine de bu motivasyonla katıldım.Tüm zamanların en yüksek gişe hasılatı elde eden filmi olma unvanına sahip Avatar’ın 10 yıl sonrasında geçen yeni filmde, artık iyice çoluk çocuğa karışmış ve klan liderliğini başarıyla yürüten Jake Sully’nin bu kez ailesi üzerinden sınanmasına şahitlik ediyoruz. Tehdit aynı, ilk filmde kıçına tekmeyi yiyen “Hava İnsanları” dayağa doymamış olacak ki yeniden Pandora’ya ve onlara engel olmak isteyen Sully ailesine musallat oluyor. Yeni bir savaşa ve kıyıma engel olmak isteyen Jake, ailesini alıp sürgün hayatı yaşamaya razı oluyor ama belalısı Albay Miles Quaritch de mezardan dönmüş olarak p

Eleştirinin tamamı

Fragmanlar

Öneriler

Son Haberler

111 Haber ve Özel Dosya

Oyuncular

Tüm oyuncular ve teknik ekip

İzleyici eleştirisi: sevdiler

En iyi ve en faydalı yorumlar

Filmi bugün Nişanlımla birlikte izleme şansım oldu. Avatarı ilk izlediğimde nedense çokta etkisinde kalmamıştım. bu filme de gittiğimde ilk filmi unutmuştum bile. Avatar 2 yi izleyince Avatar evreni ilgimi çekmeyi başardı. üçüncü filmi beklemiyorum desem yalan olur. Üçüncü Filmde fantastik ögelerden çok bilim kurgu yönünün ağır basması filmi daha anlamlı kılacağını düşünüyorum. Umarım üçüncü filmde ...
Devamını oku

Film gerçekten hakkını veriyor. Saatin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Filmin geri kalan serisini sabırsızlıkla bekliyoruz.

Bu eleştiride spoiler vardır! Avatar the way of Water tam anlamıyla bir dastan olmuş filmi 4dx bir salonda en önün en köşesinden izlememe rağmen filme hayranlık duydum... Filmin görselliğine büyülendim bir an olsun 3 saatlik süresine rağmen sıkılmadım farklı dünyalara atıldım tüm gündelik dertlerimi unutup ağzım açık bir şekilde izledim film bitince başım dönüyordu avatar 2 izlemesi gerçekten yorucu bir film ...
Devamını oku

Görsellik beklenildiği üzere oldukça iyiydi. İlk filmin teknolojik imkanlarıyla karşılaştırılamaz bir dönemde olmamızın da bunda etkisi var. Senaryo güzeldi fakat klişeler filmin her yerindeydi. Sahneler ve nostalji için izlenebilecek oldukça iyi bir film.

58 İzleyici eleştirisi

Fotoğraflar

56 Fotoğraf

Teknik bilgiler

Ülke ABD

Dağıtımcı UIP Türkiye

Yapım yılı2022

Metrajuzun metrajlı film

İlginç Detaylar-

Bütçe-

Dil İngilizce

Görüntü formatı -

RenkRenkli

Ses formatı-

Yapım formatı-

Viza numarası-

Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2022, En iyi film: Aksiyon, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2022.

Yorumlar

Tüm Sinema Haberleri

Amerika Gişesinde Hayal Kırıklıkları: "The Flash" & "Elemental"
“Büyük Kaçış” Yayında!
Babalar Günü'nde İzlenebilecek 15 Harika Film
Sony Gelecek Marvel Filmlerinin Tarihlerini Açıkladı
Mario'dan Sonra Sıra "The Legend of Zelda"da mı?
"Gladyatör 2"nin Set Görselleri Devasa Şehir Kuşatmasını Açığa Çıkardı
Tüm sinema haberleri

En Popüler Fragmanlar

Büyük Kaçış Fragman

Culpa mía Altyazılı Fragman

Culpa mía Altyazılı Fragman

Hızlı ve Öfkeli 10 Teaser

Hızlı ve Öfkeli 10 Teaser

Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One) Dublajlı İlk Görüntüler

Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One) Dublajlı İlk Görüntüler
365 Gün Fragman

Transformers: Canavarların Yükselişi Dublajlı Fragman

Transformers: Canavarların Yükselişi Dublajlı Fragman
Yeni çıkan tüm fragmanlar

Vizyondaki En İyi Filmler

Transformers: Canavarların Yükselişi
Flash
Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş
Hızlı ve Öfkeli 10
Elemental: Doğanın Güçleri
Mia ve Ben Centopia'nın Kahramanı
Vizyondaki En İyi Filmler

Fantastik Filmler 2023 - Sihir ve Büyü Konulu 35 Ödüllü Film

Fantastik Filmler

İzleyenlerin hayal dünyasını geliştirecek en iyi fantastik filmleri IMDb puanlarıyla birlikte sizler için derledik. Listemizde büyü filmleri, sihirli filmler, orta dünya filmleri ve oscar ödüllü izlenmesi gereken 35 fantastik film önerisi yer alıyor. Ayrıca fantastik türde filmseverlerin severek izleyeceğini düşündüğümüz en iyi filmler listemize de linke tılayarak ulaşabilirsiniz.

İşte, en güzel fantastik film önerileri...

1. Avatar: Suyun Yolu

Fantastik filmler
Avatar efsanesi hız kesmeden devam ediyor. Jake, Pandora gezegeninde kurulan yeni ailesi ile birlikte yaşamaktadır. Tanıdık bir tehdit, daha önce başladığı işi yeniden bitirmek üzere geri döndüğünde ise işler tersine gitmeye başlar. Jack, gezegenlerini korumak için Neytiri ve Na’vi ırkı ile anlaşması gerekmektedir. Bu anlaşma ile büyük bir ordu sayesinde savaşa hazırdırlar.

TürAksiyonMaceraFantastik
IMDb-
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJames
Cameron
OyuncularZoe
Saldana
Kate
Winslet
Michelle
Yeoh

2. Violent Starr

Fantastik filmler
Galaksideki barış her geçen anda daha da parçalanmaktadır. Şeytani bir yaratık olan Godmichael, uzayda yüzen kötü köleleri, değersiz gördüğü yaratıkları ve ırkları ortadan kaldırmak üzere geri dönüyor. Violent, uzay korsanı ise iş gezisinde beklenmedik bir çağrı ile bu yaratıkları avlamak üzere hareket etmeye başlar.

TürFantastikKorkuBilim Kurgu
IMDb-
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenOliver
Tietgen
OyuncularMichael
Berryman
Bianca
Bradey
Kim
Sonderholm

3. Üç Bin Yıllık Bekleyiş

Fantastik filmler
İstanbul’da yer alan bir konferansa katılan Alithea, özgürlüğüne karşı üç dileğini sunan bir Cin ile karşılaşır. Bu onun için iki sorun ortaya çıkartır. İlki cinin gerçek olduğu konusunda şüphe duyması, ikincisi de kendisinin de bir mitoloji bilgini olmasının yanında yanlış giden dileklerinde tüm uyarıcılar ortaya çıkar. Cin, geçmişiyle ilgili fantastik hikayeler anlatırken sonunda Alithea ona inanır ve şaşırtıcı bir dilek tutar.

TürDramFantastikRomantik
IMDb6,8
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenGeorge
Miller
OyuncularTilda
Swinton
Idris
Elba
Pia
Thunderbolt

4. Big Gold Brick

Fantastik filmler
Acemi yazar Samurl’in hikayesini yazmak için görevlendirilen orta yaşlı iki çocuk babası Floyd’un deneyimleri sizlerle. İlk etapta kitabı yazmak için var olan koşullar şaşırtıcı, biyografi yazmanın da zorluğu gözler önüne serilirken, Floyd’un aile ve arkadaşlık ilişkilerindeki kaos ortamları da sizlerle beraber.

TürKomediFantastik
IMDb3,4
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenBrian
Petsos
OyuncularAndy
Garcia
Emory
Cohen
Megan
Fox

5. Third World

Fantastik filmler
Dünyayı yönetmekte olan gizli güçler, her çağda var olmuştur. Mitolojik karakterlerin her biri dünyaya yeniden geldiğinde ise kendileri için yalnızca isimlerini ve görünümlerini değiştirmektedirler. Onların şekil değişimleri dünya için her zaman iyi sonuçlanmaz.  

TürMaceraDramFantastik
IMDb5,6
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenMetin
Kuru
OyuncularSabanur
Aksoy
Can
Güvenç

6. Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında

Fantastik filmler
Doktor Strange, farkında olmadan çoklu evreni açan yasak bir büyü yapar. Wong ve Scarlet Witch’in yardımıyla Strange, çeşitli gerçeklikler arasında seyahat ederek bildiği bir gerçeği bulmaya çalışır. Amerika Chavez ile takım kurmanın yanı sıra kendisinin çeşitli versiyonlarıyla yüzleşmesi gerekmektedir. Çoklu evreni ele geçirmek isteyen güçlü ve yeni düşmanla karşılaşmaları gerekir.

TürAksiyonMaceraFantastik
IMDb7,0
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenSam
Raimi
OyuncularBenedict
Cumberbarch
Elizabeth
Olsen
Chiwetel
Ejiofor

7. İyilik ve Kötülük Okulu

Fantastik filmler
Gavaldon köyünde, iki uyumsuz ve en iyi arkadaşlar beklemedikleri bir bağı paylaşırlar. Altın saçlı Sophie, bir prenses olmak için kasvetli hayatından kaçmanın hayalini kurar. Agatha ise acımasız estetik ve sıra dışı annesiyle gerçek bir cadının özelliklerine sahiptir. Sadece gerçek aşkın öpücüğü ile kuralları değiştirebilecek olan bir okulda ise hayatlarının masallarında hayatta kalmaya çalışırlar.

TürAksiyonDramFantastik
IMDb-
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenPaul
Feig
OyuncularRachel
Bloom
Cate
Blanchett
Charlize
Theron

8. Slayers

Fantastik filmler
Bir grup süper star nüfuz sahibi, münzevi bir milyarderin malikanesine çekilir. Kendilerini kötü bir vampirin inine mahsur kalmış olarak bulan süper star ne yapacağını bulamaz. Tek bir çıkış yolu bulan süper star, ünlü bir çevrimiçi oyuncu ve eski bir okul vampir avcısına ulaşır. Onlar tarafından kurtarılmayı beklerken her şey garipleşir.

TürKomediFantastikKorku
IMDb-
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenK. Asher
Levin
OyuncularThomas
Jane
Kara
Hayward
Jack
Donnelly

9. Meet Cute

Fantastik filmler
Sheila ve Gary ilk görüşte birbirlerine aşık olduklarına inanırlar. Lakin büyülü bir randevuya çıktıklarında kaderlerinin bir olmadığını anlarlar. Sheila’nın bir zaman makinesi vardır ve bu sayede ilişkilerinde tekrar tekrar aşık olur. Mükemmel bir gece asla yeterli olmadığı için de Sheila Gary’nin geçmişine giderek onu tamamen değiştirmeye çalışır.

TürKomediDramFantastik
IMDb5,4
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenAlex
Lehmann
OyuncularKaley
Cuoco
Pete
Davidson
Kevin
Corrigan

10. The Princess

Fantastik filmler
Güçlü bir iradeye sahip olan prenses, zalim bir sosyopat ile evlenmeyi reddeder. Bu reddin ardından kaçırılan prenses babasının kalesinden uzak bir kuleye kitlenir. Babasının tahtında gözü olan zalim sosyopat için her şeyi dener. Lakin prenses krallığını kurtarmak için beklemedik bir hamle yapmaya karar verir.

TürAksiyonDramFantastik
IMDb5,6
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenLe-Van
Kiet
OyuncularJoey
King
Olga
Kurylenko
Antoni
Davidov

11. Morbius

Fantastik filmler

Marvel yapımı inanılmaz fantastik filmlerden biri olan Morbius'da hastalığına çare arayan Dr. Michael Morbius'un hikayesi konu ediliyor. Nadir görülen bir kan hastalığına sahip olan Morbius deneysel işlere girişince kendisini vampir benzeri inanılmaz bir yaratığa dönüştürür. Morbius sürekli kana ihtiyaç duyan bir yaratığa dönüştüğü gibi artık ışığa da çıkamamaktadır.  

TürFantastikAksiyonMacera
IMDb5.2
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenDaniel
Espinosa
OyuncularJared
Leto
Matt
Smith
Adria
Arjona

12. Spider-Man No Way Home (Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok)

Fantastik filmler

Örümcek adam serisi filmlerinin sonuncusu olan bu bölümde kimliği ifşa olan Örümcek Adam'ın yeniden gizlenme çabalarını izliyoruz. Kendisi ve birçok arkadaşı ın ifşa olması ile birlikte hayatı zorlaşan Örümcek Adam yakından tanıdığı Doctor Strange'den yardım ister. Doctor Strange onun için özel bir ilaç hazırlar. Ancak Örümcek adam yakın arkadaşlarının onu unutmasını istemez. Bu durum örümcek adamın başına büyük belalar açacaktır. 

TürFantastikAksiyonMacera
IMDb8.7
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenJon
Watts
OyuncularTom
Holland
ZendayaBenedict
Cumberbatch

13. The Suicide Squad (İntihar Timi)

Fantastik filmler

Harley Quinn ve arkadaşlarının yeni bir maceraya atıldığı bu fantastik filmde yeni Suicide Squat timi ile tanışıyoruz. Filmde militan düşmanlar ve teröristlerle dolu Corto Maltese adası devletin başına büyük sorunlar açmaktadır. Polis teşkilatının bu sorunu çözmek için bulduğu plan ise hapishanede tutulan süper kötüleri bir tim haline getirmektir. 

TürFantastikAksiyonMacera
IMDb7.2
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenJames
Gunn
OyuncularMargot
Robbie
Idris
Elba
John
Cena

14. Jungle Cruise (Orman Gezisi)

Fantastik filmler

Eşsiz hikayesi ile izleyenlerini fantastik bir maceranın içerisine sokan Jungle Cruise filminde tıbbın geleceği için önemli bir buluşun peşinde koşan bilim insanı Lilly Houghton'un gezisini izliyoruz. Amazon ormanlarının derinliklerinde bir hayat ağacı olduğuna inanan Lily buradan alacağı örneklerle yeni bir ilaç keşfedecektir. Ancak Amazon ormanlarına giderken ilk olarak büyük bir akarsudan geçmek zorundadır.

TürFantastikMacera
IMDb6.6
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenJaume
Collet-Serra
OyuncularEmily
Blunt
Dwayne
Johnson
Jesse
Plemons

15. Venom: Let There Be Carnage ( Venom Zehirli Öfke 2)

Fantastik filmler

Venom serisinin 2021 yapımı bu filminde Venom'a dönüşen Eddie Brock'un maceralarını izliyoruz. Eski hayatına dönmek isteyen Eddie Venom'un isteklerine karşı dururken hapishaneden kaçan seri katil Cletus Kasady ile iletişime geçerek onunla bir röportaj yapmak ister. Bu sayede kariyerinde ilerlemeyi planlayan Eddie bir anda karmaşık bir maceranın içerisine düşecektir. 

TürFantastikAksiyon
IMDb6.0
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenAndy
Serkis
OyuncularTom
Hardy
Woody
Harrelson
Michelle
Williams

16. Wonder Woman 1984

Fantastik filmler

En iyi DC filmleri arasında yer alan Wonder Woman filmi, 1980’li yılların ortasında geçen ve müttefiklerle karşı karşıya kalan Wonder Woman’ın maceralarını konu almaktadır. Wonder Woman lakabıyla ünlenmiş olan Diana Prince filmde bu kez iki düşman ile karşı karşıya kalır. Karakterimizin çocukluk yıllarınında gösterildiği bu aksiyon dolu fantastik filmi izlemenizi öneriyoruz.

TürFantastikAksiyonMacera
IMDb6.3
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenPatty
Jenkins
OyuncularGal
Gadot
Chris
Pine
Kristen
Wiig

17. Star Wars: The Rise of Skywalker (Star Wars; Skywalker'ın Yükselişi) 

Fantastik filmler

Büyük lider Snoke’u öldüren Kylo Ren artık büyük lider olmuştur. Acımasız yönetimin altında galaksi yavaş yavaş umutsuzluğa kapılmıştır. Luke Skywalker güçle birleşmesinden sonra Rey kendi içindeki gücü benimsemiş bir savaşçıdır. Kylo ve Rey arasındaki çatışma giderek artar. Star Wars serisi en çok izlenen fantastik filmler arasında yer alıyor. 

TürFantastikBilim KurguMacera
IMDb6.6
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenJ.J.
Abrams
OyuncularDaisy
Ridley
Adam
Driver
Oscar
Isaac

18. Jumanji; The Next Level

Fantastik filmler

Başrolünde macera, fantastik ve aksiyon filmlerini vazgeçilmezi Dwayne Johnson’ın yer aldığı bir yapım, 2019 yılı Fantastik filmler listesinde gişede en çok izlenen filmlerden… İlk film 2017 yılında yayınlanırken, 2019 yılında çekilen ikinci filmi ise ilk filmin devamı konumunda… Film, her biri özel güçlere sahip avatarlara dönüşen dört arkadaşın mahsur kaldıkları Jumanji'de yeni maceralarını konu ediniyor. Bu sefer görev farklı ve her zamankinden daha zorunludur.

TürFantastikKomediMacera
IMDb6.8
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenJake
Kasdan
OyuncularDwayne
Johnson
Jack
Black
Kevin
Hart

19. Avengers: Infinity War (Avengers; Sonsuzluk Savaşı)

Fantastik filmler

Marvel hayranları tarafından serinin en beğenilen filmi İnfinity War, gelmiş geçmiş en iyi fantastik filmler listesinde kesinlikle izlemeniz gereken enfes bir yapım. Avengers; İnfinity War filminde yaşananları çok iyi bir şekilde anlamak için Marvel Filmleri İzleme Sırası içeriğinde yer alan filmleri hikaye sırasını göre izlemenizi tavsiye ediyoruz. Filmin konusuna kısaca değinmek gerekirse, baş düşmanımız Thanos dünyayı yok etmek için bütün gücünü kullanır ve Avengers ekibi de bunu önlemek için bir araya gelir. Her anı heyecan, macera, aksiyon dolu bu yapımı mutlaka izlemelisiniz.

TürFantastikAksiyonMacera
IMDb8.5
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenJoe
Russo
OyuncularRobert
Downey Jr.
Chris
Hemsworth
Mark
Ruffalo

20. Solo; A Star Wars Story (Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi)

Fantastik filmler

Han Solo; Bir Star Wars hikayesi filmi, Millennium Falcon uçağının güvertesinde oldukça uzak bir galakside herkesin alçak olarak tanıdığı kahramanımızın macerasını izleyiciye aktarmaktadır. 2018 yılına harika bir giriş yapan yapım IMDb puanı yüksek fantastik filmler arasında yer alıyor.

TürFantastikBilim Kurgu
IMDb7.0
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenRon
Howard
OyuncularAlden
Ehrenreich
Woody
Harrelson
Emilia
Clarke

21. The Shape of Water (Suyun Sesi)

Fantastik filmler

Ödüllü filmler listesinde kesinlikle izlemeniz gereken The Shape Water, 2018 yılında almış bir yapım… Filmde, Elisa, çalıştığı gizli ve yüksek güvenlikli bir laboratuvarda sessiz tek başına bir yaşam sürdürmektedir. Kahramanımızın yaşamı, iş arkadaşı Zelda ile keşfettiği bir deneyle sonsuza kadar değişir.

TürFantastikRomantikDram
IMDb7.3
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenGuillermo
del Toro
OyuncularSally
Hawkins
Michael
Shannon
Richard
Jenkins

22. Beauty and the Beast (Güzel ve Çirkin)

Fantastik filmler

Walt Disney’in popüler animasyon masalları arasında yer almaktadır ve büyülü filmler türünün başarılı bir örneği… Film, Belle’nin ormanda kaybolan babasını kurtarma mücadelesini anlatmaktadır. Belle, canavarlar tarafından tutsak edilen babası için kendi canını hiçe saymaktadır. Babasının hayatı için kendi hayatını takas eden Belle, bu canavara aşık olacaktır. Yayınlandığı dönemde gişe rekoru kıran Güzel ve Çirkin’i kesinlikle izlemenizi öneririz.

TürFantastikRomantikMüzikal
IMDb7.2
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenBill
Condon
OyuncularEmma
Watson
Dan
Stevens
Luke
Evans

23. A Monster Calls (Canavarın Çağrısı)

Fantastik filmler

Henüz 13 yaşında bir çocuk olan ve aynı zamanda hayatının en zorlu dönemlerinden geçmektedir. Conor O’Malley’in annesi kanserdir ve okul arkadaşları bu yüzden kendisini sürekli aşağılamaktadır. Annesinin dışında babası ve babaannesiyle çok yakın bir ilişki içerisinde değildir. Bir gün beklenmedik bir şekilde evin penceresinden büyük bir ağaç insan şeklinde canavar girer. Canavar kendisine öyküler anlatacakken aynı zamanda Conor'da bütün yaşamını yalansız anlatacaktır.

TürFantastikDram
IMDb7.5
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenJuan
Antonio
Bayona
OyuncularLewis
MacDougall
Felicity
Jones
Sigourney
Weaver

24. Doctor Strange

Fantastik filmler

Marvel Evreni’nde bir başka süper kahramanı Doctor Strange… Film, mesleğinde çok başarılı olan aynı zamanda oldukça kibirli bir yapısı bulunan Stephen Strange, büyük bir kaza geçirir. Bir daha mesleğini yapamayacak duruma gelen Strange Jonathan Pangborn adındaki belinden aşağısı felçli bir hastanın mucizevi şekilde kurtulmasını bunu Himalayalarda başardığını öğrenir. Bir an önce oraya giderek kendisini iyileştirmesini ister ancak bu durum beklendiğinden daha da karışıktır. Marvel Evreni’nin kaderini değiştiren Doctor Strange mutlaka izlemeniz gereken bir yapım. Fantastik bir dünyaya açılan Marvel serisini incelemek için linke tıklayınız.

TürFantastikMacera
IMDb7.5
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenScott
Derrickson
OyuncularBenedict
Cumberbatch
Chiwetel
Ejiofor
Tilda
Swinton

25. Maleficent (Malefiz)

Fantastik filmler

Fantastik film izlemek isteyenler için 2014 yılında vizyona giren Maficvent oldukça etkileyici bir yapım. Filmin yönetmen koltuğunda Robert Stromberg, oyuncu kadrosunda ise Angelina Jolie, Elle Fanning ve Sharlto Copley yer almaktadır.

TürFantastikMacera
IMDb7.0
Gösterim
Tarihi
2014
YönetmenRobert
Stromberg
OyuncularAngelina
Jolie
Elle
Fanning
Sharlto
Copley

26. Constantine

Fantastik filmler

Başrolünde Keanu Reeves ve Rachel Weisz’in bulunduğu, yönetmen koltuğunda son yılların başarılı ismi Francis Lawrence’nin yer aldığı Constantine, doğa üstü olayları konu alan harika bir film. Los Angelas’ın karanlık sokaklarında harika bir maceraya tanıklık etmek için hazır mısınız? Tüm zamanların en iyi fantastik filmleri arasında yer alan Constantine’yi mutlaka izlemenizi öneririz.

TürFantastikAksiyonKorku
IMDb7.0
Gösterim
Tarihi
2005
YönetmenFrancis
Lawrence
OyuncularKeanu
Reeves
Rachel
Weisz
Djimon
Hounsou

27. Harry Potter And The Chamber Of Secrets

Fantastik filmler

İlk kez 2002 yılında beyazperdeye gelen Harry Potter’ın henüz daha çocuk olduğu serinin ilk filmi Harry Potter Sırlar Odası… 8 seriden oluşan filmde karakterler adeta bizle beraber büyüyor. Film konusuna kısaca değinecek olursak; Harry Potter, büyücü olan annesi ve babasını çok küçük yaşlarda kaybetmiştir. Kendisine küçük yaşlardan itibaren, annesini hiç sevmeyen teyzesi bakmak zorunda kalır. Ta ki, Harry Potter Hogwarts Büyücülük Okulu’na davet edilene kadar… Harry’nin arkadaşları Ron ve Harmonie ile büyük bir maceraya hazırlıklı olun.

TürFantastik
IMDb7.4
Gösterim
Tarihi
2002
YönetmenChris
Columbus
OyuncularDaniel
Radcliffe
Rupert
Grint
Emma
Watson

28. 300 Sparta

Fantastik filmler

Tarihin en büyük savaşlarından birine hazır mısınız? Bir tarafta sadece 300 kişiden oluşan Sparta askerleri diğer tarafta ise sayısı tahmin bile edilemeyecek kadar fazla olan Pers ordusu… Film, bir nevi tarihi Termopil Savaşını tüm şiddetiyle beyazperdeye aktarıyor. Bu savaşta asla geri çekilmek yok!

TürFantastikTarihiSavaş
IMDb7.7
Gösterim
Tarihi
2006
YönetmenZack
Snyder
OyuncularGerard
Butler
Lena
Headey
Rodrigo
Santoro

29. Avatar

Fantastik filmler

Sinema dünyasının rekorlarını elinde tutan en iyi filmler arasında da yer alan Avatar, Pandora adlı bir uydu gezegende yaşayan mavi dev yaratıkların, değerli madenler barındırması sebebiyle insanoğlu tarafından işgal edilmesini anlatır. Belden aşağısı felçli olan eski subay Jake Sully, program için seçilir ve sinirsel bağlantı yoluyla bağlandığı dev cüsseli mavi yaratığın bedenini kontrol ederek aralarına katılır ve bilim insanları için onların yaşayışları hakkında bilgi toplamaya başlar. Bu macerada tek başına değildir. Dişi bir Avatar ile karşılaşan Jake, artık bu dünyanın istilasını önlemek için mücadele verir.

TürFantastikBilim KurguMacera
IMDb7.8
Gösterim
Tarihi
2009
YönetmenJames
Cameron
OyuncularSam
Worthin
-gton
Zoe
Saldana
Sigourney
Weaver

30. The Hobbit; An Unexpected Journey (Hobbit: Beklenmedik Yolculuk)

Fantastik filmler

Yüzüklerin Efendisi filminde yaşanan olayların ve savaşların öncesini anlatan harika bir seri… The Hobbit filminde, Bilbo Baggins'in uzun zaman önce ejderha Smaug tarafından ele geçirilen kayıp Cüce Erebor Krallığı'nı tekrardan kazanmak için kahramanlık yolculuğunu izleyeceğiz. Gandalf henüz giri, Saruman ise iyi taraftadır. Serinin ilk filmini izledikten sonra emin olun 2. ve 3. filmi hemen izlemek isteyeceksiniz.

TürFantastikMacera
IMDb7.8
Gösterim
Tarihi
2012
YönetmenPeter
Jackson
OyuncularIan
McKellen
Martin
Freeman
Richard
Armitage

31. Life of Pi (Pi'nin Yaşamı)

Fantastik filmler

2012 yılında vizyona giren ve tüm zamanların en başarılı fantastik filmleri arasında yer alan Life Of Pi, denizde bir felaketten kurtulan genç bir adamın yaşam mücadelesini anlatmaktadır. Macera ve keşif yolculuğunun harika bir örneği olan filmde karakterimizin Bengal Kaplanı ile kurduğu bağ hikayeyi oldukça farklı bir yere götürecektir.

TürFantastikDramMacera
IMDb7.9
Gösterim
Tarihi
2012
YönetmenAng Lee
OyuncularSuraj
Sharma
Irfan KhanAdil
Hussain

32. Edward Scissorhands (Makas Eller)

Fantastik filmler

Tim Burton yönetmenliğinde harika bir film… Makas Eller. Film, insanın ilgisini çekecek kadar biçimsiz bir adam ile banliyöde yaşayan bir ev kadını arasındaki imkansız ilişkiyi anlatıyor. Son derece fantastik bir film olma özelliği taşıyan Makas Eller, 1990 yılında vizyona girmesine rağmen günümüzde halen daha küt filmler arasında yerini almış durumda.

TürFantastikKomediRomantik
IMDb7.9
Gösterim
Tarihi
1990
YönetmenTim
Burton
OyuncularJohnny
Depp
Winona
Ryder
Dianne
Wiest

33. Pirates of the Caribbean; The Curse of the Black Pearl

Fantastik filmler

Başrolünde usta oyuncular Johnny Depp, Geoffret Rush, Orlando Bloom ve Keira Knightley’in yer aldığı tüm zamanların en iyi filmleri arasında gösterilen Karayip Korsanları, dünyanın en önemli korsanlarının hikayelerini odaklanıyor. İlk filmi ile gişe rekorları kıran filmini ardından gelen 6 filmi de aynı derecede etkileyici…

TürFantastikAksiyon
IMDb8.0
Gösterim
Tarihi
2003
YönetmenGore
Verbinski
OyuncularJohnny
Depp
Geoffrey
Rush
Keira
Knightley

34. The Green Mile (Yeşil Yol)

Fantastik filmler

1999 yılında sinemada izleyiciyle buluşan ancak aradan neredeyse 30 yıl geçmesine rağmen halen daha en iyi fantastik filmler arasında bulunan müthiş bir film. Kadrosunda Tom Hanks, David Morse ve Michael Clarke Duncan gibi usta oyuncular yer alırken, yönetmen koltuğunda ise Frank Darabont yer almaktadır. Yeşil Yol filmi hakkında ilginç bilgileri linke tıklayarak öğrenebilirsiniz.

TürFantastikPolisiye
IMDb8.6
Gösterim
Tarihi
1999
YönetmenFrank
Darabont
OyuncularTom
Hanks
Michael
Clarke Duncan
David
Morse

35. The Lord Of The Rings; The Fellowship Of The Ring

Fantastik filmler

Fantastik filmler içeriğinde yer alan ve herkesin mutlaka izlemesi gereken bir başyapıt… Yüzüklerin Efendisi serisi ilk filmi olan Yüzük Kardeşliği, orta dünyanın kurtulması için mücadele veren birkaç Hobbit ve komutanın hikayesi… 3 seriden oluşan film, Fantastik filmler listesinde emin olun birçok kez izlemek isteyeceğiniz bir film.

TürFantastikMacera
IMDb8.8
Gösterim
Tarihi
2001
YönetmenPeter
Jackson
OyuncularElijah
Wood
Sean
Astin
Ian
McKellen

Çocuklara uygun tüm filmler

Beyazperde'de arkadaşlarınızla, ailenizle, çocuklarınızla izleyebileceğiniz tüm çocuk filmleri.

Listele

Türe Göre

  • Aile(78)
  • Aksiyon(9)
  • Animasyon(129)
  • Belgesel(3)
  • Bilimkurgu(6)
  • Dövüş(2)
  • Dram(8)
  • Dramatik komedi(3)
  • Fantastik(37)
  • Komedi(63)
  • Macera(64)
  • Müzik(1)
  • Müzikal(5)
  • Polisiye(1)
  • Romantik(1)

Yıllara Göre

  • 2020 - 2029(6)
  • 2010 - 2019(95)
  • 2000 - 2009(76)
  • 1990 - 1999(5)
  • 1980 - 1989(1)
  • 1940 - 1949(1)

Ülkelere Göre

  • ABD(108)
  • Fransa(21)
  • Almanya(16)
  • Türkiye(13)
  • İngiltere(13)
  • Çin(8)
  • Japonya(8)
  • Kanada(7)
  • Belçika(7)
  • Rusya(6)
  • İspanya(6)
  • Danimarka(3)
  • Avustralya(3)
  • İrlanda(2)
  • İtalya(2)
  • Hollanda(1)
  • Çek Cumhuriyeti(1)
  • Pakistan(1)
  • Hong Kong(1)
  • Suudi Arabistan(1)
  • Slovenya(1)
  • Moğolistan(1)
  • Letonya(1)
  • Estonya(1)
  • Birleşik Arap Emirlikleri(1)
  • Finlandiya(1)
  • Macaristan(1)
  • Peru(1)
  • Avusturya(1)
  • Meksika(1)
  • Arjantin(1)
  • Polonya(1)
  • İsviçre(1)
Listele
Popülerlik
  • Popülerlik
  • Seyirci puanı
  • Basın puanı
  • Beyazperde Puanı
  • Yorumlar
  •  Ratatuy

    Şişman fare Remy, yemeğe olan düşkünlüğü nedeniyle tek bir hayale sahiptir: Aşçı olabilmek! Bu idealini gerçekleştirmek için Paris'in yolunu tutan sevimli fare kaza eseri kendisini şehrin en iyi restoranının kanalizasyonunda bulur. Restoranın yeni çöpçüsüyle ilginç bir anlaşma yapan Remy, tüm hünerlerini ...

    Puanım :

    İzlemek İstiyorum

  •  Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı

    Çizgi sinema tarihinde belki de hiçbir karakter bir meşe palamudunun peşinde koşan sevimli antik-sincap Scrat kadar sevilmemiştir. İşte başta Scrat olmak üzere, kahramanlarımızın maceradan maceraya koştukları Ice Age’in yeni filminde karşımıza bu defa da dinazorlar çıkıyor. Kaplanlara, avcılara, eriyen buzullara kafa tutan ...

    Puanım :

    İzlemek İstiyorum

  •  Kung Fu Panda

    Beş yıldan uzun süren bir çalışma sonucunda ortaya çıkan animasyon harikası Kung Fu Panda'nın üç sloganı var: ''Kendi kahramanın ol!'', ''Panda-mania başlıyor!'' ve ''Çok muhteşem olacak!'' Kung Fu fanatiği panda Po, Huzur Vadisi’ni Kar Leoparı Tai Lung’dan kurtarmak için Kung Fu dünyasına adım atar. Çevresine göre bu ...

    Puanım :

    İzlemek İstiyorum

  •  Ejderhanı Nasıl Eğitirsin

    Ejderhanı Nasıl Eğitirsin'de, ejderhalar Berk Adası'nı kendilerine mesken seçmişlerdir. Senelerce acımasız mahlukat tarafından yağmalanan talihsiz adanın biçare yerlileri için hayvanlarını çalıp evlerini yakan bu ejderhaları tepelemek bir nevi namus borcudur. Yetişkinlik çağına erişen genç erkeklerin yapması gereken tek ...

    Puanım :

    İzlemek İstiyorum

  •  Buz Devri 5: Büyük Çarpışma

    Fox Animation Studios ve Blue Sky Studios firmalarının yapımcılığında hayata geçirilecek serinin yeni filmi çok sevilen animasyonun beşinci filmi olacak. Meşe palamudu delisi firavun faresi Scrat karnını doyurmaya çalışırken bir takım kozmik olayları tetikler ve bunun ucu Buz Devri'nin sevdiğimiz kahramanlarına dek ulaşır. ...

    Puanım :

    İzlemek İstiyorum

  •  Can Dostlar

    Eskiden sık sık bir araya gelip sokakta gönüllerince eğlenen mahallenin çocukları, son zamanlarda başlarını telefonlarından kaldırmaz olmuşlardır. Mahalleye yeni gelen çocukların da ısrarlarıyla, artık telefonlarını bir kenara bırakıp, sokakların tadını çıkarmaya, parklarada oynamaya karar verirler.

    Puanım :

    İzlemek İstiyorum

  •  Kirpi Sonic

    Kirpi Sonic, peşine düşen yetkililerden kurtulup, şeytani doktorun elinde bulunan yüzükleri geri almaya çalışan Sonic'in hikayesini konu ediyor.

    Puanım :

    İzlemek İstiyorum

  •  Gamonya: Hayaller Ülkesi

    Gamonya: Hayaller Ülkesi, bilmediği bir dünyada zorlu bir mücadeleye girişen küçük bir çocuğun hikayesini konu ediyor.

    Puanım :

    İzlemek İstiyorum

  •  Koralin ve Gizli Dünya

    Coraline eski bir eve taşındığında canı çok sıkılır ve ailesi tarafından da ihmal edilir. Bir gün dar bir geçide uzanan gizli bir kapı bulur ve geçitten geçmeye karar verir. Orada paralel bir hayat keşfeder. O hayatta insanların hepsinin gözlerinin yerinde düğmeler vardır, aileleri çocukları ile çok ilgilidirler ve herkesin ...

    Puanım :

    İzlemek İstiyorum

  •  Iron Man

    Tony Stark, hem bir mühendislik dahisi hem de tam bir playboydur. Kendi ülkesinde teknoloji harikası füzeler ve silahlar üretmektedir. Afganistan’da yeni bir füzeyi tanıtırken esir düşer ve yaralanır. Onu kaçıranlar, kendileri için bir füze yapmasını isterler. Tony ise bunun yerine zırhlı bir giysi yapar. Bunu yapmaktaki amacı ...

    Puanım :

    İzlemek İstiyorum

  •  Oyuncak Hikayesi

    Oyuncak Hikayesi'nde Andy oyuncak koleksiyonu yapmayı çok seven ve oyuncaklarına değer veren küçük bir çocuktur. Ancak Andy’nin oyuncakları hakkında bilmediği bir şey vardır. Bu da Andy’nin yokluğunda, oyuncaklarının kovboy Woody’nin önderliğinde hayata geldiğidir. Bir gün Andy güzel bir hediye alır. Bu hediye de son ...

    Puanım :

    İzlemek İstiyorum

  •  Alis Harikalar Diyarında

    "Artık Kansas'ta değiliz" repliğini bir de Tim Burton'ın algısıyla beyazperde'de izlemek isteyen sinemaseverlere özel bir yapım karşımızda. Alice Harikalar Diyarı'nın bu Burton yorumunda güçlü kız imajı öne çıkarıldı. Linda Woolverton'ın çocuk kitabından uyarlanan yapım 17 yaşındaki Alice'in sosyeteye tanıtım ...

    Puanım :

    İzlemek İstiyorum

  •  Terabithia Köprüsü

    Küçük çocukların düşgücü sınırsızdır. İşte Terabithia Köprüsü adındaki 2007 tarihli bu yapım da hayal güçlerine ket vurmayan, Jesse ile Leslie adındaki iki sevimli çocuğun hikayesi. Yaşamın tatsız ve soğuk gerçekliklerine uzak, kendi dünyalarında yarattıkları enteresan gerçek üstü maceraları konu edinen bu ...

    Puanım :

    İzlemek İstiyorum

  •  Masal Şatosu: Sihirli Davet

    Masal Şatosu: Sihirli Davet, masal diyarına açılan kapının anahtarını bulan genç bir kızın hikayesini konu ediyor.

    Puanım :

    İzlemek İstiyorum

  •  Arabalar 3

    Pixar'ın sevilen serisi Arabalar'ın 3. devam halkası Arabalar 3'te yönetmen koltuğunda tekrar Brian Fee oturuyor. Şimşek McQueen'in yeni maceralarını göreceğimiz filmde sevimli arabayı kendisinden genç ve hızlı arabalar tarafından bozguna uğratılmış olarak görüyoruz. Şimşek pistlere geri dönmenin hayalini kurup kenara ...

    Puanım :

    İzlemek İstiyorum

Vizyondaki Çocuk Filmleri

Fantasia
Pee-wee's Big Adventure
Babe
Oyuncak Hikayesi
Madagaskar
Princes et princesses
Vizyondaki Çocuk Filmleri
Haftanın Filmleri

16 Haz 2023 cuma günü vizyona girenler:

Flash
Elemental: Doğanın Güçleri
Benim Babam Bir Kahraman
Hüddam 3: Lamia
Obsesyon
Asteroit Şehir
Haftanın Filmleri

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır